Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, apósomat megkerüljem (1 db)

Mit csináljak, hogy apósomat megkerüljem?

Kocsmázik, játékgépezik, otthon is iszik. Velem mindig nagyon kedves és sosem bántott meg, de már csak akkor megyek szívesen, ha ? nincs otthon. A 3 éves kilány(sógoromé) sokszor heteket ott van és megszokta, de én már most mondogatom, hogy a gyerek addig lesz ott amíg én és ha indulok akkor jön velem. Erre mindig beszól hogy jaj, majd meglátod , itt is fog aludni. Egyre hülyébb és nem akarom!! Szerintetek? Ti mit tennétek. 11 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia. Én is hasonló cipõben járok,nekem is iszik az apósom, csak õ ráadásul ilyenkor szörnyen is viselkedik. És odáig jutottam, hogy elõre féltem a babámat. Sajnos tehetetlenek vagyunk ellene, úgyhogy már én sem megyek hozzájuk, csak ha nincs otthon. Szerintem te is ezt tedd, ennél jobb megoldás nincs. Boldog babavárást! 15 hetes kismama

Szia. Én is hasonló cipõben járok, nekem is iszik az apósom, csak õ ráadásul ilyenkor szörnyen is viselkedik. És odáig jutottam, hogy elõre féltem a babámat. Sajnos tehetetlenek vagyunk ellene, úgyhogy már én sem megyek hozzájuk, csak ha nincs otthon. Szerintem te is ezt tedd, ennél jobb megoldás nincs. Boldog babavárást! 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm . Levagyok súlytva. Szegény páromat meg nem akarom bántani, de akkor ritkán fogok menni. Már milliókat eljátszott mi meg fizetjük a lakáshitelt, a másik fia meg albérletes... hol van az agyuk ezeknek??? Nem is értem. Sajnálom, hogy te is így vagy.
Azt kifelejtettem, hogy ha szerencséd van, akkor egy idõ után leesik neki, hogy miért kerülgeted, bár nálunk ez nem jött be. Én már annyira haragszom rá, hogy nem is köszönök neki, õ meg csak kérdezgette a páromat múltkor, hogy miért nem köszönök, mert persze õ semmire sem emlékszik. (elsõ válaszoló)
Hali! Én a helyedben megvárnám amíg meglesz a baba, és szépen távoltartanám magam apóstól. Igazad van hogy nem bíznád rájuk a kicsit, én se tenném. És majd ha megkérdezi hogy miért, akkor fejtsd ki neki hogy mi a véleményed róla és nem akarod hogy a gyerek ezt lássa. Szégyellhetné magát. Én már jól beolvastam volna neki. Az ilyennek nincs semmi tekintélye a szememben. Jellemgyenge. Kitartást!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen ez nem fog nekik leesni a kis agyukba. Talán nálunk akkor rájön ha majd a babát nem hagyom rá mint a sógoromék.. akkor elgondolkodhat. De már attól is félek hogy megfogja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a jobb név a Szofi vagy a Veronika?

20

Sajnos senkivel nem tudok olyan kapcsolatot kialakítani, hogy hozzámenjek feleségül. Eddig még senki nem felelt meg az elvárásaimnak. Mit tegyek? Hol ismerkedjek?

8

Lánybúcsúra játék ötletek?

Jövő héten búcsúztatjuk a barátnőmet,ugyanis a kis buta rá egy hétre férjhez megy :D Tudnátok jó kis játékokat,feladatokat írni amivel feldobhatnánk a lánybúcsút?Köszi :)

4

Párom nagyon mérges mert a tesómékkal szallonnát sütöttünk és ő nem jött. Most tényleg én vagyok a hibás amiért elmentem?

21

Aki a párja családjával él vagy élt, az mennyi pénzt adott bele a közösbe?

Ha nem fogadtak el pénzt akkor azt mondtad,hogy jó rendben,nem erőlteted, vagy megoldottad másképpen?(pl. bevásároltál a családnak,kifizettél 1-1 számlát stb...)
Van olyan akinek eszébe sem jutott ,hogy pénz adjon a közösbe, annak fejében hogy sok időt tölt ott?

Konkrétan azért érdekelne mert a bátyám barátnője átlagosan 3 napot tölt nálunk, soha nem ad pénzt, egyszer ÁLLÍTÓLAG akart adni de bátyám azt mondta,hogy úgysem fogadják el a szüleink, szóval meg sem próbálta (valóban nem fogadnák el a büszkeségük miatt, de nagy terhet jelent a bátyám barátnője anyagilag, tehát én elvárnám...)

Egyébként az én barátnőm szülei sem fogadtak el pénzt tőlem, pedig hetente csak 1-2 alkalommal vagyok náluk, én pl. bevásároltam nekik a barátnőm segítségével (ő tudta,hogy mi kell és azt vettük)

Számomra elfogadhatatlan az ahogy bátyám barátnője gondolkodik ezzel kapcsolatban, de szerintem ha a szülők terhére van valaki a párjánál, akkor illik támogatni valamilyen módon a szülőket.(a bátyám nem jár a barátnője családjához)
Szerintetek?

19

Ti mit választanátok?

Elköltözzünk albérletbe párommal, mert idáig anyósoméknál lakunk, vagy mondtuk nekik a szándékunkat, és mondták, hogy várjunk tavaszig, mert addig utána lehet járni a szocpólnak és akkor építsünk a házhoz (külön bejárat, elválasztva)! Szerintetek?

11

Milyen volt a lánybúcsúztató bulitok?

Hogy zajlott?
Kik voltak ott?
ki szervezte meg?
Mit csináltatok?

5

Hiszti, vagy jogos? Mit tennétek ha ilyen dolog derülne ki a férjetekről?

Munka idő után elhívta kávézni az egyik munkatársnője,te ezt onnan tudtad meg,hogy beleolvastál az sms-eibe(mert megromlott a kapcsolatotok,gyanakszol),állítása szerint,tényleg csak egy kávéról van szó,a munkáról beszélgettek....hozzá tartozik,hogy pár hónapja rajtakaptad,hogy interneten keresztül másokkal flörtölget

17

Kertes háznál lehet tartani bikákat és traktorokat?

6

Ebben az esetben megítélhetik a gyerektartás összegének ilyen mértékű növelését?

A férjem egy gyermek után fizet 21000Ft (10%) gyerektartást. Az anya most ennek az összegnek a dupláját kéri, mert a fiáról kiderült, hogy tejfehérje allergiás.
A férjem fizetése nem változott, 4 közös gyermekünk van.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!