Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne follyon ki a (1 db)

Mit csináljak, hogy ne follyon ki a pelenkából a pisi?

6 hetes a babám, már mindegyik újszülöttnek való pelust kipróbáltam (libero, higgies 2-5 kg-ost, pampers 3-5 kg-ost), és mindegyikb?l id?nként kifolyik a pisi. Nem csak akkor, ha sokat pisil, van, hogy rögtön peluscsere után. Amúgy nem alul, hanem az oldalánál folyik ki. (Volt olyan is, hogy a kaki folyt ki a hátánál.)

Legjobb válasz: Ha fiad van, a fütyijét mindig igazgasd el, hogy lefele legyen! Amúgy nekem a libero 2-4 kg vált be, a többi nagy. Sok sikert!

Ha fiad van, a fütyijét mindig igazgasd el, hogy lefele legyen! Amúgy nekem a libero 2-4 kg vált be, a többi nagy. Sok sikert!
Nekem is csak a liberoból és a huggiesból nem folyt ki az elején amig pici volt. Tûrd be a gumis részeket a combija mellett és a csípõjénél. A pampersnek van new baby-je azt hiszem az a legkisebb 2-4kg-ig.
Ezt sokszor nem tudod majd elkerülni.Én úgy csináltam, hogy mindig eggyel nagyobb méretû pelust vettem, mint kellett volna. Próbáld ki a 3-6 v.5-8-asat.
Szia! Nekünk a Libero és a Rossmannos pelenka vált be legjobban. Amúgy a 2-4 kg-t egy hétig használtuk csak, aztán áttértünk a 3-6-ra. Most 7 hetes a babám, de 2 napja lecseréltük 4-9-re. A fiam 5.7 kg és ez kell neki. Kényelmes is, nem látszik meg a gumírozás a comtövénél és nem folyik ki belõle semmi. Hány kg-s a babád? Ezeknél a pelusoknál nem is annyira a méret különbözik, mert nem sokkal nagyobb, hanem a nedvszívóképpességük.
A kérdező hozzászólása: nem írtam, kislányom van. 3, 8 kg. Megpróbálom az egyel nagyobb méretet (bár a pampers 3-6 kg-os). Amúgy a huggies a legszimpibb, mert annak gumis hátul a dereka. Bár abból is folyt már ki...
Nekem 4 hónapos a babóm és most is gyakran kifolyik a pisi.Fõleg a pampersbõl, a huggiesböl anyira nem.Vastagon kened a popsikrémet az se jó, mert állitólag eltömiti a pelenka porusait és nem szívja fel olyan gyorsan a cuccot.
Szia! Szerintem mindegy mit veszel ez elõfog fordulni bármelyik pelusnál! Mi is kipróbáltunk már mindent! Volt úgy hogy a párom fogta és mégis felül folyt ki a kaki. Igaz ez rejtély hogy hogy sikerült felfelé kakilnia:) 3 hónapos babó anyukája
Mindegy melyik márka próbáld az eggyel nagyobbat.
follyon --> folyjon


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2 hetes a kisfiam, de ma csak egyszer volt kaka a pelusban. Normál esetben 4-6x kakil egy nap. Meddig normális a "szünet"?

Csak anyatejes baba

4

Mennyi idős korától lehet a babának 1, 5-ös tejet adni?

2

MIt tud 4, 5 honapos babytek?

8

Mitől van egy kb.1 hónapos baba arca teljesen pirosan kipattogva?

Ma láttam egy babát a buszmegállóban kb. 1 hónapos lehetett és az arca totálisan tele volt apró duzzadt piros kiütésekkel. Szegénynek szinte egy szabad hely sem volt az arcán a sok kiütéstől. Nagyon meglepett mert még nem láttam ilyen babát. Mitől van ez?

9

Milyen az állatkert baba mama szobája?

Leginkább az érdekel, van -e lehetőség bébiétel melegítésre.

1

Van olyan, aki olyan nehéznek érzi/érezte a csecsemőkort, hogy kifejezetten emiatt - és nem a gyerekvárás nehézségei, szülés, dackorszak, anyagiak, saját kora - miatt nem vállal több gyereket?

Mi volt a leginkább kiváltó oka?
Éjszakázás, nagyon sok kötöttség, sírás, tehetetlenségük a mozgás terén stb.?

6

Mikortól adtok a baba lábára cipőt-szandált?

lányom lassan 8 hónapos, bútorok mellett kapaszkodva szép lassan, de már megy. kintre ugye még nem kell neki, mert babakocsizik, de bentre kell neki szandi már? melyiket ajánljátok?
köszönöm!

5

9 hónaposom miért üvölt a járókában?

a kisebbik fiam most több,mint 9 hónapos már,hozzá van szokva a járókához,újszülött volt mikor vettük,nyilván nem abban tartottam állandóan de sokat aludt benne,mert a nappaliban van,ráláttam.most ha már csak beletenném üvölt.ha kiveszem egyből megy fel a lépcsőn,ácsorog egyfolytában,én egyedül vagyok,meg kellene főzni valakinek,nálatok van ilyen? 1,5 órát sírt benne,míg megcsináltam a dolgom,persze egy könnycsepp nélkül,így még nem jártam,sosem hagytam sírni,lehet ezért csinálta ilyen sokáig,most akkor ez hiszti? persze tudom hogy azért üvölt,mert menne állandóan de nem tudok rá mindig figyelni,tök egyedül vagyok.ti ilyenkor mit csináltok,ez a kérdés igazából,köszönöm.egyébként ahogy kivettem egyből megnyugodott,ebédelt szépen,majd aludt.

10

Miért nem fogadja már el?

11- én lesz a lányom 9 hónapos és egyszerűen nem akarja a tápszerét megenni. 2 hónapos kora óta tápszeres előtte csak anyatejes volt. Milupa 1 evett már most a 2- est használjuk. De eddig is 150 ml-nél nem evett meg belőle többet. Bőven el van vele nem kér hamarabb enni sem. Jó súlyban van 8,5 kg és 72cm.
A lényeg h már csak reggel meg este kapott tápszert de reggel már végképp nem hajlandó enni belőle szó szerint ellöki a kezemmel együtt az üveget. Este néha még sikerül megetetni vele de akkor se mindig 150ml megy le. Éjjel már csak néha inni kel fel, enni sose.
Mit tehetnék? Ha egyáltalan nem akarja elfogadni akkor mit lehet tenni? A vedőnőm csak annyit mondott kicsi hozzá még h ne egye. De mi van ha már még ennyit se lesz hajlandó? Előre köszönöm a válaszokat.

2

Fél a víztől? Miért? Mit csináljak, hogyan segítsek neki?

1 éves kisfiam eddig imádott pancsolni. 3 napja azonban, amint a kádba tesszük, torka szakadtából sír. :( Nem történt vele semmi, ami miatt megijedhetett volna, legalábbis nem vettük észre, pedig folyamatosan mellette vagyunk fürdéskor. Mitől lehet? Mikor múlhat el? Mit csináljunk? Segítsetek légyszi!!! Köszönöm szépen!

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!