Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, az első (221 db)

Mit csináljak az első talin?

Végre összeszedtem a bátorságom, hogy elhívjak egy lányt( van egy egész pici kis bökken?, hogy még nem ismerjük egymást) mondjuk fagyizni, de nem tom mit csináljak ha netán igent mondana. Mármint, ha igent mond akkor ugye eljön , de mir?l beszéljünk(erre jut eszembe az a csajozási tanácsok oldal, nem tudom hogy ott milyen ötletek vannak beszédtémákból)? És esetleg ugye ha jó volt akkor elhívhatnám még egyszer valahova , akkor hova? Segítsetek please!

Legjobb válasz: hát szerintem attól függ mik a szándékaid, de a kérdésbõl itélve nem megfektetni akarod csak. sztem ha fel tudsz oldódni és nem azon görcsölsz h mit kéne modnani akkor nem kell azon filóznod h mit kérdezz/mondjál/csinálj. majd jön az magától is, a megkérdezésen meg ne görcsölj sokat csak lazán magabiztosan az nejön mindenkinél, persze a túlzott egóval se árt vigyázni.

hát szerintem attól függ mik a szándékaid, de a kérdésbõl itélve nem megfektetni akarod csak. sztem ha fel tudsz oldódni és nem azon görcsölsz h mit kéne modnani akkor nem kell azon filóznod h mit kérdezz/mondjál/csinálj. majd jön az magától is, a megkérdezésen meg ne görcsölj sokat csak lazán magabiztosan az nejön mindenkinél, persze a túlzott egóval se árt vigyázni.
Add önmagad, beszélgessetek, /ha tudsz közös témát, hozd fel!/ sétáljatok!!! Meglátod csak elsõre parázol! Ha túl leszel a talin, azt fogod magadban gondolni, hogy hülye vagyok hogy ezen idegeltem magam! Amugy normális h izgulsz! Elsõre sétáljatok, fagyizzatok! Ez az ismerkedésrõl szól! sok sikert!!!!

Mit csináljak az első alkalommal, hogy azért a fiúnak is jó legyen? (Nekem az első, neki nem, én 17, ő 22.)

Már 2 hónapja járunk,le szeretnék feküdni vele,mert szeretem!és kaphatnék"konkrétumokat"nem azt hogy,majd rájössz,meg majd a pasi úgyis irányít?

Legjobb válasz: az az igazság hogy erre nem lehet felkészülni. Én is azt hittem hogy az elsõ alkalommal is ugyanolyan aktus lesz, de nem így történt, én nagyon véreztem abba kellett hagyni, de nem volt csalódott, tudta hogy ez elõfordulhat és nagyon meg volt ijedve, sõt ez a gondolat hogy õ okozott nekem fájdalmat...szóval nem akarj mindent esõ alkalommal. Egy a lényeg lazíts, ne agyalj! Elõjáték hosszas legyen, kézimunka, orális, kellõen nedves legyél! Kis fájdalomra számíts és sztem a srác ha szeretnem azzal lesz elfoglalva hogy õ kielégüljön, hanem hogy neked legyen kevésbé fájdalmas. Ha ti is ugyanúgy jártok mint mi, akkor sincs veszve semmi, nem lesz csalódott, sõt ha még be is fejezed neki..:)nem muszáj hüvelyben rögtön elmenni! Jah és védekezzetek!

az az igazság hogy erre nem lehet felkészülni. Én is azt hittem hogy az elsõ alkalommal is ugyanolyan aktus lesz, de nem így történt, én nagyon véreztem abba kellett hagyni, de nem volt csalódott, tudta hogy ez elõfordulhat és nagyon meg volt ijedve, sõt ez a gondolat hogy õ okozott nekem fájdalmat...szóval nem akarj mindent esõ alkalommal. Egy a lényeg lazíts, ne agyalj! Elõjáték hosszas legyen, kézimunka, orális, kellõen nedves legyél! Kis fájdalomra számíts és sztem a srác ha szeretnem azzal lesz elfoglalva hogy õ kielégüljön, hanem hogy neked legyen kevésbé fájdalmas. Ha ti is ugyanúgy jártok mint mi, akkor sincs veszve semmi, nem lesz csalódott, sõt ha még be is fejezed neki..:) nem muszáj hüvelyben rögtön elmenni! Jah és védekezzetek!
A lényegre térve. Az újaddal körözzél a mellbimbója körül, néha izgasd a nyelveddel, vedd finoman a fogaid közé, szopogasd, közben a kezeddel szépen lassan a testét símogatva haladjál a péniszéhez, majd miután már odaértél, ne fogd meg azonnal, hanem csúsztasd végig a tenyered a makkjától a heréjéig. Miután a heréhez értél markold meg, de ne erõsen majd egy picit morzsolgasd a tenyeredben.De vigyázz, mert ha nem jól teszed fájdalmat okozhatsz a barátodnak!Közben csók, stb. Utána szép lassan húzd vissza a kezed a péniszére, ami ilyenkor már merev állapotban kell, hogy legyen és markold meg. Érzékien kezdd nyalogatni a makkját körkörös mozdulatokat végezve a nyelveddel és közben lassan kezdd húzogatni a péniszét, miközben föl le húzogatod neki fokozatosan haladj lejebb, engedd mélyebben a szádba és a fejed is azzal a mozdulattal együtt mozogjon föl, le ahogy húzogatod a péniszt. Ha behatolásra kerül a sor abban az esetben engedd el magad, ne légy feszült, mert a behatolás is nehezebben fog menni a barátodnak. Ne legyen ciki és kellemetlen semmi! Legyen természetes minden, legyetek mindketten természetesek! Fontos dolog, fõleg az elsõnél. Ha aktus közben véletlenül kicsúszik a barátod pénisze belõled, mert ez bármikor elõfordulhat, akkor nyugodtan helyezd vissza magadnak. És ne feledd! Gumi, gumi, gumi! Védekezzetek! Fontos dolog! Ha a barátod nem akar gumit húzni, pöcköld meg az orrát. Nem divat már azt mondani, hogy olyan érzés mintha zokniban fürönék. Ez már lejárt lemez. Sok sikert, kellemes idõtöltést! Szorítok nektek!
Az elõzõ válaszadónak igaza van. Élvezd és kész. Ne úgy állj hozzá, hogy az elsõ úgyis szar lesz, fájdalmas meg véres meg minden... Én igenis élveztem az elsõt! Csak egy pillanatig fájt, utána élveztem , hogy a barátommal együtt lehetek, hogy bennem van (még ha kicsit szûk is voltam)...
Ha forgatókönyv szerint akarsz dugni, akkor úgyis pancserkedni fogsz. Élvezd és kész, valamint ne legyél egy döglött fadarab...

Mi legyen utána? Mit csináljak az első alkalom után? Csak bujjunk össze, vagy mit?

csak nekem az els?,lány vagyok

Legjobb válasz: Dehogynem! Nyugodtan beszéljétek meg! Mi volt jó, hogy volt jó, mi volt rossz. Persze csak ha kedvetek van hozzá. Ja és ne várj sokat az elsõtõl. Sokat kell gyakorolni, h jó legyen.

Dehogynem! Nyugodtan beszéljétek meg! Mi volt jó, hogy volt jó, mi volt rossz. Persze csak ha kedvetek van hozzá. Ja és ne várj sokat az elsõtõl. Sokat kell gyakorolni, h jó legyen.
Megvolt már az elsõ? vagy csak most tervezitek? habár ez lényegtelen! Bújjatok össze, persze! Ez a legjobb. Beszélgessetek, és simogassátok egymást! Ne kérdezd arról, hogy milyen volt. Ha élvezte, úgyis látod rajta! Általában így szokták levezetni az emberek a szexet. Mi is ezt csináljuk! Így békével alszunk el.
Figyelj, emberek milliárdjai megoldották a helyzetet, ezt nem lehet netrõl megtanulni. :P
Mert mire gondoltál? Tûzijátékra? :D
Persze, öleld át és dõljetek hátra. Vegyétek fel a letúrt takarót a földrõl és bújjatok be alá.

Mit csináljak az első szeretkezéskor? (fiú)

Legjobb válasz: Ez így nagyon kevés infó. Hány éves vagy? Mindkettõtöknek ez lesz az elsõ alkalom? Mennyire ismeritek már egymás testét, erogén zónáit? Mire vagy kíváncsi? A technikára? Találsz róla leírásokat, ha keresel. És persze védekezzetek! (Óvszerrel.)

Ez így nagyon kevés infó. Hány éves vagy? Mindkettõtöknek ez lesz az elsõ alkalom? Mennyire ismeritek már egymás testét, erogén zónáit? Mire vagy kíváncsi? A technikára? Találsz róla leírásokat, ha keresel. És persze védekezzetek! (Óvszerrel.)
minek ehhez infó? tedd be, veddki, tedd be mozgasd stb:D légy kreatív! :D

Mit csináljak az első randin?

Sziasztok! 15 éves lány vagyok. Még nem randiztam soha,barátom sem volt.Ilyen téren tapasztalatlan vagyok. Egy 18 éves fiú közös ismerősök által rámtalált pár hete,azóta a neten chatelünk. Aranyosnak,kedvesnek tűnik,téma is van. Néhány napja írta,hogy találkozni szeretne velem. Szombatra beszéltük meg. Képekről helyesnek tűnik,viszont élőbe még nem láttam. Félek,mert ugye nem voltam még randin,nem tudom "hogy megy ez". Ellátnátok pár tanáccsal,hogy mit (ne) csináljak? Alapból azt se tudom,hogy majd hogy köszönjek neki,ha meglátom. Ölelés? Vagy puszi? Vagy csak köszönés? És mit vegyek fel? Sétálni fogunk egy parkba,állítólag jó idő lesz. Hogy viselkedjek? Az meg van,hogy önmagamat adjam,azt nem tudom,hogy viselkedjek. Sminkeljem magam? Köszi előre a válaszokat! Bocsi,ha zavaros! 15l 18f

Legjobb válasz: Elõször is, ne izgulj! :D Én elsõ randin sose szoktam megölelni a másikat, szerintem elég fura lenne. :D Köszönés és puszi szerintem elég. Kényelmes ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad. Nem kell kiöltözni, máshogy öltözni mint ahogy szoktál. Tényleg legyél önmagad, hiszen azt akarod, hogy az a lány tetsszen meg neki amilyen mindig vagy, nem pedig az, akinek mutatni akarod magad. Sminkre is ez vonatkozik. Ha te nem szoktad magad nagyon festeni akkor ne rakj magadra egy kiló sminket. :D Amúgy is a férfiak szeretik a természetességet. (Legalábbis ezt hallottam :P) Hogy viselkedj? Normálisan. Ne legyél bunkó, ne játszd az agyad, ne vihogj, ilyenek. :D De szerintem ezt nem is kell mondani. :)

Elõször is, ne izgulj! :D Én elsõ randin sose szoktam megölelni a másikat, szerintem elég fura lenne. :D Köszönés és puszi szerintem elég. Kényelmes ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad. Nem kell kiöltözni, máshogy öltözni mint ahogy szoktál. Tényleg legyél önmagad, hiszen azt akarod, hogy az a lány tetsszen meg neki amilyen mindig vagy, nem pedig az, akinek mutatni akarod magad. Sminkre is ez vonatkozik. Ha te nem szoktad magad nagyon festeni akkor ne rakj magadra egy kiló sminket. :D Amúgy is a férfiak szeretik a természetességet. (Legalábbis ezt hallottam :P) Hogy viselkedj? Normálisan. Ne legyél bunkó, ne játszd az agyad, ne vihogj, ilyenek. :D De szerintem ezt nem is kell mondani. :)
Öltözet: Ne öltözz kirívóan, öltözz úgy, mintha pl. a suliba mennél, de azért a szebb felsõd vedd fel. Smink legyen mindennapi (már ha sminkeled magad). Viselkedés: Nincs szabály, hogy kell viselkedni. Viselkedj egyszerûen, természetesen, õ is ember, nem kell neki megfelelned, jegyet sem kapsz a randira, úgyhogy csak lazán. Ja, és azt ne tedd meg, hogy annyira izgulsz, hogy nem mész el a randira!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:)
És hogy mit csinálj? Beszélgessetek, ha neten ment, akkor menni fog élõben is, de hogy biztos legyél a dolgodban szedj össze néhány mesélni valót, amirõl mindketten tudtok majd beszélni. Egy randin a kommunikáció a legfontosabb! Ha nagyon izgulnál, képzeld el úgy a srácot, mint ha csak a bátyád lenne, vagy egy fiú barátod, mert egy jó randi olyan, mint ha csak egy barátoddal ülnél össze, leszámítva a bókokat és hogy kézen fogva mentek haza :) Ne izgulj és sok sikert!

Két hét mulva lesz egy kiskutyám. Mit csináljak az első pár hétben?

a kutya 9 hetes minibullterrier lesz engem olyan ok érdekelnének, hogy pl amikor ott vagyok hogy vigyem el nem azt akarom, hogy felveszem és beteszem a kocsiba, mert sztem nem nyerő cipelni. de hogyan érjem el, hogy ott van a családja és mégis engem kövessen? aztán ha hazahoztam mit tegyek. olvastam erről de 100 oldal 100 különöző dolgot ír. aztán a sétáltatása hogy helyes? amig még kicsi inkább egy helyre vigyem amit már ismer? hogyan szocializáljam? esetleg kutyaiskolákban van olyan, hogy csoportos foglalkozás? aki bármit tud segíteni hogy mit tegyek egy kiskutyával az első pár hétben az lécci irjon.

Legjobb válasz: a tenyésztõtõl kellene elsõsorban segítséget kérni.

a tenyésztõtõl kellene elsõsorban segítséget kérni.
A maradék két hétben olvass el egy rakás kutyás könyvet, fõleg Cesar Millant és Jan Fennelt, de egyébként mindent, ami a kezed ügyébe kerül könyvesboltban, könyvtárban, interneten; okosodj, képezd ki magad jó gazdának, és mindenre megkapod a választ.
A kérdező hozzászólása: ohh ezigen köszi utolsó am a fajta miniatûr bullterrier, vagy törpebullterrier az angol bullterrier kicsinyített változata igen viztosan tenyésztõ h így rákeresel h minatûr bullterrier akkor még fajtamentést is találsz :)
ja igen! tudtam, hogy valamire még nem válaszoltam!:) a kutyáknak van kutyaovi a jobb kutyaiskolákban, ahol a lényeg a szocializáció, emellett játékosan tanulnak olyan alap feladatokat, mint a behívás, az ül, fekszik, stb... és a tükörsulikban a klikkerezés alapjait is megtanuljátok. (Errõl is érdemes olvasnod!) Én mindenképpen tükörsuliba vinném...:) kutyasuli.hu
rákerestem, cuki!!!:D jó kutyázást!:)

Mikor csináljam az első víznapot?

Legjobb válasz: kb. a 3. gyümölcsnap után. Az elsõ gyümölcsnap nekem hasmenést okozott, ami természetes, hiszen a gyümölcs kihajtja a szervezetbõl a salakanyagot. Ha ezután tartasz víznapot, lehet hogy nagyon elgyengít. A kúra hatására szûkülni fog a gyomrod, és már nem fogod kívánni az ételt késõbb, így könnyebb lesz a víznap. Utána meg vigyázz a protein napi kaja adaggal, mert én a korábbi kaja adagommal egy kicsit megterheltem magam, úgy éreztem, mint ha kõ lenne a gyomromban, és ez elég kellemetlen élmény. Szóval a víznap után kisebb mennyiségtõl is jól fogsz lakni. Sok sikert!

kb. a 3. gyümölcsnap után. Az elsõ gyümölcsnap nekem hasmenést okozott, ami természetes, hiszen a gyümölcs kihajtja a szervezetbõl a salakanyagot. Ha ezután tartasz víznapot, lehet hogy nagyon elgyengít. A kúra hatására szûkülni fog a gyomrod, és már nem fogod kívánni az ételt késõbb, így könnyebb lesz a víznap. Utána meg vigyázz a protein napi kaja adaggal, mert én a korábbi kaja adagommal egy kicsit megterheltem magam, úgy éreztem, mint ha kõ lenne a gyomromban, és ez elég kellemetlen élmény. Szóval a víznap után kisebb mennyiségtõl is jól fogsz lakni. Sok sikert!

Miket csináljak az elsõ "randin" és miket ne? ! (miket mondjak miket ne)

van egy leszbikus lány aki nekem nagon tetszik és kihívott találkozni(barátnõje van) tudnátok esetleg tanácsokat adni,hogy miket csináljak és miket ne?(miket mondjak miket ne?) (lány vagyok 15 a kiszemeltem18)

Legjobb válasz: Homo, hetero, minden randi egyre megy: csak magadat add. Nem kell rá készülni, nincs mit szabad, mit nem szabad. A randi nem kényszer, a randi nem állásinterjú, hanem ismerkedés, öröm és a másik megismerése olyannak, amilyen.

Homo, hetero, minden randi egyre megy: csak magadat add. Nem kell rá készülni, nincs mit szabad, mit nem szabad. A randi nem kényszer, a randi nem állásinterjú, hanem ismerkedés, öröm és a másik megismerése olyannak, amilyen.
A kérdező hozzászólása: Szóval csak adjam magam és kész? aztán minden jön magától?:)
Egyetértek az elsõ válaszolóval. Add önmagad, más nem számít. :) Sok sikert!
Szerintem amit ne csinálj, már elsõre, hogy ne menj el. Barátnõje van, és közben másokkal randizgat? Nagyon megbízható...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást és a tanácsokat!!:) de ismerjük egymást régen egy suliba jártunk de akkor nem beszéltünk most viszont igen 1 hete kezdtünk el beszélgetni..(õ hívott ki talalákozni)

Mit csináljak az első randin?

Ismerem a csajt csak nem annyira.

Legjobb válasz: A kérdés az, hogy hova menjetek? Korizni, forraltborozni, teázni, forrócsokizni, olyan helyre, ahol lehet beszélgetni. Vagy az a kérdés, hogy ha már ott vagytok, akkor mi legyen? Beszélgessetek, ismerd meg. Ha valamennyire ismered, az jó kiindulási pont, legalább tudsz mirõl kérdezni. Kezdjetek beszélgetni akármirõl, mondjuk kérdezd meg, milyen napja volt, mit csinált aznap? Reagálj arra, amiket mond, kérdezz bele, ha eszedbe jut valami történet arról, amit mond, meséld el. (A "hú[email protected] hétvégén" jellegûeket inkább ne.) 24N

A kérdés az, hogy hova menjetek? Korizni, forraltborozni, teázni, forrócsokizni, olyan helyre, ahol lehet beszélgetni. Vagy az a kérdés, hogy ha már ott vagytok, akkor mi legyen? Beszélgessetek, ismerd meg. Ha valamennyire ismered, az jó kiindulási pont, legalább tudsz mirõl kérdezni. Kezdjetek beszélgetni akármirõl, mondjuk kérdezd meg, milyen napja volt, mit csinált aznap? Reagálj arra, amiket mond, kérdezz bele, ha eszedbe jut valami történet arról, amit mond, meséld el. (A "hú[email protected] hétvégén" jellegûeket inkább ne.) 24N
A túl sok bók nem jó :) Megszokja, érdemelje ki! :)
Ugyan azt mint a másodikon!
öhm, igen Ismétled az õ szavait, kérdezz bele, amiket mond, így tudja h figyelsz rá :)
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy már ott vagyunk... De mi legyen a témaa?Meg ilyesmi...
Kérd meg, hogy meséljen magáról. Érdeklõdj róla. Bókolj neki. Mesélj neki magadról. A sulidról. A mindennapjaidról. Most jön a karácsony, akár arról is. Ne görcsölj.
járj elõtte párzási táncot! Felfog rá figyelni! De a tollaidat is díszítsd ki, mert a legszebb hím fog csak gyõzni! A rivális hímekkel pedig meg kell küzdened! animal planet
Szerintem arra ne kérd meg, hogy "meséljen magáról". Legalábbis ha tõlem ilyet kérnének, még a nevemet is elfelejteném... :) Helyette inkább, hogy mi a hobbija, vagy ha tudod, hogy mit szokott csinálni, akkor kérdezz rá, hogy mióta rajzol, tanult-e énekelni, vagy hogyhogy épp röplabdázni kezdett...

Mit mondjak, vagy mit csináljak az első csók után?

Nemet, kort légyszi

Legjobb válasz: jöhet a repeta! 20/F

jöhet a repeta! 20/F
öleld a szerelmes pár percen keresztül. tök jól tud esni az néha.
hmmmm, mosoly, és újra... csak semmi hülye szöveg!:) 24/L
én annyit mondtam zavaromban, h " akkor többet nem vagyunk barátok, ugye? " :) 21, l
*szerelmed. elozo vagyok.
és te hány éves vagy??? 20/L
Fuss el és köss egy kardigánt a bokorban xD
I think this is the beginning of a beautiful friendship!
22/F
19/F Sz*pd le
Mond azt hogy: Fuuujj bmeg , és kezd el öklendezni.
ezen a 'fuss el és köss egy kardigánt a bokorban' még mindig szakadok :DD
meghalok:'DDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!