Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, kifolyik a (11 db)

Már október óta próbálkozunk a teherbeeséssel, de semmi eredménye. A baj az lehet, hogy minden szeretkezés után egyszerűen kifolyik a sperma a hüvelyemből. Mindenképp elmegyek orvoshoz, de előtte kiváncsi vagyok a véleményekre. Mit csináljak?

25 éves vagyok és soha nem szedtem fogamzásgátlót.Tudom,hogy sokan évekig próbálkoznak,de én aggódom,hogy nem lehet gyerekem.

Legjobb válasz: Minden nõnek kifolyik a sperma a hüvelyébõl minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az elsõ lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez. Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.

Minden nõnek kifolyik a sperma a hüvelyébõl minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az elsõ lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez. Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.
Valamennyi így is bent marad, de nem biztos, hogy az elég, meg jól kell idõzíteni is.Én párnát szoktam tenni a fenekem alá utána.... Ez még nem olyan sok idõ amúgy sem, ne aggódj.Innentõl inkább tedd oda a kezed és ne engedd kifolyni õket és legalább fél órán át ne kelj fel az ágyból, ha bírod a gyertya állást az sem árt.
Én is októberben kezdtem. Hasonló "problémám" van nekem is. Nem tudom, hogyan helyezkedjek, hogy ne folyjon ki belõlem. Én is párnát teszek a fenekem alá, a lábaimat meg fel a falra. Miután összezárul a "bejárat", már leveszem a lábam, mert akkor már fekve sem folyik ki semmi, csak amikor felállok. Azon szoktam gondolkodni, hogy vajon mennyi ideig maradjak fekve. Valakinek van javaslata?
Picike tévedésben vagytok. Nem azért hasznos aktus után feküdni, hog a hüvelybõl ne folyjon ki az ondó, hínem azért, hogy ami bejutott a méhbe az elsõ lökettel, annak sima útja legyen a petevezetékben egészen a petéig. A kifolyt spermát hagyjátok már, nem érdekes. Feküdni egyébként lehet akár egész éjjel is az aktus után, vagy csak félóráig, amennyi benneteket megnyugtat.
Hát, ha ez megnyugtat benneteket, nekem éppen az a bajom, hogy nem folyik ki belõlem semmi, és már kezdek kétségbe esni, hogy nincs talán elég sperma, azért nem folyik ki???Fél éve próbálkozunk, de belõlem soha, semennyi se jön ki.Az elõzõ kapcsolatomban belõlem is csak úgy folyt, még másnap is, de most semmi, és nagyon meg vagyok ijedve, hogy ez gond lehet.
Utolsónak: amikor a párod önkielégít, akkor van spermája, vagy száraz az orgazmusa? Mert van olyan betegség, amikor a sperma nem kifelé jön, hanem a húgyhólyag felé távozik.
01:55 Szia! Igen van, csak kevés.Szerintem..

Mit csináljak, folyton kifolyik a betét mellett, hiába használok night-ot, oldalt akkor is kifolyik. Mit tudok tenni ez ellen?

Legjobb válasz: Kicsit szoros bugyi( nem olyan ami elszorítja a hasad, hanem vag bennw normális gumi. Jah és én a francia bugyit ajánlom és always betétet.

Kicsit szoros bugyi( nem olyan ami elszorítja a hasad, hanem vag bennw normális gumi. Jah és én a francia bugyit ajánlom és always betétet.
A kérdező hozzászólása: pontosan így szoktam, de ettõl még oldalt kifolyik :S
Ezért jobb a tampon!

Mit csináljak ha menstruáció alatt éjszaka kifolyik a betétből a vér?

Tudom érdekesen hangzik de az éjszakai betét se hasznos :/ Normális válaszokat légyszí Köszönöm.

Legjobb válasz: Velem is ez volt, átálltam tamponra és azóta semmi gond. Ha a nagyból is kifolyik akkor nincsen más megoldás...Bár eleinte nem akaródzott a tampon és akk 2-t raktam be de úgy se volt jó mert mindig fészkelõdök álmomba és elmozdult

Velem is ez volt, átálltam tamponra és azóta semmi gond. Ha a nagyból is kifolyik akkor nincsen más megoldás...Bár eleinte nem akaródzott a tampon és akk 2-t raktam be de úgy se volt jó mert mindig fészkelõdök álmomba és elmozdult
Szia! Én úgy csinálom, hogy nagy tampon (ob super plus)+ éjszakai betét az elsõ napokban arra az esetre, ha nem ébrednék fel tampont cserélni, akkor se ázzak át. Eddig ez így bejött.
Ha nem erõs a vérzésed talán nem elég feszes a bugyid és elcsúszik, vegyél fel valami nagyon feszes bugyit, de sokan éjjelre 2-3 bugyit veszünk fel hogy ne mozogjon. Még vannak más megoldások is de azok durvábbak ...
Szia! Ajánlanék figyelmedbe egy jó megoldást amihez se tampon se betét nem szükséges. Nappal is használhatod, vízbe is úszás közben és csak egyszer kell megvenni és nm is drága. Én nagyon szeretem még a hasi görcsök is elmúlnak. Sokkal jobb mint a tampon. Ha érdekel jelezd és küldök több infót
Hát nemtudom, nekem ha erõs a vérzésem, akkor éjszakára beteszek két szárnyas betétet. Nekem az be szokott válni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Utolsó elõtti. Érdekelne :)
Én ha mensizek startból 2 bugyit veszek fel hogy fixen tartja a betétet, ha durvul a helyzet akkor éjjelre éjszakai betét rá bugyi rá egy törölközõ, rá még egy bugyi , ez persze pelenka érzés de hasznos (csak éjjelre ajánlom).Ha nappal nagyon megvan éjjeli betét , rá két vastag pamutbugyi rá valami nejlon hogy ne ázzak át, rá valami nagyon rugalmas bugyi. Nyáron nem ajánlom...
Elõször is: esemény utáni tabletta mindenképpen jó ötlet, vannak ügyeletes gyógyszertárak is, ott talán megkaphatod. Másodszor: attól még, hogy spermiumok jutottak a barátnõdbe, lehet, hogy nem fogják megtermékenyíteni. 21F
Nyugalom, még van 9 hónapod gyakorolni a pelenkázást.
XDDDDDD na könnyesre röhögtem magam.. nem a kérdésen, hanem a korotokon.. A kiszívás nem segít, ha már a méhben van szóval... Ha fiú akkor Béla ha lány akkor Bea
Barátnõdet gyorsan küldd el egy esemény utáni tablettáért!
72 órás esemény utáni tabi. Bár gyanítom az eset tegnap volt. És mivel hétvégén nem sok gyógyszertár van nyitva, max hétfõn jutsz el. (persze csak ha kisvárosban élsz.) Azaz a hétfõ már necces, hogy késõ. Szóval babára fel! Vagy szólni szülõknek, és viselni a következményeket.
Valaki nem tud eladó lucfenyõt?
Nyomás a nõgyógyászatra, orvosnak elmondjátok a problémát, fel fogja írni, van amelyik kérdezés nélkül, van amelyik megkérdezi hogy hol jár a lány a ciklusban stb.. Nem kell félni, nem lesz ciki vagy ilyesmi.. de minél elõbb!
5700-6700 a gyógyszer
gyere akkor szívd ki a hosszú cicit is!
Akik beszóltak bekaphatják? Miért is? Nem a mi hibánk, hogy elõbb tanultok dugni, mint olvasni...
A kérdező hozzászólása: 12 óra mulva bevette az esemény utáni tabit :) szal akik beszoltak bekaphatják akik segitettek köszönm szépen
Elment kelengyét vásárolni!Ezután pelenkára, tejre gyûjt.
xD na mi lett?
Ezért nem lesz gyerek, mert kizabálod.
AZONNAL keresse fel az ügyeletet és írasson esemény utáni tablettát, váltsa ki és vegye be! Minél gyorsabban, mert minél késõbb veszi be, annál kisebb eséllyel hat. Ha ennek ellenére teherbe esik (aminek kicsi az esélye, ha beveszi a tabit), akkor nem tudtok mit csinálni. Vagy megszüli, vagy elveteti (természetesen szülõi beleegyezéssel).
Ezt nem kiszívtad, hanem megszívtad.
Nekem csak vörösfenyõm van.
#6. Ezen bekönnyeztem :D XD na és még csodálkoznak ha nem gondoljuk érettnek az 'okos 16 éveseket akik mindent tudnak a védekezésrõl'. De hogy a kérdésre is választ adjak: 50% hogy terhes. Szóval vagy esemény utáni, vagy szülõi segítség. + egy mi atyánk sem árt.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 5 kor volt
A kérdező hozzászólása: ÉS akk a minek ir ide ha nem azt kértem h idegesitsen engem .. te biztos tökéletes vagy nem????

Mit csináljak akkor ha a telómból kifolyt az LCD folyadék?

Garanciás még,csak nem tudom hgy kicserélik vagy meglyavítják mert nem túl olcsó volt azért és csak annyit csinált h leesett az asztelról az ágyamra és nem is a képerny?ére:(=( mondjátok meg légyszi h nektek volt-e már ilyen!

Legjobb válasz: Igen volt,és nem csinálták meg gariba,hanem csak pénzért.

Igen volt, és nem csinálták meg gariba, hanem csak pénzért.
A kérdező hozzászólása: és kb mennyiért csinálják meg??
az egeszben az a ciki, hogy nem hiszik majd el, hogy puhara esett. Szerintem azt ne is emlitsd nekik. Csak vidd vissza. Serules nyomak vannak rajta? Elobbrol?
Amikor vissza viszed és azt mondod, h leesett abban a pillanatban elveszted a garanciát!!!!!! Ha nincs rajta külsérelmi nyom, akkor csak játszd meg a tudatlant és mond azt, h fogalmad sincs egyszerûen kifolyt.
A kérdező hozzászólása: oksaa köszi a válaszokat!

Eltörtem a hőmérőt és kifolyt belőle a higany mit csináljak?

Nem tudom hogy hozzáértem-e nem találom a bőrömön sehol.

Legjobb válasz: söpörd vagy mosd fel gyorsan , és moss kezet is alaposan!

söpörd vagy mosd fel gyorsan , és moss kezet is alaposan!
A kérdező hozzászólása: és ha az ágyamon törtem szét mert véletlenül ráejtettem a telefonomat. Elkezdtem felporszívózni de nemtudom hogy ugy jó e
Szedd le az ágyadról a cuccokat óvatosan és azon is porszívóz. Nem vicc sies!
meg szelõztess
Jah...higanyt porszívózni.
Kénporral kell leszórni. A higanygõz mérgezõ igazán. A porszívó szerintem nem jó megoldás, lehet a matracot ki kell dobni...
ne aggódj a higany fém, és nem tudja magát beszivni sehova, csak bõrbe, de ott is nagyon sokáig kell lennie. ha felporszivóztad, akkor semmi baj, párolog, de sztem kb 10-nek el kéne törnie hogy bajod legyen.ha higanymérgezésed lenne, akkor 1 héten belül jelentkezni, és ezek a tünetek:hugyhójaggyulladás, remegés, fejfájás, emlékezetvesztés, ha ezek nem jelentkeznek 1 héten belül, akkor semmi bajod.nekem se lett...

Mit csináljak? Kisfiam pelusából 3 napja minden alkalommal kifolyik a pisi, néha a kaki is.7kg, és eddig Liberot használtunk és soha nem volt gond. Kipróbáltam most többféle köztes méretet más fajtákból, de egyiksem volt jó. (auchan-es, dm-es. )

3-as kicsi,4-es nagy. A fodrokat megigazítom, a fütyijét lehajtom. Mindent úgy csinálok mint eddig, de vmi mégsem jó. Szegényt ma már 5-ször átöltöztettem, mert úgy átázott.Kipróbáltam most többféle köztes méretet más fajtákból, de egyiksem volt jó. (auchan-es, dm-es. )

Legjobb válasz: Mi 6100g vagyunk volt nekünk is ilyen problémánk és a pampers vált be 4-9kg.

Mi 6100g vagyunk volt nekünk is ilyen problémánk és a pampers vált be 4-9kg.
Az én kislányom is 7 kiló és nekünk se pempers se libero se huggies nem jött be!Mi a lila zacskós Tescosat használjuk, a minit abból is és még jó a lányomra és ki se folyt még semmi se belõle egyszer sem!!
A legdrágább, de a legjobb a Huggies. Nekünk is mindenbõl kifolyt minden, a Huggiesból soha. Mondjuk relatív, mi a drága. A napi ötszöri átöltöztetés, rengeteg mosás se olcsó.
A kérdező hozzászólása: nekem a huggies nem jött be. lehet kipróbáljuk a tescosat. köszi de mi lehet a baj? a többinél is ezt a méretet vettem ami 9kg-ig elvileg jó.nem elég szoros a gumija?
Szia, az én kisfiamnak amióta a tescos lila pelust használom, egyszer sem folyt még ki belõle. Nagyon jó és olcsó is. Szerintem talán a legolcsóbb. És igen, a 7 kilóhoz a midi kell. Sokszor van akció, én dobozszámra megveszem akkor és harmincpár forintra jön ki darabja. Nekem sem a pampers, sem más nem jött be eddig. Most 10, 5 kg kisfiam és éjjelre megveszem a libero maxi-t, de nappal csak tesco-sat használok.
Bocs mini! elõzõ voltam
A Tescos lila midi. Szuper
Sztem is a Huggies a nyerõ!!!
Elõzõ vagyok. 7 kilósan kezdtük a 4-es méretet a huggiesból.
pampers sleep&play, nekünk bevállt (de csak ez a fajta) immár 19 hónapja!!

Mit csináljak, ha kifolyik a sperma? Lezuhanyozzak vagy zsepivel töröljem le?

Legjobb válasz: ha lehet,menj wc-re,pisilj,és próbáld meg kipréselni magadból a maradékot,mert reggel esetleg kicsordogálhat magától állás hatására.szerintem lezuhanyozni nem szükséges,mert ha olyannal szerelmeskedsz, akit szeretsz,neki rosszul eshet,hogy "lemosod magadról",mert az egy rész belõle. gyors wc,aztán bújjatok össze,ez sokkal jobb,hidd el!

ha lehet, menj wc-re, pisilj, és próbáld meg kipréselni magadból a maradékot, mert reggel esetleg kicsordogálhat magától állás hatására.szerintem lezuhanyozni nem szükséges, mert ha olyannal szerelmeskedsz, akit szeretsz, neki rosszul eshet, hogy "lemosod magadról", mert az egy rész belõle. gyors wc, aztán bújjatok össze, ez sokkal jobb, hidd el!
én zsepivel törlöm...már odakéászítem a 200as szebit:)
nálunk van rendszeresítve egy kisméretû türülközõ a párna alatt.
Nálunk is törülközõ van :-)
Én vécén szoktam letörölgetni, de igazából azt olvastam, hgoy a nõbõl az aktus után 72 óra alatt szivárog ki, szóval a bugyid még 1-2 nap múlva is elég nedves és olyan szagú lehet.

Anyukák mit csináljak? Kisfiamnak minden reggel kifolyik a pisi a pelenkából! Egész nap alig van pisi a pelusba de éjjel nagyon sokat pisil!

Már kipróbáltam neki a liberót, pampers-t, de mindegyikb?l kifolyik! Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Talan ha nagyobb meretü pelust adnak ra ejszakara az segitene.probal ki.

Talan ha nagyobb meretü pelust adnak ra ejszakara az segitene.probal ki.
Ugyanígy járok én is! Már minden fajta pelust kipróbáltam és egy héten legalább 4X pisisen ébredünk :-( 3X még mindig cicizik a babám, pedig már 1 éves. Én éjszaka tisztába szoktam tenni, ha úgy ébredünk meg. Reggelre már óriási a pelusa, le kéne már mérni egyszer, hány kiló :-)
én ezért használok tesco/lidl/rossmann pelust, mert pamperst használtunk és abban minden reggelre átázott. amióta nónémet használunk nincs ilyen gond. nem mindig a drága márkás a jó.
Szerintem is cseréld nagyobbra, mekkora a babád, mennyi idõs??
Nálunk is a nagyobb méretre váltás jött be,
Hát nálunk a méretváltás sem jött be:(Éjjel egyszer cserélek neki és így nincs pisibe ébredés.

Kifolyt a festék a nyomtatómban. Mit csináljak?

Hp-m van, s egyáltalán nem nyomtat, pedig fontos lenne. próbáltam kitörölni, de ráfolyt vmire ami nyomtatás közben forog... s ezt pedig alig érem el...

Legjobb válasz: Patroncsere. De ha a patronérzékelõ tüskék is szennyezettek, azokat feltétlen meg kell tisztítani.

Patroncsere. De ha a patronérzékelõ tüskék is szennyezettek, azokat feltétlen meg kell tisztítani.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!!! csak az a baj, h a patronon nem lehet látni, h kifolyt volna, annak a izének sincs semmi baja, amiben benne van a patron. nyugalmi helyzetben ahogy áll, az alá csöpöghetett ki, oda pedig elig érek el. vmi forgó izére folyt rá. Hátfõn 2 vizsgám lesz, s nagyon fontos lenne, de nem nyomtat végképp, csak villog.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a hibákért csak tiszta ideg vagyok, h pont most!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!