Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, nem tudok folyamatosan beszélni (2 db)

Mit csináljak, ha nem tudok folyamatosan beszélni a babámhoz?

Sokszor csak úgy hallgatunk.... Ez hátrányos a fejl?désére? Er?ltessem? 2 hós.

Legjobb válasz: Én 21 hetes vagyunk és nem igazán szoktam beszélgetni a babához, pedig elméletileg õ már hall is. Ha még te csak két hónapos vagy, akkor pedig fõleg nem veszítettél semmit. Én nem hiszem, hogy ez egy olyan dolog, amit erõltetni kellene, van olyan kismama, aki gond nélkül elcseveg a babának egész nap, van olyan, aki még az utolsó hetekben sem tud hozzá beszélni. Azt hiszem, hogy én is hasonló leszek. Egyszer-kétszer próbálkoztunk a héten a párommal, ugyanis most derült ki, hogy fiú és most már szólítgatnánk a nevén, de olyan idiótának éreztem magam és nem megy! Viszont nagyon sokat gondolok rá és nagyon szeretem már most, ez pedig szerintem õk ugyanúgy érzik!

Én 21 hetes vagyunk és nem igazán szoktam beszélgetni a babához, pedig elméletileg õ már hall is. Ha még te csak két hónapos vagy, akkor pedig fõleg nem veszítettél semmit. Én nem hiszem, hogy ez egy olyan dolog, amit erõltetni kellene, van olyan kismama, aki gond nélkül elcseveg a babának egész nap, van olyan, aki még az utolsó hetekben sem tud hozzá beszélni. Azt hiszem, hogy én is hasonló leszek. Egyszer-kétszer próbálkoztunk a héten a párommal, ugyanis most derült ki, hogy fiú és most már szólítgatnánk a nevén, de olyan idiótának éreztem magam és nem megy! Viszont nagyon sokat gondolok rá és nagyon szeretem már most, ez pedig szerintem õk ugyanúgy érzik!
Az elõzõ vagyok: mi 21 hetesek vagyunk... Elnézést!
Elõzõ válaszoló: Szerintem a baba már megszületett:-) Nincssemmi baj. Nem kell folyamatosan beszélni, néha jó csak egymás szuszogását hallgattnia. Én sem tudok mindig mit mondani, de szerintem éppúgy gügyög mint más gyerek:-) Egy 5 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Bocsi, szerintem te még csak várod a babád. Nekem már 2 hónapos a lányom.
Az elsõ vagyok: Basszus, ne haragudj, most ég a pofám! :-S Általában mindig belépek a Terhesség altopicba, most viszont csak a fõrovatot hoztam be és nem figyeltem, hogy ez a babákon belül van... :-D
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi gond, ez bárkivel elõfordul! :) Köszi a válaszokat.
Ezen én is sokat gondolkodom, mert én sem tudok gagyogni neki sokáig. Bezzeg a dédi!!:-) Akár 2 órát is egyfolytában:-) Igaz, tanárnéni volt, sok mondókát, mesét éneket tud, beülök hozzá tanulni:-) Most töltöm én is a neten a versikéket, hogy tudjak neki mondani:-) 5 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Az utolsó válasz különösen hasznos volt!

A Szerelmem elutazott olyan 2 órája 3 hónapra külföldre. Azóta csak sírok, nem tudok senkivel rendesen beszélni, mert folyamatosan sírnom kell. Mit csináljak?

=(((

Legjobb válasz: Én is voltam már hasonló helyzetben és ilyenkor mindig arra gondolok, hogy már 2 óra eltelt vagy már egy nap érted az elején nagyon rossz vagyis az elsõ hét mert majd megõrül az ember, de hidd el kibírod ezalatt foglalkozz csak magaddal emg a barátnõiddel és ha úgy érzed nagyon hiányzik és szeretnél vele beszélni akkor azt írn le egy füzetbe, naplóba és majd ha hazajönn megmutathatod neki. Foglald el magad az a lényeg mert ha csak ülsz annál többnek tûnik az a 3 hónap, keress magadnak valami hobbit.

Én is távkapcsolatban élek, csakhogy mi csak félévente találkozunk.Én fiú vagyok, mégsem csalom meg a barátnõmet. Nagyon nehéz kibírni, de ha igazán szeretitek egymást, menni fog.
Én is voltam már hasonló helyzetben és ilyenkor mindig arra gondolok, hogy már 2 óra eltelt vagy már egy nap érted az elején nagyon rossz vagyis az elsõ hét mert majd megõrül az ember, de hidd el kibírod ezalatt foglalkozz csak magaddal emg a barátnõiddel és ha úgy érzed nagyon hiányzik és szeretnél vele beszélni akkor azt írn le egy füzetbe, naplóba és majd ha hazajönn megmutathatod neki. Foglald el magad az a lényeg mert ha csak ülsz annál többnek tûnik az a 3 hónap, keress magadnak valami hobbit.
Sõt, már két órával kevesebb!
Hát ha ennyire szereted és nembirod ki nélküle akkor menj utána, gondolom õ is örülne neki. Ha ez nem kivitelezhetõ akkor marad a távkapcsolat ... :S
Te írtál már min. kétszer olyan kérdést, hogy hogy viseljem el, hogy a barátom nem lesz itt a nyáron? (vagy valami hasonlót). 15 vagy, az életednek nem ezen kéne múlnia! Már ilyen fiatalon társfüggõ vagy? Tudom, ebben a korban ez legnagyobb gondja az embernek, a szerelem. Kösd le magad mással, és ne számold a perceket! Nézz filmeket, ne szerelmeset, fejts rejtvényt, kirándulj, mozizz, barátnõzz
ne sírj, márcsak 3 hónap
3 hónap ez húzós...ilyen hosszú idõt nem él meg 1 kapcsolat...felejtsétek el a távkapcsot..nem mûködik inkbáb szakítottatok volna..a csávó is elég érdekes h elmegy külföldre téged meg itthagy h várj rám... mert õ majd persze a pornóra fogja verni...talál magának más csajt
A kérdező hozzászólása: Ha magadról beszélsz, akkor oké. De ha róla, akkor csitt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok utána menni, 15 éves vagyok. Õ 18 és dolgozni ment, nem volt más lehetõsége. :(((
Fogd fel úgy, hogy ez egy erõpróba: Mennyire vagy hûséges? - Kibírnál 3 hónapot? Igen - Nem és Gondolj bele: 3 hónap, 90 nap, hazajön, és a legboldogabb te leszel! A férfiak anno 3 évekre vonultak be katonának, és az asszonyok is kibírták valahogy :)
A kérdező hozzászólása: Én voltam :(
Mióta vagytok amúgy együtt? Csak érdekel, nem fûzõdik hozzá a válaszom különösebben. Tényleg légy a barátnõkkel, a naplóírás jó ötlet, msn, ha van rá lehetõsége. Esetleg változtass valamin, ha van olyan, amin szeretnél, hogy meglepd, ha hazajön, vagy esetleg csinálj neki valami meglepetést, azon is gondolkozhatsz. Hirtelen ezek jutottak eszembe, elõször mást akartam írni, de amikor mi összejöttünk a szerelmemmel, akkor 2 hónap után 5 napig nem láttam, és képtelen voltam bármit is csinálni, szóval el sem tudom képzelni, hogy ez milyen rossz lehet. De tényleg foglald le magad, ez nagyon fontos, VISZONT ne zaklasd (ha tudtok msn-ezni), ne tedd neki is nehezebbé a dolgot (hozzám közel álló emberek általi tapasztalat)! A távkapcsolatban élõkhöz lehet egy intim kérdésem? Senki ne bántódjon meg, én elhiszem, hogy szeretik egymást, és elszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy mennyire rossz lehet nekik, de mennyire látják értelmét annak, hogy például fél évente találkoznak? Az egyik legjobb barátom távkapcsolatban él, és nagyon érzelmes figura, másfél hónapokat nehezen bír ki, egy év után eljutott oda, hogy belefásult a hiányba, és hiába szerelmes, inkább szenved pár hónapig, de ezt képtelen így csinálni. Tényleg nem bántás, de ha valaki meg tudná fogalmazni, megköszönném. :) De azért sok boldogságot a távkapcsolatosoknak, és mindenki másnak is!
A kérdező hozzászólása: Most lesz 6 hónapja, hogy összejöttünk, és azelõttrõl is nagyon sok érzelmi szál fûz hozzá. Annyira nem bírom a hiányát, hogy megõrülök!
Szia kérdezõ! Ha feljársz még az oldalra, akkor kérlek írd meg mi a helyzet veled, veletek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!