Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, eddig nem (152 db)

A kérdező hozzászólása: Sûrgõs! Kérlek válaszoljatok!!
mert nem te vagy a rendszergazda
A kérdező hozzászólása: De rendszergazda vagyok.

Mi a gond a Laptopommal? Vagy én nem értek hozzá, eddig még nem telepítettem Laptopot FreeDOS-os én kértem és rosz ötlet volt. Mit csináljak, mert nem akar telepíteni semmit.

Ugyan úgy mint az egyik felhasználó írta ugyan úgy FreeDOS-os a Laptop és nem tudok telepíteni op.rendszert mert kijön 3 dolog(lásd. el?z? Win xp kérdez?s felhasználó) kiír egy oldalnyi dolgot osztán kész c:/> ennyi.Van Driver DVD-m Win 7-hez van opcionálva direk Win 7 telepít?t szedtem le, de az se jó.Nem tom mit csináljak aki tud segítsen(ennek a szerencsétlen gyereknek).

Legjobb válasz: Elhiszem, de hogy sikerül, csak berakod a DVD-t oszt mit nyomsz meg mert utána menne de nem tom mit köll...

A kérdező hozzászólása: Elhiszem, de hogy sikerül, csak berakod a DVD-t oszt mit nyomsz meg mert utána menne de nem tom mit köll...
Enyémen is FreeDos volt, de az tök mindegy mivan. Berakod a DVD-t és arról bootols, ennyi. Én meg sem néztem a FreeDOS-t, el sem indítottam. Nem értem mi a baj?!
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam a TAB-ot de olyan gyors hogy nem tom mit kell megynyomni csak a Install menut F2-t tudtam kiírni de akk csak az idõt meg ilyesmiket kérdez...
A kérdező hozzászólása: Nem, hanem nekem az Esc gombot kell megynyomni ott ki lehet választani, hogy a géprõl vagy a DVD-rõl telepítsen vagy mi de hiába rakom be a DVD-t Olvas egy kicsit oszt visszaugrik a FreeDOS-ra nem tudom mié :(
Próbáld a TABot, miközben megjelenik az ASUS logó. Néhány esetben kicseréli a képet rengeteg szövegre, amiben azt is leírja, hogy mit kell megnyomj, hogy bejöjjön egy indítómenü. Ha ez nem megy, akkor próbáld az F8 at, ha az sem megy, akkor az F9et és így tovább...
A kérdező hozzászólása: Vagy én vagyok specuális vagy a Laptopom(ASUS) de rögtön abba lép.Indításkor kijön a ASUS indítókép utána 3 másodperc és rögtön a FreeDOS jön be nincs esélyem benyomni gombot benyomtam az F2-t a Del-t meg amik szerintem jók de nem. Vagy nagyon speckó gép vagy én vagyok béna :(
A kérdező hozzászólása: Mindjá megnézem...
A kérdező hozzászólása: Ok köszönöm
Elõzõ vok. "kiír egy oldalnyi dolgot osztán kész c:/> ennyi." Nem kell elindítani a FreeDOS-t, mikor elindítod a laptopot, rögtön az elején kiírja, hogy a BOOT menübe melyik gombal tudsz bemenni, azt nyomd meg, enyémen a DEL gombot kell megnyomni. Utána az 1.-ra rakd a CD romot, és arról fog indulni, fel tod rakni.
Oké, elõször is- tudd meg PONTOSAN mivel tudod beállítani hogy ODD-rõl (optikai meghajtó) induljon! -Általában kiírja h F12 vagy F* de van hogy csak egy puccos "post screen" jön be felirat nélkül, ha ez a helyzet próbáld a tab-ot vagy mást (a pause/break gombbal megállíthatod, enterrel folytathatod) olyat keress hogy "boot menu" v "boot sequence" ha megvan jöhet a következõ lépés. Másodszor is- a Windows telepítõ lemezét elõször ellenõrizd más gépen, vagy használj olyat ami biztosan mûködött már, mert simán lehet hogy az a rossz. Sõt, ha BIZTOSAN ODD-rõl akar bootolni de nem csinál semmit (nem írja ki a szokásos "CD-ROM-ról való indításhoz nyomjon meg egy gombot....." v hasonlót akkor szinte biztos a DVD rossz. -Ekkor szerezz újat. Próbáld azzal. Megjegyzés: a Win XP sok újabb merevlemezt (AHCI mód) nem ismer fel! Ha sehogy se megy, vidd valaki haverhoz aki jobban ért hozzá- egy operációs rendszer (fõleg Windows) telepítésének nem szabadna nagy gondnak lennie. Ha mégis akkor gond lehet a géppel, mondjuk az ODD-vel. Ekkor meg egyértelmûen a garancia jön szóba (csak ne említsd nekik hogy ha nem legális win-t akartál feltenni... :)

3éves múlt kislányom, eddig mindent meg tudtunk beszélni, szépen el is aludt, de kb. egy hónapja valami katasztrófa!? Újra úgy sír, mint csecsemő korában, hogy nem akar aludni esténként. Tehetetlenek vagyunk, mit csináljunk? Már nem bírom idegekkel.

Egy óra is elmegy ezzel a anya énekelj még egyet,mese,pisilni kell...stb. 5 hónapos terhes vagyok,félek mi lesz ha a kicsi megszületik.

Legjobb válasz: Gondolom nem elég fáradt még, mikor le akarod fektetni. Az én lányom (3 éves) és pont ugyanilyen, ha még nem elég fáradt ahhoz, hogy kidõljön és aludjon. Nálunk is porondon van a pisilni kell...kakilni kell... szomjas vagyok...éhes vagyok...anya mondj még egy mesét...meg még egyet.. meg még egyet...játszunk a pónikkal...anya én veled alszok...anya megint pisilni kell.. stb.. :D Próbáld kicsit késõbb fektetni, vagy délután aludjon kevesebbet. Vagy ha nem ez a gond, akkor rakd ágyba, mondj neki mesét, stb, amit szoktatok este, villany lekapcs és hagyjad... El kell aludnia egyedül! Ha megszületik a pici nem lesz ennyi idõd a nagyra sajnos, fõleg nem az altatásra, amikor te is hulla fáradt leszel és csak arra vársz, hogy végre aludhass pár órát te is..

Gondolom nem elég fáradt még, mikor le akarod fektetni. Az én lányom (3 éves) és pont ugyanilyen, ha még nem elég fáradt ahhoz, hogy kidõljön és aludjon. Nálunk is porondon van a pisilni kell...kakilni kell... szomjas vagyok...éhes vagyok...anya mondj még egy mesét...meg még egyet.. meg még egyet...játszunk a pónikkal...anya én veled alszok...anya megint pisilni kell.. stb.. :D Próbáld kicsit késõbb fektetni, vagy délután aludjon kevesebbet. Vagy ha nem ez a gond, akkor rakd ágyba, mondj neki mesét, stb, amit szoktatok este, villany lekapcs és hagyjad... El kell aludnia egyedül! Ha megszületik a pici nem lesz ennyi idõd a nagyra sajnos, fõleg nem az altatásra, amikor te is hulla fáradt leszel és csak arra vársz, hogy végre aludhass pár órát te is..
Lányom is ilyen pedig nem alszik délután este fél8kor fekszik le és ö is pisilni kell , még kakaot kérek játszik el van hogy csak 1x jön ki a szobábol , van hogy 10x is ésvolt olyan is hogy csak akor aludt el amikor mi is elmentünk aludni adig ki-be járkált minden féle indokal .
A kérdező hozzászólása: Tegnap leraktam(pisi, mese, ének..stb.után)aztán õrült hiszti, kb.20perc múlva aludt el.kipróbáljuk így"letörni"a szarvait, majd ma vagy pár nap után kiderül.nagyon rossz volt, de sztem is tesó érkezés elõtt kellene lenevelni.majd megírom sikerült-e;)

A napokban vettem egy NOKIA Lumia 710-ez telefont, és a kártyán van GoNetS internet kötve, de nem tudom használni mit csináljak? Eddig működött.

Legjobb válasz: A GonetS nemrég megszûnt, valószínûleg amiatt nem mûködik. Fizess elõ GonetM-re, ha azzal sem mûködik, akkor más baj van.

A GonetS nemrég megszûnt, valószínûleg amiatt nem mûködik. Fizess elõ GonetM-re, ha azzal sem mûködik, akkor más baj van.
A kérdező hozzászólása: köszi azt jó tudni hogy megszünt, meg tudtam csinálni elõfizettem GonetM-re, köszi
Nincs mit, örülök hogy sikerült! :)
Valaki itt Tescoba vitte a barátnõjét randira.
Mozi jó ötlet, utána meg kísérd haza
MOZIBA 1. RANDI SOHA!!!!!! ott nem lehet beszélgetni:) menjetek el kajálni valamit vagy mit tom én állatkert? vidámpark(de csak akkor ha sok léd van mert drága mulatság) sétálni is emehettek vagy biciklizni am NYÍREGYI vagyok
3. ezen behaltam XDD a hádát nem ajánlod vagy esetleg praktiker ahl a nõk BIZTOSAN eligazodnak
szerintem egy sima séta megteszi:) a lényeg, hogy tudjatok beszélgetni
A harmadiknak igaza van. Emlékeim szerint ráadásul azért vitte a teszkóba, mert ott lehet plélysztésünözni. Gondolom a csaj meg csak ott állt mialatt a gyerek kiplélysztésünözte magát.

Mit csináljak? Eddig tudtam scannelni de elromlott a gépem és mióta visszahozták nem.

Beinstallálták a nyomtatót...és most akarok scannelni és nem tudok..illetve biztos tudnék de nem találom azt amire rá kellett menni..egy ehhez hasonló ikon volt..nem találom...segíítség..

Erről hogyan szoktassam le? 5 hónapos babám alváshoz szopizta eddig az ujját. De most már napközben is egyre többet szeretné szopizni az ujjacskáját. Cumira nem akarom szoktatni. Mit csináljak? Vagy nem is baj?

Legjobb válasz: anno én is próbáltam le szoktatni, nem engedni neki...de hiába... csak az ujja kell neki. szerencsére úgy veszem észre h most h kezd mászni és midnen után nyúkál, minden fontosabb mint az ujja, így lehet h kicsit kevesebbet szopizza...

anno én is próbáltam le szoktatni, nem engedni neki...de hiába... csak az ujja kell neki. szerencsére úgy veszem észre h most h kezd mászni és midnen után nyúkál, minden fontosabb mint az ujja, így lehet h kicsit kevesebbet szopizza...
A kérdező hozzászólása: Én is ebben reménykedem, hogy a kezecskéjét inkább játékra fogja használni. Vagy játék, vagy ujjszopi, azt pedig semmiképp nem szeretném, hogy játék és mellé cumi is.
lehet nem vált be a gyógyszer.szokot olyan is lenni azért csinálj egy tesztet biztonság kedvéért és menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Csináltam tesztet negatív lett, de jövõhéten hétfõn meg kell jönnie, kíváncsi leszek, ha nem akkor mi a teendõ? most elkezdtem szedni a Revalid tablettát, az nem baj? még csak tnap óta szedem...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Na megcsináltam a tesztet, de nem tudok rajta kiigazodni. lett egy csíkom, de mivel több részét tettem bele, így a másik csíkba is átment egy halvány rózsaszín , az akkor mi ?
A kérdező hozzászólása: Szerintetetk napközben is meg lehet csinálni a terhességi tesztet vagy ajánlatos reggel?
mig nem pozitiv a teszt ne kalandozz abortusz meg iesmi fele, nem hianyzik a plusz stressz. irj majd hogy mi a hejzet miutan vettel tesztet majd utana valaszolok barmien beavatkozasrol, tobb honapot is praktikaztama nogyogyaszaton batran kerdezhetsz de addig mig nem biztos nem tema
Szerintem nem vagy terhes, sokaktól hallottam már hogy gyógyszernél kimaradt egy vérzéses idõszak. Reméljük neked is ez van. Mindenesetre megértem az aggodalmad, én is paráznék ha nem jönne meg. De nyugi, vegyél tesztet. Nekem múltkor a vizsgák miatti idegeskedés miatt késett két napot, már bebeszéltem magamnak a terhesség tüneteit is, mert nekem is ment a hasam az idegeskedésektõl. úgyhogy én szorítok hogy ne legyen semmi :) azért írd meg hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Én is azért szedem ezt a másik gyógyszert, mert a nõgyógyász írta fel, a hatóanyagok a laurinával megegyezik szóval foggalmam sincsen. Holnap veszek tesztet, mert kb másfél hete nem jött meg, az orvos azt mondta, h szedjem nyugodtan a fogamzásgátlót, vegyek tesztet és ha váratlanul jönne meg akkor soron kivül fogadnak. de szerinted lehetek terhes? mennyi az esélye ? Mert 21 évesen még nem szeretnék gyerköcöt, nincs rá elegendõ anyagi fedezet, h megadhassak neki mindent! Egy abortusz mivel jár ?
az algopirin= metamizol tegat algocalmin, es a masik hanyinger csillapito tabletta sem befolyasolja a fogamzasgatlot viszont ahogy leirtad volt hasmenesed. lehetseges hogy a fogamzasgatlo nem szivodott fel jol. kulonben pl en egy ev fogazasgatlo szedes utan teljesen kimaradt a menzeszem mert nagyon eros volt a tebletta es akkor a csaladtervezo gyengebbet irt fel
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Rendes tõletek, hát igazából, a múlthéten betegeskedtem és szedtem be 2 faja más gyógyszert(algopirint, és coculint)Lehet ez is az oka? hányás hasmenés, hányinger volt, de a virus miatt. mindenképpen fogok venni tesztet is, minél elõbb, meg akkor 2 hét múlva is.hát lassan másfél hete nem volt menszeszem :( Köszönöm nektek!
Már az elõttem lévõk leírták mi a teendõ......de ha esetleg már lesz eredmény, hogy mi miatt késett, akkor remélem megírod nekünk. Amúgy az egyik barátnõmnek is ez volt, de neki csak a tabletta szedése utáni elsõ alkalommal maradt ki.
Tesztelj és utána menj nõgyógyászhoz. Vagy idegeskedhetsz egy hónapig, hogy meg fog e jönni. Mert van olyan ritkán hogy kimarad egy vérzés, de szerintem megnyugtatóbb ha nem várod meg mi lesz belõle.
szia. lenne par kerdesem. mennyi ideje kesik? volt hasmanesed esetleg hanytal? mert ezek miatt lehet hogy nem szivodott fel a tebletta. rendszeresen szedted nem felejtettel ki 1 napot sem? ha tesztet csinalnal a terhesseget csak 2 het utan mutatja ki
A szünet hanyadik napján vagy? Mindenképpen csinálj tesztet! Nem kell feltétlenül terhességre gyanakodni, mert egyszer egyszer elõfordulhat ilyen, viszont sajnos nem zárható ki, úgyhogy mindenképpen tesztelni kell, illetve jó lenne, ha ellátogatnál a nõgyógyászodhoz.
nyugodtan szedheted a Revalidot. ha nem fog megjonni kov alkalommal sem akkor mindenkepp menj el orvoshoz.

Segitség! A barátommal leszeretnék feküdni (22 éves) én meg 18 vok eddig 1 fiuval voltam és nem vok valami jártas a szexben, nem tudom mit csináljak h ne tünyek kisslánynak, és még azis kellemetlen számomra h elég hamar elmegyek, mit csináljak?

mien pózokban, és mennyi ideig csináljam neki orálisan h ne tünnyek kisslánynak , de pornósnak se. A válaszokat elöre is köszönöm:)

Legjobb válasz: Hogy mit csinálj? Szerintem bõszen lapozgasd ezt: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://static.libri.hu/co..

Hogy mit csinálj? Szerintem bõszen lapozgasd ezt: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://static.libri.hu/co..
Ahogy épp érzed.Ha ezen izgulsz az fog neki feltûnni.Csak csináld ahogy épp jól esik és figyeld a másik jelzéseid.Annó én sem mondtam meg a srácnak, hogy elõtte csak 1 fiúval voltam és maximálisan meg volt elégedve.Persze utólag ciki, kitudja mit gondolhatott :D de akkor nagyon örültem neki. Azt meg nehogy szégyellni merészeld, hogy hamar elmész.A pasinak ez a legjobb dícséret.Sok nõ cserélne veled...
menjetek már a [email protected] a helyesírásotokkal, nem nyelvtan versenyen vagyunk. meg bõszen ajánlom hogy olvassátok el a szabályzatban a " Ne OFFolj" pontot..tényleg a kukac kivan már hogy minden egyes kérdéshez oda kell valami helyesírásos [email protected]ágot írni. kérdezõ az ne legyen kellemetlen hogy hamar elmész a bikádnak tetszeni fog ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Pinoccio:)
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket, szerintem ezt nem lehet megtervezni, én szûzen se kérdezgettem mástól mit csináljak, az jön az adott pillanatban, ráérez az ember, amíg meg görcsös valaki és ezen parázik, hogy jaj úristen mi lesz, addig felesleges szexelni.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm a választ:) Teljesen igazad van:)
Eleve mi az már hogy égõnek tartod hogy még csak egy fiúval voltál?Ha nem tetszik neki meg se érdemel.Ez egy ösztönös dolog majd belejössz.Érdekes módon amíg nem volt internet addig is tudták az emberek hogy kell csinálni, ennek ékes bizonyítéka, hogy még vannak emberek a földön.
hát figyelj, õ tudja , hogy szûz vagy? Mert ha igen akkor tudni fogja, hogy mi van, vagy ha 1x lefeküdtél már vkivel akk ezen nem kell enned magad ilyesmin. Ám ez majd minden megy spontán :) Ha már jártok, akkor azt is tudja, hogy miot tudsz és mit nem, úgyh nem kell szégyelld magad. És valójában akár mit írunk itt, úgysem úgy lesz, mert nem fogod nézni az órát , h na akkor még 2p és készen is vagyunk.. szóval ilyenen ne edd magad, mindenki a maga bõrén tapasztalja ki a dolgokat :) abban a percben nem fogsz ilyesmin gondolkodni az biztos!!!
Szivesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3-madik komizonak:)
A kérdező hozzászólása: AZ ELSÕ KOMIZONAK KÖSZÖNÖM A MÁSODIK MEG KAPJA BE
2.-nak a tanácsa se rossz.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm!!! Végre valaki normális!!! Nem a helyesírás g..civel van elfoglalva:) köszönöm szépen!!! Na most már belehet fogni Helyesírás!!!! Köszönöm utolsó komizó nem ismerlek de nagyon bírlak:) :) :)

Szerintetek mit csináljak? Úgy érzem beleestem és eddig még senki iránt nem éreztem ilyet a 16 évem alatt.

Van egy srác (21). Nyáron egy napot egy helyen dolgoztunk, fiúunokatesóm haverja(de ut-mal nem vaok olyan jó viszonyba). Msn-en kerül fordul rám ír, és én is. De csak általános dolgokról szoktunk beszélni(pl. suli, mi volt az nap, meg ilyenek). de vmikor pedig mondok vmit és a válasz:xD, :D. Myvip randin bejelöltem névtelenül és ? is bejelölt... Meg amikor egyszer mondtam vmi hülyeséget és odaírtam utána h. ez sz?ke n?s volt erre a válasza az volt: h. nem baj de mi így szeretünk. vmikor szó nélkül lelép msn-r?l vmikor pedig úgy köszön h. csókcsók vagy csucsu. Van-e nála esélyem vagy csak haveri szinten dumáljak vele? Egyébként kétszer volt nálunk (unokatesómmal). akk. 5-10 percet beszéltünk.

Legjobb válasz: Nem éreztél ilyet az egész 16 éved alatt? Furcsa, pedig én már szerelmes voltam 3 hónaposan, 2 évesen, 4 évesen, meg már nem is tudom még mikor. És hogy mit csinálj? Ha beszélni akarsz vele akkor beszélj, ha nem akarsz beszélni vele akkor ne beszélj. Tudom fura dolgok ezek.

Nem éreztél ilyet az egész 16 éved alatt? Furcsa, pedig én már szerelmes voltam 3 hónaposan, 2 évesen, 4 évesen, meg már nem is tudom még mikor. És hogy mit csinálj? Ha beszélni akarsz vele akkor beszélj, ha nem akarsz beszélni vele akkor ne beszélj. Tudom fura dolgok ezek.
A kérdező hozzászólása: szoktunk msn-en beszélni. de annyira nemtom h. kell elmondani vagy egyáltalán h. fogjak neki? várom mások válaszait is:)
Szerintem várj még bármilyen jellegû kapcsolattal.
Mond neki azt, hogy rossz fiú volt és szeretnéd megbüntetni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!