Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, anyum megengedje (3 db)

Mit csináljak, hogy anyukám végre megengedje, hogy a barátomnál aludjak?

Lassan 16 éves vagyok és a barátommal másfél éve vagyunk együtt. A viszonyuk jó, bár túl sokat nem beszélnek, átjön megkérdezik egymástól, h ki hogy van, meg, h nem vagy éhes meg az ilyen alapdolgokat. Tudja azt is, h nemi életet már élünk úgyhogy nem igazán értem miért tiltja. Meg mindig mondja, h nem akarja, h ebb?l rendszer legyen meg mondom mindig, h de a barátn?imnek is megengedik, valamelyiknek 2 hónap után, nekem meg másfél év után se. Ezeket persze nem hiszi el, mert, h ? nem ismer egy ilyent se, meg, h én valami más világban élek, mert neki egyik kollégan?jének a lánya se alszik ott egy fiúnál. Nem tudom mit csináljak, már 1 éve gy?zködöm, hogy hagy aludjak ott, de nem, mindig azt mondja, h majd, ha 18 éves leszel meg, h majd egy félév múlva megköszönöd,h nem engedte meg..azóta ezt mindig a fejéhez vágom, h mindig ezt mondja, de közben csak telik az id?.

Legjobb válasz: 10:53-as vagyok. Anyukád és a párod anyukája ismerik egymást? Ha nem, itt lenne az ideje. És akkor a barátod anyukája is felvethetné a témát anyukádnak. Hátha úgy jobban megenyhül.

10:53-as vagyok. Anyukád és a párod anyukája ismerik egymást? Ha nem, itt lenne az ideje. És akkor a barátod anyukája is felvethetné a témát anyukádnak. Hátha úgy jobban megenyhül.
A lehetõ legrosszabb indok, hogy a barátnõidnek már szabad. Ebbõl az anyukádnak az jön le, hogy nem is az ottalvás fontosneked, hanem hogy ne lógj ki a sorból, ne maradj le a barátnõid mögött. Igaza van, hogy nem engedi meg, én se engedném, ha ezzel "érvelne" a lányom.
Egy 15 éves lánynak én se engedném meg, már ne is haragudj! Fogtok még eleget együtt aludni, nem értem ennyi idõsen miért ilyen fontos ez... Miért nem élvezitek ki minden egyes "lépcsõfokát" egy kapcsolatnak? Teljes mértékben ráértek még ezzel.. Régen se volt divat ez az együtt alvósdi mégse halt bele egyik tizenéves se. Ha már most mindenen túlestek ennyi idõsen akkor késõbb elveszik a varázsa a dolgoknak. Én teljes mértékben igazat adok Anyukádnak. Ha viszont a másik oldalról nézzük, akkor lehet, hogy éppen neki lenne kellemetlen, hogy éjszakára "egy idegen" költözik be a lakásába, de ezt nem akarja mondani Neked. Amíg az õ lakásáról van szó úgyis õ fogja eldönteni, hogy Te ott mit csinál/hat/sz, akármilyen indokkal is állsz elõ. Feleslegesen túráztatod magad szerintem :)
Ha anyukád következetesen nevel akkor semmit se érdemes csinálnod mert a válasza úgyis "nem" lesz
tedd össze a 2 kezed, hogy ilyen anyud van
Kérd ez karácsonyra.:D xDD
Ne keseredj el! Nekem még fõiskolás koromban sem engedték, hogy a barátomnál aludjak...Egyszerûen hallani sem akartak róla. A válasz kb. annyi volt: inkább tanulj! A saját példámból adódóan tudom, hogy anyukád nem akar neked rosszat. És ez nem kortól függ, látod, engem még "felnõtt" koromban sem engedtek, ez náluk inkább elvi kérdés volt. Azóta persze sok idõ eltelt, már két éve együtt élek a párommal. :) Kitartást neked! Ha erõs a kapcsolatotok, mindent meg lehet oldani és ki lehet bírni.
Igen, végülis átgondoltam, a törõdõ szülõ, akiért a gyerek valóban legyen hálás, ott lenne fontos, hogy nem engedi, hogy a tizenéves lánya (vagy fia) ÖSSZE-VISSZA eljárjon, másoknál aludjon, stb. (Bár ott se a tiltás az igazi, hanem elérni, hogy legyen olyan személyisége, tartása, hogy ezt ne is akarja...) De ha ez tényleg egy rendes, TARTÓS kapcsolat, végülis miért ne alhatnának együtt, igazából min változtatna, semmin... Most az egy dolog, hogy én 15 évesen nem találtam meg a szerelmet, meg sokan így voltak ezzel, de attól velük történhetett ilyen. utolsó elõtti
Azért nem enged, mert 15 évesen nem való ott aludni, attól még hogy szexeltek, annak se lenne itt az ideje, de nyilván azzal nem tud mit kezdeni, mert megtiltani úgyse tudja, de attól még az sem lesz helyes. 15 évesen nem ilyen szinten kellene egy kapcsolatnak tartania, hanem szépen fokozatosan, majd persze már most ott alszik a barátod, aztán majd jön a következõ az is, mert hát miért ne, ha a korábbi is jöhetett, és így tovább. Azért ez enyhén túlzás lenne, én sem szeretném, ha akárkivel együtt aludna a gyerekem. Majd 18 évesen, ha érett komoly kapcsolata van, akkor igen, addig a saját ágyában aludjon éjszaka.
az, hogy teherbeeshetsz, csak egyetlen ok, nem biztos, hogy ez jár a fejében, de ez is egy lehetõség, ami miatt nem engedi. persze hogy nappal is teherbe eshetsz, itt a lényeg, hogy nem akarja rosszul érezni magát, hogy még segédkezett benne azáltal, hogy pluszlehetõséget adott ehhez.
Szerintem azért nem engedi, mert az egy dolog, hogy tudja, hogy lopva nemi életet éltek, de akkor túl nyilvánvaló lenne, ha együtt is aludnátok. Szerintem is korai egy 15 éves lánynak (maga a szex is) - de ha tartós kapcsolatról van szó (másfél év annak nevezhetõ), és tényleg szeretitek egymást (szerelmes vagy belé, és nem csak azért vagy vele, hogy neked is legyen barátod, le ne maradj), én lehet, hogy megengedném. De én is nehezen, pedig elég szabadelvû vagyok. Talán elõször afelõl gyõzködd, hogy nálatok lehessetek. és ha a srác "véletlenül" lekésné az utolsó buszt??? V(agy Te, amikor náluk vagy?) Utána láthatná, hogy jé, nem lett semmi bajod. Nekem Anyukám egyetemista koromtól engedte (akkor viszont már egyáltalán nem szólt bele), és ezt elfogadhatónak tartottam.
Én speciel engedném, ha lenne egy ekkora lányom, mert ez már komoly kapcsolatnak tûnik, teherbe esni meg nappal is ugyanúgy tudnál. Ha barátod anyukája megértõbb, akkor vele dumáld meg, hogy hívja meg anyukádat egyszer vacsorára vagy csak kávézni vagy ilyesmi, és ha jobban megismerik egymást, akkor hátha elenged. Többi válaszadó, lehetnétek megértõbbek, lehet, hogy most nem tûnik soknak a 3 év, amit várnia kell 18 éves koráig, de tinikorban az baromi messze van. (én már jóval idõsebb vagyok, de emlékszem még.)
Na, az is jó kérdés, hogy milyen az a 19 éves, aki egy 15 évessel kezd. No komment!
Hát egy 15 eves lanynak még sztem bazi korai egy fiunal aludni ma bocs. Ha nem akarod h kis ribinek hivjanak azt tanacsolom h NE..
Azzal, hogy a fejéhez vágod az érveit, gyõzködöd, hisztériázol cska épp azt bizonyitod be hogy jogosan nem enged, mert rinyás vagy mint egy kisgyerek. Egyébként -tudom ez elképzelhetetlen:O-de túl fogod élni ha csak 18 évesen aludhatsz a pasidnál.
Tudom, hogy a szerelmes kamaszokat úgysem lehet meggyõzni az ellenkezõjérõl, de: egy 15 éves lány még ne aludjon a barátjával. Akárkit kérdezel meg az idõsebb korosztályból, mindenki ezt fogja mondani, a 20 éves, a 30 és 50 éves is. Mindenki, mert - ne haragudj - de érettebbek már nálad, és külsõ szemlélõként másként látják a dolgokat. Ennyi idõsen, hiába van barátod, hiába élsz szexuális életet: még kifejletlen lelkivilágú, labilis tini vagy. Igen, ezt is nehéz elfogadni, meg is értem, ha visszakozol, de három év múlva ezt te is be fogod látni magadról. Tapasztalatból mondom, hogy késõbb csak nevetni fogsz azon, hogy 15 évesen te a barátoddal akartál aludni, és mikor szülõ leszel, hálát adsz majd az égnek, amiért anyukád nem engedte, így nem kell álszentnek lenni a saját gyermekeddel - mert akkor te is úgy fogsz rátekinteni, mint gyerekre, akinek ez még "nem való" Tedd össze a két kezed, hogy ilyen anyukád van: engem 14-15 évesen kivágtak volna otthonról, ha egyáltalán pasizni merek. Nemhogy ott aludni! És semmi bajom nem lett tõle. Úgyhogy ebben az esetben neked kell alkalmazkodni és elfogadni a helyzetet, mert az a normális, ha anyukád nem engedi meg. És mikor ezt többen mondják neked, talán el kellene gondolkodni azon, hogy igaz :)
Vannak ilyen szülõk. Anyukámék az esküvõig nem alhattak együtt pl... Szerintem ismertesd össze a szülõket, erre a karácsony megfelelõ alkalom, a szeretet ünnepe, ilyenkor mindenki könnyebben megenyhül sztem. Eleinte szerintem próbálkozz csak azzal, hogy estig ott maradsz, és másnap reggel elmész, vagy a párod megy hozzátok. Elõbb utóbb megengedi anyukád, de légy türelemmel, a felesleges nyaggatás csak ront a helyzeten, és azzal csak felbosszantod.
A kérdező hozzászólása: Ismerik egymást, azaz túl sokat nem beszéltek kb. 2x látták egymást beszélgettek egy félórát max. és ennyi. Inkább náluk aludnánk, mer nálunk elég szûkös lenne, mert egy szobába vagyok a 8 éves húgommal, náluk meg nagy ház mindenkinek külön szoba, de persze, ha itt megengedné az is jó lenne, de egyiket sem engedi. Azt meg nem értem, hogy mér féltene attól, h terhes leszek? ennyi erõvel nappal se engedne át minket egymáshoz, mert akkor is teherbe eshetek, nem mind1, h nappal vagy éjjel?
Na ennek a kérdezõnek érvelhettek itt napestig , errõl szegénykémrõl az észérvek mind lepörögnek , õ akkor is csak azt fogja hajtogatni , hogy ott akar aludni.
Tudod lehet, hogy azért ilyen jók az eredményeid, mert anyukád jól, következetesen nevelt. Lehet, hogy nem "tartanál" itt, ha már 14 évesen mondjuk engedi, hogy ott aludj a barátodnál! Várj még egy kicsit! Nem maradsz le semmirõl!
az "idõsebbek" már sokmindent másképp látnak, élnek meg. 18 éves korodig az õ felelõssége, mi történik veled. több oka is lehet, ki tudja mi van a fejében, hogy miért nem engedi. lehet, hogy tudat alatt attól fél, teherbe esel, ha megtörténne, nem bírná a lelkiismerete, hogy õ még asszisztált is ehhez, hiszen pluszlehetõséget adott, hogy ez megtörténhessen.
A kérdező hozzászólása: Én azzal jövök mindig, h, de mindenkinek meg engedik, õ meg, h mit szólnának a kolléganõi meg a szomszédok, meg a barátom anyukája...(a barátom anyukájával iszonyat jóba vagyok, õ még szokta is kérdezni, de mindig az a válaszom, h anyától függ) a kolléganõi meg kitõl tudnák meg, meg kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: De akkor mivel érvelhetnék?
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy törõdik velem, de szerintem néha megengedhetné. Meg ez nem is "arról" szólna, hanem, hogy együtt alszunk el, egymás mellett ébredünk, olyan jó lenne mondjuk havonta 1x. A legidegesítõbb, h írtam, h a legtöbb barátomnak megengedik, minden hétvégén nekem legalább havonta 1x engednék meg. A tanulmányi eredményeim se rosszak, h ne engedje meg.
hú 4 év korkülönbség aztán tényleg borzasztóan nagy... -.-"

Mit csináljak, hogy anyu megengedje?

Már régóta szeretnék egy teknős de anyu nem engedi pedig voltak hörcsögeim is és rendesen foglalkoztam velük! Mit kéne tennem hogy megengedje?

Legjobb válasz: Miért nem engedi?mit mond ellene?

Miért nem engedi?mit mond ellene?
A kérdező hozzászólása: Azt hogy büdös meg hogy egyfolytában zörög
mondd meg neki, hogy nem büdös, ha rendszeresen takarítják... és ha a te szobádban lenne, akkor õt miért zavarná, ha zörög?
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki! Hát épp ez az..engem nem zavarna
Mondd meg neki, hogy megfojtod álmában egy drótzsineggel, ha nem engedi meg.
Istenem annyi de ANNYI ilyen kérdés volt már :/ xd Használd a keresõt. Egypk meg beszéld meg vele nyugodtan, felnõttek módjára bizonyítsd be hogy tudnád gondozni. (nekem úgy lett kutyám hogy még az esõben is nálam volt a plüss kutyuskám és egy madzagon sétáltattam az esõben.) De lehetséges hogy egy hónap múlva már mást szeretnél....
A kérdező hozzászólása: Rendben, értem :) köszönöm hogy válaszoltatok! Megfogadom a tanácsokat
Nemtom mennyi idõs vagy, de nekem bevált az a módszer, hogy se szó, se beszéd, hazahoztam, egyszerûen nem tudott vele mit csinálni, kidobni nem merte, én meg nem dobtam ki, kész.Annyi volt a különbség, hogy én kígyót hoztam haza, képzelheted az ellen mennyire ágáltak!:D

Mit csináljak, hogy anyum megengedje a piercinget?

Szeretnék orrpiercinget, de anyum nem engedi. Hallottam már mágneses orrpiercingr?l de anyumnak ez ellen is van kifogása és mellesleg nem tudom hol lehet ilyet kapni... Akiket eddig megkérdeztem nem tudták.

Legjobb válasz: Az orrban szerintem gusztustalan. Takony, fika, megfázás... Inkább már legyen a köldöködben vagy szemöldök..

Az orrban szerintem gusztustalan. Takony, fika, megfázás... Inkább már legyen a köldöködben vagy szemöldök..
KONYOROGJ!
úristen....12évesen van piercingje....én úgy akartam 17évesen megcsináltatni, hogy anya ne tudjon róla...elterveztem, és az elõtt 2nappal mondtam anyának hogy szeretnék piercinget, és azt mondta hogy okés:) meglepõdtem:) én a legelitebb helyen csináltattam, és oda kellett szülõi beleegyezõ nyilatkozat...szal ne csináltass a tudta nélkül...beszélgess vele errõl!de elõtte mosogass el meg ilyenek:D
Nekem majdnem másfél éve van, 16 vaok.Elõször a köldökömbe csináltattam, Anyukám tudtával, majd az begyulladt(gyógyszertári alkohol használata miatt)és ki kellett vennem.ezután csináltattam meg az orromba, Anyukám tudta nélkül, amikor hazamentem elég nagy balhé volt, de kb rá 1-2 napra belenyugodott és õ vett nekem píercinget!Hogy nem gyulladjon be Tetránnal kend be, de csak vékonyan, aztán mikor megszáradt töröld le!SOK SIKERT!
Én is 17 évesen csináltattam elöször, bár a nyelvembe, és ott nem látszott, és anyuék se tudták, de beletörödtek!
én a helyi FODRÁSZKELLÉKES boltban vettem! csak sajna elég könnyen be lehet szippantani, meg ha nem figyelsz rá, kiesik...de sztem aranyos (mondjuk én elég régen, 3 éve vettem, akkor volt nagy divat ez a mágnes dolog = 450 Ft volt...) keresd hasonló boltokban! ;) nagyvárosokban tuti van (én kisvárosban lakok de ittis van:D) sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: azt mondja már meg vki h hol lehet mágneses orrpiercinget venni/kapni/rendelni?
Mondd neki, hogy bármikor kiveheted a piercinget, ha akarod, mert nem olyan, mint a tetkó.Mondd neki, hogy csak addig hagy legyen benn, míg meggyógyul az orrod.Az úgyis hónapok, addigra meg megszokja.
Tudom! :) Az egyik választól sokkot kaptam.
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok 12 hanem aki válaszolt!!! Én 17 vagyok!!!
Melyik õrült csinál egy 12 évesnek piercinget??? Jézusom!
Hát lehet én vagyok konzervatív, de 12 évesen még kissé korainak gondolom ezt a dolgot. Egyébként ezt szülõje válogatja, ha anyud nem igazán van oda ezekért a dolgokért akkor ez elég nehéz menet lesz. Nekem pl anakidején mikor ez nagy divatba jött, anyum kérdezte hogy akarok-e, de én nem akartam. Öcsém bezzeg igen, de neki nem engedte, mégis rakatott a nyelvébe és anyum kiszedette vel. Most hogy 18 lett, már megcsináltathatja magának mert már nem jár suliba. Anyum fõleg ezért nem engedte neki. Szóval nem tudom hány éves vagy, de szerintem pihentethednéd egy kicsit ezt a kérdést. Legyél nagyon "jö" és hozakodj elõ késõbb ezzel a kérdéssel, mert ha megcsináltatod az engedélye nélkül, azzal csak még rosszabb lesz a helyzet. Azt pedig ne mond, hogy másnak is van, mert az anyukák ezt nem szeretik hallani.
nekem is van koldokprcingem pedig csak 12 eves vagyok, mondjuk nekem a szuleim ezt megengedik, de nem csak ezt, es meg lessz is orrba is, az oda nagyon szep tenyleg
A kérdező hozzászólása: Azért az orromba akarok, mert az mindig látszik, a köldök piercinget meg csak nyáron meg strandon tudom "mutogatni". Szerintem nem gusztustalan.
én 13 évesen csináltattam orr piercinget és nem bántam meg azóta már van másik is meg tetkom is, imádom ezeket :) a mágneses piercinget orrba nem ajánlom, mert veszélyes...amúgy Eldorado-ban lehet kapni!! Anyukáddal kapcsolatban mi itt neked nem tudunk segíteni, mert nem ismerjük h mennyire lenne hajlandó beleegyezni, de 18 éves kor alatt a piercinghez nem kell szülõi engedély, csak a tetováláshoz.De sztem mindenféleképpen beszélgess anyukáddal errõl és próbáldd meggyõzni.remélem sikerül.szia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!