Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne hagyjam (14 db)

Mit csináljak hogy hagyjam rá hogy ne idegesítsen a dolog?

a barátnõmell gyakran veszekszünk és sokszor az õ hibájából mert nem figyel rám és én is ugyan azt elkezdem amit õ hogy ugyan úgy viselkedek és lebasz hogy segfej vagyok milyen köcsög hogy lehetek ilyen és mondom neki hogy ugyan ezt csinálja az õ hibája és vergõdik tovább és felidegesít mit csináljak? hogy hagyjam figyelmen kívül ?

Legjobb válasz: Milyen szép is a szerelem!

Milyen szép is a szerelem!
megerdemlitek egymast. az irasod alapjan kb. 80-as IQ-d lehet, valoszinuleg a baratnodnek is, szep par vagytok, ennyi. a kovetkezo lepes mindenkeppen a hazassag legyen, aztan persze gyerekek (minimum 5). azok is pont ilyenek lesznek, mint egy olasz neorealista filmbeli csalad, egesz nap ordibalas, veszekedes, egymas nyuzasa, szep is a szerelem...
elsõ, tök igazad van! Amúgy kedves kérdezõ, döntsd el, szereted???! Vagy nem?????!itt csak ez a kérdés, ha szereted, küzdesz, érte, figyelmen kívül hagyod, ha idegesít, és szereted! Ha nem szereted, akkor.....vagy, de akkor hagyd! Beszélgessetek!Ez mindennek a kulcsa!És ne játsszuk azt amit az oviban, hogy utánozlak, ezt jegyezd meg egy életre! Nyugodtan lelehet pontozni, de akkor is ez véleményem!Elnézést!
A kérdező hozzászólása: 2. gondolom barátnõd nemvolt még az életbe de nemis csodálom. 3. köszönöm csak feltud vele húzni és akarom hogy érezze õ is hogy milyen érzés
Hát figyelj, ha veszekszetek, és te fel szeretnéd húzni, hogy érezze milyen rossz neked, csak neked lesz rosszabb. Ez a tipikus túlkiabálás... soha, de soha nem mûködik. Másrészt, nem lehet csak az õ hibája, ha meg igen, akkor gyenge idegileg, vidd el orvoshoz. De biztos vagyok benne, hogy az õ szemszögébõl benned is van hiba bõven. Hagyd rá: egyik füleden be a másikon ki, ha nem tud veszekedni veled egy idõ után lehiggad, persze elõtte jobban felhúzza magát és ezért is hibás leszel. Én otthagynám.... Az ilyen típusú ember, gondolom jó kis kos, vagy skorpió, sosem fogja azt érezni, amit te, mert el vagy nyomva. Nem akarlak elkeseríteni, de ez így is lesz, mert Õ az "erõsebb-hangosabb" jellem. Fuss! Messzire, hamar.
#4: 12 eve ugymond hazas vagyok. van nemi ralatasom a temara, ellentetben veled.

Mit csinaljak? Annyiba hagyjam vagy ne?

Másfél évig együtt voltunk a barátommal amikor szakított velem mert nem tudtam elegge megbecsülni de aztán nem akartam h emiatt legyen vége és elkezdtem a baratomert mindent megtenni amíg aztán történtek a dolgok és vége lett. 2 hét múlva sírva könyörgött nekem hogy fogadjam issza mert hianyzok neki és hogy ha változtatunk a dolgokon jó lesz minden eltelt 2 hét úgy hogy csak 3x találkoztunk de naponta beszéltünk és most megint azt mondja hogy nem szeretne ezt a kapcsolatot mert fél hogy megint vita lenne meg ilyesmi és szombaton lesz a szalagavatom és szeretnem ha ott lenne. Szeretem öt mit csinaljak hogy lássa hogy mindent megtennek érte? Vagy hagyjam annyiba?

Legjobb válasz: sz4rd le ....

sz4rd le ....
Erõs a gyanúm, hogy csak szexet akar, nem tudom. Hagyd annyiban, ha annyira fontos vagy neki akkor majd bizonyít.
Tétovázik össze vissza nem tudja h mit akar, csak húzza az agyad és ez által kisajátít. Hagyd a fenébe.

Mit csináljak velük? Hagyjam vagy ne?

Tegnap észre vettem hogy 18,5 hónapos ikreink az uzsonna egy részét elteszik.Vagy is a joghurtot megeszik de a kekszet elpakolják. Ezt úgy kell elképzelni hogy bemennek a szobájukba és vagy a matracba vagy a takaró alá rejtik hogy ne vegyem észre. Tegnap kivártam mi lesz a keksz sorsa,és ?k vacsi és fürdés után mikor betettem ?ket az ágyba megvárták hogy kijöjjek.Aztán kb. egy perc után szép csendben bementem hozzájuk és láttam hogy el? veszik a kekszet és szépen elmajszolják a kiságyban. Nagyon jót derültem rajtuk csak azt nem tudom hogy hagyhatom felügyelet nélkül ilyenkor ?ket vagy szedjem ki a kiságyból a kekszet és ne kapják meg a kiságyban.Vagyis felügyelet nélkül. Mikor este észrevették hogy ott vagyok gyorsan elpakolták a hátuk mögé a kekszet mintha rosszat csináltak volna. Ebb?l gondolom hogy ha ott vagyok úgysem fogják megenni. Adnátok tanácsot mit csináljak ebben az esetben?

Legjobb válasz: De édesek! :-DD Az én fiam is pont ennyi idõs, és nagyon elõttem van ahogy ezt csinálja...bár nem szokta, de ha csinálná én nem engedném. Egyrészt tényleg nagy a fulladás veszély, mert felügyelet nélkül esznek, aztán ugye ott vannak a morzsák, ami pl a feje alá kerülhet és egy fordulásnál simán beszívhatja az orrába a gyerek. És amit írta is az elõttem válaszoló a hangyák. Azok bizony ahogy melegebb lesz az idõ jönni fognak, ott meg ha megérzik a finom kis nyálas kekszmorzsákat nem lesz az az írtószer ami kiírtja õket. Vagy rosszabb esetben a csótány is jöhet...magyarán nem higiénikus. Eleve egy rossz szokás, amirõl késõbb csak nehezebben fogod leszoktatni õket. El kell nekik magyarázni, hoy nem szabad betenni, persz eleinte ugyis befogják, de légy szemfüles! Ki kell bányásznod a zsákmányukat az ágyukból még lefekvés elõtt, vagy "akció" közben kell elcsípni õket :-)

De édesek! :-DD Az én fiam is pont ennyi idõs, és nagyon elõttem van ahogy ezt csinálja...bár nem szokta, de ha csinálná én nem engedném. Egyrészt tényleg nagy a fulladás veszély, mert felügyelet nélkül esznek, aztán ugye ott vannak a morzsák, ami pl a feje alá kerülhet és egy fordulásnál simán beszívhatja az orrába a gyerek. És amit írta is az elõttem válaszoló a hangyák. Azok bizony ahogy melegebb lesz az idõ jönni fognak, ott meg ha megérzik a finom kis nyálas kekszmorzsákat nem lesz az az írtószer ami kiírtja õket. Vagy rosszabb esetben a csótány is jöhet...magyarán nem higiénikus. Eleve egy rossz szokás, amirõl késõbb csak nehezebben fogod leszoktatni õket. El kell nekik magyarázni, hoy nem szabad betenni, persz eleinte ugyis befogják, de légy szemfüles! Ki kell bányásznod a zsákmányukat az ágyukból még lefekvés elõtt, vagy "akció" közben kell elcsípni õket :-)
Én biztosan nem engedném. A hangyák is elõkerülnek elõbb-utóbb. Na meg az éjszakai vagy esti nassolásra sem kell rászokniuk. El kellene magyarázni nekik, hogy nap közben ha kérnek, akkor van, de ne tegyék el.
A kérdező hozzászólása: Második tényleg nagyon édesek voltak:-) A hangyák még nem is jutottak eszembe csak a fulladás veszély.Azt hiszem ma már szemfülesebb leszek. Még bele gondolni is rossz hogy este megcsíphetik õket. Köszönöm a válaszokat.


Mar evek ota szedem a fogamzasgatlot es ebben a honapban mivel nem talaltam a gyogyszert ezert most kikell hagyjak 1 honapot. Vagy ne hagyjak ki 1 honapot amikor hozzajutok kb.2het kihagyas akkor kezdjem el? Mit csinaljak?

Kulfodon elek es itt nincs az a gyogyszer -gracial- amit en szedek ezert megkell varnom hogy hazautazzak.. Kovetkezo honaptol hogy szedjem? mintha kise hagytam volna vagy a menst. elso napjatol? Felek hogy nagyon felborul a hormonhaztartasom?Vagy ponthogy szukseg van a szunetre?

Legjobb válasz: Idõnként ki kell hagyni egy hónapot, pár évente, de kérdezd a dokidat.

Idõnként ki kell hagyni egy hónapot, pár évente, de kérdezd a dokidat.
Szünetre nincs szükség! Próbáld meg beszerezni valahogy, mert ha kihagysz 2 hetet, nagyon felborul a hormonháztartásod!(amúgy én is ezt szedem)
Nem jó, hogy kihagysz 1 hónapot, de a 2 hét még rosszabb lenne. Ha más nincs, akkor várd meg, amíg megjön és aznap kezd el szedni az új dobozt.
ez nem lesz jo, en mikor kulfoldon voltam, egyszeruen a doki felirt egy uolyan hormontartalmu gyogyszert es midnen rendben volt, ha 2 hetet kihagysz, olyan mintha nem is szedtet volna, nem is beszelve arrol, hogy jo sokaif verezni fogsz, a szervezeted ugy megkavarodik.
Nem kell szünet, csak összekavarodnak a hormonjaid!Doki mondta, hogy többet árt vele az ember magának, mint amennyi használna!

Miért csinálja ezt? Mit csináljak, hogy ne hagyjam magam?

A problémám az hogy van egy barátnõm ha ezt annak lehet nevezni.. hát szóval nagyon lekezelõ velem, felgma és van hogy ok nélkül nem szól hozzám aztán én vagyok a hibás mindenért hogyha valami van.. van még 2 lány akikkel nem úgy viselkedik mint velem, velük kedves bár néha velük is olyan de velem sokkal jobban.. Ma is csak egyik barátnõmnek mutatott valamit nekem meg nem.. és azt mondta engem úgy sem érdekel pedig ez nem igaz.. Kb. azt látom rajta hogy utál van hogy rám néz és forgatja csak a szemét..

Legjobb válasz: Ez személyfüggõ szerintem. Nekem például olyan a kapcsolatom x emberrel, hogy kölcsönösen szólogatunk be egymásnak. Viszont ha x ember y emberrel teszi az más. Mert y ember magára veszi, és nem szól vissza, és meg is sértõdik. Ne akarj mindenkin változtatni. Tégy egy próbát annyival, hogy oda mész hozzá, és mondod: "Te, nekem ez meg ez a bajom veled. Megbeszélhetnénk?" Vagy ahogy akarod. Ha az sem megy, akkor hagyd. Ne akarj megváltoztatni annyira másokat. Van akinek ez természetes, és nem azért csinálja, mert most meg akar bántani. Ilyen a természete. 13/L

Ez személyfüggõ szerintem. Nekem például olyan a kapcsolatom x emberrel, hogy kölcsönösen szólogatunk be egymásnak. Viszont ha x ember y emberrel teszi az más. Mert y ember magára veszi, és nem szól vissza, és meg is sértõdik. Ne akarj mindenkin változtatni. Tégy egy próbát annyival, hogy oda mész hozzá, és mondod: "Te, nekem ez meg ez a bajom veled. Megbeszélhetnénk?" Vagy ahogy akarod. Ha az sem megy, akkor hagyd. Ne akarj megváltoztatni annyira másokat. Van akinek ez természetes, és nem azért csinálja, mert most meg akar bántani. Ilyen a természete. 13/L
A kérdező hozzászólása: Az is lehet a baja hogy elvileg én tetszem annak a fiúnak aki neki tetszik és ezért féltékeny rám.. még tavaly le is riban*cozott.. pedig nekem még csak nem is tetszik a fiú Köszönöm a válaszod!:)
A probléma ott van, hogy nem tisztel, két félle képen tisztelhetik az embert, vagy félnek tõled, vagy felnéznek rád. Õ irányít és itt van a probléma, vedd a kezedbe a gyeplõt, mond meg neki, hogy számodra ez a viselkedés elfogadhatatlan, és ha nem változtat rajta akkor szakítasz vele.Nagyon egyszerû amit tanácsolok neked, és hidd el ha ezt megfogadod mindennél többet ér. Legyél õszinte mindig és soha de soha ne foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol rólad, és ne törõdj azzal sem, hogy ki milyennek tart. Ezzel , hogy behódolsz a nõnek, sem magadnak sem neki sem a kapcsolatotoknak nem teszel jót. Neki egy férfira van szüksége nem egy papucsra. Sokkal jobban jársz ha most kidobod õt és õ rohan utánad, mert rájön mit is vesztett, mint hallgatod a hülyeségeit és beletörõdsz a sorsodba. Legyenek elveid nem õ a fõnyeremény hanem te vagy az, ezt soha ne feledd!

Mit csináljak hogy a férjem ne hagyjon el?

2 éves házasok vagyunk, van egy 5 és fél hónapos babánk. Anyóséknál laktunk de 3 hónapja elköltöztünk anyumhoz, mert anyóssal nagyon csúnyán összevesztünk. A férjem 24-ben dolgozik, plussz vállal még melót, hogy meg tudjunk élni. Amióta ide költöztünk anyuhoz, nagyon sok a veszekedés, a férjem nem bírja a panelt, mert 25 éve kertes házban lakott. A viták abból lesznek, hogy amikor 24 b?l hazajön és másfél napot velünk lehetne, soha nincs. Anyjánál van, meg az ismer?söknél. Egy pár napja kiderült, hogy fennt van egy erotikus oldalon és társkeres?n is. Persze amikor rákérdeztem tagadott mindent, hogy ? nem regisztrált, ideje se lenne rá. És itt kiborult a bili. Azt mondta ? visszaköltözik anyjához, mert elege van mindenb?l, az állandó féltékenységemb?l, a panelból, a veszekedésekb?l. Tegnap is 24 ben volt és este felhívott akkor közölte, hogy pakoljam össze a ruháit. Könyörögtem neki, hogy ne hagyjon el, mert nem akarom, mert szeretem. Azt mondta két választásom van, vagy itt maradok anyumnál és segít nekünk anyagilag, vagy ha nem bírom nélküle, költözzek vele vissza anyjához. De én nem bírok oda visszaköltözni, nagyon megbántott az anyja, megalázott stb. Egyébként is csak a konfliktus lenne megint, mert amíg ott laktunk addig is az volt. Albérletet meg nem tudunk finanszírozni. Nem tudom mit csináljak, nem akarom ?t elveszíteni. Most azt várom hogy hazajöjjön, bár a ruháit nem pakoltam össze. Hogy bírjam maradásra? Nem bírom ki ha elhagy minket.

Legjobb válasz: Na pakold össze a ruháit, pakolja össze maga és hagyd, hogy most elmenjen. Ne keresd, se semmi.Ha visszaakar jönni, visszajön, ha nem akar, akár a lábába is csimpaszkodhatsz elmegy. Anyós mivel alázott meg? Párod hogyan reagált arra? Kiállt melletted? Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem írtad már korábban ki ezt a kérdést?

Na pakold össze a ruháit, pakolja össze maga és hagyd, hogy most elmenjen. Ne keresd, se semmi.Ha visszaakar jönni, visszajön, ha nem akar, akár a lábába is csimpaszkodhatsz elmegy. Anyós mivel alázott meg? Párod hogyan reagált arra? Kiállt melletted? Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem írtad már korábban ki ezt a kérdést?
Na várj csak... azt írod, te nem vagy hajlandó anyósnál lakni, mert nem jöttök ki. Azt viszont elvárnád, hogy a férjed vidáman-lelkesen lakjon az õ anyósánál... Kérdezted egyszer is tõle, hogy miért nincs otthon munka után? Te magad írtad, hogy nagyon sok a veszekedés. Talán õ sem bírja jobban az anyósát, mint te a tiédet (ti. az anyukáitokat). Kérdezed, mit csinálj, hogy ne hagyjon el, de a kérdésbe is leírod, hogy semmi kompromisszumra nem vagy hajlandó. Nem AKAROD, hogy elhagyjon... az érdekel, hogy õ mit akar?
Csak egy kérdésem lenne: a nagy semmire MINEK vállaltatok kisbabát?! Az elsõ nem az lenne, hogy a saját lábatokon álljatok, és ne a családjaitok nyakán élõsködjetek?
Hogy tudtatok úgy babát vállalni, hogy nem volt hol laknotok? A saját kis kuckó hiánya generálja az összes problémát, végül felregisztrál a goldengate-re és félrekúr... ostoba!
Természetes, hogy pánikban vagy az oldaladon egy kisbabával, megromlott házassággal, hogy kétségbe vagy esve. Ha valaki elakar menni, azt nem lehet akarattal visszatartani és nem is származna belõle sok jó, akkor megy késõbb. Hagyd menni, emelt fõvel...több esélyed van, hogy átgondolja, mint hogy csapkodod magad a földhöz. Neki is ugyanazt kéne ehhez akarnia...
Ne alázd meg magad azzal hogy könyörögsz neki!!!!! Mi is anyóséknál laktunk de mivel állandó viták voltak külön menünk vetünk házat és fizetjük a havi részletét.Olyan nincs hogy nem tudtok külön menni.Nekem is csak a gyesem , csp és párom fizuja volt.Megoldottuk.Csak akarni kell.Mivel bántott meg anyós?Én tutira nem pakolnám össze a cuccát és nem is mennék utána.Ha menni akar menjen....Ha szeret úgyis veletek marad de szerintem ö ezt már eldöntötte.... 27/N 2 gyerekem van
hagyd elmenni. én is azt mondom. az meg, hogy 2 év alatt tönkrement a házasságotok nem szégyen. gondolom nem 2 éve ismered. ha én is azt vártam volna, hogy mikor lesz meg minden anyagi vonzat maradéktalanul, szerintem sosem szültem volna. persze könnyû annak, akinek adott minden, akinek nem, annak ne is legyen gyereke? ugyanmár... szóval én is azt tanácsolom, hogy most hagyd, hogy elmenjen. viselkedj felnõtt módjára, hha õ már nem tud. (társkeresõ, [email protected] - számomra ez borzasztó nevetséges és gyerekes). menjen. ha szeret, visszamegy. ha nem, akkor sosem szeretett és jobb most, hha vége. nehéz lesz, pokolian nehéz, de más választásod nincs. mi van ha könyörögsz? akkor is elmegy. mi van, ha most megdumálod? jobb ha 2 hónap múlva kiderül, hogy megcsalt?
Ennek a kapcsolatnak vége, és akkor is vége ha hisztizel. A legjobb lenne ha elfogadnád ezt. Nem vagytok egymáshoz valók, és kettötök között élhetetlen az élet. A kisgyereket sajnálom, hogy egy ilyen kapcsolatra született. 2 év alatt eljutni idáig-az szégyen mindkettötökre nézve.
Önkormányzati bérlakás, alacsony bérleti díjjal, az még kiszámíthatóbb is, mert nem nagyon tesznek ki egyik napról a másikra. Amúgy sztem meg lehet érteni mindkettõtöket. Még végül is akkor másfél évet kéne kibírni, 2 évesen már visszamehetsz dolgozni és akkor mehet egy normális albérlet is. Nem tudom miért kell a férjet megint leszólni, fõleg ha 0-24be dolgozik.
Ha el akar menni, mindegy mit csinálsz, úgy is elmegy. Ha csak veszekedésbõl áll a kapcsolatotok, akkor nem fogtok tudni semmit megoldani. Ha hazajön, próbáljátok meg higgadtan megbeszélni a dolgokat. Nem ordítani, nem veszekedni, nem összeveszni, nem hisztizni, hanem nyugodtan megbeszélni, hogy merre és hogyan lehetne úgy tovább lépni, hogy az mindkettõtöknek jó legyen. Ehhez viszont az kell, hogy mindketten együtt akarjátok tovább folytatni az életeteket. Amennyiben õ nem akarja ezt a kapcsolatot folytatni, akkor itt a vége. A gyerek szempontjából pedig jobb, ha elvált szülõk gyerekeként nõ fel, mint ha olyan "teljes" családot lát maga körül, ahol csak feszültség és veszekedés van a szülõk közt.
Sokan írták a hozzászólók, hogy bölcsöde, de nekem mintha úgy rémlene, hogy amig nem szoba tiszta egy gyerek addig nem veszik be bölcsödébe. Így nem is tud lépni a kérdezõ
az az ovi :)
A kérdező hozzászólása: Nem töröltem senkinek a válaszát, amúgy igen házasság elõtt is kertesben laktunk náluk.
Értem már így mindjárt világos! Istenem, hogy tud így gondolkodni két felnõtt 25 éves ember!Akkor már mindent elmondott a két elõttem szóló.
Bölcsibe 6 hónapos kortól mehet a baba, ovihoz kell a szobatisztaság (bölcsibe érdekes is lenne)
íme egy újabb ékes példa miért nem kéne anyós nyakára szülni a gyereket... hova rohantok? még csak 25 évesek vagytok, ráértetek volna úgy babát vállalni, hogy elõtte megvannak az alapok, a lakhatás, az anyagi háttér. miért volt ez olyan sürgõs? nem értem...
Arról volt szó hogy albérletbe költöztök, ezt irtad tegnap.Ma meg azt irod nem tudjátok finanszirozni.
A kérdező hozzászólása: A férjem átszámolgatta a dolgokat, és azt mondta nem megy az albérlet. Amúgy tegnap megbeszéltük a dolgokat, végül nem költözött vissza anyjához, velünk marad, de csak az albérlet lesz a megoldás, mert õ a panelban nem érzi jól magát, én meg az anyjához nem költözök vissza. Ha minden jól megy egy ismerõsnek van egy kiadó albérlete, megbeszélünk vele valami baráti árat.
És amikor együtt laktatok 1 évig az esküvõ elõtt, akkor is kertes házban voltatok? Ha meg ilyen igényei vannak a férjednek, akkor teremtse meg hozzá az alapot... vagy úgy képzeli el, hogy csakis kizárólag az anyjával együtt, odaépítve? Akkor pedig tudtad mit vállaltál... Mellesleg köszönöm, hogy törölted a válaszomat, nem tudom, mi volt benne olyan haszontalan, vagy sértõ, mikor csak annyit írtam, hogy a közel 6 hónapos gyerekedet beadhatod bölcsibe, és menjél vissza dolgozni, akkor talán meg tudtok élni a magatok lábán is, és nem öli meg a kapcsolatotokat az, hogy másokhoz kell alkalmazkodni. Fáj az igazság? Másokon élõsködve, a semmire vállalt gyerekkel, megélhetési gondokkal garantált a kapcsolat megromlása is. Ahogy írtam, ketten csesztétek el, ketten is kellene helyrehozni...Már ha mindketten akarjátok, és nem arról van szó, hogy a férjed rád unt, és most mondvacsinált okokkal próbál tõled szabadulni, meg a problémákkal teli élettõl, ami veled vár rá...
A kérdező hozzászólása: Budapesten lakunk, 25 évesek vagyunk.
És ha szabad megkérdezni hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Anyós leku...zott, azt mondta minden veszekedésnek én vagyok az oka, tönkre tettem õt stb. Párom nem igazán állt ki mellettem, annyit mondott neki hogy fejezze be. Anyóséknál úgy lett volna, hogy csinálunk a házhoz egy hozzáépítést, hogy külön legyünk. Ott meg tudtunk volna élni, mert jóval kevesebb minden fizetni való, mint itt a panelban.
A kérdező hozzászólása: Igen érdekel mit akar. Õ az én anyummal nagyon jól kijönnek, evvel nincs is probléma. Munka után vagy megy plussz melóba ha hívják, vagy anyjánál van és ott segít.
Menj dolgozni te is, baba bölcsibe, és albérlet. Így nem a szülõk nyakán kell élni. Hogy lehet a nagy semmire babát vállani?Atyaég, szegény gyerek
A kérdező hozzászólása: 4 éve vagyunk együtt. Házasság elõtt 1 éve már együtt laktunk. Semmi probléma nem volt. Anyum is azt tanácsolta, hogy hagyjam hagy menjen, úgyis visszajön ha szeret. Ha meg nem akkor meg se érdemelt. Ezt nagyon könnyû mondani. Csak én meg teljesen összetörtem, kiborultam.
A kérdező hozzászólása: Én azt szeretném ha a babánk családban nõne fel, és nem így külön.
Szerintem ha hazamegy próbáljatok meg leülni, és nyugodtan átbeszélni a dolgokat. Mindenki mondja el hogy mi a problémája, mit nem szeretne, és találjatok egy közös pontot, ami mindkettõtöknek jó. Feltéve, ha veletek szeretné folytatni az életét. Ha pedig nem hajlandó rá, akkor jobb ha megy, elõbb-utóbb úgyis menni fog.
Elhisszük, hogy kiborultál, de ne alázd meg magad könyörgéssel. Késõbb, amikor már megnyugszol kissé, nagyon meg fogod bánni, hogy megaláztad magad. Menjen oda a cuccáért, pakolja össze maga, ha annyira menni akar, ne állj az útjába.
Hol laktok most? Mármint helyileg? Ha a férjed ragaszkodik a kertes házhoz, nézzetek körül a hirdetésekben, hátha találtok valami olyat, ami megfizethetõ. Én megyeszékhelytõl 18 km-re lakom, tele a falu üres házakkal, amit az elköltözött örökösök akár fillérekért is kiadnának, mert legalább gondozza valaki. Valahol meg tudom érteni a férjedet; egész nap dolgozik, aztán hazamegy egy olyan lakásba, ahol kvázi vendég, mert gondolom a panel nem egy táncpalota, ahol teljesen el tudtok különülni anyukádtól. Ráadásul még utál is ott lakni, amit szintén megértek, mert aki kertes házban élt, annak egy ilyen "lakógép" sokszor elviselhetetlen. Ha veled nincs is semmi baja, már az is elég feszültség, hogy sehol nem érzi magát igazán otthon.
Hagyd elmenni. Ha könyörögsz neki, annál inkább menni akar majd, és még visszataszító is leszel számára. Ha pár hónap után sem keres, akkor jobb válni, hiszen azzal sem oldódna meg a kapcsolatotok, ha engednél neki és visszamész vele, jelenleg akkor is kudarcra vagytok ítélve.
Sok sikert és kívánom, hogy ezentúl már csak jó irányba haladjon a kapcsolatotok :-)

Mit csináljak, hogy ne hagyjam ennyire el magam?

Soha nincs kedvem semmihez, pedig annyi mindent szeretnék csinálni, de rettenetes hogy nem tudom rávenni magam.

Legjobb válasz: Csak nekiindulni nehéz, utána beindul a folyamat. Sajnos meg kell "erõszakolnod" magad eleinte, másképp nem megy.

Csak nekiindulni nehéz, utána beindul a folyamat. Sajnos meg kell "erõszakolnod" magad eleinte, másképp nem megy.
Valóban igaz a mondás: minden kezdet nehéz. Kezdj el valamit, és akkor majd az agyad is rájön, hogy ez neki jó, ez tetszik és minden simán menni fog. :)
Megertek, nekem is szokott ilyen lenni. Igazabol mar az haladas, hogy rajottel nem stimmel valami...- valakinek ugyanis ez fel sem tunik.... Szoval elobb-utobb zavarni kezd majd a sokminden ami a fejedre no....a rengeteg dolog, amit szeretnel csinalni es egyszercsak elindulsz... En pl. utalok takaritani de a koszt megjobban utalom...es hasonlo motivaciok....:o)

Mit csináljak? Vagy mit ne. Vagy hagyjam?

A srácnak van barátn?je,de találkozni szeretne velem!Am?gy nagyon jóban vagyunk és sokat beszélgetünk...de mikor találkozunk nem úgy köszönünk egymásnak mint a barátok.Rengeteget beszélünk egymással msn-en egészen hajnalig. Sokat hülyéskedünk...stb.Pl.:szorosan megöleljük, és megsimogatjuk egymás karját. Sokban hasonlítunk...meg minden! De ott a barátn?je...

Legjobb válasz: Beszéld meg vele h mit akar tõled valójában,mit érezne ha a barátnõje csinálná ezt vele és kiderülne?Nem lehet h csak szimpla jó barátként tekint rád? De mindenképpen beszéljetek

Beszéld meg vele h mit akar tõled valójában, mit érezne ha a barátnõje csinálná ezt vele és kiderülne?Nem lehet h csak szimpla jó barátként tekint rád? De mindenképpen beszéljetek
Akkor szólj rá, amikor megint úgy viselkedik mintha akarna valamit, hogy "nem úgy volt, hogy csak barátként tekintesz rám?...mert ez marhára nem úgy néz ki..."
A kérdező hozzászólása: de egyszer megtudta h tetszik nekem, és leszögezte h mi csak barátok vagyunk... DE AKKOR MOST MIT CSINÁL? nem tudok kiigazodni rajta... segítsetek!!!!!
Hát akk mond meg neki, hogy miattad több is lehetne (ha ennyire teccik) de akkor meg szakítson a barátnõjével mert az meg nem tiszta, hogy szegényt csak hülyíti....esetleg mond el a bnõjének, biztos nem maradna vele sokáig...:P bár akk valószinüleg el is felejtheted a srácot...:S
A kérdező hozzászólása: nem sztm nem is tud róla h találkozunk..
A kérdező hozzászólása: és ha találkoztunk mindig többes számban beszélt rólunk!Pl.: Majd máskor eljövünk vagy elmegyünk...stb Tehát tervez velem nem?
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj h borzasztóan tetszik!!Nagyon szeretünk hülyéskedni és sokat beszélgetni...
Hmm hát ez a rövidnadrágos dolog szerintem se olyan baráti. Szerintem mondd meg neki hogy döntse el mit akar, mert te nem leszel 3. ! Ha azt mondja hogy nem akar a csajával lenni akkor szakítson vele és legyetek együtt , de ha azt mondja hogy a csajával akar lenni akkor ne engedd magadhoz ilyen közel!Ne engedd hogy megöleljen hogy megsimogasson mert hidd el az csak neked lesz rossz!
Ez már mélyülõ kapcsolat. Kérdezz rá hogy akar-e tõled vmit. A bnõje meg még nem kapott féltékenységi rohamot mer veled is van?
A kérdező hozzászólása: mondtam neki h vettem egy tök jó rövid nadrágot.Erre õ: kíváncsi vagyok h hogy áll rajtad!---> ez nem olyan baráti nem?
A kérdező hozzászólása: igen lehet h ez lenne a jó...köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Mit csináljak? Vagy mit ne. Vagy hagyjam?

A srácnak van barátn?je,de találkozni szeretne velem!Am?gy nagyon jóban vagyunk és sokat beszélgetünk...de mikor találkozunk nem úgy köszönünk egymásnak mint a barátok.Rengeteget beszélünk egymással msn-en egészen hajnalig. Sokat hülyéskedünk...stb.Pl.:szorosan megöleljük, és megsimogatjuk egymás karját. Sokban hasonlítunk...meg minden! De ott a barátn?je...

Legjobb válasz: hagyd a franca ezt a bájgúnárt szeintem.gondolj bele:most van barátnõje,és miket csinál már veled ennek ellenére..a flörtök,a simogatások,meg úgy az egész...tegyük fel,otthagyja a barátnõjét.okés szép és jó,sinen vagy.aztán el kezd kattogni az agyadban egy kicsi kerék:ha az exszel megtette,vajon velem is megfogja?vajon melyik "haver csajjal"találkozik épp?hát igen..szóval jön majd a féltékenység,esetleg jogosan..a pasi meg megint tovább áll,csak hogy ekkor már nem a másik lány szíve lesz kis darabokban..szerintem maradjatok meg barátoknak,így a legjobb ez.bocsánat ha egy kicsit úgy érzed túldramatizáltam:D,de nekem a baráti körömben többször volt ez amit írtál..

hagyd a franca ezt a bájgúnárt szeintem.gondolj bele:most van barátnõje, és miket csinál már veled ennek ellenére..a flörtök, a simogatások, meg úgy az egész...tegyük fel, otthagyja a barátnõjét.okés szép és jó, sinen vagy.aztán el kezd kattogni az agyadban egy kicsi kerék:ha az exszel megtette, vajon velem is megfogja?vajon melyik "haver csajjal"találkozik épp?hát igen..szóval jön majd a féltékenység, esetleg jogosan..a pasi meg megint tovább áll, csak hogy ekkor már nem a másik lány szíve lesz kis darabokban..szerintem maradjatok meg barátoknak, így a legjobb ez.bocsánat ha egy kicsit úgy érzed túldramatizáltam:D, de nekem a baráti körömben többször volt ez amit írtál..
A kérdező hozzászólása: A barátnõjével kellet volna találkoznia, de õ odakísért a villamoshoz, megvárta míg felszállok és elindul a villamos, és végig mosolygott és integetett.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
a srác hány éves? barátnõjével mióta van együtt kb? Lehet nem tartós kapcsolat és akkor lehet esélyed..
A kérdező hozzászólása: a srác 19 éves a barátnõje 16. Már többször is szakítottak...

10 hónapos babám pár napja nem alszik délután. Mit csináljak, délelőtt ne hagyjam 1 órát aludni, hogy délután hosszabbat aludjon? Este 6 körül már olyan fáradt, hogy csak nyűglődünk.

Este 8-tól reggel 7ig alszik

Legjobb válasz: mi ilyenkor szoktunk át a napi egy alvásra. pont ugyanez volt. kitoltuk a délelõttit délre, és aztóa tök jó minden.

mi ilyenkor szoktunk át a napi egy alvásra. pont ugyanez volt. kitoltuk a délelõttit délre, és aztóa tök jó minden.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!