Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, szex közben (64 db)

Lányok, hölgyek! Ti meg szoktátok mondani a párotoknak, mit csináljon szex közben? Hogyan?

Legjobb válasz: Mi szoktunk róla beszélni simán, szerencsére ilyen tekintetben abszolút lazák vagyunk. Van, hogy újságban lát valamelyikõnk valamilyen új pózt/helyszínt/akármit amit szívesen kipróbálna, akkor csak simán lebeszéljük, hogy okés akkor legközelebb úgy/ott/stb csináljuk:) De szex közben is simán megmondjuk egymásnak hogy mire vágyunk. Sõt alkalmanként olyat is csinálunk, hogy egyik éjszaka mondjuk a barátom csinálja nekem csak azt és csak úgy ahogy én akarom utána meg fordítva én neki. De ilyenkor tényleg csak azt csináljuk amit a másik akar és amellett hogy nagyon izgi teljesen részletesen kimondani azt hogy mire vágysz utána meg várni és élvezni hogy megcsinálja, nagyon jó tanulási lehetõség is, hiszen így pontosan tudni fogod egy idõ után hogy mi az amire a párod beindul, mi az amit nagyon imád.

Mi szoktunk róla beszélni simán, szerencsére ilyen tekintetben abszolút lazák vagyunk. Van, hogy újságban lát valamelyikõnk valamilyen új pózt/helyszínt/akármit amit szívesen kipróbálna, akkor csak simán lebeszéljük, hogy okés akkor legközelebb úgy/ott/stb csináljuk:) De szex közben is simán megmondjuk egymásnak hogy mire vágyunk. Sõt alkalmanként olyat is csinálunk, hogy egyik éjszaka mondjuk a barátom csinálja nekem csak azt és csak úgy ahogy én akarom utána meg fordítva én neki. De ilyenkor tényleg csak azt csináljuk amit a másik akar és amellett hogy nagyon izgi teljesen részletesen kimondani azt hogy mire vágysz utána meg várni és élvezni hogy megcsinálja, nagyon jó tanulási lehetõség is, hiszen így pontosan tudni fogod egy idõ után hogy mi az amire a párod beindul, mi az amit nagyon imád.
Talán nem úgy kellett volna kezdeni, hogy nem igazán jó a szex. Valami kevésbé bunkó módon is tudtára adhattad volna...
A legegyszerûbb módja, ha leülsz vele és játékosan megbeszélitek kinek mi a jó. De ha nagyon szégyellõs vagy akkor legyen félhomály egy szobában, egy ágyon fekve kényelmesen meg tudjátok beszélni. A másik módszer, ha az aktus közben a kezeddel vezeted õt a "helyes útra". Így kellemetlenségek nélkül adhatod tuttára mi jó neked :) Remélem tudtam segíteni :)
közben...megsúgom :)
A kérdező hozzászólása: én mindig attól félek, hogy megsértõdik, meg elbátortalanodik. mondtam neki, hogy nem igazán jó a szex, de nem kérdezte meg, miért. Csak azt mondta, nagylány vagyok már, mondjam meg mit akarok. de ezt olyan mérgesen, hogy egy szót sem tudtam kinyögni.egy kicsit tartok tõle, olyan könnyen megharagszik
LOL! De egyébként szokta súgni közben a fülembe, hogy mit szeretne ... :-P
A kérdező hozzászólása: Nem ezzel kezdtem, csak felrótta, hogy miért húzódozom és kerülöm a szexet én meg hímeztem-hámoztam és kibukott...
Ha szeret, torodik veled, akkor az is erdekli, hogyan jo neked. Ha meg nem foglalkozik az igenyeiddel, akkor egy onzo f.sz, akit nem is erdekelsz igazan.Csak uritesre vagy jo. Szoval ha torodik veled, nem sertodik meg, ha elmondod, mit szeretsz. A jo szex alapja a kommunikacio.
Nyilván meg kell beszélnetek, hogy mi a probléma. Valóban nem kellett volna azt mondanod neki, amit mondtál, még ha csak ki is bukott. Biztos nagyon rosszul esik neki, sérti a hiúságát, sõt talán nem értheti, hogy miért nem mondtad el neki elõbb, vagy közben, hogy neked nem jó úgy, ahogy csinálja. Szerintem gyengéden közelíts felé, õ is mondja el, hogy mi érez, és te is mondd el a bajaid, azután pedig mehet a menet. Sok sikert! :)

Mit csináljak szex közben? Hogyan kényeztessem, milyen előjátékok vannak? Fiuk! Ti mit vártok el a barátnőtöktől, hogyan csinálja?

18 éves lány vagyok, még sosem szeretkeztem. 2 hónapja van barátom, és ha oda kerül a sor, nem tudom mit hogy csináljak hogy neki is jó legyen. Oké, hogy nekem először lesz, de az sem jó, ha csak hagyom őt, hogy kiélje magát rajtam, én meg semmit nem csinálok, csak élvezem. Részletesen leírnátok mit hogyan kell csinálni? Légyszíves ne írjátok azt, hogy majd a fiú irányít, és majd csak jön magától. Szeretném én is, hogy ő élvezze az egészet, valami pluszt adjak neki. Nem szeretem mikor én vagyok felül, akkor még gátlásosabb vagyok mint általában, végképp nem tudom mit csináljak. Elkezdem csókolgatni és harapdálni a nyakát. Többet nem tudok csinálni, leápolni meg még nem fogom. Teljesen tanácstalan vagyok mikor feldob magára, nem tudom mit kezdjek magammal. Valaki segítene rajtam?

Legjobb válasz: mi értelme az elõjátéknak, ha nem szopod le? legalább kivered neki akkor?

mi értelme az elõjátéknak, ha nem szopod le? legalább kivered neki akkor?
Ha még nem csináltad, akkor honnan tudod, hogy gátlásos vagy, mikor felül vagy? XD Amúgy orálisan kell kielégíteni szex elõtt, hogy tovább bírja.Azt tanítani nem nagyon lehet...tényleg ösztönösen kell é közben megkérdezni, hogy hogy szeretné.
szóval cumizni még nem akarsz?
cumizzon azt elvárjuk.
BESZÉLJETEK mondd el neki, mit érzel, kérdezd meg, hogyan csináld. majd õ megmutatja, hogyan jó neki

Mit csináljak szex közben?

a pasik gyakran emlegetik: nem szeretik ha a n? csak ott fekszik. az lenne a kérdésem hogy mit csináljak szex közbn,hogy ne csak ott feküdjek?

Legjobb válasz: szo pd a fa rkat,vagy ujjazd magad mit tudom en,nem vagy te gumibaba :))

szo pd a fa rkat, vagy ujjazd magad mit tudom en, nem vagy te gumibaba :) )
hát pl.: nyögj biztasd... mozogj:) legyél bátor és ötletelj:)
legyél te felül, és te mozogj, tekerd a csípõd és õ feküdjön
gyere hozzám fel, tanítalak! Debreceni vagyok.
legózz, nézz tv-t, fikázz, fõzz vacsorát, írj regényt, találd fel magad, légy kreatív!
Szilvás buktát, mert azt szeretem.
A kérdező hozzászólása: jó de ha pl õ van felül, akk nyögésen és simogatáson, kívül nemsokminden jut eszembe. vagy így jó?
élvezz el! sikítsd a nevem! ne ezt mond, hanem te sikítsad az én nevem!

Mit csináljak? Szex közben elég gyorsan száraz leszek ott lent és utána már fáj!

Legjobb válasz: Menj el a teszkóba, keress síkosítót az illatszer osztályon (pl. Dur*x Play). Mielõtt beléd hatolna a srác, kend be vele a farkát és a puncidat is. Csodákat tesz, meglásd! :-) Ja és nem ciki akár szexshopban sem venni ilyesmit. Az ÖRÖMÖTÖK a legfontosabb.

Menj el a teszkóba, keress síkosítót az illatszer osztályon (pl. Dur*x Play). Mielõtt beléd hatolna a srác, kend be vele a farkát és a puncidat is. Csodákat tesz, meglásd! :-) Ja és nem ciki akár szexshopban sem venni ilyesmit. Az ÖRÖMÖTÖK a legfontosabb.
Használjatok síkosítót. Sajna más megoldás nem nagyon van, ezen magadtól nem tudsz változtatni.
Ha lelki eredetû lenne, akkor nem hinném, hogy a sikosító lenne a megoldás..... Ha élvezed is, és tuti minden oké testileg-lelkileg, akkor jöjjön a sikosító.
Ne csinálj nagy ügyet belõle, rengeteg féle sikosítót árulnak, mi is használjuk rendszeresen, ha kell, ha nem.
a barátom nyállal szokta pótolni :P
Azért mégiscsak érdemes lenne hosszabb elõjátékkal is próbálkozni.
A durex nekem nem jött be. Összeáll és ragacsos lesz. Szilikonos síkosító sokkal jobb. Sokáig tart, kevés kell belõle, bár drágább is a vizes alapúaknál. Én erotic X-et használok. Bevált. Többet kipróbáltunk már, de a vizes alapúak a közelébe sem érnek. Ruhából kicsit nehéz kimosni. Íze, illata nincs. Nagyon gazdaságos. Szexshopban kapható.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! A síkosítóra már én is gondoltam! És igenis élvezem az együttlétet...nem itt van a gond!
10.08-as attol még kiszáradhat hogy élvezi a szexet ez lelki eredetü probléma.Használj sikosítot
En is igy voltam, es a sikosiito nagyon bevallt ;) Csak vigyazz a mentolos sikosiitoval, az 1ik baratnomek mentolosat vettek, es azt mondta az az erzese volt mintha jegcsapot dugtak volna be =) annyira hideg erzes volt =) =) az elottem valaszolonak irom, h igen is elvezem az 1uttletet, de van amikor megis kiszardok_
Szerintem meg azon kéne elgondolkodni, miért száradsz ki. Élvezed a szexet? Mert ha igen, nedvesednél rendesen.
síkosító

Fiúk, ti mit szerettek szex közben? Mit, és hogy csináljon a nõ?

:)

Legjobb válasz: Elõször is legyen itt egy, a többit majd kigondolom akkor.

Elõször is legyen itt egy, a többit majd kigondolom akkor.
Gombás pörköltet..Vadasan
szilvás book -tát, mert azt szeretem
A kérdező hozzászólása: húú fiúk nagyon jók lehettek ;)
Na..Még elpirulok:DD
A kérdező hozzászólása: Egyed a gombás pörköltöt :)

Masztizáskor nem tudok csak vékony dolgokat feldugni. Maximum 3cm átmérőjőt. Próbáltam nagyobbat is de nem ment. Nagyon fájt. Mit csináljak? Mi a baj velem? Szex közben más lesz? 15/L

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy közben ezen kellene járjon az eszed. Ez nem verseny. S hidd el ha szex közben ettõl nagyobbat kapsz, meg fogja oldani a srác a dolgot.

Nem hiszem, hogy közben ezen kellene járjon az eszed. Ez nem verseny. S hidd el ha szex közben ettõl nagyobbat kapsz, meg fogja oldani a srác a dolgot.
még nem voltál fiúval? akkor lényegében szûzteleníted magad? :)
Igen szex közben teljesen más lesz . 3 cm átmérõ az már elég, miért kellene vastagabbat feldugni ?
nem az a cél hogy egy elefánt cerkája beférjen, de ha sikerül megcsinálni akkor üdv a Guiness rekordok könyvében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából nem versenyezni szeretnék, csak meg akartam tudni, hogy ez nem lesz-e gond a késõbbiekben. Mert volt barátomnak tudom, hogy mekkora, és hát .. nem 3 cm. :)

Ha szex közben a partnerem ujjaz eléggé keményen, akkor nagyon jól esik, de mindig úgy érzem, hogy pisilnem kell és ilyenkor elkezdek feszengeni. Mi lehet a baj? Mit csináljak?

17/L

Legjobb válasz: http://neon.hu/paros/5-dolog-amit-nem-tudtal-a-testedrol-270.. Nem, nem is tudnál bepisilni szex közben! "Elõfordulhat, hogy az orgazmus közeli másodpercekben megijedsz, mert hirtelen úgy érzed, hogy pisilned kell, és attól tartasz, hogy esetleg az aktus csúcspontján dobsz egy kis sárgát. Nos, ennek oka az, hogy a húgycsõhöz rendkívül közeli területek is ingerlésre kerülnek, ezért az agyad azt hiheti, a vécére kell menned. A jó hír azonban az, hogy a természet úgy alkotta meg az embert, hogy vagy szexelünk, vagy pisilünk: a kettõre egyidejûleg nincs lehetõség. Ezt könnyen tesztelheted, hogy önkielégítés után azonnal megpróbálsz elmenni a vécére: nem fog menni, pár percet elõtte várnod kell." ;)

http://neon.hu/paros/5-dolog-amit-nem-tudtal-a-testedrol-270.. Nem, nem is tudnál bepisilni szex közben! "Elõfordulhat, hogy az orgazmus közeli másodpercekben megijedsz, mert hirtelen úgy érzed, hogy pisilned kell, és attól tartasz, hogy esetleg az aktus csúcspontján dobsz egy kis sárgát. Nos, ennek oka az, hogy a húgycsõhöz rendkívül közeli területek is ingerlésre kerülnek, ezért az agyad azt hiheti, a vécére kell menned. A jó hír azonban az, hogy a természet úgy alkotta meg az embert, hogy vagy szexelünk, vagy pisilünk: a kettõre egyidejûleg nincs lehetõség. Ezt könnyen tesztelheted, hogy önkielégítés után azonnal megpróbálsz elmenni a vécére: nem fog menni, pár percet elõtte várnod kell." ;)
Nem fogsz bepisilni.Csinálja csak tovább.Ingerel csak.
Hát elsõsorban ülj le a pasival és mondd el neki, hogy ezt érzed! Aztán tudd meg, hogy õt zavarná-e, ha elélvezel és lefröcsölöd. Ha nem akkor nincs gond.
nyugi. próbálj meg ellazulni, mert ez a "mindjárt bepisilek" érzés, az orgazmus elõtti állapot. elõször nekem is fura volt és utána azthittem hogy tényleg odacsurrantottam, de nyugi. az nem pisi :-) 28/N

1. szex. Mit csináljak én, hogy a fiú élvezze? Fiúk. Nektek van különösebb vágyatok, amit nagyonis akartok szex közben? Lányok. Nektek mennyire fájt? Véreztetek? Jajjés milyen óvszert használtatok?

Legjobb válasz: Hát... nekem nagyon fájt.. a számat haraptam közben... Pedig nagyon óvatos volt a párom. Nem véreztem. A misszionárius póz akkor a legjobb... már ha fáj, mert akkor kevésbé fog fájni. Talán Masculam-ot használtunk... a Durex nekünk túl drága volt és az is. 20/L és 16 voltam.

Hát... nekem nagyon fájt.. a számat haraptam közben... Pedig nagyon óvatos volt a párom. Nem véreztem. A misszionárius póz akkor a legjobb... már ha fáj, mert akkor kevésbé fog fájni. Talán Masculam-ot használtunk... a Durex nekünk túl drága volt és az is. 20/L és 16 voltam.
16 voltam amikor eloszor megtortent.Velem egykoru pasi volt. Hazibuliban voltunk, a pasi keze begipszelve, probalkoztunk, a kutya az agy alatt. Mire betette, s feleszmeltem h mennyire faj, beduvadt az egyik haverunk, felkapcsolta a villanyt, leverte a hamuzot, az osszetorott, es megkerdezte, hogy nem-e a mosdoban van...Nagyon eges volt. Ez utan 2 hetre szakitottunk a pasimmal.Most szinte legjobb haverom, mindent megbeszelunk. (20/L) Jah es vereztem is...Most jot rohogok a sztorin. akkor nem volt annyira vicces :D

Mit csináljak, hogy a barátom ne pukizzon szex közben?

Szinte minden alkalommal el?fordul,én meg utálom ezt.Egyébként is szokott,baráti társaságban,meg egyéb helyzetekben,akkor tolerálom,de mikor szex közben csinálja,teljesen elmegy a kedvem,de ? csak folytatja tovább,néha mond egy \'bocsi\'-t.Valószín? attól van a puki,hogy mindent összeeszik,de arról nem fog leszokni.Már mondtam neki,hogy néha tartsa vissza,arra azt mondta,hogy bélcsavarodása lehet,és nem történik semmi.Ez oké,de szex közben legalább visszatarthatná,vagy valami.Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Elsõ tippem az volt, hogy add vissza neki, de ezt egyrészt már elmondták, másrészt meg már mindenki kiröhögte magát ezen a variáción. Finoman mondd meg neki, hogy nem szeretnéd a bélhangokat hallgatni és a tömény fingszagot tüdõzni szex közben... Oké, az erõlködéstõl kicsusszan egy-egy, de akkor se jó így. Társaságban fingani meg óriási talpas parasztság.

Elsõ tippem az volt, hogy add vissza neki, de ezt egyrészt már elmondták, másrészt meg már mindenki kiröhögte magát ezen a variáción. Finoman mondd meg neki, hogy nem szeretnéd a bélhangokat hallgatni és a tömény fingszagot tüdõzni szex közben... Oké, az erõlködéstõl kicsusszan egy-egy, de akkor se jó így. Társaságban fingani meg óriási talpas parasztság.
Egyszerûen mondd meg neki, h ne fingjon, mert téged baromira zavar. Leckéztesd meg, csinálj olyat, ami meg neki kellemetlen. Ha veszi a lapot, abbahagyja.
HUhh, hát ez elég meleg..:S Nekem is elmenne a kedvem az tuti!! Hát ezzel nem igazán tudsz te változtatni... szex után mondd meg a barátodnak, hogy fogja vissza magát, mert így neked nagyon nem jó a szex. DEhát kétlem, hogy változni fog a helyzet..
rennie deflatine...tényleg használ...vegye be szex elõtt fél órával...vagy szedje rendszeresen...
Most lehet, hogy le leszek pontozva, de szerintem egyél bablevest és figjál akkorát amikor a srác elsül, amekkorát csak bírsz. Lehet, hogy többet ez a probléma nem fog elõjönni. Tapasztaljon a srác!!! :-)
Kevesebb bableves jóbb lenne neki.
:D ez kamu-kérdésnek tûnik.. ha meg nem, akkor menjetek orvoshoz.
Dugd az ujjad a seggébe.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu kérdés, ez van.

Milyen a szexi erotikus nő? Mit csináljon aki meg akarja őrjíteni a pasikat szex vagy enyelgés közben?

Hogyan és milyen hangosan nyögjön,milyen hangokat adhat ki ami még izgató, mozogni,vonaglani? Mit csináljon magával,veled (simogatás,dörzs?lés,nyomás,és hová stb)?Hogyan?Mi nektek a kélyes? Amit?l meg?rültök és szét akarjátok szedni a n?t! Csajok, tuti viselkedés,hangok,tippek amit?l a pasinak azonnal feláll...?

Legjobb válasz: ELSÕ! Szeretlek subba! Nekem legjobban a természetes jön be, bármit csinálsz, ami nem belõled jön, az mû, és kb ott ölöd meg az egészet, ahol van. Élvezd és a párod is élvezni fogja. Ahogy leírtad, nagyon kívánod a párodat, hát mutasd ki neki! Ahogy jól esik... részesítsd olyan orál szexben, amilyenben még nem volt része, döntsd hanyatt, vagy bármi, csak ne feküdj mint egy fadarab. Ugyanez igaz elõjátékra is, mutasd meg, mit érzel, mire vágysz :) Bármit csinálsz, ha belülrõl jön, akkor jó úton jársz.

ELSÕ! Szeretlek subba! Nekem legjobban a természetes jön be, bármit csinálsz, ami nem belõled jön, az mû, és kb ott ölöd meg az egészet, ahol van. Élvezd és a párod is élvezni fogja. Ahogy leírtad, nagyon kívánod a párodat, hát mutasd ki neki! Ahogy jól esik... részesítsd olyan orál szexben, amilyenben még nem volt része, döntsd hanyatt, vagy bármi, csak ne feküdj mint egy fadarab. Ugyanez igaz elõjátékra is, mutasd meg, mit érzel, mire vágysz :) Bármit csinálsz, ha belülrõl jön, akkor jó úton jársz.
Oh míly mélyrehatóan és zsigerien hordhatja vénáiban a vénuszi tehetséget az, ki itt kutakodik a faszállítás mikéntje felõl... Tiszta líra.
A szexi erotikus no, az jo kurva. De csak egy ember kurvaja. A venajaban, az osztoneiben hordja a venuszi tehetseget. Felszabadult es azt teszi amit a teste diktal. Megadja a ferfinak ami neki jar. Sokszor dominans, ugyanakkor olykor szuz kislany akit iranyitani kell. Hatarokat szab, a maga szajize szerint, ugyanakkor nagyon messzire elmegy ha ahoz van kedve. Szeszelyes es kiszamithato. ....es igen egy szerelmes fefinak - de meg olyan ferfinak sem aki nem szerelmes - nincs gondja a farkaval. A ferfi a teremtesre szuletett. Nagytobbseguk siman szexel szerelem nelkul is. Azonban az a szerencse, hogy kozuluk nem mindegyik.
A kérdező hozzászólása: a bunkó válaszolók inkább ne is válaszoljanak ha normálisan képtelenek!! Többit köszönöm!
Szerintem ez eleve belülrõl jön! Ha valaki nõies, szenvedélyes.. aki ez megy bármiféle taktika nélkül.
igazat adok az utso hozzàszolonak amugy mikozben dugtok azért ne ordibàlj sztem
A szekszi és erotikus nõ legfõbb ismérve, hogy vadidegenek a neten tanítják neki a seggrázás alapfogásait. A pasikat debil kérdésekkel és hisztis kommentekkel õrjíti meg. Mi a fene van már, ennyire elsilányult a jónép génállománya, azt sem tudják hogy kell illegetni magukat ?!?! Késssz...
Hát amikor szexinek és erotikusnak érzed magad akkor az is vagy. Ne erõltesd! Inkább engedd el magad és légy szexi!
A kérdező hozzászólása: tudnátok még írni tippet? köszönöm az eddigieket is!
Abban egyetértek az elõttem szólókkal, hogy ne legyél mû. DE. Vannak dolgok, amiket nem teszünk minden nap, mégis odáig vannak érte. Lehet ez akár egy mozdulat, pl végigsimítasz a testeden, vagy (csípõnadrágnál egyszerûen kivitelezhetõ) kivillantod a csípõdnél a bugyidat. Vagy ha van valami szexi ruhadarabod, amit utcára nem vennél fel, mert kurvás akkor egy privát találkozón meglepheted vele. Akár úgy is hogy bekötöd a szemét, amíg átöltözöl. Konkrét példa: a miniszoknyám alá felvettem a harisnyakötõmet, amikor vacsorára hívtam a páromat, és kikötöttem, hogy a vacsora végéig nem nyúlhat hozzám. És ezt még lehet fokozni. A hangról meg annyit, hogy csak akkor ha magától jön, ha úgy érzed muszáj ordítanod, sikítanod vagy nem tudom milyen hang van még. Vonaglás... :D Az akkor vadító ha szorosan hozzásimulsz vagy belekapaszkodsz és úgy csinálod. Amitõl azonnal feláll? XD Szerelmes férfinek tök mindegy mit csinálsz, elég neki ha rádnéz.
jogos. ezt könyvbõl nem lehet megtanulni. van egy régi mondás, miszerint szerelemben és háborúban mindent szabad. tehát ne válogass az eszközökben
A kérdező hozzászólása: a bunkók pihenjenek már fárasszák az otthoniakat többit köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!