Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne csak (156 db)

Kéne pénz apám azt mondta, hogy én magam csináljam ne csak kérjek. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Sajnos nem tudsz csinálni. Ezek a mocskok a vízjeltõl kezdve a fémszálig minden vackot beletettek, csak hogy képtelenek legyünk elkészíteni magunknak. Marad a papa.

Sajnos nem tudsz csinálni. Ezek a mocskok a vízjeltõl kezdve a fémszálig minden vackot beletettek, csak hogy képtelenek legyünk elkészíteni magunknak. Marad a papa.
elsõ: ;) kérdezõ: melózzál, édes !
igaza van, okos ember az apád! Ha nagyon kell a pénz, megtalálod a módját, hogyan teremtsd elõ. Ha nem találod meg, akkor annyira nem is kellett..
Strihelj drága!

Van egy 3, 5 hónapos kisfiam nagyon hörög mit lehet tenni hogy ne hörögjön és mi okozhatja hogy hörög, mert csak akkor hörög amikor ettünk és csak egy darabig utána elmúlik neki . mit csináljak hogy ne hörögjön?

Legjobb válasz: Mi is így vagyunk, de azt mondták ez nem baj. Csak megtapad a nyál vagy a kaja egy kicsit nekik, ezért hörögnek. Ha nem köhög, meg ha elmúlik neki 1-2 perc múlva, akkor semmit nem kell vele csinálni.

Mi is így vagyunk, de azt mondták ez nem baj. Csak megtapad a nyál vagy a kaja egy kicsit nekik, ezért hörögnek. Ha nem köhög, meg ha elmúlik neki 1-2 perc múlva, akkor semmit nem kell vele csinálni.

Mit csináljak, hogy eltereljem a figyelmemet róla, és ne csak neki 'éljek'? *emberikapcsolatok~szerelem*

Igazából nem találtam más témát amihez tudtam volna írni, de minimálisan talán van köze ehhez. Szóval... Kb 2 éve megismertem egy fiút neten, és nagyon jól eldumáltunk. Mostanában meg aligha beszélünk. És igazából nagyon megszerettem. Annyit beszéltem vele kb 1 éve, hogy rengeteget. :D viszont most meg aligha beszélünk. Nem tudom miért. talán nem kedvel, talán kevesebbet akar beszélni, talán más dolga van, talán tanulnia kell, talán játszani akar, talán másokkal ismerkedik. A lényeg a lényeg, hogy én ebbe teljesen bele vagyok betegedve. Hiányzik. Igazából vele nagyon jól eltudtam beszélgetni, és most így úgymond "nélküle" meg nem is tudom, hogy ki vagyok. Õ volt a legjobb barátom. Igazából ő volt az, aki támogatott, és őszinte is volt velem, akármiről tudtam vele beszélni, de most meg csak úgy random lelépett, és aligha látom őt skypon, vagy más egyéb oldalakon, hogy fent lenne. Nincsenek barátaim se. Mármint igaziak. Mármint nem tekintem őket azoknak. Kedvese, aranyosak, segítenek nekem , de velük nem tudok beszélni a dolgaimról. Ezért néha ami belém reked ki kell hogy adjam, és olyanokat mondok el embereknek amit nem kellett volna. Keresek barátokat, de nem találok. Igazából jóllehet velem van a baj, hogy nem bízok meg "barát-prédákban", de tényleg egyszerűen vannak emberek akikben megbízok, és vannak akikben nem. Vannak akikkel jól érzem magam, és vannak akikkel nem. És a másik hogy egyszer volt barátom, azóta ismertem meg ezt a személyt. Nos, amióta őt ismerem, nagyon nagyon nagyon nagyon kedvelem és olyan akarok lenni, amilyet ő akar. Szóval elhatároztam hogy elkezek videókat gyártani, ő helyeselte is. El is kezdtem, csak nem vagyok elég jó, hogy legalább kicsit is szimpatikusnak tűnjek neki. Mindenben azt keresem, hogy hasonlítsak arra, akit ő kedvelne kinézetre. És mindenben konkrétan ezt látom. Mit tegyek? tudom hogy ez borzalmas dolog és nem kéne így viselkedjek, és tudom hgoy ez nem 'probléma', viszont higgyétek el nekem, hogy nekem ez az. Én 'szabad' akarok lenni, olyan embereket akarok megismerni mint amiket benne meg kedveltem. Szóval nem az átlag emberekkel akarok találkozni hanem igen is intelligens, jó humorú, olyan embereket, akikkel akármiről lehet beszélni, és tudnak tartalmasan beszélni. megjegyzés: tudom hogy outtopic volt, viszont nem tudtam tényleg máshová írni. Sajnálom a helyesírási hibákat, de már nincs túl nagy kedvem kijavítani.

Legjobb válasz: Kerdezd meg, hogy esetleg nem bántotad meg véletlenül. Aztán mond el neki azt is, hogy kicsit rosszúl esik, hogy már nem beszéltek annyit mint régen. Lehet hogy csak tényleg más dolga van. Próbálj meg barátokat keresni. Nem kell 5-6 ember, mert 1 is nagyon sokat számít, ha bízol benne. Ne csak a "neten" legyenek ismerõseid/barátaid, mert az nem elég. Ne azt csináld amit Õ szeret csinálni. Még akkor sem, ha esetleg helyeseli. Légy önmagad! Tedd és szeresd azt amit Te akarsz. Hidd el, hogy így sokkal jobban fogod magadat érezni. És amúgy is, az ember mindig az ellentétét keresi, még akkor is, ha ezt nem így gondolja. Sokkal jobb, hogyha kiegészititek egymást, mintha ugyan olyanok lennétek. Akkor nagyon hamar egymásra unnátok. A könyvet se a boritóról idéld meg. Soha se tudhatod, hogy milyen az az ember, amíg nem ismered meg rendesen. Hidd el, érdemes idõt szakitami az új emberek megismerésére. :) Én is így találtam meg a mostani páromat. Két hónap után már szerelmet vallottunk egymásnak, pedig elõtte nem is tudtam hogy létezik, és még egy Budapest-Kecskemét távolság is benne volt a dologban. :) Csak ügyesen mindent.

Kerdezd meg, hogy esetleg nem bántotad meg véletlenül. Aztán mond el neki azt is, hogy kicsit rosszúl esik, hogy már nem beszéltek annyit mint régen. Lehet hogy csak tényleg más dolga van. Próbálj meg barátokat keresni. Nem kell 5-6 ember, mert 1 is nagyon sokat számít, ha bízol benne. Ne csak a "neten" legyenek ismerõseid/barátaid, mert az nem elég. Ne azt csináld amit Õ szeret csinálni. Még akkor sem, ha esetleg helyeseli. Légy önmagad! Tedd és szeresd azt amit Te akarsz. Hidd el, hogy így sokkal jobban fogod magadat érezni. És amúgy is, az ember mindig az ellentétét keresi, még akkor is, ha ezt nem így gondolja. Sokkal jobb, hogyha kiegészititek egymást, mintha ugyan olyanok lennétek. Akkor nagyon hamar egymásra unnátok. A könyvet se a boritóról idéld meg. Soha se tudhatod, hogy milyen az az ember, amíg nem ismered meg rendesen. Hidd el, érdemes idõt szakitami az új emberek megismerésére. :) Én is így találtam meg a mostani páromat. Két hónap után már szerelmet vallottunk egymásnak, pedig elõtte nem is tudtam hogy létezik, és még egy Budapest-Kecskemét távolság is benne volt a dologban. :) Csak ügyesen mindent.
Szia! Hasonló cipõben járok én is! Van egy fiú akiért teljesen oda vagyok. És csak õ jár az eszemben egésznap. Jó, annyi a különbség hogy mi beszélünk. Csak nem igazán tud az érzéseimrõl. És nem is merem neki bevallani, mert félek más lenne a kapcsolatunk. Nos, amit ajánlani tudok neked, hogy barátkozz másokkal. Nem tudom mennyi idõs vagy, de járj el bulizni. Mutasd meg magadnak hogy nélküle is jól tudod magad érezni. Ne csapd be saját magad. És hidd el léteznek még rendes és intelligens férfiak..pasik..:)


Mit csináljak hogy fekvőtámasz közben ne csak a vállamat és a tricepszet érezzem hanem a mellemet is?

Legjobb válasz: Valamennyit izmosodhatsz, de ez a kajálásodtól is függ. Egy úszó testalkatát elérheted saját testsúllyal is, többet nem hinném.. De itt is, mint a súlyzós edzésnél az a lényeg, hogy ne csinálj pl 100 fekvõt, hanem ha már tudsz 3*20 szabályosat - 2 másodpercig le, 1 másodpercig ott tartod magad lent, majd 2 másodpercig fel, a húzódzkodásból, tolódzkodásból is így kell -, akkor nehezíts. Egyre feljebb rakod a lábad, egy kézzel csinálod stb.. Ajánlom a FegyencEdzés címû könyvet neked, 6 féle saját testsúlyos gyakorlat van benne 10 lépcsõn át - kezdõ fokozattól a mesterlépésekig -, én Február óta csinálom, és elég jó erõben érzem magam.. Ha érdekel a dolog írj PÜ-t nyugodtan, szívesen válaszolok - már ha tudok.. :D

Valamennyit izmosodhatsz, de ez a kajálásodtól is függ. Egy úszó testalkatát elérheted saját testsúllyal is, többet nem hinném.. De itt is, mint a súlyzós edzésnél az a lényeg, hogy ne csinálj pl 100 fekvõt, hanem ha már tudsz 3*20 szabályosat - 2 másodpercig le, 1 másodpercig ott tartod magad lent, majd 2 másodpercig fel, a húzódzkodásból, tolódzkodásból is így kell -, akkor nehezíts. Egyre feljebb rakod a lábad, egy kézzel csinálod stb.. Ajánlom a FegyencEdzés címû könyvet neked, 6 féle saját testsúlyos gyakorlat van benne 10 lépcsõn át - kezdõ fokozattól a mesterlépésekig -, én Február óta csinálom, és elég jó erõben érzem magam.. Ha érdekel a dolog írj PÜ-t nyugodtan, szívesen válaszolok - már ha tudok.. :D
Menj mélyebbre mint sima fekvõnél tudsz- itt a kreativitásod szab határt csak, én 3db székkel oldottam meg -, vagy csináld szélesen. Akkor a melleidet fogod jobban érezni..
A kérdező hozzászólása: köszi. és ha kombinálom húzódzkodással, tolódzkodással stb, valamennyit izmosodhatok, vagy ahhoz csak súlyzó a jó?
Szélesebben csináld és engedd le a tested amennyire tudod.

Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen görcsös ha szexről van szó? Hogy ne csak az legyen bennem, hogy biztos csak ki akarnak használni?

Volt egy srác,aki csak meg akart dugni tavaly nyáron.Nagyjából négy hónapig találkozgattunk,csóknál és pettingnél nem volt több közöttünk.Nem feküdtünk végül le,mert nem akartam.De elmondta,hogy ő csak arra hajtott,és nem tudom magam túltenni ezen.Szeretnék egyrendes kapcsolatot,de már egy csók is félelmet kelt bennem,hogy mi van,ha csak ki akarnak használni? Amúgy nem vagyok valami jó csaj,meg nem öltözködöm k_rvásan..

Legjobb válasz: mi lenne, ha félretennéd az efféle gondolatokat, elvégre a szexet te is élvezed, ha kihasználnak, akkor te is õt, mert te is élvezed, csak fókuszálj arra, hogy éppen jól érezd magad, ha meg ennyi, akkor meg majd jön más

mi lenne, ha félretennéd az efféle gondolatokat, elvégre a szexet te is élvezed, ha kihasználnak, akkor te is õt, mert te is élvezed, csak fókuszálj arra, hogy éppen jól érezd magad, ha meg ennyi, akkor meg majd jön más
Hát meg kéne várni, hogy elérjen a szép szerelem... akkor magától megszûnik minden ilyen görcsös rossz érzés. A CSAK szexhez szerintem természetes ez. Az nem embernek való. És legyél ápolt, finoman vonzó, biztos "jócsaj " vagy, fiatal és szép. Megtalál a szép szerelem.
Nagyon alaposan válogasd meg a partnered, csak akkor feküdj le valakivel, ha teljesen megbízol benne.
2 a görcsöt az alakította ki, hogy csak szexre hajtott valaki. Ezen túl kell lépni, kell a szerelem, azután megy minden természetesen. William Butler Yeats: Down by the salley gardens Down by the salley gardens my love and I did meet; She passed the salley gardens with little snow-white feet. She bid me take love easy, as the leaves grow on the tree; But I, being young and foolish, with her did not agree. In a field by the river my love and I did stand, And on my leaning shoulder she placed her snow-white hand. She bid me take life easy, as the grass grows on the weirs; But I was young and foolish, and now am full of tears. Szabó Lõrinc fordítása Lent, a fûzfakertek alján, találtam a kedvesemet; Kis lába a füzesben fehéren lépegetett. Vegyem úgy a szerelmet, mondta, ahogy a rügyet a fa; De én, fiatal és bolond szív, azt mondtam: nincs igaza. A folyóparton álltunk, körülöttünk a rét; Támaszkodó vállamra tette fehér kezét. Vegyem úgy az életet, mint a füvet a parti homok – De szívem fiatal s bolond volt, és most folyton sírok. http://www.youtube.com/watch?v=C2UZReQGNVI

4 gyerekem van mit csináljak hogy ne csak anyát láson bennem a párom hanem nőt is? Mert ez a második házasságom és nem szeretném hogy ez is tönkre menyen .

Legjobb válasz: Szia! Üdv a 4 gyerekesek körében! :) Nálunk ez sosem volt probléma, igaz, sokat teszek/teszünk érte. Szerencsés alkatom van, simán letagadhatnám a 4 gyereket, de ehhez hozzájárult az is, hogy a terhességek alatt is figyeltem az alakomra, a szülések óta pedig - a mai napig - rendszeresen tornázom, aerobicozom, hetente átlagban 2-szer, de ahogy idõm engedi, többször is, ha jó idõ van, futni is szoktam. Ezek tehát a külsõségek. A férfiak számára igenis fontos, hogy a vonzó nõt lássa benned, ezt csak így lehet elérni. Emellett sosem hagytam, hogy betemessen a gyereknevelés és a házimunka. Nagyon kemény ennyi gyerekkel, de én, mi vállaltuk. Nem kell, hogy ez megölje a házaséletet. Szerencsénk van, van kire bízni a gyerekeket, így hetente legalább egyszer kettesben maradunk, elmegyünk moziba, étterembe, vagy csak itthon romantikázunk, kedvfüggõ. A lényeg, hogy a gyerekek nincsenek körülöttünk, és csak egymásra figyelünk. Szervezzetek tehát ti is kettesben programokat, kezdjetek újra randizni. Ne hanyagoljátok a szexet. Sok sikert! :)

Szia! Üdv a 4 gyerekesek körében! :) Nálunk ez sosem volt probléma, igaz, sokat teszek/teszünk érte. Szerencsés alkatom van, simán letagadhatnám a 4 gyereket, de ehhez hozzájárult az is, hogy a terhességek alatt is figyeltem az alakomra, a szülések óta pedig - a mai napig - rendszeresen tornázom, aerobicozom, hetente átlagban 2-szer, de ahogy idõm engedi, többször is, ha jó idõ van, futni is szoktam. Ezek tehát a külsõségek. A férfiak számára igenis fontos, hogy a vonzó nõt lássa benned, ezt csak így lehet elérni. Emellett sosem hagytam, hogy betemessen a gyereknevelés és a házimunka. Nagyon kemény ennyi gyerekkel, de én, mi vállaltuk. Nem kell, hogy ez megölje a házaséletet. Szerencsénk van, van kire bízni a gyerekeket, így hetente legalább egyszer kettesben maradunk, elmegyünk moziba, étterembe, vagy csak itthon romantikázunk, kedvfüggõ. A lényeg, hogy a gyerekek nincsenek körülöttünk, és csak egymásra figyelünk. Szervezzetek tehát ti is kettesben programokat, kezdjetek újra randizni. Ne hanyagoljátok a szexet. Sok sikert! :)
Legyél csinos, és kívánatos. Ne lompos, elhanyagolt, mackó nadrágban, és kinyúlt pólóban flangáló feleség legyél. Tudom, ez 4 gyerek mellett nehéz, de megoldható. Amikor udvarolt neked, hogyan néztél ki? Próbálj most is olyan csábos lenni, mint akkor voltál.

A kisfiam kettő és fél éves és még alig beszél csak szavakat mondogat (anya apa szia stb. ), mondatokat egyáltalán nem. Most már kezdek egy kicsit aggódni. Mit csináljak hogy rávegyem a beszédre és ne "hümmögéssel" értesse meg magát?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj ezen- ha egyébként minden rendben van vele (figyel, mozog, érzéseket kifejez,stb.) Az én kisfiam 2év 4 hósan kezdett beszélni, 3 héten belül folyékonyan. Figyelj! Annál, hogy mikor kezd beszélni, ezerszer fontosabb, hogy mit mond! :) Mesélj, énekelj, mondókázz neki sokat, kommentálj mindent, ami történik- akkor is, h õ csak szótöredékekkel reagál- vagy úgy se.

Szia! Ne aggódj ezen- ha egyébként minden rendben van vele (figyel, mozog, érzéseket kifejez, stb.) Az én kisfiam 2év 4 hósan kezdett beszélni, 3 héten belül folyékonyan. Figyelj! Annál, hogy mikor kezd beszélni, ezerszer fontosabb, hogy mit mond! :) Mesélj, énekelj, mondókázz neki sokat, kommentálj mindent, ami történik- akkor is, h õ csak szótöredékekkel reagál- vagy úgy se.
a második vagyok, mi a túróért lettem lepontozva vajon??? :((
Az én fiam 2 éves és 4 hónapos. Most voltunk logopédián mert õ még ennyit se beszél amit te írsz. Megvizsgálták, letesztelték, érteni ért mindent szinte, és szótöredékekkel megérteti magát, ezért "nem küzd". Semmi baja, nekünk ezt mondták most. Nem mindenki beszél mondatokban 2 évesen... Nekünk javasolták már korábban hogy csináljunk úgy mintha nem értenénk...hát ez nem vált be, csak hsiztis lesz tõle és semmivel se ment elõrébb a beszédje ettõl.
Ha tényleg nem tud mondatokat alkotni, jobb, ha megnézeted egy szakemberrel-bár egy fél évet még várhatsz esetleg-.Barátnõm gyerekérõl így derült ki, h autisztikus, mindenféle fejlesztésre kell járnia, így kezdett javulni a helyzet.Nála sem volt elõtte semmi különös jel, ami erre utalt volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitséget!
Nem kell megmondanod neki. Egyszerûen csak ne menj el, ha hív bulizni, vagy akármi.:D
Már miért ne mondhatnád meg? Utólag mondjuk kínos, mert akkor kell elutasítanod, amikor mondja. Verd ki a fejedbõl, keress helyette egy másikat. Ha találkoztok, mondd meg neki, hogy ezt mégsem szeretnéd és szakítsátok meg a kapcsolatot.. Légy határozott, légy férfi!
Ez egy érdekes kérdés, kevés embernél mûködik..
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy akármit mondhatok úgyis úgy hozza ki magát a dolgokból hogy én vagyok a szemét:S
együtt érzek...én is így vagyok. Mi inkább cseten szoktunk sokat beszélgetni a szakítás óta de most csinálok magamnak más msn címet ahová Õt nem veszem fel barátnak. Amúgy ne hagyd, hogy azt csináljon veled amit akar...tapasztalatból mondom, majdnem egy évig bolondított, s most is nehez szívvel szakítok meg minden kapcsolatot. De muszáj a talpamra álljak.

Van egy Suba nevezetü 3, 5 hónapos kuvasz kutyám, de sajnos abszolút nem tudom nevelni. Nagyon szeretem, sokat próbálkozom okítani de egyáltalán ügyet sem vet rám ha mégis akkor csak harapdál. Mit csináljak, hogy ne harapjon, és legyen szofogadóbb?

Legjobb válasz: Semmit. Még csak 3,5 hónapos! A harapás gondolom játék közben történik. Ilyenkor adj neki olyan játékot, amit rághat. Ebben a korban még a szájukkal fedezik fel a tárgyakat, így (is) ismerkednek a külvilággal. Játssz vele sokat, etesd te, ne más és jobb lesz a kapcsolatotok, amivel azt éred el, hogy idõvel sokkal jobban fog hallgatni rád!

Semmit. Még csak 3, 5 hónapos! A harapás gondolom játék közben történik. Ilyenkor adj neki olyan játékot, amit rághat. Ebben a korban még a szájukkal fedezik fel a tárgyakat, így (is) ismerkednek a külvilággal. Játssz vele sokat, etesd te, ne más és jobb lesz a kapcsolatotok, amivel azt éred el, hogy idõvel sokkal jobban fog hallgatni rád!
Ezt így távirányítással nem fogod tudni megoldani. Járjatok el kutyaiskolába.
A kérdező hozzászólása: De ez nem a távirányitásról szóll, az én kutyám és én akarom, megnevelni amugy meg 200km-es körzetbe nincs kutyaiskola. Értem és köszönöm a válaszokat, esetleg valami tanácstok nincs a kuvaszal kapcsolatban?
Hajaj, csak nem te voltál az a 18 éves fiú, aki bevállalt egy kuvaszt elsõ kutyának?
A kérdező hozzászólása: Mivan?
Nem az életkor a döntõ, hanem a megfelelõ nevelés és tudni kell segítséget kérni, mint Õ is tette... Én 13 éves korom óta nevelek és képzek kutyákat, rendõrségi oktató, kiképzõ volt a segítségem és mikor elhunyt, rám hagyta az utolsó saját kutyáját, amit együtt treníroztunk, pedig csak 15 éves voltam... Lényeg az ilyen kutyáknál, melyek fegyelmet és figyelmet igényelnek a következetesség és a határozottság. A kuvasz egy nagyon jó fajta, helyes neveléssel, kiváló társ lesz belõle. Privátban válaszoltam, írj majd nyugodtan, segítek amiben tudok.
Nem az életkora érdekelt, hanem hogy nem olyan rég volt egy fiú, aki kiírt egy kuvaszokkal kapcsolatos kérdést, ahol többen mondták neki, hogy nulla fajtaismerettel, egyik napról a másikra ne vállaljon be egyet- és mégis, kb 2 nappal azután, hogy kitalálta, hogy neki kutyája lesz, már lett is egy. Ha a kérdezõ nem egyezik ezzel a személlyel, akkor tárgytalan.
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok az a másik kérdezõ :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindannyiótok válaszát, megteszek mindent, hogy neki is nekem is jólegyen, ha még lesz írok ide kérdést Tisztelettel: András

Fiúk! Mit csináljon egy lány, hogy biztosan legyetek benne, tetszetek neki, és hogy ne csak flörtölgetni akarjatok vele (vagy ne higgyétek, hogy ő csak flörtölni akar), hanem hogy megszólítsátok?

És nem kérek olyan válaszokat, hogy legyen szép, stb, vegyétek alapul, hogy tetszik külsőre a csaj. Csak hogy pontosan milyen testbeszéd, mosoly vagy nem tudom, mi kell.

Legjobb válasz: Normi vagy?

Normi vagy?
Pont ez az kérdezõ. Ha szeretne valamit, mondja meg, szólítson meg. Ha csak bugyután vigyorog rám, vagy néz, attól égnek áll a hajam.
Igen, a legegyszerûbb ha közli.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!