Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, nagyon sír a (15 db)

Szakítottunk a barátommal. Nem tudom mit csináljak. Nagyon bunkó volt most is. Egész nap sírok. A suliban is ha meglátom, sírnom kell. mit csináljak?

:'( nagyon rosszul vagyok már :'( nem tudom abbahagyni a sírást :'(

Legjobb válasz: beszélj olyanal aki feltud vidítani

beszélj olyanal aki feltud vidítani

Mit csináljak, ha nagyon sír a babám?

2 hetes múlt, már mindent kipróbáltam, valószín?leg egy kis "hiszti" van, mivel amint felveszem, elhallgat. De nem szeretném túlzottan rászoktatni arra, hogy mindjárt felveszem, ezért kérnék valami tanácsot, mit lehet ilyenkor megpróbálni? Evett, ivott, tisztába lett téve, cumit is próbáltam, hason, hanyatt feküdt, beszélünk hozzá, de semmi nem nyugtatja meg.

Legjobb válasz: Valószínûleg akut anyahiány:)Mihelyt felveszed elmúlik. 2 verzió van: 1, felveszed,dajkálod,és bízol benne,hogy hamar jobb lesz a helyzet 2, hagyod had sírjon egy kicsit Neked kell eldönteni,hogy melyiket akarod alkalmazni.Mi arany középutat választottunk,és ha tudjuk,hogy éppen nem nagyon panaszkodhatna,akkor kicsit hagyjuk sírdogálni,majd felvesszük.Igaz nálunk van egy kis hasfájás is.

Valószínûleg akut anyahiány:) Mihelyt felveszed elmúlik. 2 verzió van: 1, felveszed, dajkálod, és bízol benne, hogy hamar jobb lesz a helyzet 2, hagyod had sírjon egy kicsit Neked kell eldönteni, hogy melyiket akarod alkalmazni.Mi arany középutat választottunk, és ha tudjuk, hogy éppen nem nagyon panaszkodhatna, akkor kicsit hagyjuk sírdogálni, majd felvesszük.Igaz nálunk van egy kis hasfájás is.
Én minden nyikkra felvettem és megérte. Most 4 hónapos mosolygós kiegyensúlyozott baba. Mindenki mondja. Hát ezért (is). Nem mérlgeltem, hogy hiszti vagy sem. A szeretetet nem kell analizálni. Árasztani kell és egy védtelen babának nagy szüksége van rá. Most bújt ki belõled, ahol 9 hónapon át hallgatta szívverésed érezte a melegséged. hamar elmúlik ez a gyönyörû idõszak, ne aggyal, szívvel légy együtt a babáddal! Ezen a fórumon nem talász megoldást... Sok sikert!:)
Egy 2 hetes kisbaba még nem hisztizik, majd pár hónap múlva fog, de most még csak fél és téged akar. Most még nem tudod elkapatni, ez butaság, egyszerûen ez egy ilyen idõszak, ha fent van és sír vedd ki nyugodtan az ágyból, nyugtasd meg, majd amikor már több hónapos lesz ráérsz nevelni. Gratulálok a babádhoz!:-)
Maximálisan egyetértek az elõttem szólóval. Késõbb ráérsz nevelni. Az enyém 5 hónapos és már elõfordul a "szándékos" hiszti. Olyankor szoktam kicsit hagyni, de egy 2 hetes babát nem szabad sírni hagyni. Éreznie kell Téged, ragaszkodik hozzád és nem "manipulálni" akar! Picit késõbb viszont oda kell figyelni, mert könnyen átveszi az irányítást! Sok sikert!
Szia! Egy kéthetes gyerek még nem hisztizik.Majd eljön annak is az ideje:) ))Természetes, hogy az anyja közelségére vágyik, hisz nemrég még a pocakodban volt.Neki még nagyon szüksége van a testi kontaktusra, és ez nem hiszti.Én nem hagytam sírni a gyerekeimet, és nem is hagyom.Ha most az elején kialakul a biztonságérzete, ha tudja, hogy számíthat rád ha szüksége van valamire, akkor a késõbbiekben kiegyensúlyozott boldog baba lesz.Nem fogod ezzel elrontani nyugi.Majd mikor kicsit nagyobb lesz, és érdeklõdik már dolgok, játékok iránt, akkor le tudod azokkal is kötni a figyelmét, nem akar mindig a kezedbe lenni. Türelem, boldog babázást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, délelõtt óta (mióta beírtatok) nyugiban van, mert a karomban elalszik és amikor már mélyen alszik, akkor le tudom tenni és alszik tovább, így tudok mást is csinálni közben! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsod, megfogadom, amint nagyobbacska lesz a kislányom! Üdv!

Három és fél hó a babám, most váltottunk tápszert Humana 1-re, és nem kakil. Mit csináljak? Nagyon erölködik, de semmi nem jön, és sokat sír.

Legjobb válasz: Mi is pont így jártunk.Egyáltalán nincs tejcsid?Próbáld meg felváltva:egy evés tápi,egy tejcsi;ha nincs tejcsi sûrûn kínáld forralt,lehûtött vízzel,teával(minnél több folyadék)!Gyerekorvosotok nem ajánlotta még a gyümölcslevet?

Mi is pont így jártunk.Egyáltalán nincs tejcsid?Próbáld meg felváltva:egy evés tápi, egy tejcsi;ha nincs tejcsi sûrûn kínáld forralt, lehûtött vízzel, teával(minnél több folyadék)!Gyerekorvosotok nem ajánlotta még a gyümölcslevet?


Ma szakítottunk a barátommal. Nagyon kivagyok nem tudom mit tehetnék h jobb legyen . Nem tudom. Csak sirok sirok sirok . Nem tudom mit fogok csinálni h eltudjam felejteni mit csináljak h menjen mit h kell ilyenkor csinálni? :' (

kérlek segítsetek illetve olyanoktól várom a választ akik éltek már át hasonlót/ gondolom sokan vagyunk...és h ti h tettétek magatokat túl ezen?

Legjobb válasz: Azért csókolóztál mással, mert tudtad, hogy mindent elvisel? Hát gratulálok neked, komolyan. Tudod az ilyen nõk, de te inkább lány vagy még szerintem, miatt lesz a pasik többsége bizalmatlan. Ha ennyire fontos volt neked, akkor miért tettél olyat amivel a párodat bántod? Nagyon szurkolok a barátodnak, hogy tartson ki és ne menjen vissza hozzád. Jobbat érdemel tõled. Az ilyen dolgok kiakasztanak nagyon nem tehetek róla. Annyira szeretem, annyira kivagyok, annyira fáj, közben meg csalod ahol tudod. Kapj te is legalább annyi ffájdalmat amit a pasinak okoztál ennyi.

Azért csókolóztál mással, mert tudtad, hogy mindent elvisel? Hát gratulálok neked, komolyan. Tudod az ilyen nõk, de te inkább lány vagy még szerintem, miatt lesz a pasik többsége bizalmatlan. Ha ennyire fontos volt neked, akkor miért tettél olyat amivel a párodat bántod? Nagyon szurkolok a barátodnak, hogy tartson ki és ne menjen vissza hozzád. Jobbat érdemel tõled. Az ilyen dolgok kiakasztanak nagyon nem tehetek róla. Annyira szeretem, annyira kivagyok, annyira fáj, közben meg csalod ahol tudod. Kapj te is legalább annyi ffájdalmat amit a pasinak okoztál ennyi.
lehet tudni ki szakitott kivel és miért:
szerintem adj neki egy kis idõt. ha egy héten belül vagy mésfél héten belül nem jelentkezik lépj túl rajta. 1:ne magadban keress hibát.mert akkor felfedezel olyanokat amik lehet h hatással lesznek rád! 2:ne legyél (próbálj nem)szomorú lenni.akik körülötted vannak és szeretnek pl:család, barátnõk, haverok stb. nekik is szar ha te szomi vagy. 3:legyél minél jobban elfoglalva. menj el sétálni bnõkkel, moziba, bulizni.(hogy eltereld a figyelmedet a fiúról:) most nehéz idõszakban vagy.Én is átestem már ezen. mély depresszió, a világ összeomlott, mindenki ellened van... ez egyáltalán nem igaz... és ne csinálj hülyeségeket. még ne is gondold, h kilépsz az utcára körülnézés nélkül. mert amint hülyeséget csinálsz...:megfogod bánni. tudsz adni egy msn címet? nehéz agy kommunikálni veled:)
A kérdező hozzászólása: és h tetted túl magad rajta? mennnyi ideig voltatok együtt? annyira félek...párna mulva sztem irok neki egy üzenetet h mivan vele stb... psze csak hétvégén v jövöhéten kicsi idõt hagyok neki.... v nem tudom mit csináljak :( ... sajnálom h veled ez történt... és elhiszem gondolom h milyen rossz lehetet... :S sztem h ha egy fiú sir amikor szakítás van v sak ugy alabol egy lány miatt és a lány elõtt az annyira szép és olyan jó érzés v nem érzi cikinek ésh szoval nem az a fiu aki egy bunko stb...
Furcsa dolgok ezek. Amondó vagyok, hogy akkor tudjuk meg igazán mennyire szeretünk valakit, ha elveszítjük azt. Nem értem a fiút, ha szeret, akkor miért szakít? De ne aggódj, ha sírt akkor biztosan érez valamit irántad, szóval visszakaphatod még. Ha egyszer összejött veled, miért ne sikerülhetne mégegyszer, ha mondjuk látja rajtad, hogy te is megváltoztál. Tudod én örültem volna, ha a barátnõm 2008. október 28-án, amikor szakított velem, sírt volna, de nem tette, én sírtam csak. Mai napig nem hajlandó hozzám szólni, tudod milyen rossz ez így?
A kérdező hozzászólása: Azt a csók után gondoltam... ert elég hmar túltette magát azon illetve csak látszólag...és amikor a csók történt szerettem de nem voltam belé szerelmes...de amkor ott volt h lehet h akkor vége és h mit tettem vele is meg a másikkal is de leginkább a tudat h vége lenne vele akkor erõsödtek meg bennem az érzelmek és h igazán fontos nekem...ésmost akármit mondhatsz rám tudom h szenvednem kell és h én vagyok a hibás meg minden de attól még nagyon rossz...de kösi támadj csak tudom az igazat és tudom h meg is érdemlem de nem kérem még másoktól is kést a szívembe...elég volt nekem egynapra egy nagyon nagy...
A kérdező hozzászólása: kérdeztem tõle h tényleg szeretsz? mondta igen...és akk után meg mondta mert még kérdeztem vmit s akk monda h lehet jbb lett vna h ha kamuzok h már nem szeretlek... nem értem h ha szeret sír ölelget puszilgat akkor mért szakított ma? tesómmal tgnap beszélt telefonon mondta neki h szeret s h nem fog velem szakítani. akkor meg mi ez? am a kapcsolat elején és talán még aok után is h mássla csókoloztam õ jobban szeretet ez látszott rajta... és én sjanos ezt tudtam és emiatt mertem több mindent megtenni mert abban a hitben éltem h úgy sem fog elhagyni...de tessék ... túl messzire mentem :s ...amúgy köszönöm neked a válaszokat :)
figyelj ha tényleg szeret... nem:) De ha csak mondta hogy szeret hogy ne bántson meg akkor... annyi:S
A kérdező hozzászólása: de jó nektek...bárcsak itt is ez történne... annyira jó lenne... :( de félek már késõ...
vissza mert szerettem. ÉS azóta együtt vagyunk, ez két éve volt :D
A kérdező hozzászólása: igen? :O és te vissafogattad? és utána a kapcsolatotok milyen volt? bocsi a sok kérdésért de ost teljesen kivagyok és vmilyen szinten megnyugtat olvasni h kivel mi történt...
hát ha tényleg szeret akkor vissza fog menni hozzád. 1-2 hét és térden állva fog könyörögni:) tapasztalat..
A kérdező hozzászólása: Õ velem... és én voltam leginkább a hibás... de akkor is ha szeret és sír akkor mért szakít velem? elkövettem egy hibát még másfél honapja ezelõtt egy buliban csokoloztam egy fiuval... most meg párnapja elmentem a fiu házibulijába... meg nem mutattam be még otthon nem vittem haza...4hónapja és 1hete voltunk együtt...aput már ismerte de anyut nem...nekem ez a bemutatós dolog nagyon-nagyon nehezen megy...és msot mondta h tudja h egy hülye most de h ezek miatt összezavarodott ...kérdeztem tõle h tényleg szeretsz még mondta h igen... meg õ kezdett el elõször sirni utána énis fõleg amikor kimondta és már múlt idõben beszélt...együtt sírtunk ölelgetett pusilgatta az arocmat fogtuk egymás kezét... egymáshoz bújtunk...de akkor mégis mirt? mitcsináljak h visszakaphassam? elõre is köszönöm a válaszokat
lefoglaltam magam. Nekem a 3D animálás és modellezés jött be anno, úgy néz ki, most ebbõl lesz munkám. lányoknak... legyél társaságban, mást nem tudok :S 18F
2.47-es vagyok. Igazándiból nem tettem túl rajta magam, tegnap is .... 2008. szeptember 10-én 22.15-tõl jártunk október 28-ig. Most is fáj, hogy nem adta meg nekem azt a lehetõséget, amit az elõttem lévõ barátjának. Magyarország 3. legnagyobb városának Hõsök terén sírtam 26-án, ekkor adott egy fél lehetõséget. 27-én egy szál vörös rózsát kapott tõlem. 28-án gyakorlatilag külön váltak útjaink. Utána nagyon sok hibát követtem még el ... Igazságtalannak tartottam a helyzetet, de egy kapcsolat két emberen múlik. Azóta nem valami fényes az életem. Elõtte sem volt az, de azóta nagyon sok negatív dolgot kellett átélnem. Amikor legjobban vágytam a szeretetére, akkor már Õ nem volt. A 2009-es évi elsõ álmom is róla szólt, volt, hogy sírva ébredtem fel egy-egy álom után. Írj nyugodtan privit, és add meg az msn címed, vagy akár a telefonszámod. Nyugodtan kérdezhetsz, én megértelek.

1 lány dobta a nagy szerelmét, barátját én miattam. Nagyon hiányzik neki sír. Most mit csináljak?

jó, hogy akkor dobta és most vagyok én neki, de igy most, hogy?

Legjobb válasz: Mond meg neki hogy ha jobban szereti õt menjen vissza hozzá,neked meg csak annyit mondok ''ha szeretsz valakit engedd el,ha visszajön, a tiéd, ha nem sohasem volt''

Mond meg neki hogy ha jobban szereti õt menjen vissza hozzá, neked meg csak annyit mondok ''ha szeretsz valakit engedd el, ha visszajön, a tiéd, ha nem sohasem volt''
A kérdező hozzászólása: ez most ilyen mindent vagy semmit dolog? ez veszélyes.
szerintem ezt meg kell beszélni a lánnyal, adj neki egy kis idõt, hogy eldöntse, mit akar. mert neked nem tesz jót, ha valaki, aki veled van, az más miatt sírdogál. mindenképp meg kell vele beszélned, hogy tegye világossá, mit akar. ha át kell gondolnia, adj neki valamennyi idõt.
pontosan.. mindent vagy semmit. Ha tényleg téged szeret úgysem fog elhagyni. Ez már csak a te bizalmadon múlik.

Mit tegyek? A 7 hetes kislányom sir a ciciért de nem a tej miatt hanem hogy cumizzon a cicivel. Már nagyon fáj, mit csináljak? A cumit köpi ki, és még öklendezik is töle, csak ritkán fogadja el.

Legjobb válasz: Nagyon nehéz idõszak, de egyben rövid is. Hidd el többszörösen megtérül, ha hagyod. A tejednek is és a kisbabádnak is nagyon jótékony...

Nagyon nehéz idõszak, de egyben rövid is. Hidd el többszörösen megtérül, ha hagyod. A tejednek is és a kisbabádnak is nagyon jótékony...
Mikor a kisfiam 7 hetes volt, én is csillagokat láttam szoptatás közben. Õ is nagy cicimán, még mindig (7. hónapos). kB 2 és fél 3 hónapos korára már egyeltalán nem fájt a szoptatás, addig valahogy bírd ki. Én nem javaslom a bimbóvédõt, sztem nem olyan közvetlen. Eelinte rettegtem, hogy mennyire fog fájni a cicim amikor a kicsim sírt a ciciért (õ is nagyon sokat lógott rajta hobbiból :-)), de a fent leírt idõ óta nagyon élvezem a meghitt perceket a babámmal szoptatás közben. Tarts ki, nemsoká minden más jobban leköti mint a cicizés, és nem akar majd anniyt lógni rajta, és nemsoká te is évezni fogod a kisbabád etetését.
Valami miatt feszült nyugtalan a lányod?Esetleg te magad?Ha igen, akkor azt szüntesd meg.Amúgy a cicizés számukra nagyon fontos nyugtató dolog. Az én lányom is kéépes lenne a fél napot átcumizni a mellemen, de én inkább hallgatom, ah sír, és megpróbálom másh megnyugtatni.Mostanában egyre kevesebbet csinálja.
Az én babám 10 hetes és még nálunk is elõfordul(kb. heti 1-2 nap), hogy szinte csak akkor nyugodt amikor a cici a szájában van. Én hagyom neki, nekem sem fogadja el a cumit, de nem is erõltetem. A cicim nekem is nagyon fáj azokon a napokon, de az a lényeg, hogy neki jó legyen.
Bimbóvédõvel próbálkoztál már?
Próbáltad bevizezni a cumit és úgy odaadni neki? Nem túl nagy neki? Nekünk a NUK vált be, szerintem az a legkisebb a 0. korosztályos cumikból.
A kérdező hozzászólása: mind a ketten nyugodtak vagyunk, és a babám egész nap mosolyog de a cicin szeret mindig cumikázni, ami nem lenne baj ha nem fájna és ráérnék egész nap ezért mellette feküdni.
Puha cumi, és sokszor problémás, hogy nem tudják rendesen a szájukban tartani, így kiesik, csak ha jól bedugod nekik :)

Más is nagyon kiborul, ideges lesz ha sír a babája? Mit csináljak ellene?

Legjobb válasz: Tanácsot adni ugyan nem tudok, de ne legyen lelkiismeretfurdalásod!!! Teljesen normális besokkolni, nehogy azt hidd, hogy ez másoknál nincs, még ha sokan nem is valljá be!

Tanácsot adni ugyan nem tudok, de ne legyen lelkiismeretfurdalásod!!! Teljesen normális besokkolni, nehogy azt hidd, hogy ez másoknál nincs, még ha sokan nem is valljá be!
Nekem még csak útban a kislányom, de barátnõm mellett sokat voltam, napo szinten, sokat hallottam a lányait sírni és én úgy voltam vele, hogy amíg pici ok, addig tök természetes, hogy sír, én ezt úgy kezeltem mint amikor panaszkodik egy ember, de amikor jött a fent említett sikítós, visítós hiszti sírás akkor azt mondtam, hogy mindjárt megverem:DPersze nem tenném, de már látom elõre magam, hogy ideges leszek.Mondtam is a kislányomnak, hogy legyen olyan cuki, hogy nem cseszik majd így ki a mamával:D Nekem tuti lesznek kiborulásaim, de egyelõre nincs lelkifurkám, szerintem akkor sem lesz.Kimegyek a szobából, csapkodok egy sort, beleszippantok egy levendulás valamibe és visszamegyek mosolyogva:)
nekemis volt olyan, söt néha most is van.mindig szar anyának érzem magam, mikor visit és nem tudom miért..már 1éves, és nem sir annyit, de kicsinek nagyon orditós baba volt...
Hûûhaaa! na nekem egyszer volt olyna, hogy azt hittem falnak megyek. aznap alapból nem sikerült semmi, rosszul indult a napom, a gyerek megpersze emiatt tiszta nyûg volt. És egyszercsak betelt a pohár. A gyereket beraktam a kiságyba, rácsuktam a gyerekszoba ajtót, hadd üvöltsön alapon, én meg bezárkóztam a wc-be sírni. párom otthon volt, õ meg csak nézett, hogy mi van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:) 4, 5 hónapos a babám. Mikor hasfájós volt soha nem voltam ideges, semmi gond nem volt. Most kb 1 hónapja szenved a fogával és kicsit nyûgösebb de van, hogy sikít visít amig fel nem vesszük, szóval olyankor mindig kézben szeretne lenni. 1 percre nem lehet letenni. Ma volt másodszor , hogy nagyon kiborultam az 1 hónap alatt. Issssszonyú lelkiismeretfurdalásom van!!! Apukája keveset van itthon, olyankor mindig a kezében van!!!Lehet, hogy ezt szokta meg és követeli. Nem tudom!
A kérdező hozzászólása: Ha kell egész nap fogom a kezemben, hiszen Õ a legfontosabb. csak az bánt, hogy miért borulok ki. szerintem pánikolok a tehetetlenség miatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és a bíztatást!:)

Nagyon kivagyok! A babám 4 hetes, pár napja egyfolytában sír. Nem tudom megnyugtatni sehogy mit csináljak?

Legjobb válasz: ha szpozástól se nyugszik meg, nem kakis-pisis.vidd orvoshoz, valamije fáj :(

ha szpozástól se nyugszik meg, nem kakis-pisis.vidd orvoshoz, valamije fáj :(
Az elsõ válaszolóval egyetértek és kiegészíteném, hogy lehet éhes, mindenképpen vidd el orvoshoz.
Nem kell rögtön arra gondolni, hogy neincs elég tejed, vagy nem elég tápláló (ilyen nincs), nagyon sok mindentõl sírhat. A hasa is fájhat. A babák frontérzékenyek is, a fiam volt hogy reggel 6-tól este 11-ig üvöltött, de ebben a fura idõben a lányom, aki most 3, 5 hónapoos, sem egy egyszerû eset. Ha nem eszik, vagy nincs pisis pelusa mindenképpen, vidd el orvoshoz, nehogy kiszáradjon.
Lehet nem elég tápláló a tejed, és éhes.
Ha mindennap ugyanabban az idõben sír és semmi sem nyugtatja meg akkor lehet KÓLIKA!
hizik rendesen? fektesd a hasadra, nekem az mindig bevalt meg hogy sír? (pl nekünk az "eeeee" siras az ehes siras, az oa, oa siras az a fajvalamim, a nyávogó sírás az a nem vagyok komfortos, valami nem stimmel, stb.) próbáld megfigyelni, hatha rajossz. orvosnak azert tenyleg jo, ha mondod. eleg ha telefonalsz, nem kell levinni a sok beteg gyerek koze ilyen kisbabat

Mit csináljak? 4hónapos kisfiam 3óránként eszik. Ha evés után nemtud elaludni (ez ritka, jó 40preceket azért minden evés után alszik) mire letellne a 3óra, olyan fáradt, hogy nagyon sír, alig ezik valamennyit és el is alszik.

szóval 3óra még nagyon sok neki, hogy ébren legyen elfárad.de hogy altassam el ha nem akar aludni?

Legjobb válasz: elõszõr evés után játszás volt.de ha nagyon felpörgeti magát akkor meg azért nem alszik.ha meg ébredés után kell enni akkor meg az evés nem megy.nem lehet egy kaptafára "nevelni" a gyerekeket, minden ember máshogy "mûködik".ezt a híres nevezetes suttogó írója is tudhatná. köszönöm a válaszokat

A kérdező hozzászólása: elõszõr evés után játszás volt.de ha nagyon felpörgeti magát akkor meg azért nem alszik.ha meg ébredés után kell enni akkor meg az evés nem megy.nem lehet egy kaptafára "nevelni" a gyerekeket, minden ember máshogy "mûködik".ezt a híres nevezetes suttogó írója is tudhatná. köszönöm a válaszokat
Szia! Az én kisfiam is 4 hónapos, és igen ismerõs a problémád! Mi 5-ször eszünk egy nap (7-10-13-16-19), de õs sem bírja ki a két etetési idõ közötti 3 órát ébren. Én azt csinálom, hogy ha már nagyon nyüglõdik beteszem a kiságyba a hátára (amúgy éjszaka hason alszik) és cumisüvegbõl vizet adok neki. Õ elsõ perctõl vizet kapott, soha nem teát. Azért adom neki a kiságyba, mert így nekem hamarabb elalszik, mint ölben. De van mikor ölben itatom. A lényeg: nem kaját kap, hanem vizet ilyenkor. Próbáltam ezt simán csak cumival, de ha rájön, hogy nem jön belõle semmi (3-4 szívás) kiköpi. Remélem tudtam segíteni. Egy próbát megér. Jóegészséget és jó babázát.
A víz után is büfiztetni kell.
A helyes sorrend az evés, ébrenlét, alvás. Nem szabad teli pocakkal altatni, mégha megszokta már, akkor is érdemes átállni, mert sajnos így teljesen rossz. A Suttogó titkai c. könyvben errõl bõvebben is olvashattok, de a gyakorlatban is igazolt. Többek között nálunk is.
Azt írod, hogy ritka ha evés után nem alszik, most meg azt hogy elõször evés után játék volt. A kisbaba csak a rendszerességre tud építni. A könyv mellesleg nem kaptafára nevel, csak segít megérteni a helyes utat, mert nem minden anyuka tudja, hogy azzal, ha a babát tele pocakkal altatja, azzal nem tesz neki jót. A rendszerességet érti a baba, mert okos, ha összevissza kisérletezel vele, mihez tartsa magát? Egyszer így egyszer úgy. Mellesleg a "híres nevezetes könyv" nálam már rég rendet tett, nálad meg még gondok vannak....
A kérdező hozzászólása: köszi. mint írtam ritka, hogy nem tud elaludni evés után, mert így szokta meg.kb.egy hét volt az evés utáni játszás, az evés utáni alvás jobban bejött. szóval vagy a 12órai , vagy a 15órai etetés utáni alvást szeretné kihagyni mostanában, de nemtud fenn maradni 3órát.akkor az a vége hogy mire jönne a köv.etetés olyan álmos, hogy eszik vagy 50ml-t (150helyett) és bealszik. nem kísérletezek ám vele, mióta itthon vagyunk (1hét kivételével)pontos napirendünk van, evés alvás , séta, mindennek megvan az ideje. nem akartam bántó lenni. de kérdezhetek valamit? esti etetés után, netán éjszakai etetés után is játszik a babád?
A kérdező hozzászólása: köszi. de nálunk tényleg nem mûködik a játszás utáni alvás.meg sokszor elalszik evés közben.szerencsére a végére, mikor mind megette. és 6kor, 9kor, 18kor, 21kor el is alszik egyedül evés után, csak 12órakor vagy 15órakor nem akar.az egyiket kihagyná.de 3órát meg nem bír ébren.

2napja nagyon nyűgi a babám, sokat sír, nyekereg. Lehet, hogy a foga.5 hósak vagyunk. Másnak is ilyen a babája? Azt sem tudom már néha, hogy mit csináljak vele, csak kézbe nyugszik meg nagy nehezen, de már 9 kg a drágám.

Legjobb válasz: Nálunk detto ez van, 4,5 hós. Kivagyok, nappal csak cicin alszik el és azt is csak nehezen. Ma egy fokkal jobb volt, mint az elõzõ pár nap. Kitartás, magamnak is ezt mondogatom...

Nálunk detto ez van, 4, 5 hós. Kivagyok, nappal csak cicin alszik el és azt is csak nehezen. Ma egy fokkal jobb volt, mint az elõzõ pár nap. Kitartás, magamnak is ezt mondogatom...
Mi 7 hónaposak vagyunk, de ugyan ilyen nyügi az én kislányom is pár napja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!