Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a néró (12 db)

Egy Nero újratelepítés valószínûleg megoldja a problémát!

Mit csináljak ha dvd írás közben kiírja a nero hogy illegális lemez és kidobja?

a TDK dvd-kel mindig ezt csinálja.lehet tenni ellene vagy vegyek másmilyen dvd-ket

Legjobb válasz: ne használj nérót http://imgburn.com/

ne használj nérót http://imgburn.com/
A kérdező hozzászólása: de ezzel nem tok filmet írni. én meg azt szeretnék
Hogy kapcsolódik ehhez a videóhoz a Nero?
A kérdező hozzászólása: A nero egyik programja(Nero ShowTime) azzal töltöte le és az film nézésre van.
De mit töltött le azzal?


Mit csináljak, hogy a néró ki tudja nekem írni a 4. 7 Gb os dvd-re a filmet?

4486,5 Mb amit ráírnék, viszont 4483- at enged. Eredetileg rar ban volt, kibontottam és még ígyis nagy...

Legjobb válasz: Hát a Nérót nem nagyon ismerem, de úgy tudom, hogy ebben az esetben felajánlja, hogy összetömöríti a videót annyira, hogy ráférjen. Ez minimális minnõségromlást eredményez, de alig észrevehetõ. Ha tudod hagyd le a fölösleges felirat és nyelvi file-okat, akkor van esély, hogy ráfér tömörítés nélkül a film.

Hát a Nérót nem nagyon ismerem, de úgy tudom, hogy ebben az esetben felajánlja, hogy összetömöríti a videót annyira, hogy ráférjen. Ez minimális minnõségromlást eredményez, de alig észrevehetõ. Ha tudod hagyd le a fölösleges felirat és nyelvi file-okat, akkor van esély, hogy ráfér tömörítés nélkül a film.
konvertáld át divx-be.akkor rá fog férni.és még más is.
Próbáld meg másik lemezzel (ez nem vicc). Pl. nekem -R-es lemezem van, és arra 4489 MB adat fér rá.
Esetleg nézd meg a beállításoknál, hogy a "túlírás" engedélyezett-e. Így többet is írhatsz fel, mint a lemez "névleges" kapacitása. Talán segít. Sok sikert!
Az utolsó 3 hozzászólásban leírtak is jók lehetnek, de ha full NERO- d van akkor van benne egy segédprogram, a Nero Recode. Ezt többek között az ilyen problémák orvoslására találták ki. Ezzel simán át tudod majd méretezni vagy egyszerûen kivághatsz belõle fölösleges részt - pl. felirat vége... Nálam napi használatban van ez a progi.

Üdv mindenkinek! Van egy DVD író-olvasóm, és nem tudok vele kiírni egy filmet. Régebben kiírta általában a Nerot használom (ja és DVD-R -használok) Mit csináljak?

hol lehetne beállítani a dvd-t? vagy mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Hali! Amikor egy cd-t/dvd-t beteszel, azt rendben olvassa, nem akad? Pontosan hogy nem tudsz kiírni egy filmet, mit ír ki? Lehet az íród ment gallyra, vagy csak egy tisztító cd-t kell betenni és lejátszani, az megoldhatja a dolgot..

Hali! Amikor egy cd-t/dvd-t beteszel, azt rendben olvassa, nem akad? Pontosan hogy nem tudsz kiírni egy filmet, mit ír ki? Lehet az íród ment gallyra, vagy csak egy tisztító cd-t kell betenni és lejátszani, az megoldhatja a dolgot..

Mit csináljak ha lejárt a Nero 8-am? Sürgősen ki kéne írni egy filmet Dvd-re és most nem tudom mivel.

Legjobb válasz: Ez nem csak egy próbaverzió,Ingyenesen regisztrálhatod a benne található menü segítségével,és akkor tovább is tudod használni.

Ez nem csak egy próbaverzió, Ingyenesen regisztrálhatod a benne található menü segítségével, és akkor tovább is tudod használni.
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm már le is töltöttem. De ez egy próba verzió? Mit csináljak akkor ha egyszer elfogynak ezek a kiírók?
De ha valamilyen csoda folytán nem lennél vele megelégedve, akkor itt van még ingyenes alternatíva a nero helyett: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp-4-2-4-1351-f.. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/infrarecorder-v0-46-2-x..
A kérdező hozzászólása: Rendben Nagyon köszönöm a segítségedet! Így elsõ ránézésre tetszik a program! Köszönöm a válaszaidat!!!!
raw a kiterjesztése?
Társítsd a Nero programhoz, majd abban megtudod nyitni, ha ismered a jelszót amit a titkosításkor megadtak.
Ahova befizetted, elmész és ott fel tudnak világosítani!
Próbáld meg tisztázni ott, ahol a fogszabályzót fizetted, és számlát is kellett róla kapnod. Legközelebb pedig ne idegeskedj ha pénzügyekkel foglalkozol...
A kérdező hozzászólása: Utolso ezt hogy érted?? A szamlat az alapjan irtak amennyit én odaadtam.
Ne viccelj már! Képzeld el, hogy kérsz téglát 58 ezer forintért, összerakják neked, és te 85 ezret adsz oda. Akkor a tüzépes 85rõl fog kiállítani számlát??? Jó esetben visszaadja számlaállítás elõtt a különbözetet. Vagy megnyúlja a pénzt, de nem fog nagyobb összegrõl számlát kiállítani. A fogorvosok is szabott tarifával dolgoznak, azért ezt az eltérést nehéz lenne kimagyarázni... :(
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lesz de nagyon idegesit és kellene is nekem az a pénz.nagyon hülye voltam!!!!
Szerintem úgy volt, hogy az orvossal megbeszéltek valamit, de fizetni másnál kellett. Õ kiment, odaadta a pénzt, a pénztáros azt megszámolta, és megírta róla a számlát. Nem kell azonnal rosszal feltételezni, õ gondolom nem tudta, hogy az orvossal miben állapodott meg a Kérdezõ. Ez így szokott menni ilyen helyeken, nem az orvosnál kell fizetni, hanem kinn az elõtérben egy titkárnõnek, vagy bárkinek, akinek ez a feladata. A számlát kiállító személy nem feltétlenül tudta, hogy tévedés történt. Ha a doktornõ korrekt, akkor megmutatod neki a számlát, és majd õ segít kinn lesztornóztatni, vagy elismerik a következõ kezelésekre. Ha nem korrekt, akkor sajnos nem tudsz mit csinálni, de õszintén, szerintem nem lesz gond, hiszen az õ érdeke az, hogy hosszú távon hozzá járj, bízz benne.
Még annyi, hogy ne húzd az idõt, minél elõbb menj vissza!!!
Bizony, minél elõbb menj utána a pénzednek!! Írhatnál aztán, mi lett!
A kérdező hozzászólása: A doktornõ írta meg a szamlát.2en vannak az asszisztensnõvel.
A kérdező hozzászólása: Megfogom irni. De szerintetek hogy csináljam? Mondjam el telefonba hogy mi a gondom vagy kérjek idõpontot és személyesen?az asszisztens veszi fel a telefont de mondjuk kérhetem a dokinõt a telefonhozcsak nem tudom ezt mennyire ciki telefonban.
Hát ha közeledbe van a rendelõ, én inkább kérnék idõpontot és személyesen. De ha a doktornõ írta a számlát, õ sem emlékezett vajon, vagy tényleg több lett a megbeszéltnél? Ezt tényleg jó lenne tisztázni, én elájulnék ha ennyi pénzem bánná a figyelmetlenségemet és mulyaságomat.
hú, hát az az érzésem, hogy ebbõl már nem mászol ki... de milyen rendelõ ez, hogy annyiról állítanak ki számlát, amennyit adsz?! Azért próbálj meg beszélni a dokival a pénzed tuti nem kapod vissza a könyvelés miatt, de talán - ha rendes a doki - akkor ebbõl vonja le a késõbbi igazításokat
hát ha 320-at számláztak ki, akkor gondolom változott az ár az elõre megbeszélthez képest szóval nem te keverted össze, hanem megdrágult a dolog... mondjuk azért te is elég érdekesen állsz az élet dolgaihoz...
És nem szóltak, hogy nem annyit kéne fizetned? Hogyan fizetted? Van nyoma? A számla vagy bármilyen bizonylat milyen összegrõl került kiállításra? Mindenképp keresd meg azt a személyt, akinek fizettél, a bizonylatot vidd magaddal, az árajánlatot is, amit esetlegesen a fogszabályzódra kaptál, és mondd el, hogy mi történt. Ha utalással fizettél, akkor a bankszámlakivonatot vidd magaddal, és kérd, hogy a különbözetet utalják vissza.
A kérdező hozzászólása: Számlát kaptam de a megbeszelt arrol nem adtak papirt hogy mennyi lesz ez a gond. Szóban beszéltük meg.annyira kellemetlen helyzet.
Kellemetlen, igen, de gondolom, hogy nem akarod annyiban hagyni, tehát kénytelen leszel bemenni és tisztázni... Nem értem, miért nem szólt az orvos, hogy nem ennyit beszéltetek meg... Ez borravalónak azért "kissé" sok, tudnia kellett volna, hogy tévedés történt. :S
A kérdező hozzászólása: Nem szóltak hogy nem annyit kell fizetni csak megszamoltak és irtak a szamlat. Arrol amennyit adtam. Arajanlat csak szoban volt 2 álkapocs volt és egyedileg állapitjak meg az árat ez a baj mi van ha nem emlékeznek? Vagy nem akar emlékezni a doktornõ?
na jó, de akkor most mekkora összeg van a számlán?
A számlán kell lennie összegnek! Ez nagyon kellemetlen, bízz benne, hogy van gerince annak, akinek fizettél. MOndjuk ekkora összegnél nem értem, hogy nem számoltátok meg oda-vissza-föl-le nyolcszor! Hát még a közértben is kétszer meg kell számolni, ami visszajár a tizesbõl... Sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy én voltam a hülye de valahogy összetévesztettem a 230 és 320 at! És most olyan ciki meg ráadásul havonta fognak huzni a fogszabalyzón és ha nem ismerik el a pénzt akkor ezekutan hogy menjek? Bizalmam akkor mar nem lesznhiába én hibaztam.
A kérdező hozzászólása: 320 van a számlán annyi amnnyit odaadtam. De 230 at beszéltünk meg.
A kérdező hozzászólása: És most emiatt szívás az angoltanfolyam .mert az meg 320. Hogy lehetek ilyen hülye meg azt se tudom hogy beszeljek velük. Telefonon megmondjam vagy kérjek idõpontot és menjek be?
Beszéltél velük?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!