Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne unatkozzam (29 db)

Ma meek a csajomhoz es nem tom h mit csinaljunk h ne unatkozzunk mert mar mindent csinaltunk kiveve a sex-et. Mit csinaljak?

kerdezzem meg egyenesen ha akar vagy kezdjem el az izgatast es ugy celozgassak ra vagy mas valamit is csinalhatunk? segitsetek

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kell mindig szexelni, ha átmentek egymáshoz. Mással is ellehet ütni az idõt. Hány évesek vagytok? Ha olyan 16-17 körül akkor menjetek el moziba. Menejetek el vmerre sétálni, valami romantikus helyre. Hívd meg fagyizni, menjetek le strandra. Vagy, ha szimplán átmész hozzá akkor nézzetek DVD-t/videót. Hallgassatok zenét és közbe is lehet egymással foglalkozni (nem szexre gondolok) Hülyéskedjetek, bírkózzatok, beszélgessetek több ezer dolog van még a szexen kívül. Ha még szûz a lány akkor meg várd meg amíg készen áll rá és utánna beszéljetek róla. Sok sikert :)

Nem feltétlenül kell mindig szexelni, ha átmentek egymáshoz. Mással is ellehet ütni az idõt. Hány évesek vagytok? Ha olyan 16-17 körül akkor menjetek el moziba. Menejetek el vmerre sétálni, valami romantikus helyre. Hívd meg fagyizni, menjetek le strandra. Vagy, ha szimplán átmész hozzá akkor nézzetek DVD-t/videót. Hallgassatok zenét és közbe is lehet egymással foglalkozni (nem szexre gondolok) Hülyéskedjetek, bírkózzatok, beszélgessetek több ezer dolog van még a szexen kívül. Ha még szûz a lány akkor meg várd meg amíg készen áll rá és utánna beszéljetek róla. Sok sikert :)
Sakkozzatok.
A kérdező hozzászólása: kossz
mióta vagytok együtt, hogy már tudtok unatkozni egymás mellett? 1001 lehetõség van, amit csinálhattok együtt, sétáljatok, beszélgessetek, menjetek moziba vagy fagyizni, készítsetek közös fotókat, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat egymás társaságában. a szex is fontos, de semmi értelme elsietni meg azonkívûl is vannak fontos dolgok egy kapcsolatban! :)
Dugd meg.
Én a volt párommal lekvárral szoktuk bekenni a másikat, tollal szoktuk összefirkálni egymást, bírkózni szoktunk. Vannak lehetõségek, ne csak a szexre gondolj! Az is lesz majd idõvel. Türelem.

Ki mivel tudja lekötni egy éves babáját, hogy ne unatkozzon, és ne csináljon hülyeséget?

Kint nincs gond,mert hinta,bicikli,csúszda nagyon érdekes,de bent a lakásban alig bír magával,minden csak egy-egy percre érdekli,és ha kicsit nem foglalkozom vele,már megy rosszalkodni,pl könyveket tépegetni,függönyt ráncigálni.

Legjobb válasz: 13 hónapos kislány A függönyt ha ráncigálja,leszakad,nem tartom jó ötletnek.Az a baj,bent minden csak nagyon rövid ideig érdekli,de igyekszem,köszi a választ. Más is írjon ,ha van ötlet még szívesen fogadom.

A kérdező hozzászólása: 13 hónapos kislány A függönyt ha ráncigálja, leszakad, nem tartom jó ötletnek.Az a baj, bent minden csak nagyon rövid ideig érdekli, de igyekszem, köszi a választ. Más is írjon , ha van ötlet még szívesen fogadom.
Nálunk van egy "kincsesláda", amibe a kincsei vannak, ezen érts mindent: üres babavizes flakon, üres pezsgõtablettás tubus, színes újságok, mûanyag dobozkák és rengeteg más mütyûrke, ami egy háztartásban összegyûlik. Ezt szoktam neki odaadni, ha valami olyat kell csinálnom, amibe nem vonhatom be õt is. Ezzel egészen jól elvan, néha odamegyek, elcsodálkozok, hogy milyen értékei vannak, aztán minden megy tovább. Nincs szem elõtt, csak akkor kapja meg, ha dolgom van. Persze kell beletenni néha valami új dolgot, amit észrevesz és nagyon tud örülni neki. Ha valamiért ez nem jön be, akkor zenét kapcsolok neki, amire megy a tánc ezerrel...:)
Adj neki színes magazinokat, azt gyûrögetheti. csomagolj be dobozba dobozba dobozt és abba kis valamit. Bontogassa ki! Segítsen a konyhában "mosogasson" pucoljon zöldséget! (fakéssel) Közben mondjatok mondókát! Adj neki minden nap valamit játszani, amit nem kap meg máskor! Pl. két színes merõkanalat meg egy tálat a konyhából! Másnap a römis dobozt! De ígérje meg, hogy nem tépi szét! Adj egy darab tésztát, míg fõzöl, gyúrogassa! A függönyt miért ne ráncigálhatná? Motorozni nem lehetne a lakásban? Tanítsd meg csendes játékra, pl, építõkockák - délelõtt, és tedd el a játékot. Délután, míg dolgod van, csak addig add oda! Lánygyerek? Baba?
http://www.libri.hu/konyv/anya-tanits-engem.html manoportal.gportal.hu innen letöltheted.


Mit csináljak, hogy ne unatkozzak?

A szüleim holnap elutaznak 5 napra én otthon maradok. Nagyon fogok unatkozni-valami ötlet? L/14

Legjobb válasz: en kicsi ponim mire takaltak ki?

en kicsi ponim mire takaltak ki?
A kérdező hozzászólása: Nagyoon vicces :D
szedj le pár játékot, vagy kezdj el nézni új sorozatot (pl.:Breaking Bad, The Walking Dead, stb.) Ha meg fiú vagy, akkor te is tudod mi a harmadik... :) )))))
Mér ha lány nem csinálhaatja? Ott van amugy hogy L/14 ...

Mit csináljak hogy ne unatkozzak?

29 hónapos a fiam most 21hónapos terhes vagyok. Nem terveztük de örülünk neki nagyon. A gond csak azzal van, hogy szét unom magam. Budapesttõl 40kmre lakunk itt nincsen játszótér. Legszívesebben el mennék dolgozni de nincs hova.

Legjobb válasz: Medencézzetek, olvass, sétáljatok, süss, fõzz, kertészkedj, vezess blogot, írj naplót, látogasd a rokonokat, barátokat!

Medencézzetek, olvass, sétáljatok, süss, fõzz, kertészkedj, vezess blogot, írj naplót, látogasd a rokonokat, barátokat!
Van egy fiad, van férjed is nyilván, van házatok, háztartást vezetsz, mikor érsz rá unatkozni?
A kérdező hozzászólása: Szívesen sétálnék de csak az utca végéig tudnánk mert egy darabig nincsen járda a faluban. Este mikor haza jön a férjem akkor szoktunk vacsorát csinálni együtt. Vezetek egy blogot amibe a fiamról írok a fejlõdésérõl. A családom Budapesten lakik itt a faluban nincs senki akihez mehetnénk. Amikor megvettük a házat sajnos ez nem is jutott eszembe, hogy hiába szép nyugodt helyen van a ház ez azzal jár, hogy nincs mit csinálni
A kérdező hozzászólása: Férjem reggel 6kor el megy este 6ra ér haza, de van amikor késõbb. A takarítás nem tart sokáig ételt mindig több napra csinálunk.
Tanulj meg kötni, horgolni, hímezni, varrni. Tölts le könyveket, vagy járj könyvtárba, olvass. Fejts keresztrejtvényt. Tölts le sorozatokat, filmeket, nézd õket, ha megszületik a baba, úgyse fogsz tudni leülni és nyugiban filmet nézni. Próbálj ki új recepteket, süssél. Rendezd az irataitokat. Másik nap a gardróbot nézd át. Pakolj össze kaját, innivalót, menjetek be Budapestre, kiránduljatok.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy ha megszületik akkor semmi idõm nem lesz és én ennek örülök. Filmezni este szoktunk hárman elalvás elõtt
Ha csak egyszer-kétszer felkerekedtek és kirándultok Budapestre, ott bármelyik játszótéren összeismerkedhetsz más kismamákkal vagy kisgyerekes anyukákkal. Onnantól már sokkal könnyebb lesz, át is hívhatod magatokhoz és míg a gyerekek játszanak, ti beszélgettek.

Mit csináljak, hogy ne unatkozzak?

Sok dolgot nézegettem itt is, de valahogy nem köt le semmi sem. Kimenni nem tudok, dörög az ég és be van borulva szóval a betervezett sétámnak annyi. Gépezni, tévézni emiatt szintén nem tudok. Rólam annyit, hogy anime õrült vagyok, szeretek irogatni, rajzolni. Viszont most valahogy egyik sem megy. :( Tudtok esetleg valami jó animés oldalt, ahol nincs meghalva a látogatóság? A 100 ötlet"-et nyárra már sok helyen láttam. Köszi elõre, sokat írjatok! ^^

Legjobb válasz: Olvasgass online mangákat?

Olvasgass online mangákat?
Nem teljesen értem a szitut.. Nem tudsz gépezni, de attól még azt kéred, hogy mondjuk egy animés oldalt? Nem teljesen értelek :'D
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: köszi. :) 2. válaszoló: a mobilnet nagy varázslat ilyen helyzetekben! :D

Holnap lesz infóm szerintetek mit csináljak, a gépen hogy ne unatkozzak?

Facebookozni nem lehet.....:(

Legjobb válasz: Figyelj az órán.

Figyelj az órán.
A kérdező hozzászólása: Lehet netezni is.Ott mit csináljak?
Nyomkodd az excel-t, ha ezer életem lenne, sem tudnám megtanulni az összes funkcióját. Vagy kezdd a word-del... ugyanaz. Mindig találni valamit. Én végig szoktam nyomkodni, amit találok. Meg olyan is volt, hgoy kipucoltam a billentyûzetet, mert nem volt kedvem hozzányúlni. Ilyesmik. :)
A kérdező hozzászólása: Nem ad feladatot:.
Gimitõl nem kell többet várni, ott sosem szakember tanítja az infót, maximum office-ben kimerül a tudásuk.
Nálunk is ez van, legtöbbször megse szólal a tanár infón, vagy csak annyit mond mindjárt jön, egész órán nincs bent. A vicc az egészben hogy Infó szakos osztály vagyunk, ráadásul ebben az évben érettségizünk. A 4 év alatt több infó tanárunk volt, talán 9.be tanultunk egy kicsit a számrendszerekrõl, meg pár számítógépes alkatrészrõl.
Eddig nem értettem, miért van az, hogy még azért is bejönnek a boltba, mert a gép 1 mp-el tovább tölt. Na így már minden világos. Egyébként véletlenül nem feladatot ad?
A kérdező hozzászólása: De mi csak óra elején 5-10 percig elmondja a tanár h mi kell és utána õ is meg mi is gépezünk!
Talán tanulj, és figyelj oda...
:) szegény gyerek

Mit csináljak hogy ne unatkozzak?

Nagyon unatkozok tudtok valamit amivel elszórakoztathatom magam?:Dti mit csináltok egész nyáron?

Legjobb válasz: tanulj :D

tanulj :D
keress a neten valami jó sorozatot. lány vagy? én született feleségeket szoktam nézni, vagy agymenõket :D imádom õket, és ha 1x elkezdem nézni alig birom abba hagyni Vagy olvass valami jó könyvet.. Menj strandra, élvezd ki a nyarat addig ameddig még jó az idõ, és lehetõséged van rá.. Állítólag csak a buta emberek unatkoznak.. nem hiszem el, hogy nem tudod feltalálni magad!
Maszturbálj
A kérdező hozzászólása: Tanulni nincs sok kedvem ráér az a sulibanxD TV-t szoktam nézni de mindig ugyanazokat adják..régen néztem sorozatokat de mindig rászoktam valamelyikre és akkor ha kezdõdik a suli nem tudok tõle tanulni:D Utolsó úristenxDD Szerintem maradok annál hogy eljárok a barátnõimmel ha ráérnek;) Amúgy 14/l
ünnepek mindíg vannak. készíts valamit! díszítsd képekkel a szobáid!A könyvek kategóriában kérdezza te korodnak megfelelõ könyvekrõl, és érdekes olvasmányokat találhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
gyakorizz
Hány éves vagy? Fiú vagy lány? Mi miatt mész kórházba?
A kérdező hozzászólása: 14.5 éves vagyok és fiu
Fogj a kezedbe egy könyvet és olvass! Legalább nem ezeket a technikai kütyüket nyomkodod egész nap. Vagy add ki magad orvosnak és tájékoztasd a betegeket, hogy ki-milyen betegségben szenved!
Ajánlom a Monte cristo grófját, ne ijedj meg 2 vaskos kötet, de 10 nap alatt meglesz, annyira jó, le sem fogod tudni tenni.
Köszi a tippet, ezt én is lehet, hogy elolvasom. Remélem le lehet tölteni. Mindig is tetszett a címe alapján, de aztán teljesen megfeledkeztem róla. Filmen nem láttam, csak tudom, hogy ez is van róla.
Kérj altatót 10 napra
Ha elolvastad a gróf Monte Cristót, van még két folytatása is: A világ ura és a Holt kéz. Ez ugyanis egy trilógia. Gyógyulj meg minél elõbb!

Mit csináljak hogy futás közbe ne unatkozzak?

Általában egyedül járok futni, szerintetek mit lehetne csinálni hogy ne unatkozzak közbe? Nincs olyan barátom aki elszánja magát hogy fusson. Még annyi hogy ha beöltözök és leizzadok akkor gyorsabban fogyok le?

Legjobb válasz: Ha a kiszáradás általi fogyás a cél, akkor mindenképp. Amúgy hallgass zenét, vagy szurkáld magad apró tûkkel.

Ha a kiszáradás általi fogyás a cél, akkor mindenképp. Amúgy hallgass zenét, vagy szurkáld magad apró tûkkel.
ha izzadsz , gyorsabban folyik ki a zsir belõled
A kérdező hozzászólása: Ha tûvel szurkálom magam miért jó?
a futást élvezni kell, bodyzom 20 éve, de egy ideje a testépítés rovására rákaptam a futásra, versenyre is fogok menni, nagyon szeretem. szoktam futni a legmelegebb idõkben is, de túlzásba soha nem viszem, heti 2alkalom max. csak az izületeket terheli túl, meg a csontokat, izmokat, ha minden nap futsz. soha nem unom, pedig futópályán futok körbe körbe. és ehhez 105 kg vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat , én 14vagyok és igazából a hasammal nem vagyok megelégedve. Nyár végére szeretnék leadni nincs rajtam sok felesleg a hasamon kb 2 kg de nagyon zavar.
Azért kell tûkkel szurkálni magad, hogy ott folyjon ki a zsír.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!