Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a férjem sokkal (4 db)

Mit csináljak, hogy a férjem sokkal többet foglalkozon velem és a gyerekekkel?

6 éve vagyunk házasok és 2 gyerekünk van a legkisebb 2 hónapos.A férjem nem veszi ki a részét az ithoni dolgokból ,inkább a barátokkal van mind velünk.Sokat veszekszünk ez miadt,de f?leg a alkohol miadt.Nem tud rá magyarázatot adni,hogy miért csinálja.A sexuális életünk szinte semmi.Mit csináljak ? hejre szeretném hozni a házaságomat.

Legjobb válasz: en meg csak 21 vagyok, es ferjnel sem,de latom a szuleim, es,hogy bar szeretik egymast, azert ok is elcsesztek, azert is mert anyum folyton csak veszekszik. Megertem ot, mert sokmindenben igaza van, de a veszekedessel csak azt eri el, hogy noveli a tavolsagot, ne veszekedj vele tobbe. Attol o meg nem fogja rosszul erezni magat sem hibasnak, szerintem, probald meg leultetni, es csendesen elbeszelgetni vele. Mondd el nek szepen, hogy egyedul vagy es nem birod, es nagyon szereted es ha o is szeret, akkr ne csakte egyedul, de egyutt robalatok meg. Es ne viseld minidg az otthoni kacatokat, legy csinos, jarj rovid lenge ruhacskakban, elvegre nyar van es szep vagy es fiatal, legy kedves vele, es belatja majd,nem ezt erdemled, ha meg nem , nos, a pia nem vezet jora, ha a piat valasztja helyetted, te valazd helyette az eletet, vagy ha le aarna rolla szokni de nem tud, menjetek elvonora

en meg csak 21 vagyok, es ferjnel sem, de latom a szuleim, es, hogy bar szeretik egymast, azert ok is elcsesztek, azert is mert anyum folyton csak veszekszik. Megertem ot, mert sokmindenben igaza van, de a veszekedessel csak azt eri el, hogy noveli a tavolsagot, ne veszekedj vele tobbe. Attol o meg nem fogja rosszul erezni magat sem hibasnak, szerintem, probald meg leultetni, es csendesen elbeszelgetni vele. Mondd el nek szepen, hogy egyedul vagy es nem birod, es nagyon szereted es ha o is szeret, akkr ne csakte egyedul, de egyutt robalatok meg. Es ne viseld minidg az otthoni kacatokat, legy csinos, jarj rovid lenge ruhacskakban, elvegre nyar van es szep vagy es fiatal, legy kedves vele, es belatja majd, nem ezt erdemled, ha meg nem , nos, a pia nem vezet jora, ha a piat valasztja helyetted, te valazd helyette az eletet, vagy ha le aarna rolla szokni de nem tud, menjetek elvonora
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segitségedet!
Nem értem a pasiknak miért kell olyat csinálni! Én ha valakit szeretek akkor vele vagyok nem a haverokkal. Az alkoholhoz pedig van egy mondanivalóm. Az alkohol nem válasz de legalább elfelejted a kérdést. És mikor józan akkor ülj le vele és beszéld meg vele normálisan ezeket a dolgokat. Söt ha házasok és 2 gyerek van akkor pláne rendbe kéne rakni mert ez szerintem nem mehet igy tovább és lépnek kell. Vagy vele vagy nélküle. Mert igy ha ott van csak elissza a pénzt. Na sokat irtam össze vissza sorry

Mit csináljak, pár napja depressziós lettem, sok-sok sírás, unalom és semmi kedv semmihez, a férjemet állandóan hívogatnám, -szegény-, lassan megunja. Nem tudom, hogy elmondjam-e a gondjaimat a védőnőnek és mihez kezdjek ezzel? Félidős kismama

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy csak mérhetetlenül unatkozol? Próbáld elfoglalni magad valamivel, bármivel. Én is kínomban egész nap csak gépezek (miután megcsináltam a házimunkát), és én is nagyon unatkozom, hosszúak így a napok. egy szintén félidõs kismama

Nem lehet, hogy csak mérhetetlenül unatkozol? Próbáld elfoglalni magad valamivel, bármivel. Én is kínomban egész nap csak gépezek (miután megcsináltam a házimunkát), és én is nagyon unatkozom, hosszúak így a napok. egy szintén félidõs kismama
Hogy vagy??? A hétvégén szerintem töltõdj fel! A párod is otthon lesz, mozduljatok ki valahová! Mondjuk szombaton babaholmikat nézegetni:-) :-) :-) :-)
Szia, átérzem a helyzetedet! Szerintem keress egy pszichológust, még az elején csírájában próbáld meg elfojtani, nehogy elhatalmasodjon és komolyodjon a szülés után! Sok sikert!
Valakinek mindenképpen mondd el! Vagy a férjednek, vagy egy barátnõnek, vagy a védõnõnek, a lényeg, hogy beszéld ki magadból, és lehetõleg olyan valakivel, aki megért és támogat!
Ó, dejó (nem jó), nem vagyok egyedül! Tök normális, amit érzel. Próbáld meg tényként kezelni, hogy a hormonok tehetnek mindenrõl. Ez el fog múlni, hidd el. Tényleg hidd el. Mivel eddig nem voltak itt, jöttek, úgy el is mennek majd. Ne vedd komolyan, nem vagy te ilyen. Illetve vedd komolyan, mert most te ilyen vagy és rossz neked. Én azt mondom, hogy ha elmondod a védõnõnek, az nagyon jó. Bár én el tudtam volna mondani. Ha meg kérdezte, hogy mi van velem, csak annyit mondtam, hogy semmi különös, minden rendben. Szerintem találj ki elfoglaltságokat és írd fel õket ötletként. Biztos lesz azért olyan napod mostanában, amikor nem vagy padlón, akkor ötletelj ezerrel ezen. Kezdj el babaszobát tervezgetni, nevet kitalálni, fincsi kaját fõzni, sütni. Kreatívkodj valamit. Menj el könyvtárba, tök jó könyvek vannak. Ha van erkélyed, akkor ülj ki minden nap legalább fél órára (napvédelemre figyelni kell lassan), mert a fény kell a jókedvhez. Nézesd meg a vasadat is, mert a vashiány is okozhat ilyesmit.
Nekem is volt egy ilyen napom, és éjjelem. Nem tudom mitõl de rájött. Én azt csináltam, hogy eldöntöttem nem készítem ki magam, mert félek hogy baj lesz a babával, és másnap már úgy keltem, hogy nem hagyom, hogy felülkerekedjen rajtam a félelem. Elmentem szüleimhez, és ott voltam fél napot, mert úgy éreztem az most jót tesz, hogy kicsit itthon vagyok. Utána pedig elmentem barátnõmmel csacsogni. Innentõl kezdve minden napra kitaláltam magamnak valami programot, és arra készültem reggel, hogy elmegyek ide-vagy oda. Sok cikket is olvastam a neten és ha volt még erõm akkor lementem jógázni is. Az is sokat segített, mert ott más kismamák is voltak. Jó társaság volt. Ne hívd a férjedet munkaidõben, mert az nem fog rajtad segíteni, ha nem tud figyelni a munkájára.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok amolyan barátkozós, csak egyvalakire vágyok, az a párom. De ez nem is lenne baj, hiszen én alakítottam így. Egy-két emberrel tartom a kapcsolatot , nekem ez így jó. Nincs idõm barátokra, mikor van egy szeretett családom.
A kérdező hozzászólása: nem hinném, sajnos a tegnapi napom és a mai is rengeteg sírással telt.(és az az elõtti napokban is sokszor sírtam) Sok félelmem és aggodalmam van. Rettentõen üresnek éreztem magam az elmúlt hétben. sok olyat is tettem amit egyébként nem tettem volna. egyébként is pesszimista vagyok, de ez már több szerintem.
Barátok!!! Menj társaságba!
Szia! Én is pont így érzem magam.Senki más társaságára nem vágyom mint a pároméra.Õ meg 3 mûszakban dolgozik.Állandóan bõgni tudnék itthon magányomban.Anyóssal lakunk és a kapcsolatunk nem épp idilli.Ez is rátesz egy lapáttal.Haszontalannak érzem magam.Magamban sok mindent tervezgetek de energiám nincs, hogy nekiálljak.Azóta hogy vagy??
Nem fogják. Énis mindig ettõl féltem, de nem fogják! Egyébként miért felejtené el? Amúgy boldog névnapot. :)
Sose legyen nagyobb gondod az életben! Tulajdonképpen miért ennyire fontos a névnap?
Te egyébként dolgozol? Mert nem úgy tûnik.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtette.Annyi volt, hogy rákérdeztem tudja e, hogy ma volt a névnapom.Annyit mondott, hogy õ sokat dolgozik nincs ilyenre ideje, hogy ezt figyelgesse.Megkérdezte van-e behûtve pezsgõ, mert akkor koccintsunk egyet.Nem esett túl jól, de nem szóltam semmit rá, csak legközelebb ha lesz az õ névnapja akkor nem fogok én se készülni neki semmivel.Ugyanis pont egy hónapja volt az övé, és én ajándékkal és ünnepi vacsival vártam.
Mi sem ünnepeljük a névnapokat. Hidegen hagy, ha nem köszöntenek fel. Nem fontos. Én a helyedben nem venném szívemre egy mû-ünnep kihagyását.
A kérdező hozzászólása: Nem katasztrófa nekem, csak tudom hogy ha elfelejti és mástól tudja meg pl holnap vagy utána, és kellemetlen lesz neki.
Hát mondd meg neki, hogy "kicsim, ma van a névnapom". És felköszönt. Aki dolgozik, annak minden nap egyforma. De tudhatnád, ha dolgozol.
Miért agyalsz olyanon, ami még meg sem történt? Továbbá legyen ez életed legnagyobb problémája!
Uramisten, mekkora katasztrófa, ha valaki elfelejt egy névnapot!!, mi mar evek óta nem ünnepeljük. Semmi ertelme. Születésnap, karacsony, ennyi.
pasik ilyenek, meccseket jegyzik meg simábban..ez van, ez nem jelenti, hogy nem vagy neki fontos. Én spec a közösségi odlalt kakilom le, nem is lehet írni üzifalamra, meg jelölést is felülbírálom. Így csak az ír, aki nem magát akarja reklámozni.
az én párom a születésnapomat is elfelejti... sokszor azt se tudja pontosan hanyadika mert keveri :/ névnap ugyanez õ ilyen nem tudok mit csinálni vele, különösebb ügyet nem csinálok belõle
én a fontosabb napokat beállítottam a telefonjába emlékeztetõnek :) A nõnapot így is elfelejtette.
Már miért felejtené el?? Délelõtt 11 óra van... Van még hátra a napból 13 óra. Miért gondolod, hogy azért, mert eddig nem mondta, elfelejtette? Ez butaság. Ilyenen aggódni, komolyan... Amúgy meg akkor se csinálj semmit.
Mondd meg a barátnõdnek, hogy hívja fel a férjedet, és figyelmeztesse. Nem mindenki nézi a naptárat. Az más, ha a születésnapodról feledkeznek meg.
Mi az, hogy mit csinálj? Változtat bármin is az, hogy egy olyan napon, amikor több tízezer másik embernek is névnapja van, ami nem jelent semmit, csak egy hagyományt, felköszönt-e a férjed, vagy sem? Jobb/rosszabb lesz a kapcsolatotok a köszöntés függvényében?
Ne annak függvényében köszöntsd fel Õt, hogy felköszöntött-e téged.. Azért csinálod, hogy örömet szerezz neki ilyenkor, vagy azért, hogy ha lesz névnapod Õ is viszonozza? Ennek épp nem ez a lényege, hanem az önzetlenség, hogy gondolsz a másikra, ünnepled a nevét és nem vársz érte semmit..


Mit csináljak? Férjem nagyon erőltetti a gyerek vállalást. Én még nem szeretnék. én 26 éves vagyok ő 30. Ez miatt nagyon sokat veszekedünk szinte majdnem mindennap:- (

Nagyon szeretem de félek hogy ez a házasság rovására megy.. Köszönöm a válaszokat.!

Legjobb válasz: Az elõzõ vélemény elég buta.... Hazugsággal nem fogsz elõre menni a kapcsolatodban. Azzal csak további gátakat alkotsz. Én leülnék vele és megpróbálnék kompromisszumot kötni. Elmondanám, hogy még szeretnél egy kicsit kettesben lenni vele, kiélni azokat a dolgokat, amelyeket gyermek mellett már szinte lehetetlen, ha valóban felelõs anya akarsz lenni. És megbeszélnék egy körülbelüli idõpontot, amikortól esedékes lehet a próbálkozás. De ehhez mindenképp tartanám magamat!

Az elõzõ vélemény elég buta.... Hazugsággal nem fogsz elõre menni a kapcsolatodban. Azzal csak további gátakat alkotsz. Én leülnék vele és megpróbálnék kompromisszumot kötni. Elmondanám, hogy még szeretnél egy kicsit kettesben lenni vele, kiélni azokat a dolgokat, amelyeket gyermek mellett már szinte lehetetlen, ha valóban felelõs anya akarsz lenni. És megbeszélnék egy körülbelüli idõpontot, amikortól esedékes lehet a próbálkozás. De ehhez mindenképp tartanám magamat!
mikor akarsz? õ most akar, te 32 évesen, akkor egyezzetek ki egy köztes idõben
Becsapni a párodat és hazudni neki nem a legjobb alap a házasságban. Fontos, hogy te miért nem akarsz még gyermeket. Tanulsz, nincs meg az anyagi feltétel, lakás, nem érzed késznek magad stb. De nem veszekedni kell ezen, hanem értelmes felnõtt módjára megbeszélni.
Még fiatal vagy. Igazad van. Ne erõltessed.
Nehogy az elõzõ tanácshoz folyamodj. Becsapni a párod, nagyon csúnya dolog. Miért nem akarsz még 26 évesen gyereket? Szerintem egyáltalán nem korai.
S ha megnézed, akkor rájössz hogy sokkal értelmesebbek azok a gyerekek, akiket kicsit idõsebb szülõ nevelt. Példa a párom. Õ 24 éves és már nagyon idõsek a szülei (õk se siették el a szülést, mert DIPLOMÁZTAK és karrierük is lett, és most VAN MIBÕL MEGÉLNIÜK). 24 éves korára olyan érett a "gyerek", hogy mindene megvan (SAJÁT EREDMÉNYÉBÕL) otthon van a politikában, a mûvészetben, tanulmányaival elsõ helyen van, készül a doktrorira, magánélete rendben stb.stb. Másoknál (barátnõknél pl.) akiket meg korán szült az anyja (19-24 évesen) azoknál meg azt látom, hogy kicsit butábbak, csak egy érettségijük van, õk is 20-24 évesen akarnak szülni de nincs hova, mert nem értelmiségi a család...stb.stb. Én inkább nem szaporítanám a butákat. Inkább várjanak már 27 évesen 6-7 évet nyugodtan, de akkor már neked is lesz "agyad, mûveltséged, diplomád" és nem egy hülyét fogsz szülni s érettebb leszel gondolkodásban is és jobban tudsz majd "nevelni" is.
Én ezt csinálnám a helyedben: titokban hüvelygyûrût iratnék fel a dokimmal, azt úgyis csak háromhetente kell kivenni, majd látszólag belemennék a gyerekbe, és utána siránkoznék minden hónapban, hogy jaj, már megint megjött... Ilyen egyszerû.
"iszont ez mellett egy csomó más dolgot is el lehet nagyon adni. Gondolkodni kéne, gondolkodni.... " PÉLDA! Gondolkodni én is tudok de ha semmi konkrétat nem mondasz azzal csak magad minõsíted!
"Ha nekem nem telne lakásra pénzem és nem támogatna senki, akkor megfognék minden lehetõséget és nem a neten sírnék névtelenül, hogy de szar nekem. " Ha mással tartatnám el magam én is könnyen fikáznám azokat akik maguktól boldogulnak. De hát amíg ott van anyu apu és Carlo, ne is szóljanak hozzád a "prolcsik"
Prolcsik, prolcsik! Irigykedtek mi? :) Én is önerõbõl hoztam össze mindent. Az csak természetes, hogy az üzleti titkaimat nem fogom itt elárulni, hogy én mibõl hoztam össze a dolgokat. A bûvös mondatomat elárulom: Csinálj pénzt a szemétbõl!
Jó érzés a jakuzziból internetezni! Meztelen férfiak testérõl szõlõt reggelizni. Próbáljátok ki! :D Ja, és Carlo üdvözöl benneteket! :D
Prolcsi, prolcsi, LOLcsi, LOLcsi, nyalcsi, szopcsi :D
Ja, van egy tipem hogy egy fiatal lány mibõl kereshet ennyit diákként, csak azt nem igazán lehet felvállalni. És persze adózni sem kell utána
Hehe 66%. Na látod ott a megoldás... Ja és kedves 45 %, én proli vagyok, bevallom. Egyetemet végeztem mégsem vittem semmire. De mégis büszkén vállalom a proli szüleimet, testvéreimet, barátaimat, és magamat! Néha tényleg megnézzük a mónikasót is, de hamburgerre nem futja, helyette szalmakrumpli van fehér kenyérrel.
Szerintem a lány jól csinálja és kész. Lehet hogy te k...vának állnál, mert csak az után nem "kell" adózni. Viszont ez mellett egy csomó más dolgot is el lehet nagyon adni. Gondolkodni kéne, gondolkodni.... Látom, a proliságot meg egy csomóan félre is értik...
Nem is fogok konkrét dolgot mondani, mert akkor már elárulom magam. Bocs. Ez van.
"prolcsik" Ilyen szó nincs. Mit is jelent? Tanulj meg magyarul, mielõtt kötekedsz.
Nem válaszoltál a kérdésre: Hogyan lehet manapság magyaroszágon 4-5 év alatt semmi (ismétlem: semmiféle, legyen az egy ebéd vagy 200 forint buszjegyre) támogatás nélkül elindulni és megtermteni magadnak lakást miközben tanulsz és fizeted a számlákat? Kötözködés helyett erre válaszolj
A kérdező hozzászólása: Hát bocsánat de elsõ válaszoló soha nem hazudnék, nem csapnám be a férjemet, ez egyáltalán nem jó ötlet!! Amúgy még egyszerûen nem vagyok készen az anyaságra.!.. De azt sem akarom hogy a férjem boldogtalan legyen..
A kérdező hozzászólása: Nem a férjem! én 26 vagyok, és anyósok nem szólnak bele az életünkbe...stb.
14.01 Nem vagy te egy kicsit túl beképzelt??!! Ha a te elmondásod szerint mindenki OKOS ÉS ÉRTELMISÉGI lesz, akkor ki fog dolgozni a gyárakban?? Ki fogja megcsinálni a kétkezi munkákat?? 30 évesen is lehet csak úgy felelõtlenül gyereket szülni, és az sem jobb ha csonka de gazdag családban nõ fel a gyerek, mert ugye a sok értelmiségi annyira értelmiségi hogy meg sem tudják beszélni a problémáikat egymással, inkább külön mennek. A szingli diplomás nõkrõl meg már ne is beszéljünk, amikor éppen csak hogy becsúszik egy baba. VAgy mikor eszeveszetten üldözi már a férfiakat a 30-as életkorhoz közeledve, mert neki mindenáron gyerek kell.
Csak akkor vállalj gyereket ha: 1. NAGYON AKAROD! 2. egyedül is eltudnád tartani! Nem vagytok házasok? (ezt írtad) Akkor minek követelõzik? (meg amúgy is) Én pl. még várnék a te helyedben 3 évet, és akkor már te is szeretnéd. Hova fut a pasid? Ketyeg az órája? Nane már egy pasi 35 évesen is képeset gyereket csinálni! Istenem, ilyen hülyeségen veszekedni... ezt úgyis a nõ dönti el. És a férjed /párod kivárja, nem fog elfutni az idõ... 26 évesen még fiatal vagy, éljél és biztosítsd be magadnak az anyagi hátteret!
De sok okos ember van itt. Az 1. oldalon lévõ HSZ tisztán leírta, hogy saját önerõbõl hozta össze a fiatal a dolgait. Én se engednék szülni a sok prolinak. S igenis. Az ember tanuljon és ne TV-nézõ proli legyen.
"De sok okos ember van itt. Az 1. oldalon lévõ HSZ tisztán leírta, hogy saját önerõbõl hozta össze a fiatal a dolgait. " Lol. HA olvastad volna amit írtam az én ismerõsöm is azt mondja hogy önerõbõl hozta össze a dolgait. De kiváncsi lennék az elsõ oldalon lévõnek hogyan sikerült tanulás mellett TISZTÁN ÖNERÕBÖL megvalósítani a dolgokat(esetleg adhatna tanácsokat is, jól jönne mert én otthonról nem kapok semmit és nem igazán telik suli mellett lakásra és egyebekre), mert amíg egy petákot is kapott otthonról, az egész csak duma
Ja, és 30on felül nem lehet férfit találni? Hm. Akkor érdekesek ezek a gondolatmenetek. Én pl. tegnap voltam forgatáson Budapesten és tele volt a helyiség 30-40 közötti egyedülálló férfiakkal (akiknek esetleg még nem jött össze, vagy õk is inkább építik a jövõjüket még) akik normális emberek, nem szexpartnerek, nem züllöttek és nem prolik. Ha én 30on felüli lennék (25 vagyok és párkapcsolatban), akkor ott simán találtam volna értelmes, normális, szeretni való párt. S ilyet nem csak a médiában talál az ember, hanem az utcán is. Egy 30as nõ egyáltalán nincs elveszve. Sõt...több esze van. Szerintem. Na, lehet fikázni...prolcsik.
Ha nekem nem telne lakásra pénzem és nem támogatna senki, akkor megfognék minden lehetõséget és nem a neten sírnék névtelenül, hogy de szar nekem. Ha nem tudsz megélni, akkor mennyé ki külföldre és ott 4-5 év alatt össze tudsz kaparni magadnak pénzt. Egy csomó ismerõsöm ezt teszi például. Összejön egy lakásra való kint, csak élelmesnek kéne lenni hozzá.
"Lol." ? Nem tudsz értelmesen beszélni?
Erre számítottam. Szerinted ki veszi be ezek után amit mondtál? "Nem fogom elárulni magam" mert ha pl azt mondanád hogy menj korrepetálni, taníts nyelvet stb stb azzal tényleg elárulnád magad. Nem tudsz semmit se mondani (mert ha tudnál, akkor nyilván azt is tudnád hogy egy ötlet csak fél siker, a lényeg a megvalósításon múlik - de honnan is tudahatnád, kilóméterekrõl bûzlik hogy csak nagyot akartál mondani, semmi tapasztalatod sincs.) Ja, cáfolj (fentebb adtam pár ötletet, elég 2-3 szó nem üzleti tervet kérek) meg és mindent visszavonok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!