Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a barátnőm nem nedvesedik (1 db)

Mit csináljak, ha a barátnőm nem nedvesedik semmennyit, és még annyira sem lazítja el magát, hogy beleférjen a hímvesszőm?

pedig kb 2 ora volt az elojáték!

Legjobb válasz: Nem az idõ számít, hanem a minõség. Csinálhatod órák hosszáig, ha nem az kell ahhoz, hogy barátnõd felizguljon. Figyeld minden mozdulatát, miközben szádba veszed mellbimbóját és harapdálod. Ha kéjesen nyögdécsel, biztos, hogy ez izgatóan hat rá, érdemes csinálni. Hajrá, térképezd fel testét mindenütt hasonló, odafigyeléses módszerrel. Ha ennek ellenére sem tud nedvesedésig rád izgulni a barátnõd, akkor használjatok sikosítót, az csodákat tud mûvelni, finoman selymessé teszi õt odabent.

Nem az idõ számít, hanem a minõség. Csinálhatod órák hosszáig, ha nem az kell ahhoz, hogy barátnõd felizguljon. Figyeld minden mozdulatát, miközben szádba veszed mellbimbóját és harapdálod. Ha kéjesen nyögdécsel, biztos, hogy ez izgatóan hat rá, érdemes csinálni. Hajrá, térképezd fel testét mindenütt hasonló, odafigyeléses módszerrel. Ha ennek ellenére sem tud nedvesedésig rád izgulni a barátnõd, akkor használjatok sikosítót, az csodákat tud mûvelni, finoman selymessé teszi õt odabent.
Lehet, hogy még nincs felkészülve az együttlétre. Ha nagyon izgul, vagy görcsösen akarjátok, akkor nem fog menni. Próbálkozzatok elõször a pettinggel, így lehet az alapokat elsajátítani. A jó munkához idõ kell, nem szabad ajtóstól rontani a házba. Türelem.
Vagy tartsatok pár hét szünetet a szexben. Utána tuti, hogy mindketten sokkal-sokkal jobban fogjátok kívánni a másikat, és biztos, hogy nem lesz gond a felizgulással.
Ha valami zavaró körülmény van, pl, idõ, hely, világosság, kellemetlen élmény stb. bizony elõfordul ilyen. Nem szabad erõltetni, inkább próbáljátok meg, hogy Õ irányítson, ott, akkor és úgy, ahogy Õ szeretné. Ez gyorsan nem megy, idõ kell hozzá.
Egy praktika: ismerõsöméknél bevált, és nem embertele. próbáld beszélgetéssel lekötni a figyelmét, és amkor teljesen a mondanivalódra figyel, akkor hejezd bele. de közben simogasd.vagy pl a dm-ben lehet venni nõknek vágyfokozót, barack izû, és narancssárga kis lapocska. olyan dobozban van, mint a mentolos szájfrissítõ lapocska:)
HASZNÁLJATOK SIKOSÍTÓT.PL:DM, ROSSMANNBAN IS LEHET KAPNI.KÜLÖNBÖZÕ FAJTÁK VANNAK
Valamit rosszul csinálsz...:PNem feltétlenül fizikai síkon..Talán a bnõd azért nem tud ellazulni mert vmi nem ok veletek. Vmit nem tudsz ami bántja v akármi..de persze ez csak feltételezés. A csajoknak nem megy annyira egyszerûen már bocs, ha nincs totálisan ráhangolódva akkor mind1 mit csinálsz..

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Buktatok már le recskázás közben?

6

Hogyan tudnám összekötözni magamat egyedül?

12

Ti mit használtok kikötözős szexhez?

7

LÁNYOK! Milyen sürün, milyen idöközönként maszturbáltok? és van olyan hogy egy nap többször kivánjátok meg magatokat?

8

Honnan származik a "verni" kifejezés?

Amennyiben a férfi hímvesszővel kapcsolatban emlegetjük.

3

Ez az ujjszopás szex közben ez megalázó egy csajnak?

Úgy értem, ha pl. én szeretném, mert nagyon izgatónak tartom, akkor gáz lenne, ha odanyomnám az ujjam a szájába?
Előre is köszi a normális válaszokat. Nem ez a vél, h alázzak.

18

Lányok mi a véleményetek arról ha egy fiú lányoktól pisit vásárol, azért hogy megigya?

24

Az gáz, ha egy lány nem nyög szex közben?

5

Durex feel intimate vélemény? "jó" fajta?

És mit lehet róla tudni? Azon kívül hogy óvszer:)
Spermicides vékony stb gondolok

1

A barátnőm csak akkor hajlandó lefeküdni velem ha be van szívva. Mit tegyek?

Már régóta harmonikus kapcsolatban élünk de a szexre rendszerint csak akkor kerül sor, hogy ha behívom egy cigibe. Hogyan hozzam a tudomására, hogy ez rosszul esik anélkül hogy megbántanám?
Köszi!

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!