Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, legyen egy kis (15 db)

Mit csináljak hogy nyáron legyen egy kis pénzem? Többi lent!

Falun élek telefont szeretnék venni 14éves vagyok hogyan szerezzek gyorsan pénzt??

Legjobb válasz: 16 éves kortól lehet nyárimunkázni. Ha van 16 évesnél idõsebb haverod, kérd meg, hogy nyárimunkázzatok együtt (mondjuk szórólapozik) és a szórólap felét a haverod osztja, a másik felát pedig Te. Amit pedig haverod kapott pénzt azt elfelezitek. Vagy van olyan mondjuk, hogy kitakarítod a szomszédod lakását, vagy lenyírod a füvet, meglocsolod a virágokat stb esetleg kutyátsétáltatsz egy kevéske pénzért.

16 éves kortól lehet nyárimunkázni. Ha van 16 évesnél idõsebb haverod, kérd meg, hogy nyárimunkázzatok együtt (mondjuk szórólapozik) és a szórólap felét a haverod osztja, a másik felát pedig Te. Amit pedig haverod kapott pénzt azt elfelezitek. Vagy van olyan mondjuk, hogy kitakarítod a szomszédod lakását, vagy lenyírod a füvet, meglocsolod a virágokat stb esetleg kutyátsétáltatsz egy kevéske pénzért.

Mit csináljak, hogy legyen egy kis életkedve a nővéremnek. A sógorom nemrég hunyt el nagyon maga alatt van? Nem tudom rábeszélni hogy pszichológushoz menjen?

Tudom, hogy természetes, hogy maga alatt van. 4 hónapja halt meg a férje. De azóta nem nagyon érdekli semmit. A kisfia (2 éves) is anyukámnál van szinte állandóan. Januárban pedig megszületik a kisebbik, de ezzel sem tör?dik. Elhagyja magát. Csak nagy unszolás árán jön el sétálni is velünk, a kisfiút is mindig elviszi anyukámhoz, mondván fáradt. Én megértem. De lassan össze kellene szednie magát. A kicsi(k)nek is szüksége van az anyjára. Mit tudnék csinálni?

Legjobb válasz: Mindenkinek joga van a gyászhoz, régen pl 1 évig gyászoltak az emberek, már csak szokásból is addig hordták az özvegyi fátylat. De tény, hogy kell ennyi idõ, mire az ember kicsit feldolgozza. Nagyon sajnálom azt, ami vele történt, annyit tudsz neki segíteni, hogy a gyerek(ek)et átvállalod, amíg nyugiban kibõgheti magát. Nem biztos, hogy az a segítség, hogy kirángatod ebbõl. Igenis kell neki az idõ.

Mindenkinek joga van a gyászhoz, régen pl 1 évig gyászoltak az emberek, már csak szokásból is addig hordták az özvegyi fátylat. De tény, hogy kell ennyi idõ, mire az ember kicsit feldolgozza. Nagyon sajnálom azt, ami vele történt, annyit tudsz neki segíteni, hogy a gyerek(ek)et átvállalod, amíg nyugiban kibõgheti magát. Nem biztos, hogy az a segítség, hogy kirángatod ebbõl. Igenis kell neki az idõ.
Borzalmas idõszakot él, ami réthetõ. Azt hiszem a szakember jól jönne, de ha tiltakozik, erõvel nem viheted. Amit tehetsz, hogy mellette vagy és közös program. Meríteni fog erõt, csak kiapadtak a forrásai, szegény, nagyon sajnálom, amin keresztülmegy. Talán valaki odaköltözhetne, vagy õt elvinni, de mivel nem ismerem...még tanácsot sem adhatok. Ami neki jó, azt csináljátok, az idõ teszi a dolgát.
A kérdező hozzászólása: Odaköltözni sajnos nem tud anyukám mert a nagymamám is velük él, de sokszor megy át napközben, ha megszületik majd a picik még többet. Nõvértem sem hajlana arra, hogy õ átköltözzön. Pszichológusra nem tudom rávenni, mert azt mondja nincs semmi baja, én ezt nem érthetem. És tényleg nem tudom min megy keresztül, csak elképzelni tudom, és akkor hol van ez még a valósághoz. De féltem. Nagyon. Õt is. Az unokaöcséimet is.

Elegem van mindenbõl, mit csináljak hogy legyen egy kis életkedvem? :/

Jelen pillanatban semmi kedvem sincs élni,egyedül érzem magam.Magányos vagyok...legszivesebben csak aludnék egész nap hogy ne kelljen fent lennem,de nem vagyok álmos:( szükségem lenne egy fiúra aki itt van mellettem,de ez sincs meg:( kicsit összevesztem az egyik volt legjobb bnõmmel,és szörnyen érzem magam.Semmi karácsonyi hangulatom nem volt az elmúlt hetekben.Mindjárt kezdõdik a suli...ettõl is rosszul vagyok.Utálom a téli hónapokat,nyarat akarok,mert akkor lehet menni mindenhova,és jó a kedvem! De hát,ez is még mikor lesz?!:( Szóval tudtok valamit tanácsolni hogy mit csináljak,mit kezdjek magammal? 15/L

Legjobb válasz: Olvasás? vagy esetleg kibékülhetnél a legjobb barátnõddel..

Olvasás? vagy esetleg kibékülhetnél a legjobb barátnõddel..
Hol laksz?
Keress egy álmot az mindig jól jön ... ha az embernek vannak céljai nem érzi magát annyira feleslegesnek vagy bánatosnak. Én így találtam meg az írást - Más esetbe egyél banánt
Én is valahogy így vagyok vele, barátnömmel összevesztem, nem mondom, hogy fiú kellene, mert nem! Az neked se kelljen, mert ha pl. össze veszel vele, mégjobban magányosan fogod érezni magad! Hol laksz?(megye) Én 8.dikos vagyok, nem várom én sem a sulit, nincs kivel lennem ott sem. :| de elvagyok magamnak. Van HOBBIM. Ez sokat számít.:)
Törj világuralomra! Ha kell tudok segíteni. Üdvözlettel: E.T.
most lehet furán hangzik de a maszturbálás sokat segíthet :D és ez most tényleg nem vicc.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi kommenteket! :) A barátnõmmel sikerült kibékülnöm, már jobb a kedvem, nem tudom mi volt ez az átmeneti állapot...
ezt hívják tipikus téli depressziónak ami a fényhiány miatt jelentkezik. Svédországban már folytak kísérletek arra vonatkozólag, hogy lehetne orvosolni a problémát, ezért úgynevezett fényszobákat hoztak létre. Hosszabb ott tartózkodás után javult a betegek állapota. Tehát napfényt a javaslatom.

Szeretnék gyorsan hízni plusz 5 kilót mert nagyon vékony vagyok és hogy legyen egy kis alakom ami formásabbá tegyen engem hogy érjem el mit csináljak hogy hízzak?

Legjobb válasz: Na látod ezt én is szeretném tudni.Én sorra kapom az ilyen válaszokat "egyél többet ne sportolj egyél este"

Na látod ezt én is szeretném tudni.Én sorra kapom az ilyen válaszokat "egyél többet ne sportolj egyél este"
Zsírban könnyû felszedni 5 kilót, de attól soha az életben nem leszel formásabb! Ahhoz izomban kell gyarapodnod, az pedig kõkemény munka! Fehérjedús táplálkozás. Nem 1200-1500 kcal szinten, hanem sokkal, de sokkal többet kell. Ezt azért pénztárcával nem olyan könnyû, és SÚLYZÓS EDZÉS!
Ha egy vékony testre zsírt szedsz fel akkor nem formás leszel hanem löttyedt.Alaktalan fenék, domború has, csapott tartás. Ezt akarod? Ha igen akkor csak egyél minél több hizlaló ételt. Formás akkor leszel ha izmot szedsz fel.Ezt normális étrenddel és edtéssel lehet elérni.

Mit Csináljak, hogy legyen egy kis hasizmom? 14/F

Nem túl nagy kell, csak épp hogy látszodjon. és nem olyan válaszokat várok, hogy nekem még tanulnom kéne!

Legjobb válasz: Neked még tanulnod kéne!

Neked még tanulnod kéne!
neked még tanulnod kéne! xD Amúgy meg csinálj hasizom gyakorlatokat, annyira kézenfekvõ...
te ezek szerint valami selejtes darab lehetsz mert általában minden embernek van hasizma függetlenül attól hogy hány éves.
A kérdező hozzászólása: Koszi Dirtboy

Mit csináljak, hogy legyen egy kis akaraterőm lerakni a cigit? 8 hetes terhes vagyok! Két hete tudom, hogy babám lesz

Állandóan ezen stresszelek, az orvosom azt tanácsolta, hogy ha nem megy könnyen a cigi lerakása, akkor inkább szivjam, mert csak jobban ártok vele! A környezetemben sok anyuka dohányzott a gyerekével, és egészségesek lettek! Azt mondják, hogy örüljek neki, hogy falun lakom, mert tisztább a leveg?, és igy kevésbé károsabb a cigi mint annak aki nagyvárosban él, ott elvileg ha valaki nem gyujt rá is nagyon veszélyes a hatalmas szmog miatt!Tudom,hogy felelötlenség amit csinálok!

Legjobb válasz: Mindenrõl le tudsz szokni csak igazán akarnod kell. Senki nem tudja megtenni helyetted. Szerintem egyébként mindegy, hogy falun vagy városban roncsolod a tüdõdet, szerveidet... Amit te szívsz azt õ is. Az eredmény ugyanaz. Ne gondolj a cigire igyál helyette vizet ha rá akarsz gyújtani, vagy rágj sárgarépát, uborkát... :) sok sikert!!

Mindenrõl le tudsz szokni csak igazán akarnod kell. Senki nem tudja megtenni helyetted. Szerintem egyébként mindegy, hogy falun vagy városban roncsolod a tüdõdet, szerveidet... Amit te szívsz azt õ is. Az eredmény ugyanaz. Ne gondolj a cigire igyál helyette vizet ha rá akarsz gyújtani, vagy rágj sárgarépát, uborkát... :) sok sikert!!
Szerintem azonnal tedd le! Nehogy Te legyél az akinek mégsem születik egészséges babája a dohányzás miatt... Ajánlom neked Allen Carr könyvét a "Rövid úton leszokni a dohányzásról"-t! Ezzel a könyvvel akaraterõ nélkül, röhögve leteszed a cigit! Csak el kell olvasni! (nem drága, nekem mûködött, 15év bagó után!) Próbáld ki, megéri, magadért és a babádért is! Drukkolok neked! 17 hetes babahordó
Jajj nekem ugyanez volt! Nagyon nem ment a letétel.. De aztán valahogy elkezdtem látni, hogy picit puffad a hasam, és belegondoltam, hogy ott egy élet és én beszélgetek hozzá, meg védem, meg óvom, meg stb... És közben meg szívom a cigit! És egy idõ után úgy éreztem, hogy nem is kívánom már... Bár 1 szálat minden este elszívok, de ennyi. Azt is már csak azért, mert megszokás.. De el fog múlni asszem hamar ez is. Az viszont igaz, hogy rosszabb a gyereknek, ha idegronyó vagy, mert nem gyújtasz rá! Inkább szívd amíg úgy érzed, hogy így a jobb, úgyis el fog jönni az idõ, mikor azt mondod, hogy fújjj, nem kell mégsem, meg hogy mit mûvelek??? Nekem ugyanez volt! Pár hét még szerintem :)
Én is féltem, de végül azonnal sikerült letennem. Nekem az segített, h "rémtörténeteket" olvastam. Az egyik barátnõm is dohányzott az elsõ babájával. Utána a pici elköhintette magát, õ teljes depresszióba esett, mert azt hitte folyton, h miatta van, és megfogadta, többet nem tesz ilyet. Valószínûleg én is hasonlóan reagáltam volna a köhögésre, és mintegy megelõzésként inkább nem gyújtottam rá. Utána pedig rosszul voltam a füsttõl. Lehet, h végül te is így jársz. Hajrá! Gondolj a babád egészségére!
Szia. Ha tisztába vagy azzal, hogy árthatsz a babádnak, akkor nem tudom milyen csoda tanácsokra gondolsz. Itt majd kapni fogsz hideget-meleget, mert ez egy olyan kérdés. Az szerintem nem jó indok a további cigizésre, hogy az ismerõseid gyerekei egészségesek lettek. Minden terhesség más, és más. És az sem biztos, hogy a szülés után egybõl kijön a babán, ha ártottál neki. Szerintem, ha már megfogant az a csöppség, akkor köteles vagy mindent megtenni azért, hogy egészségesen szülessen meg, még ha ezzel neked kell is áldozatot hozni. Üdv, 38 hetes kismama
Az elõbb is ugyanezt kérdezted! Sok válasz érkezett, mennyit akarsz még? Arra hiába vársz, hogy áldását adja rá valaki!
Ajanlom Budapesten a "Bodies" kiallitast! Ott meg lehet nezni, hogy milyen is egy egeszseges, tiszta tudo es egy dohanyos tudo. Szerintem azonnal le fogod tudni tenni a cigit. Es ha esetleg utana olvasol, hogy milyen kovetkezmenyekkel jar a terhesseg alatti dohanyzas, talan lesz akaraterod eldobni a bagot. Nem biztos, hogy jo annak a csoppsegnek, ha 28 hetre szuletik meg...
Én is cigiztem terhesség elött, de az elsõ ultrahangi képen mikor láttam akkor raktam le a cigit ez május 7én volt.Sokszor megkívánom, de a lelkiismeretem megszólal.Szerintem ez neked is menni fog ha fontos a baba egészsége. 15hetes kismama vagyok
Szia! Én is dohányoztam, és nagyon nehéz volt letenni. Gondolj arra minden slukknál, hogy bántod öt, és elveszed az esélyét egy egészséges kezdettõl. Erõsnek kell lenned, és le kell gyõznöd a saját gyengeséged, függõséged! Hidd el meg lehet csinálni! Sok sikert kívánok neked, és sok boldogságot a babuhoz!

Mit csináljak, hogy legyen egy kis akaraterőm lerakni a cigit?

Állandóan ezen stresszelek, az orvosom azt tanácsolta, hogy ha nem megy könnyen a cigi lerakása, akkor inkább szivjam, mert csak jobban ártok vele! A környezetemben sok anyuka dohányzott a gyerekével, és egészségesek lettek! Azt mondják, hogy örüljek neki, hogy falun lakom, mert tisztább a leveg?, és igy kevésbé károsabb a cigi mint annak aki nagyvárosban él, ott elvileg ha valaki nem gyujt rá is nagyon veszélyes a hatalmas szmog miatt!

Legjobb válasz: már ne is haragudj,de a babának falun és városba egyaránt árt a cigi!ezzel ne nyugtasd magad,tedd le! én is dohányoztam,és amikor megtudtam,azonnal le tettem,pedig erõs dohányos voltam!

már ne is haragudj, de a babának falun és városba egyaránt árt a cigi!ezzel ne nyugtasd magad, tedd le! én is dohányoztam, és amikor megtudtam, azonnal le tettem, pedig erõs dohányos voltam!
Igen, bárki szülhet beteg gyermeket, az is aki nem dohányzott. De ha valaki babát vár, MINDENT meg kell tennie. Lehet hogy egészséges baba születik, de korántsem biztos. Bizonytalanra nem szabad menni, itt komoly a felelõsség. Lehet hogy semmi bajt nem okozol, de lehet, hogy nagyon sokat ártassz. És a saját lelkiismereted szempontjából sem lenne utolsó, hogy a végén azt mondhasd, igen, te mindent megtettél. Remélem érted, mirõl beszélek!
Én úgy látom, te nem is akarsz leszokni a cigirõl, csak mentségeket keresel, hogyan nyugtasd magad.
Akkor minek kérdezel? Annál undorítóbb nincs, mint amikor valaki szándékosan árt a gyermekének! Ha ennyi áldozatot nem tudsz meghozni érte, akkor mi lesz késõbb, ha megszületik? Bocsánat, ha durva voltam, de sokan mindent megtennének, hogy egészséges gyerekük szülessen, egyesek meg leszarják, és semmit sem tesznek, sõt akarattal ártanak!!!
Szia. Lehet, hogy egeszseges lesz a babad, amit egyebkent szivbol kivanok neked :-), de azert nem art ha tudod, hogy azoknal a babaknal, akiknek az edesanyjuk nem tudta lerakni a cigit a terhesseg alatt, nos nekik a kesobbiekben nagyobb lesz a hajlamuk a drogokra, illetve. nehezebben fognak tudni leszokni. Sajnos a csaladomban ket ilyen gyermek is van. 13-14 eves koruk ota drogosok, es nem birnak leallni a szerekrol.... Tehat lehet, hogy most egeszseges a baboci, de sajnos a kis eletere valahogy kihat a szenvedelybetegseged....
SZia! Az egy dolog, hogy egészségesen születtek. De honnan tudják, hogy nem fog náluk késõbb kijönni valami? A babád fontosabb, vagy az, hogy cigizzél?? Ezt kellene eldönteni. Ez pedig hülyeség, hogy falun kevésbé káros. Egyébként én is cigiztem annak idején ugyhogy tudom milyen lerakni a cigit. De egyébként nics annál(bocsánat a kifejezésért) undorítóbb látvány, amikor egy kismama cigizik. üdv 37 hetes kismama
Ezt minden dohányzó kismamának leírom: Gondolj fejlõdési rendellenességekre, alacsony születési súlyra, koraszülésre és arra, hogy amikor te élvezettel szívod a cigarettát, a kisbabád éppen levegõ után kapkodva fuldoklik. Hát tényleg ezt akarod? Ha valami baja lenne hogy számolnál el magaddal? Semmi sem mentség arra, hogy árts a babádnak. Szegény, még olyan picike, és tehetetlen az ártó dolgok ellen! Már most nem csak magadnak ártasz, már felelõsséggel tartozol egy másik életért is, és õ nem tud szólni, vagy nem tud védekezni a rossz dolgok ellen, ezt te tudod megtenni helyette. Én is dohányoztam terhesség elõtt, nem is keveset, de amikor megtudtam hogy terhes vagyok, nem volt kérdés, hogy melyik fontosabb, a babám egészsége, vagy a bagó, és egybõl letettem. Nem volt nekem sem könnyû, de hidd el, megéri! Kitatás, és sok sikert a leszokáshoz, és persze boldog babavárást! 19 hetes kismama
Azonnal tessék letenni a cigit!! Mi az hogy nincs akaraterõd? Mi lesz veled akkor mikor megszületik a babád és attól a pillanattól fogva felelõsségteljes döntéseket kell hoznod. Álljál a sarkadra a kicsi egészsége érdekében, mert nem teheted meg vele hogy egészségtelenül élsz és õ szenvedi majd meg mikor tüdõasztmás lesz, vagy koraszülött, vagy kis súlyú.....tovább is van mondjam még???
na elmondom hogyszoktam én le. elõször azt kéne csinálnod h gondolkozz el hogy honnan szerzel cigit. elsõ hogy NE vegyél cigit.hát ez honapokba fog telni mer ugyis megszeged... aztán legyen aki baszogat h haggyad abba. aztán elkéne hinned h ha mégyegyszer szívsz 1 slukkot elfog az undor. (uri geller :D) na én valahogy így hagytam el.
Fejben kéne eldönteni, hogy nem akarsz kismamaként dohányozni, az akaraterö onnan rejlik. Felelös vagy a leendö gyermekedért. Az, hogy önmagad hogyan mérgezed az a Te döntésed, de Õ még nem tudja neked azt mondani Anya megfulladok!!!!! Ne mond, hogy könnyü azt mondani, hogy tedd le a cigit, én is dohányzom, de amikor eldöntöttük, hogy babát szeretnénk azonnal letettem a cigit. Egy szálat sem szivtam se kismamaként, se szoptatás alatt. Ha mellettem van a gyrmekem ne füstölöm ösze. GONDOLKOZZ!!!! Nincs választási joga ha Te az akaratgyengeséged miatt dohányzol. Te vagy felelös érte. Remélem sikerül mától letenned a cigit, nem holnaptól, mától, nem magad miatt MIATTA!!!
Szia! Látom itt csak letoló válaszokat adnak neked...pedig ki tudja...lehet a fele sem igaz amit írnak, hiszen anonímként bárki bármit mondhat.Én is cigiztem, 10 hetes terhes vagyok..még most is rá-rá gyújtok és az orvos is azt mondta, inkább a cigi mint a stressz.Bizonyos kutatások kimutatták, aki napi 3-4 szál cigit elszív nem is minõsül dohányosnak, hiszen több ninkotin kerül a passzív dohányosok szervezetébe. Megoszlanak a vélamények, a cigi letételérõl, na de senki nem ítélhet el mást hiszen nem tudja milyen körülmények között folyik a terhesség, kit mennyi stressz ér. Én nem ítéllek el emiatt. Próbáld csökkenteni az adagod, ha egyik percrõl a másikra nem sikerül letenned. Vigyázz a babádra...aztán csak okosan.Hidd el menni fog! sok sikert és kitartást kivánok neked! Boldog baba várást! Szia! Bea
Szép kis vita robbant ki... Mivel 15 év dohányzás után egy szombat délután fél ötkor tettem le a cigit, bátran és tapasztalatból kijelenthetem, hogy a cigit egyik pillanatról a másikra is le lehet (és kell is) tenni! Ha gyermeket vársz, még inkább. A magzatod elõl nem tudsz elbújni úgysem. Ha keresel, persze hogy találsz rá példát, aki dohányzott, és semmi baj nem lett. Persze biztosan van ilyen, de olyan is, hogy lett baj. Nemcsak a babádat, de magadat is tönkreteszed ezzel, és az a vicc az egészben, hogy ezzel te magad is tisztában vagy. Mindegy, hogy falunk laksz, vagy városban, a dohányzás megöl mindenhol.
javaslat: rakd le azt a cigit!!! akarat erot honnan lehet ha egyszer szereted a gyerekedet akkor akarod! de sztem te nem akarod! egyaltalan minek raktad fel a kerdest ha csak ellent mondassz a valaszoknak es csak kifogast keresel arra hogy ne kellejen elhagyd a cigi! majd megnezem hogy mikor te érelmeszesedeses leszel es a gyereked pl asztmas ahogy masok is mondtak hogy mit fofgsz okolni a cigit! akkor mar keso lesz a cigit okolni magadat kell okolni hogy ennyire hülye vagy (akkor már csak azt gondolod h voltál) lehet lepontozni nem erdekel de akkor sem ertem hogy egy olyan szemely aki ugy se akarja es csak kifogasokat keres a cigi elhagyasara miert tesz fel ilyen kerdest!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Azért, hogy te tudjál nekem válaszolni.....
Szia.Én nem dohányzom, pedig szívtam terheség elõtt.Most volt márciusban 33 éne hogy nem vettem cigit a számba, és nem is hiányzik.Elmesélek valamit.A bátyám kisfia koraszülöttként született(nem cigibõl kifolyólag), és szegedre került a gyermekintenzívre.Mikor mentem látogatni sok újszülött voolt egymás mellett inkubátorokban.Volt egy kislány, akkora volt, hogy a tenyeremben elfért volna.A nõvérkét kérdeztem róla és elmondta hogy az anyuka napi 1.5doboz cigit szívott, és 25hétre szülte meg ezért a babáját, és most aza a szegény kislány, aki egészséges lehetett volna, az annya idiótasága miatt beteg, és másfél hónaposan ott küzdött az életéért.Tudod sírva fakadtam mikor láttam azt a csepp teremtést.Nem értem miért ilyen felelõtlnek az édesanyák, veled együtt????Más küzd az életéért, meg hogy egészséges gyermeke legyen te meg szándékosan ártasz a babádnak????Nem hinném hogy anyának való vagy!Szoc intézményben dolgozom (fogyatékos gyerekeknél) és látom a szülõket mikor jönnek látogatni, hogy életük legnagyobb fájdalma betegnek látni a gyermeküket.Gondolom te ovódába szertnéd vinni majd a gyermekedet, meg állatkertbe, és nem kórházról kórházra járni.Ezen gondolkozz el, és döntsd el melyik ér többet a gyermeked vagy az a szutyok cigi.Nem igaz nem bírnál ki 9 hónapot.
Én akkor tettem le a cigit, mikor azt hittem babát várok. Nem vártam, de azóta sem gyújtottam rá. Félretettem az árát egy évig és kimentünk repülõvel Krétára.... Már csak ezért is. Nagy semmiért, illetve tudatos rombolásért fizetsz évi 100-200-ezret??? 2 barátnõm is letette, amikor terhesek lettek aztán szoptatás után visszaszoktak (nem értem miért) a lényeg az, hogy a BABÁRA GONDOLTAK ÉS NEM MAGUKRA! Egyébként 2 hétig feküdtem a kórházban szülés elõtt és szemlátomást a csecsemõsnõvérek kinézték azokat, akik lementek bagózni ahelyett, hogy a gyereküket etetnék...
Az utolsó elötti elötti válaszoló vagyok. De igenis le lehet rakni egyik napról a másikra. Én is megtettem , a szüleim is megtették és még sok más ember. Csak akaraterõ kérdése. Ha mást nem is , de ezt az egyett hidd el! Gyors leszokást kívánok! Üdv
Az utolsó válaszolónak. Igen is le lehet tenni a cigit egyik percrõl a másikra!! Csak igy lehet!! 10 évig cigiztem napi 1.5-2 dobozzal. Egyik nap még cigiztem másnap már nem. Azóta sem szívtam el sem egy szálat sem. Sõt még egy slukkot sem. Ha pedig visszamehetnék az idõben sosem gyujatnák rá. Ennek már 8 éve. Csak könnyebb nyugtatgatni magatokat.
Nem hiszem, hogy azzal fogtok segíteni, hogy így lehordjátok szegényt. A cigarettát nem lehet lerakni egyik percrrõl a másikra, ezt mindenki tudja. Én 13éves korom óta szívom, most 25 vagyok. Persze mióta tudom, h babát várok, nem szívok el annyit, de így is van hogy hetente elszívok egy fél szálat, mert kívánom, és sokkal jobban ártok azzal ha kínzom magam, és vágyakozom, mintha elszívok fél szálat. Persze nem azt mndom, h végig fogom szívni, de 12év után nem lehet letenni egyik napról a másikra. Sztem ha nem tudod letenni, akkor próbálj minnél kevesebbet szívni, mert a sok cigi tényleg nem tesz jót.
http://www.kismama.hu/babavaras/dohanyzas/1801/ http://www.kismama.hu/babavaras/lepenyi_elegtelenseg/1770/ és a Kismama magazin júniusi számában a 60. oldalon van egy cikk. Ha akarsz, találsz még kismillió cikket a neten. Én egyrészt örvendetesnek tartom, hogy szeretnél leszokni, másrészt elítélek mindenkit, aki még rá is segít a baba esélyének rontására. Ha biztosan nem is tudod, hogy miben árt a dohányzás, azért mégiscsak tudod, hogy nem kéne. Ha a kismama mindent megtesz, még akkor is annyi veszély leselkedik a magzatra, hogy elég lesz azt kivédeni. Talán próbáld megérteni, hogy önzõ nõ nem lesz jó anya. Az önzetlenséget a szenvedélyed feladásával kezdhetnéd, ami a kisbabád életét és esélyeit javítja. A hiányérzetedre jó lesz, ha legalább 4 liter vizet (nem lötyit vagy cukros lét) megiszol minden nap. Én réges rég így szoktam le, extra gyógyszer vagy csodaszer nélkül és most terhesen nagyon örülök az akkori elhatározásomnak. 40 hetes kismama
Te jól vagy összerakva? És ha valami baja lesz a picinek, hogy számolsz el a lelkiismereteddel? Végül is igazad van, nem a te életed, a gyerekedé, mit számít, ha esetleg a te felelõtlenséged miatt valami probléma lesz vele. Szedd össze magad, és azonnal tedd le a cigit. Apukám régen napi 3 dobozzal szívott, és egyik napról a másikra le tudta tenni, pedig õ csak a saját egészségére gondolt.
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy sokmindent a cigire fognak, pedig a nemdohányosoknak is ugyan ugy születhet fejlödési rendelenességel, minden betegséggel együtt gyermekük, én nem kivánom senkinek, csak miért mindig a cigi?
A kérdező hozzászólása: Hárman vagyunk testvérek, anyukám mindegyikünknél cigizett persze max 10 szálat, és egészségesen születünk és azok is maradtunk, és nincsenen drogozások, nem is voltak.
Allen Carr rövid uton cimû könyvét ajánlanám. Minden fontos infot megtalálsz benne

Mit csináljak? A barátnőm, akivel egy éve járok, nem akarja megfogni a műszeremet. Ha szólok neki, hogy kis cumi legyen, akkor a szájába veszi, de amúgy soha nem fogja meg.

Legjobb válasz: Gondolom vagy téged nem szeret igazán, vagy a szexualitás ezen részét. Képzeld, sok lány evésre és csókolózásra akarja csak használni a száját. Bár, ha szorult volna beléd egy kis érzelem, már megkérdezted volna, hogy nagyon zavarja-e ez a dolog, mert akkor nem erõlteted. Szegény lány meg boldoggá akar tenni, de azért ha lehet elkerüli ezt a dolgot.

Gondolom vagy téged nem szeret igazán, vagy a szexualitás ezen részét. Képzeld, sok lány evésre és csókolózásra akarja csak használni a száját. Bár, ha szorult volna beléd egy kis érzelem, már megkérdezted volna, hogy nagyon zavarja-e ez a dolog, mert akkor nem erõlteted. Szegény lány meg boldoggá akar tenni, de azért ha lehet elkerüli ezt a dolgot.
ha sûrûbben járnál ide, tudnád, hogy életkor nem egyenlõ a tapasztalattal. de ennyi idõs fejjel akár meg is kérdezhetnéd tõle, hogy mit tehetnél azért, hogy gyakrabban gyurmázza a gyíkot.
már az is gáz hogy szólsz neki hogy cumi legyen valószínûleg nem vagy túl "szép" lent és zavarja
Kérdezd meg tõle ?!
lehet, hogy tapasztalatlan, és emiatt bátortalan is. vagy ha tényleg az, hogy tetszik neki a lenti fazonod, akkor szintén igaz rá az elõbbi két állítás, ezért nem meri mondani.
A kérdező hozzászólása: nem tapasztalatlan. 30 éves. én 26. lehet h egy kicsit kicsi és azért nem fogja meg..
Vegyél neki gumikesztyût. Esetleg csak késsel és villával kapcsold ki a melltartóját...

Megvan egy könyv word formátumban, de ha társítom worddel, akkor sok kis kockát, vagy mit hoz ki. Mit csináljak, hogy olvasható legyen?

Legjobb válasz: az elektronikus könyv ...fájlkiterjesztése? *.doc?, *.docx? vagy valami egészen más?...

az elektronikus könyv ...fájlkiterjesztése? *.doc?, *.docx? vagy valami egészen más?...
pl. *.ebi fájlok megnyitása: Az eBook International cég EBI viewer nevû programjával, (letöltés: http://www.ebook-international.net/ebiviewer/download/ebiset.. )
Gondolom docx-et akarsz megnyitni régebbi verzióban... http://docx.hu/ Töltse le a FileFormatConverters.exe programot (Microsoft termék). Telepítés után a régebbi Office-al is megnyithatóak lesznek az docx fájlok....
*.DjVu ? A DjVu egy nagyon népszerû e–könyv formátum. DjVu_Reader (E-könyvek megnyitása)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, innen küldte el valaki e mailben a könyvet és csak annyit tudok rola h word formátum.semmi többet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!