Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, gyorsabban (50 db)

Mit csináljak? Hogyan nő gyorsabban?

Az a helyzet,hogy babot kell "nevelnem".:D Nem tudom mit csináljak,hogy gyorsabban nőjön.Beletegyem vattába,vagy földbe?Most már azt elértem hogy csírásodik,de nem tudom hogy hogyan folytassam. (Ja és ne nézzetek hülyének,kilencedikes vagyok a suliban,és ez is a szecskáztatás része.:D )

Legjobb válasz: Én anno a radiátor fölé, az ablak elé tettem egy pohárba és a melegtõl 2x gyorsabban nõt, mintha szimplán csak a két ablak között lett volna és bizonytalan hõt kap. A nedves vatta jó, de azért 3-4 naponta cseréld, mert büdi lesz. És naponta ellenõrizd, hogy véletlenül se legyen száraz, de ne is álljon vízben, mert elrothad. A gáz, hogy 2 hét után már akkora csírája lesz, hogy letörhet és elpusztul. Akkor már földben kéne lennie, különben a gyökérrõl nem tud tápanyagot szerezni és kapaszkodni.

Én anno a radiátor fölé, az ablak elé tettem egy pohárba és a melegtõl 2x gyorsabban nõt, mintha szimplán csak a két ablak között lett volna és bizonytalan hõt kap. A nedves vatta jó, de azért 3-4 naponta cseréld, mert büdi lesz. És naponta ellenõrizd, hogy véletlenül se legyen száraz, de ne is álljon vízben, mert elrothad. A gáz, hogy 2 hét után már akkora csírája lesz, hogy letörhet és elpusztul. Akkor már földben kéne lennie, különben a gyökérrõl nem tud tápanyagot szerezni és kapaszkodni.
Neked paszulyt kellett volna akkor venned! http://filmadatbazis.hu/images/wallpaper/movie/30528/acaf678.. Vízben csírásodik de egy idõ eltetltével kell neki a talajban lévõ tápanyag is.
A pécsi sulikban is szecskáztatás :)
Naná, még szép hogy! :)
A kérdező hozzászólása: Hmm jaja :D Tán te is?:D
Bács megyei vagy, mi? :)
A kérdező hozzászólása: Nálunk így mondják :) Azt úgy sose használjuk hogy csicskáztatás.Amúgy mamámnak is furcsa volt, õ sem úgy tudta hogy szecskáztatás :D
Szecskáztatás? :O Nem csicskáztatás? :) A szecskázás a vastagabb, általában már fásodott növényi részek, ágak, kórók szecskázógéppel történõ darálását jelenti.
A kérdező hozzászólása: Köszii :D
Ez egy összemosott szó. Valamikor az alsósokat szecskának hívták (talán még ma is), és azokat csicskáztatták.

Mit csináljak, hogy gyorsabban elmenjek?

(lány vagyok....)

Legjobb válasz: Aludni menj inkább el gyorsabban.

Aludni menj inkább el gyorsabban.
Azt még nem próbáltad meg hogy kinyitod az ajtót és úgy mész el de lehet ha kiugrasz az ablakon az gyorsabb :D
Kutyával csináltad már? Állítólag jól nyal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, te kis humor-herold! De jobb választ is adhattál volnaa! :/
Fejben dõl el minden ;) na meg póz és partnerfüggõ mivel vannak olyan pozíciók amik sokkal intenzívebben stimulálják a g pontodat és gyorsabban el tudsz menni de hogy a te esetedben melyik a legjobb arra neked kell rájönnöd

Nagyon szeretnék fogyni, mindennél gyorsabban jobban 3 hete járok fitness terembe de eddig semmi ajáljatok vmit Mit csináljak az a baj mikor hazaérek edzésről eszek mit csináljak?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy mikor érsz haza és mit eszel. Ha hat elõtt, akkor egy kis müzli vagy minõségi sajt, vagy laktató fõtt krumpli/saláta/gyümölcs teljesen belefér és kell is.

Kérdés, hogy mikor érsz haza és mit eszel. Ha hat elõtt, akkor egy kis müzli vagy minõségi sajt, vagy laktató fõtt krumpli/saláta/gyümölcs teljesen belefér és kell is.
Elõször is ne ess abba a hibába, mindennél gyorsabban.. tarrtós eredményt nem lehet 2 hét alatt elérni. Egyébként ha csinálsz magadnak egy jó étrendet, és mellette edzel, akkor 1 hónap alatt már látványos lesz az eredmény. Lehet h kilóban ez csak 2 lesz, de többnek fog látszani..javul a tartásod stb stb.. De én azt ajánlom, hogy ne méricskéld magad, felesleges, mert nagyon hullámzó a fogyás-stagnálás idõszaka. Nekem volt olyan, hogy 1 kiló se ment le 1 hónapig, volt mikor kicsit belehúztam, és akkor meg 4... És ezt fogd fel, hogy az edzés csak a fele mindennek.. a másik, ami ugyan olyan fontos, a normális étkezés. Edzés után meg egyél nyugodtan, de lehetõleg csak vmi könnyût..pl csirkemell+zöldség.


Mit csináljak hullik a hajam? Mit csináljak hogy ne hulljon es hogy gyorsabban nőjön? Mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Sok-sok vitaminban és tápanyagban dús ételt, és lehetõség szerint külsõleg is hasonló.. :) Esetleg ha nem marad abban, akkor fordulj orvoshoz, nehogy például góc álljon a háttérben, vagy egyéb baj. De én pl másfél éve egy természetgyógyászhoz járok a szobránc utcába, és nagyon sokat fejlõdött a hajam azóta, és a hullás is elmaradt. :)

Sok-sok vitaminban és tápanyagban dús ételt, és lehetõség szerint külsõleg is hasonló.. :) Esetleg ha nem marad abban, akkor fordulj orvoshoz, nehogy például góc álljon a háttérben, vagy egyéb baj. De én pl másfél éve egy természetgyógyászhoz járok a szobránc utcába, és nagyon sokat fejlõdött a hajam azóta, és a hullás is elmaradt. :)
sampont
Vannak erre való étrendkiegészítõk, pl natur sörélesztõ. Marok számra hullott a hajam és nálam ez használt.

Mit csináljak a karomon levõ vágásokkal? Mitõl múlnának el gyorsabban?

Sziasztok! Elég depressziós voltam év közben, vagdostam magam. Kértem segítséget pszichológustól interneten keresztül, mert a szüleimnek nem beszéltem a problémáimról. Vagdostam is magam, amirõl a szüleim nem tudnak... Nem voltak mély vágások, elég szépen gyógyulnak, de azért elég feltûnõek a hegek. Legutóbb kb 1 hónapja vágtam magam, és mire egy vágásom elmúlik (teljesen) az 4 hónap. De most jön a nyár, és képtelen vagyok pulcsiban lenni a 30 fokban. Hogyan tüntessem el a hegeket? Mit tegyek, hogy a vágásaim hamarabb múljanak el? Tapasztalat/tipp? A válaszokat elõre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Tegyél fel karkötõket például..Vagy csuklószorítót.. És esetleg kenegesd testápolóval..Nekem bevált:)

Tegyél fel karkötõket például..Vagy csuklószorítót.. És esetleg kenegesd testápolóval..Nekem bevált:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még várok további tanácsokat :)
Radírozd a bõröd ahol vágások vannak, én a sót ajánlom (lehet cukor vagy épp mák is).Egy maréknyi, de kevesebb is lehet egy kevés tusfürdõt tehetsz hozzá és jó alaposan dörzsöld át, persze nem addig, hogy sebes legyen. :D Utána kend be körömvirág krémmel (drogériákban, hipermárketekben, gyógyszertárakban lehet kapni szerintem 500 forintért is találsz, ha jól emlékszem a naturlandos sem haladta meg az 1000 forintot), tudni kell a körömvirág krémrõl, hogy hámlaszt és nyuktat -> elõsegíti a hegek gyógyulását. Ez csak pár tipp, nem tudom, hogy a te bõröd erre hogy reagál, lehet meggyordítja a gyógyulást, lehet nem, nekem segitett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kipróbálom! :)

Mitõl nõ gyorsabban a körmöm? Állandóan letörik, nem tudom már mit csináljak vele. Köröm-erõsítõ mindig van rajta, de akkor is letörik.

Olts-be. Legyen jó napod:)

Legjobb válasz: Biotin-H vitamin jó a körömre. Vannak ilyen haj és körömkapszulák, lehet érdemes lenne kipróbálnod.

Biotin-H vitamin jó a körömre. Vannak ilyen haj és körömkapszulák, lehet érdemes lenne kipróbálnod.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Mit csináljak? Hogy nöne meg gyorsabban a körmöm?

Letörött a körmöm!!!!!! Szép hosszú körmeim voltak. Ma tesi orán belütközött a labda és nagyon nagyon letört egy körmöm. Aztán otthon még egy letört. Most fel kellett tennem műkörmöt. De olyan vastag, meg úgy a szélén feláll. Holnap táncprobára kell mennem. Mit csináljak most. Msot megint le kell vágnom rövidebbre. Pedig nekem nagyon nagyon erös körmeim vannak. és mégis letörtek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem a mûköröm nem tesz jót neki, inkább legyen rövid, és nõjön meg szépen... Nem tudsz mit csinálni, ha letörik, akkor letörik, akármilyen erõs is. Nekem is nemrég tört le, egyik barátnõmnek a kosárlabda, másiknak a csõnadrág intézte el a nagyujját, nekem ott a leghosszabb, és féltem :) Tegyél rá esetleg körömerõsítõt, ha jobbnak gondolod, akkor vágd picit hozzá a többit is, de szerintem mûkörömmel felesleges szenvedned...

Szerintem a mûköröm nem tesz jót neki, inkább legyen rövid, és nõjön meg szépen... Nem tudsz mit csinálni, ha letörik, akkor letörik, akármilyen erõs is. Nekem is nemrég tört le, egyik barátnõmnek a kosárlabda, másiknak a csõnadrág intézte el a nagyujját, nekem ott a leghosszabb, és féltem :) Tegyél rá esetleg körömerõsítõt, ha jobbnak gondolod, akkor vágd picit hozzá a többit is, de szerintem mûkörömmel felesleges szenvedned...
Add lejjebb az igényeidet!
Nem fogjátok fel, hogy PASI? Vagy csak én nem fogom fel, hogy B*ZIK vagytok? :O
ma 00:07 o_O
"és mindenáron dugni akarsz szerintem bármelyik pasi önként jelentkezik." ÉN EZT NEM BÍROM ÉRTELMEZNI...
"és ha mindenáron dugni akarsz szerintem bármelyik pasi önként jelentkezik." x'DDDDDD
Hogy jobban érezd magad: 22 évesen adtam oda magam elõször. De ha ennyire szégyenled, hogy még szûz vagy, és mindenáron dugni akarsz szerintem bármelyik pasi önként jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: KAPCSOLATOT SZERETNÉK 1 rendes és megértõ lánnyal. Akinek nem a fizikai hanem a szellemi és lelki tulajdonságok mérvadóak.De csak olyanokat ismerek akik ara mennek, hogy kinek mekkora a fa.sza. Az ilyeneket nem szeretem:(
[email protected] én is ilyen tipus vok és én találtam csajt nemis eggyet :D
A kérdező hozzászólása: Volt már olyan, hogy metrón csajok elkérték a számomat mert tettszettem nekik, szerintem nem itt van a baj. Lehet, hogy annyira antiszociális és visszahúzódó vagyok, hogy tudatalatt valamiféle negativitást sugárzok ki és ezért nem jött soha semmi össze....vagy én már nem tudom...:s:s:S
fiút akar
de most döntsd el, mit akarsz. meg..ni egy lányt, vagy egy normális kapcsolatot? mert ha kapcsolatot, a lány nyilván nem fogja hagyni h 2. nap megd.. ha meg csak azt akarsz, akkor találsz pár kihívó lányt pest utcáin..
[off]@ezio: néha benézek ebbe a a témába is röhögni meg trollkodni [\off]
affene, nem vagyok veled egykorú, és pesti sem vagyok :/ pedig vonzanak a 19F-ek : D
vagy nemlehet hogy hülyén nézel ki?
A kérdező hozzászólása: de miért??? képes vagyok nagyon szeretni és megtalálni a közös nevezõt azzal a lánnyal aki elfogadna engem.
ma 00:33 Kell is a lazítás azt elhiszem neked :)
keress egy olyan lányt aki visszahúzódóbb, nem a legszebb és látszik h nem adja oda magát mindenkinek. van ilyen lány, csak észre kell venni. te meg ne legyél visszahúzódó, mert akkor nem csoda, h nem jön össze. a lányok azt díjazzák, ha küzdenek értük, de mégsem nyomulnak.
furaa. ez elõbb még csak minél hamarabb meg akartál dugni valakit... menj be egy szórakozóhelyre, itass le egy láthatólag mindenre kapható csajt, aztán tessék, meg van oldva. barátnõt kicsit körülményesebben szerzel, de bevetheted a csodás személyiséged! tuti siker..
figyelj, mutass képet, és megnézem, h hogy nézel ki, aztán....
A kérdező hozzászólása: nem olvastátok el a válaszaimat:@:@:@:@ olvassátok el :@:@:
Változtass a felfogásodon
Gratulálok az értelmi szintedhez. Nem az a ciki, hogy ennyi évesen szûz vagy, hanem neked csak arra kell egy lány...
sok kékosztriga
A kérdező hozzászólása: Értem:s köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, mentek a zöld kezek, de az elsõ oldal kicsit furcsa volt. Még jöhetnek válaszok elõre is thnx csá
"visszahúzódás lehet, hogy nem is visszahúzódás csak nagyon sok idõ kell míg megbízok a hozzám közelálló emberekbe" pacsi. én is így vagyok ezzel, és gondolom sokan. hát nem tudok neked segíteni, de abban biztos vagyok, hogy mindenfelé vannak, csak észre kell venni õket.
A kérdező hozzászólása: értem ezalatt azokat a lányokat akik kapcsolatra vágynak...
A kérdező hozzászólása: De hol keressek hol vannak az ilyen lányok mert szerintem nem a discokban.Esetleg a könyvtárakban?Vagy hol vannak ilyen lányok?A visszahúzódás lehet, hogy nem is visszahúzódás csak nagyon sok idõ kell míg megbízok a hozzám közelálló emberekbe.Komolyan kiszámoltam 7 hónap a legkevesebb idõ aminek elkel telnie, hogy megbízzak valakibe, sajnos ezen ha a fejem tetejére állok akkor sem tudok változtatni:(
ja. a hozzáállásodon kéne változtatni.
ennyi keress egy IQ harcost és kész :P
A kérdező hozzászólása: szûzanyám:o mi van itt homár találkozó? én 1 lányt szeretnék akit megbachatok nem lenne sok idõ komolyan 2perc alatt végeznék én. vagy ha nem akkor 1 barátnõt is szivesen vállalnák jó lenne már 1 olyan is mivel még sose volt:(
mekkora a @-od?
ki gondolná, h ennyi meleg van itt. :D:D
na csapj ki egy képet magadról! ha jóvagy kúrhatunk !!!
Felhívsz egy qvát, aztán 2 óra múlva már túl is vagy rajta.
Én lecsapollak! SP voltam! Sziasztok!
Szerintem is add lejjeb az igényeidet. Nekem is magasak, de még csak 16 F vagyok
Hát én ha csak úgy egyéjszakás kalandot akarnék, akkor szûz pasival nem kezdenék, nem akarom h bénázzon. Ha a barátom lenne, akkor elnézném, de így nem
én dugok veled ha jol nézel ki 19F
vállalnék -.- segítsek? : D
Itt van boci, a kis függõ
Sehol. Mert a normális lányok látják milyen vagy, és hanyatt-homlok menekülnek majd elõled. :)
00:26 Á mostanában nem tolom annyit :D 00:26 Amit csak akarsz boci
A kérdező hozzászólása: a wowozást már meguntam. húsvér egyedekre van szükségem. Kell 1 nõ mert úgy érzem, hogy ha nem fogok szexuális kapcsolatot létesíteni 1 nõvel...nem is +gondoltam magam barátnõ kell nekem akit kiismerhetek és megoszthatom vele a gondolkodásomat, beszélgetni, hülyéskedni+ilyenek. hol találok Budapesten ilyen lányokat?akik normálisak...ja és velem1korú kellene, hogy legyen.
függõ? :O mitõl is függjek? : D
látom ismeritek egymást XD am szerintem keress egy kur.vát oszt kész ennyi :D
ezio_auditore, h téged minden kérdésnél látlak. :D:D
nem kell neked csaj, haggyukmár.
Panda! Téged is látni?
szerintem menj vissza inkább legózni vagy wowozni.
Én is szûz vagyok, az is szeretnék maradni. 18/F

Mit csináljak hogy gyorsabban nőjön a hajam?

PL: féls?jem meg sokszor vagy ilysemi

Legjobb válasz: Szia! A hajnak A, B és E vitaminra van szüksége valamint cinkre, illetve, ha vashiányos vagy akkor vasra. Nem ajánlom tabletta formájában õket, mivel nyár van sok sok gyümölcs és friss zöldség mindenütt, azokból egyél minél többet! Nekem nagyon bevált különben a ricinusolajos pakolás. Hetente egyszer kell használni, legalább két órán át a fejbõrön hagyni. Kell hozzá fél adag ricinus olaj ( gyógyszertárban egy adag kb 150 ft), haj hossztól és sûrûségtõl függõen egy vagy 2 tojássárgája és egy kis olivaolajjal fel kell hígítani. Csak vigyázni kell vele, mert picit nehéz kimosni, de kijön azért. Ha van esetleg otthon rozmaringolaj egy -két cseppet tehetsz bele, mert serkenti a vérkeringést a fejbõrön. Nekem olyan 2 hónap múlva látszódott elõször durván, hogy sokkal jobban nõ, korábban 6 hét alatt volt meg éppen hogy 1 centi, most 4 hét alatt még több is. És nagyon jól ápolja is a hajat, nem törik tõle.

Szia! A hajnak A, B és E vitaminra van szüksége valamint cinkre, illetve, ha vashiányos vagy akkor vasra. Nem ajánlom tabletta formájában õket, mivel nyár van sok sok gyümölcs és friss zöldség mindenütt, azokból egyél minél többet! Nekem nagyon bevált különben a ricinusolajos pakolás. Hetente egyszer kell használni, legalább két órán át a fejbõrön hagyni. Kell hozzá fél adag ricinus olaj ( gyógyszertárban egy adag kb 150 ft), haj hossztól és sûrûségtõl függõen egy vagy 2 tojássárgája és egy kis olivaolajjal fel kell hígítani. Csak vigyázni kell vele, mert picit nehéz kimosni, de kijön azért. Ha van esetleg otthon rozmaringolaj egy -két cseppet tehetsz bele, mert serkenti a vérkeringést a fejbõrön. Nekem olyan 2 hónap múlva látszódott elõször durván, hogy sokkal jobban nõ, korábban 6 hét alatt volt meg éppen hogy 1 centi, most 4 hét alatt még több is. És nagyon jól ápolja is a hajat, nem törik tõle.
én nem tudok, semmi olyat amitõl gyorsabban nõne. Lehet a revalid tabletta arra is jó. de ne fésülgesd nagyon sûrûn mert az tönkre teszi, fõleg a hosszú hajat.
vitamin.
A kérdező hozzászólása: milyen vitamin?

Mit csináljak hogy gyorsabban el tudjak aludni este amikor lefekszek és hogy nyugodtan végig tudjam aludni az éjszakát? (altatót nem akarok szedni)

Legjobb válasz: Elsõ vagyok! Nálam is van, hogy elég lassan alszom el! Jár az agyam mindenen. Van,hogy onnantól kezdve,ahogy lekapcsolom a villanyt egy óra is eltelik, mire elalszom! De úgy vagyok vele, hogy ezt még ki lehet bírni, csak ezért nem fogok semmi [email protected] bevenni!

Elsõ vagyok! Nálam is van, hogy elég lassan alszom el! Jár az agyam mindenen. Van, hogy onnantól kezdve, ahogy lekapcsolom a villanyt egy óra is eltelik, mire elalszom! De úgy vagyok vele, hogy ezt még ki lehet bírni, csak ezért nem fogok semmi [email protected] bevenni!
És ha kitolnád a lámpaoltást? Fekhetnél akár éjfélkor is! De pontosan miért nem tudsz elaludni? Agyalsz? Vagy csak nem vagy álmos?
A kérdező hozzászólása: nem maradhatok fenn sokáig, álmos vagyok meg fáradt is, csak néha akkor szoktam gondolkozni, aztán próbálok aludni de nem megy. De pl: ma már a 3-ik napja hogy hajnali 3-kor ébredek fel. Ma és tegnap vissza tudtam nagy nehezen aludni, de azelõtt nem, egész végig már fenn voltam.
Vannak ilyen "altató" teakeverékek, nézz utána. De vannak gyógynövényes altatók is, pl. Hova, Valeriana. Esetleg próbáld ki ezeket! De ha ez megnyugtat, én sem alszom soha végig az éjszakát, van, hogy 3x is fent vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszi engem fõleg az zavar hogy nem tudok gyorsan elaludni, meg aludni szeretnék, de nem tudok.
Fuss lefekvés elõtt.
A kérdező hozzászólása: én nálam is ez van, ahogy lekapcsolom a lámpát 1-2 óráig fenn vagyok, volt a mikor éjfélig, volt amikor egész éjjel nem tudtam aludni. Amugy lámpaoltás 21:30 fele szokott lenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!