Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, eddig (244 db)

A kérdező hozzászólása: Sûrgõs! Kérlek válaszoljatok!!
mert nem te vagy a rendszergazda
A kérdező hozzászólása: De rendszergazda vagyok.

Most mit csináljak? Eddig teljesen félrevezettem magam?

Az a helyzet hogy nálam volt egy kutya fél évig egy kan shih-tzu mert anyósoméknál lakásfelújítás van és ? olyan hogy feleszik mindent,meg elég veszélyes lett volna otthon tartózkodnia.

Legjobb válasz: Lehet mindkét kutyát megviselte az együttlét, és depisek voltak (lehetne ragozni, hogy "csak" a shih-tzu volt maga alatt és a kutyádra átragadt, de ez lényegtelen a jelenlegi helyzetben). Kitudja mi történt, míg távol voltatok? Figyeld a kutyádat, azt javaslom és lehet magától megoldódnak a gondok. Ha újra elõjönnek a gondok, akkor jobb lenne nektek is meglátogatni az állatorvost.

Lehet mindkét kutyát megviselte az együttlét, és depisek voltak (lehetne ragozni, hogy "csak" a shih-tzu volt maga alatt és a kutyádra átragadt, de ez lényegtelen a jelenlegi helyzetben). Kitudja mi történt, míg távol voltatok? Figyeld a kutyádat, azt javaslom és lehet magától megoldódnak a gondok. Ha újra elõjönnek a gondok, akkor jobb lenne nektek is meglátogatni az állatorvost.
Nem lehet, hogy így próbál "zsarolni"? Mármint neki ugye az az ideális, ha benn alhat veled, a gazdival. Lehet hogy meg kéne próbálnod kicsit távolságtartóbb lenni a kutyával - például ha otthon is vagytok, átküldeni a nappaliba és rászólni, hogy maradjon (mikor ti nem vagytok ott), hogy szokja azt a helyet is, meg az egyedül alvást is. Lehet, hogy nem jó felé tapogatózok persze...
A kérdező hozzászólása: Remélem valaki tud még válaszolni :/ Most a napokban csukott ajtónál aludtunk, tehát bezártuk magunkhoz a szobába és nem is volt semmi baleset így. De ma éjjel véletlenül nyitvahagytam, reggelre ott a szokásos helyen a nappali közepén a pisi folt :( Tehát direkt csinálja. Most élete végéig csukott ajtónál kell altassam?? Miért csinálja ezt velem a saját kutyám?
A kérdező hozzászólása: Ketrec helyett az lett a megoldás éjszakára hogy bezártam velünk a szobába:) Tehát nem mászkálhatott így éjszaka, így hál isten most nem volt baleset. Innét látszik hogy direkt csinálja, nem beteg..meg hát saját helyére nem piszkítana. Most pár napig így marad, hogy csukott ajtónál alszunk, aztán remélem nem lesz utána már baleset. Köszönöm a válaszokat!
Szerintem egyszerûen ez egy kialakult rossz szokás nála. Megoldásnak azt javaslom (ha az állatorvos megerõsíti, hogy egészséges), hogy szerezz be egy nem túl nagy ketrecet (ha van kiállításokra járó ismerõsöd, kölcsön is kérhetsz, már úgysem lesz tavaszig semmi). Fokozatosan szoktasd hozzá, majd végül már csak séta, játék idejére engedd ki. Ez nem kínzás neki, hiszen amúgy is aludna. De mivel a kutya nem piszkít maga alá önszántából, szépen leszokik ismét a lakásba piszkításról.
Én valahol azt hallottam, hogy a Hipó kifejezetten arra ösztönzi õket, hogy oda pisiljenek. Hátha a Domesztosz is. Illetve ami még sokkal logikusabb: iszonyatosan zavarja õket a fertõtlenítõszag (engem is zavarna, hát még egy érzékeny orrú kutyát) és el akarják nyomni a vizeletükkel azt a számukra sokkal elviselhetetlenebb szagot. Szerintem kialakult egy ördögi kör, már azért vizelnek mindenfelé, mert minden totál Domesztosz szagú.
A kérdező hozzászólása: kizárom mert csak éjszaka van..:S Akkor nappal is bepisilna. Ez így rejtély marad akkor?
Inkontinencia kizárva??
A kérdező hozzászólása: de fél évet együtt töltöttek, és nagyon szeretik egymást kiskoruktól együtt nõttek fel mint a testvérek. És csak 1 hónapja jelentkeztek ezek a balesetek, amit elején a kan shih-tzura fogtunk, most meg hogy nincs itt folytatódik :S Hasmenés az lehet vírus amivel most egymást megfertõzték, de a pisi az biztos nem vírus:( És csak éjszaka.
Ugyan mi csak 1 napra fogadtunk be egy kutyát mikor a gazdái nem értek rá, de akkor a mi felnõtt kutyánk kakált be a konyhába (soha elõtte és azóta sem csinált ilyet). Szerintem megzavarodott, nem tudja mire vélni a hirtelen jött új helyzetet, vagy féltékenység az oka.
A kérdező hozzászólása: nem rossz amit mondasz, csak 1 baj mindig velünk alszik. Tehát ha nyitva az ajtó akkor is velünk alszik:) Most éjszaka csukva volt az ajtó megint nem volt baleset..ha nyitva hagytam volna 100 hogy odahugyozott volna. Tegnap egész nap egyedül volt itthon és nem pisilt be semmi baleset. Csak éjszaka, nekem ez magas:O

Szerdán lesz a szóbeli érettségim, mit csináljak eddig, megõrülök már, annyira túl akarok lenni rajta?

Próbálok tanulni, ismételni még amit lehet, de 5 percenként azon kapom magam, hogy megint csak ábrándozok az egyetemrõl, ahová jelentkeztem, és hogy mennyire jó lenne, ha a maxot tudnám kihozni a szóbelibõl, és valószínûleg az egyik legboldogabb nyár vár rám. Komolyan, nem bírám már idegileg. Olyan sokan tûnik ez az 5 nap. :( gondolom rengeteg vagytok / voltatok így ezzel, nektek mi a taktikátok?

Legjobb válasz: Figy, ha tudod, akkor ne stresszelj, menj el strandolni, vagy fagyizni, ami kikapcsol kicsit. Ha meg nem tudod, akkor ne ábrándozz, hanem tanulj, mert a sok ábrándozás miatt nem fognak felvenni. Most vagyok végzõs egyetemista, lehet, hogy már kissé fásult vagyok, de szerintem nem egy nagy szám, ez is csak egy iskola, nem kell nagyon belelovalni magad.

Figy, ha tudod, akkor ne stresszelj, menj el strandolni, vagy fagyizni, ami kikapcsol kicsit. Ha meg nem tudod, akkor ne ábrándozz, hanem tanulj, mert a sok ábrándozás miatt nem fognak felvenni. Most vagyok végzõs egyetemista, lehet, hogy már kissé fásult vagyok, de szerintem nem egy nagy szám, ez is csak egy iskola, nem kell nagyon belelovalni magad.
A kérdező hozzászólása: a 94-100% terjedõ intervallumon kellene teljesítenem, emiatt vagyok ilyen stresszes, mennek a tételek..Már attól félek, hogy túl sokat tanultam 1-1 tételhez, hogy biztosra menjek. áh, õrület, de köszönöm a válaszod!
Na, hát ha tudod, akkor meg relax, mert így egyetemen meg fog ütni a guta. :D Kicsit tényleg kapcsolódj ki valamivel, olvasgasd azt ami kicsit rosszabbul megy, aztán meg pihenj rá. Nem sok az az 5 nap, vizsgaidõszakban meg kifejezetten kevésnek érzed majd. :D
A kérdező hozzászólása: :D alig várom már a vizsgák tömegét, csak ebbõl a magyar-töribõl van már elegem. Szeretnék végre makroökonómiát, statisztikát tanulni, matekozni. Ezt szeretem :( És azért vagyok ilyen feszült, mert csak az elsõ jelölésem ér valamit. a többi 4, háát, nem szeretnék ott tanulni :(
Inkább még örülj, hogy ennyi idõd van készülni ! Sokkal jobban meg tudod tanulni az anyagot így
Jó neked.. Én a tételek kidolgozásával szenvedtem egy csomót, így kevés idõm maradt a tanulásra. Mondjuk én 2 tárgyat viszek, de azokból is van több mint 60 tétel + még ott a töri meg az angol és hozzájuk se kezdtem. Örülj, hogy van idõd tanulni..Én nagyon örülnék még plusz 5 napnak.
A kérdező hozzászólása: a tétel kidolgozása az idõm 70%-a a tanulása meg a 30%-a :S mennyivel könnyebb lenne, ha egy NORMÁLIS, 100%-t érõ szóbelikbõl kellene válogatni, nem így, hogy összegyúrmázok 4-5 tételt...szóval tudom mirõl beszélsz, sok sikert neked!! remélem összejön
Szia! Nekem kedden volt az érettségim. Behívtak fél1-kor és 5 órakor jöttem ki, de örültem neki, hogy túl vagyok rajta, mert az osztály másik fele szerdán ment és este volt az eredmény hirdetés. Kell egy nagy szerencse, egy nyugodt beállítottság, egy kis (nagy)önbizalom és magabiztosság, háttértudás és való tudás, tanulás. Szerintem neked ezzel nincs gondod, hisz azért ha egyetemre szeretnél menni van célod és tudod hogy mit kell teljesítened ahhoz, hogy elérd, és tanultál is rá, ahogy mondod, szóval nem lesz probléma. Én biológia szakon szeretnék továbbmenni, így abból is érettségiztem.Õszinte leszek, olyan feleletet lenyomtam, hogy az egész tanári kar, az elnök asszony és az igazgató úr is megdöbbenve figyelt, amúgy én rettentõen csöndes vagyok, kb szerintem az érettségin beszéltem a legtöbbet, így valószínûleg ezért is voltak meglepve, meg kíváncsiak voltak a hangomra meg, hogy hogyan tudom magam elõadni:) Na szóval nagyon sokat tanultam rá+ érdeklõdésem is megvan bõven a biológia iránt, így olyanokat is tudtam amit nem tanítottak nekünk. Azokat is elmondta, végül hatalmas gratulációval mondták, hogy köszönjük szépen. Amikor mentem haza a biológia tanárnõ még személyesen is gratulált és mondta, hogy rettentõen büszke rá, ez neki is jó, mivel õt is minõsítik valamilyen szinten és, hogy egyetemi szintû feleletet adtam vissza. A kiosztásnál szóbeli dicséretet kaptam, mivel 100% lett a feleletem. Hatalmasan büszke voltam magamra és tudtam, hogy nem alaptalanul mert készültem rá. Szóval neked is menni, sok sikert! Majd írj, hogy mi volt!

A napokban vettem egy NOKIA Lumia 710-ez telefont, és a kártyán van GoNetS internet kötve, de nem tudom használni mit csináljak? Eddig működött.

Legjobb válasz: A GonetS nemrég megszûnt, valószínûleg amiatt nem mûködik. Fizess elõ GonetM-re, ha azzal sem mûködik, akkor más baj van.

A GonetS nemrég megszûnt, valószínûleg amiatt nem mûködik. Fizess elõ GonetM-re, ha azzal sem mûködik, akkor más baj van.
A kérdező hozzászólása: köszi azt jó tudni hogy megszünt, meg tudtam csinálni elõfizettem GonetM-re, köszi
Nincs mit, örülök hogy sikerült! :)
Valaki itt Tescoba vitte a barátnõjét randira.
Mozi jó ötlet, utána meg kísérd haza
MOZIBA 1. RANDI SOHA!!!!!! ott nem lehet beszélgetni:) menjetek el kajálni valamit vagy mit tom én állatkert? vidámpark(de csak akkor ha sok léd van mert drága mulatság) sétálni is emehettek vagy biciklizni am NYÍREGYI vagyok
3. ezen behaltam XDD a hádát nem ajánlod vagy esetleg praktiker ahl a nõk BIZTOSAN eligazodnak
szerintem egy sima séta megteszi:) a lényeg, hogy tudjatok beszélgetni
A harmadiknak igaza van. Emlékeim szerint ráadásul azért vitte a teszkóba, mert ott lehet plélysztésünözni. Gondolom a csaj meg csak ott állt mialatt a gyerek kiplélysztésünözte magát.

Mit csináljak? Eddig tudtam scannelni de elromlott a gépem és mióta visszahozták nem.

Beinstallálták a nyomtatót...és most akarok scannelni és nem tudok..illetve biztos tudnék de nem találom azt amire rá kellett menni..egy ehhez hasonló ikon volt..nem találom...segíítség..

Március van, és már nagyon kezdek belefáradni a tanulásba. Mit csináljak? Eddig 4, 8 az átlagom, de mostanában kezdem rontani.

Legjobb válasz: Utáltam tanulni, de 4,8at nem csesznék el. Pénteken és szombaton bulizd ki magad, lazulj, add meg a módját :D vasárnap tanuláson kívül csak relax és töltsd le a kedvenc sorozatod összes részét és kezd el nézni :D:D így mindig feltöltõdtem :D 18/f

Utáltam tanulni, de 4, 8at nem csesznék el. Pénteken és szombaton bulizd ki magad, lazulj, add meg a módját :D vasárnap tanuláson kívül csak relax és töltsd le a kedvenc sorozatod összes részét és kezd el nézni :D:D így mindig feltöltõdtem :D 18/f
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)
Bírd ki még ezt a hetet, péntek este pihenj, szombaton tanuld meg a hétvégére feladottakat, utána meg élvezd ki ezt a néhány napot!
lehet nem vált be a gyógyszer.szokot olyan is lenni azért csinálj egy tesztet biztonság kedvéért és menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Csináltam tesztet negatív lett, de jövõhéten hétfõn meg kell jönnie, kíváncsi leszek, ha nem akkor mi a teendõ? most elkezdtem szedni a Revalid tablettát, az nem baj? még csak tnap óta szedem...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Na megcsináltam a tesztet, de nem tudok rajta kiigazodni. lett egy csíkom, de mivel több részét tettem bele, így a másik csíkba is átment egy halvány rózsaszín , az akkor mi ?
A kérdező hozzászólása: Szerintetetk napközben is meg lehet csinálni a terhességi tesztet vagy ajánlatos reggel?
mig nem pozitiv a teszt ne kalandozz abortusz meg iesmi fele, nem hianyzik a plusz stressz. irj majd hogy mi a hejzet miutan vettel tesztet majd utana valaszolok barmien beavatkozasrol, tobb honapot is praktikaztama nogyogyaszaton batran kerdezhetsz de addig mig nem biztos nem tema
Szerintem nem vagy terhes, sokaktól hallottam már hogy gyógyszernél kimaradt egy vérzéses idõszak. Reméljük neked is ez van. Mindenesetre megértem az aggodalmad, én is paráznék ha nem jönne meg. De nyugi, vegyél tesztet. Nekem múltkor a vizsgák miatti idegeskedés miatt késett két napot, már bebeszéltem magamnak a terhesség tüneteit is, mert nekem is ment a hasam az idegeskedésektõl. úgyhogy én szorítok hogy ne legyen semmi :) azért írd meg hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Én is azért szedem ezt a másik gyógyszert, mert a nõgyógyász írta fel, a hatóanyagok a laurinával megegyezik szóval foggalmam sincsen. Holnap veszek tesztet, mert kb másfél hete nem jött meg, az orvos azt mondta, h szedjem nyugodtan a fogamzásgátlót, vegyek tesztet és ha váratlanul jönne meg akkor soron kivül fogadnak. de szerinted lehetek terhes? mennyi az esélye ? Mert 21 évesen még nem szeretnék gyerköcöt, nincs rá elegendõ anyagi fedezet, h megadhassak neki mindent! Egy abortusz mivel jár ?
az algopirin= metamizol tegat algocalmin, es a masik hanyinger csillapito tabletta sem befolyasolja a fogamzasgatlot viszont ahogy leirtad volt hasmenesed. lehetseges hogy a fogamzasgatlo nem szivodott fel jol. kulonben pl en egy ev fogazasgatlo szedes utan teljesen kimaradt a menzeszem mert nagyon eros volt a tebletta es akkor a csaladtervezo gyengebbet irt fel
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Rendes tõletek, hát igazából, a múlthéten betegeskedtem és szedtem be 2 faja más gyógyszert(algopirint, és coculint)Lehet ez is az oka? hányás hasmenés, hányinger volt, de a virus miatt. mindenképpen fogok venni tesztet is, minél elõbb, meg akkor 2 hét múlva is.hát lassan másfél hete nem volt menszeszem :( Köszönöm nektek!
Már az elõttem lévõk leírták mi a teendõ......de ha esetleg már lesz eredmény, hogy mi miatt késett, akkor remélem megírod nekünk. Amúgy az egyik barátnõmnek is ez volt, de neki csak a tabletta szedése utáni elsõ alkalommal maradt ki.
Tesztelj és utána menj nõgyógyászhoz. Vagy idegeskedhetsz egy hónapig, hogy meg fog e jönni. Mert van olyan ritkán hogy kimarad egy vérzés, de szerintem megnyugtatóbb ha nem várod meg mi lesz belõle.
szia. lenne par kerdesem. mennyi ideje kesik? volt hasmanesed esetleg hanytal? mert ezek miatt lehet hogy nem szivodott fel a tebletta. rendszeresen szedted nem felejtettel ki 1 napot sem? ha tesztet csinalnal a terhesseget csak 2 het utan mutatja ki
A szünet hanyadik napján vagy? Mindenképpen csinálj tesztet! Nem kell feltétlenül terhességre gyanakodni, mert egyszer egyszer elõfordulhat ilyen, viszont sajnos nem zárható ki, úgyhogy mindenképpen tesztelni kell, illetve jó lenne, ha ellátogatnál a nõgyógyászodhoz.
nyugodtan szedheted a Revalidot. ha nem fog megjonni kov alkalommal sem akkor mindenkepp menj el orvoshoz.

Segitség! A barátommal leszeretnék feküdni (22 éves) én meg 18 vok eddig 1 fiuval voltam és nem vok valami jártas a szexben, nem tudom mit csináljak h ne tünyek kisslánynak, és még azis kellemetlen számomra h elég hamar elmegyek, mit csináljak?

mien pózokban, és mennyi ideig csináljam neki orálisan h ne tünnyek kisslánynak , de pornósnak se. A válaszokat elöre is köszönöm:)

Legjobb válasz: Hogy mit csinálj? Szerintem bõszen lapozgasd ezt: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://static.libri.hu/co..

Hogy mit csinálj? Szerintem bõszen lapozgasd ezt: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://static.libri.hu/co..
Ahogy épp érzed.Ha ezen izgulsz az fog neki feltûnni.Csak csináld ahogy épp jól esik és figyeld a másik jelzéseid.Annó én sem mondtam meg a srácnak, hogy elõtte csak 1 fiúval voltam és maximálisan meg volt elégedve.Persze utólag ciki, kitudja mit gondolhatott :D de akkor nagyon örültem neki. Azt meg nehogy szégyellni merészeld, hogy hamar elmész.A pasinak ez a legjobb dícséret.Sok nõ cserélne veled...
menjetek már a [email protected] a helyesírásotokkal, nem nyelvtan versenyen vagyunk. meg bõszen ajánlom hogy olvassátok el a szabályzatban a " Ne OFFolj" pontot..tényleg a kukac kivan már hogy minden egyes kérdéshez oda kell valami helyesírásos [email protected]ágot írni. kérdezõ az ne legyen kellemetlen hogy hamar elmész a bikádnak tetszeni fog ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Pinoccio:)
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket, szerintem ezt nem lehet megtervezni, én szûzen se kérdezgettem mástól mit csináljak, az jön az adott pillanatban, ráérez az ember, amíg meg görcsös valaki és ezen parázik, hogy jaj úristen mi lesz, addig felesleges szexelni.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm a választ:) Teljesen igazad van:)
Eleve mi az már hogy égõnek tartod hogy még csak egy fiúval voltál?Ha nem tetszik neki meg se érdemel.Ez egy ösztönös dolog majd belejössz.Érdekes módon amíg nem volt internet addig is tudták az emberek hogy kell csinálni, ennek ékes bizonyítéka, hogy még vannak emberek a földön.
hát figyelj, õ tudja , hogy szûz vagy? Mert ha igen akkor tudni fogja, hogy mi van, vagy ha 1x lefeküdtél már vkivel akk ezen nem kell enned magad ilyesmin. Ám ez majd minden megy spontán :) Ha már jártok, akkor azt is tudja, hogy miot tudsz és mit nem, úgyh nem kell szégyelld magad. És valójában akár mit írunk itt, úgysem úgy lesz, mert nem fogod nézni az órát , h na akkor még 2p és készen is vagyunk.. szóval ilyenen ne edd magad, mindenki a maga bõrén tapasztalja ki a dolgokat :) abban a percben nem fogsz ilyesmin gondolkodni az biztos!!!
Szivesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3-madik komizonak:)
A kérdező hozzászólása: AZ ELSÕ KOMIZONAK KÖSZÖNÖM A MÁSODIK MEG KAPJA BE
2.-nak a tanácsa se rossz.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm!!! Végre valaki normális!!! Nem a helyesírás g..civel van elfoglalva:) köszönöm szépen!!! Na most már belehet fogni Helyesírás!!!! Köszönöm utolsó komizó nem ismerlek de nagyon bírlak:) :) :)

A TI-GÁZ-tol kaptam egy levelet. Megveszik a gázorát, ami eddig az én tulajdonom volt, 1200ft-ért. Eddig nekem kellett 5évente hitelesittetni 35-40ezerért. Mi a gazság? Mit csináljak? Valami mocsokságot szagolok.

Legjobb válasz: Az jut eszembe, amikor sokáig 80 Ft/hó-ért mûködött a CSÉB 80 biztosítás, de a költségek meghaladták a havi díjból beszedett összeget. Egyoldalúan nem módosíthattak (akkor mág) ezért mindekit végigjártak, és mézesmadzaggal nagyobb díjú másik biztosításra beszéltek rá. (akit tudtak.) Ha ez az óra a tiéd, akkor mi alapján határozza meg az tigáz az árat ????!!!!! van erre törvény? Vajon milyen következménye lehet, ha a tiéd / nem a tiéd az óra? a kérdés jogos....

Az jut eszembe, amikor sokáig 80 Ft/hó-ért mûködött a CSÉB 80 biztosítás, de a költségek meghaladták a havi díjból beszedett összeget. Egyoldalúan nem módosíthattak (akkor mág) ezért mindekit végigjártak, és mézesmadzaggal nagyobb díjú másik biztosításra beszéltek rá. (akit tudtak.) Ha ez az óra a tiéd, akkor mi alapján határozza meg az tigáz az árat ????!!!!! van erre törvény? Vajon milyen következménye lehet, ha a tiéd / nem a tiéd az óra? a kérdés jogos....
A kérdező hozzászólása: Irtam levelt, 15ezret kérek érte.Azota nem válaszoltak.
:) )))
És megvették végül? :) Vagy azóta fizeted a hitelesíttetés díját? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!