Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne hulljanak, (5 db)

Amióta megszültem hullik a hajam. Mit csináljak hogy abbamaradjon vagy ne hulljon ennyire?

Legjobb válasz: Most hullik ki az, ami a terhesség alatt nem hullott ki + õsz van, ilyenkor cserélõdik a haj is. Illetve a szoptatástól is hullik, mert von el vitamint. Én 1éve szültem, még mindig hullik, de már nem olyan vészesen, viszont van egy csomó új hajam. Akkor lenne okod aggódni, ha nem nõne az új. Sörélesztõ tablette használ.

Most hullik ki az, ami a terhesség alatt nem hullott ki + õsz van, ilyenkor cserélõdik a haj is. Illetve a szoptatástól is hullik, mert von el vitamint. Én 1éve szültem, még mindig hullik, de már nem olyan vészesen, viszont van egy csomó új hajam. Akkor lenne okod aggódni, ha nem nõne az új. Sörélesztõ tablette használ.
szerintem semmit. most azért hullik mert míg terhes voltál addig alig hullott. hormonok.
Semmit nem tudsz tenni, hormonok okozzák! Ahogy elõttem is írták, most hullik ki ami terhesség alatt nem hullott!

Mit csináljak hullik a hajam? Mit csináljak hogy ne hulljon es hogy gyorsabban nőjön? Mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Sok-sok vitaminban és tápanyagban dús ételt, és lehetõség szerint külsõleg is hasonló.. :) Esetleg ha nem marad abban, akkor fordulj orvoshoz, nehogy például góc álljon a háttérben, vagy egyéb baj. De én pl másfél éve egy természetgyógyászhoz járok a szobránc utcába, és nagyon sokat fejlõdött a hajam azóta, és a hullás is elmaradt. :)

Sok-sok vitaminban és tápanyagban dús ételt, és lehetõség szerint külsõleg is hasonló.. :) Esetleg ha nem marad abban, akkor fordulj orvoshoz, nehogy például góc álljon a háttérben, vagy egyéb baj. De én pl másfél éve egy természetgyógyászhoz járok a szobránc utcába, és nagyon sokat fejlõdött a hajam azóta, és a hullás is elmaradt. :)
sampont
Vannak erre való étrendkiegészítõk, pl natur sörélesztõ. Marok számra hullott a hajam és nálam ez használt.

Mit csináljak, hogy ne hulljanak, és ne menjenek a kihullott szempillák a szemembe?

Nagyon idegesít, mert kontaktlencsét hordok, és mindig belemegy a szemembe a kihullott szempilla.

Legjobb válasz: Nem szoktad dörzsölgetni vagy piszkálni a szemedet? Nekem akkor megy bele- meg zuhanyoztam már lencsében és nekem akkor is belement. Én csak azt tudom elképzelni, hogy a dörzsöléstõl lehet. Amúgy tényleg nagyon zavaró :)

Nem szoktad dörzsölgetni vagy piszkálni a szemedet? Nekem akkor megy bele- meg zuhanyoztam már lencsében és nekem akkor is belement. Én csak azt tudom elképzelni, hogy a dörzsöléstõl lehet. Amúgy tényleg nagyon zavaró :)


8 hónapja szültem, de még mindig csomókban hullik a hajam. Akármerre nézek, mindenfele az elhullott hajszálakat látom, a babám körül is. Mit csináljak hogy ne hulljon ennyire?

Minden reggel kifésülöm a kihullott hajszálakat a fürd?ben, mégis mindenfelé az van. Mindenhonnan ezt szedegetem, a babámról is, már az idegbaj kerülget. Ti mit csináltok, hogy ne legyen mindenfelé? Takarítva mindennap van, mégis... Adjatok tanácsot :(

Legjobb válasz: Nekem is ez van, már nem olyan vészes, de én már másfél évnél járok. Reggel kifésülöm és copfba kötöm, felhajtva. Így sem tökéletes, de egész jó.

Nekem is ez van, már nem olyan vészes, de én már másfél évnél járok. Reggel kifésülöm és copfba kötöm, felhajtva. Így sem tökéletes, de egész jó.
Nem vagy egyedül, nekem is hagyon hullik, ráadásul még hosszú is a hajam (hátam közepéig ér). Az egész lakás, bútorok, ágynemû, kád, mosdó, gyerekágy, járóka... mind tele van vele. Én is egész nap szedegetem, nem gyõzök porszívózni, de már az sem bírja szuflával...
En csak 2 honapig szoptattam, a babam most 6 hos de meg nagyon hull a hajam:(
Azt én is szeretném tudni! :/ Én szedek terhesvitamint és mégis iszonyatosan hullik és már nekem is elegem van belõle! Soha nem értettem miért vágatják le a hajukat a kismamák...már értem, talán ez a megoldás. Néha én is erõsen elgondolkozok rajta. Az mindennek a teteje, hogy a babám kakijában is mindig ott vigyorog a fekete hajszálam pedig felfogom. Még a végén vakbélgyulladást kap a hülye hajamtól. 5 hósak vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor nem vagyok ezzel egyedül. Nekem is hosszú hajam van. Szerintetek nem nyeli le a baba? Félek hogy baja lesz tõle!
Pár hónapig szedj kismama vitamint. Segít a szülés utáni vitaminhiányon.
Szia! A hugomnak is hullott a haja szoptatás alatt, miután abbahagyta a terhes vitaminok szedését. Azokat a szoptatás alatt is kell szedni (sokan abbahagyják), mert különben a kicsi a te szervezetedbõl vonja el a vitaminokat. Cinket meg szedhetsz nyugodtan pl. Walmarktnak van kalcium-magnézium-cink vitminja, az több mindenre jó: "az egészséges fogakért, a stressz ellen, a szép hajért és körömért". Vagy egyél oly ételeket, amik több cinket tartlamaznak: a húsok, a belsõségek , a szárazhüvelyesek, a teljes kiõrlésû gabonafélék (ceréliák), zöld levelû fõzelékfélék.
A szoptatás abbahygásával elmarad a hajhullás és szépen visszanõ!
A kérdező hozzászólása: Már 4 hónapja nem szoptatok :(

Hosszú szőrű palotapincsi keverék kutyusom van. Nagyon hullik a szőre, főleg nyáron, de egyébként egész évben. Ha finoman meghúzom egész csomó marad a kezemben, de nem lesz a terület kopasz. Mit csináljak, hogy ne hulljon neki ennyire?

Lakásban tartjuk, mert kés? ?sszel született kiskutya volt és nem kellett senkinek, ezért elaltatták volna szegénykét, ha nem tartjuk meg. Miután már láttam a kis drágát nem volt szívem hagyni, hogy elpusztítsák.

Legjobb válasz: Tök jókat írt az elsõ válaszoló, de a heti fürdetés nagyon gyakori. Elõbb-utóbb tönkre fog menni a kutya bõre, hiába van állatorvostól véve a sampon. Szerintem elég ritkábban, 1-2 hónap között, max. két hetente. Köztes idõkben popsi, lábmosás.

Tök jókat írt az elsõ válaszoló, de a heti fürdetés nagyon gyakori. Elõbb-utóbb tönkre fog menni a kutya bõre, hiába van állatorvostól véve a sampon. Szerintem elég ritkábban, 1-2 hónap között, max. két hetente. Köztes idõkben popsi, lábmosás.
nyírasd meg nyáron legalább kétszer...erõsebb is lesz a bundája, és nem lesz olyan meleg, plusz a vedlés kellemetlenségeitõl is megszabadultok mind a ketten.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi! Aranyosak vagytok!:D
A kérdező hozzászólása: Megnyírtam házilag, csinibb lett, mint a kozmetikus munkája:) Így tényleg jobban érzi magát!! A tappancsok vizezése is bejött!!Nagyon köszönöm a segítséget!:D
A pincsifélék többsége, sajnos egész évben vedlik. Én ezt úgy próbálom könnyebbé tenni, hogy naponta kikefélem a bundáját. Elõször visszafelé kefélem a szõrét, majd vissza. Így elég sok fölös szõrtõl megszabadul. Idén még arra is vetemedtünk nyár elején, hogy kicsit megnyírattuk kutyakozmetikussal. Én fürdetni is szoktam hetente (tudom elvetemült dolog) mert nagyon piszkolódik fõleg esõs idõben séta közben. Erre a célra én az állatorvostól veszek sampont, ezzel biztosan nem ártok neki. Panelban lakunk, így figyelnünk kell, hogy tiszta legyen, már csak a szomszédok miatt is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, sokat segítettél! Mi is panelben lakunk:S szóval akkor egy hajóban evezünk!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen amúgy 1-2 havonta van fürdetve!:)
Az elsõ válaszoló vagyok. Azért merem hetente fürdetni a kutyust, mert az állatorvos azt mondta nem az számít milyen gyakran, hanem, hogy mivel fürdetjük a kutyust. Amit használunk, eléggé speciális készítmény. Már több mint egy éve így van és nagyon szép a kutyus bundája, nem viszket neki stb. Egyébként én sem tudtam amég az orvos nem mondta, hogy lehet. Az elsõ idõkben meg tényleg muszáj volt, mert volt egy kiadós bukéja. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!