Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, lila a szemem alatt, (2 db)

Mit csináljak, ha lila a szemem alatt, akkor is, ha sokat alszok?

Legjobb válasz: Nekem is sötétebb a szemem alatt, mint máshol az arcomon akkoris, ha kipihenem magam. Ez biztos hajlam és ahogy a fenti válaszban is benne van, akinek vékonyabb a bõre, jobben átlátszanak a kis hajszálerek... krémek nálem nem sokat értek amiket próbáltam. A smink ápol és eltakar :) mondjuk engem annyira nem zavar.

Nekem is sötétebb a szemem alatt, mint máshol az arcomon akkoris, ha kipihenem magam. Ez biztos hajlam és ahogy a fenti válaszban is benne van, akinek vékonyabb a bõre, jobben átlátszanak a kis hajszálerek... krémek nálem nem sokat értek amiket próbáltam. A smink ápol és eltakar :) mondjuk engem annyira nem zavar.
Ez lehet szerintem hajlam is, függetlenül az alvástól. A bõr vastagságától is függhet szerintem, hogy kinél mennyire látszanak. Vannak speckó krémek erre, de nem tudom ilyen esetben is használnak-e. Egy próbát megér, ha nagyon zavar. Vagy egy kis smink trükkel el lehet tüntetni átmenetileg.
Lehet, hogy valóban csak a bõröd vékonyabb, de az arcdiagnosztika alapján a szem alatti rész a vese állapotát tükrözi. Ezt magad úgy tudod ellenõrizni, hogy figyeled a "vízforgalmadat".Persze ez nem teljes értékû megoldás, mert a cukorproblémák is csúnyán elállítják a vízháztartást. Egyszerübb egy vizelet és vérvizsgalattal errõl meggyõzõdni (már mint orvosi beutaló alapján)Mind ezen túl én úgy érzem egy kicsit túl vagy pörögve és jelentkezik avesék mûködésénél is.
vizsgáltasd ki magad!!Utalhat veseproblémára is.

Mit csináljak ezekkel a lila karikákkal a szemem alatt?

Már mindent megpróbáltam: vitaminokat, sok vizet, sok alvást, hideg borogatást, stb. Semmi se vált be. Mit tegyek? Nincs valami kozmetikai krém vagy gyógyszer vagy valami?

Legjobb válasz: Orvos. A karikás szemet okozhatja veseprobléma. Ha semmitõl nem múlik akkor irány a kivizsgálás. Ha nincs semmi szervi baj akkor jöhetnek a kozmetikumok.

Orvos. A karikás szemet okozhatja veseprobléma. Ha semmitõl nem múlik akkor irány a kivizsgálás. Ha nincs semmi szervi baj akkor jöhetnek a kozmetikumok.
Egy presztizs minõségû szemránckrém csodákra képes :)
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy nagyon vékony bõröm van. Tudnál ajánlani valami nagyon jó szemránckrémet? :)
A legtöbb esetben a bõr vékonysága miatt látszanak a kis erek.Korrektor esetleg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!