Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne follyon (5 db)

Mit csináljak, hogy ne follyon le a szemceruza?

Legjobb válasz: Nekem is folyton lefolyik, de én sem tudom, mit lehetne tenni ellene... esetleg ellenõrizd többször, és töröld le a lefolyt részt... én sem tudok jobbat :P

Nekem is folyton lefolyik, de én sem tudom, mit lehetne tenni ellene... esetleg ellenõrizd többször, és töröld le a lefolyt részt... én sem tudok jobbat :P
Használj tust a cerka helyett! Nekem vmivel tartósabb :) Ha meg nem lesz tartósabb, legalább nem a cerka folyik le :D
terméktõl függ. volt olyan szemcerkám ami lefolyt, volt aminéhágy óra után nem is látszott már. a mostani az jó. sokáig megmarad, és el se folyik. próbálgasd hogy melyik a jó
Hát... nálam a Miss Sporty-s szemceruza mindig elkenõdik, elfolyik. De rendeltem az AVON-tól kitekerõset, és az sokkal tartósabb, nem kenõdik el. Mindkettõ olyan 700 Ft körül van. :)
én is gondolkodtam a tuson, de nemszeretem >.< a ceruza sokkal jobb :D és nekem is mindig lefolyt régebben, de megtaláltam a megoldáástXD rossmannban lehet kapni, rimmel szemceruza, VÍZÁLLÓ, és ien tekerõsxD 1500körül volt..de naon megérte, mert egész nap a helyén marad^^ 15L^^
ne sírj.
Ne használj:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a rendkívül hasznos válaszokat!:D
A kérdező hozzászólása: köszi. :)

Mit csináljak hogy ne follyon állandóan a váladék az orromból?

Már annyira idegesít hogy a jobb oldali orrlyukamból állandóan folyik a váladék és akárhányszor kifújom mindig újra elkezd folyni.Ja és csak a jobb oldalival van ez és nagyon folyékony és hiába fújom ki ugyanúgy elkezd folyni és idegesít mert nem tudok t?le aludni és kezdi irritálni az orromat a sok fújás :(

Legjobb válasz: szerintem menj orvoshoz, ha tényleg egyfolytában folyik az már kóros. de lehet, hogy csak nagyon meg vagy fázva.

szerintem menj orvoshoz, ha tényleg egyfolytában folyik az már kóros. de lehet, hogy csak nagyon meg vagy fázva.
futás+diéta
biciklizes vagy/es gorkori vagy/es futas + dieta. Attol fugg milyen hamar akarod a feszes combot
futás , guggolás, lábemelések.de diétázz is mellette!
kanalazd össze, és töröld fel.
mozogj az a lényeg mindenhez kell a combod amiben megmozdulsz...


Mit csináljak vele, hogy ne follyon az orra?

Több mint egy hete tart, csak ilyen vizes, kicsit s?r?, mostanában kezdtem szivatni, de nem javul.

Legjobb válasz: Örülj neki hogy folyik az orra!!!Nekünk mindíg az a gond hogy nem folyik.Jó táptalaj a baciknak.

Örülj neki hogy folyik az orra!!!Nekünk mindíg az a gond hogy nem folyik.Jó táptalaj a baciknak.
Nem lehet, hogy allergiás?
Tengervizes orrspray, orrszívás és ha nem javul kérj beutalót allergia vizsgálatra.Nálunk 18 hósan derült ki, hogy szénanáthás.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, remélem nem allergia nálatok van a családban másnak is?
Párom allergiás, anyám is, nálam gyanús a dolog.Ha vmelyik szülõ az 50 % az esély, hogy a gyerek örökli.

Mit csináljak, hogy ne follyon ki a pelenkából a pisi?

6 hetes a babám, már mindegyik újszülöttnek való pelust kipróbáltam (libero, higgies 2-5 kg-ost, pampers 3-5 kg-ost), és mindegyikb?l id?nként kifolyik a pisi. Nem csak akkor, ha sokat pisil, van, hogy rögtön peluscsere után. Amúgy nem alul, hanem az oldalánál folyik ki. (Volt olyan is, hogy a kaki folyt ki a hátánál.)

Legjobb válasz: Ha fiad van, a fütyijét mindig igazgasd el, hogy lefele legyen! Amúgy nekem a libero 2-4 kg vált be, a többi nagy. Sok sikert!

Ha fiad van, a fütyijét mindig igazgasd el, hogy lefele legyen! Amúgy nekem a libero 2-4 kg vált be, a többi nagy. Sok sikert!
Nekem is csak a liberoból és a huggiesból nem folyt ki az elején amig pici volt. Tûrd be a gumis részeket a combija mellett és a csípõjénél. A pampersnek van new baby-je azt hiszem az a legkisebb 2-4kg-ig.
Ezt sokszor nem tudod majd elkerülni.Én úgy csináltam, hogy mindig eggyel nagyobb méretû pelust vettem, mint kellett volna. Próbáld ki a 3-6 v.5-8-asat.
Szia! Nekünk a Libero és a Rossmannos pelenka vált be legjobban. Amúgy a 2-4 kg-t egy hétig használtuk csak, aztán áttértünk a 3-6-ra. Most 7 hetes a babám, de 2 napja lecseréltük 4-9-re. A fiam 5.7 kg és ez kell neki. Kényelmes is, nem látszik meg a gumírozás a comtövénél és nem folyik ki belõle semmi. Hány kg-s a babád? Ezeknél a pelusoknál nem is annyira a méret különbözik, mert nem sokkal nagyobb, hanem a nedvszívóképpességük.
A kérdező hozzászólása: nem írtam, kislányom van. 3, 8 kg. Megpróbálom az egyel nagyobb méretet (bár a pampers 3-6 kg-os). Amúgy a huggies a legszimpibb, mert annak gumis hátul a dereka. Bár abból is folyt már ki...
Nekem 4 hónapos a babóm és most is gyakran kifolyik a pisi.Fõleg a pampersbõl, a huggiesböl anyira nem.Vastagon kened a popsikrémet az se jó, mert állitólag eltömiti a pelenka porusait és nem szívja fel olyan gyorsan a cuccot.
Szia! Szerintem mindegy mit veszel ez elõfog fordulni bármelyik pelusnál! Mi is kipróbáltunk már mindent! Volt úgy hogy a párom fogta és mégis felül folyt ki a kaki. Igaz ez rejtély hogy hogy sikerült felfelé kakilnia:) 3 hónapos babó anyukája
Mindegy melyik márka próbáld az eggyel nagyobbat.
follyon --> folyjon


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!