Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, elfogadja (23 db)

Mit csináljak hogy elfogadjanak minket?

Van egy fiú aki tetszik. Pontosabban a legjobb barátom...:/ Már ovi óta barátok vagyunk, sok időt töltünk együtt, és beleszerettem.:D És azt mondják hogy ő is belém..:) Megyünk misére, én elöl ülök a legelső padba (gyerekeknek oda kell) és észrevettem hogy engem néz. És ilyenkor mindig elkezdünk mosolyogni:D (Õ ministrál) Mindenben segít, egyszer levittük ketten a szemetet, de ránk szóltak, hogy oda nem szabad.:/ Pedig mindenki oda hordja:D És ezóta az esemény óta "nem szeretnek" minket a szomszédok.:/ Nem értem őket... Nem akarják hogy együtt legyünk. De mi igen!:) Mit csináljak? :/ Vagy hagyjam őket?:/ (mondjuk volt még 1-2 ilyesmi eset, de mindegy) :D 14L

Legjobb válasz: Szerintem hagyjad, õket, mit tudnak kezdeni most komolyan?! Sok sikert a sráccal ^^

Szerintem hagyjad, õket, mit tudnak kezdeni most komolyan?! Sok sikert a sráccal ^^
Hagyd rá. Vannak olyan emberek, akiknek érdemes adni a véleményére. Hacsak nem vagytok különösen jó barátságban a szomszédaitokkal, akkor õk nem ebbe a kategóriába tartoznak. (Egyébként is képtelenség mindenkit boldoggá tenni.) A szomszédoknak meg az legyen a legnagyobb bajuk, hogy két gyerek rossz helyre teszi le a szemetet.

Barátnőmmel csinálni szeretnénk valamit holnap. De fogalmunk sincs mit tegyünk. MIT CSINÁLJUNK? Már megöl minket az unalom. Lehetőleg ne legyen annyira pénzes mert most éppen le vagyunk égve. Bármilyen tippet elfogadunk.

Legjobb válasz: Szerintem maradjatok otthon! Reggel kv az ágyba reggeli egy jó kis masszás (testápoló már 500ft-tól) és szex egész nap!!! Este meg agyhalál a gagyi tv mûsoroktól!

Szerintem maradjatok otthon! Reggel kv az ágyba reggeli egy jó kis masszás (testápoló már 500ft-tól) és szex egész nap!!! Este meg agyhalál a gagyi tv mûsoroktól!
A kérdező hozzászólása: Khmmmmmm én is lány vagyok tehát NEM JÁRUNK. am valami kimozdulósra gondoltam. elmenni valahová
gyertek velem:)

Mit csináljak hogy a Samsung GT-S5230-m elfogadja a jar alkalmazásokat?

Ha le kell tölteni valamit kérlek írj linket

Legjobb válasz: Nekem alapból elfogadta.Am pontosan mi a gond?(Ki ír valami hibaüzenetet vagy mi?)

Nekem alapból elfogadta.Am pontosan mi a gond?(Ki ír valami hibaüzenetet vagy mi?)
Tudom, nekem is volt ilyen problémám...egy nagy sz.r az a telefon. http://ubuntuhu.info/381/jatekok-telepitese-samsung-gt-s5230/ Így menni fog, de elmondom neked, hogy olyan szar az a telefon, hogy nincs rá egy normális játék.Pl. a döntögetõs Doodle Jump-nál ha balra döntesz, jobbra dönt, és fordítva, ez van az összes ilyen sz.rházi telefonnal.

Mit csinaljak h az "anyosok" elfogadjanak? Velem van a baj?

5 eve bemutatott a nagy szerelmem edesanyjanak, aki olyan hibbant volt, h kirakott a hazbol, mert mast valasztott a fianak. Tonkre is tette a kapcsolatunkat. Egy masikba meg az edesanyja allanodan mondta h mit es hogy csinaljak...

Legjobb válasz: Ne magadban keresd a hibát.Én fejre is állhattam az anyosomnak semmi nem tetszett.Hagy rá.Ha komolyan szeretitek egymást nem választhat szét titeket.Ha majd látja a fián mennyire szeret téged,kénytelen lesz megbarátkozni a gondolattal.Nekem is sok idöbe telett.Mikor végre külön költöztünk,nem láttam csak ritkán.Szerintem bizonyitásokra várnak.Mikor eljött hozzánk lehült,hogy nállunk mindig milyen rend van,és látta a fia igy boldog,már nem bánt,az unokáját várja.Kikell várnod az idödet,ami nem lesz könnyü.De lehet,hogy ez az anyos nem is lesz olyan szörnyü.Te csak légy önmagad.Ha nem szeret meg,te nem leszel szegényebb.Kitartás!!!!Csak ez a megoldás a rossz anyosra.

Ne magadban keresd a hibát.Én fejre is állhattam az anyosomnak semmi nem tetszett.Hagy rá.Ha komolyan szeretitek egymást nem választhat szét titeket.Ha majd látja a fián mennyire szeret téged, kénytelen lesz megbarátkozni a gondolattal.Nekem is sok idöbe telett.Mikor végre külön költöztünk, nem láttam csak ritkán.Szerintem bizonyitásokra várnak.Mikor eljött hozzánk lehült, hogy nállunk mindig milyen rend van, és látta a fia igy boldog, már nem bánt, az unokáját várja.Kikell várnod az idödet, ami nem lesz könnyü.De lehet, hogy ez az anyos nem is lesz olyan szörnyü.Te csak légy önmagad.Ha nem szeret meg, te nem leszel szegényebb.Kitartás!!!!Csak ez a megoldás a rossz anyosra.
Sajnos semmit sem tehetsz, hogy elfogadjon. Sok anyós kialakított egy képet magában arról a nõrõl, akit majd a fia elvesz. Természetesen ilyen nõ nem létezik, így a gyerek akárkit hoz haza, az éppen nem lesz jó. Te megváltozhatsz, kifordulhatsz önmagadból, a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem leszel megfelelõ. Ha egy anya nem tudja elfogadni a fia választását, akkor sajnos a hiba benne van, nem a menyében. Csak azt tudom mondani, hogy ha szemétkedni kezd az anyós, ne habozz megmondani neki a véleményedet, mert sajnos az ember a saját szüleivel sokkal nehezebben veszik össze, mint a párjáéval, egyszerûen azért, mert csak õk nevelték fel, így nem nagyon számíthatsz arra, hogy a párod tegye helyre.
A családi kapcsolatoknál kiveséztem az anyósos dologt! Ne aggódj, õk keresik mindenben a hibát, még abban is, amiben nincs!!!
Igen.Hogy kitartasz mellette.Még ugy is hogy ö bánt.De a barátodon is sok mulik.Ö elmesélhetné anyukának, hogy mennyire szeret téged.
Szerintem tutti nem benned van a hiba, mindenesetre bátran ismerd meg és próbáld megtalálni vele a közös hangot, legyél barátságos, de ne nyálas, és ha mégsemegy eza "jólkijövünk-dolog" akkorse hagyd hogy szétbarmolja a kapcsolatodat a ribanc, ha meg mégis, akkor ÖLD MEG! :)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ szerelmemnek az anyja letiltott csomo mindent, csak nem maradhattunk együtt.Félek h most is elveszitek ezért egy értékes személyt. És amugy mit bizonyithatnék neki? H számit nekem a fia?
Ha a randijaitokon mindig te fizetsz akk sztem ki tudod találni..
Feltételezem, hogy a munkán kívül lehet más elfoglaltságai is, hobbi, barátok, elintéznivaló, stb... vagy csak szimplán nincs mindig hangulata hozzád. Lassan térj rá a lényegre, hogy megtudd, õ is azt akarja-e amit te, és akkor nem kell ezen filóznod.
valószínû nem tetszel neki, de egy próbát megér
Szerintem nem tudja pontosan, hogy te mit is akarsz tõle és te nem jössz be annyira neki, ezért megy el néha veéed, hogy ne bántson meg és néha nem mert nem érzi jól magát veled vagy mert nem jössz be neki. Legyél picit rámenõsebb és hívd el szó szerint randira! ne csak egy fagyi vagy valami hanem pl. így: Szia!! Azon gondolkodtam , hogy randiztatnánk , na szombat este egy vacsi, mit szólsz?? Lány vagyok, de nekem az ilyenek jönnek be, tudasd vele, hogy mit is szeretnél valójában.

Mit csináljak, hogy elfogadjanak ilyennek?

A szüleimmel van probléma sajnos, vagy is inkább nekik van velem. Én magamnak való, csendes és zárkózott vagyok és sehova se járok el. Itt a városban egy barátom sincs, ráadásul nem is ide járok iskolába és csak nem rég óta lakok itt. Az a bajuk, hogy nem járok sehova, csak a szobámban ülök és, hogy nem ilyen az élet 18 évesen. Fejemhez vágják, hogy ?k legalább csavarogtak fiatalon, de én kivel menjek és hova amikor itt senkit nem ismerek? Egyedül pedig nem fogok elmenni sehova. Nem rég még az volt a gondjuk amikor minden héten szeretettem volna menni valahova, most meg az, hogy sehova nem megyek. Mit csináljak, hogy megértsék én nem ?k vagyok?

Legjobb válasz: Mondd nekik, hogy döntsék màr el, hogy mit szeretnének.Vannak kamaszok,Ök meg azért panaszkodnak itt, mert nem engedik el õket. Ki érti ezt?

Mondd nekik, hogy döntsék màr el, hogy mit szeretnének.Vannak kamaszok, Ök meg azért panaszkodnak itt, mert nem engedik el õket. Ki érti ezt?
Szerintem akkor kérdezd meg õket, hogy akkor kivel menj..
A kérdező hozzászólása: Minden szülõ más, jó lenne nekem is egy olyan. Miért nem lehet örülni, hogy ilyen vagyok, nem járok minden héten lerészegedni, csavarogni mindenfélét csinálni. Más szülõ akinek rosszabb a gyereke összetenné a két kezét ha õ is ilyen lenne.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják menjek egyedül.
Ismerõs helyzet, csak úgy, céltalanul én sem szerettem soha elmászkálni. Diszkóban életemben nem voltam, és nem is vágytam oda. Itthon voltam, segítettem, olvastam, zenét hallgattam, festettem, rajzoltam, dísztárgyakat készítettem, írtam (nem mellesleg pénzt is kerestem/keresek vele). Aztán mindig az volt a bajuk, hogy nem megyek sehová. A barátaim is hasonlóak voltak, hozzájuk vagy velük mentünk párszor erre-arra. Aztán amikor volt valami program, mozi a párommal, vagy bármi, akkor meg magyaráztak, hogy pont most, mert ma ezt meg ezt kellett volna csinálni... mondtam, hogy ha valami különös tervük van a hétre, vagy jönne valaki valamiért, akkor szóljanak elõre, ne aznap. Én közöltem velük 2-3 nappal korábban mindig, hogy mikor hová megyek, nem leszek, de akkor semmi. Aztán elfelejtették, szerveztek valamit, amire én is kellettem volna, és morogtak... képtelenség volt megfelelni :) Próbálj meg beszélni velük.
A kérdező hozzászólása: :) Az a baj, hogy hiába beszéltem velük már többször is, õk egyfolytában csak azt szajkózzák, hogy ez így akkor sem jó és meg kéne változnom..
szerintem mozdulj ki ... próbálj barátokat szerezni ... õk csak aggódnak hogy boldogtalan és szomorú így az életed
A kérdező hozzászólása: Százszor elmondtam nekik, hogy nekem jó így. Na mindegy.

16 éves sátánista lány vagyok. Nem tudják, miből áll ez a vallás, azt hiszik, hogy csirkéket áldozok, pedig nem! Mit csináljak, hogy elfogadjanak úgy, ahogy vagyok?

A szüleim nem tudják konkrétan, de sejtik, hogy mit követek, és megjegyzéseket tesznek rá.Nem értem, miért kell bántani engem, amikor semmi rosszat nem csinálok, csak másban hiszek, mint ?k. A szüleim katolikusok... És semmit nem tudnak a sátánizmusról. pedig a sátánizmus és a diabolizmus nem ugyanaz!! 4 éve követem ezt a vallást, egy iskolából kirúgtak miatta, pedig csak azt mondtam, hogy nekem nem szimpatikus az, amit a nagyszer? keresztény hit tanít.Nem értem, miért nem képesek azt elfogadni, ami kicsit is más...

Legjobb válasz: A szüleid nem azért nem fogadnak el, mert más a világnézeted, hanem azért, mert a gyerekük vagy.Ez nem olyan kaliberû dolog, mint mikor elképed valaki, hogy:"Jé, a szomszéd meg kendõt hord és mecsetbe jár!" 16 évesen inkább a lázadás dominál egyébként is, nem a sziklaszilárd meggyõzõdés. Addig jó, amíg nem fogadnak el, mert ez annak a jele, hogy fontos vagy nekik, törõdnek veled;ha rád se hederítenének, az sokkal durvább lenne, akkor meg talán pont azért pedáloznál, hogy megfeleljél nekik...

A szüleid nem azért nem fogadnak el, mert más a világnézeted, hanem azért, mert a gyerekük vagy.Ez nem olyan kaliberû dolog, mint mikor elképed valaki, hogy:"Jé, a szomszéd meg kendõt hord és mecsetbe jár!" 16 évesen inkább a lázadás dominál egyébként is, nem a sziklaszilárd meggyõzõdés. Addig jó, amíg nem fogadnak el, mert ez annak a jele, hogy fontos vagy nekik, törõdnek veled;ha rád se hederítenének, az sokkal durvább lenne, akkor meg talán pont azért pedáloznál, hogy megfeleljél nekik...
én se tudok sokat a sátánizmusról..talán ha leírnád h.miben nyilvánul meg a vallásod, jobban megértenénk a szüleid reakcióját..jobban tudnánk tanácsot adni....
Ahogy már elõttem is írták: ne hangoztrasd fõnek fának, mert egyrészt az a megdönthetetlen bizonyítéka hogy csak "menõzöl" vele, másrészt meg akit tényleg érdekel a hited az úgyis ell és meghallgatja hogy mirõl is szól ez. Aki meg csak fél füllel hallja, az biztos hogy ezentúl a tudatlan fejével úgy néz majd rád, hogy kisnyuszikat belezel ki egy fordított kersezt elõtt. Mellesleg, ne várd hogy elfogadják a vallásod ha tes em fogadod el az övéket (kereszténység). Legalább kersezténysuliból rúgtak ki?:D
Monnyuk a sátánban hinni nem biztos hogy jó fényt vet rád. Hiszel amiben hiszel, de szerintem még fiatal vagy ahhoz hogy tudd mit is jelent ha valaki igazán az. Divat lehet ez nálad, csak azért hogy különbözz a szüleidtõl, és mástól. Nem lehet hogy a szüleid mindig helyetted akarták megmondani neked mi a jó?
Hello! Az a baj, hogy az emberek nem igazán kedvelik, sõt néha félnek attól ami ami más, mint amiben õk hisznek. Én is ebben a hitben élek már 2 éve. Az a baj, hogy hajlamosak keverni a sátánizmust és a diabolizmust. Nekem is sok bajom származott már ebbõl...de aki igazán kedvel az úgy fogad el amilyen vagy.
Hát azért viselkednek így mert elvileg a sátán miatt repültünk az édenkertbõl és õk ezt nem komálják......
Én úgy gondolom, hogy a szüleidet jobban kéne tisztelned, mint azt a vallást, ami mellett 12 évesen tetted le a voksodat. Azzal, hogy lenézõ megjegyzéseket teszel a katolikus hitre, csak az éretlenségedet bizonyítod. Ahhoz pedig, hogy elfogadjanak úgy ahogy vagy, csak annyit kell tenned, hogy õszintén viselkedsz és nem úgy próbálod mások szeretét megszerezni, hogy felhívod magadra ilyen különcködõ dolgokkal a figyelmed.
Egy újabb zavarodott kislány hölgyeim és uraim. :D Azért nem fogadnak el, mert aki érettebb fejjel gondolkozik mint te; az tudja hogy ezt ki fogod nõni és jobb dolga is van annál, mint hogy foglalkozzon ezzel az egész szarral még azon felül, hogy dolgozik hogy eltartsa a családját és téged amiért mondjuk hálás lehetnél. Mellesleg képzed el ha a szüleid is sátánisták lenének, neked az milyen lenne? le se szarnának... sõt talán meg sem születtél volna. Irigylem a problémáidat by the way. :D
A kereszténységet a zsidók teremtették ahogy a sátánizmust ugyan ugy ki van dolgozva hogy tömegeket kábítson te is egy vagy a sok közül akik a rendszert építik vakul. Az ép gondolkodás látszatát adja az, hogy másban hiszel pedig ugyan olyan vagy mint aki már eladta a lelkét. Ébredj! Ha pedig nem akarsz változtatni akkor tarzsd magad a sátánizmus 2. parancsolatához: Ne beszélj a gondjaidról másoknak, hacsak nem vagy biztos, hogy igazán hallani akarják. A tanító
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.(mármint az utolsó hozzászólónak) Én nem szeretnék id. megtérni, mert nekem ez a jó. És Sátán nem hazugságot hirdet, hanem az emberi lény alapvetõ természetét foglalta írásba...
Használd ki a sátánista legerõsebb fegyverét: az egódat. Ne érdekeljenek ezek az álszent keresztények. Vizet prédikálnak, bort isznak. Szeretetrõl, és erkölcsrõl beszélnek a templomban, azután hazamennek alkoholizálni, drogozni és gyerekeket molesztálni és mindezek elõtt gyõlöletet szítanak... Ilyen emberek véleménye érdekel? Legyél önmagad, ha hátráltatnak jogod van bosszút állni( Nem gyilkolûsra meg verekedésre gondolok), de ha nem akarod, a sors bosszútáll majd helyetted! Máshogy nem fogod kibírni, mert örökké senki sem bírja.
"A Sátánizmus alap pillére hogy nem hiszünk egy felsõbb hatalomban." Ez is csak a melegvíz újrafeltalálása, mert ezt úgy hívják, hogy ateizmus. A többire csak azt tudom mondani, hogy csöbörbõl ne ess vödörbe... "de ha vlm nem tetszik az ellen veszettül kiállok továbbra is" Vagyis azt csinálod, amit utálsz, ha veled csinálják. "Biztos van aki nem olvasta el de lesz*rom... és k*pja be, de másét." Ne legyél arrogáns és ellenséges, az biztosan nem segít. "nem a katolikus vagy akármilyen keresztény hitet követi nem lehet majd normális családja" De, lehet, emiatt ne aggódj.
Hali, mondhatni egy csónakban evezünk mivel 17 éves sátánista vagyok.A szüleiddel ne foglalkozz ha nem fogadnak el annak ami vagy az az õ bajuk, és ne hagyd hogy bármeik keresztény megrendítse világnézeted. Ave Satanas!
Ne hagyd hogy a szüleid sértegessenek.Egyik füleden be, a másikon ki.A katolikusok sosem fogadják el, hogy nem mindenki olyan, mint õk.(L12) Ave Satanas!
20:56 vagyok Amúgy nem tudom mit csinálj, az én szüleim hamar elfogadták, amint elmondtam mi ez az egész, de õk nem katolikusok.
sátán neve lucifer, egy bukott arkangyal volt, akit isten levetett a pokolba. és bosszút esküdött. (akár elhiszitek akár nem (ha nem a ti bajotok)) a szabadkõmûvesek akik az usát alapították, sátánisták votlak, és 2000 éve megölették jézust. szóval, szerintem a sátánista vallás (ha vallásnak lehet nevezni), NEM JÓ DOLOG!
Az a te szerencséd, hogy 16-17 éves vagy és sok idõd van, meg ráérsz marhaságokkal foglalkozni. Ha a testvéreidet kellene tisztába tenni, a földeken dolgozni, vagy otthon a munkában segíteni éjjel-nappal, mindjárt megszûnne az egész probléma. Ez a baj a mai fiatalokkal. Saját jó dolgukban és unalmukban tarajat csinálnak a hajukból, festegetik magukat, meg pislognak csak ostobán a felnõttek dolgaira, mert nincs felelõsség, nincs feladat.
Szerintem térj meg. Mert nem tudod, hogy miket csinál a Sátán nap mint nap emberek révén: -gyilkosságokat -pedofíliát -veszedelmet, haragot -nincs benne semmi szeretet csak gyûlölet Ha te tudsz azonosulni ezekkel, akkor lennél sátáni, de gondolom te egy normális 16 éves lány vagy, aki vágyik a szeretetre, ami széppé teszi a világot. És mint minden tinédzser te is az utadat keresed, lehet, hogy néha rosszul döntesz, de alapjában véve a jóra vágysz!!! Minden emberben van valamilyen szinten lázadás, egyébként a te korodban ez normális, de a végén úgyis a helyes dolgot fogod választani és rájösz, hogy kereszténység nem azért van, mert emberek majmolnak valamit, hanem mert igazi értékek vannak benne, mint bármely más nagy világvallásban.
érdekes én is ezekkel a gondokkal küszködök XD
Ismétlem, kedves utolsó: ez itt nem a bigott keresztény (vagy magát annak tartó) egyének gyûjtõhelye! Ha téríteni akarsz, ne itt hirdesd az igét! Az a baj, hogy ti, kedves keresztények nem vagytok képesek tiszteletben tartani a másik ember szuverenitását. Mindenkinek a magánügye, hogy milyen vallást követ. Egyébként pedig te, kedves keresztény embertársam, a poklodra fogsz jutni, hiszen megsértetted a tízparancsolatot. Avagy hogy is van a "szeresd felebarátodat..." c. szöveg? Nos, ha te zsigerbõl utálsz másokat, akkor ne csodálkozz azon, hogyha téged is zsigerbõl fognak utálni.
A kérdező hozzászólása: Hát anyukádat azt... Leh. hogy poénnak szántad, de bocs..el akartak küldeni ördögûzésre, és zaklatott a pap..
Szióka! Én egy 45 éves exorcista vagyok, és pont olyanokat keresek mint Te, hogy kiûzzem belõlük a Gonoszt. Felszólítalak Sátán, hogy hagyd el ezt a gyermeket és szállj alá a pokolba.
A kérdező hozzászólása: Katolikus suliból rúgtak ki. Egyáltalán nem ½hirdettem½ a vallásomat, csak feketében jártam, és feltûnt nekik. Bocsánat, lehet, hogy kicsit erõsen fogalmaztam a nagyszerû keresztény hittel, és ezért elnézést is kérek. Csak ott abban az iskolában annyira megutáltam ezt az egészet, hogy pont az ellenkezõjében kezdtem el hinni. Pl az ofõ egyszer azt mondta anyámnak, hazavisz, hogy elhozhassam otthonról a bioszcuccomat, nekem is ezt mondta, aztán feljött és kirámolta a szekrényeimet, fiókjaimat ½jelek½ után kutatva... És sajnos megtalálta a naplómat... A LaVey féle sátánizmust követem...
Hát igen... Megutálta, mert erõltették. Nem hiába mondják, hogy a lavey-i eszme reakcionista. Meg nehogymár egy xy által mondottakért tönkre tedd már az életed (hogy kirúgnak)! Eszed több legyen, mint hited.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem teszem tönkre:)
Most, hogy leírtad, hogy belekutatott a személyes holmijaidba az ofõd, ne bándd, hogy kirúgtak a katolikus suliból, de ezáltal ne vegyél minden keresztényt egy kalap alá, mert nem mind képmutató farizeus. Ráadásul a katolikus vallás istenképe sem a legtisztább ( ha lenne privátod, és gondolod, errõl elbeszélgethetnénk..). A szüleid természetes, hogy nem fogadnak el, mert egyenlõre csak elméletben éled a hitedet (amennyiben nem gyújtasz fel élve macskákat - én momentán ezt a verzióját mélyen elítélem, ahol fizikailag élik a hitüket...ilyenkor az állatokat többre tartom az "embernél"..bocs)és nem látják a végét, hogy vajon hova tovább, avagy beilleszkedsz-e a társadalomba felnõttkorodra (fõleg egzisztenciálisan), vagy sem. Érthetõ, hogy nem fogadnak el.
A kérdező hozzászólása: Hát asszem már leírtam, hogy nem áldozok csirkéket, nem gyújtogatok macskákat...
Bocsi az offért, de mi ez a sátánizmus? Már régóta szeretném tudni, jó lenne olyan embertõl hallani, aki tényleg tudja mi ez.
Ha valami nem jó, annak a legtöbbször az ellentéte sem jó.
LaVey amúgy ott rontotta el, hogy belevette a sátán szót a "vallásába" Inkább ateista egyháznak vagy egoateistának kellett volna nevezni.
Gyerekek, ébresztõ! Ti komolyan azt gondoljátok, hogy az általatok követett sátánizmus más, mint a diabolizmus? Mindkettõ ugyanaz, csak az egyik báránybõrbe van bújva. MÉG nem kell macskát áldozni… vagy éppen embert. A Sátán módszere ma is pont ugyanaz, mint a Paradicsomban volt. Rágalmaz, hazudik és félrevezeti az embereket. Az sátánizmusnak (az ateizmusnak is) ugyanaz a mondanivalója ma is, mint akkor: „nincs szükséged Istenre”. Isten az embernek szabad akaratot adott, és ezt rosszul használtuk, vagyis ellenszegültünk Isten parancsának: De miért is? Ki volt, aki azt mondta, „biztosan nem haltok meg?”. Nem fizikai halálról van itt szó, hanem szellemirõl. Nézzetek csak körül! Most mit is mond? Az eddigi hozzászólásokból: „Ne beszélj a vallásodról magadtól, csak ha kérdeznek…” Egy laveyánus sosem hirdeti a vallását, sosem árulja el azt megbízhatatlan idegeneknek! … meg kell tehát tanulnod álcát húzni.” “A legjobb barátod te magad vagy”. Jézus azért jött el, hogy visszaállítsa a barátságot (szülõ-gyerek kapcsolatot) az Isten és az ember között. A Sátán Isten és Jézus ellensége ma is ugyanúgy, mint a kezdetekkor. Nyilvánvaló, hogy az ellenkezõjét akarja: maradj csak elszigetelt, így majd ÉN uralkodom rajtad… Jézus azt tanította, amit az Atyától hallott, és a keresztények ezt próbálják átadni a világnak (jól vagy rosszul, más kérdés). “Hirdessétek az Örömhírt”, “Szeressétek ellenségeiteket”, “Szeresd felebarátodat, mint ömagadat”. Van egy rossz hírem számotokra: Sátán elbukott már, napjai meg vannak számlálva. Nem biztos, hogy “jó lóra teszel”, ha mellette voksolsz… Az elfogadásról annyi, hogy esetleg nem Téged nem fogadnak el, hanem a szerintük rossz irányt, amerre mész. Isten sem az embert veti el, hanem a bûnt. És Õ kész volt saját maga nagy árat fizetni azért, hogy ne kelljen a rossz oldalon maradnunk. Ezen érdemes gondolkodni!
Utolsónak: ez itt nem a Jézus szeret téged, szeresd te is Jézust-rovat. Ha téríteni akarsz, nem ez a te kérdésed.
" Szerintem térj meg. Mert nem tudod, hogy miket csinál a Sátán nap mint nap emberek révén: -gyilkosságokat -pedofíliát -veszedelmet, haragot -nincs benne semmi szeretet csak gyûlölet " Ez mind Isten hibája, hogy ilyen világot teremtett . Isten egy õrült tömeggyilkos, mint Sztálin, csak neki nem gulágjai vannak, hanem egy Afrika nevezetû "haláltábor" ahol százezrek éheznek . Lásd : Etiópia .

Mit csináljak, hogy elfogadja 3 hónapos kisbabám a tápszert? Nem akarja megenni. Csak szopizni hajlandó, de már nincs elefendő tejem.

Legjobb válasz: Látom megint kezdõdik a tápszerelleni mizéria… Pedig én azt hittem itt kérdezhetünk és kapunk segítséget a tapasztalt anyukáktól nem letolást…(provokációt) Kedves kérdezõ: én azt javasolnám hogy fordulj orvosodhoz vagy a védõnõtõl is kérhetsz tanácsot! Szia Judy! Mi is tápszeresek vagyunk 2 hete, MILUPÁT HA-t használom. Én is azt tapasztaltam hogy picit kesernyés, most hogy mondod megkérdezem a doki-nénit , és megkérem hogy olyat írjon aminek jobb az íze. Picinyem ezt is megeszi semmi baj nincs vele, de ha van más alternatíva és jobb akkor miért ne.

Látom megint kezdõdik a tápszerelleni mizéria… Pedig én azt hittem itt kérdezhetünk és kapunk segítséget a tapasztalt anyukáktól nem letolást…(provokációt) Kedves kérdezõ: én azt javasolnám hogy fordulj orvosodhoz vagy a védõnõtõl is kérhetsz tanácsot! Szia Judy! Mi is tápszeresek vagyunk 2 hete, MILUPÁT HA-t használom. Én is azt tapasztaltam hogy picit kesernyés, most hogy mondod megkérdezem a doki-nénit , és megkérem hogy olyat írjon aminek jobb az íze. Picinyem ezt is megeszi semmi baj nincs vele, de ha van más alternatíva és jobb akkor miért ne.
Szia! Nekem is ez volt a gond az elsõ babámmal, mikor tápszeres lett. nálunk az vált be, hogy apa adta neki, mert tõlem nem fogadta el. Mikor már úgy-ahogy megszokta az új ízt elfogadta tõlem is. Rajtam érezte a tej szagát, de csak sírt cicin, mert nem jött csak néhány korty. (egyébként bírom, hogy az ilyen kérdések mindig arra vezetnek, hogy néhány ember egymásnak esik, mert nem tudják elfogadni, hogy NINCS, ezáltal rossz érzést keltenek azokban, akik nem tudnak szoptatni. Lehet lepontozni nyugodtan, úgyis van valaki, aki elõszeretettel teszi ezt a válaszaimmal, mert azt hiszi a toplistára gyúrok :) Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
És milyen tápszert esztek? Nekünk a dokinéni a múltkor valakinek a humana-t írta fel, állítólag annak van a legjobb íze. Mi bebát használunk. Esetleg, ha az "apa adja" nem jönne be, próbáljatok mást felíratni. (a HA-s tápok egyébként kesernyések) Judy (elõzõ válaszoló)
Sztem, ha csak 1 napig fordult volna elõ, nem ír az anyuka!
sok anya esik abba a hibaba, hogy ugy gondolja hogy nincs teje, es tapszerrel kezdi tomni a gyereket, mikor bosegesen lenne teje, van aki nemtudja ezt.
Honnan gondolja...? Hát csak tudja, hogy van-e teje, vagy nincs! Esetleg az anyatejgyûjtõ állomásról szerezhetsz be (drágán), lehet, hogy ezt jobban elfogadná a babád.
Kedves utolso valaszolo, llehet csak azert akar tobbet cicin, lenni, mert epp olyan napja van es cicin megnyukszik, vagy csak epp szomjas, sorolhatnam meg.
Kedves elsõ válaszoló!Sztem onnan tudja, h gyakrabban van cicin, mert valszínleg nem lakik jól!És valóban nem túl kellemes a tápszer illata, az íze viszont jó!Te pedig anyuka, próbálj meg a védõnõtõl vagy a dokitól tanácsot kérni, hátha õk több ilyen esettel találkoztak, mert itt még nem láttam ilyen kérdést, ezáltal választ sem.És ne idegeskedj, az csak ront a helyzeten.5 hós baba anyukája
honnan gondolod, hogy nincs eleg tejed? ha minnel tobbet cicil, annal tobb lesz, csak haggyad hagy ciciljen sokat, amugy a babak milyen okosak, az anyatej olyan mint a vanilia, a tapszer rosz izu, meg meg budos is, a babadnak is persze jobban izlik az anyatej.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Onnan tudom, hogy nincs már elég tejem, mert minden alkalommal mérem mennyit eszik a babám, éjjelente fejem, ott is látom, hogy 200 ml helyett 40 ml jönm illetve érzem a mellemen.. sajnos. pedig fejem 3 óránként, iszom teát, illetve sokat van a cicmen a babám..

A gépemen nincsen hangkártya driver, rárakok egyet és ugye a telepítés után kiadja hogy Ujraindítja most a számítógépet? - én elfogadom újraidnul és a hang sehol de még csak a drivert sem rakta fel. Mit csináljak?

Realtekes diver kéne de letöltöm felrakja és ujraindul és sehol semmi...

Legjobb válasz: Elvileg mûködnie kéne ugy ahogyan leírtad. De ha kaptál a számítógéphez telepítõ CD ket akkor arrol rakd fel

Elvileg mûködnie kéne ugy ahogyan leírtad. De ha kaptál a számítógéphez telepítõ CD ket akkor arrol rakd fel
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam semmit sem hozzá. XP-m van. Most lett újrarakva.
Ez a progi kikeresi a neked megfelelõt, http://drivereasy.en.softonic.com/
A kérdező hozzászólása: köszönöm megnézem
Szia. Manuális driver keresés, hardverazonositó alapján : Nézd meg az eszközkezelõben, hogy van-e sárga kérdõjeles vagy felkiáltojeles eszköz (vagy azt az eszközt keresd amire másik drivert szeretnél telepiteni). Eeszkezkezelõ inditása : Futtatás/Keresés : devmgmt.msc Ha van sárga kérdõjeles/felkiáltójel eszköz akkor nézd meg a hardverazonositóját és az alapján próbálj meg driveret keresni : Kattint kétszer az egyik ilyen sárga kérdõjeles/felkiáltójel eszközre, elõjön egy ablak, abban a "Részletek" fülön van egy leengedhetõ ablak, oda válaszd a "Hardverazonositókat". Az alatta lévõ ablakban megjelenõ adatokból az elsõ sorra kattints rá és CTRL+C (másold). Gogliban bemásolod (CTRL+V). Elõször is próbáld meg az összes adat alapján keresni a drivert, ha nem sikerül akkor próbálj meg a végérõl leszedni egy egységet ("&" jel az egység tagoló), majd még egy egységet, a végén csak a VEN és a DEV - Vendor és Device, usb eszköz esetén a VID és PID azonositó marad, utánna irod Driver plusz az OP rendszert és már keres is. Példa gugli keresésre : PCI\VEN_1002&DEV_9498&SUBSYS_10021002&REV_00 driver windows XP Itt egy mintakép hardver azonositóra : http://coopper.t15.org/default.php?dfn=hwazon1.jpg vagy http://coopper.t15.org/default.php?dfn=hwazonosito.jpg Sok sikert. Üdv.
"A gépemen nincsen hangkártya driver, rárakok egyet ..." Ez nem úgy mûködik hogy rárakok egy realtek-es drivert oszt jónapot! Abból is van többféle és valószínûleg rosszat tettél fel. Az alaplapod pontos típusa alapján a gyártó honalpjáról letöltöd és AZT teszed fel...

Mit csinálják hogy elfogadja a babám az itatopoharat?

10 hónapos lesz Eddig cumisüvegből ivott szépen de amióta 7fogacskaja van szetragja a cumi részét ig naponta vehetnem rá a cumit. Ezért egy hete vettem neki itatopoharat es nem hajlandó belőle inni. Mit tehetnék hogy igyon belőle? Valószinű nem tudja hogy szívni kell mert a cumisüvegből amúgy is jött az innivalo mivel szetragta Tippek ötletek?

Legjobb válasz: Vegyél neki szívószálas itatót vagy poharat benne szívószállal (ha szétrágja elõveszel egy másikat) próbálj ki sportkupakos palackot

Vegyél neki szívószálas itatót vagy poharat benne szívószállal (ha szétrágja elõveszel egy másikat) próbálj ki sportkupakos palackot
Én kihagytam az itatópoharat. Szépen megtanult pohárból inni. Azt is meg kell tanulnia, akkor minek még valamit beiktatni. Próbálgasd a babádnál, lehet, hogy elsõre nem tudja, mit csináljon vele, de hamar rá fog jönni, hogy kell belõle inni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!