Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, csuklik a (19 db)

A babám sokat csuklik, mitöl? Mit csináljak? 6hetesek vagyunk

Legjobb válasz: Nem kell csinálni semmit. Majd elmúlik. Mi 4hósok vagyunk de még most is sokszor csuklik a babám. Sokan citromlevet adnak pedig nem jó a kis gyomruknak. minket zavar a csuklásuk,õket nem :)

Nem kell csinálni semmit. Majd elmúlik. Mi 4hósok vagyunk de még most is sokszor csuklik a babám. Sokan citromlevet adnak pedig nem jó a kis gyomruknak. minket zavar a csuklásuk, õket nem :)
"mit tegyek ha csuklik? Semmit! A szülõt ugyan idegesíti, de a babát ritkán zavarja.Ha mégis, akkor általában sírva fakad, és ettõl abbamaradnak az ütemes rángások.Jó megoldás az is, ha mellre teszed, ettõl ugyanis elmúlik a csuklás.Felesleges citromlevet adni, teáztatni, bár 6hónapos kor után ezekkel a módszerekkel is próbálkozhatunk" Ezt találtam még. 2.voltam
A kislányom 4hetes, én nem csinálok semmit amikor csuklik, mert úgy tudom, hogy ez erõsíti a rekeszizmukat.Ja és a manóm vigyorog miközben csuklik, élvezi.
Ez valóban általában az anyukákat és a felnõtteket zavarja, a babákat egyáltalán nem. A szívének meg egyáltalán nem lesz semmi baja a csuklástól, hiszen ez egy reflex, amit nem nagyon lehet befolyásolni. A babák általában akkor csuklanak, ha tele van a pocijuk, mert a rekeszizmot nyomja a gyomruk. Esetleg ha tényleg nagyon zavar, adj neki néhány korty tejcsit, mert a rendszeres nyelés segít elmúlasztani a csuklást. Persze, egyáltalán nem gond, ha csuklik, ha majd növekszik, egyre ritkábban fog csuklani :) ) 4 gyerekes anyuka
Az én 2 és fél hetes kisfiam is rengeteget csuklik, már a pocakban is sokat. Én csak a miatt aggódom, hogy úgy tudom, a csuklás, megviseli a szívet. tehát nem tesz jót a babának, ha sokáig csuklik, mert megterheli a kis szívét. De sajnos én se nagyon tudok ellenszert, a ciciztetés néha segít.

Mit csináljak ha csuklik és nem fogadja el a cicit?

Legjobb válasz: Semmit. Várd meg, míg abbahagyja a csukást és szoptasd meg akkor. Ne félj, nem fáj neki a csuklás, csak mi anyák nem szeretjük látni gyermekünket, ahogy hosszú percekig csuklik.

Semmit. Várd meg, míg abbahagyja a csukást és szoptasd meg akkor. Ne félj, nem fáj neki a csuklás, csak mi anyák nem szeretjük látni gyermekünket, ahogy hosszú percekig csuklik.
Majd elmúlik magától. Nem zavarja õket annyira mint ahogy mi hisszük :)
Nekem se mindig fogadja el a cicit amikor csuklik, ilyenkor megpróbálok vele vizet itatni, és azt megissza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat, segítségeteket!Nénikémet is megkérdeztem és a citromlevet ajánlotta!

Mit csináljak a csuklómmal?

Ma nagyon sokat teniszeztem, és nagyon megeröltettem akezemet. Nehezen "működik".Már egy poharat nehezen emelek fel.Gondolom, ez hamar elmúlik, de tudtok praktikákat, hogy méghamarabb? Köszi


Iszonyatosan ropog a bokám, térdem csuklóm, és csak 20 éves vagyok. Mit csináljak?

A térdemmel kétszer már volt gond, orvos azt mondta, hogy a porcok nagyon elvannak kopva. De hogy hogy az egész testemben? Mit tehetek ez ellen?

Tegnap görkoriztam. és elestem, a csuklómra estem, és azóta fáj. De az fix h nem tört el csak egy kicsit megzúzódott. Mit csináljak?

de nem fáj szerencsére annyira nagyon...de a szüliem nem tudják...és hétf?n nekem tesióra,és szeretném ha anya írna nekem felmentést!...de mivel már az emeletes ágyamat nem használom ezért oda felpakoltam mindent...beleértve a véd?felszerelést és apa megmondta h vegyem fel...deén elfelejtettem levenni... és nem akarom bevallani apáéknak... úgy hogy mit csináljak...kössem be? kennjem? vagy mit csináljak???

Nagyon fáj a csuklóm, mit csináljak vele?

Kb 5 éve el volt törve. Eddig még sose fájt, de most egy kilincset nem tudok lenyomni. :S

Legjobb válasz: reumatológiára menj el

reumatológiára menj el
A kérdező hozzászólása: Valami gyors megoldásra gondoltam. Pl ha bekötöm az segítene? Mert tényleg fáj, ma kezdte el..
Elõször kösd be, aztán menj el az orvoshoz. A gyógyászati segédeszközök boltjaiban (több helyen van ilyen) kapsz csuklószorítót, az a te barátod ilyenkor. Amíg meg nem veszed, addig használj fáslit.
ja gyors megoldás...patikába menj be és kérj flector tapaszt, azt ragaszd rá + csuklószorító...tescoban a sportosztályon tuti van görkoris védõfelszerelés, merevítõs csuklórögzítõvel

Mit csináljak hogy ne fájjon a csuklóm edzés közben?

1 éve járok kondizni és mostanában fekve nyomás közben és alkarozás közben fájni szokott a csuklóm...Alkarozás közben néha még félre is ugrik 1 kicsit:S mit tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: fásli ?!

fásli ?!
Szerintem egyszerûen rosszul tartod a súlyt. Próbálgasd, milyen tartásban, szögben a legmegfelelõbb.
lehet h gyengék az izületeid ..a biotech nek van porcerõsitõje ...talán azt kellene megprobálnod ..vagy fekvõtámaszt a bütykeiden tolni az megerõsitni a csuklót :)

Mit csináljak a csuklommal? Nagyon fáj tornázás kozben!

Használok csukloszoritot is, és ugyelek arra, h minnél kevésbé hajlistam be a csulkomat és mégis fáj.

Legjobb válasz: proenzo 3 vagy egyéb ízületvédõk és kevesebb torna.

proenzo 3 vagy egyéb ízületvédõk és kevesebb torna.
Én egy vas focikapuba (nem henger alakú váza volt) ütöttem be valamikor február környékén. Pár hónap alatt helyrejött, de utána nyáron nyárimunkán nagyon megerõltettem. Még megtámaszkodni sem tudtam vele. Szeptemberre újból helyrejött, aztán egyszer rámjött a hév, elkezdtem fekvõzni mint az õrült. Másnapra megint rossz lett, de mostmár csak kb 1 hét kellett a javuláshoz. Szerintem ahogy lehet pihentessed.
lehet, hogy ínhüvely gyulladásod van, ne erõltesd a csuklód és menj orvoshoz.
pihentesd.
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsokat 2 hétig nem tornáztam, és már nem is fáj, viszont még mindig alkalmazok csuklóvédõt prevencióként, alaposan bemelegítek, és nem ugrok neki gyorsan a nagy súlyoknak! Köszönöm a válaszokat!

Mit csináljak h ne fájjon a csuklóm ostorozás után?

Legjobb válasz: alaposan melegítsd be elõtte csuklókörzéssel

alaposan melegítsd be elõtte csuklókörzéssel
A kérdező hozzászólása: Köszi:) megpróbálom:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!