Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, begyulladt a fülembe lőtt (2 db)

Mit csináljak, ha begyulladt a fülembe lőtt piercing körül a porc?

Kicsit több, mint két hete lövettem a fülembe piercinget. Azóta mindennap kenegetem egy bizonyos krémmel (amerikai készítmény, nagyon drága, átlátszó és a piercer azt mondta, h ez a lehet? legjobb rá). Semmi gond nem volt a piercinggel, egészen addig, amíg kedden véletlenül beleért a Balaton vizébe...azóta hol jobban, hol kevésbé fáj (de inkább viszket), és id?nként bepirosodik körülötte a fülem, pedig továbbra is kenegetem azzal a zselé-szer? krémmel.

Legjobb válasz: hát nekem is van ott piercingem ,de nekem véres gennyes dudorok nõttek mogotte. viszamentem a piercingeshez és kaptam egy gyogypirszinget. átlászo muagyagbol van de megoldodott a problémám. egy 1000-be került

hát nekem is van ott piercingem , de nekem véres gennyes dudorok nõttek mogotte. viszamentem a piercingeshez és kaptam egy gyogypirszinget. átlászo muagyagbol van de megoldodott a problémám. egy 1000-be került
Nekem is begyulladt rettenetesen, és a porc amugy is nehezen gyógyul, ugyhogy ne félj. Nem csináltál semit rosszul, valószínûleg Balaton nélkül is begyulladt volna valamilyen szinten. Fertõtlenítsd legalább napi 2x, és szerintem ne vedd ki, csak forgatsd.
Vedd ki a piercinget! Betadine -nal ecseteld, amíg meg nem gyógyul. Csak utána tedd vissza a szegecset, ha már megnyugodott a seb. Akármit teszel most bele az mindenképpen izgatni fogja. Ha rosszabbodik, menj el a körzeti orvosodhoz!
Ki venni nem szabad!Nekem Szegeden mondta egy tük jó Piercinges pasas.És 1 hónapig fürdeni se lehetne vele menni.Minden nap 2X kend, és forgasd!

A négy napja lőt fülem begyulladt. Mit csináljak?

Kenni fogom gyógyszertári alkohollal. Kérdésem hogy annyi id?re kivehetem, hogy kinyomom a gennyet ha van és letisztítsam?

Legjobb válasz: aha az jo ha kiveszed annyira hogy kitisztitsd nem fog 5másodperc alatt beforni

aha az jo ha kiveszed annyira hogy kitisztitsd nem fog 5másodperc alatt beforni
A kérdező hozzászólása: Ejha :D köszönöm a gyors választ :)
igen kiveheted. nekem az or pircingem csinalta az eszet kb masfel evig igy. minden honapba begyulladt egyszer-ketszer. kiveszed alaposan kinyomod a gyenet, megtisztitod utanna kivul belul vattaval lehetoleg fertotlenito szeres vattaval ( kek szesz ) es utanna az ekszert is . Ajanlatos kicserni egy ido utan aranyra vagy valami nem femre ha nem birja a szervezeted folyamatosan gennyes lesz.
tetran kenõcs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!