Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, amikor belépek (13 db)

Van egy rgh-s xboxom és rátöltöttem a gta V-t eddig minden jól ment. Amikor belépek a játékba azt írja, hogy csatlakozzak egy online userre amikor rányomok egyre nem enged továdd, de az a baj, hogy nincs xbox livem, ilyenkor mit csináljak?

Legjobb válasz: nekem is ez a problémám. azt olvastam, hogy csinálni kell egy kamu online profilt is, ehhez nem szükéges a live. csak én azt nem tudom, hogy a pendriveról, amire a profilom van mentve hogyan tudom átmásolni pc-re a profilt, mert azt a pendriveot ugye nem látja a pc... egyébként itt a leírád : xmedia360.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?71688.0

nekem is ez a problémám. azt olvastam, hogy csinálni kell egy kamu online profilt is, ehhez nem szükéges a live. csak én azt nem tudom, hogy a pendriveról, amire a profilom van mentve hogyan tudom átmásolni pc-re a profilt, mert azt a pendriveot ugye nem látja a pc... egyébként itt a leírád : xmedia360.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?71688.0
Nem megy ezzel az online prof. generálással. Az install lemezt unlockolni kell XM360-al (azt hogy pendre vagy vinyóra raktad te dolgod, a lényeg hogy xboxal formázott legyen). A play lemez godból indítható fat-os vinyoról, de az install lemeznek boxal formázott dolgon kell lennie, unlockolva.
Milyen telefon?
Csinálj egy hard resetet és használj clean mastert karbantartásra. Az s advance nem egy erõgép.
A kérdező hozzászólása: oké köszi de azt hogy kell???:DD
Meg tudnám neked mondani ha tudnám a telefon tipusát :)


SKYRIM mi a fene történt hazamék aléához a házamba (breezenhause) és amikor belépek meg akar ölni de én nem akarom megölni mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem küzdöttél vámpírokkal ? Ha kimész a napra nem bánt a fény ? Mert ha igen , akkor átváltoztál vámpírrá !

Nem küzdöttél vámpírokkal ? Ha kimész a napra nem bánt a fény ? Mert ha igen , akkor átváltoztál vámpírrá !
A kérdező hozzászólása: má két vámpír tanyát ki irtottam és vérfarkas vagyok úgyhogy nem igazán lehetek vámpír
Akkor azért mert Vérfarkas vagy . Én épp Vámpír voltam azért támadtak .
A kérdező hozzászólása: de alea is vérfarkas az õ vérébõl kellet inni hogy átváltozhassak
állítsd be?
A kérdező hozzászólása: De nem engedi mert csak tölt..
Azért mert konfigurál. Automatikusan belövi a megfelelõ opciót várd ki és ok lesz.
Azt hogy a szerver 1.5.2-es, a kliensed meg régebbi. Force updatelj.
A kérdező hozzászólása: force uptadelni magyar minecrafton h kell?
A kérdező hozzászólása: köszi ez bejött :) )

Leszedtem a minecraft 1.1-et, de amikor elindítom, belépek a profilomba, akkor kiírja, h user not premium, van mellette 2 gomb, a try again, és a play offline, rákattintok az offlinera, és kiírja, h not downloaded. Mit csináljak, h működjön?

Legjobb válasz: csak a lunchert szedtet? le mert akkor nem lesz jó, de ha kaptál a letöltéshez egy .minecraft mappát akkor tedd be ide win xp: futtatáshoz írd be hogy %APPDATA% és oda másold be win 7: appdata\roaming -ba tedd be

csak a lunchert szedtet? le mert akkor nem lesz jó, de ha kaptál a letöltéshez egy .minecraft mappát akkor tedd be ide win xp: futtatáshoz írd be hogy %APPDATA% és oda másold be win 7: appdata\roaming -ba tedd be
A kérdező hozzászólása: megcsináltam, és ezt írta ki: bad video card drivers
A kérdező hozzászólása: mármint a belépés után
én olyankor újra telepítem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!