Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, bejön (113 db)

kezdj el vele egyre többet beszélgetni és ha jól halad minden, hívd el valahova. a lényeg, hogy ne ronts rá, ne legyél rámenõs.

Mit csináljak van egy pasi aki bejön?

Van egy fiú aki tetszik már régóta és volt olyan korszakom amikor nem tudtam levenni róla a szemem csak egy ,,bn?m,, azt mondta neki h nekem bejön meg minden és most nemszól hozzám mármint még annyit se beszélünk mint elötte ezek utánn énse merek beszélni vele de mikor órán arra nézek látom h ?is néz ez most nagyon rossza vagy anyira azért mégse?? :D lécci segitsetek

Legjobb válasz: Ht elég gyerekes lehet a pasi,hha nem szól hozzád, mert bejön neked. Ht próbálj vele beszélgetni v mond meg neki, h bejön neked, sztem ez a legegyszerûbb (:

Ht elég gyerekes lehet a pasi, hha nem szól hozzád, mert bejön neked. Ht próbálj vele beszélgetni v mond meg neki, h bejön neked, sztem ez a legegyszerûbb (:
A kérdező hozzászólása: de azt már tudja mert a drága kedves bnõm beszámolt neki...
A kérdező hozzászólása: de am köszi a választ

Mit kell tudni a döglegyekről? (amin kukacok vannak) Mit csináljak ha bejön a lakásba? Mi van ha leszáll valahova és leesik róla egy kukac? Ha elszaporodnak ezek a kukacok? Hogy írtsam aztán ki őket?

Legjobb válasz: Nincsenek rajta a kukacok!!!!! Ha talál alkalmas alanyt, pl húsétel, v elhullott állatot, arra lerakja a petéket, úgymond beköpi, és abból lesz a kukac. Lakásban ez csak nyáron esedékes, ne hagyj kaját elõl, rakd be a hûtõbe, ha meg még meleg, takard le. Nehezen lehet õket lecsapni mert egyfolytába repül, ha bejön a lakásba javaslom próbáld meg lefújni légyirtóval.

Nincsenek rajta a kukacok!!!!! Ha talál alkalmas alanyt, pl húsétel, v elhullott állatot, arra lerakja a petéket, úgymond beköpi, és abból lesz a kukac. Lakásban ez csak nyáron esedékes, ne hagyj kaját elõl, rakd be a hûtõbe, ha meg még meleg, takard le. Nehezen lehet õket lecsapni mert egyfolytába repül, ha bejön a lakásba javaslom próbáld meg lefújni légyirtóval.
Általában állatoknál van a legtöbb.Nálunk is a kertben a csirkéknél meg a kacsáknál.Leginkább a trágyákra szálnak rá ami friss meleg és láttam már olyan szirke ürüléket amiben már a légypeték sorakoztak. Amugy meg a döglött állatokra is rámennek.Pár éve elpusztult egy kacsánk a nagy dudváktól nem vettük észre már egy ideje ott lehetett a kert végében csak amikor végigmentem a dudvákon akkor láttam meg hogy a légy kukacok százával nyüzsögtek már rajta és a húsát ették.Undorító látvány volt mert utálom a kukacokat.
csak pusztan kivancsisagbol: mi az a dudva?
Dudvának hívjuk mi is vidéken a gazt. Gaz=gyomnövény=dudva :) ))))
A döglégy tud veszélyes lenni. Úgy értem hogy bejön a lakásba, és rászáll az ételre (elõtte meg mondjuk egy kutyakakin üldögélt :S)akkor egy csomó bacit hordozhat. De van egy jó módszer: Tégy a befõttes üvegbe gyümölcsbort (min1 milyen)csak az a lényeg hogy erõs gyümölcsszaga legyen.. Majd tegyél hozzá pár csepp mosogatószert, és fedd le átlátszó fóliával, amin csinálsz két lyukat, akkorát, hogy éppen beférjen rajta. Így belemegy a légy, de kijönni már nem tud! Sok szerencsét! =))


szoftverfrissítés kéne
Nekem úgy van, hogy a telefonról letiltattam az internet szolgáltatást és így csak wifivel tudok netezni.De ha annyira kell az internet akkor nézd meg jobban és csak akkor netezz ha látod hogy wifirõl megy.Lehet nem jól van beállítva.
amikor "bejön a wifi" akkor ugye kapcsolódsz is a wifidre?
A kérdező hozzászólása: Igen csatlakoztam rá .Hol kell letíltani?
2. vagyok Én pannonos vagyok.Bementem a pannonhoz és 5perc alatt letiltották.De ezt moinden szolgáltatónál megcsinálják.

Mit csináljak? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok, de ha kiszemelek egy fiút és neki is bejön akkor mindig ráhajt figyelmen kivül hagyva, hogy nekem is bejön.

Nem akarok vele nagyon összeveszni hiszen 4en vagyunk igy jóban és félek ha vele összeveszek akkor mindegyikőjüket elvesztem.

Legjobb válasz: Nem kell összeveszni vele, csak add a tudtára finoman, hogy fontos neked az a fiú, és hogy rosszul esik neked, hogy õ "ráhajt."

Nem kell összeveszni vele, csak add a tudtára finoman, hogy fontos neked az a fiú, és hogy rosszul esik neked, hogy õ "ráhajt."

Mit csináljak hogy ha bejön egy pasi?

Hogyha bejön nekem valaki, akkor hogy mutassam ki amik egyértelm? jelek, vagy valami amib?l rájön. Nem akarom szemébe mondani hogy "figyelj bejössz" mert az nem én lennék...

Legjobb válasz: a "figyelj bejössz" olyan parancsszerûen hangzik, a gyere be sokkal jobb azt meg onnan veszi észre, hogy bejön, hogy körülnéz, és látja: már nem kinn van igen, poénra vettem, ezt nem lehet másként hány éves vagy?

a "figyelj bejössz" olyan parancsszerûen hangzik, a gyere be sokkal jobb azt meg onnan veszi észre, hogy bejön, hogy körülnéz, és látja: már nem kinn van igen, poénra vettem, ezt nem lehet másként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14:49 Nem rakom ki a dekoltázsom meg amiket mondtál, mert sajnos az nem én lennék : / én a deszkás kategóriába tartozom. bõ felsõk csõ nadrág. amibe ez nem férne bele.. nem akarom megjátszani magamat senki elõtt.. szempillarebegtetés fõleg.
Hát minek engedted be, ha nem tudsz mit kezdeni vele? =O
Szerintem, de csak szerintem, lehetnél kicsit kacérabb. Biztos észrevetted már, hogy van jópár ízületed, amit tudsz úgy tartani, ahogy a férfiak nem. Használd ki ezt, és ha lehet, hajts jó sok levegõt az áldozatod irányába szaporán remegõ szempilláddal! Mellé még játszd el, hogy izzadsz, ezért tedd mindig egy kicsit szabadabbá ennivaló dekoltázsodat! Hogy teljes legyen a siker, olykor fordítsd egy kicsikét ide-oda rettentõ módon formás kis tomporodat, de úgy, hogy épp csak felfigyelhessen rá néha. Á. szerintem szebben megoldod! :)
Waltervonderwogelweide disznót vág!
NICOLE KIDMAN DISZNÓTVÁG!!!
Egyszerüen csak legyél önmagad. Az ilyen jön természetesen.
Bazeg szilvás buktás szöveget én akartam:D lényeg h finoman adagold neki jeleket mutass, mosolygás akármi, de egyértelmûen, de ne túl erõssen told, mert ha nem jösz be neki akkor kopp:D
A kérdező hozzászólása: 13:19 / ELSÕ 15 vagyok.
Szilvasbuktat mert azt szeretem. Am meg mosolyogj ra, nezz a szemebe, nyalogasd a szádat elõtte stb
Mókás hangulatomban írtam a szempillaremegtetőset, a dekoltázs meg nem minden... A formás tompor ellen pedig semmit nem hoztál fel, ami azt jelenti, hogy van, és nem félsz használni. Ez jó, mert a puszta léte is elegendő a férfiszív megdobbantásához. Na és most full komolyan. Az utolsó mondatom volt a kulcs: szebben megoldod, és egyet kell értenem veled: önmagadként lehetsz szép azok számára, akik az igazit keresik. Francba, csak ne lenne olyan nehéz óvatosan nekilátni! :)

Nagyon bejön, de folyton a hül*e szgépes játékairól beszél. :S Mit csináljak? :S

Õ 16/F, én 16/L

Legjobb válasz: Kocka g*ci... :D Nem hogy észrevenne téged, a máker kis köcsöge, örüljön neki, hogy tetszik a lányoknak! Bárcsak ezt én is elmondhatnám... Pedig leszoktam a kockaságról, és erõteljesen a becsajozáson vagyok, mégsincs semmi. Nah kidühöngtem magam xD Rátérve a kérdésre, szerintem mondd meg neki, hogy bejön, de nem kívánod ezt a [email protected]ágot hallgatni, meg fordítson rád idõt. Ennyi :)

Kocka g*ci... :D Nem hogy észrevenne téged, a máker kis köcsöge, örüljön neki, hogy tetszik a lányoknak! Bárcsak ezt én is elmondhatnám... Pedig leszoktam a kockaságról, és erõteljesen a becsajozáson vagyok, mégsincs semmi. Nah kidühöngtem magam xD Rátérve a kérdésre, szerintem mondd meg neki, hogy bejön, de nem kívánod ezt a [email protected]ágot hallgatni, meg fordítson rád idõt. Ennyi :)
Az enyém meg drogozik. Ha nem tud értelmes dolgokról beszélni, akkor dobd, majd találsz jobbat.
Az én barátom is ilyen :S De én kellemesebb játékokba vittem bele XD És az jobb neki is :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:)
nah az ilyen "férfi"társaim ki tudnak kergetni a világból.... :S kocka¤÷*°..... :@:@
mikor 16 voltam én is sokat játszottam a gépen most 17 vagyok és alig nyúlok sz.gépes játékhoz, ki lehet nõni a kockaságot de azt nem tudom megérteni ha veled van miért nem száll le a témáról. ha megint folyik belõle a hülyeség próbáld terelni a témát, ne mutass érdeklõdést a játékok iránt más ötletem nincs ha viszont nyíltan szólsz neki hogy hagyja már abba szerintem megfordulhat a fejében hogy minek is találkozgatok ezzel a lánnyal, nincs is közös témánk, amit én szeretek azt õ utálja...
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom...
elõzõ vagyok: szóval mutasd meg neki hogy veled sokkal kellemesebb idõt tölteni mint kockulni=) kösd le
jaja énis elején rákérdeztem, aztán kifejtettem neki hogy én már nem játszok ezekkel a hülyeségekkel mert elveszi a fél életemet és sokkal hasznosabban is ki tudom tölteni az idõm. egy idõ után belátta hogy ez nemjó, és már nem játszik éjjel-nappal. szerintem próbáld leszoktatni, addig ne nagyon közelíts mert ezek képesek feláldozni a személyes találkozást pár átjátszott éjszakáért:(
A kérdező hozzászólása: 23:11! Igen, én is így csinálom, hogy nem reagálok rá, csak max egyszavas válasszal. De sajnos az elején nem tudtam, hogy ez lesz, és érdeklõdtem a játék felõl... azóta folyton mondja-mondja...:S:(
Ahhoz nem kell lemondani a játékairól hogy több idõt lehessen veled és ne arról beszéljen. Csak kevesebbet kell játszania.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg, de megértse.:S
nekemis volt egy ilyen barátom (nem szerelem, csak jóbarát), úgy szoktattam le a témáról, hogy amikor elkezdett ezekrõl beszélni, nem reagáltam semmit, csak ok, akkor hagylak ha elvagy, szia, stb. egy idõ után szóba se hozta, ritkán szól h akkormost eltûnik lövöldözni, de ennyi. ne tetesd hogy érdekel a dolog még akkorse ha nagyon tetszik, mert nagyon ráfogsz unni a dologra.ha nagyon kocka, akkormeg nembiztos hogy emberi kapcsolatra alkalmas:P
A kérdező hozzászólása: Csak az zavar, hogy mikor velem lehetne, akkor is játszik, és mikor végre velem van, akkor a játékjáról beszél.:S
nem fog javulni, elhiheted... csak ha nagyon szerelmes lesz beléd... ismerek egy srácot, õ is ilyen játékb*zi volt, amíg nagyon szerelmes nem lett... de még azután se mondott le teljesen a játékairól...
A kérdező hozzászólása: :D:D Majd vhogy megpróbálom én is.:)

Mit csináljak, ha bejön egy lány (14), aki menőnek gondolja, hogy egy 17 éves pasival jár?

Tök jól elvagyunk... esély?

Legjobb válasz: Ha tényleg bejön a lány,érdemes megpróbálni.Mindent bele.A csajok csak kis ideig buknak a "nagymenõ"idõsebb pasikra.Hajrá XD

Ha tényleg bejön a lány, érdemes megpróbálni.Mindent bele.A csajok csak kis ideig buknak a "nagymenõ"idõsebb pasikra.Hajrá XD
Hát az elõzõ válaszódóra rá tudnék cáfolni :S én ugyan 17 éves vagyok és fiú de az én korombeli lányok igencsak az idõsebb korosztályra buknak :S inkább járnak egy 20-22 éves sráccal, mintsem, hogy szétnézzenek a saját korosztályukban, sokszor próbáltam ilyen lánnyokkal összejönni és mind "éretlennek" tartott, csak mert nem vagyok 20 és az igazat megvallva talán éretteb a gondolkodásom pár 20 évesnél...
mosolyogj rá mint a vadalma
"bökd meg fészen " asszondja, sztem az olyan dedósxD
A kérdező hozzászólása: de nem találkozom vele :( akk mit csináljak ??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!