Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, bejön egy lány (8 db)

Mit csináljak? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok, de ha kiszemelek egy fiút és neki is bejön akkor mindig ráhajt figyelmen kivül hagyva, hogy nekem is bejön.

Nem akarok vele nagyon összeveszni hiszen 4en vagyunk igy jóban és félek ha vele összeveszek akkor mindegyikőjüket elvesztem.

Legjobb válasz: Nem kell összeveszni vele, csak add a tudtára finoman, hogy fontos neked az a fiú, és hogy rosszul esik neked, hogy õ "ráhajt."

Nem kell összeveszni vele, csak add a tudtára finoman, hogy fontos neked az a fiú, és hogy rosszul esik neked, hogy õ "ráhajt."

Mit csináljak, ha bejön egy lány (14), aki menőnek gondolja, hogy egy 17 éves pasival jár?

Tök jól elvagyunk... esély?

Legjobb válasz: Ha tényleg bejön a lány,érdemes megpróbálni.Mindent bele.A csajok csak kis ideig buknak a "nagymenõ"idõsebb pasikra.Hajrá XD

Ha tényleg bejön a lány, érdemes megpróbálni.Mindent bele.A csajok csak kis ideig buknak a "nagymenõ"idõsebb pasikra.Hajrá XD
Hát az elõzõ válaszódóra rá tudnék cáfolni :S én ugyan 17 éves vagyok és fiú de az én korombeli lányok igencsak az idõsebb korosztályra buknak :S inkább járnak egy 20-22 éves sráccal, mintsem, hogy szétnézzenek a saját korosztályukban, sokszor próbáltam ilyen lánnyokkal összejönni és mind "éretlennek" tartott, csak mert nem vagyok 20 és az igazat megvallva talán éretteb a gondolkodásom pár 20 évesnél...

Bejön egy lány, mit csináljak?

Tetszik eza lány de nem sokszor látom akk köszönünk egymásnak,fb szoktunk ritkán beszélni.Ha össze akarok jönni vele fb-n hívjam el egy randira? így jó lenne?

Legjobb válasz: Talán jobban díjazná, ha élõben odaállnál elé. Egyébként ha személyesen találkoztok, akkor beszélgessetek, és a reakcióiból már azt is le tudod szûrni, hogy egyáltalán van-e nála esélyed, így nem égeted magad, és nem futsz felesleges köröket randira hívással olyannál, akinek nem tetszel.

Talán jobban díjazná, ha élõben odaállnál elé. Egyébként ha személyesen találkoztok, akkor beszélgessetek, és a reakcióiból már azt is le tudod szûrni, hogy egyáltalán van-e nála esélyed, így nem égeted magad, és nem futsz felesleges köröket randira hívással olyannál, akinek nem tetszel.
Az én véleményem szerint ne face-n. Inkább ha van rá lehetõséged akkor személyesen.
Csukd be az ajtót! Ja nem. Én amúgy a személyes elhívást javasolnám amikor legközelebb összefuttok. Akkor látja, hogy nem vagy beszari és te is látod a reakcióját rá.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, minda3an azt mondtátok h élõben hívjam el akk azt fogom tenni
Ok, tedd meg, sok sikert! :)


kezdj el vele egyre többet beszélgetni és ha jól halad minden, hívd el valahova. a lényeg, hogy ne ronts rá, ne legyél rámenõs.
Ha igaz lenne hogy szeret akkor nem lenne másik csaj... hiszen te voltál elõbb! Hagyjad õt, van ezer másik pasi aki megbecsülne!

22 éves vagyok. Tetszik egy 13 éves lány és nagyon bejön. Mit csináljak? Az szerintetek gáz, hogy egy 13 éves lány tetszik korombeli srácnak?

Legjobb válasz: Hát, amilyenek a mai tizenhárom éves lányok...végül is nem ciki csak büntetik.

Hát, amilyenek a mai tizenhárom éves lányok...végül is nem ciki csak büntetik.
Nem gáz, csak ne dugd meg, mert az büntetendõ! Egyébként a szerelem nincs korhoz kötve. Bár azért ne verd nagydobra!
várd meg, míg 14 lesz, aztán mehet a buli. komolyan... bár, már most is lehet nyomulni, csak szex ne legyen, mert azért levágják a f*rkadat és lehúzzák a klotyón. de amint betölti a 14et, tolhatod is, mint szegénygyerek a trabantot. sok sikert.
Bocsi, de szerintem gáz. És ne csinálj semmit. 22/L
Miért lenne gáz, ha bejön? Azért sok 13 évesrõl már nem az jut az eszünkbe, hogy milyen kislányos...
Lúzer vagy, hogy nem tudsz korodbeli lánnyel kezdeni. Ha nem lúzer, akkor pedig beteg.
Annyira idióta módon áll itt hozzá egy-egy válaszoló...Nem arról szólt a kérdés, hogy az gáz-e, hogy akar tõle valamit, hanem csak az, hogy gáz-e, ha tetszik neki! Ne akarjatok már mindenben rosszat látni! Kérdezõnek, ha csak tetszik, az nem gond, tetszeni tetszhet bárki, csak egyébre nem szabad gondolni ;)
Te atya jó úr Isten!!! Mindenki abberált aki azt írja hogy nem gáz?? 02-52-esnek van igaza és csatlakoznék is!! Ne vicceljetek már!!! 13 éves!! az még gyerek! Kérdezõ te meg egy láma gekkó vagy. Maszatolnál inkább a saját korosztályodban, csak ahhoz meg lúzer vagy. Jól pofán kéne verni, hogy megtanuld...de remélem kikezdesz vele és akkor a faterja kitapossa a beled...
Szerintem , ha a csaj jófej meg tök norma akkor nincs gáz. De ha lehet adj meg róla több infót. Sok sikert nála!
Nem gáz. A mai 13 évesek 80-90 százaléka úgy néz ki és úgy öltözködik, hogy már simán elmegy sokkal idõsebbnek is. http://pedomaci.hu/ Az itt lévõ 16 év alatti lányok sem épp annyi évesnek néznek ki, amennyik valójában.
te már suliba jártál amikor õ a faszban lengedezett, amikor 5éves baba volt te már verted a fäszod. Nem vagy tiszta.... Nekem a 3 évvel fiatalabb is durva volt 20 évesen. Mit akarnál? meg nem dughatod, 15-18 korára annyit változik a gondolkodása és még a teste is hogy rá sem ismersz. Komoly kapcsolat kilõve, dugás kilõve. Tedd azt mint amikor még 5 éves volt... Verd a fäszod
nem kínos mert lehet már felnõtt a teste, és felnõtt a gondolkodása. Csak azt ugye tudod hogy 14 alatt tiprod a liliomot?!
Igen, gáz. Te már felnõtt vagy, õ még nem. Felnõtt meg ne kezdjen gyerekkel. Várj rá kb 4 évet, de te addigra már 26 leszel, õ meg még mindig tini.
Akkor inkább válogass közülük. :D
én vmennyire megtudom érteni, mert énis ismerek olyan lányokat, akik pár éve voltak 13 évesek, de 18nak néztek ki....én el se hittem, amikor megtudtam hány évesek, szóval mai fiatalok nemtudom milyen anyatejen nõnek fel.....
várd meg amíg 17 lesz
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam, hogy szerelmes vagyok belé, hanem hogy bejön és tetszik. Amúgy nincsen bajom a korombeli csajokkal.
ha nem aza ritka-13 éves, aki még 13 évesnek néz ki, haenm aza tipikus mai-13 éves, akor nem gáz. nekem is van egy-két osztálytársam, akik néznek ki kb 15 évesnek és csak 13 évesek. meg van egy aki télleg egy kis [email protected], és 12 éves, de úgy néz ki mint vmi 20 éves, és kb két naopnta lehet rólla ilyen sztorikat hallani hogy most épp ki dugta meg a sineken, ki ujjazzta meg a mokorban, meg ilyenek ;) 13L

Van egy lány akit régóta ismerek, és bejön nekem. Mit csináljak? (1. randi)

A lányt már régóta ismerem, és bejön nekem, és valószínűleg én is neki. még nem jártam senkivel, ezért nem tudom hogyan kezdjek hozzá, egyáltalán mit csináljak, vagy ha elhívom randizni, mit mondjak neki. Aki tud segítsen!

Legjobb válasz: Látom még nem igazán néztél szét ezen az oldalon, itt már legalább 10meg100 ilyen kérdés van. Lazán odamész hozzá, megérdeklõdöd h ráér-e, és elhívod valahova. Nem kell túl bonyolítani, pláne nem akkor, ha úgy látod h kedvel. Hajrá :D

Látom még nem igazán néztél szét ezen az oldalon, itt már legalább 10meg100 ilyen kérdés van. Lazán odamész hozzá, megérdeklõdöd h ráér-e, és elhívod valahova. Nem kell túl bonyolítani, pláne nem akkor, ha úgy látod h kedvel. Hajrá :D
Hány éves vagy?
Csak mondd neki, hogy: "Ráérsz ma délután? Mert arra gondoltam, elmehetnénk moziba/sétálni/fagyizni/stb.", amit akarsz. Légy bátor és nézz végig a szemébe! Sok sikert! ;)
A kérdező hozzászólása: 14/f

Lányok, ha egy buliban vagy valahol megláttok egy srácot aki bejön, ha kivánhatnátok mit kívánnátok hogy csináljon veletek?

pl kezdjen el beszélgetni veletek , puszit adjon, vagy csak szemezni , vagy mit .. :) ? kort irjatok légyszi (:

Legjobb válasz: hogy szedjen szét az ágyban, mint foxi a lábtörlõt ! de ahhoz nagyon nagyon ott kell lennie :D hogy ilyet kívánjak :D

hogy szedjen szét az ágyban, mint foxi a lábtörlõt ! de ahhoz nagyon nagyon ott kell lennie :D hogy ilyet kívánjak :D
Jöjjön oda beszélgetni. 14/L
Dobjon fel a pultra és kapjon szét!!!
A lányok fantáziája határtalan:D Seggre ülnél ha tudnád mirõl fantáziálnak ha meglátnak egy nekik tetszõ srácot..
Szólhatna nekem egy nõ ha disznó dolog járna a fejében ha meglát!!!:)
Utolsó elõtti nagyon ottvan.xD Amúgy ahogy a többiek is leírták már, azt kívánnám, hogy jól döngessen meg.^^
Epic


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!