Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne gondoljak (30 db)

2 év múlva kapok lovat (lehet hogy ebben az évben) és nagyon várom nem tudok másra gondolni ezért kicsit a tanulásom is rosszult, mit csináljak hogy ne gondoljak a lóra?

Legjobb válasz: Gondolj arra mennyi szart kell majd lapátolnod alóla minden nap,akkor tuti elmegy egy idõre a kedved a gondolatától....az elején még buli de két év után elgondolkodtató

Gondolj arra mennyi szart kell majd lapátolnod alóla minden nap, akkor tuti elmegy egy idõre a kedved a gondolatától....az elején még buli de két év után elgondolkodtató
*rosszult* ezen besírtam :DD
járj lovardába lovagolni, addig ott éld ki a hajlamaidat.
Tegyétek a lovat a tanulmányaidtól függõnek, így muszáj jól tanulnod, hogy megkapd:)
Még el is megyek helyetted ha akarod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó és az utolsó elõtti válaszolónak az a bej nem találunk olcsó lovardákat ha tudtok olcsó lovardát kérlek elkülditek a linkjét?
Mondjuk ha a megyét legalább megneveznéd.. de ha a távolság nem akadály van pár farm Tennessee államban ahol ingyenesen tudsz lovagolni :D
megértem az érzésed mivel én már 6 éve könyörögtem egy lóért :) de már tavajtol nincs ezzel gondom mivel már itt áll az istállóban :) ) én is leromoltam ez miatt, de próbáltam a barátaimmal eltölteni a legtöbb idõt mivel egy ló óriási lekötöttség és hát bevallom nagyon kevés idõt vagyok a barátaimmal.. addig meg nincs lovad használj ki minden idot a barátaiddal mert nagyon keves idod lesz rá :) üdv.
Leromoltam, tavaj.... Behalok :)

Mit csináljak hogy ne rá gondoljak? És mit tegyek? Legyek féltékeny? Vagy mit mondjak neki?

A barátnömmel 1 éve vagyunk együtt és elment egy pár hónapra haza és borzasztóan hiányzik és nagyon szeretem és õ is engem de nem tudjuk hogy mikor találkozhatunk és alig tudunk beszélni. És olyan helyen dolgozik ahol próbálkoznak nála a pasik. És bulizni is nagyon szeret és fáj ha belegondolok hogy valaki mással táncol vagy hozzá ér.

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ.. Mintha saját magamát látnám a helyedben. Borzasztó dolog tud lenni ez és ha hagyod magad lassan fel õröl és kikészülsz idegileg.. Hidd el nekem, SAJNOS. Próbálj társaságba járni, haverokkal lenni és ne gondoljál rá. Semmikép ne féltékenykedj betegesen mert arra tuti rámegy a kapcsolatotok.. ígértesd meg vele, hogy nem csal meg meg, hogy szeret téged.. tudom ez semmit sem jelent de nekem ha a párom ezeket mondja megtudok nyugodni picit.. És támogasd, bíztasd, hogy várod haza, hogy együtt legyetek stb..

Kedves kérdezõ.. Mintha saját magamát látnám a helyedben. Borzasztó dolog tud lenni ez és ha hagyod magad lassan fel õröl és kikészülsz idegileg.. Hidd el nekem, SAJNOS. Próbálj társaságba járni, haverokkal lenni és ne gondoljál rá. Semmikép ne féltékenykedj betegesen mert arra tuti rámegy a kapcsolatotok.. ígértesd meg vele, hogy nem csal meg meg, hogy szeret téged.. tudom ez semmit sem jelent de nekem ha a párom ezeket mondja megtudok nyugodni picit.. És támogasd, bíztasd, hogy várod haza, hogy együtt legyetek stb..
vagy meny oda ahol õ van vagy õ mennyen vissza oda ahol te vagy, vagy különben ennyi volt nektek. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és lehet hogy hülyeség de gondolkoztam a szakításon is :((
szakítani azért mert épp nincs itthon, neked meg hiányzik? elég buta ötlet lenne...

Mit csináljak, hogy ne gondoljak mindig a régi rossz dolgokra?

Nagyon rossz idõszakon mentem keresztül az elõzõ pár évben, de végre túl vagyok rajta, viszont egyszerûen nem tudom elfelejteni. Minden reggel, mikor felkelek kapásból eszembe jut egy rossz emlék vagy egy hiba amit elkövettem és egész nap az jár a fejemben. Másra sem tudok gondolni csak, hogy mennyire ostoba, csúnya, nyomi és lúzer vagyok, mert a közösség amiben voltam folyton ezt éreztette velem. Egyszerûen olyan sok a nagyon rossz emlék, hogy nem mennem ki a fejembõl... Mit csináljak?

Legjobb válasz: Élj a jelenben a múltad helyett. Igyekezz, hogy a figyelmed ne köthesse le az emlékeid közötti fejtegetés, helyette koncentrálj az adott pillanatra, az abban megtörtént dolgokra. Figyeld meg a körülötted létezõ világot, a mozgást és próbálj meg úgy élni. Nem az számít, hogy régen ki voltál, csakis az, hogy ebben a pillanatban ki is vagy. Kezdj el fotózni például, figyeld a természetet (így õsszel különösen érdekes), fejleszd magad szellemileg, vagy esetleg fizikailag, hogy több lehess régi önmagadnál. Légy kíváncsi és ne vesd meg az új tudást, ezek mind-mind fejlesztenek, amiket késõbb meg fogsz köszönni a múltadnak. :) Remélem sikerül helyrerázódnod. 20/f

Élj a jelenben a múltad helyett. Igyekezz, hogy a figyelmed ne köthesse le az emlékeid közötti fejtegetés, helyette koncentrálj az adott pillanatra, az abban megtörtént dolgokra. Figyeld meg a körülötted létezõ világot, a mozgást és próbálj meg úgy élni. Nem az számít, hogy régen ki voltál, csakis az, hogy ebben a pillanatban ki is vagy. Kezdj el fotózni például, figyeld a természetet (így õsszel különösen érdekes), fejleszd magad szellemileg, vagy esetleg fizikailag, hogy több lehess régi önmagadnál. Légy kíváncsi és ne vesd meg az új tudást, ezek mind-mind fejlesztenek, amiket késõbb meg fogsz köszönni a múltadnak. :) Remélem sikerül helyrerázódnod. 20/f

Mától nem fogok cigizni. Mit csináljak, hogy kibírjam és ne gondoljak rá?

hízni viszont nagyon nem szeretnék :(

Legjobb válasz: A hízás nem törvényszerû,csak ha a cigi helyett enni kezdesz. Találj magadnak elfoglaltságot, ne unatkozz, akkor nem lesz idõd arra gondolni. Menj olyan helyre ahol nem lehet cigizni. Kitartás, ha már elkezdted ne add fel!!!

A hízás nem törvényszerû, csak ha a cigi helyett enni kezdesz. Találj magadnak elfoglaltságot, ne unatkozz, akkor nem lesz idõd arra gondolni. Menj olyan helyre ahol nem lehet cigizni. Kitartás, ha már elkezdted ne add fel!!!
Gondolni fogsz még rá egy darabig. Mikor rágyújtanál, csak lélegezz úgy, mintha cigiznél. Meglátod, csodákra képes! És igyál rengeteg vizet, akkor nem fogsz helyette eszegetni, legyen mindig nálad egy kis üveggel. Kitartás! :)
sok víz és számold a napokat. ne feledd, mindig csak azt a napot kell túlélni elgyengülés és rágyújtás nélkül. de a nap végén vésd be a határidõnaplódba, h hányadik napja nem gyújtottál rá. egy idõ után már nem akarod majd ezt cigizéssel elrontani. de mindenképp lesznek nehéz idõszakok, sajnos. és nem feltétlenül csak az eleje. nálam pl ciklikus: nehéz, aztán elmúlik és azt gondolom, soha többé nem lennék képes rágyújtani, aztán történik valami és megint szenvedek a hiányától, stb.
na?
A kérdező hozzászólása: nem jól ilyen hirtelen sajnos nem fog menni, annyira görcsölt a fejem, hogy nem bírtam tovább...
#5 vagyok Nekem bejött a csökkentéses módszer. az utolsó 4 napon már csak 2 szál cigiket szívtam illetve 1-et az utolsó nap... Igazából többször próbáltam egyik napról a másikra lerakni, de csak 1-2 napig jutottam. Hát ezt is szerintem ebere válogatja.... Kérdezõtõl: Hogy sikerült a nap?
a csökkentés viszont nem nagyon mûködik. nem ismerek olyat, akinek így sikerült volna letennie. persze biztos akad 1-2 ellenpélda, de a csökkentésesek általában visszacsúsznak ez eredeti mennyiségükre és csak gyûjtik a kudarcélményeket....
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást, szétrobban a fejem, és fel tudnék robbanni az idegtõl. meglátjuk meddig bírom, lehet jobb lett volna ha csökkentéses módszerrel próbálkoztam volna.
Tereld el a figyelmed, menj el valamerre, hogy ne a cigin kattogj meg próbáld magad állandóan lefoglalni valamivel és ha már nagyon cigizhetnéked van akkor vegyél valamilyen apróbb cukrot (régebben lehetett kapni ilyen apró cukrokat valami mini volt a neve) és cigi helyett egyél olyat. Hízni tényleg csak akkor fogsz ha kajával helyettesíted a dohányzást.
A kérdező hozzászólása: :( bagózok nincs akaraterõm

Mit csináljak, hogy ne pánikoljak folyton és csak a jóra gondoljak?

3. babánkat várom, 25 hetes vagyok. Az els? két terhességem veszélyeztetett volt, de nem volt semmi probléma, én sem voltam ideges, id?re született mindkett?.

Legjobb válasz: nekem bevalt,hogy beszeltem hozza,a 32.hetig azt mondogattam Neki hogy legyen ugyes es meg birjon ki bent x hetet/napot,32. hettol dicsergettem milyen ugyes,es megbeszeltem vele eppen milyen szerve fejlodik es jo lenne kivarni amig eleg eros lesz. 36. hettol mondtam johet,varjuk nagyon! ne ertsetek felre ez nem valami olyan orulet,hogy azt hittem erti amit mondok neki,inkabb magamat nyugtattam igy,es amikor a hangomra reagalva rugkapalt,elhitettem magammal hogy eppen azt akarja tudtomra adni,hogy ok anya,benne vagyok. nekem igy volt konnyebb a sok atpanikolt ejszakat kovetoen. 37. het utolso napjan ugy dontott megunta hallgatni a sok hulyesegemet,es kibujt:-) boldog,egeszseges,tunderi kisfiu. Remelem sikerul tuljutnod a nehezsegeken.

nekem bevalt, hogy beszeltem hozza, a 32.hetig azt mondogattam Neki hogy legyen ugyes es meg birjon ki bent x hetet/napot, 32. hettol dicsergettem milyen ugyes, es megbeszeltem vele eppen milyen szerve fejlodik es jo lenne kivarni amig eleg eros lesz. 36. hettol mondtam johet, varjuk nagyon! ne ertsetek felre ez nem valami olyan orulet, hogy azt hittem erti amit mondok neki, inkabb magamat nyugtattam igy, es amikor a hangomra reagalva rugkapalt, elhitettem magammal hogy eppen azt akarja tudtomra adni, hogy ok anya, benne vagyok. nekem igy volt konnyebb a sok atpanikolt ejszakat kovetoen. 37. het utolso napjan ugy dontott megunta hallgatni a sok hulyesegemet, es kibujt:-) boldog, egeszseges, tunderi kisfiu. Remelem sikerul tuljutnod a nehezsegeken.
A kérdező hozzászólása: Nem is a megszületéssel van a baj, sõt, már ott tartok, hogy csak születne meg 3 hét múlva! Csak a mai napon 3 cikkbe futottam, ami magzatelhalás volt, pedig tök átlagos cikknek indult, ezeket pedig direkt kerülöm. Persze mindegyikben a 34-35-36. héten volt a baj. Azóta teljesen depis vagyok, pánikolok folyamatosan. Pedig tényleg nem keresem ezeket a cikkeket, de valahogy mindig belefutok. :(
Szia. Ha a 34-ik hétben vagy már akkor tényleg felesleges idegeskedned. Ha már meg is születne sem lenne semmi baj. Persze maradjon még bent pár hétig! :) de már annyira közel vagy a célhoz és tudod ha te idegeskedsz, aggódsz...azt a baba is rosszul viseli. Hidd el nekem is voltak nehéz napjaim, heteim(3terhességem volt) és mégis most fogok elöszõr szülni..nekem sem volt könnyü, de a lányom miatt elûztem minden rosszat! Most vasárnapra vagyok kiírva:) csak nyugodj meg, eddig nem volt baj, ezután sem lesz. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Egy darabig egész jól elvoltam, de most újra rajtam van a pánik és ez borzasztó. Ha akarom ha nem egyfolytában rossz dolgokba futok a neten teljesen keresetlenül. Már szinte szt hiszem, hogy üldöznek ezek a dolgok és teljesen meg vagyok ijedve, hogy valami baj lesz. Már a 34. hétben vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem! :)
Szia! Nekem pánik ellen a zeneterápia vált be. Nagyon foglalkoztat a zenével való gyógyítás, és egy kicsit belemerültem a témába. Ez egy nagyon jó stresszoldó zene. Itt a link hallgasd meg. És szerintem a képek is nagyon szépek.http://www.youtube.com/watch?v=QvdJSVmi404
A kérdező hozzászólása: Az a fõ baj, hogy én nem is olvasok ilyeneket a neten, ezek valós történetek a környezetemben. :( A net nem érdekel, mert ott az ember mindig több rosszat olvas mint jót. Tehát ezzel nem tudom ezt kivédeni, mert nem is csinálom. A személyes élmények ragadtak meg ennyire bennem. :(
Nekem a dokim adott egy jó tanácsot amikor 16 hetes terhesen elkezdtem sorolni, hogy ezt olvastam a neten..meg azt olvastam. Azt mondta ha lehet olyan messzirõl kerüljem el az internetet amennyire csak lehet...mert végig fogom görcsölni a terhességemet. Ne aggódj, minden rendben lesz veletek...és ha egy mód van, tényleg próbáld nem elolvasni a rémtörténeteket. Gondolj arra, hogy egy édes kislánya fejlõdik a pocidban, akinek egy nyugodt anyukára van szüksége:) Persze nekem is voltak hullámvölgyek, én is paráztam 1-2 dologtól, de nem engedtem, hogy eluralkodjon rajtam a félelem. Boldog babavárást:)
A kérdező hozzászólása: ó, olvasni nem olvasok semmi ilyet, de az a baj, hogy akaratlanul is belefutok. Pedig amit elkezdek olvasni annak semmi köze a témához, aztán mégis. Ráadásul az ismerõsi körömben is több tragédia történt mostanság, így nagyon nehéz. Itt a gyakorin sem olvasom el ezeket, inkább átugrom. A baj, hogy nagyon keveset mozog - a kisebbik fiam is ilyen volt, szinte sosem mocorgott, a védõnõ hallgatott 2 naponta szívhangot - most van szívhanghallgatóm, naponta ráhallgatok, attól kicsit megnyugszom. Nem értem miért vagyok ilyen, anno nem voltam. Lehet az is közre játszik, hogy mióta az eszemet tudom szerettem volna egy kislányt. Már van 2 fiam, most viszont kislányt várok és annyira hihetetlen még mindig a számomra, hogy életem egyik legnagyobb álma valóra válik, hogy talán ezért vagyok sokkal idegesebb.
Akkor most kéne kikapcsolni a netet, és néhány hétig be sem nézni! Amit még nem tudsz, azt kérdezd meg személyesen akárkitõl! Illetve, ha fekszel, már biztos mindent tudsz is. :)

Naponta többször is masztizom, normális ez? Mit csináljak, hogy ne gondoljak olyanokra hogy milyen lehet lánnyal vagy felcsatolható műpénisszel stb? Normális ez egyáltalán?

Legjobb válasz: Normális ilyenre gondolni!:) Egyre vigyázz...lelkiismeret furdalás, bûntudat ne legyen! Az mind felesleges! Bármirõl fantáziálhatsz szabadon...hisz a fantáziád az a Tiéd.. Ha meg egyszer olyan döntést hozol,hogy meg is éled ki is próbálod....emiatt se emészd magad!

Normális ilyenre gondolni!:) Egyre vigyázz...lelkiismeret furdalás, bûntudat ne legyen! Az mind felesleges! Bármirõl fantáziálhatsz szabadon...hisz a fantáziád az a Tiéd.. Ha meg egyszer olyan döntést hozol, hogy meg is éled ki is próbálod....emiatt se emészd magad!
A mai világban teljesen normális. Sajnos!
Ez teljesen normális, én is szoktam ilyenekrõl fantáziálni:)
Ha lenne kedved szexelni dobj egy levelet:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Ha csaj vagy: ennél nem is lehet jobb. Irigylem a jövõbeli barátodat :) Minek ne gondolj, fölösleges elfojtani a dolgokat... éld ki magad azt kész :)
Korod? Nemed? Hasonló fantáziám van és fiú vok.

A héten szakítottam a párommal, és nagyon magam alatt vagyok. Arra 0% az esély hogy újra együtt legyünk. Mit csináljak, hogy ne gondoljak állandóan Õrá?

Legjobb válasz: Tereld a gondolataidat! Tudom, nehéz lesz, mert én is éltem át szakítást 1 évvel ezelõtt! A másik dolog a gondolat terelésen kívül az idõ! Ahogy telik-múlik az idõ szépen begyógyulnak a sebeid, hidd el! Kitartást kívánok Neked! 20/L

Tereld a gondolataidat! Tudom, nehéz lesz, mert én is éltem át szakítást 1 évvel ezelõtt! A másik dolog a gondolat terelésen kívül az idõ! Ahogy telik-múlik az idõ szépen begyógyulnak a sebeid, hidd el! Kitartást kívánok Neked! 20/L
Jaaa... így már érthetõ a dolog!!:S:S Hát akkor csak a kimozdulást ajánlom neked!! És hogy kibeszéld valakinek a fájdalmad! Ezekkel tudod csak enyhíteni a dolgot!! Nem tudom hogy tanulsz e még vagy dolgozol már de ha tanulsz akkor készülj a sulira az sok idõt és energiát elvesz az embertõl, ha pedig dolgozol akkor a munkába temetkezz bele és jobb lesz! A barátok ilyenkor nagy segítséget nyujtanak hidd el!!! Beszélj a legjobb barátnõdnek a problémádról és segíteni fog!:) 22/F
sportolj, menj a barátnõiddel szórakozni, pasizz...foglald el magad.
Miért szakítottál vele ha most meg magad alatt vagy?
A kérdező hozzászólása: Futni mindennap járok, de csak arra az egy órára használ, ameddig épp csinálom, utána megint csak õ van a fejemben. Nem vagyok már tini, és most nem viselném el a barátnõimet sem. Antidepresszánst nem szeretnék szedni, de félrk szükséges lesz. 24L
A kérdező hozzászólása: Ez nem egyszerû story: nõs ember, két gyerekkel. Beleszerettem, de ez nem volt helyes, és nem bírtam, nem akartam széttúrni a családját. Ezért hagytam el.
A kérdező hozzászólása: Dolgozom is, tanulok is. Csak koncentrálni nem tudok. Nem gondoltam volna, hogy ennyire megvisel.:( Köszi a tanácsokat!

Mit csináljak, hogy ne gondoljak más fiúkra? Szeretem a párom.

3 éve vagyunk együtt, de mostanában többször van oylan, hogy más fiúra gondolok. Tudom, hogy nem szép dolog.. de nem akarom elhagyni.

Legjobb válasz: Ez tök normális. Miért, szted õ nem gondol más csajokra?:) Lényeg h szeretitek egymást. Ne érezz lelkiismeret furdalást emiatt, én is gondolok más pasikra és szeretem a barátomat! 21/L

Ez tök normális. Miért, szted õ nem gondol más csajokra?:) Lényeg h szeretitek egymást. Ne érezz lelkiismeret furdalást emiatt, én is gondolok más pasikra és szeretem a barátomat! 21/L
Mindenki szokott másra gondolni... nincs ezzel semmi baj.
A kérdező hozzászólása: De én rosszul érezném magam, ha más lányok járnának az õ fejében, úgy érzem megbántom õt, mégha õ nem is tudja, hogy más fiúkon agyalok néha...

Mit csináljak, hogy ne gondoljak egész nap a terhességre?

Gyereket szeretnénk a férjemmel, én pedig másra sem tudok gondolni, csak erre. De szinte mindenhol azt olvasom, hogy a görcsösen akarás akár akadályozhatja is a teherbeesést. De nem tudok nem erre gondolni. Egész nap terhességgel kapcsolatos oldalakat olvasok, a gondolataim is csak e körül forognak. Reggelente úgy ébredek, hogy de jó, már csak xnap a (nem) várt mensiig.

Legjobb válasz: A lényeg az, hogy ne csak a baba miatt legyen szex. Próbálj meg valami jó elfoglaltságot találni magadnak, ami elvonja a figyelmedet a babáról. Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!

A lényeg az, hogy ne csak a baba miatt legyen szex. Próbálj meg valami jó elfoglaltságot találni magadnak, ami elvonja a figyelmedet a babáról. Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Szia Hu En is igy voltam az elejen, es tenyleg nem is jott ossze a baba.Aztan elhataroztam, h na akkor meg varjunk a babaval, jon h jonni akar, legalabb elkezdek ujra sportolni, elkezdunk utazgatni, baratokkal programokat csinalni, es komolyan mondom, ezt tavaly novemberben beszeltuk meg a parommal, es decemberben nem jott meg, es jan.4-en kiderult, h baba van a pocakomban. Nagyon erdekes, h tenyleg mire kepes az agy. Neked is azt tudom javasolni, h kezdj el edzesre jarni, baratnozni, ferjeddel programokat szervezni ami egy kcisit kimozdit ebbol a temabol, es hidd el, nagyon gyorsan ott lesz a pocakodban a baba. Nagyon drukkolok, h mielobb babas legyel. 26 hetes kismama
Én is ugyan igy voltam, aztán feladtam a sok probálkozás után és mos már itt van a pici a pocimba!Ne akard görcsösen, a pici ugyis a megfelelö idõben fog érkezni, amikor itt az ideje!Sok sikert!!!
Szia! Átérzem a helyzeted, én is ezt csináltam. Egy évig kellett várni, hogy a baba megfoganjon. Én is probáltam elterelni a gondolataimat, de nem ment. Aztán jött egy gondolat valahonnan a lelkem mélyérõl és elhatároztam, hogy nem gondolok folyton a terhességre. Sokat sétáltam, olvastam, kertészkedtem, sütöttem, fõztem. Aztán két hónap múlva terhes lettem. Hidd el mindennek meg van a maga ideje. Ha a kisbaba jönni akar jönni is fog. Bizz magadban!
Szia! Sajnos én is így vagyok ezzel. Állandóan a babára gondolok és nem bírom kiverni a fejembõl. Hiába mondja mindenki, hogy próbálj másra gondolni, tereld el a figyelmed valami mással, de nem tudok nem rágondolni! A környezetemben már szinte mindenkinek van gyereke vagy épp most várja. Nagyon gáz!Még a kutyám is terhes!:-)Csak én nem!!!Nagyon rossz érzés!:-(
miota probálkoztok? mi 18 honapja de már én is kivagyok. minden honapban reménykedem. most meg fõleg mert clostit is szedtem. szerintem ezt nemlehet kiverni a fejünkbõl. mert amire vágysz aztugysem tudod kiverni a fejedbõl csak ha megkapod. én nem is probálkozom ilyenekkel, inkább tervezgetem a babaszobát mert az nagyon jo érzés.

Hogyan lehet veszélyeztetett terhesként átélni, az otthoni időszakot, hogy ne folyton a babára gondoljak? Meg fog ez változni? Mit csináljak és hogyan?

Az a baj, hogy pl. az olvasás sem köt le, kivéve ha babás dolog,egyszer?en érdektelen lettem mindennel szemben,csak ? jár a felyemben, nem aggódok, hanem gondolkodom rajta milyen lesz stb.Közben meg lekiismeretfurdalásom van mert szeretnék hasznosat csinálni, pl tanulni valamit, de nem fog az agyam. Tudom közületek sokaknak 100x-ta nagyobb problémái vannak, épp ezért kérdem hogy változtathatnék?A családomnak sem akarok az idegeire menni:-(

Legjobb válasz: Szia! Én még csak 11 hetes vagyok, nem veszélyeztetett, de most egy idõre táppénzen itthon (leginkább kimerültség miatt). Én is folyton nyomott vagyok, mintha se erõm, se kedvem nem lenne semmihez. A hemoglobinom elég alacsony, Anyukám szerint ez lehet az oka. Nekem az segít, ha nem egyedül kell vmit csinálnom, akkor jobban van hozzá kedvem. Állítólag a fokozott fáradságérzetet a hormonok okozzák, hogy ne terheld túl magad.

Szia! Én még csak 11 hetes vagyok, nem veszélyeztetett, de most egy idõre táppénzen itthon (leginkább kimerültség miatt). Én is folyton nyomott vagyok, mintha se erõm, se kedvem nem lenne semmihez. A hemoglobinom elég alacsony, Anyukám szerint ez lehet az oka. Nekem az segít, ha nem egyedül kell vmit csinálnom, akkor jobban van hozzá kedvem. Állítólag a fokozott fáradságérzetet a hormonok okozzák, hogy ne terheld túl magad.
Én azt mondom örülj neki, hogy nincs semmi kötelezõ teendõd. Én terhesség elõtt beírtakoztam egy gyorsított tanfolyamra mondván csak 6 hónap és legalább lekötöm magam terhesség alatt. Most lépünk a 7. hónapba és én nemhogy a babaszobával meg a babámról álmodoznék egész nap mint más, ehelyett tanulok, idegeskedek, hogy sikerüljenek a vizsgak. És már alig várom, hogy vége legyen és csak a babára tudjak gondolni! Biztos van hobbyd amit szívesen csinálsz otthon vagy barátok akik néha elmennek hozzád beszélgetni, nem? Nem olyan rossz itthon, én is az elejétõl itthon vagyok és sztem jobb mint mindennap korán kelni egész nap dolgozni mint sokan csinálják...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!