Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne legyek zavarban (10 db)

Nem baj:)
én szeretem, ha zavarban van egy srác, olyan aranyos :) és egyfajta pozitív visszajelzésként fogom fel, mert általában nem azért van zavarban, mert pukizott :D
a második válaszolóval teljes mértékben egyetértek tényleg aranyos ha egy srácon látszik hogy zavarban van és egyáltalán nem baj :D
én is elmehetek??persze csak nézni:D
Viselkedj természetesen és egyszerûen!
azt miért kellett a címbe írni, hogy meleg? Pont ugyanolyan, mint a heteróknál... Próbáld megismerni. NE rettensd el magadtól, de NE is hazudj, mert TÉGED akar megszeretni. NE izgulj. Maradj nyugodt. Legyél vidám, jókedvû.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat! "kösd fel magad"-ra meg nincs mit reagálni:'DDDD
az a lényeg hogy zavarban legyen nem? xD f19

Egy srác akivel mostanában találkozgatok mindig csak msnn beszélünk komolyabb dolgokról. Most mondta tegnap, hogy személyesen kéne inkább megbeszélni az ilyen dolgokat. Ma talizunk. Mit csináljak, hogy ne legyek zavarban?

meg most miket mondjak? msnn könnyebb!

Legjobb válasz: Ha ennyire izgulsz akkor elõbb gondold végig azt amirõl szeretnél vele beszélgetni. Mi az amiben érdekel az õ véleménye, és neked mi a személyes hozzáfûzni valód. Ez nem egy állásinterjú vagy egy vizsga amin elbukhatsz, csak lehetõség egy kellemes beszélgetésre:)Üljetek be közben meginni egy kávét vagy teát.

Ha ennyire izgulsz akkor elõbb gondold végig azt amirõl szeretnél vele beszélgetni. Mi az amiben érdekel az õ véleménye, és neked mi a személyes hozzáfûzni valód. Ez nem egy állásinterjú vagy egy vizsga amin elbukhatsz, csak lehetõség egy kellemes beszélgetésre:) Üljetek be közben meginni egy kávét vagy teát.

Mit csináljak, hogy ne legyek zavarban a randin?

Volt két 3 éves kapcsolatom, a randizás igazándiból nem sokat tett ki az életemben, meg hát új ember az akkor is új és ismeretlen helyzet. "Már" a 4. randin voltam a sráccal, megcsókolt, én meg zavaromban megkérdeztem, kér-e rágót, mert épp az volt nálam. Nagyon hülyén vette ki magát. Össze-vissza habogtam, pedig nem azzal van a baj, hogy nem tudok csókolózni, vagy hogy nem tudom, hogy tudok-e, azt 15 éves koromban magam mögött hagytam. Nem akarok szentnek meg sz?ziesnek t?nni, de teljesen úgy viselkedem, és már kezdem hülyén érezni magam.

Legjobb válasz: randi elõtt dönts le egy korsó sört, vagy egy rövidet, épp elég ahhoz, hogy oldja a gátlásokat, de ahhoz kevés, hogy berúgj

randi elõtt dönts le egy korsó sört, vagy egy rövidet, épp elég ahhoz, hogy oldja a gátlásokat, de ahhoz kevés, hogy berúgj
Nekem is egybõl az jutott eszembe, mint az elsõnek
Pontosan, igyál meg valami bátorítót. Nem kell tajtrészegnek lenni, de még szalonspiccesnek sem. Kevés is elég, sõt.
Igyál inkább 2-3 doboz sört, nekem az használt.

Mit csináljak, hogy ne legyek zavarban?

Srácokkal nemtudok beszélgetni...Vagyis annyira zavarba vagyok, hogy-ha egy srác beszélgetni akar velem, hogy szinte nincs semmi gondolatom és nemtudok semmit mondani csak max a kérdésre röviden válaszolni vagy egy igen-nem-et...Mostmár naon kezd ez zavarni...mit csináljak?

Legjobb válasz: Én srác vagyok, és ugyanígy vagyok, egy lánnyal(pláne ha tetszik is) soha nem tudok dumálni. De ha barátaimmal vagyok nincs baj és ha úgy kerül oda egy lány akkor picit könnyebb.

elöször kezel öket barátkánt ne már mindjárt ugy kezekd õket hogy ur isten egy pasijelölt hanem haverom haverja dumálok vele egyyt ne érdekeljen mi lessz a vége Szvesen: =D
Én srác vagyok, és ugyanígy vagyok, egy lánnyal(pláne ha tetszik is) soha nem tudok dumálni. De ha barátaimmal vagyok nincs baj és ha úgy kerül oda egy lány akkor picit könnyebb.
Szerintem próbálj olyan srácokkal beszélgetni, akik melett nem vagy zavarban (tesó, unokatesó, szomszéd srác akivel együt nõtél fel), aztán esetleg plusz egy-egy haver, hátha belátod hogy nem harapják le a fejed. Másik ötletem hogy próbálj a neten dumálni, elvégre ott mindegy hogy ki fia borja, csak józanul kell hozzáállni. Egyébként a srácok is biztos zavarban vannak, hidd el.
nem lehet, hogy azért van ez, mert nem vagy megelégedve magaddal? azt hiszem nincs elég önbizalmad... nagyon sokat segít, ha megkeresed azt, amit szégyellsz, vagy amiben kevesebbnek érzed magad a srácoknál, és javítasz rajta (pl. ha vki nem érzi magát elég izmosnak, az sportol, ha nem tetszi a frizurád, menj fodrászhoz, mondd el az elképzeléseidet)... akármilyen kis változás sokat segíthet! fogadd el magad, ne görcsölj, gondolj arra, hogy hány olyan ember van, aki pl. nem taroznak az ideális szépségek közé, de mégis boldogok, és szereti õket a környezetük! legyen önbizalmad! hidd el, hogy nem jobbak nálad, ne engedd, hogy zavarba hozzanak, találd meg önmagad, az egyéniséged! ne törõdj mások véleményével, hisz nem az a fontos, hogy õk mit gondolnak... légy felszabadult, vidám! hát remélem tudtam segíteni, bár elég nehéz... minden esetre hajrá...:)
Velem is volt ilyen, csak lányokkal. Azt csináltam (persze emiatt extra hülyének néztek), hogy mentem mindenfelé és mindenkinek köszöntem. "szia, szia, szép ruha, szia, szia, csókolom :D" Persze nem azt mondom, hogy tedd ezt, hanem simán szólíts meg srácokat csak úgy, nem kell akarnod tõlük semmit, csak "megtudnád mondani mennyi az idõ?", "merre van a Kossuth tér?" stb.
egy-két slukk.
fiú vagy ?vagy lány?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszoka:) 16/l vagyok. ha valakinek van még vmi ötlete örömmel meghallgatnám.
mindenki zavarban van az elõtt aki tetszik neki. Fogadd el hogy ez természetes, engedd meg magadnak hogy zavarban legyél. De amúgy könnyû gy tanácsokat adni, igazából meg kell tudnod hogy mi miatt érzed magad kevesebbnek, nekem ebben pszichológus segített. Pár alkalom és nagyon megkönnyebbültem és már merek bárkivel beszélni:)
A kérdező hozzászólása: köszi az újabb tanácsokat, megpróbálkozok velük

Mit csináljak, hogy ne legyek a közelében zavarban?

Tetszik egy srác, de ha a közelében vagyok, akkor önkéntelenül is úgy csinálok, mintha ott se lenne, vagy nem is érdekelne, közbe meg csak nem tudom hogy érhetném el, hogy akarjon engem. Tudom, ez a legrosszabb, amit teszek, de annyira leblokkolok a közelében. Van közös baráti társaságunk, de azt nem mondanám, hogy barátok vagyunk, csak ritkán beszélgetek vele.

Legjobb válasz: Sajnos ebben csak magadnak tudsz segíteni, valahogy el kell érned, hogy ne viselkedj így a közelébe!

Sajnos ebben csak magadnak tudsz segíteni, valahogy el kell érned, hogy ne viselkedj így a közelébe!

Barátnöm beszélö viszonyban van az exével. és én elég féltékeny tipus vagyok és eléggé zavar a dolog. Most mit csináljak h ne legyek féltékeny? 21 F

Legjobb válasz: Miért ne lehetnének beszélõ viszonyban? Olyat nem hallottál még, hogy szakítás után barátok maradtak? Nincs ebben semmi rossz vagy bántó, az egy egész más szintû kapcsolat, nem szeret téged kevésbé attól.

Miért ne lehetnének beszélõ viszonyban? Olyat nem hallottál még, hogy szakítás után barátok maradtak? Nincs ebben semmi rossz vagy bántó, az egy egész más szintû kapcsolat, nem szeret téged kevésbé attól.
Bízz meg benne. Mondd el neki, hogy ez téged zavar, mert nagyon szereted és nem akarod elveszíteni. Biztosan megérti és meggyõz majd :)
Örök szabály: Akit vinni lehet, azt vigyék de gyorsan! Ezzel a mottóval egész életedben megkiméled magad a féltékenységtõl.
Egyetértek a másodikkal.
Mond meg Neki, hogy Téged ez zavar, s állítsd falhoz! Egy esetben van beszélõ viszonyban maradás az exel, ha van közös gyerek, más esetben az el nem szakadt láncokat jelképezik!!!
Kösd le a szabadidejét. Csinálj neki programot.
Korábbi válaszolónak: marhaság! Én is kapcsolatban vagyok ex-szel és van olyan barátom is, akinek a mostani párja jó barátnõje az exének. És biztos, hogy nincsen semmi, mert idõközben mindkét oldalon házasság van, egyik oldalon gyerek és felhõtlen barátság. kérdezõ: Meg kell szokni és tényleg ha el tudja vinni, akkor csak vigye! Mindamellett egy picit figyelhetsz jobban (nem kémkedés!!!, odafigyelés!), beszélgethetsz a pároddal, hogy az elõzõ kapcsolata milyen volt (ha éppen van hozzá kedve) és megpróbálhatod minden téren boldoggá tenni. Nem hiszem, hogy ellenére lesz, vagy hogy ezért ne szeretne.
2-es nagyon jót mondott, de egyébként tényleg van az a szint, ami már irritáló (pl 20 perc telefonban, miközben az aktuális partner is jelen van, végig nevetgélve), de nehéz vele mit kezdeni, mert ha felhozod, akkor az olyan "gyenge" dolog.
Alap, hogy kapja a muníciót az exszétõl is. füleld le szépen, ne itt tedd nevetségessé magad! :D

Miért ilyen sok? Nagyon zavar hogy erős a vérzésem. Óránként kell WC-re járnom ráadásul most megyünk a Balatonra. Mit csináljak hogy ne legyen ennyire erős?

Nagyon zavaró ez az egész. Hogy tehetném egy kicsit elviselhet?bbé?

Legjobb válasz: Az elsõ napokban mindig erõsebb. Mozogj sokat,tornázz ,nem kell ugrálni, futni, csak hogy ne lustulj a tv elõtt. Takarítás a legjobb és még szép is lesz a ház.Vegyél intim törlõkendõt

Az elsõ napokban mindig erõsebb. Mozogj sokat, tornázz , nem kell ugrálni, futni, csak hogy ne lustulj a tv elõtt. Takarítás a legjobb és még szép is lesz a ház.Vegyél intim törlõkendõt
Ergam cseppel tudod csökkenteni a vérzés erõsségét, de ezt csak receptre adják ki.
ergam csepp? az méhösszehúzó, és én akkor kaptam, amikor szültem. :S
Nekem az erõs vérzésre írta fel a doki, mert idõnként olyan erõs volt, hogy elájultam. Ez a csepp rendbehozta, de tényleg nem véletlenül van orvosi rendelésre.
én is szedtem ergam cseppet nekem is doki irta fel amikor 1 hónapig véreztem minden nap és nagyon erõs fálydalmaim voltak és erõsen véreztem. nyugottan lehet szedni de célszerû elötte elmenni dokihoz hisz csak receptre lehet kiváltani
Elõbb te írj!
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok:)
Pfff háát én öregebb vagyok...:) Akkor csak annyit mondok h légy laza add magad, ne nyálaskodj , és ne a kibacott telefonnal legyél elfoglalva és ha õ elkezdi csesztetni szólj rá bátran. de beszélhetsz a kutyákról, az ebihalakról, stb
mosolyogj és ne csak levegõt vegyél a szádon(nem nem leszopni kell) hanem beszélni. Bármirõl ami az eszedbe jut

MItől van az ha nyelek akkor "recseg" A fülem? :S és mit csináljak h ne legyen ez? :S nagyon zavar. :S 17/L

Legjobb válasz: Víz ment a füledbe, vagy fülzsírdugó. El fog múlni 1-2 napon belül remélhetõleg. Ha mégse, akkor menj a fülészetre.

Víz ment a füledbe, vagy fülzsírdugó. El fog múlni 1-2 napon belül remélhetõleg. Ha mégse, akkor menj a fülészetre.
nekem is van ilyen bajom. a fülgyertya elmulasztja vennem kéne nekem is.
Vagy csak szimplán megfáztál egy kicsit. Nálam akkor szokott ilyen recsegés lenni.
"A nyeléskor hallott fülpattogás oka a fülkürt megnyílása miatt következik be, ez természetes folyamat."
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!