Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, az (7645 db)

Feltörték az email cimemet a Freemailos és nem tudom mit csináljak féllek hogy a fésszemen is kicserélnek mindent és áááááá nem tudom mit csináljak az email cimemen mindent kicseréltek Programal csinálják vagy mi?

a jellszavam erös volt 1 becenevet adtam meg amit a DÉd nagyim adott nekem..

Legjobb válasz: Szerintem olyan törte fel aki ismerte azt a nevet. Egy becenév nem erõs jelszó. Erõs jelszó: kisbetû, nagybetû, szám, más karakter (pont, vesszõ, kötõjel) vegyesen. Vátoztasd meg minél hamarabb.

Szerintem olyan törte fel aki ismerte azt a nevet. Egy becenév nem erõs jelszó. Erõs jelszó: kisbetû, nagybetû, szám, más karakter (pont, vesszõ, kötõjel) vegyesen. Vátoztasd meg minél hamarabb.

Mit csináljak az első talin?

Végre összeszedtem a bátorságom, hogy elhívjak egy lányt( van egy egész pici kis bökken?, hogy még nem ismerjük egymást) mondjuk fagyizni, de nem tom mit csináljak ha netán igent mondana. Mármint, ha igent mond akkor ugye eljön , de mir?l beszéljünk(erre jut eszembe az a csajozási tanácsok oldal, nem tudom hogy ott milyen ötletek vannak beszédtémákból)? És esetleg ugye ha jó volt akkor elhívhatnám még egyszer valahova , akkor hova? Segítsetek please!

Legjobb válasz: hát szerintem attól függ mik a szándékaid, de a kérdésbõl itélve nem megfektetni akarod csak. sztem ha fel tudsz oldódni és nem azon görcsölsz h mit kéne modnani akkor nem kell azon filóznod h mit kérdezz/mondjál/csinálj. majd jön az magától is, a megkérdezésen meg ne görcsölj sokat csak lazán magabiztosan az nejön mindenkinél, persze a túlzott egóval se árt vigyázni.

hát szerintem attól függ mik a szándékaid, de a kérdésbõl itélve nem megfektetni akarod csak. sztem ha fel tudsz oldódni és nem azon görcsölsz h mit kéne modnani akkor nem kell azon filóznod h mit kérdezz/mondjál/csinálj. majd jön az magától is, a megkérdezésen meg ne görcsölj sokat csak lazán magabiztosan az nejön mindenkinél, persze a túlzott egóval se árt vigyázni.
Add önmagad, beszélgessetek, /ha tudsz közös témát, hozd fel!/ sétáljatok!!! Meglátod csak elsõre parázol! Ha túl leszel a talin, azt fogod magadban gondolni, hogy hülye vagyok hogy ezen idegeltem magam! Amugy normális h izgulsz! Elsõre sétáljatok, fagyizzatok! Ez az ismerkedésrõl szól! sok sikert!!!!

Nagyon szeretnék fogyni, mindennél gyorsabban jobban 3 hete járok fitness terembe de eddig semmi ajáljatok vmit Mit csináljak az a baj mikor hazaérek edzésről eszek mit csináljak?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy mikor érsz haza és mit eszel. Ha hat elõtt, akkor egy kis müzli vagy minõségi sajt, vagy laktató fõtt krumpli/saláta/gyümölcs teljesen belefér és kell is.

Kérdés, hogy mikor érsz haza és mit eszel. Ha hat elõtt, akkor egy kis müzli vagy minõségi sajt, vagy laktató fõtt krumpli/saláta/gyümölcs teljesen belefér és kell is.
Elõször is ne ess abba a hibába, mindennél gyorsabban.. tarrtós eredményt nem lehet 2 hét alatt elérni. Egyébként ha csinálsz magadnak egy jó étrendet, és mellette edzel, akkor 1 hónap alatt már látványos lesz az eredmény. Lehet h kilóban ez csak 2 lesz, de többnek fog látszani..javul a tartásod stb stb.. De én azt ajánlom, hogy ne méricskéld magad, felesleges, mert nagyon hullámzó a fogyás-stagnálás idõszaka. Nekem volt olyan, hogy 1 kiló se ment le 1 hónapig, volt mikor kicsit belehúztam, és akkor meg 4... És ezt fogd fel, hogy az edzés csak a fele mindennek.. a másik, ami ugyan olyan fontos, a normális étkezés. Edzés után meg egyél nyugodtan, de lehetõleg csak vmi könnyût..pl csirkemell+zöldség.


nem smárolt volna ha nem tetszenél neki
Minek kérdeznéd meg? Ha smároltatok és már stb is volt akkor csak nem tart csúnyának.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Mondd, hogy ez így fura neked, és ráér -e a suli után. Mindent tisztázhattok.

Mit csináljak? Az a helyzet, hogy most lesz a vakáció és van egy ló (a Némo <3 ) akit nagyon-nagyon szeretek és a nyárra Magyarországra utazunk ( mert most Belgiumban vagyunk ) és ott töltenénk az egész 2 hónapot.

Az a baj viszont, hogy nem bírom itt hagyni, mert 1-2 éve csak Õt lovagolom és Õ egy elég, szóval olyan ló, hogy harap, néha rúg stb. és kb. az egész lovardában én szeretem a legjobban és félek, hogy teljesen elfog felejteni meg minden .....

Legjobb válasz: a kérdést nem értem. Hogyhogy mit csinálj? Mi a kérdés? Hogy haza utazz-e Magyarországra vagy sem? Gondolom gyerek vagy és ezt nem te döntöd el, hanem a szüleid. Vagy tévedek?

a kérdést nem értem. Hogyhogy mit csinálj? Mi a kérdés? Hogy haza utazz-e Magyarországra vagy sem? Gondolom gyerek vagy és ezt nem te döntöd el, hanem a szüleid. Vagy tévedek?
2 hónap alatt nemfog elfelejteni. Viszont lehet más is kiszúrja magának, legrosszabb esetben eladják.
Elfelejteni nem fog, csak jobban kötõdni máshoz aki majd helyetted törõdik addig vele!
Valószínûleg a szûrõanyagból oldódott ki a trutyi. Hogy mit csinálj? Várj! Erre tanít az akvarisztika.
A kérdező hozzászólása: ok.
Egy képet feldobhatnál róla mert ilyet még nem láttam és nem is hallottam :D
A kérdező hozzászólása: Fotózzam? Baromi gusztustalan... És ahogy nézegetem a naplókat akvakertészen, csak nekem vannak ilyen bajaim...
Hát majd gondolom beszívja, jah. Nekem volt mikor mintha lemezes kaját köpködött volna ki, pedig nem is etettem lemezessel :) Fehér trutymót még nem köpött, nem tudom mi lehet az konkrétan.
A kérdező hozzászólása: De ezek a s*arok eltûnnek majd????
Hát amit eddig beszívott, azt most kinyomta. Elõfordul, ezért nem kéne leállítani és bolygyatni. Csinálhattad volna, hogy arra a kis idõre, amikor újra bekapcsolod, rágumizol egy darab szúnyoghálót a kijövõ ágára, akkor abba szemetel, nem az akváriumba. Illetve ha legközelebb leállítod, akkor már mosd is át a szûrõanyagokat. Fölöslegesen ne kapcsolgasd ki be, mert megint így jársz :)
A kérdező hozzászólása: ...miután becsuktam és mindent beállítottam, bekapcsoltam. ÉS jött a trutymó mint állat, de még most is, kb 3 percenként egy egy löket...
A kérdező hozzászólása: Nem, újan vettem (Tetratec ex 700)És már egy hetet ment. Majd kíváncsiságból kinyitottam, hogy mi lehet benne, (pl kisgarnik) De inkább becsuktam. A mûvelet max 5 perc volt...
A kérdező hozzászólása: De ocsmány tõle az egész... Na mindegy várok...Ami bent van nem tudom ár kiszedni, belement az Eleocharis, a HM és a HC közé
Személy szerint a kérdést nem igazán értem..ezt az inditás után felnyitottam lecsuktam és bekapcsoltam.... nekem kicsit zavaros!Új külsõ szûrõ? vagy használtan vetted? vagy takarítás után lett?Ráknak biztos nem rák! "Mi lehet ez?" Így egy kicsit jobban hangzik nem de?
Elmaradt a fotó? :( Engem is érdekelt volna :D
Többet ne állj szóba vele, nézd levegõnek.
ha mondott neked titkokat te is mond el mindenkinek ha o elmondta a te titkaidat mond el te is mindenkinek az oveit de a legnagyobb titkat ne mond el senkinek mert igy fenyegetni tudod hogy azt mindenkinek elmondod ha o elmondja a tieidet barkinek is tovabba ne bocsass meg neki mert ez eleg csunya hatbatamadas volt ugy meg elmegy ha osszevesztetek es ugy teszi ezt de igy csunya dolog azert koszonj neki hogy lassa hogy nem vagy olyan es mikor koszonsz neki csak ugy muszajbol, kozombosen tedd. EN EZT TENNEM!

Mit csináljak az anyósommal, hogy megjöjjön az esze?

Most meg fogtok lep?dni, semmi bajom nincs vele, pont az a baj, hogy rettenetesen galamblelk?.Annyira szereti a gyerekeit, hogy mindenre képes értük.A férjemmel ott segítjük ahol tudjuk.Megkapja a havi 6000 Ftos kajautalványt, cserébe a férjemnek minden nap meleg kaját rak az asztalra, mert én dolgozok.

Legjobb válasz: Megmondom, mit csinálj: semmit. Számára ez így van jól, így természetes. Te milyen jogon ítéled ezt meg, Nincsen közötök hozzá, hogy mit csinál meg a lánya és az unokája kedvéért. Ezért ha nem akarjátok bántani, akkor néha elmondjátok neki a mondókátokat, megnyugszik a ti lelketek is és kész. Õ meg úgyse fogja meghallani. Ne akarjatok beleszólni az életébe. Ha õ akarna beleszólni a tiétekbe, ti se értékelnétek. Én ezt javaslom.

Megmondom, mit csinálj: semmit. Számára ez így van jól, így természetes. Te milyen jogon ítéled ezt meg, Nincsen közötök hozzá, hogy mit csinál meg a lánya és az unokája kedvéért. Ezért ha nem akarjátok bántani, akkor néha elmondjátok neki a mondókátokat, megnyugszik a ti lelketek is és kész. Õ meg úgyse fogja meghallani. Ne akarjatok beleszólni az életébe. Ha õ akarna beleszólni a tiétekbe, ti se értékelnétek. Én ezt javaslom.
Ha van rá lehetõségetek vegyétek magatokhoz és ne menjen öregek otthonába. Vagy ez nem opció?
Nem tudsz tenni semmit. Ha egy kicsit megpróbálnátok mellõzni ti az anyósodat, s a férjed sem fogadná el tõle a kaját, akkor lehet, hogy észhez térne, hogy ez most miért történik. Ha kihasználják, az azért történik, mert õt kilehet, te ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni.
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez szemet szúrt: "Megkapja a havi 6000 Ftos kajautalványt, cserébe a férjemnek minden nap meleg kaját rak az asztalra" Ti talán nem használjátok ki?Cseppet sem?
Figyelj, kihasználni azt lehet, aki hagyja magát!Én nagyon is átérzem a helyzetet, és tudom, mirõl beszélsz, csak sajnos ez ellen nem tehetsz semmit.Én is a mai napig tapasztalom a saját bõrömön, milyen érzés, mikor az egyik testvér agyon van ajnározva, a másik meg, mintha mostoha lenne.Mégis muszáj rájuk hagynom, ezt a helyzetet oldják meg õk maguk.Mást nem nagyon tehetek, pedig valahol én is sajnálom az anyósomat.
A kérdező hozzászólása: Na és most eszembe jutott még valami.(most néztem bele a hûtõbe) Az értelmetlen pazarlás. 3 kutyánk van és ugye a maradék kaját kapják kissé felturbózva kutyaeledellel. Multkor jött az anyós és hozta a lányáéktól a maradékot, mert tudta, hogy mi azt felhasználjuk. Emberek Pick szalámi és egyéb mini kolbászkák, bontatlan vákum csomagolásban.Ezt nem az anyós veszi, csak ugye dühít, hogy ilyen kajákra költ és utána kidobja. Presze utána meg sír, hogy nincs lóvé.
Ja és oké, hogy megértem, hogy azon segít, akinek szüksége van rá. Egy darabig! De mindig?
13:34-es vagyok. Nálunk is ez van, hogy segíteni mi segítünk neki mindenben, ami alap. Csak néha rosszul tud esni a másiknak, hogy az egyik gyerek nem tesz semmit, mégis neki nyalják a seggét. És igen, nekem az is rosszul esik, amikor látom, hogy pakolja neki a narancsot, banánt stb. az én férjemtõl meg nem kérdezi meg, hogy kér-e egy kg-ot! Nem fogadnám el, mert meg tudom venni Hála Istennek, meg egyébként van akire költ eleget, de kérdés néha jól esne. Mert ha két gyereke van az embernek, akkor azok között ne tegyen különbséget.
A kérdező hozzászólása: ÓÓÓÓÓ azon már túltettük magunkat, hogy nem örököl semmit.:.-)) Bár min írtam nem vagyunk gazdagok, de megvan mindenünk hitel nélkül.
Lehet, hogy anyósodat ez tartja életben. Figyelj, a mostani nyugdíjasok nem olyanok, mint amilyenek mi leszünk majd. Legalább is én tuti nem - már most biztos vagyok benne, hogy amint felnõnek a gyerekeim és elköltöznek otthonról, a saját életem lesz a legfontosabb - én amolyan utazgatós, laza nagyi szeretnék lenni, dolgozgatni, olvasgatni, festegetni, fotózni, ilyesmik. Remélem, a körülmények is kedvezõek lesznek hozzá. A te anyósod azonban egy másik világban nõtt fel, mást látott - nincs hobbija gondolom, barátnék, világmegváltó tervek - a gyerekei vannak, egy kiszolgálógép volt egész életében, s nehéz ettõl megszabadulnia, s jól is érzi benne magát. Nem a te dolgod, még akkor sem, ha valóban vérlázító, amit a lánya mûvel. De megteheti... Ha meg az fáj, hogy a férjednek kevesebbet ad, nem egyenlõ a bánásmód, akkor...
A kérdező hozzászólása: Ez a minimum, de a lánya egy vasat sem ad. Nem vagyunk mi sem gazdagok, de legalább nem ingyen kérjük.Na meg elvisszük a temetõbe a másik faluba, meg a rokonokhoz a másikba
A kérdező hozzászólása: Valószínû tényleg nem tudok mit csinálni, mert úgysem fog megváltozni, de dühít, hogy egy 40 éves nõt pesztrálni kel. Pont a gyereknek kellene segíteni õ vagy legalább nem rátámaszkodni.
A kérdező hozzászólása: Utsónak, látod nálunk is ugyanez a helyzet.:-(
Tényleg nem tudsz mit csinálni. Nekem a nagymamám ilyen, csak mi nem is kérjük rá, hanem adná mindenét oda magától, ha hagynánk. Talán azzal a nõvel kéne elbeszélgetnetek, aki így kihasználja õt. L/18 vagyok, az a mániája, hogy nekem most kell pénz, hogy tudjak tanulni, ha meg nem fogadom el, akkor jön, hogy csak segíteni akar, van elég pénze, neki már nem kell sokáig (tényleg van neki elég, de akkor is rossz érzés) elég erõs ellenállás kell ahhoz, hogy ne adjon annyi pénzt. félév kezdésnél szoktam tõle elfogadni egyedül egy 10-est, mert akkor tényleg kell a könyvekre és ezt õ is tudja, szóval esélytelen leszerelni, pedig anyuák is bõven ki tudnák fizetni nekem. nem lehet, hogy nálatok is ez van egy kicsit? Az öregek sokszor úgy érzik, hogy õk már csak így hasznosak. Barátnõméknél pl a nagymama senkit sem enged a konyhába, és ha elsózza a kaját véletlen (ami persze úgy is finom), akkor sír, hogy meg akar halni, mert semmire sem jó már.

Mit csináljak az egérrel? Véletlenül megrántottam a kezemmel leesett és nemműködik a bal gomb csak a jobb. Mi lehet a baja mit csináljak h jó legyen?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél újat. Mert ha ilyen kérdést fölteszel nem érdemes szétszedned.

Szerintem vegyél újat. Mert ha ilyen kérdést fölteszel nem érdemes szétszedned.
A kérdező hozzászólása: egyszerû lenne csakhogy vasárnap van így nemtudok venni a tesóm(akié a gép)kb 2 órán belül jön haza és addig még kikapcsolni se tudom...nemtudna vki segíteni..??????
A kérdező hozzászólása: az a fura h még a götgõ is jó meg a jobb egér gomb de a bal persze h elbVaszódott....:@
A kérdező hozzászólása: már megcsináltam és szétse kellett szedni:D azért köszi
Rakd õket egy vödörbe fûtõvel együtt és nem lesz semmi bajuk.
Ha nagytakarítást végzel, akkor pont hogy tilos kicserélni a vizet! Ha mindent kimosol, lemosol, az összes vizet meg kell hagyni. Olyan régen jársz már ide, nem hiszem el, hogy ilyeneket csinálsz. Ez nem létezõ jelenség az akvarisztikában. Nem lehet mindent kitisztítani, meg kicserélni. A kis halakkal meg ugyanazt csináld, mint a nagyokkal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!