Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a párom (643 db)

Mit csináljak, a párom sok anális videót néz és szeretné velem is, de én nem vagyok benne biztos, hogy akarom. Mit szeretnek ebben a férfiak egyáltalán?

Legjobb válasz: ha nem akarod semmiféle képp se próbáld ki. azt "szeretik" benne a férfiak hogy azt látják hogy mások csinálják és azt MUTATJÁK hogy ez jó. ez csak látszat, nem mindig élvezik a párok de ezért kapják a pénzt.

ha nem akarod semmiféle képp se próbáld ki. azt "szeretik" benne a férfiak hogy azt látják hogy mások csinálják és azt MUTATJÁK hogy ez jó. ez csak látszat, nem mindig élvezik a párok de ezért kapják a pénzt.
Próbáld ki vele.Ha nem jó lezed majd neki.Ha szeret nem fogja erölteni, ha meg jó majd te is akarod máskor.
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem se lehet nagy élmény, de ez már évek óta izgatja.. kezdek aggódni, nehogymár emiatt csaljon meg.. /Bár nem olyan, csak látom, hogy EZ AZ ami KELL neki.
egyszer próbáld ki, persze normálisan csináljátok, szépen fokozatosan... lehet, hogy neked megtetszik, vagy lehet, hogy õ rájön, hogy hmm ez nem is olyan nagy dolog, aztán nem lesz ilyen óriási nagy vágya többé, .. lehet pont az vonzza ebben, hogy tiltott dolog, és te ennyire nem akarod. Nekem az elõzõ barátomnak volt ez a nagy vágya, vele nem csináltam egyszer se ennek ellenére, mert folyton errõl beszélt csak, és már elegem volt belõle, hogy ernnyire erõlteti... emondtam hogyan kezdeményezze ezt nálam , ahogy nekem is jó lenne, de hiába kértem, nem így tette, szóval így nem mentem bele... pedig évekig együtt voltunk. A mostani barátommal pár hónapja vagyok együtt, vele is felmerült ez, és vele biztosan ki fogom próbálni, és én is szeretném már. Szóval ezen is sok múlik, hogy ki hogyan tálalja ezt a témát szerintem... :D Mondd el neki, hogy neked hogyan lenne jó/izgató. 21L
szerintem nem kell mindent kipróbálni csak azért mert mások is csinálják...

Mit csináljak a párom nem szeret?

mit lehet olyan apával kezdeni aki nem dolgozik egész nap le sem sz..r minket fizetést nem hoz... csak dirigál a szüleit többe nézi mint minket kártyázik reggelt?l estig ha nyer nekünk nincs közünk a pénzhez stb..és mindemellett neki áll feljebb és állítja hogy ö szeret minket2 honapja vissza kellett költözzünk a szüleinkhez mert elvesztette a munkáját az övékhez mentem el?szór de nem bírtam kikészültem úgy döntöttem haza költ9z9m anyuék mióta itt vagyunk mintha ne, is szeretne eddig is megvoltak a kis szemét dolgai de mióta hozzánk költöztünk durvább lett sokkal mivel ne, dolgozik csak az én gyedemb?l élünk nehezen és alig várjuk hogy találjon munkát de neki nem kell csak a tökéletes munka már a válásra is gondoltam de a gyerek miatt nem akarok na meg szeretem is.. mit tegyek?:?

Legjobb válasz: hogy te mit teszel, azt te tudod... amit én tennék: elhajtanám jó messzire... és nem lenne pardon.

hogy te mit teszel, azt te tudod... amit én tennék: elhajtanám jó messzire... és nem lenne pardon.
[email protected]ám , mint macskát [email protected] !
Seprûvel kergetném el magam mellõl az ilyen semmirekellõ férjet, aki úgy sem fog megváltozni!!
figyi, gyedbõl nem tudsz a gyerek mellett még egy felnõttet is eltartani...én nagyon válás-ellenes vagyok, mert az én szüleim elváltak nagyon kicsi koromban, a mostohaanyám meg fiatalon meghalt, tudom, milyen rossz egy csonka család...Neked viszont ebben az esetben azt tanácsolom, hogy ultimátum: 2 hónapja van rendbehozni a dolgait, ha nem, fel is út, le is út...ne is haragudj, de az alapján, amit írtál, a férjed egy link tróger. szabadulj meg tõle, ha nem változik gyökeresen, mielõtt magával ránt titeket is...
A kérdező hozzászólása: úgy gondolom hogy nehéz lesz kitennem de ha nem változik a helyzet muszáj lesz már 1 szer elhagytam sikerülni fog másodjára is most ott a gyerekem ö minden vigaszom érte élek
Van rá egy fogadásom, hogy nem fogod ki rakni. Eddig se tetted és nem is fogod már. Kipanaszkodtad itt magad és változatlanul folyik tovább életed. Idõnként panaszkodsz egyet, de változtatni nem fogsz.
Pakold össze egy zsákba a cuccát, és tedd ki a lábtörlõre, ha ezt sem érti, akkor kérj meg egy barátot, hogy kísérje ki a házból.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..ma jött nyalizni mint mindig küld9m hogy menjen haza az anyjáékhoz nem megy..jön mellém bújna ölelgetne egyszerûen nem fogja fel hogy komolyan azt akarom menjen el.
Szia Én is szakítanék vele...tudom ez nagyon nehéz döntés, de a gyerekedért és magadért meg kell tenned, ha boldog szeretnél lenni. Egy ilyen férj mellett nem lehettek boldogok:-( Légy erõs és tedd meg amit meg kell tenned! Én szorítok neked!
csak a gyerek miatt nem érdemes vele maradni. sõt! pont a gyerek miatt kellene elhajtanod! ne így nõljön fel az a baba, hogy nem tudja mi az a szeretet anya és apa között, csak a vita és veszekedés.
Én is elküldeném a fenébe, nem hogy hálás lenne, amiért õt is eltartod a gyerekkel együtt, még neki áll feljebb? De gondolom ezt te is tudod, különben nem adtál volna neki ultimátumot. Erõsebbnek kell lenned, mert ha nem rakod ki, te fogod végül megszívni, mert azt fogja gondolni, bármit megtehet, te úgyis visszafogadod, csak nyaliznia kell. És mi lesz, ha nõ a gyerek, csomó minden kell neki, és nem lesz elég a gyed a párod eltartására? Akkor a gyerektõl fogod megvonni a szükséges dolgokat, hogy a semmirekellõ, ingyenélõ pasid boldog legyen? Ugye nem. Pedig õt nem fogja érdekelni, mire van szüksége a gyereknek, nyilvánvaló, hogy õ maga az elsõ, és nem a családja! Szerintem ne várd meg, amíg eldurvul a helyzet, hanem a kicsi érdekében is legyél erõs, és tedd ki. Mondd meg neki, hogy visszajöhet, ha bizonyít, addig nem. De ne elõbb ígérgessen, hogy maradhasson, hanem rakd ki! És ha utólag bizonyít, akkor gondolkozz el rajta, hogy legyen-e tovább!
azért az kicsit durva, h nem kellett volna szegénynek szülnie szerintem. de küld el, csak ezt tudom javasolni továbbra is. a babádnak 1 normális apára van szüksége, neked meg 1 normális párra. ha hagyod, h továbbra is mellettetek linkeskedjen, akkor esélyed sincs megtalálni azt az embert, akivel boldogok lehettek. (1.)
Na most öszintén. Kutyából nem lesz szalonna és ez visszafele is igaz a múltba. Õ már régen ilyen volt és legalább csirájában megvolt benne ez a mentalitás. Nem kellet volna gyereket szülni és/vagy hozzámenni. Ezt vélasztotad és megnyerted magadnak!
Szerintem olvasd el a kérdésed.Próbáld kívülállóként olvasni és rögtön meglesz a válasz.Tapasztalat!Tettem(ill.csak akartam)fel egyszer egy kérdést...átolvastam egyszer, kétszer és ki sem írtam a végén, mert rájöttem mindenki azt fogja írni amit egyébként is tudok!
akkor küld el! Te már nem csak magadért felelsz, hanem a gyerekedért is, hogy fogsz ilyen férj mellett normális körülményeket biztosítani neki? én tuti elküldeném...egyel kevesebbet kell etetned, ennyi...bocs, de ezt most racionálisan kell nézned.
Na ez az!Már kapott ultimátumot és mégis ott tartotok, ahol.Ezt csak te döntheted el, hogy válsz vagy sem.Viszont ha még neki áll feljebb ha szólsz valamiért, akkor talán nem kéne megvárni azt a pillanatot mikor újból megemlítessz valamit, hogy esetleg meg is üssön.Nem ismerem a férjed, de általában ez szokott a következö lenni:(
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy már kapott ultimátumot sokat és mindig mindene elõröl kezdõdik semmi változás és azt hiszi vagy tudja hogy úgy sem küldöm el mert sajna mindig hiszek neki mikor nyalizik és ígéretekkel tömi a fejem
érte tedd meg. most még van a gyes, de elfogy, utána mész dolgozni és eltartod a gyereked és pasit is? na ne már. csomagold össze a cuccait és mondd meg neki, hpgy eredjen és akkor ha már letett az asztalra (szóval dolgozik rendesen egyebek) , akkor majd újratárgyaljátok a dolgot. mond meg, hogy szereted, de ez így nem mehet tovább. sok sikert

Mit csináljak? A páromnak az első házasságából van egy nagy lánya és velünk él.19 éves

látszólag elfogadott, , jóban is vagyunk, , ha itthon van az apja. Ha nincs kifordul önmagából, nem csinál semmit, ha én kitakaritok szét pakol (van 2 éves kislányunk) Vele is csúnyán viselkedik és hiába kiabálok vele, hiába szólok az apjának nem nagyon hisz nekem, mert ugye mikor itthon van akkor minden ok! Tanácstalan vagyok, de ezt nem sokáig birom igy

Legjobb válasz: rejtett kamera több héten át, aztán párod elõtt lejátszani milyen az õ "kislánya"

Telóddal felveszed képpel, vagy csak hanggal mennyire szociális a nagylány
rejtett kamera több héten át, aztán párod elõtt lejátszani milyen az õ "kislánya"
19 éves felnött nõ ha szemétkedik te is fogod a cucait és kivágod az ablakon, ebben a korban hid el fel tudja fogni hogy nem viselkedhet hisztérikézó tinike módjára kb egy 13 éves szintje ez a viselkedés, ha a szülei nem hajlandók nevelni ted meg te mert egy 19 éves nõtõl ez szánalmas.
Már nagykoru menjen a lany ahova akar dobjatok ki
kész vágd be a hisztit, párodnak elmondod milyen a lánya és ezentúl a lány takarít hisz 19 éves vegye ki a részét a munkában ha meg rendetlenség lesz az már az õ sara de a párod sem kedves, hogy tudja mit tett a lány az anyjával , de azért neked már nem hisz:S
A kérdező hozzászólása: próbáltam beszélni vele, mindig az a válasz hogy én elvettem tõlle az apját szültem neki egy gyereket, hogy vele ne foglalkozzon ( jelzem nem én szedtem szét õket, 3 éve elvált ember volt mikor megismertem) az édesanyjáról ugyanez a véleménye! a szétpakolást azért csinálja hogy azt lássa az apja h én nem csinálok egésznap semmit! Ugyhogy egynap 4-5 alkalommal takaritok utána!
Lerakod a sarokba a mobiltelefonodat videóra állítva, aztán vársz amíg rákezd a hisztire. Nem vagyok az ilyen alattomos megoldások híve, de ha valakivel nem lehet beszélni, akkor nem... Más kérdés, hogy a "hiába kiabálok vele vagy szólok az apjának" nem a legjobb megoldás 2 felnõtt nõ között, talán normálisan kellene vele beszélni elõbb, hogy mi a problémája, nem ordibálni vele, hogy ne dobálja már szét a zsuzsika játékait.
Fordítva szokott ilyen történni, a mostoha gyötri olyankor a gyereket, és nem a gyerek a mostohát.
A kérdező hozzászólása: Azért nem az édesanyjával él, mert nem birt vele, úgy volt vele majd az apja megneveli..., meg a leányzó szét akarta szedni a mostani férjétõl sms irogatás stb stb... ! Igen, tudom, hogy általában forditva szokott lenni, de elhihetitek minden szó igaz amit leirtam sõt mikor ideköltözött nagyon örültem neki, gondoltam lehetnénk , , barátnõk is, ,
Mért nem az anyjával él?
Vagy meg tudod beszélni a pároddal a helyzetet, vagy próbálj meg némi videót csinálni amikor nem "aranyos".
Miket mondasz neki, mielõtt elkezd szerinted helytelenül viselkedni? Egyébként vedd fel telefonnal amiket mond, de azt is amit te elõtte mondasz neki.
Gondolom te meg a férjed saját lakásban éltek(közös lakásban), ha igen és TE/TI etetitek akkor azt kell csinálni amit ti mondok!pl takarításból vegyek ki a részét! 19 évesen ahogy leírtad úgy viselkedik mint egy kis hülye tinip...a

Mit csináljak a párom anyjával? Mivel lehetne hatni rá?

A párom viszonylag messze lakik. 120 km-re. Úgy terveztük, hogy lemegyek hozzá holnap, és 1 hétig együtt leszünk. Viszont a szülei csak 1 hete tudták meg, hogy együtt vagyunk, és nem fogadják el, azt mondta szó se lehet róla, hogy menjek. Szüleivel még nem találkoztam, és félek, hogy mi lenne ha lemennék hozzá, nem tudom, hogy megváltozik-e a véleményük ha ott leszek el?ttünk szemt?l szembe. A szüleim nem engedik, hogy ? feljöjjön hozzám, mert még csak 2 hete vagyunk együtt, és nem bízik benne. Viszont annak meg nincs értelme, hogy kifizetek 5000 ft-ot, és aznap már haza is megyek, csak pénz kidobás lenne. Mivel lehetne meggy?zni, hogy had legyünk együtt, illetve szerintetek mit csinálnának, ha ott lennék már el?ttük szemt?l szembe, és ott akarnék maradni? A szülei elég önz?ek, egyáltalán nem lehet velük beszélni, mert csak ordítás a válasz mindenre.

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik. Párodnak beszélnie kellett volna rólad a szüleinek. Aztán egyszer majd meghívnak egy napra, vagy - mivel messzirõl mész - esetleg egy hétvégére. Aztán amikor már többször találkoztatok, esetleg vendégül látnak hosszabb idõre is. Vagy nem. Az õ lakásuk.

kamuuuuuu.
Ne haragudj, de milyen jogon mondasz ilyeneket a párod szüleirõl, ha nem is ismered õket? Mert az, hogy láttátok már egymást, nem egyenlõ az ismeréssel! Hogy szerinted ha pasi lennél ez meg az... Attól, hogy Te ezt hiszed, nem biztos hogy így van! Normális szülõk hetero kapcsolatban sem örülnének annak, ha a gyermekük új párja 2 hét járás után máris oda akarna cuccolni hozzájuk 1 hétre...
Ez nem így mûködik. Párodnak beszélnie kellett volna rólad a szüleinek. Aztán egyszer majd meghívnak egy napra, vagy - mivel messzirõl mész - esetleg egy hétvégére. Aztán amikor már többször találkoztatok, esetleg vendégül látnak hosszabb idõre is. Vagy nem. Az õ lakásuk.
Tudod, két hetes ismeretségnél ne csodálkozz, hogy nem akarják az odameneteled. A szülõk részérõl egyáltalán nem önzés ez a vélemény. A te szüleidrõl miért nem vélekedsz ugyanúgy? Gondolkodj egy kicsit a másik ember fejével is: te örülnél neki, ha a gyereked pár napos ismerõseit kellene vendégül látnod?
Ez nem így mûködik. Elõbb bemutatkozni kell odamenni, majd valamikor sokkal késõbb megkérni a párodnak a szüleit, hogy ott alhatsz-e, nem rögtön azt bejelenteni, hogy akkor te most 1 hétre odacuccolsz..
Én pl. kivágnálak, hogy lábad nem érné a földet.
Valószínûleg nem ilyen "párt" képzeltek el a lányuknak, ami érthetõ. És nem valószínû, hogy ez egy személyes találkozás során megváltozna. Vidd õt haza hozzátok, ha a te szüleid normálisnak tartanak egy ilyen kapcsolatot.
Anyádék meg az Ö anyjáék tudják, hogy leszbi vagy??Meg õ is????
Pedig, már bocsi, nem mindenkinek kell elfogadnia a homoszexuálisokat, fõleg nem a saját házában. Nyilván idõsebb, konzervatívabb emberekrõl van szó. Nem mindenkinek fér bele minden az értékrendjébe. Amúgy meg kicsit vidulok itt magamban, mert elég nagy éretlenségrõl tettetek tanúbizonyságot. :D Hamarabb is végiggondolhattátok volna, hogy mit csináltok ezzel a 120 kilométer távolsággal. Másfelõl, gondolom az egy hete mondta meg, hogy jártok, azt jelenti, hogy egy hete közölte, hogy leszbikus. És akkor egy hétre rá meg még ide is jön a "párja"?! Meg még a nagy lóf....t. Mondom mindezt úgy, hogy én magam egyáltalán nem kifogásolom a homoszexuális kapcsolatokat.
A kérdező hozzászólása: Nincs diák igazolványom, így sokkal drágább, 3000 ft oda 3000 vissza, + még 1000 ft oda, meg 1000 ft vissza, hogy a faluba leérjünk. Csak a városig 120 km onnan még jó pár 10 km-re laknak. És én nem szabtam senkinek sem feltételeket, csak szimplán jó lenne ha elfogadnák a kapcsolatunkat. Az én szüleim is megengedték, hogy itt legyen volt barátnõm egy hétig, pedig õk is alig ismerték õt. Nem értem ez más szülõknél miért van másképp...
a kérdezõ homoszexuális??????
AKKOR MIÉRT NEM MEGy Õ HOZZÁTOK?
most mivan?????? van különbség a pasim és a haverom barátnöm között.
Figyelj, olvasd végig! Anya-A Fia-F F: Szia Anya!El kell mondanom valamit! A: Mondd drágám! F: Megismertem egy lányt! A: Értem, ez jó. F: Együtt vagyunk 2 hete A: Ó igen? F: Jövöhéten jön 1 hétre ide. A hammmmmm
Emberek, lányokról van szó, ti nem olvassátok el a kérdést? :D 18/L párom 19/L És a PÁRJA, nem a barát barátnõje. :D
BAKKKKKKERRRRRR MEKKORA SE..GG VAGYOK XXD áááááá NEM LÁTTAM :d
A kérdező hozzászólása: Igen, én szüleim is tudják rólam, õ szüleis is tudják rólam, meg az õ szülei is tudják róla...
jó te hol laksz és õ hol lakik?
Drágaságom! Itt most az a lényeg, hogy NE TE SZABD A FELTÉTELEKET! Igenis kell áldozni az elején pénzt, egy kapcsolatban. Igenis, ha ÕK meghívnak 1 ebédre akkor elmész és ennyi. Ha annyira 1 hetet vele akarsz tölteni menjetek el SÁTOROZNI. ennyi de ne te mond már meg a frankót. ne haragudj.....de most totál le vagyok döbbenve. 2 hete jártok (tök mindegy milyen barátnõd hogyan kinek a kije ismeri) és máris mennél 1 hétre. Uram atyám, szted ez hogy eshet a szüleinek! GONDOLKOZZ MÁR! menjetek sátorozni. Amugy ha diák vagy nem kerül annyiba az utazásod!Bocsika, 120 kmre 1500 ft oda és 1500 ft vissza a jegy!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én tudom is, és ha nem a világ végén lakna így is tenném, de mi sem állunk olyan jól anyagilag, hogy csak úgy kifizessek ennyi pénzt, és lemenjek pár órára.
A kérdező hozzászólása: Már hosszabb ideje ismerjük egymást, de csak 2 hete járunk hivatalosan. És mellesleg az õ szülei már láttak engem, és a szülei barátai ismernek is, mert a szülei barátainak a lányával jártam mielõtt összejöttem volna a párommal. Vagyis ha attól tartanának, hogy nem vagyok megbízható meg ilyenek, simán megkérdezhetnék a barátait is, hogy mikor náluk voltam 5 napig sem csináltam semmi rosszat, vagy olyat amit nem kellett volna. Nem azért tartom önzõnek a szüleit, mert nem engedik ezt meg, hanem azért mert nem fogadják el, hogy a lányuk velem van. Ha pasi lennék, szerintem simán megengednék hogy ott legyek akár hetekig is. De nekik az a bajuk, hogy lány vagyok, és nem értik meg, hogy a lányuk így boldog. Õk nem azt nézik, hogy a lányuk, kivel boldog, hanem azt, hogy nekik ez rossz, hogy mások rossz szemmel nézik, hogy a lányuk a lányokat szeretik. Ezt nevezem én önzõségnek...
A kérdező hozzászólása: Hozzám nem vihetem, mert az én szüleim még életükbe nem is látták, és senki sem ismeri itt, szóval meg is értem ha a szüleim még nem bíznak benne, hogy normális, nem pakolja ki a házat egy éjszaka alatt stb. De az õ szülei tudhatják, hogy nem vagyok olyan, mert volt barátnõm anyja meg a párom anyja ismerik egymást már 18 éve. És a volt barátnõm szülei is megengedték, hogy ott legyek náluk 5 napig... Egyedül a vizet használnám, meg ott aludnék és kész... Nem én mondom ezeket a véleményeket róluk, hanem õk jelentették ki, hogy ha pasi lennék, jöhetnék egy szó nélkül, de õk ezt a kapcsolatot nem támogatják így nem mehetek...
Mivan? Az õ szülei pont annyira ismernek téged mint a te szüleid õt. (A barát anyja nem számít, TÉGED nem ismernek)Egyáltalán nem. Azt elfogadod, hogy hozzátok nem jöhet, de te - így kezdetnek - 1 hétre odaköltöznél. Nem gondolod, hogy ez kicsit sok?
Én megértem õket. Ez nem önzõség, csak egyszerûen nem tudják elfogadni, hogy a lányuk leszbikus. Én sem szívesen gondolnék arra, hogy a lányom a házamban enyeleg egy másik nõvel. Amúgy sem tartom túl szerencsésnek, hogy két hét kapcsolat után egy teljes hetet együtt akartok tölteni. Mindennek megvan az ideje. Elõször randik, aztán hétvégék együtt töltése, majd jöhetnek a heti együttlevések. Egyébként ha szeretnél együtt maradni ezzel a lánnyal, akkor jobban teszed, ha nem állítasz be egy hétre való ruhával, hogy hello, jöttem lakni, mert a szülei ki is rakhatnak a házukból, ha akarnak, és én se örvendenék kifejezetten, ha a tiltásom ellenére pofátlanul megjelennél.
kivágnálak, mint macskát.....sza....rni.....már bocsáss meg, 2 hete jártok, és már mennél oda 1 hétre? elõször ÕK HÍVNAK HA AKARNAK, egy ebédre, nem te mész 1 hétre.....nevetséges, 23 éves vagyok, de ez gáz
Amúgy meg igen, én is csak lesek ki a fejembõl, mit meg nem engednél magadnak, pedig csak 21 éves vagyok. :D
A kérdező hozzászólása: Én elfogadom, hogy 1 teljes hétre nem látnának szívesen, viszont azt már kevésbé, hogy egyáltalán elzárkóznak az elõl, hogy megismerjenek. Én mondtam, hogy az elsõ éjszakát akkor szállodában töltöm, lesz 2 napjuk rá, hogy megismerjenek, de annyi pénzem nekem sincs, hogy több éjszakát töltsek szállodában. Én nem dolgozom, a szüleim meg nem azért dolgoznak, hogy csak úgy kiruccanjak 10ezer ft-ér 1-2 napra. Anyukám is azt mondta, hogy csak akkor van értelme lemennem, ha pár napra megyek és nem csak 1-re. Mivel holnap késõi busszal mennék, olyan este 6-7-re érnék le, és utána meg másnap jönnék is haza, ezért nem igazán éri meg 10ezer ft-ot kidobni. Oké együtt leszünk egy kicsit, de ennek hosszabb távon így értelme nem sok van, nincs nekem minden hónapban 10ezer ft-om, hogy 1-2 napra lemenjek hozzá, mert a szülei nem tudják elfogadni, hogy a lányuk ilyen, és ilyen is marad.
még mindíg nem értem akkor miért nem jön õ hozzád? fizetsz neki 1 éjszaka hotelt, akkor megismerheti a szüleidet és utána odacuccol a hát hátralevõ részére. Pont ahogy te akarod nála. Na? ez nem megoldás?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õ teljesen elvan zárkózva attól, hogy bármit is fizessek neki, mert hogy õ "férfi a kapcsolatunkban" és, hogy teljesen kínosan érezném magát, és megalázva. ezért nem jó megoldás =// Meg a pesti szállodák árai. Jóval meghaladja azt a pénzt, amit vidéken kifizetsz egy kis vendégházban.
Ne haragudj, de pofáncsapásként ért az egyik mondatod. "mert hogy õ "férfi a kapcsolatunkban" Én is leszbikus vagyok, nem sokkal idõsebb nálatok, de én ezt a kifejezést nem ismerem. Õszintén kérdezném, miért vagy egy lánnyal, aki "férfi a kapcsolatotokban"? Soha a büdös életbe nem fogom ezt megérteni. És az a legnagyobb baj, hogy az ilyenek miatt "bélyegeznek" meg minket, nõies leszbikus lányokat is. Ha egy férfi külsõre, vagy viselkedésre vágysz, miért nem egy "igazi" férfival vagy?

Mit csináljunk a párunkkal? (lent)

Elkaptam egy fert?zést pár napja.Nagyon viszket, piros és fáj is. elkezdtem krémet használni, páromnak eddig semmi baja nem volt, ma pedig ? is fájdalomra panaszkodik.

Legjobb válasz: Mindenképpen menjetek el orvoshoz együtt. Lehet,hogy gyógyszeres kezelést kaptok, mindkettõtöknek kell szedni.Ha neked van,valószínû párodnak is ugyanaz.

Mindenképpen menjetek el orvoshoz együtt. Lehet, hogy gyógyszeres kezelést kaptok, mindkettõtöknek kell szedni.Ha neked van, valószínû párodnak is ugyanaz.
Lehet, hogy valami kisebb fertõzés, kezelés mellett hamar elmúlik. 23/L
A kérdező hozzászólása: jav* Otthon
Kérdezd meg mit csinálna szívesen!Valahova csak elmegy!focimeccs mozi vmi :) ha nem akar kérdezd meg h miért és mond el bátran h nagyon örülnél ha elkísérne mert nagyon rossz neked hogy egyedül kell menned.És találjatok vmi közös programot néha-néha, aztán hátha belejön :) sok sikert!
felejtõs, hogy változik néha-néha kihisztizhetsz egy-egy programot, de ugyis fogja huzni a száját.Nálunk is ez van.Mielõtt megismertem, állandóan buli, haverok, vagy akárcsak az éjszaka közepén kimenni kocsikázni...miota (2 éve) vele vagyok, azóta nélküle sehova (ha mégis, akkor azért nagy hiszti és engesztelehetm 2 hétig), vele is csak 2-3 havonta, inkább itthon üljünk, és filmezzük, pedig már elmondtam neki kismillioszor hol szépen hol kevésbészépen hogy ez igy nemoké huszonévesen. Boltig (300méter) nem jön le velem, nemhogy máshová... vagy hozzászoksz vagy ... 22/L (24/F)
A kérdező hozzászólása: Igen , kb nálunk is így van mint az utolsó hozzászolónál.Igen arra már rájöttem h változni nagyon sokat már nem fog:S Csak ez így meg annyira nem jó:S De nem akarok örökké hisztizni csak azért, hogy jöjjön el velem ide oda.Ebbe azthiszem egy idõ után bele lehet fáradni.

Mit csináljak? Ma este kb.2 órája folyamatosan keményedik a hasam, és bele-bele szurkál. Nagyon rossz. Minek a jele lehet ez mit csináljak? A párom dolgozik egyedül vagyok itthon. Amig nincs vérzés meg magzatvíz folyás nem lesz gond ugye 36+5 km

Legjobb válasz: Szia,lehet a fronttól vagy,ha nem görcsölsz,nem vérzel és nincsenek fájások-ha azok lesznek hidd el azt fogod tudni-akkor nincs gond,ne aggódj! Próbálj meg pihenni ha tudsz.Boldog babavárást 10 hós anyuka

Szia, lehet a fronttól vagy, ha nem görcsölsz, nem vérzel és nincsenek fájások-ha azok lesznek hidd el azt fogod tudni-akkor nincs gond, ne aggódj! Próbálj meg pihenni ha tudsz.Boldog babavárást 10 hós anyuka
Kemenyedik valoban, vagy csak a babad nyomja ki magat??? Sokszor nekem is annyira betölti a rendelkezesere allo helyet, hogy ugy erzem en mar mindjart szetpukkadok... Kellemetlen erzes, de megertem öt, hogy neki is zsibbadhat a laba, es nyujtozkodni akar... akarna... Amugy meg gondoljal arra, hogy mindjart a 37. hetben vagy, es a babad mar erett, eletkepes, es igazan nem okozna gondot, ha mostanaban jönne ki... Persze minden egyes pocakos nap csak jo lehet a kis szervezetük szamara, de mar komoly problematol nem kell tartanod. Szep napot, könnyü szülest, boldog babazast! :) 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek a válaszokat boldog babavárást és babázást

Mit csinaljak a parommal?

nem jar sehova velem minden hetvegen otthon ul tv-zik, netezik, sorozik es cigizik, en sokszor ki mozdulnek vele de nem jon sehova mindig biztat h menjek el a baratnoimmel szorakozni, erezzem jol magamot hetvegenkent. Egyszer elmentem es masnap nagy veszekedes volt h megcsaltam. Igy inkabb otthon maradok vele nem megyek sehova de neha jo volna elmenni egyutt vele egy 20 eves lany ( a baratom 24 eves )

Legjobb válasz: Hát, ti nem passzoltok össze... 20 évesen miért is kellene otthon ülnöd, abszolute ráérsz majd a gyerekeddel.... Nem azért nem illetek össze-ezt fontosnak tartom- mert más az életritmusotok, hanem azért, mert mást akartok kihozni a másikból, mint ami. Tapasztalat: aki fiatal férfi létére a cigit-sört-tévét tartja kikapcsolódási lehetõségnek egyedül, az nem túl intelligens valaki, és mi lesz belõle 20 év múlva??? Sörhasú, orrod alá röffentõ lény, aki elhülyül, mert alig éri inger a külvilágból. Hogy mit csinálj? Gondold ezt magadban végig, és döntsd el, hogy érdemelsz-e ennél többet...

Hát, ti nem passzoltok össze... 20 évesen miért is kellene otthon ülnöd, abszolute ráérsz majd a gyerekeddel.... Nem azért nem illetek össze-ezt fontosnak tartom- mert más az életritmusotok, hanem azért, mert mást akartok kihozni a másikból, mint ami. Tapasztalat: aki fiatal férfi létére a cigit-sört-tévét tartja kikapcsolódási lehetõségnek egyedül, az nem túl intelligens valaki, és mi lesz belõle 20 év múlva??? Sörhasú, orrod alá röffentõ lény, aki elhülyül, mert alig éri inger a külvilágból. Hogy mit csinálj? Gondold ezt magadban végig, és döntsd el, hogy érdemelsz-e ennél többet...
Szerintem itt a kicsit adok-kicsit kapok dolog lenne a nyerõ. Arra gondolok, hogy biztosan van a párodnak is valami hobbija vagy szenvedélye pl. írtad hogy tv-zik. Mondjuk elmehetnétek moziba egy olyan filmre amit õ szeret. Utánna biztosan ráeszmélne hogy jódolog eljárni otthonról, kicsit kimozdulni és valószinûleg megismételné a dolgot. De akkor már olyan helyre(bulizni vagy ilyesmi) ami neked tetszene. Szóval a lényeg remélem érthetõ valamennyire. Szépen lassan fokozatosan kell ráébreszteni arra hogy nem csak otthon lehet kikapcsolódni és idõvel be fogja látni hogy ez így jó. A fontos az az hogy ne hagyd magad, ígérj neki és elõször viseld el a számodra nem olyan kellemes dolgokat és utánna biztosan nem fog nemet mondani neked:)
A kérdező hozzászólása: hat egesz heten 12-14 orat dolgozik naponta 10 - 25 tonna kozott emeli a ladakat (a vegire annyi jon ki mert 20 es 40 kilo kozott vannak a ladak) es hetveget nagyon varja h pihenjen ezert nem jar el itthonrol amugy mar sor pocakja mar regota van miota meg ismertem 3 evvel ezelott es 2 eve udvarol nekem 1 eve vagyunk ossze koltozve
Szia! Szerintem nem jó jel, ha nem hajlandó veled kimozdulni.Egy dologban biztos vagyok sohasem fog megváltozni. Ha valaki 20 évesen nem szeret kimozdulni az 40 évesen még inkább nem akar majd. Mérlegeld, hogy el tudod-e így fogadni õt.

Mit csináljak a párommal, ha olyan nem tudja mit akar típus és én sem tudom mit akarjon?

amúgy a gyermekem apja, csak épp külön vagyunk, de nem vészes

Legjobb válasz: Egy ilyen emberrel házasodni baromság.Ha megteszed,baromi nagyot hibázol!

Egy ilyen emberrel házasodni baromság.Ha megteszed, baromi nagyot hibázol!
Ha viszont szerinte minden úgy jó, ahogy van, és tõled vár irányítást, semmiképp se jöjj vele újra össze!!!
A kérdező hozzászólása: most amolyan "vízválasztó" van szóval ebbõl alakulhatnán összefelé a "vándoréletre a nem tudjunk mit akarunkba", vagy külön utakon folytathatjuk az életünket, nagyon ritka találkozásokkal, ez utóbbi esetében tényleg zéró apja lenne a gyereknek. társat meg most sem találok. a legtöbb pasi olyan szerencsétlen idióta. pl egy srác akart tõlem valamit, de 38, ismétlem, 38 évesen sincs se jogsija, nem tanult semmit tovább, sem gyakorlati tapasztalatok, egy másiknak baja van a nõi nemmel, folyamatosan lenézi, szidja õket, pedig ügyes okos, jól keres, helyes, az értelmesebb része meg csak "arra" megy alkalomszerûen.
Tudom, hogy most már úgyis mindegy, de azért engem baromira érdekelne, hogy minek szültél ennek az embernek gyereket???
A kérdező hozzászólása: mert az exek nem akartak, nem szülhettem nekik..
Szóval erre az emberre te ne akarj építeni, mert nem fog sikerülni.Jobban jársz, ha inkább elfelejted.Egyébként nem tudom, miért szültél neki, nincs is hozzá közöm, de remélem, ebbõl azért tanultál.
" minek szültél ennek az embernek gyereket???" " mert az exek nem akartak, nem szülhettem nekik.." Remélem egy percig sem élvezted a szexet a spermadonoroddal. Hányok tõled, undorító vagy! És az ilyenek miatt nézik le a nõi nemet....
Aha, világos. Tehát tökmindegy, kinek, csak szülni akartál gyereket. Gondolom az esetbe se jutott, hogy esetleg kereshetnél értelmes pasit, és szülhetnél neki. Akkor most edd is meg, amit fõztél. Sõt, tudod mit? Szülj neki még vagy hármat! Az lesz csak a jó móka!
A kérdező hozzászólása: szerelembaba úgyhogy nem talált :)
Szakemberhez nem akar menni? A feltáratlan lelki sérülések több bajt okoznak, mint hinné az ember, szóval ha "családosdit" akartok játszani, nem ártana elõbb önmagával képbe jönni, szerintem.
" amúgy a gyermekem apja, csak épp külön vagyunk, de nem vészes" leírtál mindent ezzel. Max. ennyi legyen köztetek!
Fuss az ellenkezõ irányba amíg teheted! Egy szerencsétlen férfi mellett, aki mindig másoktól várja a megoldást sosem lesz jó életed. Borzalmas az ilyen ember, egyhez már volt "szerencsém".
A kérdező hozzászólása: én úgy érzem, hogy papírral, vagy anélkül ugyanott lennénk, vagy ugyanitt szóval azzal nem változna semmi max a nevét felvenném és új személim lenne, amúgy is le van járva
Ha összeházasodtok, akkor a te gyerekednek sem lesz apamintája. Õ egy nagy gyerek. Én egy ilyenre nem tudnék férfiként tekinteni. Mellesleg, ha Mo.-n sem tud mit kezdeni magával, akkor Oroszo.-ban majd tud? Akkora lebõgés lesz, hogy csak na.
A kérdező hozzászólása: múltkor még Csehország volt a menõ.. szóval gondolom Oroszt is elfelejti, csak kell egy újabb haver, újabb nagy ötletekkel... ha házasodnánk, ha nem, a gyerekemnek így is azt érzem nincs apja, tehát hogy a gyerekbõl is mi lesz...bele se gondolok.
Nem tudom, hogy mennyire szereted a párod, írtad is, hogy ppen külön vagytok, de nem gondoltál arra, hogy nyiss valaki más felé? Egy új kapcsolat, új szerelem, valakivel, aki elfogadja a gyerekedet is, és apja helyett apja lesz, és apamintát mutat neki.
Keress valami normális(!!!) pasit, szerencsétlen gyereknek legalább egy felelõs, mind fizikailag, mind szellemileg felnõtt személy legyen az életében.
Egy párkapcsolatban a párodnak (lehet, hogy neked is) domináns partnerre van szüksége, mellette kiteljesedhet. Ha ezt nem, tudod neki mevadni, akkor csak gondjaitok lesznek. Nagy tervekbe sok energiát ölni és eldobni. Nem ez a sikeres élet titka. Ha van egy párja, aki az ötleteket megrostálja, az elkezdett projekteket kereszthajtja, az hatékony és harmonikus lehet. (Felvállaltan) domináns nõt nehezebb találni, mint férfit, de megoldható
Ne a kifogásokat keresd neki, a bátyám is apa nélkül nõtt fel, mégis megállja a helyét mindenhol. Ehhez az emberhez minek mennél hozzá? A gyereketeket nem neveli, légbõl kapott ötletekkel kábít. Persze, mert külföldön biztos megállja a helyét, aki itthon se tudja. Szerintem keress egy normális társat.
Az biztos, hogy ilyen emberhez nem mennék hozzá. Ugyan ma azt mondják, hogy a házasság csak egy papír... mégis utána a vagyonközösség miatt te is felelõs vagy az õ anyagi dolgaiért. Ami egy olyan embernél, akinek ha azt mondja a haver, hogy tedd be az összes pénzed ebbe a tuti bizniszbe, belerakja, veszélyes. És a gyerek miatt felelõtlenség is. Jobban jársz szerintem, ha a jó viszonyt megtartjátok, de te a tõle való függetlenséged is. És ha megtalálod az igazi párod, akkor inkább vele élsz majd. Mert az elég egyértelmûnek tûnik, hogy nem a gyermeked apja az.
Csakhogy a szerelem marhára nem elég a gyerekvállaláshoz, azért annál jóval több dolognak meg kellene lennie, például felelõsségtudat, kötelességtudat, felnõtt gondolkodásmód, biztos háttér, családcentrikusság. Ez a párodból egytõl egyig hiányzik a leírásod alapján. Az "épp külön vagyunk", "mindig másba viszik bele a mindig újabb haverok", az pont arról árulkodik, hogy nincs meg vele az a stabil háttér, amit egy gyerek igényelne. Egyszerûen alkalmatlan az apaszerepre, nem tudom, hány évesek vagytok, lehet, hogy a kora miatt van így és kinövi, de az is lehet, hogy õ az a soha fel nem növõ fajta. Szerintem te is látod, hogy ezt elszúrtad, ha nem így lenne, akkor boldogan hozzámennél, és nem itt kérdezgetnéd, hogy mit tegyél a gyerekes pasiddal, akinek szültél.

Mit csináljak? A párom imádja a talpam nyalogatni és a lábujjaim szopogatni, de a talpamra hihetetlen csikis vagyok. Mit tegyek hogy ha a talpamhoz ér ne rugkapáljak?

Addig még nincs is baj amíg a lábujjam szopogatja mert tényleg jóérzés de mikor a talpam kezdi nyalogatni akkor egyszerûen nem tudok megülni. Pedig imádja a lábaim meg imád ráélvezni és ezzel örülök hogy boldoggá thetem de akkor is zavaró amikor a talpam kezdi nyalni (ami a kedvenc része) két-három nyalás után nem bírom. Ezt hogy tudnám elviselni?

Legjobb válasz: Kérd meg, hogy csinálja erõsebben, akkor kevésbé fog csikizni. Szerencsés párod van, ha így állsz hozzá.

Kérd meg, hogy csinálja erõsebben, akkor kevésbé fog csikizni. Szerencsés párod van, ha így állsz hozzá.
""meg lehet érteni hogy néhányan miért "" Igen??? Na, és miért?
A kérdező hozzászólása: Jó ezt a férfiak nem értik, de a nõ bizonyos testrészeket nem ``fogad`` el és pl ezért. De ha pontos választ szeretnél van aki fogyatékosságként fogják fel, de szerintem ez nagyon aranyos hogy nem csak a mellem és a fenekem érdekli (mint testrész) mert igazából 100% os figyelmet fordít irántam :) Na de a mondandóm lényege az lenne hogy a nõk nagyrésze fél attól amit nem próbált. Ezért is vonakodnak sokan. Pedig hangsúlyozom isteni :)
Minden lánynak így kellene hozzáállnia, ahogy te :)
A kérdező hozzászólása: :)
Nagy respect Neked, tényleg szerencsés a párod. :)
A kérdező hozzászólása: Most voltunk nyaralni a balcsin, és este a sötétbe a vízbe ketten én feküdtem a matracon õ pedig csak szagolgathatta a lábam, így akartam egy kicsit fel ajzani, amikor vissza mentünk a szálásra mondtam neki hogy térdeljen le. Mondtam neki hogy szájjal vegye le rólam a papucsot. Ez miután megtörtént mondtam neki hogy válasszon egy lábat. Õ a jobbat választotta (az a kedvence) mondtam neki hogy jöjjön közeleb a jobb lábammal benyultam a strand nadrágba és egybõl kitapintottam hogy nagyon merev már :) Elkezdtem a lábammal simizni a fütyköst aztán kivettem és azt mondtam hogy ráverheti azzal a feltétellel hogy tisztára nyalja a fekete kapos babacipõm mert poros. Õ ezt örömmel tette elég nagy adag cucc kijött kellemes meleg volt :)
Na neee, ez már kezd egyre inkább egy kamukérdésre hasonlítani.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ezen mi olyan hihetetlen. Szeretem mikor a lábammal foglalkozik, meg a balaton amúgy is elég kihalt itt ott sötétedés után. Mondjuk lehet hogy nem kellet volna így belemenni a részletekbe... De biztosíthatlak hogy nem kamu
Én is szerettem a páromnak kényeztetni a lábát, de sajnos õ is csikis volt, néha bírta pár percig, néha nem. De mindig nemtetszéssel fogadta hogy én ezt csinálom neki, úgymond visszataszítótank tartotta. Lassan 3 éve el is hagyott nekem meg maradt azóta az "online láb-fétish " filmek. A youtube nem mondja soha hogy hagyjam abba mert csikis. Végül is az lány aki csikis , soha nem fogja megszokni ezt.
27: De tényleg, miért olyan hihetetlen? Mert te nem vagy ilyen mázlista?
Jah. nagy mázlista ha csikis és nem engedi neki.. Meg amúgy fogja keres valakit azt csinálja neki, nem kell ehhez mázlistának lenni. Tudod ki a mázlista? Akinek már megérkezett az Oculus Rift Dk2 :)
Azért hihetetlen mert nincs semmi szükség arra, hogy kiírja ide a személyes, szexuális játékaikat a párjával, nem szolgál semmi célt.
31: de hát már meg is oldották ezt a problémát 32: miért, ha kamu lenne, akkor mi célt szolgálna?
Sziasztok!!vegre egy normalis ertelmes elbeszelgetes lehet olvasni a temaval kapcsolatban!!tok jo ritka sajnos!!jo a tema mi is nagy rajangoi vagyunk a lab illetve labjatekoknak!!vagyis nekem van nagy vonzalmam a labak talpak irant!!parom pedi nagyon kedveli ha kezelem oket :) ez a csiklandozas dolog igen erdekes es nagyon jo dolog!!ahhoz h ne erezd kikeszitonek a talpaid nyalogatasat sztem a legjobb technika meg a talp hozzaszoktatasa az erinteshez cirogatashoz!!hisszas lassu finom cirogatas, kremes olajos talpmasszazs majd labfurdo!!ha van idonk en orakat el szoktam ezzel tolteni hogy a parom talpait kenyeztetem!!ezek utan kibirhato a dolog marmint a talp nyalogatas!!eloszor durvabban kell es te iranyitsd hol merre mennyire erosen nyalhatjak a talpaid!!en meg az enyhe kellemes harapdalast szeretem nagyon ami nagyon elvezetes tud lenni!!saroknal labujjaknal kulonosen!!illetve a labujjak alatti resz ami az egyik kedvencem!!ott nagy elvezeteket lehet okozni!!kivancsi vagyok hogy tetszik amit irtam!!varom a reakciokat :)
Fú, mekkora mázlista a kérdezõ barátja... csakis ilyen barátnõt! Gyerekkori álmaimat váltaná valóra :D
Nagyon klassz amit írtál, hasonlókat én csináltam a barátnõmmel, nagyon kedvelte és várta már az alkalmat.
A kérdező hozzászólása: De igazából meg lehet érteni hogy néhányan miért vonakodnak a dologtól. Pedig amikor a lábujjadon érzed a nyelvét nagyon jó :)
Mázlisták vagytok :D
A kérdező hozzászólása: A párom nagyon jól szokatott hozzá ugyanis elõszõr csak maszírozta a talpam, és mikor látta hogy tetszik megpuszilta. Aztán a lábujjaim kezdte szopogatni, de amikor a talpam kezdte volna akkor jött ez a csiki :) De tegnap nem is foglalkoztam már a csikivel és jól is sült ki a meglepi :)
Neked meg mi ezzel a bajod?Nekem is kéne egy talpnyaló pasi, aki mindent megtesz értem!
# 2 Én szívesen nyalnám a talpad, ha megengednéd.
A kérdező hozzászólása: Félre értettél kedves 2. Imádom mikor csinálja csak anyira csikizz hogy egyszerûen nem bírom
Néhány fejbe rúgás után magától megtapasztalja, hogy mi az, ami jó neked!
Nagyon nem kell durvulni, meg fejbe rúgni :D de azért bizonyos értelemben igen: Te irányítsd. Ne csak "tûrd" a kényeztetést, hanem mostantól te vedd át a vezetést a játékban. Figyeld meg, így mennyire sokkal jobban tetszik majd neki. Nyomd oda a talpadat a szájára, elõször csak finoman, de te érezd, mennyire kell NEKED, hogy az NE csikizzen. Játékosan nyomd le az arcát maga elõtt/alatt, mintha legyõznéd. Te mondd meg neki, határozottan(!), hogy mit és hogyan csináljon közben. Konkrétan utasíthatod is, -- biztos hogy neki az is tetszik, ha ilyenkor te játszod a fõnököt. például: Mondd neki, hogy feküdjön hanyatt eléd a földre, és majd TE vezeted a játékot. Kipróbálhatsz különféle pózokat: szembõl kucorodjon eléd, hogy elõször csak azt érdemelje ki, hogy felülrõl puszilgathassa a lábadat, mint egy királynõnek; - vagy keresztbe feküdjön, hogy mindkét lábadnak kényelmes lábtartóként szolgáljon a mellkasával, és te dönthesd el, melyik lábadat nyújtod neki; - vagy ülj egy kényelmes, magas karosszékbe, ami alatt éppen elfér, hogy csak a feje látszódjon ki, így az egész arca pont egészen a lábaid alá kerüljön, stb... Így, hogy már te vagy felül, magad szabályozod azt is, milyen erõvel érinti a talpadat. Pontosabban most így a talpad érinti õt. Figyeld meg, hogy mennyire tetszik neki, ha néha játékból, ülõ helyedbõl valamivel nagyobb testsúlyt viszel át a lábadra, és játékból, (pld "büntibõl" ha még mindig csiklandozni merészel, ) megtaposgálod. Ugye így világos, hogy nem feltétlenül kell hozzá durvulni, vagy igazi rugdosással komoly sérülések veszélyének kitenni. Nem karateóra végül is :) más: Mondd neki, hogy nyissa ki a száját amekkorára csak tudja, és nyomd bele a szájába a lábfejedet. Mondd neki, hogy dugja ki a nyelvét amennyire csak tudja, és te magad "töröld bele" a talpadat a nyelvébe. Vagy szorítsd rá a szájára az egyik lábadat, a másik lábad ujjaival meg csippentsd össze az orrát, hogy "teszteld" mennyi ideig bírja egy levegõvel. :D Ha ez megvolt, szólj, és jön folytatás :D
*nyomd le az arcát MAGAD elõtt/alatt Ja, és ki ne felejtsem a kedvencemet: Úgy kapjon vacsorát, hogy te eteted meg. Természetesen lábbal. :D
A kérdező hozzászólása: Hát egyszer játék gyanánt egy buliból jöttünk haza és rajtam fekete magassarkú volt, és abból itta a pezsgõt. Aztán jött a szokásos nyalás. Eddig csak úgy csináltuk hogy háton feküdtem és hátúlról puszilgatta nyalta-falta a lábam. De legtöb esetbe a kanapán ülök és elõttem térdél és úgy szembõl kényezteti a lábam. Mondjuk volt amit csak részben élveztem amikor a lábbal vertem ki neki, az elég kényelmetlen volt. De nagyon élvezte! :)
A kérdező hozzászólása: Ja meg amikór tehetem akkor lapostalpú babacipõbe (topánkába) járok dolgozni, ha tehetem. És volt már párszór hogy beleélvezet a cipõbe és úgy mentem dogozni, jó volt egész nap érezni hogy velem van :D
<< Hát egyszer játék gyanánt egy buliból jöttünk haza és rajtam fekete magassarkú volt, és abból itta a pezsgõt. Aztán jött a szokásos nyalás. >> Na ugye, hogy van fantáziátok is :D << Eddig csak úgy csináltuk hogy háton feküdtem és hátúlról puszilgatta nyalta-falta a lábam. De legtöb esetbe a kanapán ülök és elõttem térdél és úgy szembõl kényezteti a lábam. Mondjuk volt amit csak részben élveztem amikor a lábbal vertem ki neki, az elég kényelmetlen >> Na pont erre mondtam, hogy ideje stílust (meg szerepet) váltani. Ne fagyi legyél, hanem aki tudja is hogy ez HOGYAN jó neked.
Egyébként meg, NE verd ki neki lábbal. Szépen érdemelje ki a "királynõjénél", a megfelelõ minõségû(!) talpimádattal, hogy õ is kaphasson élvezetet. Pld ha csikiz, akkor sajnos mára annyi volt..... :D
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kérdeztem mert ma van a szülinapja és szeretném meglepni, de nem szeretném hogy törött orral végzõdjön :)
Hidd el, ez éppen a megfelelõ meglepetés lesz. :) Szerintem innentõl kifejezetten be akarja venni a repertoárba. Csiklandozás-probléma örökre megoldva :D Ne rugdalódzz, hanem határozottan nyomd rá a talpad az arcára, az orrát gondosan elkerülve. Ahogy akkor is, amikor máshol büntized-taposgálod, nem kell félni komoly sérülésektõl, ha alapvetõ biztonsági szabályokat betartasz. Tabu pld a vese, a lengõborda, a torok...
A kérdező hozzászólása: Na nagyon jól sikerûlt :) Nagyon meglepõdött amikor bejött az ajtón én estélyibe fekete harisnyába és magassarkúba vártam, amikor átöleltem akkor megbilincseltem és leültettem az étkezõ asztalra elõvettem a meglepi tortát, amit a lábammal kezdtem neki a szájába rakni. Azt kell hogy mondjam nagyon tetszett neki a dolog amikor a krémes cuccot lenyalta a lábamról aztán levettem a harisnyát felállítottam és hátrafektettem de úgy hogy a bilincset nem kapcsoltam ki, aztán leültem a kanapéra és mondtam hogy dugja ki a nyelvét (amit ti is tanácsoltatok) és elkezdtem húzogatni szép lassan felváltva a lábam a nyelvén aztán pedig (szintén a ti tanácsotokra) mondtam hogy forduljon hasra, amint ezt megtette leültem elé és ingerelni kezdtem azzal hogy így a szájához érintettem a lábam de gyorsan elkaptam, aztán hátra mentem egy jó 10 métert leültem a konyhába és mondtam neki ha a lábam szeretné kússzon el idáig. (Szerintem a katonák nem kúsznak olyan gyorsan mint ahogy õ) Aztán amikor oda ért jó vastagon befujtam a lábam tejszin habbal mondtam neki parancsolóan hogy nyalja le. Úgy nézet rám mint ha azt közöltem volna vele hogy õ lett a világ ura, azért a nézésért megérte ez az egész :) szóval lenyalattam vele az egészet, és nagyon tetszett neki hogy én irányítok, és most tényleg úgy tekintett rám mint az úrnõjére :) Aztán kikapcsoltam a bilincset és a két magassarkúbol (ami rajtam volt) boroztunk. Nagyon tetszett a dolog neki, aztán a szexnél nem tudott hálálkodni hogy milyen szerencsés hogy engem kifogott. Pedig én vagyok szerencsés egy ilyen férfival. Aztán egy szopással koronáztam az estét nagyon élvezte! Ja és anyira lefoglalt a koreográfia betartása hogy még a csikit is kibirtam. Nagyon élveztük az estét. Köszönök minden tanácsot! :)
Az a "ti" egyedül én voltam, de nagyon szivesen :)
komolyan nem értem, hogy ez miért nem jön be több nõnek D:D
Sajnos az az általános tapasztalat, hogy a nõk _nem_tudják, mi a jó nekik. Meg kell nekik tanítani. A kérdezõben az a különleges, hogy kész magától utánajárni a dolgoknak, és önállóan tanulni, (respect érte!) mielõtt elõítéleteket táplálna azzal szemben, amit még ki se próbált.
Fuu, de jo volt ezt olvasni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!