Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, szakítottam, (93 db)

Mit csináljak? Szakítottam a barátommal és nem vagyok képes elfelejteni elvileg van új barátnõje pedig nem rég mentünk szét de lehet hogy csak szívat. Én nekem nagyon hiányzik.

Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):

Legjobb válasz: "Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?

"Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?
szar ügy!
Ha már a szopás se segít akkor hagyd békén!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon fogadja el.
Lehet , hogy úgy döntött mostantól olyan lánnyal lesz együtt aki képes a helyes mondatok megfogalmazására és a helyes írásra.
Ha nem tudsz nélküle élni, akkor miért szakítottál vele? Amúgy meg a testiség nem minden. Magyarul nem mindent lehet megoldani a kielégítéssel!
mi a fenenek tepersz erte? nem akar teged, van neki mas. nyilvan azert van mar baratnoje, mert valamivel potolni akarja a szexhianyt. de nem feltekennye akar tenni teged, akkor elfogadta volna azt, hogy visszakonyorgod magad. mit tud ez a srac, hogy ennyit er neked? en nem konyorognek senkinek, hogy fogadjon vissza :)
A kérdező hozzászólása: Nem én szakítottam vele.
Ahol egyszer sas voltál oda ne menj vissza verébnek. Ha nem te szakitottál akkor ne könyörögj mert ha vissza is vesz, ócska kis lábtörlõ leszel. Nem fog tisztelni és becsülni csak alázni. Szerintem jobba jártál, hogy nem vett vissza. Felejtsd el. Nem ok nélkül szakított, nem kellettél már neki. Ezen nem változtat a könyörgés, azzal csak még jobban lealacsonyítod magad. Lépj tovább.
Majd kiheveri. Te mast szeretsz. Ennyi.
A legnagyobb hiba amit ebben a helyzetben elkovethetsz, hogy sajnalatbol valakivel egyutt maradsz! Tudom, hogy lelkileg osszetort, de ha mar nem szereted akkor elobb utobb ugy is el fogod hagyni!
Én sem hiszek a szánalomkapcsolatokban.
Most komoly, hogy nem veszed hasznát a 10-esnek?:-o
Hát én megértem a ygereket. 6 év alatt már az ember azt hinné hogy ez a lány lesz kivel leéli majd az életét, õ lesz a felesége és õ tõle lesznek majd a gyerekei. Ez számára nagy csalódás lehetett hogy csak úgy eldobtad és lecserélted valaki másra. Hát ezen csak az idõ segíthet.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs hogy kezeljem ezt a szitut
A kérdező hozzászólása: Talán nem voltam elég "kemény"
A kérdező hozzászólása: Kérlek adjatok valami jó tanácsot
Hát figyelj, ha évek óta felelõtlenül viselkedtél vele, akkor itt az égetõ ideje - ahogy a jelek is mutatják -, hogy ezt most pótold. Valószínüleg nem adtad át neki jól az indokokat, nem szakítottál elég felelõsségteljesen, alaposan. Ha évek óta érzel úgy, hogy nem kéne benne lenned ebben a kapcsolatban, akkor pontosan annyi év érzelmét kell most hûen elõadnod neki, hogy megértse, átélhesse. Jelenleg egy szerelmes nõ megnyilvánulásai élnek benne, amit nem akar elveszíteni. Szembesítsd a valódi érzéseiddel!
A kérdező hozzászólása: 6 év után azért nem semleges számomra
A kérdező hozzászólása: Rájöttem hogy már rég megszokás volt a részemrõl. És beleszerettem valaki másba.
ha a mással már együtt vagytok, akkor sok mindent nem tehetsz..., ha nem akkor próbáld valahogy talpra állítani. De ha ennyire érdekel mi van vele, akkor nem csak a hat évet nézed, hanem még érzel is iránta....
A kérdező hozzászólása: Õ így mondja próbáljuk meg mégegyszer.
Hát erre én csak azt tudom mondani, hogy aki olyat hagy el, aki nagyon szereti, az mindig megszívja az élete folyamán. Sok olyan esetet tudok mondani neked, ahol hol a csaj, hol a pali hagyta ott a másikat, hogy még élni akar, kalandra vágyik, megunta a másikat, és utána valahogy sosem jött neki össze normális kapcsolat. Nem lehet, hogy csak átmeneti érzelmi hullámvölgyben vagy?
A kérdező hozzászólása: Biztos? nagyon megíjeszt
Itt valami nem stimmel. Azért szakítottál vele, mert mást szeretsz. Õ meg azt kéri, próbáljátok meg még egyszer. Két külön doloyról beszéltek a szakítás okaként...? Van valami, amit nem írtál le a szakítás okaként nekünk?
Anyám... pali létére ne zokogjon már ennyire. Majd kiheveri, ne aggódj!
Semmit nem kell csinálnod, fõleg ha normálisan (személyesen és nem kiabálva, hanem megbeszélve) szakítottál. Sajnos van ilyen, és biztos, hogy rosszul érint, de nem tudsz mit tenni. Ha mást szeretsz, és vele akarsz lenni akkor meg pláne nem. Az is hiba volna, hogy egyfajta rosszul értelmezett kötelességtudatból most ápolgatni kezded a lelkét, mert õ ezt 100%, hogy biztatásnak veszi. Ha nem érti, maximum leülhettek még egyszer utoljára átbeszélni, de ha ez már amúgy is megtörtént, akkor felesleges. Nyilván sajnálod, hogy ilyen fájdalmat okozol neki, és ez így normális, de ezzel sajna neki kell megbirkóznia.

Mit csináljak? Szakitottam a barátnőmmel

azért szakitottam vele mert állandoan féltékenykedett...és nagyon meguntam...másfél évig voltunk eggyütt...és ugy külön nemis mentün sehova...és ugy gondoltam h jobb lesz igy...5napja szakitottunk...els? napokba jovolt...haverookal minden nap kocsma, koncertek...de ha egyedül vagyok akkor nagyon hiáányzik...és ugyt?nik ? is tökjol elvan mássokal..(f?leg fiukkal:S) micsinááljak??

Legjobb válasz: ez egy ördögi kör, mert ha újra összejössz vele ugyanúgy házisárkány lesz.

ez egy ördögi kör, mert ha újra összejössz vele ugyanúgy házisárkány lesz.
semmit
örülj, hogy sikerült megszabadulnod tõle. éld az életed :) egyébként amikor egyedül vagy, akkor sem õ hiányzik, csak hogy valaki ott legyen, mert ezt szoktad meg.
Szerintem most hagyd azt a lányt! Próbálj kialakítani újabb kapcsolatokat, bulizz, éldd az életedet és majd úgyis jön a következõ! ;) Semmi ok az aggódalomra, valójában nem a lány hiányzik, hanem a megszokott helyzet, hogy õ ott volt veled. Errõl el tudod vonni a figyelmedet, hogyha áthívsz magadhoz haverokat, egymásnál alszotok, elmetek éjjel bulizni vagy kocsmázni vagy találsz valami sportot, elfoglaltságot, amit szeretsz, de még nem csináltál. 16/L


Szakítottam a pasimmal, és nagyon bűntudatom van mert látom hogy szenved, visszamenjek hozzá, mit csináljak?

Barátnőm mondta, hogy amikor beszélt a mostmár exemmel rólunk, akkor exem még sírt is.. :(. Szörnyen bűntudatom van most, azon gondolkodom, hogy visszamegyek hozzá.. De az a baj, hogy nem szeretem, ő jóbarátom volt, most a barátság is tönkrement ez miatt. Mit csináljak, legszívesebben a föld alá süllyednék..

Legjobb válasz: Ha nem vagy szerelmes, ne menj vissza hozzá. Majd elfelejt és talál más. Az én exem is sírt, mikor szakítottam, nem is akart beszélni velem, de most már régóta van bnõje és szeretik egymást:)

Ha nem vagy szerelmes, ne menj vissza hozzá. Majd elfelejt és talál más. Az én exem is sírt, mikor szakítottam, nem is akart beszélni velem, de most már régóta van bnõje és szeretik egymást:)
Tökéletesen egyetértek a második válaszolóal.:) Természetes, hogy nagyon nehéz most a fiúnak, de ha visszamész hozzá sajnálatból és kiderül (elõbb utóbb pedig minden kiderül) még nagyobb fájdalmat okozol neki. Idõ kell, míg feldolozza a történteket, de utána jobb lesz hidd el. 16/L
Te írtad, nem szereted... Szánalomból, sajnálatból ne menj vissza, az már szemétség... Hagyd elmenni...
Ha szereted menny, ha nem akkor ne..
A kérdező hozzászólása: Nem megyek vissza, de jelenleg ez miatt elment az életkedvem is..
csatlakozom az elõttem szólókhoz. sanálatból ne tedd
sajnálatból ne menj vissza.
Ez több dologtól függ. Ha tizenéves vagy ne tedd! Éld ki magad! Ha elviselhetetlen mellette lenni, mert bunkó paraszt módjára viselkedik szintén ne tedd! Ha elmúltál 25 és a családalapítás is szóba jöhetne már, akkor járjon az a fejedben, hogy bárkivel állsz össze a szerelem elõbb vagy utóbb elmúlik. Ha emberileg megfelel az elvárásaidnak, akkor menj vissza hozzá!
Ha nem szereted szerelembõl, akkor ne menj vissza Hozzá, mert azzal csak még nagyobb fájdalmat fogsz okozni Neki, ha becsapod.Te sem örülnél fordított helyzetben, ha átvernének, áltatnának, szóval ha nem érzed azt, amit kell, akkor jobb is ez így!Idõvel lenyugszik az exed, és belátja majd, hogy ennek így nincs értelme, és talál majd olyat, aki igazán tudja szeretni.Ha ezt normálisan elmagyarázod Neki, és támogatod a bajban, biztosan hamar lecsillapodik, és Neked sem lesz bûntudatod.
A szakítás sohasem kellemes, de sokkal jobb, mint egymás idejét rabolni.

Szakítottunk, de hiányzik. Hogy csábítsam vissza? Legyek sokat fiúk társaságában hátha féltékeny lesz és rájön, hogy én is hiányzok neki? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne taktikázz és ne tedd féltékennyé. Én arra nagyon kiakadnék a helyében és csak örülnék hogy szakítottam veled. Múltkor pont volt egy ilyen kérdés... Miért akar minden lány taktikázni meg féltékennyé tenni? Komolyan szánalom. És akkor 7/7 férfiválasz volt és mind azt mondta hogy nem kéne. Szóval most 7 ember nevében beszéltem legalább, de szerintem elég sok férfitársam nevében is.

Ne taktikázz és ne tedd féltékennyé. Én arra nagyon kiakadnék a helyében és csak örülnék hogy szakítottam veled. Múltkor pont volt egy ilyen kérdés... Miért akar minden lány taktikázni meg féltékennyé tenni? Komolyan szánalom. És akkor 7/7 férfiválasz volt és mind azt mondta hogy nem kéne. Szóval most 7 ember nevében beszéltem legalább, de szerintem elég sok férfitársam nevében is.

Nem rég szakítottunk a barátnőmmel. Élni sincs kedvem, és nemigen tudom túltenni magam rajta. Mit csináljak?

Nagyon csúnyán lett vége az első kapcsolatomnak, és nem is igazán tudtam még lezárni - még igazából fel sem fogtam teljesen, hogy "nincs". Szerettem őt, mindennél és mindenkinél jobban. Mikor társaságban vagyok, akkor jobban érzem magam, de sajnos nem sok barátom van, jobban mondva egyetlen egy, aki úgy tényleg közel állna hozzám. A nap legnagyobb részét egyedül töltöm, pedig szinte rettegek az egyedülléttől most, hogy vége lett. Olyankor a legelviselhetetlenebb. Próbáltam már olvasni, elmenni futni, de semmi sem segített igazán. Mit tehetnék? Tudom, hogy majd az idő rendbe hoz mindent, és egyéb közhelyek, de egyelőre létezni sincs kedvem ennyire egyedül. Egy 16 éves fiú, Szeged közeléből.

Legjobb válasz: Ó, tizenhat évesen ilyen komolyan veszed a dolgokat, nemár! Egy: fejezd be az önsajnálatot! (Miért éppen én, mit vétettem, isten így meg úgy stb... ) Kettõ: Elõtted az élet, fogd fel úgy, hogy ez egy újabb lehetõség hogy új dolgokat tapasztalj meg. Például lefogadom, hogy a csajod miatt hanyagolod a baráti körödet egy ideje, illetve ezért van csak egy barátod. Valószinûleg most az a feladatod, hogy például ezt rendbehozd, szerezz barátokat, járjál bulizni. Csinálj olyasmit amire eddig nem volt idõd, például sportolj, konditerem, úszás, karate, ejtõernyõzés, bungee jumping soroljam még? Csinálj valami olyat ami feldob, és azelõtt sose. A mozgás mindig jót tesz, és önbizalmad is helyre rázódik. Aztán olvass el egy két PUA szösszenetet, és irány csajozni!

Ó, tizenhat évesen ilyen komolyan veszed a dolgokat, nemár! Egy: fejezd be az önsajnálatot! (Miért éppen én, mit vétettem, isten így meg úgy stb... ) Kettõ: Elõtted az élet, fogd fel úgy, hogy ez egy újabb lehetõség hogy új dolgokat tapasztalj meg. Például lefogadom, hogy a csajod miatt hanyagolod a baráti körödet egy ideje, illetve ezért van csak egy barátod. Valószinûleg most az a feladatod, hogy például ezt rendbehozd, szerezz barátokat, járjál bulizni. Csinálj olyasmit amire eddig nem volt idõd, például sportolj, konditerem, úszás, karate, ejtõernyõzés, bungee jumping soroljam még? Csinálj valami olyat ami feldob, és azelõtt sose. A mozgás mindig jót tesz, és önbizalmad is helyre rázódik. Aztán olvass el egy két PUA szösszenetet, és irány csajozni!
Hidd el, lesz még ilyen, ha lehet, ne nézz most romantikus filmeket, inkább fiús dolgokat csinálj, pl.foci nézés, focizás, sport ilyenkor nagyon jó, elterel egy kicsit.Ezen tényleg csak az idõ segít, és a barátok, új ismeretségek szerzése! 2 gyerekes anyuka
Keress célokat, ûzz hobbikat, ... többek között. Te vagy az aki magadat emészted szóval ide írhat bárki, csakis tõled függ, hogy mihez kezdesz a pillanattal. Egy jó tanács: ÉLJ a pillanatnak.
Most nincs mit tenni, mert sok ilyen lesz még, de ami fontos ne csinálj hülyeséget!Most az sem lenne jobb, ha jönne a Depresszió vagy az öngyilkosság.Van ilyen.A barátok meg olyanok, hogy nekem sincs sok, de mégis elvagyok.Én inkább sportolok netezek... mint, hogy valami nagy hülyeséget csináljak.Nem muszáj az a nagy társaság a boldogsághoz.Szerezz egy igazi barátot menjetek el túrázni ide oda és felejtsd el a lányt!Szerintem jobb lenne, ha nem rágnád magad hanem elfelejtenéd.
A kérdező hozzászólása: Sosem voltam túl jó barátok szerzésében, vagy úgy egyáltalán új emberek megismerésében. A saját korosztályommal sosem voltam túl jóban, 1-2 embert leszámítva, de õk mindig a szélsõségekhez tartoztak. A saját korosztályomat (minden rosszindulat és túlzás nélkül) mindig túl lemaradtnak és komolytalannak tartottam. Általában nálam idõsebb társaságban és emberekkel érzem jól magam. A barátnõm is jóval idõsebb volt nálam... De talán tényleg ideje lenne a koromhoz megfelelõen viselkedni. Nem, mintha nem próbáltam volna még, de úgy éreztem az nem én vagyok. Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat!
Depizz :) Komolyan. Ha most elkezdesz sportolni, meg új hobbikat szerezni, csak elnyomod magadban a fájdalmat, és több idõ mire elmúlik. Bõgj, nézz romi filmeket, zabálj csokit, hallgass depis zenét, írj, írj verset, írj naplót, rajzolj, fess, fotózz .. Tudom, ez nagyon csajos, de ahogy látom eléggé érzékeny típus vagy :) Én az elején nagyban belefogtam csetelgetésbe, sajnáltattam magam mindenkinek egy sort, leírtam vagy 100x , hogy mi történt velem. Biztos volt, akinek töke kivolt vele, de akkoor nem egészen ez számított :) És persze jó, ha nem maradsz egyedül. Család is biztos segít, nem feltétlen kellenek ehhez barátok. Ha el tudod majd fogadni, hogy ez van, vége, nincs mit tenni, egy lépéssel elõrébb leszel :) Ezen legyél minden erõddel. Írd össze a hibáit (tudom, nehéz, hiszen még mindig szereted), amikkel megbántott, amiken összevesztetek .. Aztán pedig az örök közhely: az idõ majd rendbehozza. És tényleg így lesz, tapasztalat sajnos :)
legyél lazább :) járj el pl kondiba , discoba , rúgj be, füvezz , szedj fel csajokat és dugd meg a parkolóba :) Noo para :)

Szakítottam a pasimmal, mégis fáj mással látni. Mit csináljak?

Szakítottam a barátommal (majdnem 1 évet jártunk)...mert megtetszettek másik fiúk is és nem éreztem magam korrektnek többé... Ez 3 hónapja volt neki ezt nem mondtam el hanem azt mondtam hogy már nem szeretem. Elfogadta a döntésem. Azóta én nem nagyon pasiztam, ő viszont beszélget lányokkal meg ilyenek. Múltkor pont az egyik plázában voltam, és megláttam ott ülni egy lánnyal... még mielőtt észrevett volna sarkonfordultam és hazáig alig bírtam a könnyeimmel, otthon meg bőgtem mint egy idióta...Egyszerűen nem bírom ezt! Nem tudom mással látni! És amikor más lány képét lájkolja facebookon, attól is kiakadok! De nem akarok vele járni, mert még mindig tetszik egy illető másik srác... Mit csináljak?:( Hogy ne zavarjanak a dolgai..hiszen én mondtam ki az utolsó szót. 16/L

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj, mit is tehetnél?... Zavarni fog mert ilyen a pici lelked.... de túléled.

Semmit ne csinálj, mit is tehetnél?... Zavarni fog mert ilyen a pici lelked.... de túléled.
Szilvás buktát, mert azt szeretem.
Egy rossz szavad sem lehet. Te szakítottál vele, akkor miért sírsz utána? Gondolom a másik srácot kevésbé érdekled és akkor már jó a régi is...
hülye vagy
Megszopattad magad! MEGÉRDEMELTED! HA-HA-HA-HA-HA!!
Nem tudsz mit tenni, majd az idõ megoldja talán.

Szakítottunk a barátommal. Nem tudom mit csináljak. Nagyon bunkó volt most is. Egész nap sírok. A suliban is ha meglátom, sírnom kell. mit csináljak?

:'( nagyon rosszul vagyok már :'( nem tudom abbahagyni a sírást :'(

Legjobb válasz: beszélj olyanal aki feltud vidítani

beszélj olyanal aki feltud vidítani
csinálj neki töltött káposztát
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 14 leszek nyáron õ meg 15.
Szerintem a paprikás krumpli jobb lenne.
vagy a csirkepörkölt :D
csinálj pacal pörköltöt
szerintem süss neki sütit de ez komoly!!!:)
vagy adj neki valami ajándékot
15 évesen tapasztalt? be tudja kötni a cipõjét? amúg vegyél neki mákdarálót

Az lenne a problémám, hogy van egy fiú! 3éve jártunk pár hónapig, de szakítottunk, mert távol kerültünk egymástól, és ez kissé felemésztette a kapcsolatot. De az elmúlt félévben újra feltűnt és nem tudom mit csináljak?

Hónapokkal ezelőtt találkoztunk egy bulin, és félrehívott elmondani, hogy eddig én voltam a lejobb "csaj" az életében(-szakításunk után egy hónappal találkoztam vele egy buliba, részeg volt és sírt miattam). Nekem akkor barátom volt, elég régóta, mikor ezt mondta. Majd miután szinte 2hetente találkoztunk bulikba megcsókolt ( nekem akkor már nem volt barátom), és így megy ez hónapok óta. De ennyi! Volt, hogy ott is aludtam nála, de hozzám sem nyúlt! Nem értem, hogy ezt most miért csináljak, le akar fektetni, vagy ennyire unatkozik, vagy egyszerűen nem értem?? de sajna nekem már többet jelent egy kicsit és megijedtem...

Legjobb válasz: Hát kitudja, talán õszintén el kéne mondani mit érzel és megkérdezni õt is, hogy mit akar mit szeretnétek. Ezt így ha õ nem akar semmit nem érdemes feszegetni, mert az csak neked lesz rossz. De valószínû, hogy õ is szeretne egy kapcsolatot veled, de talán fél a csalódástól. Kommunikáljatok.

Hát kitudja, talán õszintén el kéne mondani mit érzel és megkérdezni õt is, hogy mit akar mit szeretnétek. Ezt így ha õ nem akar semmit nem érdemes feszegetni, mert az csak neked lesz rossz. De valószínû, hogy õ is szeretne egy kapcsolatot veled, de talán fél a csalódástól. Kommunikáljatok.
Nem akarta kihasználni a szitut. Hívd el randizni! 23F
Ja és mindenképpen akkor amikor nem részeg és nem buliban vagytok.
A kérdező hozzászólása: Jaaaa de azt elfelejtettem, hogy az õszi szünetben elhívott filmet nézni, el is mentem, megnéztük a filmet, írt utána, hogy tök jó volt, ismételjük meg. 2 nap múlva elmentünk sétálni, és megfogta a kezem fényes nappal, többen is láttak, ölelgetett, puszilgatott.. De megkezdõdött a suli és folytatódott minden a régibe. Ha épp ésszel gondolkodnék, hagynám a fenébe, de azért nem akarom, mert, ha 3 év után is összehoz minket a sors, akkor csak jelent valamit..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!