Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne hulljanak, és ne (2 db)

Mit csináljak hullik a hajam? Mit csináljak hogy ne hulljon es hogy gyorsabban nőjön? Mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Sok-sok vitaminban és tápanyagban dús ételt, és lehetõség szerint külsõleg is hasonló.. :) Esetleg ha nem marad abban, akkor fordulj orvoshoz, nehogy például góc álljon a háttérben, vagy egyéb baj. De én pl másfél éve egy természetgyógyászhoz járok a szobránc utcába, és nagyon sokat fejlõdött a hajam azóta, és a hullás is elmaradt. :)

Sok-sok vitaminban és tápanyagban dús ételt, és lehetõség szerint külsõleg is hasonló.. :) Esetleg ha nem marad abban, akkor fordulj orvoshoz, nehogy például góc álljon a háttérben, vagy egyéb baj. De én pl másfél éve egy természetgyógyászhoz járok a szobránc utcába, és nagyon sokat fejlõdött a hajam azóta, és a hullás is elmaradt. :)
sampont
Vannak erre való étrendkiegészítõk, pl natur sörélesztõ. Marok számra hullott a hajam és nálam ez használt.

Mit csináljak, hogy ne hulljanak, és ne menjenek a kihullott szempillák a szemembe?

Nagyon idegesít, mert kontaktlencsét hordok, és mindig belemegy a szemembe a kihullott szempilla.

Legjobb válasz: Nem szoktad dörzsölgetni vagy piszkálni a szemedet? Nekem akkor megy bele- meg zuhanyoztam már lencsében és nekem akkor is belement. Én csak azt tudom elképzelni, hogy a dörzsöléstõl lehet. Amúgy tényleg nagyon zavaró :)

Nem szoktad dörzsölgetni vagy piszkálni a szemedet? Nekem akkor megy bele- meg zuhanyoztam már lencsében és nekem akkor is belement. Én csak azt tudom elképzelni, hogy a dörzsöléstõl lehet. Amúgy tényleg nagyon zavaró :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!