Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne pattogjon (15 db)

Borotválom a mellem és kipattog. Mivel csináljam hogy ne pattogjon ki?

Legjobb válasz: Nemszabad, ezt ne csináld!! Fõleg ne borotvával! Nemtom hogy mivel kéne ha zavar, talán menny el kozmetikushoz, de most mindenesetre testápolóval kendd be vagy valami!! :))

Nemszabad, ezt ne csináld!! Fõleg ne borotvával! Nemtom hogy mivel kéne ha zavar, talán menny el kozmetikushoz, de most mindenesetre testápolóval kendd be vagy valami!! :) )
használj gyantát vagy epilátort ha mindenképpen borotválni akarod, akkor meg a szõr növekedésével megegyezõ irányban tedd, majd kend be borotválkozás utáni nyugtató krémmel, hintõport is használhatsz még a krém után illetve drogériában lehet kapni olyan krémet, ami kifejezetten a szõrtüszõ gyulladásra, annak megelõzésére való, azt is használhatod
egyébként meg a férfi mellkas szõrösen is szép
A kérdező hozzászólása: és a gyanta nagyon fájna ?
Hát eléggé, de azért ki lehet bírni, ám én is inkább borotválom.

Mit csináljak, hogy intim borotválkozás után ne pattogjak ki és ne viszkessek? Ti hogy oldjátok meg?

Legjobb válasz: Vegyél normális borotvát és ne a ször növekedésével ellenkezö, hanem megegyezö irányba húzd le...utána használj valami krémet az érzékeny területre.

Vegyél normális borotvát és ne a ször növekedésével ellenkezö, hanem megegyezö irányba húzd le...utána használj valami krémet az érzékeny területre.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem megegyezõ irányba, mert borostás lesz, bár már ezeket is próbáltam, de ugyanúgy viszketek
Nem lesz borostás, csak akkor, ha akkor valamit [email protected] csinálsz. Húzd kicsit oldalról, többször azonos irányból, nem erösen a börödre nyomva a borotvát. (De semmiképpen sem visszafelé). Valami börnyugtató krémet is használj!
Kend le arcszesszel, én nem szoktam semmivel, cseréld a borotva pengéket gyakrabban.

Mit csináljak, hogy ne pattogjon ki a bikinivonalam, ill. Egyéb helyen, ahol borotválom?

Az a gondom, hogy a bikinivonalamnál borotválkozás után kipattogok, piros pöttyös lesz. Próbáltam borotvahabbal és borotvával, illetve elektromos borotvával is, de mindkett?nél ugyanaz az eredmény...

Legjobb válasz: Borotválkozás után MINDIG krémezd be jó zsíros krémmel, a kamillás a legjobb (én Herbária kamilla arckrémet használok), kicsit gáz, hogy oda is kenem de nekem bevált, a lényeg, hogy krémezni kell, ne hagyd úgy, mert ugye a borotválkozás miatt megsérül a bõr és ezért pattogzik ki! Remélem segítettem!

Borotválkozás után MINDIG krémezd be jó zsíros krémmel, a kamillás a legjobb (én Herbária kamilla arckrémet használok), kicsit gáz, hogy oda is kenem de nekem bevált, a lényeg, hogy krémezni kell, ne hagyd úgy, mert ugye a borotválkozás miatt megsérül a bõr és ezért pattogzik ki! Remélem segítettem!
Mióta zuhany alatt boroválkozom, és utána lefertõtlenítem, azóta nincs bajom bikinivonalammal meg a piros pöttyös gyulladásokkal. Ajánlom neked is!
Dörzsivel dörzsölgesd :) Elvileg beindítja a vérkeringést, és nem pattogzol ki. Bikinivonalnál inkább a borotválás elött dörzsizd, mert ott érzékenyebb, de én pl a lábamon szörtelenítés után is szoktam. No meg persze utánna krémezés (körömvirág, kamilla)!!
Szia! Borotválkozás elõtt és után is krémezd be! Én tudnám ajánlani a babapopsi krémet!


Mit csináljak, hogy a körömlakk ne pattogjon le a körmömről 1-2 nap alatt?

Legjobb válasz: Nem nagyon tudsz mit csinálni. Vegyél O.P.I. körömlakkot az jó minõségû, de saját körmön sajna az sem bírja 3 naptól nagyon tovább. Mivel a köröm zsírt termel ezért pattog le, illetve a vizet sem tolerálja. Én is szenvedtem sokat vele, mert szeretem, ha ki van lakkozva a körmöm. (most porcelánkörmöm van, azzal nincs ilyen probléma, ezért is rakattam vissza)

Nem nagyon tudsz mit csinálni. Vegyél O.P.I. körömlakkot az jó minõségû, de saját körmön sajna az sem bírja 3 naptól nagyon tovább. Mivel a köröm zsírt termel ezért pattog le, illetve a vizet sem tolerálja. Én is szenvedtem sokat vele, mert szeretem, ha ki van lakkozva a körmöm. (most porcelánkörmöm van, azzal nincs ilyen probléma, ezért is rakattam vissza)
Vegyél egy normális minõségût, ne a 200 ft-osat... az enyém bírja másfél hétig is. Igaz nem volt olcsó. A márkája Opi.
igen, vegyél jó minõségût, ne vacakot. az oriflame visions is jó.
Nekem többféle lakkom van, olyan is ami 400 Ft-os, nincs nagy neve, mégis bírja. Mielõtt lekennéd vele a körmöd, töröld át kicsit körömlakklemosóval, hogy zsírtalan és szennyezõdéstelen legyen az egész körömfelület. Utána én felkenek egy vékony réteget, ha kicsit száradt pár percig, jöhet még egy réteg. Világos lakknál lehet elég az egy réteg, én sötét lakkokat használok, ott pedig jobban látszik, hogy csíkos az elsõ réteg, ezért viszek fel kettõt. Ezután kifestem színtelen lakkal, ami nagyon sokat számít, napokkal meghosszabbítja a lakk élettartamát a körmökön! Elõször ez a réteg kopik, így az olcsóbb lakkok is tovább bírják. Nekem egy-másfél hétig kopás és pattogzás nélkül kibírja így a körmöm. Ha számít, hogy milyen márkákat használok, akkor: Avon, Essence, Miss Sporty, S-he, Kallos.
Nekem egy körömlakk sem bírta saját körmön három napnál tovább még úgy sem, hogy fedõlakkal (jó minõségû: Nail Perfect) lezártam. Az O.P.I. igencsak jó minõségû, de nálam az is max. 3 nap volt saját körmön. Mondjuk nagyban függ attól is, hogy szoktál-e napi szinten mosogatni, vezetsz-e háztartást stb... A Miss Sporty és S-he még talán 2 napot sem bírt normálisan.
Mielõtt fel viszed a köröm lakot mosd meg alaposan és köröm reszelõ rozsaszin felével csiszold meg a körmöd felületét mindig használj fedõ lakot !!:)
körömlakk lemosóval mosd le kicsit, töröld meg, kenj rá átlátszó körömlakkot, vagy körömfényt, ezt kb 2 rétegben, utána jöhet a szín, sötéteknél kb 2 réteg, utána ha van kedved díszítsd ki majd ha kész vagy még 1 réteg átlátszó vagy körömfény, és sokáig megmarad, nekem van hogy így megmarad 3 hétig, pedig még mosogatok is minden nap, és így nem fog kopni, ha nem bírja tovább az egész lakk egyben lejön, és a körmöt sem sérti fel

Mit csináljak, hogy ne pattogjon ki a bőröm epilálás után?

A bőröm elég érzékeny, még a lábamon se nagyon bírom az epilálást, mert gyakran kipattog utána a bőröm. Most viszont hirtelen ötlettől vezérelve leepiláltam a karomról a szőrt. Zavart, hogy az utóbbi időben sötétebb lett, és mivel itt a jó idő, gondoltam el kéne tüntetni. Borotválni nem akartam, mert nincs kedvem utána 2 naponta vacakolni vele. Szóval az előbb leepiláltam a szőrt. Még piros a bőröm, és lett egy-két szúnyogcsípés szerű foltom. Mit tegyek, hogy ne pattogjon ki? Kenjem be valamivel (esetleg körömvirágkrémmel?) vagy inkább ne?

Legjobb válasz: A körömvirágkrém nagyon jó ötlet.

A körömvirágkrém nagyon jó ötlet.

Mit csináljak hogy ne pattogjon ki a farkam ha leborotválom?

Legjobb válasz: Mióta 5 pengés borotvát vettem csak erre a célra és rendszeresen cserélem a pengét, illetve borotvagélt használok, azóta nekem nem pattog ki.

Mióta 5 pengés borotvát vettem csak erre a célra és rendszeresen cserélem a pengét, illetve borotvagélt használok, azóta nekem nem pattog ki.
kend be arcszesszel, de inkább csak körülötte borotváld! :)
Ne borotváld...
A kérdező hozzászólása: 20:24 abba is van valami de utálom ha szõrös és mielõtt azt írnátok ne buzuljak 100% heteró vagyok és ez bizos! a kérdést lehet rosszul tettem fel mivel kenjem hogy ne pattogjon ki??
Próbálj ki valami jó minõségû borotvahabot és borotválkozás utáni balzsamot. Gilette vagy Vichy...stb.
Nekem is ki szokott pattogni! :( Nálam sem a borotválkozás utáni krém, sem a borotvahab nem használt! Viszont én is azt vettem észre, hogy teljesen új pengével kevésbé gyullad be! (Gillette Fuson)
Én trimmelem (elektromos hajvágóval). Attól nem pattog ki ...és még férfias is maradok.

Mit csináljak, hogy a bikini vonal ne pattogjon ki?

Borotválás után mindig pöttyös lesz! :S

Legjobb válasz: az alkohol nem fogja csípni?

A kérdező hozzászólása: az alkohol nem fogja csípni?
én babaolajjal szoktam áttörölni és segít, lenyugtatja a bõrt.
alkohollal kend be

Ha borotválom a lábam mindig kipattogok pedig nem is gyakran borotválom . Mit csináljak hogy ne pattogjon ki a lábam?

..????

Legjobb válasz: Használj aftershave-et... meg fertõtlenítsd a borotvát és azt CSAK a lábadon használd...

Használj aftershave-et... meg fertõtlenítsd a borotvát és azt CSAK a lábadon használd...
Egyetértek az elõttem szólóval! Plusz mindig a szõr növésének megfelelõen húzd a borotvát.
Én lekenem utána kenõccsel:) Nem pattog ki nekem utána 14L
A kérdező hozzászólása: utolsó milyen kenõcsel kenedbe?? köszönöm a válaszokat:)
Utolsó vagyok: Niveával : ) http://image.elelmiszer.hu/original/80610.jpg elõször nem is tudtam mi az, azt hittem valami kézre való, de pl: Googleba az van írva testápoló. Persze nem mindenkinek, jó ez a termék nekem viszont nagyon bejött:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Használj epilátort.
Nincsmit:)

Mit csináljak, h ne pattogjon le már 1 nap után a körömlakkom?

Legjobb válasz: Színtelen alap és fedõ lakk:)

Színtelen alap és fedõ lakk:)
ha elõkészítetted a körmöd fesd ki a színnel amivel akarod, és fesd át fedõlakkal. így jó lesz:)
ne fesd be
-kicsit régi kérdés, de: essence 24/7 alaplakk plusz essence better than gel nails a szín fölé. Nem kell aggódnod, hogy ez így 4-5 réteg a btgn hamar szárít!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!