Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne érezzék a (18 db)

Mit csináljak hogy ne érezze a szagot? :/

Valamelyik nap a macskám [email protected] a kanapét...azóta minden reggel azzal indít hogy odapisil.Mit csinákjak hogy ne érezze a szagot hogy ne pisiljen oda?

Legjobb válasz: Szilvás buktát, mert azt szeretem

Szilvás buktát, mert azt szeretem
Fújd be nagyon erõs parfümmel vagy tegyél arra a helyre valamit és nem tud odapisilni. Vagy tedd oda az almot esetleg vegyél ilyen macskajaj növényt ami elriasztja cicákat.
A kérdező hozzászólása: Most mondd meg...mégis mi értelme volt a válaszodnak azon kivül hogy most huuh de nagynak érzed magad hogy beszóltál ?:P pff...
A kérdező hozzászólása: 2. köszi!
Szerintem, ha erõs parfümmel fújod be, akkor az Te! nem fogod birni, ha az almot teszed oda, akkor meg konkrétan odaszoktatod kakálni a cicát. Lehet kapni macskariasztó sprét "állatboltban", én azzal fújnám be a kanapét (hamár megtörtént a baleset), esetleg tennék rá valamit és borssal beszórni, hogy elriasszam onnan. Én egyébként az alomra úgy szoktatom, hogy egy pici pisit ráöntök (sajátot), és odateszem a cicát, hogy megérezze. Csak egyszer kell megcsinálni, nálam mindig 100 %-os az eredmény.
Húúú. nem írtad a paramétereket pedig fontosa. Ha nem ivartalanított fiú cica pisilt oda, akkor elég nehéz az ügy és egy ivartalanítással kezdõdik. Ha nem: akkor nem tudom milyen a kanapétok, de ha leszedhetõ ülõpárnái vannak, akkor tisztítóba vidd el, ha nem, akkor próbáld meg a vanish szövettisztítóját, hátha. Azonkívül fújd be macskariasztóval, fressnapfba, de sztem bármilyen állatkereskedésben kapsz. És ha látod h a cica a jó helyre pisil, az alomba, akkor nagyon dícsérd meg!

Mit csináljak, hogy ne érezzék a számon, hogy cigiztem?

Kb mennyi ideig marad cigiszagu a szad? A rago nem jott be :)

Legjobb válasz: Szokj le a cigirõl :).

Szokj le a cigirõl :) .
Ne gyújts rá! Amúgy a nemdohányzó ember megérzi.No meg ha egy kismama van ott, az tutira megmondja, sokkal érzékenyebb az orruk.
Én ugyan nem dohányzom, és neked is ezt tanácsolom leginkább, de az egyik haveromnak a málnás izû savanyúcukor nagyon bejött! Próbáld ki!
egyél az tutko jo rá meg a szádon vegyél levegõt
Én is dohányoztam 2 évig, és a mostani párom ki nem állhatja, de titokban rágyújtok néha. Ha a szád nem is marad cigi szagú, de az orr és a száj közötti részen érzõdik. Ha pl. megcsókolnak, teljesen midegy milyen illatú a szád, azt érzik. Én azt csináltam, hogy valódi citrom levét kentem rá, vagy egy kis ecetes vizet. (60% ecet, 40% víz) Nem fáj, de semlegesít legalább. Meg büdi :D Azt mondod ecetes uborkát ettél... :D
Mentholos rágó, vagy alapos fogmosás.
Mindenki jobban jár, ha leszoksz a dohányzásról. ez ma már nem akkora probléma, mint az emberek gondolják. az alapvetõ probléma, hogy a dohányzók azt gondolják, hogy csak a szájukon keresztül érzõdik a cigi szag, pedig nem! A bõrön és ruhán keresztül ugyanúgy távozik kifelé az a fertõ, amit magukba szívnak. Ha mindenképpen a tüneti kezelés érdekel, akkor egy alapos tusolást is javaslok : )
dezodor a ruhádra meg a nyakad környékére + rágó ziher h beválik mer én is ugy csináltam muterékkal de mostmár mind1 mer tuggyák

Mit csináljak hogy fekvőtámasz közben ne csak a vállamat és a tricepszet érezzem hanem a mellemet is?

Legjobb válasz: Valamennyit izmosodhatsz, de ez a kajálásodtól is függ. Egy úszó testalkatát elérheted saját testsúllyal is, többet nem hinném.. De itt is, mint a súlyzós edzésnél az a lényeg, hogy ne csinálj pl 100 fekvõt, hanem ha már tudsz 3*20 szabályosat - 2 másodpercig le, 1 másodpercig ott tartod magad lent, majd 2 másodpercig fel, a húzódzkodásból, tolódzkodásból is így kell -, akkor nehezíts. Egyre feljebb rakod a lábad, egy kézzel csinálod stb.. Ajánlom a FegyencEdzés címû könyvet neked, 6 féle saját testsúlyos gyakorlat van benne 10 lépcsõn át - kezdõ fokozattól a mesterlépésekig -, én Február óta csinálom, és elég jó erõben érzem magam.. Ha érdekel a dolog írj PÜ-t nyugodtan, szívesen válaszolok - már ha tudok.. :D

Valamennyit izmosodhatsz, de ez a kajálásodtól is függ. Egy úszó testalkatát elérheted saját testsúllyal is, többet nem hinném.. De itt is, mint a súlyzós edzésnél az a lényeg, hogy ne csinálj pl 100 fekvõt, hanem ha már tudsz 3*20 szabályosat - 2 másodpercig le, 1 másodpercig ott tartod magad lent, majd 2 másodpercig fel, a húzódzkodásból, tolódzkodásból is így kell -, akkor nehezíts. Egyre feljebb rakod a lábad, egy kézzel csinálod stb.. Ajánlom a FegyencEdzés címû könyvet neked, 6 féle saját testsúlyos gyakorlat van benne 10 lépcsõn át - kezdõ fokozattól a mesterlépésekig -, én Február óta csinálom, és elég jó erõben érzem magam.. Ha érdekel a dolog írj PÜ-t nyugodtan, szívesen válaszolok - már ha tudok.. :D
Menj mélyebbre mint sima fekvõnél tudsz- itt a kreativitásod szab határt csak, én 3db székkel oldottam meg -, vagy csináld szélesen. Akkor a melleidet fogod jobban érezni..
A kérdező hozzászólása: köszi. és ha kombinálom húzódzkodással, tolódzkodással stb, valamennyit izmosodhatok, vagy ahhoz csak súlyzó a jó?
Szélesebben csináld és engedd le a tested amennyire tudod.

Van egy srác aki nagyon tetszik. Jól érezzük magunkat egymás tásaságában. Viszont én minden kis udvariasságát/ kedvességét pl. együtt megyünk haza stb. egy jelnek veszem hogy tetszem neki. Mit csináljak hogy ne értsem félre a jeleket?

Ez rég óta így megy és szerintem az egész suli azt hiszi hogy rajongok érte.

Legjobb válasz: szokott olyan lenni, hogy kettesben vagytok? pl. hazafelé menet? mi lenne ha nyitnál/lépnél felé egy kicsit. nem azt mondom, hogy csókold meg, de gyakran hozzáérsz vagy valami ehhez hasonló. hátha kiderül, hogy neki is tetszel, csak nem tudja, hogy te mit gondolsz róla.

szokott olyan lenni, hogy kettesben vagytok? pl. hazafelé menet? mi lenne ha nyitnál/lépnél felé egy kicsit. nem azt mondom, hogy csókold meg, de gyakran hozzáérsz vagy valami ehhez hasonló. hátha kiderül, hogy neki is tetszel, csak nem tudja, hogy te mit gondolsz róla.

Kezdek rasszistává válni, pedig nem így neveltek a szüleim. Mit csináljak hogy ne legyek az, és ne érezzek így?

Eddig nagyon jól kijöttünk a romákkal, nagyon rendesek voltak velünk soha nem volt gond. Ám nemrég kiszabadult pár zűrös alak a börtönből. Az egyik a vonaton is belém kötött. Azóta elég sűrűn járnak el itt az utcában, és olyankor a gyomrom görcsbe rándul. Tudom hogy nem mindegyik egyforma és hogy nem kellene egy két olyan miatt álltalánosítanom, de nem tehetek róla. Félek hogy én is egy előítéletes ember leszek, és ezt nem akarom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A Sárkánnyal kell egyet értenem: nem kell mindenkit szeretni. Viszont onnantól fogva, hogy nem nevelték beléd, hanem a saját tapasztalataid alapján ítélsz meg egy népcsoportot az már nem elõítélet, hanem egyszerû tapasztalat.

A Sárkánnyal kell egyet értenem: nem kell mindenkit szeretni. Viszont onnantól fogva, hogy nem nevelték beléd, hanem a saját tapasztalataid alapján ítélsz meg egy népcsoportot az már nem elõítélet, hanem egyszerû tapasztalat.
Van, mikor van alapja az elõítéletnek. Jobb félni, mint megijedni.
Szerintem meg nincs semmi gond vele. Nem kell kedvelni õket... sorozatosan bizonyítják, hogy rászolgáltak az elõítéletekre. Amíg nincsenek olyan gondolataid, hogy megkéne ölni õket vagy hasonlók, addig nincs gond. Én nagy ívben kerülöm õket, ha lehet, de sosem mondanám, hogy megkéne ölni õket vagy hasonló. Azért a halálát kevés embernek kívánnám.
Ne általánosíts. A rasszizmus alapja egyszerû: az általánosítás. Egyértelmû tehát, hogy ezt kell kerülnöd. " Tudom hogy nem mindegyik egyforma és hogy nem kellene egy két olyan miatt általánosítanom, de nem tehetek róla. " - De igen, tehetsz róla. Arról, amit gondolsz és ahogyan döntesz kizárólag csak te tehetsz, másra nincs miért kenned. Általánosítani mindig is egyszerûbb, mintsem logikusan gondolkozni, de ettõl még az általánosítás hiba, és nincs miért kifogásokat keresned rá, mert csak saját gyengeséged eredménye.
na azért ez nem ilyen egyszerû, hogy aki általánosít az rasszista, aki meg logikusan végiggondolja és belátja, hogy csak 90 százalékukkal van baj, az meg nem egyébként utolsó megnézném, hogyha pl felszállsz egy buszra és csak két ülõhely van, az egyik egy cigány mellett, a másik egy nem cigány mellett, megnézném melyik mellé ülnél le persze, hogy a nem cigány mellé és senki nem fog érte hibáztatni, ezt õk harcolták ki maguknak tehát ha te nem ülsz le a cigó mellé, akkor leáltalánosítottad õt is, pedig lehet egész normális, ergo rasszista vagy mint ahogyan te is írtad szóval hagyjuk ezt a liberális szöveget...
nem a higéniával van probléma ebbõl a válaszodból is látszik, hogy mégcsak a szemébe sem néztél egyetlen olyan cigánynak sem, aki miatt tele van "rasszistával" ez az ország majd ha te is olyan sorsra jutsz, mint a kérdezõ, akkor irogass ide ilyen szar liberális szöveget, mert amíg a rendes cigányokkal van csak dolgod, könnyen rasszistázol le másokat
Ne indulj ki olyan állításból, amit nem tudsz igazolni. Írhatod, hogy nekem milyen romákkal volt már tapasztalatom, ettõl viszont még nem lesz az állításod igaz, mivel fogalmad sincs arról konkrétan, hogy nekem milyen tapasztalataim vannak. Attól pedig, hogy neked kialakult egy adott véleményed azon események miatt, amelyeket átéltél, attól még nem kell mindenkinek egyet értenie veled. Én értem, hogy te mit mondasz, nyilván az ember már nem nézhet ugyanolyan szemmel adott csoportra miután kellemetlen tapasztalatok érték azzal kapcsolatban, de ettõl még ismétlem, nem kell mindenkit beskatulyázni.
én is értem, hogy te mit akarsz de ismétlem, nem kell lerasszistázni mindekit, aki elítéli a cigányokat úgy összességben én is ismerek rendes cigányokat de az, hogy kb 90 százalékuk olyan életmódot folytat, ami ellentmond a mai társadalomnak, tény és ha pl eladni akarok valamit elõvigyázatosabb vagyok akkor, ha roma a vevõ, nehogy meglopjon vagy valami ez is általánosítás nem? biztos kegyetlen szarul esik annak a 10% rendes cigánynak, de ilyen alapon amit te leírtál az ország legalább 70%a rasszista
" én is ismerek rendes cigányokat de az, hogy kb 90 százalékuk olyan életmódot folytat, ami ellentmond a mai társadalomnak, tény " " ez is általánosítás, nem ? " - Hm. Végül is nem. Ha tisztában vagy azzal, amit feljebb írtál, akkor nem vagy rasszista. Elég, hogy ismersz néhány olyan rendes cigányt, akikrõl írtál, ezzel te is átlátod azt, hogy vannak a szabálytól eltérõ esetek is. Ez elegendõ ahhoz, hogy valaki ne rasszista legyen, hanem csak ép felfogású személy, aki figyel az általánosságokra, viszont hagy teret a kivételnek is. Ezt a fajta hozzáállást támasztom alá én is, mivel ez még egy racionális és ésszerû megközelítés, nem pedig egy elvakult és szélsõséges magatartás.
köszönöm szépen, jó volt veled vitázni egyet :D
ez nem rasszizmus, ez egy természetes védekezõ mechanizmus
cigányokat mindenki utálja. ez nem rasszizmus :D
Egyszerûen ha beszól, leanyáz, vagy megüt, esetleg szájba vág egy roma tekintsd úgy mintha jót akarna neked ezzel, mosolyogj rá és fogadd el olyannak amilyen. Hiszen õ is isten teremtménye csak náluk ez a szokás, így fejezik ki szeretetüket, tiszteletüket mások iránt. Csak mi értjük félre õket. Ha így fogod fel, akkor nem lesznek velük szembe rasszista érzéseid.
az az igazság, hogy Magyarországon rohadt kevés lenne a rasszista ember, és a szélsõjobboldali szervezet, ha nem lennének itt a gipsyk pontosabban ha nem úgy viselkednének, ahogy biztos lenne akkor is hiszen minden országban jelen van ez az ideológia, ha másért nem a zsidó világirányítás miatt de itt a fõ probléma a cigányokkal van a kérdésedre válaszolva pedig annyit, hogy semmit csak a helyezkedésen és a véletlenen fog múlni, hogy milyen élményeid lesznek velük kapcsolatban
#7 Csakhogy mi egy viszonylag civilizált országban élünk, és egy ilyenben nincs helye a rasszizmusnak. Minden embernek egyenlõ esélyeket kéne biztosítani. A gond azzal van, hogy a kisebbségek kihasználják "elnyomottságukat", és a legkisebb atrocitásra is erõszakkal, vagy "csak mert xy vagyok?!" felkiáltással reagálnak. Ilyenkor jönnek a kifogások: "Dehát kírem, önvídelem volt, nem tudtam, hogy az ásóval dolgozni is szoktak!" "Ez gyûlöletbûn volt, kezit csókolom! Azért nem vihettem el ingyen, mert xy vagyok!" Ha egy kicsit körbenézel, rájössz, a természetet már rég legyõztük, városokban élünk, kivágjuk az erdõket, és szennyezzük a levegõt, és saját energiaforrásokat állítunk elõ. Már nem sok hasznát vesszük a természetes ösztönöknek.
Ezt a bazi nagy rasszista ellenességet kb 50 évvel ezelõtt találták ki. A 60-as évek amerikájában még bõven csak hátul utazhattak a buszon a fekák, már ahol egyáltalán felengedték õket. És ez több ezer, több tízezer évig volt természetes. Biológiai oka van a rasszizmusnak, és a faji elõítéleteknek, ez benne van a génjeinkben. Csak az utóbbi pár évben találták ki rá a zsidók, hogy ez valami negatív dolog, pedig mindenkiben megvan, sõt sok (pl ragadozók) állatban is. Teljesen természetes, nem a mi tisztünk eldönteni, hogy jó, vagy rossz. Ilyenek vagyunk, el kell fogadni. Ne küzdj a természet ellen! Ha elõítéletek alakulnak ki benned, az teljesen emberi, mindenkiben kialakulnak, attól függetlenül hogy valaki nem vallja be.
Nyugodj meg. A cigányok is ugyanolyan rasszisták, mint mi magyarok, sõt. Õk állandóan ki akarnak minket irtani és ezt elõszeretettel hangoztatják is. Már az, hogy romának nevezik magukat is rasszizmus, mivel a roma szó jelentése ember. Amikor õk azt használják rám, hogy nem roma, akkor kvázi nem embernek neveznek. Mondjuk pont les**rom ezt, csak akkor ne legyenek ekkora hipokriták...
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy még én se tudom hogy mi a helyzet. Nem mondanám hogy utálom mindet mert ez nem igaz hiszen vannak akikkel igen jóban van a családom. Pl az utcában is egy család. De viszont ha arra a pár "olyanra" gondolok akikkel dolgom volt mindig az jut eszembe hogy ezeknek a vérében van. S ez olyan borzalmas érzés. De az is lehet hogy csak a rossz tapasztalat teszi. Remélem hogy elmúlik.
sajnos ez ellen nagyon nem tudsz mit tenni, a véleményedet te kreálod róluk, a benyomásuk alapján. ha 1-2 cigót utálsz, az még nem feltétlenül rasszizmus, ugyan így utálhatsz fehér embert is. ha magát a fajt utálod 1-tõl 1-ig, akkor vagy rassz.
#20 - Egy jó vitát én is tudok mindig értékelni ;).

Mit csináljak hogy ne érezzem magam kellemetlenül a barátom előtt, hogy túl nedves vagyok?

Olyan ciki már amikor 3-4 ujjal bennem van,ás teljesen nedves vagyok,mindig attól félek hogy olyan lesz a lepedő is. Próbáltam már elhúzni a kezét,de mindig tovább csinálja. Engem már valahogy taszít hogy ennyi nedvem van...

Legjobb válasz: ne taszitson... a pasik etötl csak még jobban begerjednek szóval inkább engedd elmagad és élvezd, mert a pasi nagyon élvezi hidd el :)

ne taszitson... a pasik etötl csak még jobban begerjednek szóval inkább engedd elmagad és élvezd, mert a pasi nagyon élvezi hidd el :)
Õt nem zavarja, különben nem csinálná tovább. Innentõl téged ne zavarjon! F.
Ezt szeretjük:)
lepedõcsere, ennyi
Merkkora szar kamu kérdés. :) "Úristen, ez annyira jó, tisztára nedves lettem, de inkább elhúzom a kezét mert nedves lesz a lepedõ"
és akkor mi van, ha olyan lesz a lepedõ? :D majd megszárad! :) Vagy tegyetek alád törölközõt, és akkor nem lesz olyan a lepedõ...
Lehet kapni gumilepedõt, azt a rendes lepedõ alá tehetitek, és az ágy máris védve van, a lepedõt meg ki lehet mosni. Vagy tegyetek törölközõt magatok alá. A kommentekbõl láthatod, hogy a többség oda van a nedves csajokért! Egyszerûen csak élvezd!

Mit csináljak hogy ne érezzem magam kellemetlenül mikor a barátom néz miközben élvezkedem?

Egyszer?en zavarban érzem magam miközben néz, én meg ott élvezem a dolgot,kitudja milyen fejet vágok közbe :D Ráadásul mostanság rászoktam arra hogy hangot is adok tetszésemnek...de valahogy ezt is szégyellem vagy nem tudom. 3 hónapja vagyunk együtt ha ez számít. 18/L

Legjobb válasz: A pasik többsége szereti látni/hallani, ha a barátnõjük épp nagyon élvezi, ami történik. Emiatt ne érezd magad zavarban, mert ha erre koncentrálsz, az egésznek elveszi a hangulatát. Téged sem zavar gondolom, hogy a párod milyen arcot vág, és milyen hangot ad ki :) Csak nyugodtan hangoskodj, nincs ilyenekbõl gond :)

A pasik többsége szereti látni/hallani, ha a barátnõjük épp nagyon élvezi, ami történik. Emiatt ne érezd magad zavarban, mert ha erre koncentrálsz, az egésznek elveszi a hangulatát. Téged sem zavar gondolom, hogy a párod milyen arcot vág, és milyen hangot ad ki :) Csak nyugodtan hangoskodj, nincs ilyenekbõl gond :)
nyugi, minden pasinak tetszik:DD
az isteni ez csak izgatja azzal meg ne foglalkozz h néz tetszel neki olyankor is nagyon
Ne szorongjál már!
bárcsak az én barátnõm is játszana magával :)
Szeretném ha az én barátnöm lennél. :) Engem még jobban felizgat ha hangot ad ki közben a hölgy mert az azt jelenti, hogy tetszik neki amit csinálok.
Gondolkozz milyen fordított esetben- nyilván te is szereted látni, ahogyan a barátod élvez, ez kölcsönösen is érvényes.
Szia draga, en egy nos ferfi vagyok, es az en felesegem is szokott maszturbalni, foleg akkor amikor furdik, tusol, engem nagyon fel izgat a latvanya, es biztos a baratod is igy van vele, es akkor a ferfi ugy erzi hogy neki is kell, es ez jo dolog, ugyhogy ezen ne tord a kis fejecsked mert ez egyaltalan nem gaz, szia.

Mit csinaljak, hogy ne érezzem magam kevesebbnek és ne legyen bennem ez a komplexus az előző miatt?

Amikor összejöttem a párommal még nem volt túl az előző lányon,persze ezt utolag tudtam meg.Azóta hiába lesz az eskuvonk most nyáron és velem is nagyon kedves es bokol,ha feljon valqmilyen okbol az előző lany ramtor ez az erzes,hogy en kevesebb vagyok.

Legjobb válasz: Ezt egy barátnöm eljátszotta velem, folyamatosan görcsöltek, ha csak szóbakerült az ex, volt olyan, hogy szabályos hiszti lett belöle, hogy miért beszélgetek a haverokkal róla (olyan sztori kapcsán, ami együtt történt vele) . Az volt benne a vicc, hogy semmi, de semmi érzelem nem volt bennem az excsajommal kapcsolatban , eszembe se jutott hasonlitgatni öket vagy ilyesmi. Nöi agy....

Ezt egy barátnöm eljátszotta velem, folyamatosan görcsöltek, ha csak szóbakerült az ex, volt olyan, hogy szabályos hiszti lett belöle, hogy miért beszélgetek a haverokkal róla (olyan sztori kapcsán, ami együtt történt vele) . Az volt benne a vicc, hogy semmi, de semmi érzelem nem volt bennem az excsajommal kapcsolatban , eszembe se jutott hasonlitgatni öket vagy ilyesmi. Nöi agy....
A kérdező hozzászólása: Jo, de itt az a különbség, hogy neked nem volt érzelem az ex iránt neki meg igen. Ezert alakult ki bennem ez az érzés
Nem kell beszélni az exrõl. Amikor összejöttök, akkor max kitárgyaljátok az elõzõ kapcsolatokat (ha akarjá- tok), de utána LE KELL ZÁRNI VÉGLEG az exes témákat.. Ne érezd magad kevesebbnek, hanem annak a szájára kell vágni, aki bármilyen exet felhoz.
Az nem derült ki, hogy neki vannak érzelmei ez elõzõ lány iránt!!! Azt írtad "ramtor ez az eres" - nem rá! De, ha így van, meg minek az esküvõ?
A kérdező hozzászólása: Amikor osszejottunk nem volt meg tul a lanyon, mostmar igen. Az az érzés tor ram, hogy kevesebb vagyok a masik lánynál
Hát kedves kérdezõ, nagyon együtt érzek Veled..Nálam is ez volt..Igazából itt az önbizalmaddal van probléma..Magaddal kell tisztába lenned..Veled van, téged szeret, téged vesz feleségül..Az meg hogy a múltban mi volt..Kár a szépen tölthetõ perceket erre pazarolni..A jelen, és a jövõ vagy neki..Sok boldogságot kívánok..
A kérdező hozzászólása: Pont emiatt lettek onbizalom problémaim, soha nm volt, sok mindent elertem mar az eletbe, sok mindenen tulvagyok es ertekesnek kene tartanom magam, de nem megy.

Rossz anyuka lehetek? Mit csináljak, hogy jobban érezze magát nálam, és ne mindig a mamát keresse?

10 hónapos kisfiam állandóan azt mondja, hogy mama, az els? önálló lépéseit is a mama felé tette meg. Mikor nála van, általában mosolyog, meg jókedv?, viszont mikor átveszem, eltol, és menne vissza a mamához.

Legjobb válasz: míg a mamánál van nézz meg egy filmet és pihenj kicsit! és ne féltékenykedj, te vagy az anyja, szeret téged de a mamát ritkán látja...

míg a mamánál van nézz meg egy filmet és pihenj kicsit! és ne féltékenykedj, te vagy az anyja, szeret téged de a mamát ritkán látja...
Egész biztos, hogy jó anya vagy, különben nem foglalkoztatna ez a kérdés. Én már most tudom, hogy kisfiam elsõ szava "apa" lesz, mivel a férjem 3 mûszakban dolgozik, ezért sokszor mesélem neki, hogy apa így, meg úgy. Szóval elég gyakran hallja azt a szót, hogy "apa" :)
ó nagyon ismerõs a helyzet sajnos nálunk apa volt a minden jó sokáig, de annyira, hogy ha hazajött, a babám meg sem maradt az ölemben, tolt el magától, és csak apa, apa, engem egyszerûen levegõnek nézett, ha apa megjött majd kiugrott a bõrébõl örömében, ha elment sírt, ha én megjöttem rám sem nézett, ha elmentem nem érdekelte :(( aztán a kettes számú kedvenc a mama volt (anyósom, alattunk lakik) sokszor alig tudtam felhozni tõle a gyereket borzasztóan rossz volt, egyszerûen teljesen azt éreztem, hogy engem nem szeret egyáltalán de szerencsére mára már megváltozott a helyzet (2 éves) már ugyanúgy kimutatja a szeretetét felém is sokáig kerestem ennek az okát, szerintem a következõk miatt lett így: császáros voltam nagy baba lett, iszonyúan fájt a hátam sokáig a szülés után, így az elsõ idõkben fõleg apa emelgette, én általában hulla fáradt voltam, csendben eljátszottunk a szõnyegen, mondókáztunk, vagy sétáltunk, stb, apa meg megjött és kezdõdött a bolondozás, jobban tudott vele hülyülni, viccelõdni, a plafonig dobálta, és nem is féltette annyira anyós meg csak 1-2 órát volt vele, õ is kipihenten, mindent az ég világon megcsinált vele, gügyörészett neki fura hangokon, stb szóval szerintem az ilyen kis gyerekeket még nagyon vonzzák az erõteljesebb hangok, az olyan élmények, hogy apa dobálja a levegõbe, stb stb. Ne keseredj el, nem vagy rossz anya, ez nagy butaság, én már tudom!!!!
Nem lehet, hogy a mama megszólítás neked szól???
A kérdező hozzászólása: Igazából nem látja ritkán a mamáját, mert a férjem szüleinél lakunk (egyenlõre), úgyhogy minden nap találkoznak. Bárcsak a mama megszólítás nekem szólna. Igen, tudom, hogy én vagyok az anyja, csak olyan fura, hogy szerintem tényleg mindig a mama van a lista elsõ helyén.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!!!
Nálunk is ez van, csak a saját anyukámmal. Néha én i sféltékeny voltam, de rájöttem, hogy miért akar mindig nála lenni, valamint ha a papinál vagyunk nála. 1 én rohadt uncsi vagyok neki. 2 a mama több mindent megenged neki. én próbálom következetesen nevelni. pl ha látom, h hisztizik nem veszem fel, mama igen, mert nem tudja nézni, h az elsõ szülött fiú unokája sír... és még sorolhatnám. igazából most kezdi belátni és érezni a kezeiben, h ezt elrontotta... 3 a papit ritkán látja, érdekes dolgokat mutat neki. a 3. kivételével nálatok is lehetnek hasonló okok:)

Mit csináljak, hogy a 2 hónapos lányom ne csak nálam nyugodjon meg és érezze jól magát?

Szerintem még korai, hogy anyás legyen mégis van h sír az apukája kezébe és amikor átveszem egyb?l megnyugszik.Viszon van amikor teljesen jól el van az apukájával ill másokkal.

Legjobb válasz: te vagy számára a legfontosabb. ne feledd 9 hónapig te voltál ,,körülötte" non-stop. szüksége van rád. egy kis idõ és másra is nyitni fog

te vagy számára a legfontosabb. ne feledd 9 hónapig te voltál , , körülötte" non-stop. szüksége van rád. egy kis idõ és másra is nyitni fog
Az természetes, hogy az anyukájánál nyugszik meg legjobban.De ha nem akarod, hogy anyás legyen, ne vedd át az apukájától, inkább hagyd egy kicsit sírni.És lehetõleg ne lásson téged.Ha átveszed, akkor lassan nem marad meg senki másnál.
Szia! Ezzel mi is így voltunk, aztán azt csináltuk hogy egyre többet adtam oda másnak /apa, nagyszülõk, nagynénik, nagybácsik/ és így megszokta. Ha apával volt a lányom és én mondjuk fõztem akkor úgy vitte apa hogy ne lássanak és próbálta lefoglalni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!