Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne follyon ki a (1 db)

Mit csináljak, hogy ne follyon ki a pelenkából a pisi?

6 hetes a babám, már mindegyik újszülöttnek való pelust kipróbáltam (libero, higgies 2-5 kg-ost, pampers 3-5 kg-ost), és mindegyikb?l id?nként kifolyik a pisi. Nem csak akkor, ha sokat pisil, van, hogy rögtön peluscsere után. Amúgy nem alul, hanem az oldalánál folyik ki. (Volt olyan is, hogy a kaki folyt ki a hátánál.)

Legjobb válasz: Ha fiad van, a fütyijét mindig igazgasd el, hogy lefele legyen! Amúgy nekem a libero 2-4 kg vált be, a többi nagy. Sok sikert!

Ha fiad van, a fütyijét mindig igazgasd el, hogy lefele legyen! Amúgy nekem a libero 2-4 kg vált be, a többi nagy. Sok sikert!
Nekem is csak a liberoból és a huggiesból nem folyt ki az elején amig pici volt. Tûrd be a gumis részeket a combija mellett és a csípõjénél. A pampersnek van new baby-je azt hiszem az a legkisebb 2-4kg-ig.
Ezt sokszor nem tudod majd elkerülni.Én úgy csináltam, hogy mindig eggyel nagyobb méretû pelust vettem, mint kellett volna. Próbáld ki a 3-6 v.5-8-asat.
Szia! Nekünk a Libero és a Rossmannos pelenka vált be legjobban. Amúgy a 2-4 kg-t egy hétig használtuk csak, aztán áttértünk a 3-6-ra. Most 7 hetes a babám, de 2 napja lecseréltük 4-9-re. A fiam 5.7 kg és ez kell neki. Kényelmes is, nem látszik meg a gumírozás a comtövénél és nem folyik ki belõle semmi. Hány kg-s a babád? Ezeknél a pelusoknál nem is annyira a méret különbözik, mert nem sokkal nagyobb, hanem a nedvszívóképpességük.
A kérdező hozzászólása: nem írtam, kislányom van. 3, 8 kg. Megpróbálom az egyel nagyobb méretet (bár a pampers 3-6 kg-os). Amúgy a huggies a legszimpibb, mert annak gumis hátul a dereka. Bár abból is folyt már ki...
Nekem 4 hónapos a babóm és most is gyakran kifolyik a pisi.Fõleg a pampersbõl, a huggiesböl anyira nem.Vastagon kened a popsikrémet az se jó, mert állitólag eltömiti a pelenka porusait és nem szívja fel olyan gyorsan a cuccot.
Szia! Szerintem mindegy mit veszel ez elõfog fordulni bármelyik pelusnál! Mi is kipróbáltunk már mindent! Volt úgy hogy a párom fogta és mégis felül folyt ki a kaki. Igaz ez rejtély hogy hogy sikerült felfelé kakilnia:) 3 hónapos babó anyukája
Mindegy melyik márka próbáld az eggyel nagyobbat.
follyon --> folyjon


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Normális, ha 8 hónapos szinte alig gagyog?

A mozgásfejlődése éppen rendben van, de nem akar 'beszélgetni'. Csak a 'hő'-t ismételgeti egymás után és néha 'bl'-t. Sokat beszélünk hozzá.

3

Anyukák ti milyen fajta köptető szirupot és orrsprét adtok gyermeketeknek be amikor beteg?

6

3 hónapos a lányom és amikor nem látja a bátyját napközben mert ö bölcsibe jár akkor nyűgös lesz létezik, hogy hiányzik a kislányomnak a Bátyuskája?

Fiam márciusba lesz 3 éves, és sokat puszilgatja a húgocskáját :) azt vettem észre, hogy a lányom nyűgösebb sírosabb amikor a fiam bölcsibe van, vagy nincs ott, és ha együtt vannak akkor a lányom édesen alszik, egy hangja sincs. :D Kíváncsi vagyok a véleményetekre...

3

Mivel kenjem a babám szemét?

Tiszta csipa a szeme,vagy nem tudom mi az. lyan minta csipa, de nem kemény, hanem puha, olyan mint a genny. Nem piros a szeme, de hiába kitörölöm/letörölöm neki, utána megint sok ilyen genny vagy mi lesz a szemén. Kamillateával jó kenegetni? Ha igen, milyen időközönként kenegessem? Meleg legyen a kamillatea mikor törölgetem a szemét, vagy hidegen is jó?

8

7 hónapos anyatejes baba mit igyon napközben (víz, gyümilé, tea? ) és mennyit kínáljak neki? Itatópohárral próbálkoztam eddig vízzel, de nem sok sikerrel!

6

A baba első évében minden nap leviszitek/levittétek sétálni?

10

Megfázott csecsemőt kivisztek ilyen időben levegőzni? Nem lázas, csak náthás!

Illetve ilyen időben, -5 és -10 fokban levegőztök-e?

9

Mikortol van a babaknak konnye?

6 hetes babam mindig konny nelkul sir. Ez normalis? (gondolom valamennyi konnye csak van, hiszen tok szaraz nem lehet a szeme...) Mikortol sirnak konnyel a babak?

3

Hány napig "normális", hogy taknyos a baba? A két hónapos kislányom szombaton lett nagyon taknyos, szürcsögős. Ma, szerda este még mindig nagyon az.

Szombaton délután kezdtük porszívózni, életünkben és életében először... Hétfőn elvittem orvoshoz, Calcimuscot kapott és Cebion cseppeket, plusz Sterimar bébi orrsprayt. Igaz, kapott még Fenistil Juniort is, de azt nem merem adni, miután elolvastam a mellékhatásait... A doktornő azt mondta, ne porszívózzam, vagy legfeljebb csak napjában egyszer. Ezen meglepődtem, mert itt egész mást olvasok... Megkérdeztem a háziorvosomat is, ő szintén nem ajánlotta a porszívózást, max. a kézi orrszívót. Azért egyszer-egyszer csak bekapcsolom. De sajnos nem gyógyul a baba. Mintha nem is törtönt volna semmi szombat este óta. Az éjszakái így nagyon nehezek, a hajnali ébredések pedig nagyon-nagyon sírósak. Mit tegyek, hogy jobban legyen,meggyógyuljon?

7

Pajzsmirigy betegseg eseten lehet babam?

Most derult ki, hogy pajzsmirigy problemam van. Epp most terveznenk gyereket, mert lejar hamarosan a gyesem. Belevaghatunk most, szedhetek gyogyszert terhesseg alatt?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!