Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, nem (10486 db)

Mit csináljak? Nem szeretném, ha a párom gyermekei nálunk töltenék az ünnepeket, de a párom ezért neheztel rám.

Az exe teljesen megbolondult mostanában (szakítás majd új kapcsolat) és folyamatosan, szinte naponta változtatja, a véleményét, hogy hol legyenek a gyerekek. Most éppen az a terv, hogy kell neki 3 hét pihi és adddig a gyerekek legyenek nálunk. A párom hétvégén utazik külföldre, mert a munkahelye kiküldte valami munka ellenőrzésére, még nem tudjuk azt sem, hogy itthon lesz-e az ünnepek alatt. Én ezért azt mondtam, hogy inkább ne jöjjenek a gyerekek, mert csak folyamatos veszekedés lenne belőlet, ezt már tapasztaltam az utóbbi 2 évben, pedig akkor csak 1-2 napokra jöttek, nem 3 hétre. A párom azt mondta, enyém a döntés, de mióta elmondtam neki, érezteti, hogy nem ezt várta.

Legjobb válasz: Mit csinalj? Ne állj ossze olyan pasival, akinek gyerekei vannak, ha nem vagy kepes oket elfogadni. Ennyi a titok.

Mit csinalj? Ne állj ossze olyan pasival, akinek gyerekei vannak, ha nem vagy kepes oket elfogadni. Ennyi a titok.
A párod gyerekeit el kell fogadnod a pároddal együtt. Neki õk fontosabbak, mint te, és ez így természetes. És igenis menjenek hozzátok, ha a párod is otthon lesz (amúgy nyilván ne, hiszen felügyelned tényleg nem kell õket), és neked ez ellen egyetlen rossz szavad sem lehet. Õ az apjuk!!
Jah.. Tényleg..csak én is úgy meglepõdtem... H ééén? :) (Ilyenkor mindig keresem mit lehett félreérteni....)
A párod akkor is azt akarja, hogy nálatok legyenek a gyerekek, ha õ nem lesz itthon? Ezt nem nagyon értem, mert így végül is se az anyukájukkal, se az apukájukkal nem lehetnek együtt a gyerekek. Persze ha itthon lesz a párod, akkor menjenek a gyerekek is, akármilyen nehéz is több gyerkõccel. (Nem tudom, hányan vannak, hány évesek, de ha jól értettem neked is van több és neki is.) Szerintem az lehetne egy megoldás, hogy ha nem is folyamatosan 3 hétig, de arra az idõre, amikor a párod hazajön, akkor legyenek nálatok a gyerekek.
A kérdező hozzászólása: Az jó lenne, ha akkor jönnének, mikor az apjuk is itthon van, de most úgy lennének itt 3 hétig, hogy nem lesz itthon vagy ha mégis itt lesz egy napot, akkor ideges lesz és nem lehet hozzá szólni. A páromnak a gyerekei a fontosabbak, ezt el is fogadom, de neki is el kell, hogy nekem meg az enyémek.
Szerintem az korrekt, hogy oké, legyenek nálatok 3 hetet, de akkor, amikor a párod is otthon van. Ha január közepe után, akkor január közepe után, anyuka meg pihen majd akkor.
Nekem két lányom van, és csak úgy engedem az apjukhoz õket, ha az apjuk is otthon van, Volt is ebbõl probléma a nyáron, mert amíg nála voltak a lányok, abból a 3 hétbõl, kb 4 napot lett volna otthon, én erre mondtam neki, hogy akkor inkább ne menjenek, hisz a cél az, hogy az apjukkal legyenek, aztán sikerült neki ezt megoldani úgy , hogy Õ is otthon volt.Sztem ez így a normális.Nem azért mennek az apjukhoz, mert az anyjuk pihenni akar, hanem azért, hogy az apjukkal legyenek.
Ha nincs otthon a párod, akkor ne menjenek 3 hétre, semmi értelme, ha elve nem jó a viszonyotok a gyerekekkel. Ha otthon lesz, akkor meg menjenek, ilyen egyszerû.
'A te gyerekeid és az én gyerekeim piszkálják a mi gyerekeinket' tipikus esete. Kompromisszum? Jöjjenek 1 hétre és akkor pihensz is és õk is ott voltak.
Szerintem is akkor menjenek, ha az apuka is otthon van. Most itt azért azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy az ünnepekrõl van szó, amit így a gyerekek az anyjuk és az apjuk nélkül töltenének el. Ez ex pihizzen máskor. Tõle is milyen dolog már, hogy úgy passzolja le a gyerekeket karácsonyra, hogy valószínûleg még az apukájuk sem lesz velük. Ez a helyzet nem jó neked sem, de a gyerekeknek pláne nem. Ezt kéne a pároddal megértetni. Beszéljetek meg egy másik idõpontot, a párodnak is fontos biztos a gyerekekkel töltött idõ, de így nem lesz belõle semmi. Azt meg lehet csinálni, hogy ha mégis itthon lesz ünnepekkor, akkor elhozzátok õket arra a pár napra, de hosszabb idõt szerintem sem most kellene nálatok lenniük.
Azért nehogy már a férje "munka ellenõrzése" 3 hétig tartson...
A te gyerekeidnek sem lesz ott az apjuk nálatok, és a párod gyerekeinek sem. Hol itt a gond??
"Igen, a gyermekeim velünk élnek, nem értem, ez miért baj" Ha a párod elviseli a te gyerekeidet egész évben, akkor neked is ki kellene bírnod azt a 2-3 hetet!! Neeem??
Amikor az Õ gyerekei otthon vannak Õ is otthon van, de most úgy alakulna, hogy amikor a párja gyerekei ott lennének akkor a párja nem lenne otthon, úgyhogy ez a helyzet nem ugyanaz, nem értem mit nem lehet ezen nem érteni.
Nem értem miért kell a kérdezõt bántani. Kicsit belegondoltam anyaként, ha elválnék a páromtól, eszembe nem jutna úgy hozzá küldeni a gyerekemet, hogy tudom, õ nem lesz ott, csak a párja és mindezt ünnepek alatt. Szerintem itt az ex feleség nem százas. A kérdezõnek el kell fogadnia a gyerekeket, de nem 3 hétig egyedül pesztrálnia õket. Ez nem az õ feladata.
Bocsánat, az elõbb még nem Te voltál a 13as:) Ne haragudj, nem neked szántam. Törölve lett az a válasz.
Miiiit? Én hol ítélkeztem:o...? Minden mondatommal a kérdezõ mellett álltam.. (1 megállapításom volt, hogy vannak helyzetek, amit egy gyerekes ferfi esetén el kell fogadni..) 13-as
Egyetlen megoldásnak azt látom ha a gyerekek akkor vannak ott amikor az apjuk otthon van. Nehogy már 3 gyereket (akik ráadásul nem is hallgatnak rá) a nyakadba végy. Én tuti nem vállalnám õket egyedül hosszabb idõre. (Azt hagyjuk hogy milyen karácsony lesz nekik akiket az anyja lepasszol, az apja meg dolgozik igy relative egy idegen családnàl kell unnepeljenek.
Ha a párod nem lesz otthon, akkor ne jöjjenek. Minek? De ha otthon lesz, akkor hadd jöjjenek. Te anno úgy fogadtad el a párod, hogy vannak gyerekei. Õk veled szemben elsõbbséget élveznek. Ha szabotálod, hogy bármikor jöhessenek a gyerekeke, akkor elõbb-utóbb téged fog kirakni az életébõl.
A kérdező hozzászólása: Én elfogadtam õket, de úgy érzem nem az én feladatom, hogy neveljem õket, hiszen ott vannak a szüleik. A párom sem folyik bele a gyermekeim nevelésébe, mert azt mondta az az én és a volt férjem dolga.
Nos, amikor apuka otthon van, legyenek ott a gyerekek. Amikor viszont nincs, nem a te feladhatod nevelni õket, maradjanak az anyjuknal.
Azért a kérdezõnek van némi igaza is.nem az õ feladata nevelni õket arra ott vannak a szülõk.Ha a párod annyira akarja ott legyenek 3hétig akkor maradjon otthon a seggén aztán nevelje õket.Én sem vállalnám be.Azért más az ha apa otthon van és maradnak a gyerekek ott, vagy a felelõsek eltünnek mint szûrkeszamár a ködbe.Húzza csak a száját ne törödj vele
"A kérdező hozzászólása: Én elfogadtam õket, de úgy érzem nem az én feladatom, hogy neveljem õket, hiszen ott vannak a szüleik. A párom sem folyik bele a gyermekeim nevelésébe, mert azt mondta az az én és a volt férjem dolga." Úgy, tehát a TE gyerekeid ott lehetnek folyamatosan, de a párod gyerekeit nem szívesen látod?
Azért lássuk be nem mindegy hogy egy vagy két gyerekre felügyel egy felnõtt vagy 4-5 gyerekre. Mivel többes számban beszélsz a saját gyermekeidrõl és a párod gyermekeirõl is így egyáltalán nem csodálkozom fõleg hogy nem csak 1-2 napról van szó hanem kapásból 3 hétrõl. Ha a párod együtt akar lenni a gyerekeivel karácsonykor akkor ne meneküljön külföldre. Írom ezt úgy hogy 3 gyerekes édesanya vagyok. Mond meg neki hogy nem bébiszitternek szegõdtél mellé hanem pár ként.
Naa azért 2-3 nap oké, még az apa nélkül is, de 3 hét azért durva, fõleg úgy, ha nincsennek valami jó viszonyban. Az anyuka lepasszolja, az apuka is, még ha akaratán kivûl is, és gondozza, legyen egy "idegen" nõ a gyerekekkel? Ezt senki nem várhatja el! Még ha teljesen jól kijönnek, akkor sem...szerintem. Tény és való, a ffival, el kell fogadni a gyerekeket is, na de kérem, nem úgy, hogy a hölgy nyakába szakadjon hetekig a gondozásuk, nevelésük a gyerekeknek!
Ha a párod otthon lesz, akkor jöhetnek a gyerekek, ha nem akkor nem. Ha ott lesznek a te gyerekeid plusz még az övéi, akkor azt egyedül tényleg nehéz lesz kivitelezni, pláne ha az övéi nem fogadnak el még, és nem fogadnak szót.
Mond meg a párodnak, ha itthon lesz köjjenek a gyerekek, ha nem lesz itthon akkor nem lenne célszerû. Gondolom a gyerekek szeretnének az apjukkal is lenni az ünnepek alatt, nemcsak veled.
És te mit szólnál, ha a párod közölné, hogy a gyerekeid menjenek inkább az apjukhoz, mert nincs kedve hozzájuk az ünnepek alatt? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, a gyermekeim velünk élnek, nem értem, ez miért baj. A párom gyermekei is lehetnek nálunk, nem az a probléma, hanem az, hogy õ nem lesz itt és én küzdhetek velük egyedül mert sem rám, sem senkire nem hallgatnak. Ha hazajön, akkor is maximum 1-2 napra, hogy a munkahelyén személyesen beszámoljon a problémákról, nem hiszem, hogy lenne ideje a gyerekekre. Ha minden rendben megy, nem késnek, nincs semmi hiba, akkor január közepéig marad kinnt.
Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy ha gyerekes ferfival jöttél össze annak következményei vannak...de ebben az esetben neked van igazad... A ferjed nuncs otthon, akkor miért legyenek ott, fõleg ha nem jöttök ki. Persze más lenen a dolog, ha nem így állna.. Intézze el a férjed, hogy otthon legyen, akkor jöjjenek a gyerekek is. Mert így tényleg csak neked okoz gondot, vagy pedig legyenek feltételek. Ha rád nem hallgatnak, akkor a helyzet mg nem kész arra, hogy folyamatos 3 hétig csak a te felügyeleted alatt legyenek.. A szerencsétlen gyerekeket sajnalom igazán... Az anyjuknak pihenõ kell, emiatt 3 htre csak fogja és lepasszolja õket? Ez milyen már? Mennyi idõsek amúgy?
Nehéz helyzet, de szerintem még jobban fognak utálni, ha azt mondod, h nem vagy kíváncsi rájuk illetve adod a lovat az exe alá, h mondhassa a gyerekeknek, h látod apádékat nem érdeklitek....
Sztem a kérdezõ párja se vállalna be min.4 gyereket, ha a kérdezõ esetleg elutazna 3 hétre. 1-2 nap nem gond, de 3 hét? Álljunk már meg azért az ilyen szövegekkel, amiket nyomattok, fõleg a 13as.....ki vagy te, h igy itélkezel a kérdezõ felett te, tökéletes észlény?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mint elvált anyuka én sem igazán értem az exasszonykát és a férjet. A gyerekek nevelése elsõsorban a szülõk feladata, amiben persze részesek az új társak is, de a láthatás elsõsorban az apának szól, hogy a gyerekei vele legyenek. Én nem passzolnám le a gyerekeimet úgy, hogy az apjuk rájuk se tud nézni. Sõt, inkább vagyok rugalmas és amikor elfoglaltsága van, akkor javaslom hogy beszéljünk meg egy olyan idõpontot amikor van ideje a gyerekeire, de annak nincs értelme, hogy egy gyakorlatilag idegennel legyenek. Fõleg 3 hétre pofátlanság rálõcsölni valakire, akinek nem az elsõdleges kötelessége õket pesztrálni. Ezen én is kiakadnék. Ha a mostani párom állna elõ ilyennel, akkor én is kiakadnék rajta. Azon nem, hogy õ itthon van, esetleg van pár nap amikor dolgozik, de alapvetõen a gyerekeivel lenne, ez természetes. Az nem, hogy mindenki szabadulna a kölköktõl akiknek épp a feladata lenne az ellátásuk és olyanra lõcsölik, akinek meg nem...

Mit csináljak? Nem tudom mit tegyek. 17L

A legjobb barátnőm bátyja nagyon bejön már nyár eleje óta. Náluk voltam nyári melón és így egész nyáron együtt voltunk hárman (barátnőm, a bátyja és én)Eleinte úgy tekintettem rá, mint egy srác, akit nagyon bírok és tetszik is, alakult is valami, de aztán egy másik lánynál próbálkozott be, ami nagyon rosszul esett. El akartam felejteni, és ez nagyjából sikerült is augusztus közepére, már a bátyámként tekintettem rá. Az a csaj, akinél bepróbálkozott csak le akarja folyton rázni, a húga és én mondtuk, hogy hagyja a fenébe, úgysem érdemli meg őt a csaj és úgy néz ki, hogy megfogadta a tanácsot. Sőt, azt kérdezte 2-3 napja barátnőmtől, hogy mit szólna hozzá, ha összejönne velem? Nem tudom, belemenjek-e egy randiba, vagy ne. Mert már tényleg a bátyámnak érzem, bár még mindig nagyon bejön, de furcsa érzés elképzelni, hogy mi együtt vagyunk.. Nagyon szeretném, de úgy érzem feszélyezve lennék egy ideig, ha csak kettesben lennénk, pláne, ha le is akar majd feküdni velem. Szt egyáltalán nem tudom elképzelni, valószínű nem is hagynám. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menj el vele randira. Majd hogy megmutasd mennyire fontos szamodra kenyeztesd egy kis melytorokkal majd vesd szet neki a labad egy hadjad,hogy csinaljon amit akar. Ha megkur akkor o nemtekint ugy rad mint ha testverek lennetek. hameg nem akkor lehet o is ugy erez vagy alabpol csak budos a nunid. Pumukli voltam 56/F

Menj el vele randira. Majd hogy megmutasd mennyire fontos szamodra kenyeztesd egy kis melytorokkal majd vesd szet neki a labad egy hadjad, hogy csinaljon amit akar. Ha megkur akkor o nemtekint ugy rad mint ha testverek lennetek. hameg nem akkor lehet o is ugy erez vagy alabpol csak budos a nunid. Pumukli voltam 56/F
A kérdező hozzászólása: értelmes és segítõ válaszokat szeretnék....
Azért ha bejön, akkor nem teljesen érzed báttyádnak :) Szerintem adj a dolognak egy esélyt.

A minap a Google fiókom figyelmeztetett hogy gyanús bejelentkezés volt, be akartak lépni. Az IP címet beírtam a google-ba és egy japán Hefei, Anhui, China nevű helyre dobta a maps. Ilyenkor mit csináljak? Nem tehetek feljelentést?

Itt van az üzenet: Kedves Ákos! Valaki nemrég megpróbált egy alkalmazás segítségével bejelentkezni az Ön Google Fiókjába ([email protected]). A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen az, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit: 2013. augusztus 4. 23:20:52 UTC IP-cím: 60.166.238.177 Hely: Hefei, Anhui, China Ha nem ismerős Önnek ez a bejelentkezési kísérlet, elképzelhető, hogy valaki más próbál hozzáférni fiókjához. Azonnal jelentkezzen be fiókjába, és állítsa vissza jelszavát. Jelszó visszaállítása Ha ezt Ön végezte el, és gondjai vannak a fiókja elérésével, hajtsa végre a következő címen elérhető problémamegoldási lépéseket:

Legjobb válasz: "Ilyenkor mit csináljak?" Használj erõs jelszót, ügyelj rá hogy ne legyen billentyûleütés-figyelõ kémprogram a gépeden, illetve ne jelentkezz be idegen, nem megbízható gépen. Mást nemigen tudsz tenni...

"Ilyenkor mit csináljak?" Használj erõs jelszót, ügyelj rá hogy ne legyen billentyûleütés-figyelõ kémprogram a gépeden, illetve ne jelentkezz be idegen, nem megbízható gépen. Mást nemigen tudsz tenni...
Ez nekem nagyon furcsa ha a jelenlegi jelszavaddal be tudsz jelentkezni a fiókodba miért kéne visszaállítani a jelszavadat? Inkább arra gyanakodnék, hogy ha bejelentkezel a megadott linkre és ott megadod a jelszavadat akkor fog illetéktelen kézbe kerülni a fiókod ugyanis a google a megadott jelszavadat tárolja onnan el nem veszhet tehát nincs szükség arra hogy újból megadd.Inkább arra gyanakszom, hogy ez az üzenet a kamu és így akar valaki a jelszavadhoz férni amit ha más regisztrációs oldalakon is használsz akkor azokhoz is hozzá tud férni.
A kérdező hozzászólása: A jelszavam erõs. Nem hiszem billentyû leütés figyelõ program lenne gépen. Ja és no-reply küldte. De bár nem tudom, mert eddig nem az volt az üzenet címe hogy: no-reply, hanem info. Ja és most kaptam azt az üzenetet hogy: Kedves Ákos! Valaki nemrég megpróbált egy alkalmazás segítségével bejelentkezni az Ön Google Fiókjába ([email protected]). A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörõ legyen az, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit: 2013. augusztus 7. 14:15:32 UTC IP-cím: 60.166.238.177 Hely: Hefei, Anhui, China Ha nem ismerõs Önnek ez a bejelentkezési kísérlet, elképzelhetõ, hogy valaki más próbál hozzáférni fiókjához. Azonnal jelentkezzen be fiókjába, és állítsa vissza jelszavát. Jelszó visszaállítása Ha ezt Ön végezte el, és gondjai vannak a fiókja elérésével, hajtsa végre a következõ címen elérhetõ problémamegoldási lépéseket: http://support.google.com/mail?p=client_login Üdvözlettel: A Google Fiók csapata Na ilyenkor mi van?
"egy japán Hefei, Anhui, China nevû helyre" japán... China... Nem ellentmondásos ez egy kicsit?
A kérdező hozzászólása: 4-esnek. Egy kicsit rossz napom volt. Én is lehetek idióta. Nem?
ne a linkre klikkelj hanem az accountodba belépve a google accounthoz tartozo biztonsagi beallitasokat turd elo: security.google.com/settings/security 2 - szintú bejelentkezést. ott megadod a telószámot, és minden rgyes bejelentkezés után ellenorzo kodot kapsz a mobilodra, amit szimóntén meg kell adni bejelentkezéskor. és hogy ne kelljen ez mindig, megadhatsz "bizonságos gépet" azaz az ottonit. (csak elotte tenyleg pucold kie, mindenfele irtoval, ahogy fent is javasoltak) Ha telon is használod a gmailt akkor gugliplaybol lehet leszedni appot, es akkor a telon se kell beirni az sms kodot. egyszer maceras, de csereben legalabb egy plusz nehezek a betoroknek.

Szerintetek mit csináljak? Nem tudom, mi legyen.

Január 5.-e óta vagyok együtt a barátommal. Szeretjük egymást. Jól megvagyunk, csak néhányszor volt vita... Februárba facebookon láttam egy képet , amin egy csaj puszit ad neki... hát persze nem esett nekem jól... azt mondta csak barátok. oké.. multhét szombaton pedig ô is volt egy rendezvéyen meg én is.... másnak az ottani barátnôim (ahol volt barátom rendezvényen) azt mondták egy lány ült az õlébe... elég rosszul esik... megkérdeztem tôle.. azt mondta nem ült senki az õlébe.. miútán beszéltünk rá egy 10percre felhív h részeg volt és csak az unokatestvére ült az õlébe... innétôl már gyanus volt a dolog... a lányok azt mondták ismerik azt a csaj aki az õlébe ült.. és fekete haja van... a barátom unokatestvérének pedig szôke... facebookon el linkelték nekem a csaj oldalát és rákérdeztem... mind ketten tagadták... és barátom meg lehurrogott h minek írkálok a csajnak... hát elég rossz... nem tudom mi legyen... fáj az egész... és a lányok meg nem hazudnak nekem mert igaz barátok! :( mit csináljak?

Legjobb válasz: szerintem egyértelmû, hogy mit csinálj...

szerintem egyértelmû, hogy mit csinálj...
ha ebbõl akárcsak egy szó is igaz, a "szeretjük egymást" kijelentés sztem nem állja meg a helyét
A kérdező hozzászólása: Az a baj h nagyon szeretem... :/ akkor ennek a kapcsolatnak így annyi? ja még azt hozzá tenném, h ismerem az egyik exét... és elmondta nekem h régen ô azért szakított vele mert , mindíg más csajokkal foglalkozott.
Lehet, hogy nem akarod magadnak bevallani, mert szereted, nagyon is...de ha õ igy viselkedik veled, akkor szerintem nincs mirõl tovább beszélni. Fõleg, hogy az exével is ezt csinálta. Találsz te jobbat is!
A kérdező hozzászólása: de szrintetek nagyon féltékeny vagyok? mert szerinte igen..
És még volt pofája megkérdezni, hogy féltékeny vagy-e?? :O Ezzel próbál takarózni
lehet, h egyébként szeret, de tisztelni tuti nem tisztel, márpedig az fontos alappillére lenne egy kapcsolatnak.
A kérdező hozzászólása: Nem csak azt mondta h betegesen féltékeny vagyok O.o szval ez olyan h kussoljak... -.- ô meg hagy mászkáljon mindenféle csajjal... miatta alig vannak barátaim.. ja és megkérdeztem h fordított helyzetbe ô mit csonálna... aztmondta kidobna...
és ebben hol van a kölcsönösség? Amit szabad Jupiternek? Ez szted szeretetrõl tanúskodik? Mert ezzel a Te oldaladról csak belátta h gáz...
Hagyd ott az ilyet.
"túl csúnya vagyok hozzá" És az ilyeneknek jut nõõõ... Istenem. Ez egy farok.
Légy tárgyilagos és úgy ítéld meg! Szereted? - mit szeretsz rajta? mindent tényleg? azt is hogy csúnyának tart? Õ szeret téged? - igen? de akkor hogy mondja rád, hogy csúnya vagy hozzá? Egy anya is még ha iszonyat csúnya is a babája, az a legszebb neki. Szerintem nem szeret igazán. Aki igazán szeret, az nem így ítél. És még valami: SOHA SENKIÉRT NE AKARJ MEGVÁLTOZNI! KIZÁRÓLAG CSAK AZÉRT, MERT A MÁSIK RÁHATÁSA NÉLKÜL IS AZT TENNÉD. Te tökéletes vagy úgy AHOGY JÓL ÉRZED MAGAD A BÕRÖDBE. Soha ne engedd, hogy egy fiúcska megváltoztasson, mert hidd el! úgy egy kapcsolatod sem lesz hosszúéletû.
Jellemzõ.. Az ilyen baromállatoknak mindig jut nõ.
Figyelj már, tényleg azt hiszed, hogy szeret? Ha azt mondja, hogy csúnya vagy, akkor biztos nagyon szerethet... hahaha
dobd ki. ez 1 paraszt.
Keress normálisabb fiút!
legfõbb képen [email protected] le az ilyen suttyókat
nõként nézve, nem is vagy csúnya. aranyos arcod van és szép kék szemed :) ) az ilyet meg koptasd le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen... :) ) nagyon sok erõt adtok nekem... :) )
errõl a képrõl ítélve elég szexi lehetsz :D (bár nem biztos hogy a valóságban is) de ha ilyet mondana nekem egy csaj, ha házasok lennénk akkor is kibaxnám -.- lol
Szerintem sem vagy csúnya, aranyos lehetsz! Keress mást, van aki többre értékelne :) Sok sikert!
Azt mondja h szeret de csúnya vagy hozzá???? :OOO Az ilyen csakis valami retardált idióta lehet. Egyáltalán nem vagy csúnya .Ez nem normális. Akkor meg nem szeret igazán. Ha igazán szeretne akkor mindent szeretne benned/rajtad. Hagyjad a francba. Nem érdemel meg. Találj valaki olyat aki úgy szeret ahogy vagy és aki megérdemel :)
Igen, aki szeret, nem mond ilyet. És inkább két évet dobj el, mint az összes hátralevõt.
kép?
Dobd ki a srácot a francba. Ilyen görény megnyilvánulás után azonnal az ágyékába kellett volna helyezned a térdkalácsodat és én ezt férfiként mondom. A szeretet (még csak nem is szerelem) abszolút minimuma, hogy tiszteled a másikat és megpróbálod nem bántani. "Bocsi, igazából szívesen markolászom a fenekedet, ha mindenki más elmenekült, de egyébként inkább másra hajtanék, mert RANDa vagy" "Te meg sz*rjál vért a szemeden!"
szerintem kicsit sem vagy csúnya én õszintén ha most itt lennél velem addig nyalnálak míg már nem reszketsz utána pedig úgy meghúználak h húúúú bocs kicsit elkalandoztam vissza kanyarodva dobd ki az ilyet 2 év az semmi 22/F
A kérdező hozzászólása: Õszintén köszönöm nektek a sok segítséget, és bátorítást... :) )
2 év után???? Én több mint 10 után dobtam.
Marhára szerethet, ha közben azt mondja, hogy túl csúnya vagy hozzá! Rúgd jól tökön, és keress valakit aki tényleg szeret :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat... De ez nem ilyen egyszerû, nem dobhatom csak úgy ki, már 2 éve együtt vagyunk... Am itt egy kép rólam, tudom hogy nem valami jó, de nem szoktam fotózkodni... http://kepfeltoltes.hu/view/130209/b_li_t_nc_008_www.kepfelt..
Nincs mit cifrázni ezen...tökön rúgod, pofán csapod és otthagyod... ha valaki ilyet mond, biztosan nem szeret. Bocsi, de tényleg..
nem kell vele foglalkozni. jobbat érdemelsz.
kend el a szája szélit a mocsok bitangnak!
Kép jó lenne.
Hagyd a francba!!!!!!
kérj a többiektõl.
kérj a tanár nénitõl, edzõtõl, addig papírzsepi?
kérj mástól valaki csak tud segíteni
Csak van már egy barátnõd akitõl kérhetsz eszközt, nyet?
Illett volna tudnod és készülnöd, hogy a napokban megjön. Szerintem tömd ki a fehérnemûd vastagon WC-papírral, holnap pedig irány a legközelebbi Tesco.
éjjelnappali bolt nincs a közelben, ahol esetleg lehet kapni? jobb helyeken kapható...
márpedig ha nem kérsz, akkor reggel elég ciki lesz elázva...semmi para nincs ebben, kérj egy felnõtt nõtõl
A betétet? Bele ragasztod a bugyidba, hogy pont rá menjen a vérzés.
talán ne most kísérletezz a feldugással, használj betétet reggel a lepedõ is véres lesz, te akarod kimosni az mindenki szeme láttára?
A kérdező hozzászólása: akkor elmondjátok hogy hogy kell feldugni és hova?
A kérdező hozzászólása: u
A kérdező hozzászólása: nincs más választás zsepit fel kell du... csak nem tudom hogy hogy és hova el mondjátok légyszi
sehova nem kell feldugni! ne kísérletezz ilyesmivel kb 12 évesen...hogy lehet iylen tanácsot adni?! tedd a bugyidba, jó sokat egyszerre, és nem lesz baj reggelre, esetleg húzz harisnyát magadra, h ne csússzon el, akkor tuti nem lesz baj reggelre
A kérdező hozzászólása: ok koszi
na mi lett?
Lehetõségek: A, (normális) Kérsz a tanártól, felnõtt nõ, ahogy elõttem mondták, biztosan ad B, (ciki) Reggel véres leszel hátul Miért híresztelné el?
A kérdező hozzászólása: gonosz utálom
A kérdező hozzászólása: õk se hoztak és a tanártól nem merek kérni és a zsepi nem tart ki éjjel
gyûrj össze sok zsepit tampon formába és helyezd fel magadnak az kifog tartani valamennyire plussz még a bugyidba is tehetsz párat
Vérezd össze a többiek fejét amig alszanak!
A kérdező hozzászólása: nincs közelben semmi bolt és még soha nem használtam tampont a tanártól meg nagyon cikii
szerintem tanártol a legkevésbé ciki.ö nem fog kiröhögni felnött nö tudja miylen ez.. ne legyél már nyuszi vagy vérezz mindent össze...
A kérdező hozzászólása: de az egész isiben elfogja hiresztelni hogy megj....
Amúgy miért lenne ciki, amennyiben õ is nõi nemû, akkor õ is menstruál. Ennyit mondasz: "Tanárnõ, tudnánk egy kicsit négyszemközt beszélni? Miután kettesben maradtok: Tudna nekem segíteni? Véletlenül nem hoztam intim betétet és szükségem lenne rá." Ha van a tanárnõdnél, adni fog!
miért annyira rosszindulatu? vagy mi? de nincs jobb tippem
Elvérzett

A kutyám nagyon önfejű és nem tudom mit csináljak ha mindenhova felugrál és mindent összesaraz. Mit csináljak? Nem akarom kutyasuliba vinni mert az drága

12 éves lány vagyok és a kutyám most volt egy éves,fajtája: angol cocker spániel

Legjobb válasz: Szia! Nekem az volt a gondom a kutyámmal, hogy amikor leültem enni, odajött és erõszakosan nyafogott a kajáért (mindig rendesen kap enni, kizárt, hogy éhség miatt csinálja), mondhatni már-már hisztizett. Ilyenkor ránézek, erélyesen, hangosan (nem kiabálva!) azt mondom, hogy "Helyedre!" és valahova elfelé mutatok az asztaltól. Szinte mindig szór fogad és elmegy. Legyél határozott!

Szia! Nekem az volt a gondom a kutyámmal, hogy amikor leültem enni, odajött és erõszakosan nyafogott a kajáért (mindig rendesen kap enni, kizárt, hogy éhség miatt csinálja), mondhatni már-már hisztizett. Ilyenkor ránézek, erélyesen, hangosan (nem kiabálva!) azt mondom, hogy "Helyedre!" és valahova elfelé mutatok az asztaltól. Szinte mindig szór fogad és elmegy. Legyél határozott!
Meg kellett volna rá tanítanod, hogy ne csinálja. De szerintem még most sem késõ. Ha fent van épp fent van valami bútoron szídd le. És ha pl. a földön fekszik akkor dicsérd meg /adj neki jutalomfalatot.
Azt tedd, amit az édesanyád szokott veled tenni, ha nem akarja, hogy valamit csináljál.
Ne engedd neki, ennyit tudok mondani. Ha a módja is érdekel, akkor kénytelen leszel keresni valakit, aki ért hozzá és megmutatja, ilyen emberek pedig általában kutyaiskolákban találhatóak meg. De az is egy megoldás lehet, ha megkéred a szüleidet, hogy segítsenek neked a kutya nevelésében, akár azzal, hogy megoldják a kutyasulit, akár azzal, hogy megmutatják, hogyan tilts meg neki bármit. Végsõ soron 12 évesen neked nem feladatod érteni hozzá, nekik viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat, nagy hasznukat fogom venni.(remélem)
Rád is ugrál?
Hátha találsz egy-két hasznos videót. http://www.youtube.com/watch?v=QnUJxUMjGDw
A kérdező hozzászólása: a videó még nem töltött be, azt írta ki próbáljam meg késõbb elindítani, de köszi a linket :)
A kérdező hozzászólása: most már megtudtam nézni a videót, nagyon jó, hasznos tanácsot adott ezt kifogom próbálni a kutyulimnál, nagyon nagyon köszönöm a segítséget! ;)
törj be a házukba és az ágyán várd pucéran, tuti meg lesz a hatása!
Ha még alig beszéltetek, akkor nem igazán várhatod el tõle, hogy leírja 'bocs, de ezt ne erõltessük'. Felejtsd el, fuss egy másik srác után.
Hát szerintem ha letiltott akkor kerüld el jó nagy ívben ez így már elég cinkes..:D
én majdnem 1 évig mentem a volt barátom után.. láss csodát, ismerkedtem más fiúkkal, találtam magamnak egy olyan fiút, aki nem akar megváltoztatni, elfogad így, ahogy vagyok. és hidd el nekem, jobban érzem magam vele, mint a volt barátommal!:)
Ha még soha nem beszéltetek egymással, akkor mibe vagy szerelmes? Amit beleképzeltél? Lehet valakitõl visszahallotta, hogy mit gondolsz róla és jobbnak találta, ha nem reagál a közeledésedre..
1 próbát mindenképpen megér. ;-) Nem látsz a jövõbe hogy mi sül ki a dologból. Próbáld meg. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen tudom hol lakik, de szerintem nem igazán örülne neki ha beállítanék hozzá..:S:(
Tudod hogy hol lakik a fiú? Mert ha tudod akkor menny el hozzájuk és beszéld meg vele a dolgot.
A kérdező hozzászólása: én azt nem értem hogy miért nem tudta leírni h bocs nem vagy az esetem és h miért kellet tiltani mert ez egy gyáva megoldás..:/
Szerintem felejtsd el! Nem is ismered! ugy néz ki nem közeledik, ugyhogy tényleg felejtsd el!

Valaki nem segítene? Need for speed hot pursuit szériaszámmal mit csináljak? Nem vettem meg a játékot és nem tudom hogy mit csináljak vele. Olvastam hogy állítólag a crack megoldja a problémát de meg crackeltem én nem csinál semmit.

Legjobb válasz: Ha nem értesz hozzá egyszerûbb megvenni,vagy megmutatja neked egy haverod,aki ért hozzá.Biztos jól csináltad azt a cracket,nem csináltál valamit fordítva rajta?

Ha nem értesz hozzá egyszerûbb megvenni, vagy megmutatja neked egy haverod, aki ért hozzá.Biztos jól csináltad azt a cracket, nem csináltál valamit fordítva rajta?

Mit csináljunk? Nem tudjuk mit csináljunk.

A barátn?m nálam tartózkodik, 13 évesek vagyunk [félreértés ne essék, lányok] és nem tudjuk mit csináljunk...tippeket szeretnénk Õ_Õ

Legjobb válasz: olyan válaszokat adjatok, ha kérhetem, amit panellakás 2. emeletén is meg lehet oldani... egyébként mit szóltok ahhoz az ötlethez, hjogy jrock sztárok képeibõl csinálunk bábokat és aztán azzal fogunk játszani?? ^^"

A kérdező hozzászólása: olyan válaszokat adjatok, ha kérhetem, amit panellakás 2. emeletén is meg lehet oldani... egyébként mit szóltok ahhoz az ötlethez, hjogy jrock sztárok képeibõl csinálunk bábokat és aztán azzal fogunk játszani?? ^^"
Szerintem ultrastar deluxe programot töltsetek le, ahhoz pedig tudtok keresni jpop, jrock dalokat. És karaokezzatok! ^^ Vagy nézzetek doramát! Hanzakari kimitachi e - pl. ezt.
Menjetek el fagyiért, dvdzzetek, neten nézzetek klippeket, olvassatok pleytkákat. találjatok ki valami klassz sztorit és csináljatok kisfilmet :D Vagy írjatok könyvet, rajzoljatok képregényt/mangát.
A kérdező hozzászólása: Arigatou gozaimashita :] am ezek közül egy párat magunktól is felfedeztünk ^_____^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!