Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, apósomat megkerüljem (1 db)

Mit csináljak, hogy apósomat megkerüljem?

Kocsmázik, játékgépezik, otthon is iszik. Velem mindig nagyon kedves és sosem bántott meg, de már csak akkor megyek szívesen, ha ? nincs otthon. A 3 éves kilány(sógoromé) sokszor heteket ott van és megszokta, de én már most mondogatom, hogy a gyerek addig lesz ott amíg én és ha indulok akkor jön velem. Erre mindig beszól hogy jaj, majd meglátod , itt is fog aludni. Egyre hülyébb és nem akarom!! Szerintetek? Ti mit tennétek. 11 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia. Én is hasonló cipõben járok,nekem is iszik az apósom, csak õ ráadásul ilyenkor szörnyen is viselkedik. És odáig jutottam, hogy elõre féltem a babámat. Sajnos tehetetlenek vagyunk ellene, úgyhogy már én sem megyek hozzájuk, csak ha nincs otthon. Szerintem te is ezt tedd, ennél jobb megoldás nincs. Boldog babavárást! 15 hetes kismama

Szia. Én is hasonló cipõben járok, nekem is iszik az apósom, csak õ ráadásul ilyenkor szörnyen is viselkedik. És odáig jutottam, hogy elõre féltem a babámat. Sajnos tehetetlenek vagyunk ellene, úgyhogy már én sem megyek hozzájuk, csak ha nincs otthon. Szerintem te is ezt tedd, ennél jobb megoldás nincs. Boldog babavárást! 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm . Levagyok súlytva. Szegény páromat meg nem akarom bántani, de akkor ritkán fogok menni. Már milliókat eljátszott mi meg fizetjük a lakáshitelt, a másik fia meg albérletes... hol van az agyuk ezeknek??? Nem is értem. Sajnálom, hogy te is így vagy.
Azt kifelejtettem, hogy ha szerencséd van, akkor egy idõ után leesik neki, hogy miért kerülgeted, bár nálunk ez nem jött be. Én már annyira haragszom rá, hogy nem is köszönök neki, õ meg csak kérdezgette a páromat múltkor, hogy miért nem köszönök, mert persze õ semmire sem emlékszik. (elsõ válaszoló)
Hali! Én a helyedben megvárnám amíg meglesz a baba, és szépen távoltartanám magam apóstól. Igazad van hogy nem bíznád rájuk a kicsit, én se tenném. És majd ha megkérdezi hogy miért, akkor fejtsd ki neki hogy mi a véleményed róla és nem akarod hogy a gyerek ezt lássa. Szégyellhetné magát. Én már jól beolvastam volna neki. Az ilyennek nincs semmi tekintélye a szememben. Jellemgyenge. Kitartást!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen ez nem fog nekik leesni a kis agyukba. Talán nálunk akkor rájön ha majd a babát nem hagyom rá mint a sógoromék.. akkor elgondolkodhat. De már attól is félek hogy megfogja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pedofil áldozata lett a lányom?

Veszélyben a gyermekem! Segítsetek!
Pár napja tudtam meg, hogy a 16 éves kamasz lányom nagy bajban van. Interneten csábította el egy 20 évvel idősebb férfi. Eleinte kedves szavakkal magához édesgette, majd hónapok múltán előjött a durva, pedofil énje. Képeket kezdett küldözgetni neki, kezdetben csak lenge öltözetben, majd meztelenül, illetve a hímtagjáról. Az írásai egyre perverzebbé, közönségesebbé váltak. Azt is megtudtam, hogy hetente többször telefonban ki is elégítette magát. Személyes találkozásra szerencsére nem került sor.
Időközben vége szakadt a „kapcsolatnak”, mert kiderült, hogy a férfinak felesége van. Mégis rettegek, hogy esetleg újra felveszi a kapcsolatot a lányommal.
Iszonyatos dühöt érzek ez iránt a szörnyeteg iránt, és magamat okolom, amiért mindez a hátam mögött történt, és ilyen későn szereztem róla tudomást.
Ti a helyemben mit tennétek? Hogyan óvhatnám meg a gyerekemet?

29

Nagyon szokatlan, túl ismeretlen nevet adni kiszúrás egy gyereknek?

Most vagyok várandós a harmadik gyermekemmel, aki 90%, hogy kisfiú lesz (van már egy 17 és egy négy éves lányunk). Mindkettőjüknek kissé ritka a nevük, de mégsem annyira ismeretlen, mint amit a kisfiunknak szeretnénk adni. Akinek eddig elmondtuk, hogy melyik nevet szánjuk neki, mindenki nagyot nézett, és bár néhányan azt mondták, hogy szép és különleges, de gondoljuk meg, mert csúfolni fogják miatta egész életében (nem azért, mert ilyen Brájen vagy Rómeó), mindenhol ezerszer el kell majd mondani, mert annyira ismeretlen lesz stb.
Most pedig teljesen elbizonytalanodtunk a férjemmel, mert bár én annak idején nagyon örültem volna, ha nem én vagyok a hatodik Anna az osztályban, sokan azt mondják, inkább legyen a gyereknek átlagos, gyakori neve, mint valami különleges, szokatlan.
Ti mit gondoltok erről? Adnátok különleges nevet a csemetéteknek?

104

Nagy gáz belezúgtam mostohafater tesójába aki most itt van nálunk és anym szerint csak egy megtürt személy mert bórtónből szabadult és kiakadna ha megtudná hogy járunk titokban. Titkoljuk még vagy elmondjam valahogy?

11

Első kapcsolatból feleség? Van még így valaki?

Van még valaki rajtam kívül akinek az első kapcsolata lesz vagy lett a felesége/férje?

Leginkább az a probléma, hogy én csak vele, voltam ő viszont volt mással is, és én meg kíváncsi vagyok, hogy mással milyen lehet.

28

Mi lenne a legjobb névválasztás ha megesküszünk?

Horváth a nő és az férfi vezetékneve is. Ötleteket várok, de csak értelmes!

8

A németek nyíltan kimondják, hogy nem akarnak gyereket. Tudtad?

Az okok: magas költségek, inkább buliznak, utazgatnak, vesznek egy kabriót, gyűjtik a lovettát.
Tudtátok, hogy ennyire nyíltan felvállalják?

14

Tényleg sok lenne a 4 kapcsolat egy lánynak? Miért gondolja így anyukám?

Barátnőm nekem az 1. akivel lefeküdtem, neki én a 4. vagyok, és anyukám szerint ez sok, pedig úgy tudom ő nem az a házasság után lehet csak szex típus, ahogy én sem.
Szerintem nagyon kevés az olyan lány aki 25 éves korára 4 nél kevesebb férfival feküdt le, sőt általában több partnerük is van.
Úgy érzem nincs fogalma róla hogy megy ma ez.
Ti mit gondoltok?Tényleg sok lenne?

22

Hogy tudnám végleg elféléjteni a volt élettársam akivel 10 évig életem de csak kihasznált?

4

Miért mindig én vagyok a rossz, a buta, az aki nem ér semmit?

A szüleim a tesómat tartják mindenre, engem semmibe vesznek. A nagyszüleim az unokatesómat. Sőt mindkét nagyszüleim az unokatesóimat. A barátaim is ezt tszik, ha nincs más akkor jó vagyok, de amúgy nem kellek. És a szerelemben is ez van.

Egy értéktelen senkinek érzem magam, legszívesebben meghalnék.

22/L

4

Azt hiszem anyám kezd rászokni az ivásra, ötletek?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!