Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, eddig nem volt (46 db)

lehet nem vált be a gyógyszer.szokot olyan is lenni azért csinálj egy tesztet biztonság kedvéért és menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Csináltam tesztet negatív lett, de jövõhéten hétfõn meg kell jönnie, kíváncsi leszek, ha nem akkor mi a teendõ? most elkezdtem szedni a Revalid tablettát, az nem baj? még csak tnap óta szedem...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Na megcsináltam a tesztet, de nem tudok rajta kiigazodni. lett egy csíkom, de mivel több részét tettem bele, így a másik csíkba is átment egy halvány rózsaszín , az akkor mi ?
A kérdező hozzászólása: Szerintetetk napközben is meg lehet csinálni a terhességi tesztet vagy ajánlatos reggel?
mig nem pozitiv a teszt ne kalandozz abortusz meg iesmi fele, nem hianyzik a plusz stressz. irj majd hogy mi a hejzet miutan vettel tesztet majd utana valaszolok barmien beavatkozasrol, tobb honapot is praktikaztama nogyogyaszaton batran kerdezhetsz de addig mig nem biztos nem tema
Szerintem nem vagy terhes, sokaktól hallottam már hogy gyógyszernél kimaradt egy vérzéses idõszak. Reméljük neked is ez van. Mindenesetre megértem az aggodalmad, én is paráznék ha nem jönne meg. De nyugi, vegyél tesztet. Nekem múltkor a vizsgák miatti idegeskedés miatt késett két napot, már bebeszéltem magamnak a terhesség tüneteit is, mert nekem is ment a hasam az idegeskedésektõl. úgyhogy én szorítok hogy ne legyen semmi :) azért írd meg hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Én is azért szedem ezt a másik gyógyszert, mert a nõgyógyász írta fel, a hatóanyagok a laurinával megegyezik szóval foggalmam sincsen. Holnap veszek tesztet, mert kb másfél hete nem jött meg, az orvos azt mondta, h szedjem nyugodtan a fogamzásgátlót, vegyek tesztet és ha váratlanul jönne meg akkor soron kivül fogadnak. de szerinted lehetek terhes? mennyi az esélye ? Mert 21 évesen még nem szeretnék gyerköcöt, nincs rá elegendõ anyagi fedezet, h megadhassak neki mindent! Egy abortusz mivel jár ?
az algopirin= metamizol tegat algocalmin, es a masik hanyinger csillapito tabletta sem befolyasolja a fogamzasgatlot viszont ahogy leirtad volt hasmenesed. lehetseges hogy a fogamzasgatlo nem szivodott fel jol. kulonben pl en egy ev fogazasgatlo szedes utan teljesen kimaradt a menzeszem mert nagyon eros volt a tebletta es akkor a csaladtervezo gyengebbet irt fel
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Rendes tõletek, hát igazából, a múlthéten betegeskedtem és szedtem be 2 faja más gyógyszert(algopirint, és coculint)Lehet ez is az oka? hányás hasmenés, hányinger volt, de a virus miatt. mindenképpen fogok venni tesztet is, minél elõbb, meg akkor 2 hét múlva is.hát lassan másfél hete nem volt menszeszem :( Köszönöm nektek!
Már az elõttem lévõk leírták mi a teendõ......de ha esetleg már lesz eredmény, hogy mi miatt késett, akkor remélem megírod nekünk. Amúgy az egyik barátnõmnek is ez volt, de neki csak a tabletta szedése utáni elsõ alkalommal maradt ki.
Tesztelj és utána menj nõgyógyászhoz. Vagy idegeskedhetsz egy hónapig, hogy meg fog e jönni. Mert van olyan ritkán hogy kimarad egy vérzés, de szerintem megnyugtatóbb ha nem várod meg mi lesz belõle.
szia. lenne par kerdesem. mennyi ideje kesik? volt hasmanesed esetleg hanytal? mert ezek miatt lehet hogy nem szivodott fel a tebletta. rendszeresen szedted nem felejtettel ki 1 napot sem? ha tesztet csinalnal a terhesseget csak 2 het utan mutatja ki
A szünet hanyadik napján vagy? Mindenképpen csinálj tesztet! Nem kell feltétlenül terhességre gyanakodni, mert egyszer egyszer elõfordulhat ilyen, viszont sajnos nem zárható ki, úgyhogy mindenképpen tesztelni kell, illetve jó lenne, ha ellátogatnál a nõgyógyászodhoz.
nyugodtan szedheted a Revalidot. ha nem fog megjonni kov alkalommal sem akkor mindenkepp menj el orvoshoz.

Mitől lehet, hogy a kisfiam egy hete nem marad el senkinél 5 percnél tovább, és ahogy visszaadják elhallgat!? És torka sZakadtából visít és sikít! Hogy menjek el így bárhová is. Eddig nem volt ilyen gond! Mi történhetett? Mit csináljak?

2,5 hónapos a kisfiam

Legjobb válasz: Semmit, még nagyon kicsi. Téged akar. :o) De az is lehet, hogy amikor valakinek a kezében volt, történt vele valami, amitõl megijedt, és azt nem akarja újra. Egyébként állítólag a mama bõrén olyan bacikultúra van, ami védi a babát a fertõzésektõl, az idegenekén meg nincs. És a baba megérzi ezt. Amikor "megfogdossák" mások, akkor lejön róla a védõréteg, és ha újra Nálad van, akkor "feltöltõdik". Magam sem tudom, mennyire higgyem ezt az elméletet, de lehet benne valami. Egyébként most már "megokosodott" annyira, hogy világosan meg tud különböztetni Téged mindenki mástól, és mivel Nálad érzi magát biztonságban, ezért Nálad akar lenni. Ez nagyon egyszerû.

Semmit, még nagyon kicsi. Téged akar. :o) De az is lehet, hogy amikor valakinek a kezében volt, történt vele valami, amitõl megijedt, és azt nem akarja újra. Egyébként állítólag a mama bõrén olyan bacikultúra van, ami védi a babát a fertõzésektõl, az idegenekén meg nincs. És a baba megérzi ezt. Amikor "megfogdossák" mások, akkor lejön róla a védõréteg, és ha újra Nálad van, akkor "feltöltõdik". Magam sem tudom, mennyire higgyem ezt az elméletet, de lehet benne valami. Egyébként most már "megokosodott" annyira, hogy világosan meg tud különböztetni Téged mindenki mástól, és mivel Nálad érzi magát biztonságban, ezért Nálad akar lenni. Ez nagyon egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Csak sajnálom a családtagokat, hogy nem tudják babusgatni, mert rögtön visít náluk. Meg hát hogy megyek el így akárhova is, ahová nem vihetem magammal?
Talán csak átmeneti a dolog, de tényleg lehet hogy történt vele vmi. egy 'idegen' karjában, ahogy írták elõttem. Ha Veled akar lenni, fogd Te. Valószínû 1-2 hét és babusgathatja más :) Ne aggódj! :)
Addig oruljunk, amit csak minket akar :-) 2 es fel honaposan meg nagyon kicsi, nalunk sokaig igy volt, aztan ugy ketto eves kora utan nem volt mar gond, ha anya nem ment apaval meg babaval valahova, vagy elvolt massal is egyedul.

Mi a gond a Laptopommal? Vagy én nem értek hozzá, eddig még nem telepítettem Laptopot FreeDOS-os én kértem és rosz ötlet volt. Mit csináljak, mert nem akar telepíteni semmit.

Ugyan úgy mint az egyik felhasználó írta ugyan úgy FreeDOS-os a Laptop és nem tudok telepíteni op.rendszert mert kijön 3 dolog(lásd. el?z? Win xp kérdez?s felhasználó) kiír egy oldalnyi dolgot osztán kész c:/> ennyi.Van Driver DVD-m Win 7-hez van opcionálva direk Win 7 telepít?t szedtem le, de az se jó.Nem tom mit csináljak aki tud segítsen(ennek a szerencsétlen gyereknek).

Legjobb válasz: Elhiszem, de hogy sikerül, csak berakod a DVD-t oszt mit nyomsz meg mert utána menne de nem tom mit köll...

A kérdező hozzászólása: Elhiszem, de hogy sikerül, csak berakod a DVD-t oszt mit nyomsz meg mert utána menne de nem tom mit köll...
Enyémen is FreeDos volt, de az tök mindegy mivan. Berakod a DVD-t és arról bootols, ennyi. Én meg sem néztem a FreeDOS-t, el sem indítottam. Nem értem mi a baj?!
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam a TAB-ot de olyan gyors hogy nem tom mit kell megynyomni csak a Install menut F2-t tudtam kiírni de akk csak az idõt meg ilyesmiket kérdez...
A kérdező hozzászólása: Nem, hanem nekem az Esc gombot kell megynyomni ott ki lehet választani, hogy a géprõl vagy a DVD-rõl telepítsen vagy mi de hiába rakom be a DVD-t Olvas egy kicsit oszt visszaugrik a FreeDOS-ra nem tudom mié :(
Próbáld a TABot, miközben megjelenik az ASUS logó. Néhány esetben kicseréli a képet rengeteg szövegre, amiben azt is leírja, hogy mit kell megnyomj, hogy bejöjjön egy indítómenü. Ha ez nem megy, akkor próbáld az F8 at, ha az sem megy, akkor az F9et és így tovább...
A kérdező hozzászólása: Vagy én vagyok specuális vagy a Laptopom(ASUS) de rögtön abba lép.Indításkor kijön a ASUS indítókép utána 3 másodperc és rögtön a FreeDOS jön be nincs esélyem benyomni gombot benyomtam az F2-t a Del-t meg amik szerintem jók de nem. Vagy nagyon speckó gép vagy én vagyok béna :(
A kérdező hozzászólása: Mindjá megnézem...
A kérdező hozzászólása: Ok köszönöm
Elõzõ vok. "kiír egy oldalnyi dolgot osztán kész c:/> ennyi." Nem kell elindítani a FreeDOS-t, mikor elindítod a laptopot, rögtön az elején kiírja, hogy a BOOT menübe melyik gombal tudsz bemenni, azt nyomd meg, enyémen a DEL gombot kell megnyomni. Utána az 1.-ra rakd a CD romot, és arról fog indulni, fel tod rakni.
Oké, elõször is- tudd meg PONTOSAN mivel tudod beállítani hogy ODD-rõl (optikai meghajtó) induljon! -Általában kiírja h F12 vagy F* de van hogy csak egy puccos "post screen" jön be felirat nélkül, ha ez a helyzet próbáld a tab-ot vagy mást (a pause/break gombbal megállíthatod, enterrel folytathatod) olyat keress hogy "boot menu" v "boot sequence" ha megvan jöhet a következõ lépés. Másodszor is- a Windows telepítõ lemezét elõször ellenõrizd más gépen, vagy használj olyat ami biztosan mûködött már, mert simán lehet hogy az a rossz. Sõt, ha BIZTOSAN ODD-rõl akar bootolni de nem csinál semmit (nem írja ki a szokásos "CD-ROM-ról való indításhoz nyomjon meg egy gombot....." v hasonlót akkor szinte biztos a DVD rossz. -Ekkor szerezz újat. Próbáld azzal. Megjegyzés: a Win XP sok újabb merevlemezt (AHCI mód) nem ismer fel! Ha sehogy se megy, vidd valaki haverhoz aki jobban ért hozzá- egy operációs rendszer (fõleg Windows) telepítésének nem szabadna nagy gondnak lennie. Ha mégis akkor gond lehet a géppel, mondjuk az ODD-vel. Ekkor meg egyértelmûen a garancia jön szóba (csak ne említsd nekik hogy ha nem legális win-t akartál feltenni... :)
nekem se. galaxy s5660 (gio) szólj ha rájöttél, majd én is írok :D
A kérdező hozzászólása: oké :D de ebbõl szerintem szerviz lesz :/
na, én ma megjavítottam!! gyári beállításokat kell visszahozni. Magyarul törlõdni fog minden.. pl itt egy oldal: http://www.hard-reset.com/samsung-vodafone-360-h1-hard-reset..
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi :DD
Tanulj meg helyesen írni. Lehet az hozza ki belõle ezt a viselkedést, mert nem bírja nézni, hogy nem írsz helyesen.
Úgyse fogod otthagyni, mert ahhoz túl jól néz ki.
szar fake
Én is pont egy ilyen barátnõt szeretnék.
a hangulatod nem áll akaratlagos szabályozás alatt, naptártól függetlenül.

Foltok vannak az arcomon, pirosas-barnás és nagyon száraz? Eddig nem volt ilyen! Mit csináljak?

21km

Legjobb válasz: Tudom, hogy nem válasz a kérdésedre, de egy aggasztó jelenség miatt tegnap felkerestem a bõrgyógyászatot, ahol megmutattam a hasamon elterjedõ pici apró fehér szemölcsöket. Megnyugtató választ kaptam. Ne idegeskedj, ha az nyugtat meg, hogy orvos látja, akkor vágj elébe!

Tudom, hogy nem válasz a kérdésedre, de egy aggasztó jelenség miatt tegnap felkerestem a bõrgyógyászatot, ahol megmutattam a hasamon elterjedõ pici apró fehér szemölcsöket. Megnyugtató választ kaptam. Ne idegeskedj, ha az nyugtat meg, hogy orvos látja, akkor vágj elébe!

Összevesztem a legjobb barátnõmmel akivel soha az életben eddig nem volt nagy balhé. Mit csináljak?

Nagyon haragszom rá, de mégiscsak a legjobb barátnõm és ez nem egy olyan barátság(volt:( ) amit csak úgy elfelejtek és megyek tovább... A veszekedés azért indult el mert meg akartam vele beszélni a problémákat amiért nem voltunk olyan jóban. Azóta nem beszéltünk és nem akarok többet könyörögni de szeretném megbeszélni... Mit tegyek? :(

Legjobb válasz: Ne alázkodj meg!!!SENKIÉRT se add fel önmagad!Én megtettem,s mindannyiszor póruljártam.

Ne alázkodj meg!!!SENKIÉRT se add fel önmagad!Én megtettem, s mindannyiszor póruljártam.
Küldj neki egy üzenetet, hogy van-e kedve találkozni és megbeszélni a dolgokat. Ha nem reagál, akkor hagyd. Ha hajlandó találkozni, akkor valószínûleg õ is békülni akar. :)
Minden barátságban elõfordulnak mélypontok, de ezeket meg kell oldani! :)
Próbáld meg üzibe tisztázni a dolgokat, írj le mindent neki amit szeretnél és várj türelemmel, ha igaz barátnõd akkor reagálni fog rá... Én is ezt csináltam és fél év harag után kibékûltem a barátnõmmel és azóta is tart a barátság :D

Mit csináljak, ha eddig nem volt pasim, most meg buliban 2 fiú is rámkattant, de igazán egyik sem az "igazi". Most kezdjek el mindegyikkel randizni? Vagy...?

Legjobb válasz: Ha egyiket sem érzed hozzád valónak, akkor hagyjad a francba mindkettõt. Ha mindenképpen randizni akarsz, akkor csak egy fiúval, ne kettõvel:)

Ha egyiket sem érzed hozzád valónak, akkor hagyjad a francba mindkettõt. Ha mindenképpen randizni akarsz, akkor csak egy fiúval, ne kettõvel:)
sztem csak olyan taggal nyaljal ossze , aki minimum bejon...most azert, h meg nem volt pasid nem azt jelenti, h barkivel ossze kell nyaljal, csak h legyen egy vmilyen., ...varja' nyugodtan...nem maracc' le semmirol hidd el...;)
Minden buliban átlag 2-4 srác kattan az emberre. Nem kell mindet végigpróbálni, csak azt, amelyik szóba jöhet. :)
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm a tanácsokat, de akkor most megint pasi nélkül maradok??? :') :(
Fõleg ha tartos kapcsit keresel, ott nem naon fogsz találni(sztem)de te tod! De ha akarsz akko inkább chatelj, vagy iwiw, myvip, meg sok más chates dolog!De ne ott!Mindenki megtalálja a saját társát, nincs csunya pasi/csaj!ugy h fel a fejjel!:)
A kérdező hozzászólása: tényleg reálisan látjátok a dolgokat...:( ...be kell látnom, igaz. Már csak a za gond, h megadtam a telom, s az egyik mindig hívogat, de már nem akarom felvenni... mert a másik tetszik jobban:( milyen rossz, h tapasztalatlan vok, azt sem tom, h ilyenkor mit csináljak... én fõsulizok, s ha úgy érzem, h nem azonos színvonalon vannak velem, akkor is hagyjam a 2. fiút??
miert ne randizhatnal mind a kettovel???? Gondolod fiuk nem randiznak egyszerre ket v tobb lannyal?? hidd el a legtobb igen. Szerintem ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalasod. egy randi nem kotelez semmire. Nem hazassagot kotsz h elmesz egy randira.. nem is kell h az elso csok megessen. Es ha megesik akkor legalabb tudod h erzel e iranta vmit vagy teljesen kozombos. nem kell a vegletekig menni es vigyazz h ne is tortenjen meg. ha a srac ugy irnayitja a dolgokat h szeretne tovabb vinni akkor mond meg te meg nem akarod tul korai vagy megerti vagy nem. Ha nem erti meg evidens mire kellesz neki akkor meg nem eri meg a draga idodet pazarolni. jobb ha az elejen kdierul mint a vegen. DE legalabb eselyt adtal magadnak h megismered a sracot. es lehet ha megismered akkor bejonne neked. de ha mar igy allsz hozza akkor tenyleg egyedul maradsz. Viszont azert ne kezdj egy pasival sem komolyabbat mert epp neked nincsen es csak hogy legyen vkid mert igy a masikat nagyon megbanthatod es az nem szep dolog. Csak szep lassan probalgasd az eleted es hidd el el fog jonni. Lehet h pont ott van csak nem veszed eszre mert becsukod a kaput magad elott. Nekem is anyukam mindig azt mondta egyszerre tobb pasit kell szediteni h tudjam h melyik az igazi es azt akkor tudod mikor valojaban megismered. O is ugyanazt mondta nekem amit en most irok neked. En sem hittem ebben. sosem tettem azelott. a kulso vonzalom az egy dolog belulrol is passzolni kell. Pl a jelenlegi pasim, tudom h randizott velem meg masokkal is, mig megvilagosodtt a kicsi agyaban h megiscsak en. tudtam h levelezik mas lanyokkal is, probalgat dolgokat.. en errol tudtam es igyekeztem nem tudomast venni rola, ugy gondoltam ha kitarto vagyok es nem hisztis idovel beerik. erre en is tettem egy jo megoldast most eletemben eloszor en is tobb pasival randiztam... es tudod mit?? nem is olyan rossz, jobban kiderul mit is akarok valojaban. azonban nem engedem h a dolgok kozelebb keruljenek. es tudod mit igy nem is volt lelkiismeret furdalasom. van koztuk olyan akivel baratok lettunk es mindent megbeszelunk. es lam a vegen megis egymasra talaltunk a pasimmal. mert rajottunk bizonyos dolgokra de vmikor csak akkor jossz ra ha hasonlitgatsz. tudom nem szep dolog. de ez van... nincs ertelme nyuglodni vkivel evekig es elhinni h a nagy szerelem majd osszetorni mert nem is voltunk egymashoz valoak. ez a szep a randizasban megismered a masik egyen szemelyiseget es kiformalodik benned h kit is keresel valojaban. mindig jarj nyitott szemmel es sosem csukd be az ajtot magad elott. Lehet h nem ez a ketto az igazi na es??? de ha varsz a feher hercegre akkor csak egesz eletedben varni fogod. Remelem segitettem.
A kérdező hozzászólása: Szia! nagyon szépen köszönöm, h még hajnalban is:) ) idõdet, energiádat nem sajnálva írtál. Nagyon örülök, h ezeket írtad, tényleg elgondolkoztató, és tanulságos.Meg jó hallani egy tapasztalt ember véleményét is. Igazából én is úgy vagyok, h eddig nem adtam meg a számom annak, aki nem volt annyira hû de szimpi, de most meg egy este kettõnek is is :) ... azóta beszéltünk telefonon, s úgy érzem, h az egyiktõl nem is akarok igazán már semmit :( ...tudom, h ez nem szép dolog...a másikkal meg még nem találkoztunk, mert hazautaztam, fde ha visszamegyek, akkor remélem még nem felejtett el, s találkozunk. Tényleg igaz, h próbálgatni kell, mert nem hiszem, h õ lenne majd az igazi nagy õõ, de ha nem is ismerkedem, akkor meg honnét fogom tudni, h kit is akarok... de azért köszi, h mondtad, ne legyen lelkifurdalásom:) )) Mégegyszer köszönöm a válaszod, s nektek meg sok-sok boldog percet:) !!!
A fiam is csinálta ennyi idõsen. Nagyon nem tudsz ellene tenni semmit. 2-3 hét és magától abbahagyja.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez is egy "jellemzõ" korszak. Remélem tényleg elmúlik, mert megszakad a szívem, de az agyam is szétmegy:)
Elsõ vagyok Igen ez is egy "jellemzõ" korszak. Késõbb lesz majd olyan, hogy fürdés után fog sírni, mert nem akar kijönni a vízbõl. Meg még egy csomó minden jön még. A legrosszabb a szeparációs szorongás (amikor csak az anyukája jó a babának), akkor 24 órában csinálják a babák a sírást, amint az anyuka kikerül a látótérbõl. Szerintem ez igényli a legtöbb türelmet.:)
Nekünk detto ez volt a szitu 4 hónaposan. Napközben kevesebbet is alszik, ha sikerül elaludnia, akkor is fél óra múlva márfent van, persze nyûgüs mert nem aludta ki magát. Éjszaka mondjuk nincs gond hál' isten :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!