Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, rossz a (298 db)

Mit csináljak? (rossz a sims 3)

Letöltötem a sims 3 alapot és néhány kiegészitöjét!Az inidtóplanelnél azt irta hogy frissiteni kell.Frissitettem!de most valami naplóról beszél és nem tudom mit csináljak mert nem indul el! Léci SEGITS!!(helyesirási hibákért bocs!)

Legjobb válasz: Ha letöltötted az ugyebár nem eredeti. frissítésnél valószínûleg érzékelte, hogy a szoftver hamis, így a szerver naplózta ezt, és gondolom valahogy megbuherálták, hogy ne tudj vele játszani. Persze ez egy elmélet, olyan mint a feketelista. Aki felkerül, az nem tudja a progit azzal a telepítéssel használni.

Ha letöltötted az ugyebár nem eredeti. frissítésnél valószínûleg érzékelte, hogy a szoftver hamis, így a szerver naplózta ezt, és gondolom valahogy megbuherálták, hogy ne tudj vele játszani. Persze ez egy elmélet, olyan mint a feketelista. Aki felkerül, az nem tudja a progit azzal a telepítéssel használni.
A kérdező hozzászólása: az alap meg van cd-én.meg is próbáltam úgy hogy csak azt rakom fel és frissitek de igy is arról beszélt:(ha nem frissitek akkor meg azért vinyog

Mit csináljak, ha a helyettesítő osztályfőnök, aki a matek tanár is, rosszul tanította az anyagot? Mihez kezdjek így felsőben?

A matek tanárom egy gyökér.Azt hiszi magáról,hogy rohadt vicces.Állandóan hülyén magyaráz,és hülye feladatokat kell csinálnunk miatta.Annyi házit ad,hogy azt el sem lehet mondani.Meg a tetejében rosszul tanította a becslést,a kétjegyű osztást,a kerületet,a területet,a negatív számokat,meg a törteket.És ha valaki nem nevet a viccein,beszélget,vagy rosszul válaszol megdobja krétával. Én mondom ő egy hülye szemét.Aztán neki 3-szor 2 az 12. Semmit sem ért a tanításhoz és egyszer ő volt hittanon és ott is matekoztunk.A matek neki tök homályos.Egy nap beállított hozzánk és azt mondta: -Sziasztok gyerekek én vok az új matek tanár.Ígérem nagyon jól fogunk szórakozni minden órán. Egyszer azt mondta hogy túl lassan írok én meg mondta hogy és.Majd megkérem a szüleimet hogy tanítsák meg rendesen az anyagot.Húha.Mi lesz majd felsőbe?Miatta fogunk megbukni.

Legjobb válasz: Az egész osztály rontott matekból, vagy csak neked nem megy? Ha az egész osztály rontott volna, azt már észrevették volna. Lehet, csak te beszélgetel túl sokat az órán.

Az egész osztály rontott matekból, vagy csak neked nem megy? Ha az egész osztály rontott volna, azt már észrevették volna. Lehet, csak te beszélgetel túl sokat az órán.
Ha nem tudod megérteni úgy, ahogy a tanár elmagyarázza, akkor azért van a tankönyv. Elõveszed és onnan feldolgozod az anyagot egyedül. A házit meg a tanár válogatja, van aki többet, van aki kevesebbet ad. Amúgy nem lehet, hogy csak szimplán a stílusát nem bírod? Lehet, hogy próbál humoros lenni, csak nem jön össze neki.
A kérdező hozzászólása: Én értem az anyagot mert nekem elmagyarázták a szüleim.Csak mások nevében beszélek.És õ olyan erõltetten próbál vicces lenni
Tudom ki vagy.Engem is ez tanít.Hát én sem bírom.Amúgy az egyik csajnak azt mondta 3-as lesz évvégén aztán 2-es lett

Sürgős Segítség Kéne! Nem tudom mi baja lehet a kutyámnak, mit csináljak vele? ! A kutyám nagyon rosszul van. Nyüszög, fáj valamilyen. Alig bír mozdulni. (folytatás tovább)

Ha jól vettem észre, akkor a hasa fáj neki ha feláll és megfogom, meg a hónalja is. Időnként liheg is, gondolom melege van... És alig bír mozdulni, felállni, menni... Fáj neki nagyon ha feláll és megpróbálom felemelni. És még kissé a hasa is meg van dagadva, fel van fújódva. Nem tudom mi baja lehet, mit csináljak vele?! egyébként kis termetű Légyszi vki ha tud írjon rám, fontos lenne nagyon, mert attól félek, hogy vmi komoly baja van.

Legjobb válasz: Orvos! Hívd fel, vagy vidd ügyeletre.

Orvos! Hívd fel, vagy vidd ügyeletre.
Azonnal menjetek ügyeletre!!!!!
Ezzel minél hamarabb orvoshoz kell menned! Még most, este hívd fel! A feszes has és fájdalom leginkább gyomor vagy bélcsavarodás jelei, ami gyors kezelés nélkül végzetes lesz.
Tényleg azonnal vidd orvoshoz... Ha esetleg bélelzáródása vagy bélcsavarodása van, abban holnapra elpusztul...
http://www.budapestiallatkorhaz.hu/ Nincs jobb ötletem, hívd õket. Igaz pestiek, de itt mindig van ügyelet. Hátha tudnak mondani felétek ügyeletes állatorvost, vagy legalább telefonon tõlük kérj tanácsot!
Telefonon akár budapesti állatorvosokat is hívhatsz, vannak egy páran éjjel-nappaliak, akár mindet végig is hívhatod.
Ha szuka akkor is doki. Semmi jel nem utal a vemhességre, kedves hozzá nem értõ. Kérlek ne adj neki hülye tanácsokat. Vidd dokihoz, azonnal!!!!
Vidd el orvoshoz! Az én kutyám nem bírt felálni, mert valami hasmenése volt. O is fel volt fújódva. Kapott az orvostól gyógyszert , és néhány óra múlva jobban lett! És késobb a hasmenés is elmúlt!
Hát, szuka vagy kan? Ha szuka akkor lehetséges hogy vemhes, ha kan akkor inkább orvost kérdezz.
Na mi van vele?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát este nem tudtam sajna sehova vinni, fõleg kocsi hiányában, de városon belül hívogattam minden dokit akit csak találtam, még Pestet is. De nem vették fel a telefont, vagy nem voltak kapcsolhatóak. De még ha valakit eltudtam volna érni itt aki tud vele mit kezdeni, akkor taxival elvittem volna. De még az a hely se vette fel ahol elvileg van ügyeletes. Összesen csak 2-en vették fel a rengeteg hívásól. Az egyikük másnak a telefonszámot adta meg (mert õ nem tudott vele mit csinálni), ami szintén nem volt kapcsolható. A másik meg városon kívül, külvárosban volt, de az csak rendelõ, ahol csak megnézni tudták volna, segíteni rajta nem nagyon, ha komoly a baj. Úgyhogy az egész estét végig aggódtuk, és alig aludtunk valamit. Reggel az volt az elsõ, h elvittem dokihoz, és szerencsére nem az a nagy baj van, amit ti írtatok..! Mondta, hogy gerincproblémája van, vagyis ilyen mozgásszervi baja. A gerince fáj, és ez sugárzik át a hasára, és azért fájt az is. De valószínûleg a háta miatt nem nagyon mozdult, és azért nem hagyta, h felemeljem mert fájt neki, és azért nem is nagyon mászkált. A hasa meg nem volt már annyira felpuffadva, tudta tapintani rendesen. Láza sem volt, és már kezdett jobban is lenni, sétálni, de azért még rosszul volt, fájt neki, de már nem annyira mint este. Adott neki szurit és gyógyszert is, h majd adjam be neki holnaptól. És azóta már sokkal jobban van, nem érzi a fájdalmat, sokkal vidámabb lett..:) ) Már evett pár falatot is tegnap óta, ahogy elkezdtem etetni. De nagyon megkönnyebbültem, h nem az a nagyon súlyos baja van, de azért még ápolgatom itthon, és vigyázok rá. Meg mondta a doki, hogyha bármi van, rosszabbodik, akkor vigyem vissza, hétvégén is bent van. De remélem, h most már nem fog semmi baja lenni, és jobban lesz... Még azt, mondjuk elfelejtettem megkérdezni tõle, hogy ez mitõl lehet, és hogy csináljak-e vele valamit? Például sétáltassam többet? (mert, mivel szobakutya, így nem túl sokat sétál, fõleg rossz idõben nem, és kertes házban csak kiengedem és hívom is be. De játszani azért szoktunk. De egyébként lehet oka a sok nyújtózkodása is, mert elég sokat szokott, bár nem tudom.) ja és amúgy már 6 éves bolognese:) Mindenesetre sokkal jobban fogom most már figyelni, hogy mikor mit csinál és hogy van, de azért így is mindig velem van, ha itthon vagyok. És általában fekszik az ágyon.:) És azért köszönöm nagyon a gyors válaszokat is!:) ) Üdv. Anett
Örülök, hogy nincs nagy baj, bár az idegbecsípõdés, (gerincfájdalom) nem értem, hogy kapcsolódik a haspuffadással :S Azért ha van rá lehetõség, egy alaposabb kivizsgálás nem ártana, esetleg egy gerinc röntgen, hasi ultrahang. Bosszantó, hogy mindig akkor van gond, amikor nincs rendelés :) Pesten szerencsére mindig van 1-2 ügyeletes kórház, nálunk is mindig akkor volt betegség, sérülés, ha hétvége volt, éjszaka, vagy március 15, esetleg karácsony. Ha hétköznap történt a baj, akkor szabadságot kellett kivennem, majd kiderült, hogy semmi baja, csak egy kis rándulás:)
Örülök neki, hogy jobban van! Vigyázz rá!:) ))
Jaj, remélem, már jól van szegényke...
Mi van a kutyussal?
Szolnoki ügyeletek: http://www.maok.hu/allatorvosi_ugyeletek/jnk-szolnok_megye_1 Majd írd meg mi lett, de ne most, hanem most száguldj az ügyeletre!
Egyértelmûen gyomorcsavarodás!!! Most azonnal tedd be az autóba és irány a legközelebbi állatkórház, akár Budapest, mert minden perc számít! Ebbe néhány óra alatt belepusztul, ha nem mûtik meg!
A kérdező hozzászólása: Foglalt a telefon állandóan, de még hívom többször amíg fel nem veszi valaki. Addig is csináljak vele valamit? Adjak neki esetleg valamit enni, inni ami jó?
A kérdező hozzászólása: Rendben felhívom, köszi a segítséget. De ha van még ötlet akkor azt is megpróbálom. Majd írok, h mi lett. Amúgy már reszket is szegény, és fekszik egyfolytában..
A kérdező hozzászólása: Kan, és az a baj, hogy így este nem tudom hova tudnám elvinni. Ilyenkor az orvosok se nagyon rendelnek. Szolnokon vagyok. Ha valakinek van valami jó helye dokira vagy ügyelet vagy telefonszám annak örülnék nagyon. Elviszem akkor még most este dokihoz, ha tudom. Inkább, mint, hogy bármi baja legyen. És köszi a sok kommenteket ilyen gyorsan
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, hogy azért volt enyhén felpuffadva mert csak egyszerûen kakálnia kellett..:) Hát igen, mindig a legrosszabbkor van a baj.:S De nálunk még szerencsére nem nagyon kellett dokihoz vinni, hogy valami baja van.:D Általában jól volt, ezért is nem nagyon tudtam, hogy most mi lehet a problémája és mitõl..Eddig talán ez volt a 2. ilyen komolyabb eset, amikor meg is ijedtünk rendesen. (ha jól emlékszem) És én is örülök neki, hogy megint jól van, és vigyázok rá, hogy megint sokáig ne legyen semmi baja:D

Mit csináljak, ha a perverz, szexéhes rossz kislányok jönnek be nekem? Pedig tudom, hogy ők okozhatják a legnagyobb csalódást, főleg, ah párkapcsolatról van szó, igaz, jól látom?

Jó fiú vagyok, de t?lük én is rosszá válok. :$

Legjobb válasz: . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--

. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--
keféld õket, aztán ha á[email protected], akkor keresel egy másikat és így tovább. egyébként ha az ilyeneket folyamatosan ellátod fûvel, akkor megmarad melletted és nem [email protected] át.
Így van! Ezeknek adni kell még análba is, had repedjen! Undorodom az ilyenektõl! De dugni jó õket! :P
szerintem elõször is nyugodj meg, lehet, higy ezt most abnormálisnak érzed, de az igazat megvallva teljesen normális és természetes, csak a mai társadalomban ezt furának tartják, pedig pont ennek kellene lennie a evidensnek, szerintem az összes férfi a tudat alatt az ilyen nõkhöz vonzodik, csak nem mindenki vállalja felm de te ezzel a kérdéseddel már közelebb kerültél a felvállaláshoz, csak így tovább, az életben is oszd meg ezt barátaiddal, mert ez teljesen NORMÁLIS :)

Ha a sperma rossz ízű mit csináljak hogy a barátoménak jobb íze legyen?

Sokszor ilyen savanykás íze van pedig tömöm szegényt édes gyümölcsökkel meg cukrokkal de semmi már 3 hete :S Nem azt mondom hogy nagyon rossz csak kellemetlen.

Legjobb válasz: etess vele sok hagymát

etess vele sok hagymát
etess vele ananászt :) és ne cigizzen (ha cigizik)
Jaja: csoki, ananász 3 napon keresztül, aztán 3 nap jöhet a cumi. Ja és a cigirõl is szoktasd le, ha dohányzik.
A dohanyzas es a kave rontja az izt. Ajanlom az ananaszt es a kokusztejet
A feher csoki is nagyon jo.
A kérdező hozzászólása: Hát pedig nem cigizik... nemtom mi lehet vele, de akkor amit mondtatok ha lesz idõm meg pénzem bevásárlok és megajándékozom szegényt újabb édes dolgokkal :) Kösziii a válaszokat :)
Az ananász valóban hasznos tud lenni és ami még finomabbá varázsolja az a fahéj. Szóval ajánlom a fahéjat is.
Rossz ízû a sperma? Nem elég fehér vagy épp színest akar? Rendelje meg most a WS teleshop ízesített színes spermákat melyhez ha az adás ideje alatt telefonál adunk ingyen 1 romlásgátló mûanyag dobozt és egy vajazó kést! Hívjon most!

Nemrég töltöttem le az MSN plust a Messngeremhez. Töltöttem le témákat is, de azt irta ki hogy nem kompatibilisek. Nemtudom mit csináljak. Rosszul töltöttem le? Vagy nem is tudom. Mit kéne tennem?

Aki tudja a választ, annak könyörgöm, hogy írja meg! Nagyon fontos, teljesen kétségbe vagyok esve! :\'(

Legjobb válasz: Mielõtt letöltesz egy témát ott van, hogy melyik verzióhoz való. Azért nem kompatibilis a tieddel mert nem ugyanaz a verzió.

Mielõtt letöltesz egy témát ott van, hogy melyik verzióhoz való. Azért nem kompatibilis a tieddel mert nem ugyanaz a verzió.
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi, eddig értem. De nem tudom melyik verzióm van. :S Mit tegyek?
szedd le mondjuk a 8.5-öt és írd be googlebe h msn 8.5 témák sztem menni fog:D

Mit csináljak ezzel a rossz hangulattal, ami eluralkodott rajtam most mióta hazajöttem a városból?

Komáromba járok iskolába, ott volt ballagás éppen. Annak kb. 18 órakor vége lett meg minden, nem emiatt van rossz hangulatom. Viszont elkezdõdött a Komáromi napok, mindenféle programokkal, most pl. egy koncert volt amit én bár hallottam, nem volt kivel odamennem, és jönnöm is kellett haza, ugyanis busz nincs, jöttek értem.

Legjobb válasz: 18/F

A kérdező hozzászólása: 18/F
Hát talán szerezz egy barátot akivel elmehetsz..:D Próbáld meg a kisugárzásod egy pozitív ember képében tükrözni, mosolyogj, és lesznek barátaid és szórakozhatsz velük..:D Bár szerintem ennél sokkal összetettebb a probléma, de én így nem tudhatom, csak ha ismernélek..:)

Mit csináljak ha a párom apukája rossz irányba tereli a fiát?

Arról van szó, hogy párom sose szeretet volna édes apjára hasonlitani, de mégis az édes anyával (elvált szülõk ) Úgy vesszük észre egész rossz irányba halad. A viselkedése kezd megváltozni barátomnak,agresziv és ha össze veszünk mindig trága szavakal illet . És ha olyan van álandoan apukájával jön. Édes anya szerint is apuka befolyása inkább. Mit tegyek hogy jó útra térüljön újra? Sosem volt ilyen és már nem bírjuk!

Legjobb válasz: Ha terelni lehet valakit ott már a fejben gondok vannak. Ha nem változik meg hagyd ott mert ez csak rosszabb lesz.

Ha terelni lehet valakit ott már a fejben gondok vannak. Ha nem változik meg hagyd ott mert ez csak rosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: konkrétan megbukott éretségién és én vagyok a hibás , most pót érettségizik. De mióta megbukott apukája tanácsait követi állandóan és egyre bunkó. De szeretem õt és kikel tartanom mellette .
Miért kellene kitartanod mellette? Õ már nem az, akit megszerettél.
Te vagy a hibás, mert nem tanult? Ez hülye, hagyd ott.
Érettségi? Bocsánat, de hány éves vagy? Ha 20 körül, akkor hagyd. Meg kell találnia önmagát, de egyedül. Nem hinném, hogy ezt magadra kéne venned. Ha valaki terelhetõ ... nehéz eset. Lehet, hogy apukával kéne beszélgetni egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Azért érdekes ez az egész sajnos mert számtalanszor probáltunk szét menni , de nem ment. Mindig úgyan ugy õ kereset vagy én õt. Most szerintetek azért várjam meg pl érettségie végét ? Kicsit tehetetlen vagyok, mert mikor full leszarom (bocsánat a kifejezésért) akkor jön és úgy mond szekál hogy mért hanyagolom el... Nem értem egyszerûen. Mert az még jobban kiborit hogy édes apja mintjájára kezd viselkedni
Amikor "szekál", mind meg, hogy azért hanyagolod, mert nem szimpatikus, ahogy viselkedik. Csak így egyszerûen, aztán majd eldönti, merrefelé.

11-hó kisfiam megrágja a darabos kaját utána kinyomja a nyelvével? Pépes kajával úgyszintén mit csináljak? Most a fogak is jönnek amúgy is rosszul eszik?

Legjobb válasz: Semmit nem tudsz tenni. Nálunk is ugyanez a helyzet, minden egyes foggal végigjátszottuk. Ilyenkor szinte csak tápit eszik, van hogy 3 hétig is. Esetleg virslit, sült krumplit, banánt hajlandó ilyenkor megenni, azokat szereti. Aztán mire eljutok az "úristenaligeszikvalamittápinkívül!" szintig, akkora visszajön az étvágya.

Semmit nem tudsz tenni. Nálunk is ugyanez a helyzet, minden egyes foggal végigjátszottuk. Ilyenkor szinte csak tápit eszik, van hogy 3 hétig is. Esetleg virslit, sült krumplit, banánt hajlandó ilyenkor megenni, azokat szereti. Aztán mire eljutok az "úristenaligeszikvalamittápinkívül!" szintig, akkora visszajön az étvágya.
nálunk is ez volt, kiköpte a kaját miután összerágta..de sajnos nem csak fogzásnál....nem tudsz mit tenni, ez van

Már egyszer jártam jegyben de rosszúl sikerűlt az a kapcsolat és szakítás lett a vége most újra sor kerűlne rá de félek már kicsit. Szerintetek mire figyeljünk oda? Mit csináljunk ebben a helyzetben?

Barátom 3 év után eljegyzett pár hónapig boldogok is voltunk de aztán egyre furcsább lett ahogy neki álltam az esküv? szervezésnek mintha megondolta volna magát kezdett el rohamossan hideg és dúrva lenni velem.Egyre több veszekedés lett végén szakításba fajúlt ez az egész.Szakítás alatt megismertem egy fiut aki hát gyakorlatilag vígasztalt meg potólt de nem volt az igazi szenvedtem csak végén át is vert kihasználta a gyenge helyzetemet.Nos hát ezután teljesen a padlóra ker?ltem aztán kis id?vel rá hogy elkezdtem össze szedni magam újra jelentkezett a párom láttam teljesen megváltozott olyan volt mint régen és megakart újra hódítani ez siker?lt is:)és most újból az eljegyzést tervezgetjük de mind2-en félünk t?le mert így már nem az igazi értékét vesztetnek látjuk kicsit és folyton el?jönnek az ezzel kapcsolatos rossz emlékek pl az a bizonyos vígasz srác a veszekedések stb és attól félek nem lesz már értéke ennek ha ott van a kezén az a gy?r? ha nem ha olyana van így is úgy is félek megteszi vagy ugyan úgy szakíthatunk de akkor többé nincs tovább.Nem tudom mit kéne tennem ebben a helyzetben hogy jogosan félek e meg hogy normális e az hogy ezeken gondolkozom eljegyzésnek nagyon nem err?l kéne szólnia dehát már ezt eljátszottuk.szerintetek?

Legjobb válasz: Az eljegyzés igazából semmi. van egy ismerösöm már több mint 30 végre eljegyezte a csaját és kérdeztem mikor lesz esküvö. mire azt mondta hogy nem lesz. az eljegyzés arra volt (ö szervezte, nagy meglepetés), hogy a csaj csendbe maradjon és örüljön. szereti a barátnöjét, de nem akarja elvenni, így fogta be a csaj száját hogy legyen az eljegyzéssel elégedett. Szóval tök felesleges eljegyznetek egymást megint. egyszerüen éljetek ahogy akartok, ha ennél többet akartok akkor házasodjatok össze.

Az eljegyzés igazából semmi. van egy ismerösöm már több mint 30 végre eljegyezte a csaját és kérdeztem mikor lesz esküvö. mire azt mondta hogy nem lesz. az eljegyzés arra volt (ö szervezte, nagy meglepetés), hogy a csaj csendbe maradjon és örüljön. szereti a barátnöjét, de nem akarja elvenni, így fogta be a csaj száját hogy legyen az eljegyzéssel elégedett. Szóval tök felesleges eljegyznetek egymást megint. egyszerüen éljetek ahogy akartok, ha ennél többet akartok akkor házasodjatok össze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!