Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne érdekeljen ha a (2 db)

te nem nézed meg a fiúkat?
hmm, nem egyszerü én is ettöl szenvedek :) de amiket kaptam tanácsokat, most én is megosztom veled, hátha segít. azt nem tudod megakadályozni, hogy megnézze öket, mivel a Földön nök és férfiak élnek, biztos te is megnézel más pasikat, még ha nem is akarattal, vagy téged néznek meg esetleg. abban még semmi nincs, hogy megnézi öket( tudom nem jó érzés neked), téged is ''megnézett'''mikor összejöttetek :) szóval, próbálj tudomást sem venni erröl, mert nem tudod kiszedni a szemét. másrészt, veled van, nem azokkal akiket megnéz. bizonyára téged szeret. de szerintem mindenkinek jól esik, ha megnézik, mert akkor érzi, hogy ''szép''. én is szeretem a barátomat, de attól függetlenül szélesre húzódik a mosolyom mikor egy srác beszól kedvesen, hogy csini vagy, vagy ilyesmi, nem jelent semmit, tovább megyünk és kész. ettöl függetlenül fordított esetben nekem sem jó érzés, ha a pasimat megnézik, vagy ö néz meg csajokat. de ez van, nem tudunk mit tenni. de ha meg balhézol, akkor eltaszítod magadtól.
A jelenlétedben ne csináljon ilyet, erre kérd meg határozottan. Mert ez bunkóság. De ha nem vagy ott, akkor kezeld lazábban a dolgot. Ha tudnátok, nekem most mennyire feldobta a napomat, hogy a kedves boltos fiú milyen hamiskás mosollyal, flörtölõ pillantással nézett rám. :) Nagyon-nagyon jól esett, ha akartam volna sem tudtam volna visszafogni a mosolygást. Nagyon jó kedvet varázsolt nekem mára.
Nincs abban semmi amig csak nézeget.Nézz másfelé aztán nem látod:)

Mit csináljak, hogy ne érdekeljen ha a párom bámulja a nőket?

A párom megnézi a n?ket az utcán. Most már látom, hogy a sz?ke vékonyak tetszenek neki (én is ilyen vagyok 1ébként). Engem nagyon zavar, mert mindig összehasonlítgatom magam velük. És még ráadásul le is tagadja. Sosem voltam féltékeny ezel?tt, most már látom milyen sz.r érzés. Hogyan küzdjem le vagy mit csináljak hogy ne érdekeljen? Õt sajnos nem lehet átváltoztatni, már mondtam neki hogy zavar, de be sem vállalja hogy bámészkodik. Tudom, hogy nem egy nagy dolog, meg a bámészkodás nem b?n, de akkor is zavaró tud lenni és simán elmegy az ember önbizalma.

Legjobb válasz: Én bizti nem hagynám. Ez már tényleg elég bunkó viselkedés. Az én férjem legalább a jelenlétemben sosem csinált ilyet. Lehet hogy téged szeret, de a vadászösztön minden férfiben ott van. Azért tényleg elég zavaró lehet. Beszélgess el vele jobban, ha nem megy akkor én meggondolnám vele a továbbiakat. A bámulás után majd mit kell még elviselned?

Én bizti nem hagynám. Ez már tényleg elég bunkó viselkedés. Az én férjem legalább a jelenlétemben sosem csinált ilyet. Lehet hogy téged szeret, de a vadászösztön minden férfiben ott van. Azért tényleg elég zavaró lehet. Beszélgess el vele jobban, ha nem megy akkor én meggondolnám vele a továbbiakat. A bámulás után majd mit kell még elviselned?
Veled van, téged szeret, csukott szemmel meg nem járkálhat... Te talán rá sem nézel egy pasira sem? Ez hülyeség, nincs ebben semmi rossz, nem kellene féltékenynek lenned. Fiú vagyok, én is megnézem a jó csajokat az utcán, van hogy a barátnõm szól rám hogy nézzek már oda milyen jól néz ki az a csaj. Néha együtt beszéljük ki õket :D Ugyanúgy a pasikat õ is megnézi, engem sem zavar, mert bízunk egymásban.
Akkor elmesélem az én történetemet. 23 éves vagyok, 1 éve tört rám a nagy szerelem, az igazi, a mindent elsöprõ. Igazából elõtte nem tudtam milyen a féltékenység, most már tudom. Nagyon sokat piszkáltam a páromat, hogy nézi a nõket. Mindig szóvá tettem neki. Aztán egy nap kiderült, hogy babaát várok. Na akkor lettem csak igazán "állat". Már a gondolatától is rosszul voltam, hogy rá fog nézni egy nõre. Piszkáltam e miatt. Egyik ilyen esetnél nagyon elkapott a párom és azt mondta: "- Na idefigyelj!!!Én téged szeretlek, te vagy nekem a NÕ, a társ, a minden és tõled lesz gyermekem!!!Veled élek, téged akarlak!!!" Ekkor megszállt az angyal, és már csqak mosolygok, ha ránéz egy nõre, mert tudom, hogy ÉN vagyok a világ neki! Nagyon nehéz volt ezen túl jutnom, de sikerült. Most már tudom, hogy pasiból van, és hidd el ez teljesen normális dolog, addig amíg nem szalad a nõ után, akit megnézett. Fogadd el, hogy vannak nagyon csinos lányok, de ettõl te még nem vagy kevesebb! És vannak nálad kevésbé szebb lányok. Gondold át a pasi fejével is. Én már túl vagyok rajta, és nem szólok érte. Ha nézi, hadd nézze, de velem fekszik le este, és velem kel fel reggel. Nem akartam a többi nõ karjába kergetni a féltékenységemmel. Sok sikert! Ránts egyet a válladon és mosolyogj, ha legközelebb megnéz egy nõt! Kitartás... 17 hetes kismama
figyelja volt baratom zenesz volt, allandoan koncertek, tancoscsajok..allandoan oket nezte egy szal bugyiba..s letagadta. aztan sokat veszekedtunk emiatt...annyira feltekeny voltam es annyira rosszul esett... Aztan vege is lett..most megismertem valakit, aki ugyanilyen h megnezi az utcan oket, csak legalabb nem tagadja:) ) S mondta, h sok baratnoje ebbe belekotott, de o szeretne h ot ugy elfogadjak ahogy van...aztan elmentem vele diszkoba, sok csaj ismerose van, odament parhoz, es en meg magabiztosan mosolyogva ultem, mert mar tudom mit jelent ez...es ugymond beletorodtem...es vegul en jartamjol, mert bemutatott engem azoknak a csajoknak..szerintem ne csinalj nagy dolgot belole, nehogy o is megelegelje s elveszitsd..hidd el ha szeret ugyis melletted marad, megkotni meg senkit nem lehet magad melle...bar mi nok meg azt is szeretnenk...valahogy en is ugy szerettem volna, d e mar beletorodtem, s sokkal nyugodtabban veszem...hiaba kinozod magad, hidd el, semmi jot nem fogsz ezzel tenni a kapcsolatodnak. igen megnezi oket, mert szepek, de veled van mert TE vagy a fontos neki.ezt ne felejtsd el!Ne menjen el az onbizalmad, sot...mutasd ugy mintha az maximalis lenne..mitnha annyira biztos volnal aparodba, akkor meg a nok akiket megbamul, nem is mer kikezdeni vele, mert latja h biztos van okod magabiztosnak lenni...soksikert es nyugi
helyedben jól megnézném a pasikat, mikor vele vagyok. csak észreveszi magát. :)
A féltékenység legnagyobb részt abból adódik, hogy nem bízol magadban, hogy te vagy neki a legjobb...
megértelek téged és azt is h.rosszul esik:((, de ezt elkell így fogadni!!!én ezt az érzést úgy tudtam nagyából legyõzni (néha elkap a féltékenység ez miatt:(( )h.gondold azt közben, de ez igaz is h.õ veled van!!!te kellessz neki, nem azok a csajok!!hiszen ott vam melletted, a te kezedet fogja, és téged csókol:) !a pasik ilyenek, szeretik megnézni a szép lányokat, de nem bûn!én azt szoktam neki mondani h.hûséget foagadott nem vakságot!de azért engem is szokott néha zavarni, de legyõzöm ezt az érzést:) )!rmélem segítettem!!!és ezért tényleg ne érezd magad rosszul!!
ja és még gondolj közben arra is h.te tetszel neki a világon a legjobban:) ), hiszen ott van melletted, és szeret téged!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!