Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne legyek ennyire fáradt (2 db)

Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire fáradt? ! Van valami gyógyszer?

Egyetemista vagyok, van úgy, hogy 10-11ig tanulok éjjel, de mindig figyelek arra, hogy 7-8 órát aludjak utána. Másnap 9re mindig kid?lök a fáradtságtól. Ha lefekszem 2 percen belül elalszom. Nagyon kimerült vagyok, legszívesebben már este 8kor elaludnék.

Legjobb válasz: Kimerültségre jó a Magne B6, legalábbis nálam nagyon bevált!

Kimerültségre jó a Magne B6, legalábbis nálam nagyon bevált!
szia:) hát én is fáradt vok eléggé bár én a fog.gátlótól, és szerintem vegyél actival max-ot az nagyon jó:) sok vitamin van benne és azóta én is élénk vagyok.
béres csepp+c vitamin, tea
Orvos fel tudja mérni, mibõl van hiányod. E nélkül ne nagyon pótolj semmit... mi van, ha nem az hiányzott? Zöldség, gyümölcs azért jöhet :-) Nem horkolsz? Háton fekszel (reggelre)? Lehet ez is az oka. Vagy tavaszi fáradtság? Ezen a párod tudna segíteni... különösen, ha lány vagy.
Szerinte mvitamin hiány..no meg jön a vizsgaidõszak, és nálunk legalábbis az ment, hogy 1000db beadandó házi, heti 6-7 zh.Illetve nekem elõre hozott vizsgák, mert hamarosan szülök.Engem is kimerített. Amikor meg utoljára ilyen fáradékony voltam, akkor derült, ki hogy babás vagyok:) De ez már csak a kimaradt mensi után látszik, tehát nem kell megijedni, ha nõ vagy. Amikor vitamin hiány miatt volt ugyanez, akkor egy fél kiló savanyúkáposzta megoldotta a problémát, és helyre rakta a szervezetem.
Próbáld ki a ginseng teát, kapszulát, csak 1 csepp koffeint se fogyassz mellette.
Igen a ginseng tényleg nagyon jó, a teán kívül még számos formában lehet kapni(kapszula, ampulla)Hatása hosszabb ideig tart a kávénál, és még egészséges is.Egyébként a fáradságodnak számos oka lehet. Szerintem ajánlatos lenne egy vérképet csináltatnod, mert lehet hogy vashiányos vagy, aminek a tüneteti:fejfájás állandó fáradság, anagy alvásigény.

Mit csináljak hogy ne legyen ennyire érzékeny a farkam?

Nagyon könnyen sérül sex közben,ha a barátnőm a szájába veszi kis idő múlva valahol biztos hogy sérülés lesz rajta,pedig finoman próbálja csinálni.Utána pedig vége a dolognak,mit tegyek hogy ne legyenek sérüléseim és ne fájjon???

Legjobb válasz: Párat csapjál rá kalapáccsal, utánna már nem érzed meg, ha a nõd fogaz.

Párat csapjál rá kalapáccsal, utánna már nem érzed meg, ha a nõd fogaz.
a nõben a hiba sztem..
szólj a csajnak, hogy ne fogazzon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!