Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne follyon ki a (1 db)

Mit csináljak, hogy ne follyon ki a pelenkából a pisi?

6 hetes a babám, már mindegyik újszülöttnek való pelust kipróbáltam (libero, higgies 2-5 kg-ost, pampers 3-5 kg-ost), és mindegyikb?l id?nként kifolyik a pisi. Nem csak akkor, ha sokat pisil, van, hogy rögtön peluscsere után. Amúgy nem alul, hanem az oldalánál folyik ki. (Volt olyan is, hogy a kaki folyt ki a hátánál.)

Legjobb válasz: Ha fiad van, a fütyijét mindig igazgasd el, hogy lefele legyen! Amúgy nekem a libero 2-4 kg vált be, a többi nagy. Sok sikert!

Ha fiad van, a fütyijét mindig igazgasd el, hogy lefele legyen! Amúgy nekem a libero 2-4 kg vált be, a többi nagy. Sok sikert!
Nekem is csak a liberoból és a huggiesból nem folyt ki az elején amig pici volt. Tûrd be a gumis részeket a combija mellett és a csípõjénél. A pampersnek van new baby-je azt hiszem az a legkisebb 2-4kg-ig.
Ezt sokszor nem tudod majd elkerülni.Én úgy csináltam, hogy mindig eggyel nagyobb méretû pelust vettem, mint kellett volna. Próbáld ki a 3-6 v.5-8-asat.
Szia! Nekünk a Libero és a Rossmannos pelenka vált be legjobban. Amúgy a 2-4 kg-t egy hétig használtuk csak, aztán áttértünk a 3-6-ra. Most 7 hetes a babám, de 2 napja lecseréltük 4-9-re. A fiam 5.7 kg és ez kell neki. Kényelmes is, nem látszik meg a gumírozás a comtövénél és nem folyik ki belõle semmi. Hány kg-s a babád? Ezeknél a pelusoknál nem is annyira a méret különbözik, mert nem sokkal nagyobb, hanem a nedvszívóképpességük.
A kérdező hozzászólása: nem írtam, kislányom van. 3, 8 kg. Megpróbálom az egyel nagyobb méretet (bár a pampers 3-6 kg-os). Amúgy a huggies a legszimpibb, mert annak gumis hátul a dereka. Bár abból is folyt már ki...
Nekem 4 hónapos a babóm és most is gyakran kifolyik a pisi.Fõleg a pampersbõl, a huggiesböl anyira nem.Vastagon kened a popsikrémet az se jó, mert állitólag eltömiti a pelenka porusait és nem szívja fel olyan gyorsan a cuccot.
Szia! Szerintem mindegy mit veszel ez elõfog fordulni bármelyik pelusnál! Mi is kipróbáltunk már mindent! Volt úgy hogy a párom fogta és mégis felül folyt ki a kaki. Igaz ez rejtély hogy hogy sikerült felfelé kakilnia:) 3 hónapos babó anyukája
Mindegy melyik márka próbáld az eggyel nagyobbat.
follyon --> folyjon


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiús anyukák, nektek hogy sikerül hátrahúzni a gyerkőc kukacát fürdéskor?

1 éves múlt a fiam,a doki kiadta a parancsot,hogy mostantól húzzam neki hátra. Viszont nyugalmi állapotban nem valami egyszerű egy icipici kukacot húzkodni,főleg nem vizes kézzel. Ti hogy csináljátok?

7

Más is volt/van ilyen helyzetben?

3 hónapja próbálkozunk babával, de én már egy éve is nagyon akartam, csak a párom még akkor nem akart babát.
Miért van az, hogyha meglátok egy anyukát a kisgyermekével, rögtön elérzékenyülök, vagy ha egy filmben pl szül egy nő kifolyik a könnyem? Egyszerre elérzékenyülök aa látványtól, és közben várom már, hogy én is a kezemben tarthassam a kisbabámat.. aztán attól félek hogy még nagyon nagyon soká fog megtörténni vagy egyáltalán nem..

3

Sos! Ugyanannyi tápszert készítsek a babámnak, mint amennyi anyatejet szokott vacsorázni? Bőv. Lent

mindjárt vacsoraidő van,és nekem semmi tejem nincs most, eddig csak anyatejet kapott a 3 hós babám, de most kénytelen vagyok tápszert adni,ám tanácstalan vagyok.

9

Ezt lehet hagyni?

Kisfiam 7 hónapos, és kezdi magát felhúzni állásba egyre sűrűbben, ahol csak lehet. Kiságyban, ágy szélén, széknél, stb. Tudom, hogy az üléssel kapcsolatban azt szokták mondani, hogy amíg magától nem ül, nem szabad hagyni, de az állással is így van? Nem lesz baja, ha hagyom álldogálni, ha már felhúzta magát? Az üléssel nincs gond amúgy, szépen ül már.

7

Mit gondoltok mikor érek meg az anyaságra?

23 éves jelenleg egyetemista lány vagyok, stabil 3 éves párkapcsolattal (összeköltözés megvolt).

Azon kívül, hogy szeretnék babát tudom, hogy nem most van az ideje, előbb befejezném az iskolát, dolgoznék, hogy legyen GYED-em is, ne csak Gyes.
Érdekesen állok belül ehhez a témához. Mindig nézegetek baba dolgokat, bútorokat, még vaterán is körbe néztem mit lehet kapni, már van egy kész kis tervem, ha majd eljutok oda (pl. babakelengye lista, hordozókendő, néztem is már videót hogy kell felkötni stb.) Lényegében már erre készülök. DE ha szóba kerül a téma párommal szinte halálra rémülök, és lényegében nem akarok abban a pillanatban gyereket. Nagyon nagy lépés, egész életre kiható, és visszafordíthatatlan. Viszont vele tervezek gyereket vállalni, szóval ez a félelmem nem a párom miatt van hanem maga a baba téma ha szóba kerül (anyukámmal is szóba került már, és akkor is nagyon megijedtem). Normális ez? Tudom fiatal vagyok csak értitek... Való nekem gyerek, ha így halálra rémülök és ugrik egyet a gyomrom a baba téma miatt? Közben meg ekörül jár belül az eszem, pl. elképzelem ahogy a párom játszik vele, vagy a fürdetés, vagy hogy próbáljuk a kóstoltatást :)

Bocs, hogy hosszú lett. Párom amúgy 2-3 év múlva szeretne gyereket. Légyszi írjon olyan, aki hasonlót átélt. Köszönöm :)

5

Mik azok a dolgok, amiket másképp csináltál a második babánál?

Terhesség időszaka, vásárlás, babakelengye, babaszoba, altatás-etetés, játékok, stb.

2

Miért nem gőgicsél már?

Kislányom 3 hónapos. 2 hete még sokat hallatta a hangját, de most már nem, vagy csak nagyon ritkán. Figyel a hangra, ha beszélünk hozzá, mosolyog ha szólunk hozzá.
Mozgásilag nagyon sokat fejlődött, de aggaszt, miért nem kommunikál?

1

Meddig lehet babának a tápszert adni?

11 hós múlt, sajnos rossz étvágyú és imádja a tápszert, sír ha nem kap. Volt aki már mondta, hogy jó lenne lassan elhagyni...szerintetek is? Biztos kemény dió lesz, de még nem érzem szükségességét annak, hogy elhagyjuk.

3

Szerintetek a Fisher Price tanuló kutyushugi karácsonyra kapható lesz már pl. az Auchan-ben? Szokott lenni akció ilyenkor a játékokra?

1

Milyen kisruhákat pakoljak a kórházi csomagba?

November végén születik a kisbabám. A kórházba milyen kisruhákat készítsek neki? Nem a hazahozós ruhára gondolok, hanem amiben bent lesz.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!