Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a néró ki (7 db)

Mit csináljak, hogy a néró ki tudja nekem írni a 4. 7 Gb os dvd-re a filmet?

4486,5 Mb amit ráírnék, viszont 4483- at enged. Eredetileg rar ban volt, kibontottam és még ígyis nagy...

Legjobb válasz: Hát a Nérót nem nagyon ismerem, de úgy tudom, hogy ebben az esetben felajánlja, hogy összetömöríti a videót annyira, hogy ráférjen. Ez minimális minnõségromlást eredményez, de alig észrevehetõ. Ha tudod hagyd le a fölösleges felirat és nyelvi file-okat, akkor van esély, hogy ráfér tömörítés nélkül a film.

Hát a Nérót nem nagyon ismerem, de úgy tudom, hogy ebben az esetben felajánlja, hogy összetömöríti a videót annyira, hogy ráférjen. Ez minimális minnõségromlást eredményez, de alig észrevehetõ. Ha tudod hagyd le a fölösleges felirat és nyelvi file-okat, akkor van esély, hogy ráfér tömörítés nélkül a film.
konvertáld át divx-be.akkor rá fog férni.és még más is.
Próbáld meg másik lemezzel (ez nem vicc). Pl. nekem -R-es lemezem van, és arra 4489 MB adat fér rá.
Esetleg nézd meg a beállításoknál, hogy a "túlírás" engedélyezett-e. Így többet is írhatsz fel, mint a lemez "névleges" kapacitása. Talán segít. Sok sikert!
Az utolsó 3 hozzászólásban leírtak is jók lehetnek, de ha full NERO- d van akkor van benne egy segédprogram, a Nero Recode. Ezt többek között az ilyen problémák orvoslására találták ki. Ezzel simán át tudod majd méretezni vagy egyszerûen kivághatsz belõle fölösleges részt - pl. felirat vége... Nálam napi használatban van ez a progi.
Egy Nero újratelepítés valószínûleg megoldja a problémát!


CD író kell hozzá a gépedbe. (Vagy DVD író)
A kérdező hozzászólása: de olyanom van szóval nem tom mi a baj :/

Mit csináljak ha lejárt a Nero 8-am? Sürgősen ki kéne írni egy filmet Dvd-re és most nem tudom mivel.

Legjobb válasz: Ez nem csak egy próbaverzió,Ingyenesen regisztrálhatod a benne található menü segítségével,és akkor tovább is tudod használni.

Ez nem csak egy próbaverzió, Ingyenesen regisztrálhatod a benne található menü segítségével, és akkor tovább is tudod használni.
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm már le is töltöttem. De ez egy próba verzió? Mit csináljak akkor ha egyszer elfogynak ezek a kiírók?
De ha valamilyen csoda folytán nem lennél vele megelégedve, akkor itt van még ingyenes alternatíva a nero helyett: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp-4-2-4-1351-f.. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/infrarecorder-v0-46-2-x..
A kérdező hozzászólása: Rendben Nagyon köszönöm a segítségedet! Így elsõ ránézésre tetszik a program! Köszönöm a válaszaidat!!!!
raw a kiterjesztése?
Társítsd a Nero programhoz, majd abban megtudod nyitni, ha ismered a jelszót amit a titkosításkor megadtak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!