Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, lekopjon (6 db)

Mit csináljak még, hogy lekopjon?

Van egy srác, és nem akarja megérteni, hogy nem akarok t?le semmit, de úgy semmit, hogy ne is szóljon hozzám. Mondtam neki szépen, durvábban, azt hittem felfogta, de megint hívogat, e-mailezik, már egyikre se reagálok semmit, még se esik len neki...

Legjobb válasz: Off: 23:34 a kommented minõsít téged is 1ben meg azt etnikumod is:D nem beszélve az iqról... Nem tudom mit szólnál hozzá ha téged vernének félig agyon de jó is lenne hogy rágyere mit beszélsz. Kérdezõ: Mond azt neki hogy már van pasid és ha nem fejezi be szólsz neki és szétcsapja az arcát. ( persze ez nem igaz de ez hatni fog )

Off: 23:34 a kommented minõsít téged is 1ben meg azt etnikumod is:D nem beszélve az iqról... Nem tudom mit szólnál hozzá ha téged vernének félig agyon de jó is lenne hogy rágyere mit beszélsz. Kérdezõ: Mond azt neki hogy már van pasid és ha nem fejezi be szólsz neki és szétcsapja az arcát. ( persze ez nem igaz de ez hatni fog )
Ennyi, amit tehetsz. Hogy nem foglalkozol vele, nem reagálsz semmit, soha, semmire. Majd ráun.
Tiltsd le, ahonnan tudod, nyomd ki a telefont ha hív, lehetõleg szakíts meg vele minden kapcsolatot. Ha találkozol vele, ne próbálj meg a lelkére beszélni (megtetted, nem használt), hagyd ott, hogy nem érdekel, nem akarsz vele beszélni, sõt látni sem szeretnéd. Szerintem elõbb-utóbb le fog neki esni.
Ugye a spamokra spanokkal kell válaszolni.
Írd neki azt, hogy ne érdekel és kész, ha nem akarsz durvát. Esetleg szemetebb lehetsz, hogy megkérdezed, hogy árulja el neked, hogy ez ki a jó francot érdekel?? És megjegyezheted, hogy ne spammolja tele a levelezõd.
23:39 Én ezt fenyegetésként értettem, de látom neked közel sincs akkora intelligenciád, hogy ezt felfogjad. Ami az etnikumom illeti pedig: leírok valamit majd Te ugyanezt leírod és utána engem cigányozol. Hát gratulálok, biztos okos gyerek vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Ez használható köszi, mármint hogy "van pasim". Nem tudom, hogy hat-e, de egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá, de a bunkóság tényleg nem az én stílusomXD nem szoktam direktben megbántani embereket. Meg amúgy egy rendes srác, csak értetlen vagy nem tudom:P
A kérdező hozzászólása: Nem ír semmi durvát vagy ilyenek, csak úgy leírogatja, hogy mit csinál/t, stb., hétköznapi dolgokat, pl. egy e-mail esetén, de engem ez sem érdekel. Szóval nem zaklat, csak idegesítõ.
legyél vele bunkó.. de tényleg.. nem ám vmi lányos gagyi bunkóság. írd neki e-mailbe.. --figyu... takarodjál már a jó k_rva anyádba.. nem fogod fel hogy semmit se akarok tõled te szerencsétlen szar darab?... se barátság, se ismerkedés, SEMMI S-E-M-M-I ba_dmeg. undorító és szánalmas vagy, megvetlek, hánynom kell tõled... takarodjá vissza oda ahonnét jöttél b_zdmeg!-- ha ebbõl se esik le neki akkor direkt zaklat. akkor szólni kell a bátyjaidnak a többit majd õk tudják hova tovább. 22/f
A kérdező hozzászólása: Közel sem vagyunk már olyan gyerekek, ezért nem is értem. Kereken megmondtam neki, hogy nem akarok vele kapcsolatot, mire mondta, hogy jó akkor legyünk barátok, mondtam neki, hogy barátom is van elég. Ha visszareagálnék a keresésére az csak 'olaj lenne a tûzre', ugye? Valószínûleg nem venné jobban a lapot? Ja, amúgy õ 22, én 18.
Ha 18 év alatti akkor keríts pár túlfejlett férfi barátot és pépeljétek meg az arcát. Ha 18 év fölötti akkor ugyanezt vagy jelentsd fel zaklatásért. 19/L
Konkrétan mit mondtál neki? Hány évesek vagytok? És hogy keres téged, miket ír vagy mond?
véletlenül nem pécsi a srác?

Mit csináljak ezzel a fiúval, hogy lekopjon?

Sziasztok 2 hete lett vége a 1,5 éves kapcsolatomnak. Az egyik fiú ismerősöm találkozni akart,gondoltam egy kis beszélgetés,séta,nem árt,aztán elérkezett a találka,és kiderült,hogy ő ezt randinak tervezte,elmondtam neki,hogy most jó nekem egyedül,azt hittem megértette,de nem. A másik indok az,hogy 30 éves,és már 7 lánnyal feküdt le,és vagy a randi napján,vagy utána 6 nappal,én nem akarok a 8. lenni,hiába mondja,hogy én más lennék,mint ők. Hétvégén osztálytársakkal buliztunk,erre odajött bemutatkozott,mintha a párom lenne,meg akart csókolni többször,de nem hagytam neki,igyekeztem lerázni. A neten mai napig udvarol,már írtam neki szépen,bunkón,vagy vissza se írtam,de semmi,tegnap este szerelmet vallott,és megfogadta nem adja fel,egyszerűen nem lehet lerázni,nagyon tapad,már az ismerőseimet faggatja neten,hogy tudna meghódítani engem. Életemben nem láttam ennyire makacs és kitartó férfit,bár én úgy látom,hogy csak arra kellek neki,utána nem kedveskedne többet,de én már napról napra csak megutálom még jobban őt... 21/L és 30/F

Legjobb válasz: Helló, szerintem elsõként döntsd el, hogy tetszik-e, hogy ilyen kitartó vagy nem. Ez fontos, mert innen indul a történet. Ha tetszik, még mindig csalódhatsz, de ez mindennel így van az életben. De az is lehet, hogy igazat mond, és te vagy neki a "suntome" :) Miért ne? lehet. DE ha nem tetszik a brusztolása, akkor viszont ha szólsz neki és ennek ellenére is zaklat akkor a netes technológia világa ad rá lehetõséget, hogy ignoráld. Ha nem neten zaklat, akkor meg feljelentheted és ezt tudathatod is vele. Szóval szerintem te döntsd el mit akarsz és aszerint cselekedj, és legyél következetes, legtöbbször érdemes.

Helló, szerintem elsõként döntsd el, hogy tetszik-e, hogy ilyen kitartó vagy nem. Ez fontos, mert innen indul a történet. Ha tetszik, még mindig csalódhatsz, de ez mindennel így van az életben. De az is lehet, hogy igazat mond, és te vagy neki a "suntome" :) Miért ne? lehet. DE ha nem tetszik a brusztolása, akkor viszont ha szólsz neki és ennek ellenére is zaklat akkor a netes technológia világa ad rá lehetõséget, hogy ignoráld. Ha nem neten zaklat, akkor meg feljelentheted és ezt tudathatod is vele. Szóval szerintem te döntsd el mit akarsz és aszerint cselekedj, és legyél következetes, legtöbbször érdemes.
Sajnos nem tudod megkerülni, hogy nyíltan beszélj vele. El kell mondanod, hogy nem szeretnél vele többet találkozni az eddigi kapcsolat is tévedés volt. Ha pedig társaságban próbálkozik, akkor a társaság elõtt kell nyíltan megmondani neki, hogy nem szeretnél vele többet találkozni. Ezt már többször megmondtad, és legyen szíves ehhez tartsa magát. Ha pedig nem ért a szóból arra valók a barátok, hogy meggyõzzék errõl.
A kérdező hozzászólása: Mindkettõtöknek ment a zöld kész, köszi a segítséget.
A kérdező hozzászólása: Ezt az üzenetet hagyta nekem: Szia drága sajnálom hogy meg bántottalak, de én tényleg úgy érzek ahogy tegnap mondtam, és nem vernélek át, és nem az ágyba akarlak becsalni! Én rendes vagyok, és aranyos, és tényleg nem verlek át, higgy nekem kérlek! Ez egyre rosszabb, most letiltottam, de kezd nagyon kikészíteni, ez a helyzet.

Mit csináljak, hogy lekopjon?

Van egy srác,akit neten keresztül ismertem meg,kábé egy éve,nyáron.Három évvel idősebb,mint én.Õt nem érdeklik a korkülönbségek,halálosan szerelmes belém.Annyira,hogy azt ondta,ölne is értem... nemrég sikerült lekoptatnom,mert összejöttem egy másik sráccal,ő meg elkezdett randizni egy csajjal.A fiúm dobott,ezért nagyon magam alatt voltam,mikor rámírt,hogy szakított a barátnőével,mert azóta is szeret! Ez nagyon jól esett nekem,bár sajnáltam a barátnőjét.A srác tette a szépet...én meg (kizárólag azért,mert nem akartam megbántani) szintén. Most azt hiszi,szeretem,pedig igazából félek tőle,és nem akarok vele találkozni.Próbáltam megszeretni,de annyira különbözik az ízlésünk...nem szeretném,ha többek lennénk,mint barátok,szóval hogy mondjam ezt meg neki,hogy ne sértődjön meg? :(

Legjobb válasz: kamukérdés:XD

kamukérdés:XD
Írd le neki õszintén hogy miért akarsz csak barát lenni vele... többet nem tehetsz, ha nem érti meg akkor meg szakíts meg vele minden kapcsolatot


Mit csináljak hogy végre lekopjon? !

Bocsi lehet hogy nem ide kellet volna írni de mindegy. Az van hogy nem rég egy új osztályba mentem és az egyik fiú állandóan megjegyzéseket tesz stb... Szexuális megjegyzéseket... És annyira idegesít, nem figyelek rá de egyszer-kétszer visszaszólok neki. Amúgy mindenkivel bunkó de engem kinézett magának. Z kategóriás a gyerek és gondolom így akarja felhívni magára a figyelmet hogy káromkodik és a melleimre tesz megjegyzést.... De a legrosszabb hogy a többiek csak röhögnek én meg forgatom a szemem mert szerintem ez nem vicces. Inkább ez az idegesít?... De szerintetek hagyjam vagy szólogassak neki vissza? 16/L :(

Legjobb válasz: Rúgd tökön suli után izomból.

Rúgd tökön suli után izomból.

Mit csináljak, ha azt akarom hogy lekopjon a srác?

nem tetszik se a személyisége, se ahogy kinéz. haverja se nagyon akarok lenni, de már az elején elcsesztem, mert azt mondtam neki hogy nincs barátom.. nem akarok bunkó lenni :D ötletek?

Legjobb válasz: te még nem hallottad?? "nem vagy az esetem"

te még nem hallottad?? "nem vagy az esetem"
"Figyelj valamit meg kell veled osztanom, én leszbikus vagyok és csak kísérleteztem hogy menne-e fiúval is de nem megy. Ne haragudj, ne találkozzunk többet." Ennyi.
A kérdező hozzászólása: egyik ismerõsöm is a "leszbiséget" javasolta :"D köszi a válaszokat! :)
Minek kell ezt ennyire túlkomplikálni? Egyszerûen mond meg neki, hogy nem jön be, ennyi. Minek kell itt hazudni hogy leszbikus vagy meg ilyenek?
"Ne haragudj <név>, de az igazság az, hogy egy ilyen jó csaj, mint én, sokkal helyesebb és normálisabb srácot érdemel tõled. De ne szomorkodj, valahol a világon rád is vár valaki, akivel örökre összekötheted az életed.". Ha annyira ronda, hogy vszeg sose lesz csaja, akkor az utolsó mondatot el is hagyhatod.
Miért nem lehetsz õszinte?
Legyél õszinte, és mondd meg, hogy nem éppen õ az, akit keresel, nem az eseted stb. Idióta indokokkal levakarni nagyobb bunkóság.
Inkább mond meg neki az igazat, ha esetleg csak netes ismertség akkor úgyse találkoztok többet, de legalább korrekt leszel.

Mit csináljak, hogy lekopjon az apósom rólunk?

Az apósom rám van kattanva, ajánlatokat tesz nekem. A v?legényem bátya már kitiltotta a lakásukból és megtiltotta azt is, hogy egyáltalán elmenjen hozzájuk. És ha ez még nem elég, akkor minden elvisz, ami megtetszik neki. Egy elviselhetetlen, kiállhatatlan ember. Nem akarom megsérteni, de nem akarom, hogy rámenjen a kapcsolatunk és nem akarok vele semmiféle kapcsolatot fenttartani!

Legjobb válasz: rugd tokon a disznot! hogy ezek a ven huszarok ennyire perverz barmok legyenek?! Uristen! dehat a mennye vagy, vagy az leszel. a baratod kellene rendre utasitsa az oreget.

rugd tokon a disznot! hogy ezek a ven huszarok ennyire perverz barmok legyenek?! Uristen! dehat a mennye vagy, vagy az leszel. a baratod kellene rendre utasitsa az oreget.
úristen, ilyen létezik?! hát nem tudom mit csinálj, ahogy olvastam az írásod, a gyomrom forgott! ha máshogy nem megy, sértsd meg, mert ezek szerint ennyire egy tapintatlan ***sz.. meg a pároddal is beszélj, hogy mennyire irritál téged apósod viselkedése, mondd el, hogy a párodat szereted, de az apja viselkedése undorító, nem bírod elviselni, és félsz, hogy elõbb-utóbb rá fog menni a kapcsolatotok! kérd meg, hogy tegye helyre az apját, mert ha nem, akkor majd te vagy az apukád helyreteszi, de ez így nem maradhat! meg mi az, hogy elviszi, ami megtetszik neki?!?! az is lopásnak számít, hiába rokon!! ott törném le a kezét! sok sikert, és kitartást! remélem minél elõbb megoldódik ez a nem is kicsi probléma!! ui.: most belegondoltam, és ha egyszer nektek kislányotok lesz, akkor majd õt is zaklatni fogja?!?!?!
elõzõ vagyok! és soha ne engedd be, ha egyedül vagy otthon!!!!! sõt, legjobb lenne, tudatni vele, hogy ímg nem vesz vissza, addig nem látjátok szívesen!
A kérdező hozzászólása: Õ nem tudja, hogy a menye leszek/ vagyok, nem szóltunk neki, nélküle tartottuk meg az eljegyzést is. Anyósomnak is már más férje van (hála istennek). Már beszéltem a párommal, és arra jutottunk, hogy nem mondjuk meg neki hova költözünk, mert akkor zaklatni fog mindet. Ja és õ (nagyon) vallásos embernek mondja magát.
És mi lenne, ha esetleg engednél az öregnek. Mond, hogy nincsenek perverz gondolataid... Tudom, hogy ott van az agyad mély rejtekében a vágy, csak félsz bevallani. Nem is tudhatod, micsoda csõdör lehet a kisöreg... Naaa gondolj bele, már látom, ahogy vmi kis halvány csillanás van a szemedben, csak az elõítéleteid elfojtják!
Az öreg elõl nem menekülni kellene haláláig, hanem rendesen megmondani a pároddal kézenfogva a frankót! PL: Pista bácsi idefigyeljen: együtt vagyok kapcsolatban a fiával, eljegyztük egymást, és ha maga felé volna egy minimális érdeklõdésem is már kerestem volna a társaságat..ezennel megkérem, hogy ne keressen minket, majd a kisfia átmegy, ha érdeklõdik maga iránt, de itt a cselekedetei miatt nem látom szívesen. És nyugodtan sértd meg-õ is egyfolytában téged sérteget a zaklatással. Vén kujon-menjen ahova gondolom!Mindenekelõtt bármi a terved oszd meg a pároddal, hogy nehogy õ felreértsen valamit és tényleg baj legyen...De ha a párod ezt tudja, miért nem cselekszik??????
Szerintem is minnél elõbb el kellene hajtani a vénembert. Nehogy már ti meneküljetek elõle, és késõbb ha gyerekeitek lesznek, akkor állandóan rettegni fogsz, nehogy rátok találjon?? Mondjátok meg neki nyíltan, ha kell durván, a dolgokat, és egyáltalán ne is engedjétek be a lakásba. Ha meg nem bír magával, bármikor fel lehet jelenteni zaklatásért. Amúgy meg nem hiszem, hogy azzal kellene foglalkoznod, hogy megsérted-e vagy sem, mert az hogy ajánlatokat tesz neked, gondolod nem lenne sértõ a fiára nézve??!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!