Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a barátom (1232 db)

Kezd nagyon szar érzés lenni! De nem tudok mit csinálni. Mit csináljak a barátaimmal?

14 éves lány vagyok és még nem volt barátom! : )

Legjobb válasz: Ne haragudj de 14 évesen ne is legyen barátod még. "Õk a legjobb barátaim és igaziból nagyon jófejek meg minden csak ezt a témát nagyon nyomják nem tom miért! " Az ilyen emberek nem a barátaid, majd pár év múlva rájössz, hogy igazam volt.

Ne haragudj de 14 évesen ne is legyen barátod még. "Õk a legjobb barátaim és igaziból nagyon jófejek meg minden csak ezt a témát nagyon nyomják nem tom miért! " Az ilyen emberek nem a barátaid, majd pár év múlva rájössz, hogy igazam volt.
Na látod te egy normális 14 éves lány vagy. És ne csókolózz addig amíg el nem jön az ideje. Életed elsõ csókját ne egy hülye buliban éld át. Szerintem a barátnõid ribizlik...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Valóban nagyon koncentrálok a tanulásra meg hát lassan felvételi... ;) de nagyon rossz érzés és még több mint fél évig el kell viselnem õket...:(
Szia! Õk olyannal foglalkoznak amivel még nem kéne, csak azért, hogy játszhassák egymás elõtt a fejüket. Aztán meg majd sírnak amikor dobják õket 3 hét múlva... Úgy látom okosabb vagy te náluk! Tanulj, mert neked most ez a dolgod! Ha csak azért akarnál csókolózni egy fiúval mert a többiek cikiznek abban mi a jó? Majd eljön az az idõ is amikor egy rendes srác tényleg komolyan vesz. Ha úgy mérnék a barátokat, hogy hány pasija, vagy barátnõje volt, akkor régen rossz... Abszolút ne foglalkozz velük! Mintha nem is hallanád a butaságaikat és majd abba hagyják. Én annó ugyan ebben a cipõben voltam, engem azért "utáltak Ki" mert nem ittam és nem cigiztem. Ezek az emberek nem barátok!
A kérdező hozzászólása: Köszi Utolsó! ;)
Igen és is 14 vagyok, és ha nem is ilyen durván piszkálnak vele és idegesít! Nekem se lenne légfontosságú, hogy legyen egy barátom, akivel smárolhatok a tükörbe és lefényképezhetem a mobilommal de a 14 éveseknek ez a legnagyobb szórakozásuk. Amúgy meg könnyû az mondani, hogy nem igazi barátok, szakítsd meg velük a kapcsolatot, stb. Ismerem az érzést! Sokkal jobb lenyelni néha pár szívatást, mint egyedül maradni. Nehéz normális embereket találni! Három suliba jártam, egy volt, akit igazán a barátomnak mondtam és összességében õ volt a leghülyébb az összes közül és õ bántott meg legtöbbet! Megoldásom nincs a kérdésedre, csak tudd, hogy nem vagy egyedül! :DD
én még csak 13 vagyok de UGYANEZ van az én barátaimmal is! Am mondd h megismerkedtél egy fiúval aki más városban lakik ezért csak néha találkoztok :DDD
Aki azért szekál, mert normális vagy, az nem barátod!
Hát nemtudom, de itt fiú oldalon a barátságba simán benne van, hogy húzzuk a másikat... Pl egyik haverom múltkor egy hétig minden órán fb-n chatelt a barátnõjével, azóta chatfighternek hívjuk... Meg elég gytrán felelt, és mondtuk a tanárnak, hogy ne tessék rossz jegyet adni, hiszen szerelmes! stb... De mással is húzzuk egymást. (Ha meg látjuk, h a másiknak érzékeny pont azért észhez térünk.) Na, amúgy hazudj be valamit, ahogy mondták mások is, ez a legjobb, ha nem akarsz összejönni senkivel. Esetleg, ha meg mégis cukkolnak, meg aztmondják, hogy hazudsz, vagy bármi, B terként imponálhatsz annak a srácnak aki tetszik, de rád se néz... fuuu most eszembe is jutott, hogy az a lány aki szerintem marhajófej, és számomra gyönyörû, szóval finoman szólva tetszik, na rá se nézek, de csak mert annyira parázok... Pedig nem szoktam xd Na mindegy bocsi a kicsi OFF-ért, csak 'hangosan' gondolkodok.
ha nagyon csesztetnek, mondd, hogy össze jöttél valakivel, majd 3 nap múlva közöld, hogy dobtad. a hazugság nem egy gerinces dolog, de az sem az, hogy ezzel [email protected] mondd, hogy nincs facebookja, és pl. a távoli unokatesód hozott össze vele.
Ha õk a legjobb barátaid, milyenek az ellenségeid? Akik szándékosan hoznak kellemetlen helyzetbe, és õk azt teszik, nem barátok. Ne haragudj, de nem nagy érdem, ha valaki 14 évesen telerakja a fb oldalát olyan képekkel, amiken éppen csókolózik. Ez éretlen, gyerekes viselkedés: bi-bi-bi-bi, nekem van pasim. Inkább tanulj, hogy azt mondhasd neki, neked van pasid, nekem meg lesz diplomám, melyikünknek is áll az élet akkor? Több vagy te náluk. Elárulok valamit. Nekem 17 évesen volt elõször barátom, nem haltam bele, és nem lettem apáca. Férjhez mentem, gyereket szültem, és az ég világon semmirõl nem maradtam le, pedig már kétszer annyi idõs vagyok, mint te.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A tanuláson nagyon rajta vagyok! Muszáj! Aztán szerintem megfogadom tanácsaitokat és leépítem õket! :D Ki tudja mit fognak legközelebb csinálni!
Õk NEM a barátaid. a barátok melletted állnak, elfogadnak téged, a döntéseidet. Ha gondod van, vigasztalnak. Ha nincs pasid, segítenek találni, összehozni valakivel. Ne pasit keress, hanem elõbb ezeket a [email protected] alakokat építsd le.
tanulj inkább és aki ilyenel szivat, nyugodtan mond azt neki hogy a tanulás fontosabb neked mint a pasizás.ja és ezek nem barátok ha ilyenekel cukolnak.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, hogy azok voltak :) szerencsére már gimibe járok (nem velük) és nagyon jó fej osztályom van ;) (meg sok új barátom)
szivd le.
anál szex , vagy sima szex ha nem utálja vagy... orális szex , nos ha nem szexre gondolsz akkor nem tudom én milyen filmet szeret ö vagy te de ameddig tanulsz addig tudna keresni valami jó filmet amit majd ketten este megnéztek
Õ dolgozik napközben? Vagy egész nap ott fog ülni melletted, amíg tanulsz? Mert akkor lehet hogy át kellene gondolni, hogy menjen-e egyáltalán, ennek így nincs sok értelme. Vagy menjen át esténként. Nettel, filmezéssel vagy olvasással tudja egyébként lekötni magát.
A kérdező hozzászólása: Nem dolgozik, vagyis azt fogja nézni, ahogy tanulok :/ De csak most van rá valamennyi idõm, mert a szobatársam egy hétre hazamegy, én meg már egy hete nem találkoztam a barátommal.

14 éves vagyok, és nem tudom, hogy mit csináljak a barátommal. Ti mit tennétek a helyemben?

A barátom lelkileg nagyon ki van készülve,és nemrég elment bulizni (nem voltam ott) ahogy ivott is /természetesen/ és megcsalt...Szeretem,de nagyon fáj.

Legjobb válasz: hány éves a barátod, hogy az ivás természetes?

hány éves a barátod, hogy az ivás természetes?
A kérdező hozzászólása: Csak csók volt, de ez nekem éppen elég...:/
hogyan csalt meg?(mit csinált mással)
Mehet a p.csába!
Beszéld meg vele a dolgot... Egyébként nem tudom mit kellene ilyen helyzetben csinálni. Az a baj, hogyha most iszik és megcsal, akkor ez nem biztos, hogy csak ezzel az 1 alkalommal történik majd meg, hanem a közeljövõben is, ha megy bulizni... Ha ezt nem tudod elfelejteni, talán a legjobb az lesz, ha szakítasz vele. Mást sajnos erre nem tudok mondani.
Te ne csinálj semmit. Csináljon õ. Ivott is, ez még hagyján, bár én magam részérõl nem szeretem az iszákosokat... és még meg is csalt. Miben állt a megcsalás? Csak csók, vagy szex is volt? Kicsit tarts tõle távolságot, ez a minimum, amit megérdemel a történtek után. Ha teper utánad, akkor hagyd csak teperni egy ideig, ne legyen biztos a dolgában, meg abban, hogy téged a történtek után simán visszakap! Ha könnyen megbocsátasz neki, akkor megteszi újra, hiszen azt a visszajelzést kapja tõled, hogy simán megteheti, te úgyis megbocsátod. Megjegyzem, a csalásra nincs olyan mentség, hogy most éppen szarul voltam lelkileg, most éppen sokat ittam stb. Megcsalni akkor csal meg valaki, ha akarja. Neki sem volt kényszer, gondolom. 14 évesen nem ilyen kapcsolatban kéne lenned...
Kérdezd meg anyukádat!
A kérdező hozzászólása: na ebben mi a kamu? csak nem írom meg az egész kapcsolatunk hátterét, stb...és sajnos h természetes, nagyon leszúrtam õt is azért mert ivott, és nem említeném h hány éves a barátom, mivel nem ez a lényeg
Sztem nemkamu, a mai tinik már szinte mind ilyen csalfák.. neveletlenek
Ez aztán a kérdés...és egy 14 éves szájából...ugye ti is érzitek a kamuszagot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket:)

Három hónapja vagyunk együtt a barátommal. Az elején nagyon szerettem, de mostanában egyre kevésbé. Ráadásul az exemmel is sokat találkozom, és mintha még éreznék iránta valamit. Mit csináljak a barátommal? Szakítsunk?

Legjobb válasz: Szerintem is hagyd az exedet, de a mostanit is, mert 3 hónapnyi kapcsolat után még lángolni kellene, nem elbizonytalanodni. Akkor mi lesz késõbb...

Szerintem is hagyd az exedet, de a mostanit is, mert 3 hónapnyi kapcsolat után még lángolni kellene, nem elbizonytalanodni. Akkor mi lesz késõbb...
Vagy süssetek lekváros buktát, azt itt mindenki szereti.
Én nem szeretem. Túrógombóc az igazi! Szakítsatok, mert nem lesz jó vége...
hagyd az exedet.. nyilvan nem veletlenul lett vege..
Egyszerû! Ha nem kellemes érzés neki, akkor ne csináld! Csókolgasd máshol. :-)
A kérdező hozzászólása: de ezaz, hogy kellemes, csak már annyira, hogy majdnem fáj... meg attól fél hogy túl beizgul
ha fáj neki akk hagyjad. bár nem tudom egy nyakpuszin mi fájhat.....
A kérdező hozzászólása: egynél nem is. de pl ha már több van, netán harapás, az fáj neki. illetve nem is fájdalom, inkább valami olyasmi, hogy nagyon-nagyon jó, csak már majdnem fáj... :) de nem igazán értem én se sokszor.
Magyarul fájón izgató. :) Sok ilyen van a pasiknál, talán csináld kevésbé izgatóbban... :) én imádom a barátomnak puszilgatni, és õ is szereti.. de ez nyílván úgy normális, hogy jó, és nem fáj.. én megõrülök tõle, de ha õ is hosszabb ideig csinálja, lehet, hogy nekem is fáj egy picit :S talán ez olyan mmint a bilincs, meg a többi... a kínzás. :) A barátodnak lehet, h már ez is a kínzáshoz hasonló... pozitív értelembe de mégis... csináld óvatosabban és nem annyira izgatóan.

Mit csináljunk a barátaimmal?

Tudom, hogy fura, de a baráti társaságunkkal valahogy nem bírunk közös dolgokat csinálni. Mindig elmegyünk valamelyikünkhöz és filmet nézünk... vagy moziba megyünk. És a közös bámulás nem erősíti a baráti kapcsolatot. De valahogy nem igazán tudunk mást csinálni. Nem vagyunk bulizós típusok.

Legjobb válasz: Beszélgetni sem tudtok egymással? Akkor tényleg nincsen sok fantázia, illetve közös bennetek... Én este 6-tól hajnali 3-ig el tudok beszélgetni a barátaimmal, fõleg néhány üveg bor társaságában.

Beszélgetni sem tudtok egymással? Akkor tényleg nincsen sok fantázia, illetve közös bennetek... Én este 6-tól hajnali 3-ig el tudok beszélgetni a barátaimmal, fõleg néhány üveg bor társaságában.
Milyen barátok azok, akik nem tudnak beszélgetni egymással? Üljetek le egy padra, vagy rossz idõben üljetek be valahová, és beszélgessetek azokról a dolgokról, amelyek iránt érdeklõdtök, amelyek foglalkoztatnak titeket! Vagy: társasjáték, kártya, valamilyen csapat-vagy páros sport pl. tenisz, foci, röplabda, kosárlabda, pingpong... stb.
A kérdező hozzászólása: Természetesen tudunk beszélgetni, meg társasozni is. De... valahogy ez olyan kevés szerintem. Nem az az "igazi" baráti társaság ez, hogy bármit csinálhatnánk együtt. Bár nem tudom, talán csak én látom így.

Mit csináljak? A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb. +kiderűlt hogy van egy másik msn-e amin 6 lány volt akivel beszélgetett, persze ez mind titokban.

Legjobb válasz: Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.

Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.
na, vagyis azt akartam irni h miért hazudna a masik csaj..
vagyis hazudhat, de sztem akkor is van vaj a füle mögött.. :S
A kérdező hozzászólása: baj van nem hazudott a lány, tényleg vele beszélt, a barátomat felhívtam és pont hallottam hogy kikapcsolja a gépet (mert hangja van hogy kikapcsolja) és ezek szerint tényleg beszélt a lánnyal én beszéltem õ azt mondta hogy õ rá azt mondta hogy szebb mint én meg hogy szíveket küldözget neki meg ilyesmi...
A lánynak tetszik a barátod, ezért kitalál dolgokat amit bemesél neked te pedig kanyar nélkül beveszed. Emiatt féltékenykedni kezdesz, a barátod minden lépését figyelni fogd amivel el fogod üldözni magad mellõl. Pedig neki csak annyi a bûne hogy más lányokkal is beszélget , és van egy lány aki oda van érte , amirõl nem õ tehet. Véleményem szerint amúgy semmi olyat nem csinál ami egyértelmû addig ne féltékenykedj. A másik lány meg persze azt mond amit akar, nem kell hini neki, ennyi az egész
ha titokban van msn je, már az se a legjobb.. miért kell, h titokban legyen??
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az hogy miért titokban???? ma tényleg beszélt vele mert amikor hívtam akkor hallottam a gépét ahogy kikapcsolja, az igaz volt a többit nem tudom mégis mit tehetnék hogy tényleg ne vegye el tõlem? vagy ha tényleg megteszi akkor mit csináljak én??
ez most nem rajtad múlik, hanem a pasin.. de nem biztos, h vele beszélt, lehet h csak ugy kikapcsolta, és éppen akkor azt te meghallottad..
A kérdező hozzászólása: de tudom hogy vele beszélt aztán amikor feljött skype-ra akkor már elõre tudott mindent szinte... gondolom elmondta hogy beszéltem vele
ha igy all a dolog, akkor minél elõbb keresd meg a baratodat.. sztem nem hiaba hazudik a masik csaj.. :S
A kérdező hozzászólása: most beszéltem az egyik lánnyal... szerintem nagyon kitalálja a dolgokat de van valami igazság is benne azt mondta hogy a barátom a [email protected]$zát akarta neki megmutatni, meg webkamerázott vele, és az a lány azt mondta hogy el fogja venni tõlem
egy fénykép még nem a világ.. miket irogatott azokkal a lanyokkal?
Én pedig nem értem a kérdést. Ez mit jelent, hogy: "A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb." Hogy néznek rá? Mitmivan?
A kérdező hozzászólása: mintha vágyna rá úgy nézett rá az egyik... az a bajom hogy ezt mindg eltitkolja , amikor beszélgetünk meg ha kérdezek valamit tõle azt mondja hogy jaj de kö€$ög osztályba jár meg minden közbe meg fényképezkedik... meg olyat mondott nekem hogy ugyse hagyná magát más lányokkal meg ilyesmi.. amugy az msn témát is alig bírta kinyögni, végig tagadta, én jöttem rá arra is...
A kérdező hozzászólása: de most gondoljatok bele... ha a ti barátotokkal már 20 hónapja lennétek együtt és egy ilyen derûlne ki róla ti mit szólnátok? Hogy esne nektek? mert nekem rosszul esik, de fõleg az hogy titokban csinálta..
Én megbíznék a barátnõmben amíg nem csinál semmi olyat. :) De lehet hogy rosszul esne.. beszéld meg vele :)
nem az a baj, h beszélget másokkal, hanem h titkolja, de amikor ezt megmondtad igy neki, akkor mit mondott?
A külön msn, 6 csajjal az tényleg durva, én szakítanék. A fényképrõl nem tehet.
Itt az az egy baj hogy titkolta, ha nincs takargatnivalója akkor miért kell titkolni???
A kérdező hozzászólása: a fényképrõl beszélni hétvégén fogok neki, mert akkor fogunk találkozni... csak az is különös hogy nem csak az õ egyedüli fiú az osztályába és mégis õ került így be...
A kérdező hozzászólása: nem igaz hogy mit csinál.... mindig azzal a kur_ával beszél közbe meg velem is... annyira idegesítõ mit csináljak már???

Mit csináljak a barátom anyjával?

Kérlek segítsetek, nem bírom már!!!kicsit hosszú történet... Ott kezd?dött, hogy a barátom bukott év végén, és a nyáron eltiltottak egymástól minket. Nagyon rossz volt, de az apja néha engedte, hogy találkozzuk, de csak úgy, hogy titokban. A barátom vidéken lakik, elég messze t?lem. Amikor volt a névnapja, persze akkor se mehettem le hozzá, de anyuval kitaláltuk, hogy viszünk neki ajándékot. De az anyja megtudta és nagyon mérges volt, anyuval összeveszett engem azóta se enged le a barátomhoz. Most leszünk holnap (27.-én) fél évesek, és úgy volt, hogy lemehetek hétvégén, de még mindig nem engedi, hogy bemenjek a házukba. Tudom, hogy nem szabadott volna lemennünk, azok ellenére, hogy nem engedte meg az anyja, de nagyon szerettem volna látni a barátomat, mert csak 2hetente tudtunk találkozni. Hogy tudnám megszerettetni magam az anyjával? Hosszú távra tervezünk a barátommal, mert nagyon nagyon szeretjük egymást, de ez így nagyon rossz. Ha valakinek van valami ötlete, vagy bármi, kérem segítsen.:(:(:( Ja és én 16vagyok, a barátom 17.

Legjobb válasz: Próbáljon meg a barátod a saját anyukájával beszélni, talán õ könnyebben hozzá fér, és ha az apukája engedékenyebb, akkor bevonhatná õt is. a fiúk 17 évesen már szerintem kiállhatnak magukért, úgyh próbáld megkérni a barátodat, mert ha ennyire szeretitek egymást, akkor nem hiszem h nehezére esne ezt az anyukájának is elmagyarázni. amugy meg kitalálhatnád, hogy segítesz neki a tanulásban, és együtt gyakoroljátok a tanulnivalót, de ne csak kamuból, hanem tényleg segíts neki, és akkor az anyukája is más szemmel fog nézni rád.

Próbáljon meg a barátod a saját anyukájával beszélni, talán õ könnyebben hozzá fér, és ha az apukája engedékenyebb, akkor bevonhatná õt is. a fiúk 17 évesen már szerintem kiállhatnak magukért, úgyh próbáld megkérni a barátodat, mert ha ennyire szeretitek egymást, akkor nem hiszem h nehezére esne ezt az anyukájának is elmagyarázni. amugy meg kitalálhatnád, hogy segítesz neki a tanulásban, és együtt gyakoroljátok a tanulnivalót, de ne csak kamuból, hanem tényleg segíts neki, és akkor az anyukája is más szemmel fog nézni rád.
Szia! Ez nagy probléma, de sajnos elég gyakori. Írták, hogy beszélj az anyjával, de ez szerintem lehetetlen, mert hiába gondolják sokan tapasztalat hiányában, hogy bárkivel bármit meg lehet beszélni. Ez nem igaz!!! Van nagyon sok ember akivel nem lehet! A barátod anyja nyilván téged hibáztat a fia tanulmányi eredményéért. Az, hogy a lányához engedékenyebb, azért van, mert sok anya a lányát könnyebben "elengedi", mint a fiát. Szerintem a fiú apjánál lenne érdemes próbálkozni, mert mint írtad neki nincs veled baja! Az apa talán meg tudná beszélni az anyával, hogy jobb belátásra térjen. Remélem sikerül megoldani a dolgot! Megértem a helyzetedet. Szia.
Elõzõ hozzászóló vagyok: Ha kitartasz, a végén a nõ fog neked nyalizni, majd meglátod. De ne add fel a kivívott helyzeted. Az ilyen ember képtelen mellérendelt kapcsolatban gondolkodni. Vagy Te vagy a fõnök, vagy õ, barátok sohasem lesztek.
hat szepen leulsz vele, es felnõttek módján megmondod neki, hogy nagyon szereted a fiát, és nem szerethet mindenki mindenkit, ahogy o se kedvel téged, de amig a fia baratnoje vagy, addig felnottek modjara el lehet viselni egymast. Az, hogy eltilt, nem old meg semmit, attól nem fogjátok kevésbé szeretni egymást, és még a fia is megutálhatja, ezen gondolkozzon el. Még nem vagy teljesen felnõtt, az igaz, de már gyerek sem vagy, de jelezd neki, hogy érett gondolkodásoddal hajlamos vagy a komprumisszumra, felnõtteknél ugy szokas, hogy mindketto enged. Nem kell, hogy szeressen. Elég, ha elfogad.
Jajj hát ez nagyon gáz :os, különösen, hogy írtad, hogy a nõvére is és annak ellenére... Nagyon sajnállak, de nem is tudom mit írjak. Kiötlök még valamit...de ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Ja és a barátom nõvére szintén bukott, de az õ barátja (akivel csak 3hónapja vannak együtt) szinte egész nyáron náluk lakott, és most is egyfolytában ott van náluk. Szóval ez szerintem elég igazságtalan. :(
A kérdező hozzászólása: Hát igen csak az a baj, hogy annyira nem kíváncsi rám, hogy szó szerint a lábamat se tehetem be a házába. A másik, meg, hogy igazság szerint tartok tõle egy kicsit. Bár ha tényleg odaállok elé, és beszélnék vele akkor látná, hogy én próbálkozok.
A kérdező hozzászólása: Húú hát az utolsó válaszoló nagyon sokat segített!!Nagyon szépen köszönöm, ez szerintem egy nagyon hatásos megoldás lesz. Ezt megfogadom, tényleg nagyon köszönöm! Többieknek is köszönöm a válasz/segítséget!!Sokat segített mindenki!!
A kérdező hozzászólása: most változott a helyzet egy kicsit, és nem tudom, h mitöl, de a barátom anyja, egyik reggel sírva ment oda a barátomhoz, és ki akart békülni vele. Hát "kibékültek" és fel is engedte hozzám a barátomat 4napra. Nem értem, hogy mitõl lett ez, de remélem reménykedhetek abba, hogy velem is megbékél.

Mit csináljak a barátom húgával?

A barátom külföldi és itt tanul Magyarországon. Együtt éltünk, de amikor szeptemberben a húga ideköltözött tanulás céljából én hazaköltöztem, mert kicsi lett volna a lakás. Nem vagyok egy könnyen barátkozós-ismerked?s típus, de nála folyamatosan próbálkozom és mindig falakba ütközöm. Akárhányszor próbálok vele beszélgetni mindig olyan minimális és semmilyen választ kapok, amib?l nem lehet semmit kihozni. Pedig sokmindent megteszek érte: éjfélkor a reptérre megyek érte(kb. 340 km oda-vissza), amikor nem m?ködött a telefonja neki adtam az én éppen leváltottamat, adtam neki fülbevalót ajándékba(amikor megláttam ? jutott róla eszembe, hogy tetszene neki)vagy éppen muffint sütöttem neki a szülinapjára és úgy nézett rá mint a véres húsra, merthogy túl sok kalóriát tartalmaz, meg még sok mást, de még soha egy köszit se kaptam semmiért(ami nagyon rosszul esik).

Legjobb válasz: én nem is várom, hogy hû de nagy barátnõk legyünk, csak amikor ott vagyok, ne menjünk el úgy egymás mellett egész nap, mintha a másik nem is lenne ott

A kérdező hozzászólása: én nem is várom, hogy hû de nagy barátnõk legyünk, csak amikor ott vagyok, ne menjünk el úgy egymás mellett egész nap, mintha a másik nem is lenne ott
Ha ilyen, fogadd el ilyennek. Amit teszel érte, azt meg önzetlenül tedd, és ne hánytorgasd fel. Nem vagy az anyja, nem vagy köteles pesztrálni, nem vagy köteles semmit megtenni érte. Ha meg mégis megteszed, az a te problémád.
Ha majd csak rád számíthat kénytelen lesz kedves lenni veled, különben senkire sem számíthat majd. :) Szerintem ez egy tiszta helyzet. Neked nincs szükséged az õ barátságára. Ha neki sincs a tiedre, márpedig úgy tûnik nincs, akkor egyeznek az érdekeitek. Ne szóljatok egymáshoz.
Akkor meg te szard le nagy ívben.Ott van neki a barátnõje.
õ ilyen ember.hidd el nem utál, csak nem beszédes, mint te.Ez késõbb hátrányára válik, azaz valamit tennetek kell.
Nem irod, hogy honnan jött, de sok országban nem szokás a MO-i nagy barátkozás, sülve-föve együttlétel.
A kérdező hozzászólása: Kurd származású Irakból, de a húga már teljesen Svédországban nõtt fel. Én nem vagyok a sülve-fõve mindig a barátaimmal lévõ típus, és õ is csak a barátnõjével van így. A származására nem lehet fogni, mert a család többi tagja befogadott és nyitottak irántam, de õ még a testvérével sem az

Mit csináljak? A barátnõm utolsó évben beleszeretett az osztálytársunkba, akivel az elõzõ években nem volt fényes a kapcsolatuk.

Sokkal több idõt töltenek együtt mint eddig és a srác gyakran félreérthetõ megjegyzéseket tesz neki. Van mindkettõjüknek egy olyan órájuk amire nem kell bejárniuk, olyankor általában kettesben a könyvtárba ülnek be és beszélgetnek. A barátnõm már teljesen bele van esve és csak errõl tud beszélni. Én viszont félek, hogyha ez kiderül akkor az egész osztály rajtuk fog csámcsogni. Szexuális tartalmú dolgokról is szoktak beszélgetni, elég sok mindent elmondtak már a másiknak. Szerintetek alakulhat ki ebbõl kapcsolat? Vagy félõ, hogy a srác inkább csak más célokra használná a barátnõmet?

Legjobb válasz: Õ dolguk! A barátnõje vagy es nem az anyja... Úgy se fogja megfogadni a a tanácsodat, szóval ha nem akarsz vele összeveszni akkor hagyd rájuk!!!

Õ dolguk! A barátnõje vagy es nem az anyja... Úgy se fogja megfogadni a a tanácsodat, szóval ha nem akarsz vele összeveszni akkor hagyd rájuk!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!