Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, ne (2785 db)

Csajok! Mit csináljak/ne csináljak egy fontos találkát megelőző héten, hogy addigra sugárzóan szép legyen a bőröm? Amúgy normál/kevert bőrtípusom van.

Legjobb válasz: Ne igyál cukros üdítõket, csakis vizet, azt sokat. Ne egyél csokit, cukorkát, zsíros, olajos dolgokat, inkább csak egészséges kajákat. De ezt minden nap így kéne, nem csak egy hétig... Ezen kívül ne használj alapozót, meg ha lehet semmi egyebet ne kenj magadra. Reggel és este babaszappanal, vízzel mosd meg az arcod, aztán használj hidratáló krémet. Mást ne. Nem tudom milyen most a bõröd, vannak-e hibáid, vagy mi a gondod vele, de ezeket mindenkinek be kéne tartania, fele annyi gondjuk sem lenne a bõrükkel mint van.

Ne igyál cukros üdítõket, csakis vizet, azt sokat. Ne egyél csokit, cukorkát, zsíros, olajos dolgokat, inkább csak egészséges kajákat. De ezt minden nap így kéne, nem csak egy hétig... Ezen kívül ne használj alapozót, meg ha lehet semmi egyebet ne kenj magadra. Reggel és este babaszappanal, vízzel mosd meg az arcod, aztán használj hidratáló krémet. Mást ne. Nem tudom milyen most a bõröd, vannak-e hibáid, vagy mi a gondod vele, de ezeket mindenkinek be kéne tartania, fele annyi gondjuk sem lenne a bõrükkel mint van.
akkor neked gondolom a stressz miatt történik ez, ne foglakoz vele hogy mennyire nagy találka lesz ez mert csak streszeled magad
A kérdező hozzászólása: Nagy bajom nincs vele, mások szerint kifejezetten szép, csak hát udod hogy van ez, mindig akkor jelenik meg egy-egy pattanás, amikor a leginkább nem kéne:) Mindent meg akarok tenni, hogy akkor ne legyen egy sem:) Köszi a tippeket!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem majd nem foglalkozni vele:)

Hogyan legyek jó barátnő? Mit csináljak/ne csináljak, hogy jóban legyek a barátnőimmel?

Úgy érzem mostanában nem vagyok valami jó barátn?jük. Írhatnátok tulajdonságokat meg dolgokat mit hogyan csináljak. Bár most jöttem rá, hogy a 4 barátn?m közül csak eggyel voltam sokat a többieket pedig elhanyagoltam. Most, hogy a többiekkel is találkozom külön-külön nagyon jól érzem magam és rossz, hogy eddig hanyagoltam ?ket. 18/L

Legjobb válasz: Azzal, hogy ezt beláttad, máris megtetted az elsõ lépést afelé, hogy a jövõben ne hanyagold õket. Sokat számít ez, hidd el! Gyakrabban keresd õket és érdeklõdj a hogyan létük felõl, ha normálisak, akkor viszonozni fogják. Örülj neki, hogy vannak, nekem egyetlen barátnõm van csupán és nagyon messze lakik :-( Sok sikert!

Azzal, hogy ezt beláttad, máris megtetted az elsõ lépést afelé, hogy a jövõben ne hanyagold õket. Sokat számít ez, hidd el! Gyakrabban keresd õket és érdeklõdj a hogyan létük felõl, ha normálisak, akkor viszonozni fogják. Örülj neki, hogy vannak, nekem egyetlen barátnõm van csupán és nagyon messze lakik :-( Sok sikert!
Mindig mindenben számíthasson Rád, de ez legyen kölcsönös. Nem az számít, hogy mennyit vagytok együtt. Én már elmúltam 30 éves, van egy kislányom, a legjobb barátnõmnek egy kisfia, 25 éve vagyunk barátnõk és bár nem beszélünk/találkozunk sûrûn, de tudom, hogy bármiben számíthatok Rá és ez fordítva is igaz.
Örülök, hogy te észrevetted magadat! Az én legjobb barátnõm most is hanyagolnak engem, és már többször is hívtam õket talizni, de nem érnek rá, mert a másik barátaikkal, haverjaikkal, vagy pedig a pasijukkal "kell" lenniük. A lényeg, hogy sosem hanyagold õket, fõleg ha szükségük van rád! Ne mindig csak õk hívjanak el ide meg oda, hanem érezzék, hogy te is szívesen vagy velük. Nevessetek sokat, és hülyüljetek! Viszont legyenek õszinte percek is, mikor kiönthetitek egymásnak a szíveteket! És hallgasd meg õt is! Bár lehet, hogy nem túl izgi, de neki sokat jelent, ha elmesélheti, hogy "élete szerelme" hogy flörtölt vele a minap. :) ) Sok sikert! 19/L

Szerintetek mit csináljak? Ne is erõltessem? Vagy idõvel bátrabb lesz? 18/L

Barátommal 3 hete vagyunk együtt.(20/F) múlt héten, miközben puszilgattam a hasát, közölte, hogy még szûz. Faggattam, hogy miért, belátom rossz ötlet volt, de türelmes voltam vele, sokat beszéltünk róla. Hétvégén sor került az elsõ együttlétünkre, röviden 3 óra elõjáték után amit csak èn csináltam neki, bennevolt, szerette volna. Az óvszer felhelyezése után be akarta tenni, de összement szegényem ugy izgult, de nem tudom hogy akarta úgy betenni..? Segítettem neki, aztán én voltam felül..nem lihegett, nem nyögött, azt se mondta, hogy jó volt..elég tapasztalatom van ahhoz, hogy tudjam ez azért fura.. Szerintetek mi a gáz? Nem akarja? Hozzám se nyult szinte, de azt mondja kíván.. de 20 évesen csak tudja már mi hol van...

Legjobb válasz: Az elsõ alkalomnál azért nehéz betalálni :) A szótlanság meg megint az elsõ alkalomnak tudható be. Rengeteg új inger éri az embert ilyenkor, ami teljesen lefoglalja az illetõt. Másrészt nehezen dolgozza fel, hogy a kedvese tapasztaltabb nála, sõt alkalma is volt, hogy ezt bebizonyítsa. Ha most nem kezdeményezel akkor úgy érzi majd, hogy égett az ágyban. Ha rám hallgatsz teperd le, légy tüzes és megjön a bátorsága ;) 20/F

Az elsõ alkalomnál azért nehéz betalálni :) A szótlanság meg megint az elsõ alkalomnak tudható be. Rengeteg új inger éri az embert ilyenkor, ami teljesen lefoglalja az illetõt. Másrészt nehezen dolgozza fel, hogy a kedvese tapasztaltabb nála, sõt alkalma is volt, hogy ezt bebizonyítsa. Ha most nem kezdeményezel akkor úgy érzi majd, hogy égett az ágyban. Ha rám hallgatsz teperd le, légy tüzes és megjön a bátorsága ;) 20/F
Szerintem legközelebb ne te kezdeményezz, várd meg, amíg õ esik neked. Azért egy 20 éves fiú ha szûz, ha nem, tisztában van vele, mit hova kell betennie és ha kíván is, akkor tenni fog érte, hogy megkaphasson. Végülis az elsõn túl esett, most már kb. látta, mi hogy mûködik, innentõl kezdve egyáltalán nem kellene gátlásosnak lennie abból a szempontból, hogy merjen veled ilyesmit csinálni.
A kérdező hozzászólása: ahhoz képest elég sokáig birta, bár azt sem tudom, hogy elélvezett-e, mert nem egybõl húzta le a gumit, én szóltam neki.. nem tudom mi számít vastagnak, nem sûrûn használtam még óvszert, nincs nagy tapasztalatom benne, õ választotta
milyen gumival csináltátok? valami vastagabbal?
A kérdező hozzászólása: nem szedek gyógyszert, de szeretnék íratni, hátha tényleg a gumival van a probléma :) igen, õ az elsõ szûz pasim, így új nekem ez az egész, még nem volt "tanítványom" :)
tudta, hogy már jóval tapasztaltabb vagy? lehet, hogy teljesítménykészere volt és azért nem tudott laza lenni... szedsz bogyót? ha igen, akkor miért nem gumi nélkül csináltátok? lehet, hogy az zavarta. õ volt az elsõ szûz partnered?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! hát elõtte héten kérdezte az anyukája üzenetben, hogy szedek-e fogamzásgátlót, mert nem akar bajt, meg nyugodtan kérdezzek tõle..ez azért már furcsa volt, hogy nem a fiától kérdezte. lehet hogy nem volt még komoly kapcsolata, az elsõnél én is izgultam, a lányok is máshogy élik ezt meg persze.. remélem, hogy kedvet kap majd és bátorodik, én nagyon türelmes voltam vele eddig is, vezetgettem, hogy simogasson, de ha csinálta is, hamar ráunt, mintha nem is érdekelné.. õ már a hetedik partnerem volt, eddig soha nem volt ilyen problémám, azért is fordultam már ide, hátha kapok segítséget :)
Biztos bátrabb lesz, de ilyenkor türelmesnek kell lenni mert én is ilyen idõs korban éltem át ezt a dolgot szintén szûz voltam és sokszor kértem hogy álljunk le mert így olyan érzéseim voltak amiket edig sosem éreztem és furcsa volt, bepánikoltam. De akkor a barátnõm elkezdett simogatni szépen lassan türelmesebben nyúlt felém és amikor betettem neki egybõl nagyonfurcsa jól esõ érzés támadt fel bennem amitõl elkezdtem remegni meg minden de a párom nyugtatott tovább és szépen haladtunk elõre nem sokkal késõb el is élveztem egy kevés pihenõt tattottunk és utána folytatuk. Akkor már mertem én is hozzá nyúlni, én is izgattam õt meg minden volt már majdnem és akkor már volt annyi bátorságom hogy mertem lépni és az sokkal jobb volt mindkettõnknek. Nagyon élveztük és a csaj is megdicsért és nagyon türelmes volt velem. Sosem felejtem el.
Ha szûz, nem tudja. Elméleti tudása van de a gyakorlatba azt át is kell tudni ültetni. És az, hogy nem liheg, nyög, sziszeg, mint egy kígyó mint a pornófilmekben attól még élvezheti q.rvára.
próbáld valahogy ellazítani és nem stresszelni... hanyadik partenred volt? mással nem volt ilyen probléma?
hát ne hogy azt hidd hogy tudja mit kell tenni :/ ha eleve hozzád sem ért az már gáz
Biztosan az van, hogy annyira stresszel, hogy jo legyen neked (aki tapasztalt vagy es tapasztalt pasikkal voltal korabban), hogy sokkal inkabb koncentral, mint amennyire elvezni tudja. Biztosan akarja, de ha visszagondolok, amikor en elvesztettem en is hasonlo voltam, mert stresszeltem azon, hogy valamit nem jol csinalok, meg hogy az elözö csaja biztos jobb volt, leszek-e en valaha olyan jo stb. Szerintem biztasd, dicserd, barmit is csinal. Terelgesd is, de ne tulsagosan, mert akkor meginkabb ugy fogja erezni, hogy a csajom tudja, hogy kell szexelni en meg nem, egy csödtömeg vagyok meg ilyenek. Barmit is csinal dicserd agyon, erezze, hogy ügyes, hogy fel tud izgatni. En legalabbis ezt tennem. Biztos jobb lesz ez kis idövel. A mostani parommal az elsö szinten fura volt (pedig nagyon nem voltunk mar szüzek) megis annyira izgultunk, hogy ha visszagondolok, eleg viccesen benaztunk. :D
hát elég bunkó4 mert én még az exeimnek is irok, 4-5 lánynak is, szerintem ne foglalkozz akkor vele
mikor utazott el? mert ha tegnap, akkor persze h nem ír. komolyan, azért ment el, hogy a családjával legyen, meg ilyenkor mindenkinek ezer dolga van, biztosan fog õ is írni.
Nagyon valószinû, hogy ez a vonzalom eléggé egyoldalú. De igazából meg kellene vele beszélni ezt a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Múlt héten utazott. Rosszul esik, hogy ilyen :(
Sajnálom, de lesz*r téged a csávó, vagy túlreagálod a helyzetet. Hívd fel este, kívánj neki és a családjának boldog karit, aztán tedd le a telefont és ne hívd fel, ne írj neki, ne keresd. Ha 3 nap után nem keres fel akkor dobd a p*csába. Minden nõ jobbat érdemel ennél...
Nem is a családjához ment hanem csajozni...
Ne irj neki mert azt fogja hinni mennyire utana vagy .... engem most hagyott el egy aprosag miatt 4 ev utan es en konyorogtem neki de nagyon megbantam azota sem keresem....ugyhogy inkabb hagyd...
eh.. könyörgöm karácsony van.. a családjával van akivel ki tudja mióta nem találkozott nehogy már ilyenkor is állandó jelleggel a telefonján lógjon úristen..
utolso és többi kétkedö nincs igazatok, azért gondolkozzatok már! tökmindegy hova utazott a srác vagy a családjával van e mindenkinek van 2 perce arra, hogy a barátnöjének irjon egy smst .....azért gondolkozzatok már ha valakit szeretek, keresem, irok neki!

14-éves lány vagyok. Nagyon szeretem a barátomat. ő is azt mondja hogy örökkön-örökké. velem akar lenni. Még is amikor velem lehetne sulin kívűl. Mindig a haverjaival megy inni, focizni, bulizni. Szerintetek mit csináljak? Ne oltogassatok lécci.!

Legjobb válasz: ,,Örökkön-örökké szeretni foglak, csak te vagy az életemben, nincs olyan perc,amikor ne veled akarnék lenni, számomra minden pillanat nélküled egy örökkévalóság.." Ui: Ha a haverok mégsem érnek rá, holnap átmegyek." A helyzet szerintem.

, , Örökkön-örökké szeretni foglak, csak te vagy az életemben, nincs olyan perc, amikor ne veled akarnék lenni, számomra minden pillanat nélküled egy örökkévalóság.." Ui: Ha a haverok mégsem érnek rá, holnap átmegyek." A helyzet szerintem.
14 éves és inni jár... Hova a tökömbe fajul ez a világ?! Na elmentek ti a bús p*csába de tényleg....
Az van, hogy naív vagy még. Szóval a srác azért jár veled mert ez a "társadalmi elvárás" (értsd menõ a többi süldõ elõtt). Szóval azért tart téged, hogy felvágjon vele , hogy õ már nagyfiú. Amúgy nincs ebben semmi furcsa , a hasonló korú fiúk ritkán szerelmes inkább kanosak :D 22/L
az a baj, hogy a hozé alvaradók a TV-ben már 25 éven felül vannak, szóval elég komoly érzelmeket is el tudnak játszani színészként.
Még gyerekesen túl naiv vagy. Vagy pedig túl sok szappan operát néztél.
Ez a fiu nem melto szerelmedhez! Ha a haverok fontosabbak, mint hogy minden aldott percet, melyben teheti veled töltsön, akkor zard ki szivedböl!
A kérdező hozzászólása: 14
Srác hány éves?
Szerezz egy olyan pasit aki veled foglalkozik, de 14 évesen még feszt nem értem hova izgulsz? Hány éves a pasid?
Örökkön-örökké 14 éves korban = a következõ 20 percben.

Mit csináljak ne legyek mérges?

Sziasztok! a 13 éves fiam bikinis lányokat néz az interneten.ez nem korai?vagy nem egészséges cska épp 1 pillanartra láttam. Mi a teend??

Legjobb válasz: Kedves aggódó anyuka! : )) Szerintem egyáltalán nem abnormális,ha a fiad érdeklõdést mutat az ellenkezõ nem irányában.Egy generáció alatt is sok minden megváltozott,és bár klisének hangozhat,én sem tudok mást mondani: a mai fiatalok bizony jóval korábban érnek.13 évesen a kamaszkor egy olyan korszakába érkezett,amikor már teljesen elfogadható a lányok és az ½olyan½ videók nézegetése,vagy például az önkielégítés.Ezzel nincs semmi probléma,az én véleményem szerint hagyni kell,hogy felfedezze a testét,érdeklõdjön.Ha gondolod,beszélhetsz vele a témáról,de semmiképp ne faggasd,nem jó,ha frusztrált lesz,bûntudatot sem szabad benne ezzel kapcsolatban ébreszteni,mert ez kihat a késõbbi szexuális életére is.Bizony-bizony,a kisfiúból lassacskán nagyfiú lesz! : )) Sok szerencsét a neveléshez,a fiúnak pedig akadálymentes,kellemes kamaszkort kívánok! Egy orvosjelölt

Kedves aggódó anyuka! : )) Szerintem egyáltalán nem abnormális, ha a fiad érdeklõdést mutat az ellenkezõ nem irányában.Egy generáció alatt is sok minden megváltozott, és bár klisének hangozhat, én sem tudok mást mondani: a mai fiatalok bizony jóval korábban érnek.13 évesen a kamaszkor egy olyan korszakába érkezett, amikor már teljesen elfogadható a lányok és az ½olyan½ videók nézegetése, vagy például az önkielégítés.Ezzel nincs semmi probléma, az én véleményem szerint hagyni kell, hogy felfedezze a testét, érdeklõdjön.Ha gondolod, beszélhetsz vele a témáról, de semmiképp ne faggasd, nem jó, ha frusztrált lesz, bûntudatot sem szabad benne ezzel kapcsolatban ébreszteni, mert ez kihat a késõbbi szexuális életére is.Bizony-bizony, a kisfiúból lassacskán nagyfiú lesz! : )) Sok szerencsét a neveléshez, a fiúnak pedig akadálymentes, kellemes kamaszkort kívánok! Egy orvosjelölt
ha 13 éves akkor tuti ráránt párszor..hagyd, hogy polirozza a bohocot..
12 évesen , , végeztem" elõször önkielégítés... gyakorlatilag még elsõ magömlésem sem volt... aztán folyamatosan belerázódtam... eleinte 2 hetente majd késõbb hetente és egyre gyakrabban... Szerintem ezzel semmi gond nincs. A gyerekek már sokkal korábban beszélnek ilyen témákról... sõt 10-11 évesen már rátaláltunk annó néhány pornó oldalra... még a suliban is. Szerintem hagyd kibontakozni és tégy úgy, mint ha nem is láttál volna semmit...ha leülsz vele beszélgetni errõl azt hiszed elõrébb leszel? Sokkal többet tud már, mint amit te el akarsz neki mondani... Az én szüleimmel soha nem került szóba ezt a téma konkrétan... amikor olyanom volt, akkor kérdeztem. Kaptam választ és ennyi... még sem lett belõlem egy nimfomán pszichopata... tisztában vagyok a dolgok mikéntjével és következményeivel... 18/F

Mit csináljak? Nehéz!

Ma egy fiú azt mondta, tartsunk szünetet ne beszéljünk egymással mert átakarja gondolni, én helyeseltem a döntését mert tiszteletbe tartom amit érez.. de olyan nehéz, és úgymegmondanám neki, hogy nekem ? hiányzik, még nem vagyok belé szerelmes csak tetszik de hiányoznak a beszélgetések =( most felejtsem el, vagy még reménykedjek?:(

Legjobb válasz: Lehet nem értem,de nem voltatok együtt és szünetet kér hogy ne beszélgessetek,mert átakarja gondolni? Ezt akkor szokták mondani ,ha szakitanak,vagy van egy másik lány aki esetleg féltékeny,és õt választotta.SZERINTEM!!! (Nekem a volt barátom hiányzik, de megoldotta a problémám, minden kapcsolatot megszakitott velem, pedig tudta hogy ezzel szinte megöl, mégis megtette,pedig csak egyszerüen annyit akartam tudni róla, hogy él-e,és szépen váltunk el,szóval nem értem miért tette velem ezt.)Hát ezek után magasról lekakilom,a szenvedésemet hogy hiányzik ,meg majd feldolgozom.Tégy Te is így.

Lehet nem értem, de nem voltatok együtt és szünetet kér hogy ne beszélgessetek, mert átakarja gondolni? Ezt akkor szokták mondani , ha szakitanak, vagy van egy másik lány aki esetleg féltékeny, és õt választotta.SZERINTEM!!! (Nekem a volt barátom hiányzik, de megoldotta a problémám, minden kapcsolatot megszakitott velem, pedig tudta hogy ezzel szinte megöl, mégis megtette, pedig csak egyszerüen annyit akartam tudni róla, hogy él-e, és szépen váltunk el, szóval nem értem miért tette velem ezt.)Hát ezek után magasról lekakilom, a szenvedésemet hogy hiányzik , meg majd feldolgozom.Tégy Te is így.
Édes kiscsillagom!! Tudod te hogy mit akarsz egyátalán?!
A kérdező hozzászólása: hát.. jártunk pár napig.. de azt mondta h addig ne beszéljünk ameddig átgondolja h most mit is akar tõllem D:
A kérdező hozzászólása: szerinted akkor itt lennék? O.o

Mit csináljak? (Ne oltsatok szét légyszi! )

Van egy barátom 3 hónapja. Egy ideig iszonyatosan szerettem, és mindenem volt. Neki adtam oda magam el?ször, minden pillanatban hiányzott, ha nem voltunk együtt. Azonban alig tudunk találkozni, és kezdem érezni, hogy sokszor nem figyel rám. Ha találkozunk akkor folyton mondja, hogy mennyire szeret, és h el nem tudom képzelni stb. Az utóbbi egy hónapban folyton mondogatta, hogy mennyire kíván. Tök rosszul esik, egyik pillanatban olyan, mintha csak dugni akarna, másikban pedig érztem, hogy szeret.

Legjobb válasz: "Én meg nem fogom kérdés nélkül mondani, hogy találkoztam a sráccal, ha ennyit nem képes megkérdezni" Hülye, gerinctelen kis ribi vagy. Ez aztán a meghitt kapcsolat, titkok nélkül. Esetleg azért nem kérdi, mert megbízik benned? Te meg kihasználod és rá is kened? Mi a fenének vagy vele még együtt? Ha nem szereted, akkor nem kell indok a szakításra. Ehelyett hülyíted mindkét srácot. Lehet lepontozni.

"Én meg nem fogom kérdés nélkül mondani, hogy találkoztam a sráccal, ha ennyit nem képes megkérdezni" Hülye, gerinctelen kis ribi vagy. Ez aztán a meghitt kapcsolat, titkok nélkül. Esetleg azért nem kérdi, mert megbízik benned? Te meg kihasználod és rá is kened? Mi a fenének vagy vele még együtt? Ha nem szereted, akkor nem kell indok a szakításra. Ehelyett hülyíted mindkét srácot. Lehet lepontozni.
A kérdező hozzászólása: (19L, barátom 21, a srác 20)
Dobd ki a jelenlegit
Hat ezt neked kell tudni, hogy vegulis szerelmes vagy a jelenlegi parodba vagy sem. ezen gondolkozz el, ha nemleges a valasz, akkor nincs ertelme folytatni, az sem ok ra, hogy vele maradj, hogy neked o volt az elso.
Igazából egy normális indokot nem tudtál mondani arra, hogy szereted a mostani barátod, szóval szerintem dobd ki, ha lehet még most és ne a szülinapját rontsd el.. ha mással találkozgatsz ennek már úgyis mindegy.. persze jó dolog, hogy a barátodat nem érdekli, nem tud róla, hogy te már más után nézelõdsz meg mással találkozgatsz, de egy idõ után talán a korral majd neked is lesz lelkiismereted, ha meg valami véletlen folytán már most is van csak elrejted, akkor hagyd ott azt a szegény fiút, had találjon magának egy olyan lányt, aki nem a zûrös fiúkat szereti és nem lép félre.. Így csak a boldogságát akadályozod..
A kérdező hozzászólása: Csak úgy kitenni valakit, hogy õ mondogatja, hogy én vagyok mindene, és le tudná velem élni az életét(! erõs kijelentés szerintem), úgy nem bírom. Mindig sírás kerülget, és nem tudom elképzelni, h megszakad kköztünk mindenféle kapcsolat. Kedvelem, és megszoktam õt, de ez sincs rendjén. Szülinapja elõtt meg nem tudok szakítani amúgy sem, ugyanis nem tudunk találkozni, és egyenesen "illik" megmondani az ilyeneket.
Ige.. az én párom 4 évig húzta ezt.. ha 3 évvel ezelõtt szól, minden ok, ha két évvel, akkor fájna, így kb úgy érzem nincs értelme az életemnek tovább, de te még játssz azzal a fiúval egy kicsit csak mert nem mered a szemébe mondani az igazat..
Szerintem viszont nem feltétlenül igaz, hogy nem szereted. Lehet hogy csak azért, mert nincs minden rendben köztetek kezdtél el más fiúk felé nyitni. Sztem elõször csak mondd el neki, hogy nincs minden rendben, hátha akkor rádöbben, hogy te tobb törõdést igényelsz.
A kérdező hozzászólása: "Én meg nem fogom kérdés nélkül mondani, hogy találkoztam a sráccal, ha ennyit nem képes megkérdezni" - ezt elrontottam kicsit, arra gondoltam, h ha annyit nem kérdez meg, mit csináltam az aktuális napon, akkor én nem fogom ezt mondani magamtól...

Meztelenül alszom otthon és észrevettem, hogy a szemközti erkélyről néz egy csaj, amikor reggel nyitom az ablakot. Mit csináljak, ne foglalkozzam vele?

Mert elvileg ugye a saját lakásomban lehetek meztelenül, magánügy.

Legjobb válasz: Öltözz fel mielõtt ablakot nyitsz.

Integess át neki.
Hívd el randira xD
Öltözz fel mielõtt ablakot nyitsz.
Tesóm (lány) ugyanezt csinálja, mármint lazán meztelenkedik, pedig Vele szemközt egy egész sereg ember él. Õ leszarja. Ha Te sem vagy szégyenlõs, szard le Te is, és érezd jól magad a reggeli ablaknyitásnál beszûrõdõ kellemes nyári fényben. :D
Azt jelenti jó tested van, Apollo.
:) ))
Ha fiú vagy, ne zavartasd magad. Örülj neki! :D
Fordulj meg és hajolj meg! :) De ha annyira zavar akkor ne úgy nyiss ablakot hogy lássa azt amit Te féltesz! :)
Ha zavar öltözz fel ablaknyitás elõtt, ha pedig nem akkor ne foglalkozz vele.
Vagy kezdj egy maszturbálni, amúgy nem tök mindegy?
mikor néz gyorsan fogd meg a micsodád és csinálj úgy vele mintha pecabot lenne és õt akarnád kifogni hátha bekapja a "csali"-t
velem volt pont ilyen, át integettem a csajnak, másnap már egy pasi is volt vele, akkor el bizonytalanodtam kicsit..de végülis ujra integettem, õk dumáltak valamit, és azóta nem néznek, vagy legalábbis nem olyan nyiltan.
jóbarátok? kövér pucér pasi? :D szerintem csak õket utánozza xD dehogy is, szerintem beszélj vele :)
Ha nem zavar, akkor élvezd! Én élvezném! :) )) Ha meg zavar, akkor az egyik kezeddel takard ki a lábad közét ablaknyitáskor és kész.
A kérdező hozzászólása: Kb. két hete figyeltem fel rá. Valószínûleg észrevett egyszer, ahogyan egy szál semmiben nyitom az ablakot, húzom fel félig a redõnyt, és lehet, azóta figyel.
A kérdező hozzászólása: F :)
Hivd át.Velem miért nem tud ilyen megtörténni ?

Megőrülök már másfél éves fiammal séta közben, mit csináljak? Ne menjünk sétálni?

Üvölt a babakocsiban, hogy gyalog akar jönni vagy motoron, de az utcán képtelen viselkedni. Elszalad másfelé, ha úgy csinálok, mintha elmennék másik irányba, akkor is, kiszaladna az úttestre. Ha babakocsizunk, üvölt.

Legjobb válasz: jaa, zárd be a szobájába, azt csókolom, meg is van oldva ez a kérdés... bocs, de olyan fura a kérdésed, muszáj megkérdeznem, az nem jutott eszedbe, hogy megneveld? mert hát szerintem ez lenne az ésszerû... vedd ki és sétáljatok, de a kezét mindig fogd. ha hisztizik akkor se engedd el. 3-4 nap alatt megtanulja, hogy fogni kell a kezedet és akkor sétálhat.

jaa, zárd be a szobájába, azt csókolom, meg is van oldva ez a kérdés... bocs, de olyan fura a kérdésed, muszáj megkérdeznem, az nem jutott eszedbe, hogy megneveld? mert hát szerintem ez lenne az ésszerû... vedd ki és sétáljatok, de a kezét mindig fogd. ha hisztizik akkor se engedd el. 3-4 nap alatt megtanulja, hogy fogni kell a kezedet és akkor sétálhat.
Jézusom, kérdezõ, ne nevettesd már ki magad! azért tettem idézõjelbe mert tõled idéztem ezt a kérdést... és hát igen, a stílusod minõsíthetetlen, de ez a te szegénységi bizonyítványod :)
10-es vagyok, és bocsánat, de offolok: csak zárójelben kérdezem meg: miért kell egymást minõsítgetni? Szerintem sok bizonytalan vagy kezdõ anyukát érint a fentebbi probléma és szerencsére sok érdemi hozzászólás érkezett, amin el lehet indulni, hogy megoldódjon a gond. Ne essünk már egymásnak, könyörgöm, felelõs szülõk, felnõtt emberek vagyunk, miért kell ujjal mutogatni hogy de te nálam is ilyen/olyanabb vagy... volt egy szimpla kérdés, érkezett néhány értékelhetõ válasz - miért nem maradhat ennyiben? Komolyan nem értem miért jó itt a GYIK-en folyton egymás torkának esni. Én már kérdéseket sem merek feltenni mert 2 normális válaszra 5-6 kretén jut, aki bunkózik, gúnyolódik, rosszindulatú, kötekszik. :(
Szia! Kisfiam 17 hónapos. Õ is kb 1 hónapja annyira nem szereti a babkocsit, kíváncsi és szabadon akar menni. Mi kitaláltuk az a legjobb ha jön mellettünk, vagy ha másik irányba illetve az útra akar menni megfogjuk a kezét, elmagyarázzuk nem szabad, miért nem szabad, ha abszolút megmakacsolja magát felkapjuk és úgy megyünk.Kicsi még, de ahhoz nem kicsi, hogy nevelni lehessen, meg kell tanulnia, hogy hogyan lehet közlekedni az utcán.Kisfiam már nagyon szépen jön mellettünk, sétálgat megáll megnéz valamit, elindul.Most ebben a korszakban e legnehezebb, de egy kis türelemmel, hamar megfogja tanul. Tudja ha az úttest jön akkor megfogjuk anya, apa vagy a mama kezét.
Igen, a másfél évesek futkároznak, és néha akaratosak. De te vagy az anyukája, hát fogd meg szépen a kezét, és így menjetek a játszótérre. Ott aztán motorozhat, és futkorászhat. Ha rossz irányba megy, te hozod vissza õt. Egy rakás anyuka van, aki csak bambul el a gyerek mellett, vagy traccspartizik, te ne legyél ilyen!
"bocs, de olyan fura a kérdésed, muszáj megkérdeznem, az nem jutott eszedbe, hogy megneveld? mert hát szerintem ez lenne az ésszerû..." Bocs, de pont ebben kéri a segítséget a kérdezõ, hogy hogy csinálja! Ez egy nehéz idõszak. Kinyílik elõttük a világ, persze, hogy mennének felfedezni. Én is átéltem a kisfiammal. Nekem az vált be, hogy akárhányszor el akart rohanni, megfogtam, leguggoltam hozzá, magyarázta, magyaráztam... Viszont 2 olyan eset is volt, mikor iszonyat hisztit kivágott, semmivel nem tudtam kizökkenteni, így visszafordultunk, és hazamentünk. Volt nagy ordítás, és is remegtem az idegtõl, de aznap nem mentünk ki. Meg kell, hogy értse, hogy vannak esetek, amikor nem lehet elrohanni, mert veszélyes. Viszont 1, 5 évesen még elég kicsi. Én úgy gondolom ebben a korban még nem várhatod el, hogy ne szaladjon el. Én engedtem motorozni, de mindig szorosan mögötte voltam. Ha gyorsított finoman visszafogtam a vállánál, de aztán újra elengedtem. Így megmaradt az önállóság érzése, de azért nem engedtem, hogy elrohanjon. Nem biztos, hogy mûködni fog, mert minden gyerek más, és meg kell találni, ami mindkettõtöknek a legjobb. Még egy kósza gondolat! Mi lenne, ha vennétek tolókaros triciklit? Olyat, amirõl le lehet szerelni a pedálokat, amíg nem tudja hajtani. Így tolhatod, és neki fel sem tûnik, hogy Te irányítod?
Ti normalisak vagytok???? Az en lanyom masfel eves koraban mar nem volt hajlando babakocsiban ulni, a setak pedig katasztrofak voltak vele (neha muszaj volt bankba, orvoshoz, ide-oda is menni). Azota elmult 2, 5 eves, UGYANUGY nevelem, es szepen fogja a kezem, jon mellettem, mindenben hallgat ram Tureelem kedves kerdezo, egy masfel eves meg nagyon pici.
Meg kell mondani neki, hogy vagy viselkedik (mehet motoron, de csakis arra amerre Te) vagy nem mentek le . Ahogy másfelé kanyarodik, kismotort , gyereket felkapni, vinni haza. Drasztikus, de valamibõl értenie kell.
Szerintem nem a gyerekben van a hiba. Mi a fenét vársz egy másfél éves gyerektõl. "Viselkeldni?" A felnõttek sem tudnak, õ meg egy kicsinél is kisebb gyerek... A séta nem azért van, hogy TE jól érezd magad, hanem azért, mert neki van rá szüksége. A módja nem az, hogy másfél évesen érzelmileg zsarolsz egy gyereket (hogy elmész másfelé... Jézusom!!!), hanem hogy megfogod a kezét erõsen (te vagy a felnõtt!!!), és az õ tempójában sétáltok, és közben tanítgatod, hogy mit nem szabad, de nem hiszed azt, hogy elég 1-szer elmondani, és másnap már tudni fogja. A motorozást hagyd meg a játszótérre vagy az udvarra.
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondoltam, segíteni járnak erre az oldalra emberek, nem bunkóskodni, észt osztani, de te idejöttél választ írni egy olyan kérdésre, amirõl fogalmad sincs, mert neked csúcsszuper a gyereked és a nevelésed. Miért is jársz erre az oldalra? Hasznos tanácsokat adni? Unalmat ûzni? Kiélni a kisebbségi komplexusod?
A kérdező hozzászólása: 10-es nagyon jókat írtál, köszönöm. És a többi értelmes választ is. Te nagyon szerencsétlen ketteske, bár nem tettem idézõjelbe, de egyértelmû, hogy hogy értettem, de igazad van, ezt csak értelmes emberek értik (érdekes, rajtad kívül ezt senki nem vágta a fejemhez, értették, hogy mit akarok mondani ezzel "ne menjünk sétálni?".) Valamint gondolod, hogy ennyire hülye ember létezik, akinek ha fekszik a gyereke az úttestre, azt hagyja? Valószínû felétek igen, mert láttál már ilyet. Nyilván nem hagyom... de nem fogok neked magyarázkodni, annyira egyszerû vagy, mint egy tál lencsefõzelék.
2. vagyok. te mekkora egy paraszt vagy kérdezõ :D képzeld, tudok gondolkodni :D te kérdezted: "Ne menjünk sétálni?" képzeld, az én gyerekem is volt 1, 5 éves és sikerült megnevelnem, mindig fogtam a kezét, igen, akkor is ha hisztizett, bár enyém nem vágta földhöz soha magát :) pár nap alatt rájött, hogy akkor van séta ha fogja a kezemet. úttesten lefekszik a gyereked? én ezt akkor sem tartom normálisnak, ha az úttesten megpróbálna lefeküdni a gyerekem akkor megfognám és azonnal elvinném onnan. sértegethetsz de akkor se normális a gondolkodás módod, hogy inkább otthon ülnél vele mint megfognád a kezét erõsen és felnõttként viselkednél
Hú, még egy valami eszembe jutott! Egy barátnõm vett kisautót, és azon húzza a kisfiát. Mikor elunja az ücsörgést a pici átadja neki a madzagot, és akkor az az élmény, hogy húzhatja maga a kisautót. Vagy vannak ezek a csattogós "szörnyecskék" (bocsi a kifejezésért, de nekem a hajat lecsattogták a fejemrõl), amiket tolni lehet. (lepke, béka, kakas, én ezeket láttam) Amíg azt tologatja nem tud olyan gyorsan irányt váltani, és talán jobban leköti a séta. Hátha, valamelyik hasznosítható lesz! :) Nehéz idõszak, de túl lesztek rajta! Én már mosolyogva gondolok vissza erre, pedig a "nagy" fiam még csak 3 éves, a kicsi pedig 13 hónapos, szóval nemsokára újra benne leszek én is! :)
Megoldás nálunk: Õ tolta a babakocsit, a boltban õ vette le az árut és õ pakolta be a kosárba. Mindig vettem neki valamit amivel lefoglalta magát, vettem neki müzlit, annak a kicsomagolásával eltöltött 20 percet is. Még csak most kezdõdik a dackorszak, csak türelem, ha látja hogy ideges vagy akkor annál jobban dacoskodik.
A kérdező hozzászólása: "Ha hisztizik, akkor se engedd el" vonszoljam a földön, miközben üvölt? A hasznos tanácsot köszönöm, van triciklink, abból is ki szeretne jönni, de abban talán tovább elvan. Ja igen, játszótéren motorozás is jó lenne, ha lenne zárt játszótér, de nincs.
a kettes kerdezo egy suletlen paraszt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!