Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, szakítottam, de (46 db)

Mit csináljak? Szakítottam a barátommal és nem vagyok képes elfelejteni elvileg van új barátnõje pedig nem rég mentünk szét de lehet hogy csak szívat. Én nekem nagyon hiányzik.

Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):

Legjobb válasz: "Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?

"Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?
szar ügy!
Ha már a szopás se segít akkor hagyd békén!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon fogadja el.
Lehet , hogy úgy döntött mostantól olyan lánnyal lesz együtt aki képes a helyes mondatok megfogalmazására és a helyes írásra.
Ha nem tudsz nélküle élni, akkor miért szakítottál vele? Amúgy meg a testiség nem minden. Magyarul nem mindent lehet megoldani a kielégítéssel!
mi a fenenek tepersz erte? nem akar teged, van neki mas. nyilvan azert van mar baratnoje, mert valamivel potolni akarja a szexhianyt. de nem feltekennye akar tenni teged, akkor elfogadta volna azt, hogy visszakonyorgod magad. mit tud ez a srac, hogy ennyit er neked? en nem konyorognek senkinek, hogy fogadjon vissza :)
A kérdező hozzászólása: Nem én szakítottam vele.
Ahol egyszer sas voltál oda ne menj vissza verébnek. Ha nem te szakitottál akkor ne könyörögj mert ha vissza is vesz, ócska kis lábtörlõ leszel. Nem fog tisztelni és becsülni csak alázni. Szerintem jobba jártál, hogy nem vett vissza. Felejtsd el. Nem ok nélkül szakított, nem kellettél már neki. Ezen nem változtat a könyörgés, azzal csak még jobban lealacsonyítod magad. Lépj tovább.
Majd kiheveri. Te mast szeretsz. Ennyi.
A legnagyobb hiba amit ebben a helyzetben elkovethetsz, hogy sajnalatbol valakivel egyutt maradsz! Tudom, hogy lelkileg osszetort, de ha mar nem szereted akkor elobb utobb ugy is el fogod hagyni!
Én sem hiszek a szánalomkapcsolatokban.
Most komoly, hogy nem veszed hasznát a 10-esnek?:-o
Hát én megértem a ygereket. 6 év alatt már az ember azt hinné hogy ez a lány lesz kivel leéli majd az életét, õ lesz a felesége és õ tõle lesznek majd a gyerekei. Ez számára nagy csalódás lehetett hogy csak úgy eldobtad és lecserélted valaki másra. Hát ezen csak az idõ segíthet.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs hogy kezeljem ezt a szitut
A kérdező hozzászólása: Talán nem voltam elég "kemény"
A kérdező hozzászólása: Kérlek adjatok valami jó tanácsot
Hát figyelj, ha évek óta felelõtlenül viselkedtél vele, akkor itt az égetõ ideje - ahogy a jelek is mutatják -, hogy ezt most pótold. Valószínüleg nem adtad át neki jól az indokokat, nem szakítottál elég felelõsségteljesen, alaposan. Ha évek óta érzel úgy, hogy nem kéne benne lenned ebben a kapcsolatban, akkor pontosan annyi év érzelmét kell most hûen elõadnod neki, hogy megértse, átélhesse. Jelenleg egy szerelmes nõ megnyilvánulásai élnek benne, amit nem akar elveszíteni. Szembesítsd a valódi érzéseiddel!
A kérdező hozzászólása: 6 év után azért nem semleges számomra
A kérdező hozzászólása: Rájöttem hogy már rég megszokás volt a részemrõl. És beleszerettem valaki másba.
ha a mással már együtt vagytok, akkor sok mindent nem tehetsz..., ha nem akkor próbáld valahogy talpra állítani. De ha ennyire érdekel mi van vele, akkor nem csak a hat évet nézed, hanem még érzel is iránta....
A kérdező hozzászólása: Õ így mondja próbáljuk meg mégegyszer.
Hát erre én csak azt tudom mondani, hogy aki olyat hagy el, aki nagyon szereti, az mindig megszívja az élete folyamán. Sok olyan esetet tudok mondani neked, ahol hol a csaj, hol a pali hagyta ott a másikat, hogy még élni akar, kalandra vágyik, megunta a másikat, és utána valahogy sosem jött neki össze normális kapcsolat. Nem lehet, hogy csak átmeneti érzelmi hullámvölgyben vagy?
A kérdező hozzászólása: Biztos? nagyon megíjeszt
Itt valami nem stimmel. Azért szakítottál vele, mert mást szeretsz. Õ meg azt kéri, próbáljátok meg még egyszer. Két külön doloyról beszéltek a szakítás okaként...? Van valami, amit nem írtál le a szakítás okaként nekünk?
Anyám... pali létére ne zokogjon már ennyire. Majd kiheveri, ne aggódj!
Semmit nem kell csinálnod, fõleg ha normálisan (személyesen és nem kiabálva, hanem megbeszélve) szakítottál. Sajnos van ilyen, és biztos, hogy rosszul érint, de nem tudsz mit tenni. Ha mást szeretsz, és vele akarsz lenni akkor meg pláne nem. Az is hiba volna, hogy egyfajta rosszul értelmezett kötelességtudatból most ápolgatni kezded a lelkét, mert õ ezt 100%, hogy biztatásnak veszi. Ha nem érti, maximum leülhettek még egyszer utoljára átbeszélni, de ha ez már amúgy is megtörtént, akkor felesleges. Nyilván sajnálod, hogy ilyen fájdalmat okozol neki, és ez így normális, de ezzel sajna neki kell megbirkóznia.

Szakítottunk, de hiányzik. Hogy csábítsam vissza? Legyek sokat fiúk társaságában hátha féltékeny lesz és rájön, hogy én is hiányzok neki? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne taktikázz és ne tedd féltékennyé. Én arra nagyon kiakadnék a helyében és csak örülnék hogy szakítottam veled. Múltkor pont volt egy ilyen kérdés... Miért akar minden lány taktikázni meg féltékennyé tenni? Komolyan szánalom. És akkor 7/7 férfiválasz volt és mind azt mondta hogy nem kéne. Szóval most 7 ember nevében beszéltem legalább, de szerintem elég sok férfitársam nevében is.

Ne taktikázz és ne tedd féltékennyé. Én arra nagyon kiakadnék a helyében és csak örülnék hogy szakítottam veled. Múltkor pont volt egy ilyen kérdés... Miért akar minden lány taktikázni meg féltékennyé tenni? Komolyan szánalom. És akkor 7/7 férfiválasz volt és mind azt mondta hogy nem kéne. Szóval most 7 ember nevében beszéltem legalább, de szerintem elég sok férfitársam nevében is.


csinálj neki töltött káposztát
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 14 leszek nyáron õ meg 15.
Szerintem a paprikás krumpli jobb lenne.
vagy a csirkepörkölt :D
csinálj pacal pörköltöt
szerintem süss neki sütit de ez komoly!!!:)
vagy adj neki valami ajándékot
15 évesen tapasztalt? be tudja kötni a cipõjét? amúg vegyél neki mákdarálót

Az lenne a problémám, hogy van egy fiú! 3éve jártunk pár hónapig, de szakítottunk, mert távol kerültünk egymástól, és ez kissé felemésztette a kapcsolatot. De az elmúlt félévben újra feltűnt és nem tudom mit csináljak?

Hónapokkal ezelőtt találkoztunk egy bulin, és félrehívott elmondani, hogy eddig én voltam a lejobb "csaj" az életében(-szakításunk után egy hónappal találkoztam vele egy buliba, részeg volt és sírt miattam). Nekem akkor barátom volt, elég régóta, mikor ezt mondta. Majd miután szinte 2hetente találkoztunk bulikba megcsókolt ( nekem akkor már nem volt barátom), és így megy ez hónapok óta. De ennyi! Volt, hogy ott is aludtam nála, de hozzám sem nyúlt! Nem értem, hogy ezt most miért csináljak, le akar fektetni, vagy ennyire unatkozik, vagy egyszerűen nem értem?? de sajna nekem már többet jelent egy kicsit és megijedtem...

Legjobb válasz: Hát kitudja, talán õszintén el kéne mondani mit érzel és megkérdezni õt is, hogy mit akar mit szeretnétek. Ezt így ha õ nem akar semmit nem érdemes feszegetni, mert az csak neked lesz rossz. De valószínû, hogy õ is szeretne egy kapcsolatot veled, de talán fél a csalódástól. Kommunikáljatok.

Hát kitudja, talán õszintén el kéne mondani mit érzel és megkérdezni õt is, hogy mit akar mit szeretnétek. Ezt így ha õ nem akar semmit nem érdemes feszegetni, mert az csak neked lesz rossz. De valószínû, hogy õ is szeretne egy kapcsolatot veled, de talán fél a csalódástól. Kommunikáljatok.
Nem akarta kihasználni a szitut. Hívd el randizni! 23F
Ja és mindenképpen akkor amikor nem részeg és nem buliban vagytok.
A kérdező hozzászólása: Jaaaa de azt elfelejtettem, hogy az õszi szünetben elhívott filmet nézni, el is mentem, megnéztük a filmet, írt utána, hogy tök jó volt, ismételjük meg. 2 nap múlva elmentünk sétálni, és megfogta a kezem fényes nappal, többen is láttak, ölelgetett, puszilgatott.. De megkezdõdött a suli és folytatódott minden a régibe. Ha épp ésszel gondolkodnék, hagynám a fenébe, de azért nem akarom, mert, ha 3 év után is összehoz minket a sors, akkor csak jelent valamit..
Nem tudom ilyenkor mit lehet, de lehetõleg ne hallgass olyan zenét amihez most hangulatod lenne, mert az csak árt...
Nem online? hmm, MIVEL ALSZIK, ALUDJ TE IS
Írj. :)
Hasonló volt a helyzet velem, csak én fiú vagyok. Ha nem akarja, hogy keresd, akkor ne. Hadd gondolja végig, a könyörgés nem mindig jó eszköz arra, hogy visszakapj valakit. Ui.: most szakítottam a bnõmmel, és a könyörgés szokott hatni, de most nem tudott meghatni...
A kérdező hozzászólása: Nem könyörögni akartam. Csak az érzéseirõl kérdezni.
Hagyd picit... majd rájön, hogy mit veszített, ha ennek így kellett történnie. Próbáld magad elfoglalni. Ha szeret, akkor visszamegy hozzád, ha letisztázódnak benne a dolgok. Fel a fejjel ! :)
menny el hozzá, legyetek kettesben te pedig használd a kezed és a szád. ;) ez tuti bejön. :)
A kérdező hozzászólása: Köszii
Valahogyan add a tudtára, h hogyan érzel. Bár félõ, h ezzel a barátságotok megromlik, de ha nem mondod el, akk csak gondolkozhatsz, h mi lett volna, ha...

Mit csináljak? Van egy fiú 15 éves és én akii 14. Nagyon szeretem a fiút nem is egyszer már összejöttünk de mindig csak pár napokra és utána szakítottunk az utolsó volt másfél hónapvolt. Tovább lent.

A másfél hónap alatt meg el?tt is szerettem de most még jobban. Szó szerint depizek mert nem lehet az enyém. azok ellenére hogy nem egyszer megcsalt meg le akart fektetni(célzásokat tett rá de szóban azt mondat h majd ha én is akarom) A bn?mbe szerelmes mert vele volt 9hónapig. Most megint össze akar velem jönni, én nemet mondtam mert az eszemet követtem, de a szívem ilyenkor tört ketté. még lenne arra esélyem hogy összejöjjek vele de nem vagyok benne biztos. Szeretem meg imádom meg minden de vhogy a bizalom hiányzik.. Felejtsem el ami nem ment eddig sem vagy adjak neki egy 8.esélyt is? Légyszi segítsetek és ötleteket is szívesen fogadok, hogy mit csináljak. Köszönöm!

Legjobb válasz: Hát ez tényleg durva. :/ De szerintem hagyd azt a kis pö.cst. Nem érdemel meg. Mi az, hogy megcsal, meg többször is eldob magától és meg akar fektetni? És volt képe összejönni a barátnõddel?! Hagyd. Ezekbõl látszik, hogy nem szeret, mert ha szeretne nem csinálna ilyeneket. Persze, tombolnak a hormonok... De azért visszafoghatná magát. És amint kiszerettél belõle, verd be a képét. ^^ 15/L

Hát ez tényleg durva. :/ De szerintem hagyd azt a kis pö.cst. Nem érdemel meg. Mi az, hogy megcsal, meg többször is eldob magától és meg akar fektetni? És volt képe összejönni a barátnõddel?! Hagyd. Ezekbõl látszik, hogy nem szeret, mert ha szeretne nem csinálna ilyeneket. Persze, tombolnak a hormonok... De azért visszafoghatná magát. És amint kiszerettél belõle, verd be a képét. ^^ 15/L
hát ez elég bonyolult szitu , .. szerintem aggy neki egy leges legutolsó esélyt és ezt közöld vele is ... ha megint elcseszi akkor meg felejtsd el öröktre ... remélem segítettem:D 16f
Elõször tanulj meg magyarul. Aztán dugasd meg magad az Emos patkánnyal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! az elsõ kommentálónak üzenem h idegességemben nem igazán tudok írniés ha nem tud vmi normális válasszal elõrukkolni csak ugymond oltogatni akkor azt legyen szíves mellõzni köszönöm. a 2. kommentálónak is köszönöm és már megpróbáltam neki nem is egy esélyt adni, de az utólsónál már én is hibáztam! a harmadik kommentálónak is köszönöm. tulajdonképpen ez h a bnõmmel járt ez úgy volt hogy járt egyszer az egyik bnõmmel 9hónapig, majd szakítottak utána volt pár bnõje és utána jöttem én. utána még összejött 1-2 napokra még pár bnõmmel mert nagyon sok közös ismerõsünk van. van abban vmi hogy szeret, mert amikor feljön hozzánk akkor mindig engem néz. a lefektetés.. hát az meg igen...:S köszönöm a válaszokat!

Mit csináljak ha szakítottunk de szeret a barátnőm találkozunk is de nem akar velem járni?

Legjobb válasz: tudom h sok erre a szemét semminemtudó ember csak gondoltam kiírom mi a véleményetek mit tegyek! és normális választ ne azt h örülj neki meg ilyenek...

A kérdező hozzászólása: tudom h sok erre a szemét semminemtudó ember csak gondoltam kiírom mi a véleményetek mit tegyek! és normális választ ne azt h örülj neki meg ilyenek...
Flörtölj más lányokkal. De tényleg.
ugyérted, hogy szakitotatok de mindketen szeretitek még egymást? figyelj én ugyan ilyen hejzetbe vagyok, csak a fiu nem hajlano velem szoba álni ... én már feladtam 4 honapnyi küszködés után =|
Ha szeret, miért nem akar Veled járni??
szia! szerintem csak szeretet van köztetek, kötödés. Gondolom más pasik most jobban érdeklik. De ha megfogadsz egy tanácsot akkor ha taliztok akkor csinálj ugy mintha most taliznátok elösször(ugy adj neki puszit, ugy érj hozzá, ugy kérdezgesd. pl.mit csináltál ma stb) és akkor lehet felloban benne a láng.

Van egy srác aki nekem nagyon bejönn! Már jártunk is de sajna már szakitottunk! Most az a helyzet h én még mindig szeretem és nem tom h hogyan mondjam meg neki h mi a helyzet, mert nem akarok nyomulni! Mit csináljak?

Én nagyon szeretném h megint együtt legyünk .Lécike segítsetek

Legjobb válasz: Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)

Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h én szakitottam vele mert nem gondoltam át az egészet
A kérdező hozzászólása: Am köcike a tanácsodat:)
Na, hát akkor ezt ne nekünk, hanem neki mondd el. Ha meg így sem sikerül, akkor c'est la vie, legközelebbre megvan a tanulság.
A kérdező hozzászólása: Még azt nemtom el dönteni h hogyan mondjam meg neki??
Én egy hete ugyanilyen helyzetben voltam. 9 hónapja nem láttam a fiút, alig beszéltünk, és egy nap küldtem neki egy sms.t amiben az állt, hogy sokat gondolok rá. most újra találkozunk , szinte minden nap. Szerintem , ha elmondod neki az érzéseid azzal nem veszíthetsz semmit, de tényleg nem ! hidd el átfogja gondolni az életét, miben lenne másabb, hogyha újra együtt lennétek. Szerintem ennyit megér :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg mondtam enki h mit érzek iránta de nem válaszolt rá semmit :(:(:(
gondolom msn.en. de hogyhogy nem válaszolt? kilépett, vagy nemirt rá semmit?
A kérdező hozzászólása: nem irt rá semmit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!