Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak megteszem az (3 db)

Mit csináljak? Úgy érzem az lenne a legjobb ha meghalnék. Sokat gondolkoztam rajta, minden rossz megszüne. De nagyon sajnálnám a szüleimet, barátomat mert nekik nehéz lenne feldolgozni. Mit tegyek? Ha megteszem túlteszik magukat?

Legjobb válasz: Jézusom, mi van ma? Egyik fiatal a másik után teszi fel az öngyilkos kérdéseit. Próbálj meg kicsit pozitívabban gondolkodni. Keresd meg a jó dolgokat az életedben (barátod is van, nem úgy, mint az elõzõ kérdezõknek) Nem, nem teszik túl magukat. Mint 2 felnõtt gyerek szülõje mondom, hogy nem teszi túl magát azon, hogy öngyilkos lett a gyereke.

Jézusom, mi van ma? Egyik fiatal a másik után teszi fel az öngyilkos kérdéseit. Próbálj meg kicsit pozitívabban gondolkodni. Keresd meg a jó dolgokat az életedben (barátod is van, nem úgy, mint az elõzõ kérdezõknek) Nem, nem teszik túl magukat. Mint 2 felnõtt gyerek szülõje mondom, hogy nem teszi túl magát azon, hogy öngyilkos lett a gyereke.
Ne legyél önzõ, ne csak magadra gondolj! Csak a gyávák öngyilkosok, van más megoldás is, lehet hogy nehezebb de megéri!
Minden rossz megszûnne - neked. A környezetednek akkor kezdõdne. Gondold már végig, neked milyen érzés lenne, ha a testvéred vagy a legjobb barátod megtenné.
Mi az a minden rossz? A leírtak alapján van szeretö családod, barátaid, szerelmed! Ezenkívül egy komoly gond lehet az ha valami súlxos egészségügyi gondod van, de még ez sem indok rá!
Te nem meghalni akarsz, hanem azt szeretnéd, ha minden rossz megszûnne. És mivel nem látod a problémák kezelésének lehetõségét, ezért választanád a halált. Na hát a jó hír az, hogy van megoldás a problémákra, csak kicsit hátra kell lépni pár lépést, és megvizsgálni más szemszögbõl, mert általában nem látjuk a fától az erdõt. Ha így sem megy, akkor szakember segítségével egészen kiválóan fel lehet dolgozni a problémák okát, és akkor a szakember segít hátralépni két lépést, és máris jönnek a megoldások sorra. Igaz, ez bonyolultabb módszer, mint öngyilkolni, de szerintem sokkal célravezetõbb és hosszú távon kellemesebb minden érintett félnek.
Szia! Talán ki fogsz nevetni, mert én hívõ vagyok. Buddhista. Szerintem mindenki fejlõdni születik meg, ezért fölösleges öngyilkosnak lenni, mert a feladat, amit most túl nehéznek érzel- még nehezebb formában vissza fog térni úgyis. Egyébként miért érzed úgy, hogy nem akarsz élni? Súlyos beteg vagy testi fogyatékos vagy? Mert mondjuk ha tolószékbe kerülnék, én se lennék a helyzet magaslatán...Amúgy ha szeretnek, nem tennék túl magukat, mert azon agyalnának egész életükben, hogy mit rontottak el?
Nekem pisze orrom van, és amiatt csúfoltak konnektornak gyerekkoromban, szóval ami egy embernek szép az amásiknak csúnya... :(
Milyen jellegû mûtétre feküdnél be?
én meg megmüttetném ha zavarná a páromat, ha nem...ez én vagyok, az én döntésem, semmiféle irrealitás nincs benne...nincs miért csalódnia bennem, mert ez nem olyan kérdés...szerintem meg igenis támogatnia kéne...legalábbis elfogadnia.. 24L
Ha a barátnõm nagyon akarná, akkor is beleegyeznék, ha nekem nem tetszene, én anyyira nem szeretném. Mert az õ teste, õ dönt felette, nem én. Legfeljebb számít neki a véleményem, de ha nem tud ettõl szabadulni, akkor én igazából ebbe nem szólhatok bele. Szerintem te se hagyd. Pár év múlva, ha majd esetleg már nem lesztek együtt, azt fogod majd gondolni, hogy és én erre az emberre halgattam, ahelyett, hogy inkább azt csináltam volna, ami nekem tetszik.
Utolsóval egyetértek és szerintem ilyen egy normális pár/férj! Mi az, hogy csalódna bennetek? Milyen kapcsolatotok van nektek? Mit szeret rajtatok? Mi fontos neki? Szerintem egy normális férfi meg tudja érteni, ha a szerelme úgy kel, úgy fekszik és úgy néz bele a tükörbe mindennap, hogy valami zavarja és 2012-ben már van lehetõsége változtatni is rajta, akkor ahelyett, hogy bûntudatot kelt benne, inkább támogatja! Arról nem beszélve, hogy a te tested, a te arcod, a te fejed, nem valami egészségkárosító, vagy guinness rekord beültetésére készülsz, és nyilván nem jelzálogozod a közös házat, akkor mégis mi az, hogy csalódik? Én gyûlölöm az orrom, meg a mellem is már most lóg, pedig még nem is szoptattam és fiatal vagyok ezért mondtam, hogy meg fogom csináltatni és annyit mondott, hogy szerinte így is szép vagyok, de ha attól jobb lesz, akkor támogat, és neki egyébként is mindegy, mert más orral is szeretni fog, mert ENGEM szeret, nem azt a dudort, amit majd lereszelnek.
Örülj, hogy úgy szeret, ahogy vagy! Ha nem felemás mellrõl, vagy baleset nyomainak eltüntetésérõl van szó, igaza is van SZERINTEM.
Attól függ, hogy MILYEN mütétröl van szó. Mert pl a mellnagyobbitás tipikusan az a dolog, ami a férfiak számára sokkal visszataszítóbb, mint egy kicsi vagy esetleg nem egész feszes mell.
Én nem mûttetném meg, ha a páromat zavarná. Ez az orr dolog nagyon is belemagyarázás szagú. Leéltél x évet így, volt és van, aki így elfogad, szeret. Magadnak kell megbékülnöd végre magaddal, nem a kifogásokat keresni, mert akkor jön az egyik mûtét a másik után. Ha mondjuk balesetben összetört volna és most azért mûtteted, megint más. Én adnék a párom véleményére. Nekem sem tetszik az orrom, nagy duda és volt is, aki fikázott miatta, mégsem mûttetném meg soha. Ahogy annak sem örülnék, ha párom bármit is át akarna szabatni magán.
Ha az én párom meg akarna csináltatni valamit magán amitõl jobban érzi magát, én is csak annyit mondanék neki h.: Ne ess túlzásba. Hisz az fontos ami belül van, ezért szeretem. És ha õ ettõl boldogabb lesz támogatom ésszerû keretek között.
Azért el ne kapkodd, mert nagy hatása van az összképre, javíthat rajta, de teljesen el is ronthatja! Szóval csak óvatosan! Hajrá!
Párod önzõ és attól fél, ha jobban nézel ki, megnõ az önbizalmad végre és másnak is kelleni fogsz, meg te is rájössz, hogy kaphatsz jobbat is, mint õ, nem fogod úgy gondolni, hogy a ronda orroddal örülnöd kell, hogy egyáltalán õ van.
A kérdező hozzászólása: Az én orromra konkrét azt mondták, hogy olyan, mint egy palotapincsié, még általánosban. Azóta is tettek rá megjegyzéseket, egty lány konkrét azt, hogy jó lenne az összkép, ha megmûttetném az orromat (ezt úgy hallottam meg, hogy õ nem tudott róla). Voltak még. Kb 6 éve vagyok vele úgy, hogy meg szeretném operáltatni. És azt is megfogadtam, hogy nem lesz párom, amíg ezt meg nem csinálom, leginkább mert azt szeretném, hogy mûtét utáni állapotomban ismerjen meg. De ez utóbbi terv nem jött össze, ugye :) .
Meglátnám a te fejeden lenne mit szólnál.
Ez, amit belinkeltél, csúnya orr? Szerintem a másodikon rondább, mint az elsõn... Miért kell mindenkinek ugyanaz a sablon pisze orr, ami a ribanc playmateknek van? (ez épp nem az, ami a csajnak van, de ez sem szebb)
Az képen nem én vagyok, de ilyen orrokkal is mennek ám plasztikára. Nem azzal, hogy juj két millimétert keskenyítsen rajta doki, hogy cukikább legyen.
A kérdező hozzászólása: Cak az orrom zavar olyan szinten, hogy nem tudom megszokni hogy olyan amilyen. Ha megmûttetném se lennék tökéletes, vannak még hibák, de azok ennyire nem tudnak zavarni.
"Meglátnám a te fejeden lenne mit szólnál" Nos éppenséggel nem zavarna. Nekem ugyanis a második képen lévõhöz hasonlít az orrom, és csúnyának találom.

Mit csináljak? Ha "megteszem" az szégyen lenne?

Van egy srác.. ? 20 éves én 16 vagyok (sz?z:) Egy éve ismerem, de pár honapja több van köztünk mint barétság... ha találkozunk sokszor csókolozunk, is, de nem járunk..:S:S Pedig én eszméletlenül szerelmes vagyok belé.. de ? még fiatalnak tart magához!! Most szombaton elhivott hozzájuk, h menjek ki vele a szigetre sétálni, utánna gondolom elmennénk hozzá... ( am már aludtam nála) És biztos h lesz valami... !!! Szerintetek ha lenne valami az nem lenne szégyelni való??:( MErt ugye nem a barátom... :( Segitsetek!! A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Semmiképp sem lenne szégyen, de azért nem árt vele tisztázni a dolgokat. Ha nem akar veled járni, mert szerinte túl fiatal vagy hozzá, akkor nem értem, miért csókolózik veled, miért hiteget. Nem akarok vészmadárkodni, de lehet, hogy csak a szex a fontos neki. Ezt tisztázd vele, mert nem jó érzés olyan embernek odaadni a szüzességedet, aki nem becsül meg, és csak a szexért van veled.

Semmiképp sem lenne szégyen, de azért nem árt vele tisztázni a dolgokat. Ha nem akar veled járni, mert szerinte túl fiatal vagy hozzá, akkor nem értem, miért csókolózik veled, miért hiteget. Nem akarok vészmadárkodni, de lehet, hogy csak a szex a fontos neki. Ezt tisztázd vele, mert nem jó érzés olyan embernek odaadni a szüzességedet, aki nem becsül meg, és csak a szexért van veled.
Szóval ha már a szüzességedrõl van szó akkor azt kár lenne így..elég ésszerûtlen lenne az, hogy egy járáshoz fiatalnak tart de ahhoz, hogy lefeküdjetek elég érettnek.Szégyellnivalónak nem az, de én biztos nem adnám be ilyen "könnyen" a derekam/megjegyzem én is 16 vagyok és dettó szûz/, ráadásul azután nem is járnátok, vagyis nem biztos...nem bántásból de nekem ez jött le..NE így legyen
szereted ismered egy éve szerintem nem szégyelnivalo ha lenne valami
Már egy éve ismeritek egymást, és ha csókolóztok is, akkor te sem vagy közönbös számára. Lehet, hogy most jött el a ti idõtök, ne szalaszd el a lehetõséget! Nem szégyellni való, hiszen szereted és ismered.
Szia.Nekem volt egy legjobb haverom, akibe szépen lassan belezúgtam, de õ nem akart tõlem semmit.Nagyon birtuk egymást, sokat együtt lógtunk, mig a végén kezdett komolyabbra fordulni.Aztán megbeszéltük mivel, õ nem akart kapcsit, én meg szerettem, legyünk csak szex miatt együtt.Ez igy ment másfél évig, hogy csak haverok voltunk, de mindig összejártunk szexelni.Aztán két hónapig nem volt semmi, nem kerestük egymást, és a végén felkeresett hogy járni akar velem.Én akkor nem akartam már tõle semmit.Szóval sztem nincs mit szégyelned.Ha szereted, és ismered akkor hajrá:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!