Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a párom kb egy (3 db)

Mit csináljak? Ma este kb.2 órája folyamatosan keményedik a hasam, és bele-bele szurkál. Nagyon rossz. Minek a jele lehet ez mit csináljak? A párom dolgozik egyedül vagyok itthon. Amig nincs vérzés meg magzatvíz folyás nem lesz gond ugye 36+5 km

Legjobb válasz: Szia,lehet a fronttól vagy,ha nem görcsölsz,nem vérzel és nincsenek fájások-ha azok lesznek hidd el azt fogod tudni-akkor nincs gond,ne aggódj! Próbálj meg pihenni ha tudsz.Boldog babavárást 10 hós anyuka

Szia, lehet a fronttól vagy, ha nem görcsölsz, nem vérzel és nincsenek fájások-ha azok lesznek hidd el azt fogod tudni-akkor nincs gond, ne aggódj! Próbálj meg pihenni ha tudsz.Boldog babavárást 10 hós anyuka
Kemenyedik valoban, vagy csak a babad nyomja ki magat??? Sokszor nekem is annyira betölti a rendelkezesere allo helyet, hogy ugy erzem en mar mindjart szetpukkadok... Kellemetlen erzes, de megertem öt, hogy neki is zsibbadhat a laba, es nyujtozkodni akar... akarna... Amugy meg gondoljal arra, hogy mindjart a 37. hetben vagy, es a babad mar erett, eletkepes, es igazan nem okozna gondot, ha mostanaban jönne ki... Persze minden egyes pocakos nap csak jo lehet a kis szervezetük szamara, de mar komoly problematol nem kell tartanod. Szep napot, könnyü szülest, boldog babazast! :) 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek a válaszokat boldog babavárást és babázást

Mit csináljak, ha a párom kb egy hete csak a legjobb barátjával van és mivel mi távkapcsolatban élünk így velem csak hétvégén találkozik?

Már egy hete minden nap a legjobb barátjával van suli után és mi csak este szoktunk beszélni msnen deh csak 9 körül jön fel és fél10 körül el is megy mert álmos és kevesebbet mondja h szeret és megbeszéltem vele ezt a dolgot deh ugyérzem h ráeröltetm magam... Szerintetek ez csak paranoia vagy tényleg nekem van igazam h rosszul esik vagy csak magamhoz akarom láncolni és adjak neki szabad teret?:S Segítsetek... mert bele örülök h féálek h elveszítem:( (egy 16 éves lány)

Legjobb válasz: Két dolgot tudok elképzelni. A barátod meleg, illetve egy másik csajjal jár és a barátja falaz neki. :)

Két dolgot tudok elképzelni. A barátod meleg, illetve egy másik csajjal jár és a barátja falaz neki. :)
Szerintem ne keresdd egy ideig. Te is csinálj programot, mondd hogy álmos vagy ha keres. Ha szeret, akkor úgysem száll le rólad. De ha ez nem hat rá, akkor sajna nem igazán értékeli a kapcsolatotkat. Légy most te egy kicsit távolságtartó.
én is távkapcsolatban élet több éve, az ismerkedésünk elején csak 1 sms naponta estefelé, majd telefon rövid, késõbb több év után ugy oldottuk meg, hogy vettünk olyan telefont, hogy bármikor bármennyit beszélhetünk egymással ingyen....igy napközben is többet telefonálhatunk.. vannak olyan pasik akik nem szavakkal fejezik ki, hogy szeretnek, õket érezni kell, ha nem mondja akkor is szeret, meg vannak olyanok is akik mondják sokat, de igazán nem szivbõl... nem kell annyira kétségbeesni, lehet, hogy most ilyen idõszaka van, kell valamiért a haver és tényleg lehet fáradt is az én kedvesen sem egy szószátyár, megszoktam, vagy elfogadod, vagy rámegy a kapcsolatod...
A kérdező hozzászólása: DEh ö más mert oyan rossz kedvüenebszélt velem mint aki nem is akar velem beszélni, deh megoldodott mert mondta h a szüleivel van probléma és amiatt ilyen, és kértem h a legjobb barátjárol ne beszéljen sokat és azota mindenrendben van:)

Terhes vagyok. Agond az, hogy ha megtartom (arra hajlok) akkor kb csak a páromra számithatok, a szüleimre gyakorlatilag nem, ugy érzem egyedül vagyok. Mit csináljak?

11.hetes terhes

Legjobb válasz: Ha a párodra számíthatsz az egy nagyon jó kiindulási pont õ rá támaszkodhatsz!A szüleid meg majd ha megszületik kisgyermeketek majd észhez kapnak!Nem vagy egyedül most hogy benned fejlõdik szerelmetek gyümölcse soha nem leszel egyedül! :)

Ha a párodra számíthatsz az egy nagyon jó kiindulási pont õ rá támaszkodhatsz!A szüleid meg majd ha megszületik kisgyermeketek majd észhez kapnak!Nem vagy egyedül most hogy benned fejlõdik szerelmetek gyümölcse soha nem leszel egyedül! :)
Teljesen egyet értek az utolsó válaszadóval. A gyereket kettõtöknek szülöd, nem másoknak. Nekem nem élnek a szüleim, a férjemnek is csak az apukája (de õ mintha nem is lenne).A tesóm messze lakik tõlünk. Szóval sem anyagi, sem lelki támogatást nem fogok kapni senkitõl. Egymásra számíthatunk és kész. Ez elég. Alig várjuk, hogy kinn legyen a kisfiunk :)
Hát 11 hetes terhesen sok választásod már nem nagyon van. Amúgy meg sokan vannak, akiknek messze élnek a szüleik (mi is), vagy árvák, nekik sincs más a párjukon kívül. A gyereket magadnak és a párodnak szülöd, ha szerencséd van, akkor van esetleg szülõi támogatás. Ha nincs, az sem a világ vége. Majd megismerkedsz más babás anyukával, összejártok a játszótéren, vagy sétáltok, és nem leszel egyedül.
Ezt neked kell tudnod, elég nagy baj, ha gyakorlatilag a gyermeked életérõl véleményt kell kérned, mert te nem tudod eldönteni. A pároddal kell megbeszélned, együtt hozzátok meg a döntést. Nem tudom, milyen a kapcsolatotok, valamint hogy milyen helyzetben vagytok(anyagilag), így nehéz véleményt írni. Én boldog lennék egy babával a hasamban, de azt nem tudom, te milyen körülmények közt élsz, a legfontosabb, h ti szeressétek a gyermeket.
Miért érzed úgy, hogy egyedül vagy? Hiszen mint mondod ott a párod. Vagy nem éltek együtt? A szüleidre érzelmileg, vagy anyagilag nem számíthatsz?
Kérdezõ, ez nem kéne kérdés legyen! A gyereket nem nagyszülõknek szülöd, hanem magatoknak. Nekem sincs senkim a férjemen kívül, de meg nem fordult a fejemben, hogy elvetessem! Viszont ha ez kérdés, akkor talán jobb lett volna nem összehozni, nem tehernek kell megszülessen, hanem örömnek, te pedig ezek szerint tehernek érzed!
"kb csak a páromra" kb. egy gyerekhez 2 ember kell, egy anya meg egy anya. az nagyon jó, ha a nagyszülõk szeretik a kicsit és természetesnek kéne lennie, de támogatni már nem kéne. ideális esetben elõször elköltözik a fiatal pár és azután vállalnak gyereket, nem azon keseregnek, hogy az anyukájuk már nem szeretne egy gyereket felnevelni :/
Szia, megtartottad a babát?
Nem hinném, hogy a Kérdezõ "szerencsétlen" lenne! Sajnos a mai világban a legtöbb ember rákényszerül, hogy elviselje a felsõbb vezetés, a fõnöke csesztetését, kicseszéseit, mert a munka kell, ugrálni nem lehet és nagyon válogatni sem.És nem biztos, hogy büdös a munka, csak simán ha az ország olyan részén lakik, egyszerûen nincs lehetõség! Sok diplomás, több szakmás ember nem talál munkát.Ezt is nézzük, mielõtt ítélkezünk.Azért a kérdezõnél csak azt nem értem, hogy ha ilyen húzós vállalni egy gyereket, akkor miért nem lehetett védekezni? Nem tudom, én most ott tartok, hogy nem szeretnék még gyereket, de ezellen teszek is, és még véletlenül sem csúszhat be.Sajnos a mai fiataloknak nem nagyon van megtanítva, hogy mirõl szól a szex. Ilyen világot élünk.
Szia! nekem mindkét szülõm meg van de semmiben nem tudnak segíteni. A férjemnek csak az anyukája õ maximum szeretet tud adni. De nem másnak hanem magunknak kell a gyerkõc. Néha szomoruan olvasom itt i, hallom máshonna, hogy az egyik nagyszülõ a kiságyat a másik a babakocsit veszi meg. Mi még egy pellenkára sem számíthatunk tõlük. De ez van, majd mi megveszünk mindent a kicsinek.
Az a természetes, hogy a párodra számíthatsz és ez szuper is, de a legfontosabb, hogy magadban legyél mindig biztos és tudd, hogyha bármilyen probléma van, azt akár egyedül vagy minimális segítséggel is meg tudod oldani. Így soha nem szorulsz majd másra.
A kérdező hozzászólása: ugy láttom nem elég ha egy két embernek kuldok uzenetet ha nem ide is ki kell irni hogy a nehezfelfogásuak is értsék ..mar ha képesek rá!egy szoval se mondtam h a szakmámban nem dolgoztam ..massal is probálkoztam elmentem takarito ceghez is de manapsag ha egy kicsit utana jartok ahoz is takarit5to végzetseg kell!60.000ft a tanfolyam , dolgoztam a t-mobil nál is 2 honapot...hogy mennyit kerestem ott SEMMIT NEM FIZETEK KI.(attol meg h nem irok le minden reszlettet nem kell itelkezni
Én nem számítok a szüleimre, de tudom, hogy fognak segíteni:) . Nem a szüleimnek szülöm a gyerkõcöket, hanem magunknak. Ezért is, amíg lehet, dolgozok is, hogy minél jobban álljunk anyagilag.
Mi most várjuk az elsõt. Nekünk egyáltalán nincs senkink: se szülõk, se testvérek (sem a férjemnek, sem nekem nem élnek már sajnos, testvérek nincsenek). De mi nem gondolkodunk azon, hogy e miatt elvetetjük...
köszi a linket, így már érthetõ, büdös a munka, az anyukája még nem tud még több unokát ellátni. elég szomorú :( én inkább mennék el takarítani és boldogan nevelném fel a gyerekeimet mint várjak a sültgalambra :(
A kérdező hozzászólása: ez így igaz, köszönöm
A kérdező hozzászólása: együtt élunk a szüleimnél.a páromékhoz nem mehetnénk anyagilag abszolut nem számithatunk rájuk érzelmileg meg anyukámra csak
Szerintem megtartotta. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!