Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, hibás (28 db)

Mit csináljak a CRC hibás Raral?

ma letöltöttem az uj Wolfenstein játékot és 35 partból áll és nemtom kinyitni pedig hiába írom be a rendes jelszót utána kiirja hogy hibás és CRC hiba

Legjobb válasz: Lehet, hogy hibásan töltõdött le valamelyik rar fájl. A hibaüzenetben elvileg kiírja, hogy melyikkel van a gond. Töldsd le újra a hibás részt és próbáld újra.

Lehet, hogy hibásan töltõdött le valamelyik rar fájl. A hibaüzenetben elvileg kiírja, hogy melyikkel van a gond. Töldsd le újra a hibás részt és próbáld újra.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Mit csináljak a vaterán előre utaltam a pénzt és nem kaptam meg a terméket vagy a termék hibás nem azt kaptam amit szeretem volna. Mit tudok csinálni, hogy vissza kapjam a pénzem?

Legjobb válasz: ha magánszemélytöl vásároltál akkor ij (igy jártál) jelzed a vatera fele ha nem kaptad meg. akkor kitiltják amig nem rendezitek a dolgot. ha hibást kaptál akkor meg ugyis aztmondja hogy a posta ba*ta el. ebben az esetben ij.

ha magánszemélytöl vásároltál akkor ij (igy jártál) jelzed a vatera fele ha nem kaptad meg. akkor kitiltják amig nem rendezitek a dolgot. ha hibást kaptál akkor meg ugyis aztmondja hogy a posta ba*ta el. ebben az esetben ij.
Vatera oldalán ott a jogszabály, rendõrségen feljelented, ez nem ij eset...
Az a jogszabály csak egy részlet, de az internetes kereskedelemmel egy egész paragrafus foglalkozik, csak elsõnek ki kell deríteni, ki hibázott. Ha te kérted, hogy ajánlott levélként adja fel és ki is fizetted, és ezt tudod bizonyítani, õ meg feladta normál levélként, az nem megfelelõ teljesítésnek számít.
Ha sok eladása van és nem ad számlát akkor írd meg neki hogy jelented a nav nak hátha megijed.

A telefonomban lévő 2 GB-os micro sd kártya hibás, megadta magát. Szeretném legalább a képeket visszakapni róla, de nem is látja semmi, mit csináljak?

A telefonomban lévő 2 GB-os micro sd kártya megadta magát. Először kiírta, hogy kártya csatlakoztatva, pedig már egy jó ideje benne van, aztán még ott voltak a képek rajta, de megnyitni már nem tudtam őket, most meg már nem is látja a kártyát. Másik telefon, USB-s kártyaolvasó sem látja, mintha benne sem lenne. Lehet valahogy leszedni róla képeket, vagy felejtsem el? Már próbáltam mindenféle programot leszedni hozzá de vagy fizetős, vagy nem használhatóak vagy nem látja kártyát az sem kártyaolvasóval. Még valami ötlete van valakinek mit próbálhatok meg ha nem is látja az olvasó?

Legjobb válasz: Hibás csatlakozók?

Hibás csatlakozók?
A kérdező hozzászólása: Én sajnos nem értek hozzá, de se telefonok, se kártyaolvasó nem látja...


Mit csináljak? Van vmi megoldás vagy hibásan születtem?

Azt mondják, hogy az bennem a hiba, hogy túl könnyen adom magam...De nem értem, mert ha elutasító vagyok egy fiúval, aki udvarol nekem,akk nyílván hagyni fog a fenébe és próbálkozik másnál...Akk mit csináljak?? L/15

Legjobb válasz: 15 éves vagy és könnyen adod magad miért nem tudtsz NEM-ET monndani ? ha igy fojtatod akkor nem hibásnak születtél csak riban...nak! te ostoba csak annak enged a közeledését aki megbizható normális és becsületes ember mindenkinek nem szabad igy sosem találod meg az igazit

15 éves vagy és könnyen adod magad miért nem tudtsz NEM-ET monndani ? ha igy fojtatod akkor nem hibásnak születtél csak riban...nak! te ostoba csak annak enged a közeledését aki megbizható normális és becsületes ember mindenkinek nem szabad igy sosem találod meg az igazit
csak 1-nek és csak neki ez a receptt ne érdekelje kicsi naiv együgyü ostoba fejecskédet a többiek. ne hajcson a kiváncsiság mert udvarol bla bla bla kit érdekel te meg tüzelsz nah? erre varjál gombot tanulj meg NEM-et monndani töbre viszed ezzel a kis szócskával mintt a sok igennel
ha egy fiút igazán érdekelsz. akkor az elsõ visszautasítástól még nem fogja annyiban hagyni a dolgot. késõbb meg a kapcsolatban felérétkelõdik h nehezen adtad magad, mert akkor másnak sem adod magad könnyen (nem csalod meg)
Kurasd végig magad mindenkivel...
Utolsóval értek egyet.
Nemet is kell tudni mondani, állíts fel egy mércét, és ne engedj át mindenkit. Válogass! Másrészt ha tetszik egy srác akkor tedd próbára hogy képes-e érted tenni is valamit. Ezzel magadnak is használsz és erõsebb lesz a kapcsolat.
Nem értelek. Fura vagy, és veled tuti nem kezdenék ki.
én 17 éves fiú vagyok és szerintem elég szar, ha egy lány nemet mond, de az még szarabb amikor azt hiszed hogy haladtok valahová közbe a lányt meg egyáltalán nem érdekled. le lehet rázni a bennünket õszintén és kedvesen is, ha meg valaki tovább próbálkozik, akkor meg lehet hogy megérdemli a figyelmet
hülyeség. ne gondolkodj ennyit. úgy cselekedj ahogyan te azt elképzeled magadban, és ahogyan szép és jólenne neked. egy a lényeg, nwe feküdj le senkivel amíg nem jártok, és ne elégíts ki szexuálisan senkit sem sehogy, amíg nem jártok. ezen kívül csinálj mindent úgy ahogyan te azt szeretnéd, és ahogyan elképzelted magadnak. hidd el, így lesz a legjobb. ne hülye szabályok szerint irányítsd a fiúkkal való viselkedésed, hanem úgy cselekedj ahogyan az belülrõl jön. hidd el, így lesz a legjobb és így lesznek a legszebb emlékeid. énmár 25 vagyok, már nem flörtölgetek, meg ismerkedem orrbaszájba, de fiatalabb koromban énis éltem a kis életem és mindig mindent úgy csináltam ahogyan az magától jött...és télleg állítom, hogy szinte csak kellemes és szép emlékeim vannak.ne gondolkodj túl sokat, elveszíti a varázsát...
a pasik furán mûködnek. ha nehezen adod magad az a bajuk ha könnyen akkor az. egyszerûen legyél önmagad, legyenek nõi praktikáid, legyél kedves és megbízható. ne az a viháncoló kis tinip*csa akikkel tele van az ország.
A kérdező hozzászólása: De van egy adott fiú. 4 hónapja próbálkozik, 3szor elutasítottam s most utoljára beleegyzetem, hogy menjünk el valaova. 2 napra rá mondta, hogy maradjunk csk barátok. Az egyik barátom azt modnta, h túlkönnyen adtam magam...Akk most mivel rontottam el?? Leeht h 4 hónapig csak játszott? Van iylen?? xDD
nem te vagy hibás hanem az összes többi lány aki nem így születik
A kérdező hozzászólása: Félreértitek! XDD nem így van! Hanem hogyha egy srác udvarol nekem, akkor énis kedves vok vele, meg ah szeretem és elhív vhova akk elmegyek vele.Meg nem rázom le. Nem vok oylan aki azt mondja h hagy harcoljon, mert félek h elveszítem...Bocs hüylén fogalmaztam az elõbb :S
Szia nagyon aranyos lehetsz :) Nincs kedved msn-re felvenni??
Le is fekszel velük?
A kérdező hozzászólása: Hmmm...ebben van valami, de mégis hogyan tegyem próbára??:D

Mit csináljak ha fiú haragszik rám? Én vagyok a hibás vagy mi van?

13 éves lány vagyok. Facebookon beszélgettünk és engem szólítja majomnak, én pedig gorillának. Sokat írtunk...késõbb az a fiú azt mondta "na jó végeztem szia" én azt hittem, hogy viccel velem, de mégis megsértõdött és nem áll szóba velem (??????) Most mi van? Nem értem ezt! Mit csináljak vele??? Nagyon szeretem õt!!!! Könyörgöm segítsetek, mert sürgõs!!!! :((((((

Legjobb válasz: Micsoda szerelem... Élöben beszéltetek már?

Micsoda szerelem... Élöben beszéltetek már?
Gyerekek vagytok még.. Kérdezd meg tõle hogy mibaja , de normálisan. Ha nem válaszol akkor megint csak azt tudom mondani mint elõbb, gyerekek vagytok.

Sims 2-őm van és hibásan telepítette fel a Paloták és Parkokat a gépem. Kitöröltem, és újra feltelepítettem és oda veszett minden elmentett családom, ami ez előtt volt. Mit csináljak?

Sürgős lenen mert nagyon sok munkám odaveszett... :(

Legjobb válasz: Az egyik ismerõsömmel is ez történt. Sajnos nem tudsz mit tenni. Elõröl kell kezdened.

Az egyik ismerõsömmel is ez történt. Sajnos nem tudsz mit tenni. Elõröl kell kezdened.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...
Milyen szomorú, hogy telepítéskor és törléskor is rád szól, hogy csinálj biztonsági mentést, ha a késõbbiekben valamelyik kiegészítõt, vagy esetleg az egész játékot le akarnád törölni..
Bizonyítsd nekik, h megbízhatnak benned ;)
1.Beszélgess velük többet, komolyan! 2.Amit az elsõ is írt, bizonyítsd, hogy megbízható vagy!
Elõször is tanulj meg fogalmazni. Amúgy hova szeretnél menni?
Hát már nem azért de egy 15 évesnek még hadd parancsoljanak a szülei nem gondolod?Én 2 hónap múlva 18 vagyok de ha anyámék azt mondják kuss vagy hogy nem mehetek akkor rájuk hallgatok talán neked is ezt kéne és elõbb-utóbb elengednek!
"De már 15 éves vagyok " Helyesen még csak 15. éves vagy. Mit akarsz mit nem engednek meg?
igen, sajnos a mai "fiataloknak" már joguk van..... örülj hogy figyelnek rád, és szigor van, meg fogod még köszönni nekik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
szerintem meg a kérdezõnek igaza van...én is így vagyok, a szüleim már volt, hogy eltiltottak a barátnõmtõl, mert el mertem vele menni iskola után egy kicsit sétálni a környéken...soha nem engednek el sehová, nyáriszünetben is minden nap a lakásban ültem, mert nem mehettem sehová...szóval átérzem a helyzetet.

Mit csináljak ha a részegek hergelik a kutyámat a kerítésen keresztül? Ma pl. már a feje is majdnem bent volt. Mi lesz ha a kutya megharapja? Elveszik tőle? Akkor is ha nem ő volt a hibás?

Legjobb válasz: Tegyél a kerítésre egy harapós kutya táblát. Ha úgy is benyúlkál, vagy valamilyen testrészét beteszi, és megharapja a kutya, akkor neked nem lesz belõle problémád, hisz te figyelmeztetted a táblával.

Tegyél a kerítésre egy harapós kutya táblát. Ha úgy is benyúlkál, vagy valamilyen testrészét beteszi, és megharapja a kutya, akkor neked nem lesz belõle problémád, hisz te figyelmeztetted a táblával.
"Az utcánk is tele van ilyen kutyákkal, amik szinte kerítésen keresztül letépi az ember fejét, ha csak elhalad a kerítés elõtt" De nála nem ez történik.
Ha a kutyád bent van és kintrõl benyúlkál valaki, eközben megharapja õt, akkor csak annyi lesz, hogy be kell mutatnod az oltási könyvet. Értelemszerûen nem vehetik el tõled a kutyát, hiszen nem megtámadott egy embert, hanem azt tette, ami a dolga: õrizte a házat és védte a gazdáját. Az állatkertben is letudják a felelõsséget azzal, hogy kiírják, nem szabad átnyúlni a rácsokon, aztán ha mégis megteszed, akkor magadra vess..
Szerintem nem ugat eszeveszetten. De ha igen, itt akkor se ez volt a kérdés. Ha a gzaid elégedett azzal, hogy mikor jelez a kutya, akkor neked semmi beleszólásod abba, h szerinted hogy lenne jobb. Aki meg hergeli, az meg is érdemli h letépjék valamijét.
Ha ez rendszeres, (mondjuk mert kocsma/diszkó van a közeletekben) akkor érdemes lenne tujákat ültetni végig a kerítés mentén, akkor nem tudnának benyúlkálni.
Becsalogatod a fazont egy nagyfröccsre, lecsavarsz neki két nyaklevest, megtekergeted a fülcimpáját, majd odaveted a felhergelt kutyának "Fido itt az új játékod" felkiáltással. Ezek után csinálsz magadnak egy kávét, és kihívod a rendõrséget miközben élvezed a látványt.Alibiként szolgáljon a szomszéd néni, ki látta, hogy az "Iszákos desznyó átmászott a kerítésen csirkétfogni-napotlopni", stb. Ezek után még a rend éber õrei is megregulázzák a fiatalurat...
Ha kint van a tábla nem a te hibád lesz, egyébként is kapunk belül tudja ugye megharapni, az új törvény pedig ha valaki a magánterületeden van azt csinálsz vele amit csak szeretnél...Magyarul kint van a tábla mégis odajött nem te leszel a hibás ha megharapja
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló4 Nem a járdás oldalban lakunk, és a hülye részeg direkt jön ide és vadítja, hergeli a kutyát és minket is. Tartsd meg a véleményed, mert nem arról volt szó amit írtál. Már miért is lennék én a hibás? Legyél szíves és magyarázd már el nekem!! A kérdésbõl pedig hiányzik egy betû: Elveszik tõleM? Arra értettem, hogy félek ha valakit megharap, akkor elviszik a kutyát. A kerítésünk merev pala az egész, kivéve az utcafronton kb. 1-2 méter. De nem akarjuk bebetonozni teljesen magunkat. Azért hagytuk meg. Mi már ki se látunk, nemhogy a kutya....
14:31 vagyok Jó, ha nem az történik, amit felvázoltam, akkor bocs. Viszont szerintem az esetek 90%-ában ez a hergelésnek a kiváltó oka, ezért írtam így.
Ne vedd sértésnek, de szerintem meg a kutyád a hibás (és Te). Mert valószínûleg, ha nem ugatná õket eszeveszetten, akkor nem hergelnék. Az utcánk is tele van ilyen kutyákkal, amik szinte kerítésen keresztül letépi az ember fejét, ha csak elhalad a kerítés elõtt - még akkor is, ha semmi szándéka nincs az arra járónak betörni! Nekünk is vannak házõrzõ kutyáink (nem is egy), de õk csak akkor kezdenek ugatni, ha a kapukilincset lenyomja, vagy ha a kerítéshez hozzáér valaki - addig, a békésen arra sétálókat nem ugatják meg (még a hangoskodó részegeket sem!!) Szóval neveld rá a kutyádat, hogy csak olyankor ugasson és nem vonyítson minden arra járóra/macskára/részegre és akkor nem fogja tudni senki "hergelni". Mindig a gazdi a hibás, ezt ne felejtsd el!
Kitõl veszik el? Nem vágom. Szólj rájuk, te vagy otthon. Be volt zárva a kerités igy nem te leszel a hibás sem a kutyád.
Ha kb tudod az idõpontot, amikor arra megy egy ilyen társaság, készítsd elõ a slagot. Amikor odaérnek és megy a mûsor, telibe totális erõvel, lehetõleg jó sokáig. Egy italos embernek a víz méreg:) )))))

Nagyon hibásnak érzem magam. Mit csináljak?

Lassan 2 éve volt egy balesetünk a barátn?mmel de ? meghalt. Nem az én hibám volt mert egy busz átment a piroson és egyenesen belénk jött. Én is majdnem ott maradtam de túléltem...azóta csak szenvedek mert úgy érzem h az én hibám volt az egész. Nem is láttuk h ott az a hoki. Nem tudok másra gondolni...ha a haverok hívnak valahová akkor ha elmegyek utána haza is jövök mert ? van eszembe. 6 évig voltunk együtt és egyik napról a másikra történt az egész...hát ez nagyon szar érzés. Nem kívánnám senkinek. Ha tudtam volna h ez fog történni akkor megkértem volna h ? vezessen. Akkor talán túlélte volna.

Legjobb válasz: meg kell gyászolnod a barátnõdet és ez lehet több évet is igénybe vesz,mindenki máshogy éli át a veszteséget,adj idõt még magadnak, és ne rágódj még azon is, h mi a bajod miért nem mozdulsz ki stb

meg kell gyászolnod a barátnõdet és ez lehet több évet is igénybe vesz, mindenki máshogy éli át a veszteséget, adj idõt még magadnak, és ne rágódj még azon is, h mi a bajod miért nem mozdulsz ki stb
Ez nagyon szomorú dolog, de ne érezd magad hibásnak. Ha fordítva történik hibásnak érezted volna a barátnõdet? Biztos, nem! Nagyon rossz lehet, gondolom. Valahogy túl kell esned rajta, esetleg menj pszhiológushoz, nem szégyen! Sajnos az élet megy tovább, õrizd meg Õt az emlékedben, mint egy kedves Angyalt. Ha fentrõl lát ne azt lássa, hogy boldogtalan vagy. Tedd azt amit Te kérnél a barátnõdtõl, ha Õ maradt volna egyedül. Mit kérnél Tõle, hogyan folytassa az életét?
Kérd szakember (pszichológus) segítségét. Ha 2 év alatt nem dolgoztad fel, az azt jelenti, hogy egyedül nem megy.
Hidd el egyszer túl kell rajt tenned magad!! Ne buslakodj örökre
Részvétem. Sajnálom, ami történt. Egyszer túlteszed majd magad. Az idõ minden sebet begyógyít. Lehet kell még néhány vagy több év, de túl fogod élni! Kitartás!

Van két régi, hibás 1994 körül gyártott HDD-m. Mit csináljak velük?

Gondoltam szétszedem, mert utoljára ált. iskolás koromban láttam belülről vinyót. Jelent valami veszélyt az egészségre? (úgy tudom hogy akkoriban még használtak mindenféle mérgező anyagot a gyártásnál. ha felnyitom,nincs benne valami gáz vagy mittudomén?) vagy gyűjtőknek még megérne valamennyit? felpörögnek csak az egyiket nem látja gép, a másikat meg csak hébe-hóba)

Legjobb válasz: Semmi bajod se lesz tõle. Kb egy sört ér.

Semmi bajod se lesz tõle. Kb egy sört ér.
A kérdező hozzászólása: akkor szétszedem
Az egyikbõl csinálhatsz akár órát is...
Egyiket tedd el emlékbe. Nem tudom mekkorák, de nemsokára már érdekesek lesznek, ha értékesek nem is. Nekem például van 2 db 200 MB-os HDD-m! Nem elírás, valóban 200 Megabájt a kapacitásuk. Még valamikor a 80-as évek végén voltak berakva egy-egy 386-os processzorral mûködõ gépbe, amin Windows 3.1 futott. És elfért rajtuk minden, a Word 6.0, a mentett fájlok. Ma egy tucat jobb fotó több helyet foglal.
A kérdező hozzászólása: Amit szétkaptam az 178 megás Samsung volt, a másik egy 850 megás Seagate. Meghagyni a 85 megás 91-es gyártmányú WD Caviar-t gondoltam, bár az se jó, de annak valami olyan furcsa rezonáló hangja van, hogy kicsalja az éjjeli lepkét a rejtekhelyérõl (tényleg, ahogy beindítottam, valahonnan elõjött, és teljesen megbolondult, össze vissza cikázott a szobában, de nem tudtam elkapni. Másnap a konyhaablakban találtam meg holtan) Gyilkos kis vinyó :) Amúgy van még egy 5, 25-ös Quantum Bigfoot vinyóm is, az tökéletesen mûködik. 1, 2 gigás asszem.
Megölte szegény lepkét XDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!