Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, bejön egy (64 db)

Mit csináljak van egy pasi aki bejön?

Van egy fiú aki tetszik már régóta és volt olyan korszakom amikor nem tudtam levenni róla a szemem csak egy ,,bn?m,, azt mondta neki h nekem bejön meg minden és most nemszól hozzám mármint még annyit se beszélünk mint elötte ezek utánn énse merek beszélni vele de mikor órán arra nézek látom h ?is néz ez most nagyon rossza vagy anyira azért mégse?? :D lécci segitsetek

Legjobb válasz: Ht elég gyerekes lehet a pasi,hha nem szól hozzád, mert bejön neked. Ht próbálj vele beszélgetni v mond meg neki, h bejön neked, sztem ez a legegyszerûbb (:

Ht elég gyerekes lehet a pasi, hha nem szól hozzád, mert bejön neked. Ht próbálj vele beszélgetni v mond meg neki, h bejön neked, sztem ez a legegyszerûbb (:
A kérdező hozzászólása: de azt már tudja mert a drága kedves bnõm beszámolt neki...
A kérdező hozzászólása: de am köszi a választ

Mit csináljak? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok, de ha kiszemelek egy fiút és neki is bejön akkor mindig ráhajt figyelmen kivül hagyva, hogy nekem is bejön.

Nem akarok vele nagyon összeveszni hiszen 4en vagyunk igy jóban és félek ha vele összeveszek akkor mindegyikőjüket elvesztem.

Legjobb válasz: Nem kell összeveszni vele, csak add a tudtára finoman, hogy fontos neked az a fiú, és hogy rosszul esik neked, hogy õ "ráhajt."

Nem kell összeveszni vele, csak add a tudtára finoman, hogy fontos neked az a fiú, és hogy rosszul esik neked, hogy õ "ráhajt."
Hagyd meg neki az esélyt, hogy normális pasit találjon, aki nem másokkal, hanem vele törõdik és nem szégyelli.
Hagyd, jobbat érdemel ez a bohóclány tõled:)
nem erdemled meg.
bújj el
Te mások véleményét magad elé helyezed? Gratulálok!
Találd ki, hogy mi fontosabb: hogy megismerd közelebbrõl vagy a környezeted megítélése irányodba.
Engem spec soha a büdös életbe nem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam mások, vagy arról, amit csinálok, esetleg arról, akivel vagyok. Bár azt hiszem ez okozza a legtöbb szociális problémám... :D
Ha már most ezen aggódsz akkor hagyd a pic-sába, nem lennék a lány helyébe, hogy már most szégyenled.
neked kell tetszeni vagy másnak? te dugod meg vagy más? ez itten a kérdés...
figyelj szerintem azt kell eldöntened elsõsorban hogy mennyire érdekel az hogy mások mit gondolnak ami szerintem totál mindegy mert ha szereted akkor mi a kérdés?)ha viszont téged jobban izgat az hogy esetleg cikizhetnek miatta akkor jegeld a dolgot mert így nem fog menni és a lányt is lejáratnád


Mit csináljak? Van egy srác aki nekem nagyon bejön. és lesz egy buli ahová meghívtak de én nem akartam egyedül menni ezért elhívtam a srácot. Hogy nem e akar elkísérni. A srác azt mondta elkísér. Csak nem gáz az hogy a csaj hívta el?

amúgy olyan furán érzem magamat mert hogy én hívtam el:(

Legjobb válasz: Ha elhivod aztan azt mondod neki, hogy ne gyere. Szerinted fog kezdeményezni? Amugy meg nincs ezzel semmi gáz, már elhívtad, mostmár csak el kell menni és jol kell,hogy érezzétek magatokat.

Ha elhivod aztan azt mondod neki, hogy ne gyere. Szerinted fog kezdeményezni? Amugy meg nincs ezzel semmi gáz, már elhívtad, mostmár csak el kell menni és jol kell, hogy érezzétek magatokat.
Elkísér, innentõl mindegy. De tényleg ne táncolj már vissza, mert akkor azt hiszi, végiggondoltad és rájöttél, hogy nincs kedved vele menni. Ebbõl meg elég negatív következtetéseket lehet levonni.
Mostmár ne lépj vissza. Akkor teljesen le fog mondani rólad. Érezzétek jól magatokat és ha már elkezdted kezdeményezz 22/f
A kérdező hozzászólása: hát akk nincs visszaút :D amúgy tiszta fura lett olyan hideg velem :S lehet nem is akar jönni és úgy félek ha visszamond.nagyon szeretnék vele talizni.. szerintetek hogyan közelítsek hozzá.meg msn miket beszélgessek vele hogy ne legyen ilyen?
ne msn-en beszélgess, hanem élõben... miért él mindenki az msnen? hülyét kapok komolyan:D:D
Fúú én Tök régimódi vagyok :DMert mindig én kezdeményezek pedig manapság a lányok szoktak ami szerintem eggy fura és nemjó dolog:) az a fiu dolga 17/F^.^

Mit csináljak, ha egy ronda osztálytársam jobban bejön, mint egy sokkal szebb idegen fiú?

Nem tetszik az osztálytársam. Csak mindedjik osztálytársamhoz jobban vonzódok, mint egy idegenhez.

Legjobb válasz: Akkor inkább a belsõjébe szerettél bele mint a külsejébe.

Hogy a fenébe lettél te kilencedikes? "Mindedjik" magyartanár átenged nyolcadikban ilyen helyesírással?
Akkor inkább a belsõjébe szerettél bele mint a külsejébe.
Õket már ismered, kicsit jobban bízol bennük..
...mindedjik......
A kérdező hozzászólása: Igazából meg nem ismerem õket. Sõt a nevüket is alig tudom. Most leszek 9-es és ugye akkor új suli... minden. Szóval a beiratkozáson találkoztam az osztálytársaimmal és nem mindedjik az a szuper helyes fiú. De hozzájuk mégis jobban vonzodok, mint egy teljesen idegenhez.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez egy olyan oldal, ahol a kérdésekre válaszolnak, nem pedig a helyesírást kritizálják.
A kérdező hozzászólása: Mobilról netezek. És a mobilom kicsit kevés szót ismer. Miután megírók egy kommentet vagy kérdést nem olvasgatom vissza.
A mobil nem szavakat ismer, hanem betûket. És mindegyiken van "g" és "y", legyen akármilyen ezeréves mobil is. Jó kérdést tett fel az egyik elõttem szóló: átengedtek téged? Már ne haragudj, de kétszer ugyanazt elrontani, miután meg is mondták, hogy elsõre rossz... Meg ott az ikes ige is - amit ugyan soha senki nem ismer, de az is hibának minõdül.
Miért ne lenne az? :)
Értsd: Ez egy oldal , ahol segítenek a kérdezõnek.:) És a helyedben én nem vitatkoznék. 9.-es létedre már igazán megtanulhattad volna ezt a szót... Neked egyenlõre még nem a fiúkon kell gondolkoznod , hanem a tanuláson. 15/l

Mit csináljak, ha egy srácnak több csaj is bejön, de azt szeretném, ha én fognám meg a legjobban?

Egy fiúnak egyszerre több lány is tetszik (ebben benne vok én is) és én azt szeretném , ha megtudnám fogni valamivel ,mert nekem is bejön

Legjobb válasz: Fogd meg mondjuk.. a kezeddel.

Fogd meg mondjuk.. a kezeddel.
úgyis a pasi választ és sok dolgot nem tehetsz... dumálj vele, legyél kedves...ADD ÖNMAGAD és ne próbálj meg miatta szerepet játszani...ha te kellesz neki akkor elõbb utóbb lépni fog és elfelejti a többi csajt... hasonló cipõben járok/jártam most én is, de nem szenvedtem hogy mivan ha mást választ...mintha nem is tudtam volna ment minden tovább és mostmár elég jól alakulnak a dolgok köztünk :) sok szerencsét neked is!
A kérdező hozzászólása: thx mindenkinek...
kezdj el vele egyre többet beszélgetni és ha jól halad minden, hívd el valahova. a lényeg, hogy ne ronts rá, ne legyél rámenõs.

Mit kell tudni a döglegyekről? (amin kukacok vannak) Mit csináljak ha bejön a lakásba? Mi van ha leszáll valahova és leesik róla egy kukac? Ha elszaporodnak ezek a kukacok? Hogy írtsam aztán ki őket?

Legjobb válasz: Nincsenek rajta a kukacok!!!!! Ha talál alkalmas alanyt, pl húsétel, v elhullott állatot, arra lerakja a petéket, úgymond beköpi, és abból lesz a kukac. Lakásban ez csak nyáron esedékes, ne hagyj kaját elõl, rakd be a hûtõbe, ha meg még meleg, takard le. Nehezen lehet õket lecsapni mert egyfolytába repül, ha bejön a lakásba javaslom próbáld meg lefújni légyirtóval.

Nincsenek rajta a kukacok!!!!! Ha talál alkalmas alanyt, pl húsétel, v elhullott állatot, arra lerakja a petéket, úgymond beköpi, és abból lesz a kukac. Lakásban ez csak nyáron esedékes, ne hagyj kaját elõl, rakd be a hûtõbe, ha meg még meleg, takard le. Nehezen lehet õket lecsapni mert egyfolytába repül, ha bejön a lakásba javaslom próbáld meg lefújni légyirtóval.
Általában állatoknál van a legtöbb.Nálunk is a kertben a csirkéknél meg a kacsáknál.Leginkább a trágyákra szálnak rá ami friss meleg és láttam már olyan szirke ürüléket amiben már a légypeték sorakoztak. Amugy meg a döglött állatokra is rámennek.Pár éve elpusztult egy kacsánk a nagy dudváktól nem vettük észre már egy ideje ott lehetett a kert végében csak amikor végigmentem a dudvákon akkor láttam meg hogy a légy kukacok százával nyüzsögtek már rajta és a húsát ették.Undorító látvány volt mert utálom a kukacokat.
csak pusztan kivancsisagbol: mi az a dudva?
Dudvának hívjuk mi is vidéken a gazt. Gaz=gyomnövény=dudva :) ))))
A döglégy tud veszélyes lenni. Úgy értem hogy bejön a lakásba, és rászáll az ételre (elõtte meg mondjuk egy kutyakakin üldögélt :S)akkor egy csomó bacit hordozhat. De van egy jó módszer: Tégy a befõttes üvegbe gyümölcsbort (min1 milyen)csak az a lényeg hogy erõs gyümölcsszaga legyen.. Majd tegyél hozzá pár csepp mosogatószert, és fedd le átlátszó fóliával, amin csinálsz két lyukat, akkorát, hogy éppen beférjen rajta. Így belemegy a légy, de kijönni már nem tud! Sok szerencsét! =))
szoftverfrissítés kéne
Nekem úgy van, hogy a telefonról letiltattam az internet szolgáltatást és így csak wifivel tudok netezni.De ha annyira kell az internet akkor nézd meg jobban és csak akkor netezz ha látod hogy wifirõl megy.Lehet nem jól van beállítva.
amikor "bejön a wifi" akkor ugye kapcsolódsz is a wifidre?
A kérdező hozzászólása: Igen csatlakoztam rá .Hol kell letíltani?
2. vagyok Én pannonos vagyok.Bementem a pannonhoz és 5perc alatt letiltották.De ezt moinden szolgáltatónál megcsinálják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!