Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a körömlakk ne pattogjon (4 db)

Mit csináljak, hogy a körömlakk ne pattogjon le a körmömről 1-2 nap alatt?

Legjobb válasz: Nem nagyon tudsz mit csinálni. Vegyél O.P.I. körömlakkot az jó minõségû, de saját körmön sajna az sem bírja 3 naptól nagyon tovább. Mivel a köröm zsírt termel ezért pattog le, illetve a vizet sem tolerálja. Én is szenvedtem sokat vele, mert szeretem, ha ki van lakkozva a körmöm. (most porcelánkörmöm van, azzal nincs ilyen probléma, ezért is rakattam vissza)

Nem nagyon tudsz mit csinálni. Vegyél O.P.I. körömlakkot az jó minõségû, de saját körmön sajna az sem bírja 3 naptól nagyon tovább. Mivel a köröm zsírt termel ezért pattog le, illetve a vizet sem tolerálja. Én is szenvedtem sokat vele, mert szeretem, ha ki van lakkozva a körmöm. (most porcelánkörmöm van, azzal nincs ilyen probléma, ezért is rakattam vissza)
Vegyél egy normális minõségût, ne a 200 ft-osat... az enyém bírja másfél hétig is. Igaz nem volt olcsó. A márkája Opi.
igen, vegyél jó minõségût, ne vacakot. az oriflame visions is jó.
Nekem többféle lakkom van, olyan is ami 400 Ft-os, nincs nagy neve, mégis bírja. Mielõtt lekennéd vele a körmöd, töröld át kicsit körömlakklemosóval, hogy zsírtalan és szennyezõdéstelen legyen az egész körömfelület. Utána én felkenek egy vékony réteget, ha kicsit száradt pár percig, jöhet még egy réteg. Világos lakknál lehet elég az egy réteg, én sötét lakkokat használok, ott pedig jobban látszik, hogy csíkos az elsõ réteg, ezért viszek fel kettõt. Ezután kifestem színtelen lakkal, ami nagyon sokat számít, napokkal meghosszabbítja a lakk élettartamát a körmökön! Elõször ez a réteg kopik, így az olcsóbb lakkok is tovább bírják. Nekem egy-másfél hétig kopás és pattogzás nélkül kibírja így a körmöm. Ha számít, hogy milyen márkákat használok, akkor: Avon, Essence, Miss Sporty, S-he, Kallos.
Nekem egy körömlakk sem bírta saját körmön három napnál tovább még úgy sem, hogy fedõlakkal (jó minõségû: Nail Perfect) lezártam. Az O.P.I. igencsak jó minõségû, de nálam az is max. 3 nap volt saját körmön. Mondjuk nagyban függ attól is, hogy szoktál-e napi szinten mosogatni, vezetsz-e háztartást stb... A Miss Sporty és S-he még talán 2 napot sem bírt normálisan.
Mielõtt fel viszed a köröm lakot mosd meg alaposan és köröm reszelõ rozsaszin felével csiszold meg a körmöd felületét mindig használj fedõ lakot !!:)
körömlakk lemosóval mosd le kicsit, töröld meg, kenj rá átlátszó körömlakkot, vagy körömfényt, ezt kb 2 rétegben, utána jöhet a szín, sötéteknél kb 2 réteg, utána ha van kedved díszítsd ki majd ha kész vagy még 1 réteg átlátszó vagy körömfény, és sokáig megmarad, nekem van hogy így megmarad 3 hétig, pedig még mosogatok is minden nap, és így nem fog kopni, ha nem bírja tovább az egész lakk egyben lejön, és a körmöt sem sérti fel

Mit csináljak, hogy a körömlakk ne pattogjon le olyan hamar?

Legjobb válasz: Kenj rá egy-két átlátszó fedõréteget lakkal. :)

Kenj rá egy-két átlátszó fedõréteget lakkal. :)
A köröm "élére" is kenj festéket.
Egyrészt mindig két rétegben kend föl, és utána olyan lakkot kenj rá, ami a gyorsabb száradást segíti elõ ( ilyet lehet kapni az illatszer üzletekben, színtelen, és kicsit drága de megéri), másrészt ami nagyon fontos, mielõtt kifested a körmöd, legyen teljesen száraz, elõtte legalább egy órával már ne csinálj semmi vizeset (fürdés, mosogatás stb), mert felpuhul a köröm, és azért pattog le!:)
Elõször is inkább jó minõségût válassz, ami alapból nem pattog le hamar. Másodszor kend át fedõlakkal 1-2 rétegben, ami csillogóvá teszi a körmöket, és még tartósabb is lesz tõle a körömlakk!

Mit csináljak, h ne pattogjon le már 1 nap után a körömlakkom?

Legjobb válasz: Színtelen alap és fedõ lakk:)

Színtelen alap és fedõ lakk:)
ha elõkészítetted a körmöd fesd ki a színnel amivel akarod, és fesd át fedõlakkal. így jó lesz:)
ne fesd be
-kicsit régi kérdés, de: essence 24/7 alaplakk plusz essence better than gel nails a szín fölé. Nem kell aggódnod, hogy ez így 4-5 réteg a btgn hamar szárít!


Mit csináljak hogy ne pattogjon le a körmömről a körömlakk? Kb.1 nap után elkezd pattogni. :S

Már tettem alá is, fölé is színtelen lakkot, de akkor is. Valami jól bevált tipp? Köszi :)

Legjobb válasz: crystal nails fedõ lakk igaz nem olcsó de nagyon jól fed egy rétegben is és alá a legolcsóbb lakk is jó. körmösként ezt használom lakkos díszítés esetén és akár 2 hétig is tökéletes a festés saját körmön is. S fontos h a színt két rétegbe vigyétek fel elõtte a körmöt lemosóval töröljétek át és egy réteg fedõlakk sötét szín esetén alá alapozó lakk.

crystal nails fedõ lakk igaz nem olcsó de nagyon jól fed egy rétegben is és alá a legolcsóbb lakk is jó. körmösként ezt használom lakkos díszítés esetén és akár 2 hétig is tökéletes a festés saját körmön is. S fontos h a színt két rétegbe vigyétek fel elõtte a körmöt lemosóval töröljétek át és egy réteg fedõlakk sötét szín esetén alá alapozó lakk.
Hát nem tudom... nekem egy hétig sem kopik le, pedig 100 forintosban veszem, noname márka. Én annyit csinálok, hogy felkenem a lakkot, majd átlátszóval is végigmegyek rajta.
Sajnos én is így vagyok vele és még nem találtam megoldást, szerintem ez függ a körömlakk minõségétõl is.
ne lakkozd


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!